HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 27 sij 2025, 00:24.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 5556 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 219, 220, 221, 222, 223
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Klinac u getu
PostPostano: 20 vel 2023, 18:23 

Lapo-lapo je napisao/la:
Srpcanine, pa miša mu poljubim. Kome ti to palamudis? Nismo ni coravi, ni glupi, ni ludi.
Cuj predrasuda, jeste išao na faks, nije, tajo kupio majicu.... Kako bi ti zveknula šamar sada...

Čuj zveknula šamar?
I šta misliš kako bi prošla? Koji je *** vama Muslimanima? Jel opet džihad šejtan ušao u vas?

Vrh

PostPostano: 20 vel 2023, 18:25 

Lapo-lapo je napisao/la:
Srpsčanin je napisao/la:
Drugi korisnik je spomenuo fakultet i studije.Ja ne nalazim da je to važno.
Bilo bi zanimljivo vidjeti imena uplatilaca na Davorove račune.Ja bih uložio na opciju da je među uplatiocima blizu 100 % muslimana.Uglavnom iz dijaspore.

Vrlo moguće, samo politika nema veze s tim. I u ratu su slali jedni drugima pakete. Od 1000 paketa samo 2 iz RS.

U ovom slučaju Suneta, politika itekako ima veze jer su muslimani u Davoru vidjeli jedinku koja je u stanju destabilizovati Srpsku.Da je muslimanima stalo do pravde za Srbe tražili bi kažnjavanje zločinaca koji su ubijali Srbe u Sarajevu i širom FBiH tokom rata.Tražili bi da se rasvijeli sudbina nestalih Srba za koje se i ne zna gdje su završili njihovi posmrni ostaci a koje i danas traže porodice .Ne bi im priroritet za pravdu bio David Dragičević koji se udavio u Crkveni jer se u nesrećnim slučajevima pitanje pravde i ne postavlja.

The ratio of 51:49 of the territorial proposal of the Contact Group is a foundation of the agreement. That territorial proposal is open for changes resulting from the joint agreements.

Vrh

PostPostano: 20 vel 2023, 19:20 

Ja to ne gledam i ne doživljavam tako.
Bez obzira kakav je dečko bio, a bio je fakticki još dijete, nije uredu sa se u izjavama murije i kvazinovinara nadju najpogrdnije riječi.
Bio je osuđen kao ,,los,, momak i prije nego što je sahranjen, a suđenje je zajebalo priču,,Jazavac pred sudom,,!

Vrh

PostPostano: 20 vel 2023, 20:16 

Lapo-lapo je napisao/la:
Ja to ne gledam i ne doživljavam tako.
Bez obzira kakav je dečko bio, a bio je fakticki još dijete, nije uredu sa se u izjavama murije i kvazinovinara nadju najpogrdnije riječi.
Bio je osuđen kao ,,los,, momak i prije nego što je sahranjen, a suđenje je zajebalo priču,,Jazavac pred sudom,,!

Ne znam na šta misliš.Ne sjećam da je policija ili da su novinari koristili pogrdne riječi za Davida Dragičevića.Rečeno je od strane policije da je iz jedne kuće ukrao nešto novca i neke druge predmete.Taj novac i ti predmeti su opisani u prijavi krađe od strane vlasnika.Policija je mogla iz pijeteta prema nastradalom da tu informaciju ne saopšti javnosti ali nije to neki tako krupan propust niti je to učinjeno u namjeri da se omalovaži nastradali.Policija je radila pod pritiskom javnosti kako bi taj slučaj što prije bio rasvijetljen.I da nije bilo te greške opet bi Davor i oni koji su stajali iza Davora pravili cirkus.Tu je svako od tih faktora imao svoj interes.Pdp,"Sds",soroševci i muslimani imali su politički interes a Davor finansijski.

The ratio of 51:49 of the territorial proposal of the Contact Group is a foundation of the agreement. That territorial proposal is open for changes resulting from the joint agreements.

Vrh

PostPostano: 20 vel 2023, 20:23 

Srpsčanin je napisao/la:
spliter1 je napisao/la:
I ja mislim da je nesto vidjela,da bi ipak dala neku izjavu,bar u tajnosti,da je neko ne likvidirs,a kad recimopreko advokata da izjavu,onda ne vrijedi da je likvidiraju.Po onome sto rece patolog s VMA,mogao je biti negdje ziv zatvoren oar dana,pa ga udavili u nekoj kadi ili sudoperu i bacili u Crkvenu,da izgleda kao samoubistvo ili nesretan slucaj.Samo to je onda,skoro savrsen zlocin.Samo tad je bilo jako hladno tijelo se dobro ocuvalo u vodi,tako d vjestaci su mogli pogrijesiti u vremenskom odredjivanju.Bilo bi zanimljivo,kad bi neko na ETF pogledao,kakve ocjene je imao,da li je davao ispite,jel bio dobar student ili je bio klosar.Ako je bio i na privatnoj IT akademiji,mislim da nije mogao oboje.Sta je sa laptopom,sto je izvadjen iz Crkvene,zasto nikad nisu objavili rezultate vjestacenja?

Zašto bi pokojnog Davida Dragičevića neko oteo ? Nije on sin nekog tajkuna pa da za njega traži otkup.Davor radio u mljevarniku.Vjerovatno u kući nisu imali više od 1000 km ako i toliko. Cijela stvar je od prvog dana politička kad se na društvenim mrežama pojavljuju objave soroševih i opozicionih aktivista da se iza "ubistva" Davida Dragičevića krije država tačnije policija.Tih prvih dana Davor je davao vrlo suvisle izjave ali se u jednom momentu kod njega sve mijenja i od tad on glumi nerazumnika.Do takve promjene mišljenja sam došlo je samo sa razloga što mu je predočeno da od toga može ostvariti značajnu finansijsku korist.Ono što je obećao nikad nije učinio.Nikad nije objavio prihode i rashode od uplata na dva računa km i deviznog koje je oglasio kao račune za pomoć u pravnoj borbi za pravdu tj. za advokata.
Nije mu se sin čestito ni ohladio u grobu a on je počeo da kupuje skupe telefone,skupu garderobu,da bilda i da se podmlađuje.Tako otac ožalošćen za sinom ne radi nego obuče crnu košulju i tuguje.

Navodno je znao hakerisat na kompjuteru pa je otkrio nesto sto nije smio i to ne znam koliko je vjerovatno i da je otkrio nesto,tesko bi ga nasli.Opet tako mlad da je toliko znao ne vjerujem.

Vrh

PostPostano: 20 vel 2023, 21:11 

novovrijeme je napisao/la:
Lapo-lapo je napisao/la:
Srpcanine, pa miša mu poljubim. Kome ti to palamudis? Nismo ni coravi, ni glupi, ni ludi.
Cuj predrasuda, jeste išao na faks, nije, tajo kupio majicu.... Kako bi ti zveknula šamar sada...

Čuj zveknula šamar?
I šta misliš kako bi prošla? Koji je *** vama Muslimanima? Jel opet džihad šejtan ušao u vas?

Ti se ne boj, ti si mi simpatija. Tebe ću da branim. Ako te muslimani zarobe, zbog svega što zvrljas ovdje, ići ću da te razmijenim. Dacu dva jarca za tebe. Takva sam ja kada simpatisem, velikodušna. Meni vrijediš za dva jarca. :zubati

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 5556 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 219, 220, 221, 222, 223

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: crni_bombarder, Li Zongren, mrnjav, Naša Kvačica, Patriota, Srpsčanin, Tomba17 i 78 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: