|
|
Stranica: 2/3.
|
[ 59 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
krstjanin
|
Naslov: Re: Katolički svećenik Branko Jurić organizirao iftar za muslimane Postano: 24 ožu 2025, 13:33 |
|
|
Cekaj. Zar popu nije poceo post? Kako onda moze u vrijeme korizmenog posta organizirati "zajednicki" iftar?
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Katolički svećenik Branko Jurić organizirao iftar za muslimane Postano: 24 ožu 2025, 13:37 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 26532 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
daramo je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Lijepo. Sad čekamo hodžu da organizira pokrštavanje. Ne znam za slučaj da su hodže negdje organizirali božićni ili uskrsni domjenak. Ma nemaju oni što za nas organizirati. Tko je komu dužan??! Kršćani su tijekom povijesti počinili tolika zna muslimanima, držali zemlje u kolonijalnom odnosu, eksploatirali ih... na ne govorim o ropstvu... Stoga je ovo najmanje što mi možemo učiniti za te naš potlačenike + pranje nogu. Sve u blaženoj nadi da će nam oprostiti.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Katolički svećenik Branko Jurić organizirao iftar za muslimane Postano: 24 ožu 2025, 13:37 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 41509 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Može, vidiš da je to običaj u selu kako se hvale. Vidiš da tvrde da su se nekada kršćani u selu u vrijeme iftara krili i skrivećki jeli, zato ih danas i nema u selu, skrili se od islama.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
 |
Teuton
|
Naslov: Re: Katolički svećenik Branko Jurić organizirao iftar za muslimane Postano: 24 ožu 2025, 13:39 |
|
|
Vidi ti što velikom Europljaninu srce zaigra na nekakve "iftare", "ramazane"... 
_________________ Nad Bugojnom sviće Sudnja zora s Turcima se ratovati mora
|
|
Vrh |
|
 |
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Katolički svećenik Branko Jurić organizirao iftar za muslimane Postano: 24 ožu 2025, 14:17 |
|
|
Siguran sam da ce muslimani don Juricu za Uskrs organizirati uskrsnji rucak po tradiciji, slanina, cvarci, tucanje jaja.
Jer tolerancija je dvosmjerna ulica <3
|
|
Vrh |
|
 |
Urbanist
|
Naslov: Re: Katolički svećenik Branko Jurić organizirao iftar za muslimane Postano: 24 ožu 2025, 15:58 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Lijepo. Sad čekamo hodžu da organizira pokrštavanje. Samo da su ljudi normalni, čestiti, pošteni i dobri, pa nije važno jel idu kod hodže ili fratra. Mada bi im bolje bilo da ne idu niti kod jednog niti kod drugog. Mafija i banda vlada i dominira društvom. 
|
|
Vrh |
|
 |
Urbanist
|
Naslov: Re: Katolički svećenik Branko Jurić organizirao iftar za muslimane Postano: 24 ožu 2025, 16:11 |
|
|
Zapadni je napisao/la: Ti si lažljivac.
Na ovom forumu pišeš hrvatskim jezikom, a na Twitteru sunitskovlaškom formom našeg jezika.
Na ovom forumu se trudiš ugurati među Hrvate, a na Twitteru se boriš za "bošnjačku stvar".
A ti si islamizirani Mađar, šta kenjaš o Europi? 2/3 Mađara su autohtoni Slovaci, Nijemci i Hrvati koji su se asimilirali u mađarski narod. Katolička religija i državno uređenje su učinili svoje u zadnjih tisuću godina. Da si ikad povalio Mađaricu nikad ne bi ovako govorio. Ja jesam, i poštujem taj narod. 
|
|
Vrh |
|
 |
Zapadni
|
Naslov: Re: Katolički svećenik Branko Jurić organizirao iftar za muslimane Postano: 24 ožu 2025, 17:21 |
|
|
Urbanist je napisao/la: Zapadni je napisao/la: Ti si lažljivac.
Na ovom forumu pišeš hrvatskim jezikom, a na Twitteru sunitskovlaškom formom našeg jezika.
Na ovom forumu se trudiš ugurati među Hrvate, a na Twitteru se boriš za "bošnjačku stvar".
A ti si islamizirani Mađar, šta kenjaš o Europi? 2/3 Mađara su autohtoni Slovaci, Nijemci i Hrvati koji su se asimilirali u mađarski narod. Katolička religija i državno uređenje su učinili svoje u zadnjih tisuću godina. Da si ikad povalio Mađaricu nikad ne bi ovako govorio. Ja jesam, i poštujem taj narod.  Povaljivanje rodbine se ne računa, znam da Kuran od ovce dopušta brak između prvog koljena, no kod nas u civiliziranom svijetu, to ne vrijedi pod iskustvo vrijedno časti. Nosiš neeuropske gene sa svih strana, što od Mađara čije neeuropsko prezime nosiš, što od Turaka čiju vjeru ispovijedaš. Vidi ti se u očima, prave zakrivljene, sitne, mongoloidne. I prestani pisati: asimilirati, tisuću. Vidjeli smo te na Twitteru, ti si iz one skoro po istočne Bosne, ne sramoti se podvojenošću. Nije žvaka za seljaka. Islamizirani Mađar protjeran kroz Srbiju i Istočnu Bosnu gdje se okitio srpskim genima pa sletio u Šeher Kasabu. I sada nama Hrvatima docira o Europi. Budi vlahougrosunit šta jesi i govori srpskom formom ovog jezika koju koristiš iz sna.
|
|
Vrh |
|
 |
Teuton
|
Naslov: Re: Katolički svećenik Branko Jurić organizirao iftar za muslimane Postano: 24 ožu 2025, 18:03 |
|
|
I nek mu Orban da putovnicu.
_________________ Nad Bugojnom sviće Sudnja zora s Turcima se ratovati mora
|
|
Vrh |
|
 |
Hagresor
|
Naslov: Re: Katolički svećenik Branko Jurić organizirao iftar za muslimane Postano: 24 ožu 2025, 18:40 |
|
|
Državljani Vatikana su slobodni gubiti svoje slobodno vrijeme i novac na svaki način koji njima odgovara. Nama se to možda može činiti suludim, no to je njihovo pravo. No da moje dijete ide u školu koju vodi ovaj primjerak, razmislio bi o tome da moje dijete više ne ide u tu školu.
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
Vrh |
|
 |
Betandwin
|
Naslov: Re: Katolički svećenik Branko Jurić organizirao iftar za muslimane Postano: 24 ožu 2025, 19:19 |
|
|
Pretpostavljam da ovaj pop radi za neku sluzbu, nemam drugo objasnjenje za ovo sto jeburadio
|
|
Vrh |
|
 |
Banya
|
Naslov: Re: Katolički svećenik Branko Jurić organizirao iftar za muslimane Postano: 24 ožu 2025, 19:56 |
|
Pridružen/a: 14 ruj 2024, 20:58 Postovi: 2308 Lokacija: Hrvatinićev grad
|
Dakle, na ove gluposti idu novci od priloga?
_________________ ...and these villages of yours...
ut Vlachus non imperet!
|
|
Vrh |
|
 |
MiB
|
Naslov: Re: Katolički svećenik Branko Jurić organizirao iftar za muslimane Postano: 24 ožu 2025, 20:12 |
|
Pridružen/a: 14 ruj 2009, 17:26 Postovi: 18181 Lokacija: Drina je na granici!
|
Tomba17 je napisao/la: Čekam bilo koji Sunit da objavi i obratno, muftija bilo koji: - u Božićno jutro… - na Veliki Petak sa Kršćanima postio - ns bilo koji drugi petak sa Kršćanima jeo ribu - za Sv. Nikolu djeci djelio poklone
Kada će se to desiti?
Svi znamo odgovor. Posebno sami Suniti.
Sanoproglašeni Übermenschi i apartheidaši. U Sabah namazu dobiju uputu: "Šokcima je Badnji dan, danas neće biti struje, samo sabur".
_________________ Znam Da nekima Smeta
|
|
Vrh |
|
 |
Urbanist
|
Naslov: Re: Katolički svećenik Branko Jurić organizirao iftar za muslimane Postano: 24 ožu 2025, 20:57 |
|
|
Zapadni je napisao/la: Urbanist je napisao/la: 2/3 Mađara su autohtoni Slovaci, Nijemci i Hrvati koji su se asimilirali u mađarski narod. Katolička religija i državno uređenje su učinili svoje u zadnjih tisuću godina. Da si ikad povalio Mađaricu nikad ne bi ovako govorio. Ja jesam, i poštujem taj narod.  Povaljivanje rodbine se ne računa, znam da Kuran od ovce dopušta brak između prvog koljena, no kod nas u civiliziranom svijetu, to ne vrijedi pod iskustvo vrijedno časti. Nosiš neeuropske gene sa svih strana, što od Mađara čije neeuropsko prezime nosiš, što od Turaka čiju vjeru ispovijedaš. Vidi ti se u očima, prave zakrivljene, sitne, mongoloidne. I prestani pisati: asimilirati, tisuću. Vidjeli smo te na Twitteru, ti si iz one skoro po istočne Bosne, ne sramoti se podvojenošću. Nije žvaka za seljaka. Islamizirani Mađar protjeran kroz Srbiju i Istočnu Bosnu gdje se okitio srpskim genima pa sletio u Šeher Kasabu. I sada nama Hrvatima docira o Europi. Budi vlahougrosunit šta jesi i govori srpskom formom ovog jezika koju koristiš iz sna. Teško je incelima nešto objašnjavat, a nisu bolji ni oni što su samo ženinu vidjeli. Nastranu što iznosiš neistine, tema nisam ja, već jedan plemeniti katolički svećenik koji vam toliko smeta da pišete ovako odvratne komentare, namjesto da ga pozdravite kao nekog normalnog i dobrog. On je ono najbolje uz neke druge ljude, što katolici u BiH imaju, i takvi kao on su garant opstojnosti i kontinuiteta Katoličke Crkve u BiH. Što više ovakvih ljudi bude, bit će više i katolika u BiH, a i KC. Meni jezici i lokalni identiteti ne znače ništa i ja se služim svim idiomima jednako. Neš mi ti određivat kako ću, što ću i kada ću govorit. Ti si bolestan lik, i meni je takvih ljudi žao. Zamolio bih te da me ne zamaraš infantilnim primjedbama. Po pogledaj ove tvoje "Europljane", da ne idemo na slike naroda zapadne Hercegovine. Ovi Slavena nisu vidjeli ni na TV. EU sa ovakvima nema budućnost, a niti ima sadašnjost. 
|
|
Vrh |
|
 |
Urbanist
|
Naslov: Re: Katolički svećenik Branko Jurić organizirao iftar za muslimane Postano: 24 ožu 2025, 21:01 |
|
|
Teuton je napisao/la: Vidi ti što velikom Europljaninu srce zaigra na nekakve "iftare", "ramazane"...  Meni religija ne znači ništa, ali ovo je gest dobre volje kojeg treba shvaćati u jednom širem smislu. Povod je nebitan, gest pomirbe i dobre volje je bitan.
|
|
Vrh |
|
 |
Banya
|
Naslov: Re: Katolički svećenik Branko Jurić organizirao iftar za muslimane Postano: 24 ožu 2025, 21:02 |
|
Pridružen/a: 14 ruj 2024, 20:58 Postovi: 2308 Lokacija: Hrvatinićev grad
|
Zašto je ova tema u rubrici politika uopće?
_________________ ...and these villages of yours...
ut Vlachus non imperet!
|
|
Vrh |
|
 |
Urbanist
|
Naslov: Re: Katolički svećenik Branko Jurić organizirao iftar za muslimane Postano: 24 ožu 2025, 21:03 |
|
|
Banya je napisao/la: Zašto je ova tema u rubrici politika uopće? Zato što je pomirba politička stvar. Najžešća politika. 
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Katolički svećenik Branko Jurić organizirao iftar za muslimane Postano: 24 ožu 2025, 21:04 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 41509 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Pomirba mora biti obostrana, kad hodža organizira uskrsni domjenak za lokalne katolike tek će onda biti gest pomirbe.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
 |
Urbanist
|
Naslov: Re: Katolički svećenik Branko Jurić organizirao iftar za muslimane Postano: 24 ožu 2025, 21:06 |
|
|
daramo je napisao/la: Pomirba mora biti obostrana, kad hodža organizira uskrsni domjenak za lokalne katolike tek će onda biti gest pomirbe. Garantiram ti da će se to dogoditi u vremenu koje slijedi, samo ako bude mira.
|
|
Vrh |
|
 |
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Katolički svećenik Branko Jurić organizirao iftar za muslimane Postano: 24 ožu 2025, 21:07 |
|
|
Mira ima već 30 godina pa se to ne događa nit će se događat. Islam mrzi svih
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
 |
Zapadni
|
Naslov: Re: Katolički svećenik Branko Jurić organizirao iftar za muslimane Postano: 25 ožu 2025, 05:56 |
|
|
Urbanist je napisao/la: Zapadni je napisao/la: Povaljivanje rodbine se ne računa, znam da Kuran od ovce dopušta brak između prvog koljena, no kod nas u civiliziranom svijetu, to ne vrijedi pod iskustvo vrijedno časti.
Nosiš neeuropske gene sa svih strana, što od Mađara čije neeuropsko prezime nosiš, što od Turaka čiju vjeru ispovijedaš. Vidi ti se u očima, prave zakrivljene, sitne, mongoloidne.
I prestani pisati: asimilirati, tisuću. Vidjeli smo te na Twitteru, ti si iz one skoro po istočne Bosne, ne sramoti se podvojenošću. Nije žvaka za seljaka. Islamizirani Mađar protjeran kroz Srbiju i Istočnu Bosnu gdje se okitio srpskim genima pa sletio u Šeher Kasabu.
I sada nama Hrvatima docira o Europi. Budi vlahougrosunit šta jesi i govori srpskom formom ovog jezika koju koristiš iz sna.
Teško je incelima nešto objašnjavat, a nisu bolji ni oni što su samo ženinu vidjeli. Nastranu što iznosiš neistine, tema nisam ja, već jedan plemeniti katolički svećenik koji vam toliko smeta da pišete ovako odvratne komentare, namjesto da ga pozdravite kao nekog normalnog i dobrog. On je ono najbolje uz neke druge ljude, što katolici u BiH imaju, i takvi kao on su garant opstojnosti i kontinuiteta Katoličke Crkve u BiH. Što više ovakvih ljudi bude, bit će više i katolika u BiH, a i KC. Meni jezici i lokalni identiteti ne znače ništa i ja se služim svim idiomima jednako. Neš mi ti određivat kako ću, što ću i kada ću govorit. Ti si bolestan lik, i meni je takvih ljudi žao. Zamolio bih te da me ne zamaraš infantilnim primjedbama. Po pogledaj ove tvoje "Europljane", da ne idemo na slike naroda zapadne Hercegovine. Ovi Slavena nisu vidjeli ni na TV. EU sa ovakvima nema budućnost, a niti ima sadašnjost.  Vidjeli smo ti ime, prezime i glavu. Toliko si glup. Em si postarjela ružna balyja, em ti vrišti sunitska T-zona, em su ti oči tipične mongoloidne. Ti si pacijentu sve samo ne Europljanin. Ti si kimera gena iz Azijskih stepa, prekouralskih dotepeneaca, zavaljan u srpski DNK ko filet u brašno. Zadnji put si popio ban radi stavljanja slika ljudi, pa kad su te zatrpali slikama SDA skupova koji izgledaju kao da se održavaju negdje u Pakistanu, nestalo te. Ugrovlaški sunite, govori bosanskim kako te mama bila učila i brani bošnjaštvo po Twitteru. Tvoje je da budeš tu ono što je Miljana Kulić u Zadruzi. Dance, monkey, dance!
|
|
Vrh |
|
 |
Urbanist
|
Naslov: Re: Katolički svećenik Branko Jurić organizirao iftar za muslimane Postano: 25 ožu 2025, 07:20 |
|
|
Sve što bih želio je iskreno se zahvaliti Don Juriću i svim takvim ljudima na gestama mira i pomirbe. To nam svima mnogo znači.
|
|
Vrh |
|
 |
Salivator
|
Naslov: Re: Katolički svećenik Branko Jurić organizirao iftar za muslimane Postano: 25 ožu 2025, 07:34 |
|
|
Bravo Don Juriću.
Sada čekaj da oni tebi organiziraju nešto.
_________________ -Poljska-Češka-Slovačka-Mađarska-Slovenija-Hrvatska-HercegBosna-
|
|
Vrh |
|
 |
krstjanin
|
Naslov: Re: Katolički svećenik Branko Jurić organizirao iftar za muslimane Postano: 25 ožu 2025, 08:42 |
|
|
Salivator je napisao/la: Bravo Don Juriću.
Sada čekaj da oni tebi organiziraju nešto. Organizirat će mu mitraljeze i bombe prvom prilikom. Inače iz ovih Sćipa i Hera (susjedna sela Uzdolu) su i poklali uzdoljane. Mnogi od onih koji su napravili masakr su jos uvjek tu slobodni i uzdoljani ih znaju. Nije isključeno i da su se odazvali iftaru žderat mesinu s popom za vrijeme korizmenog posta
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
Vrh |
|
 |
Zviezda Granda
|
Naslov: Re: Katolički svećenik Branko Jurić organizirao iftar za muslimane Postano: 25 ožu 2025, 09:21 |
|
|
Muslimani se "lukavo" trude ukenjati svaki vid multietničnosti, koji bi imogao biti iskren.
Kao eto sad ćemo mi njima podvalit multietničku, ovaj unitarnu, ovaj islamsku Bosnu.
U biti unište tendenciju koja bi mogla bit najkorisnija za najveći narod kad bi bila iskrena.
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|