|
|
Stranica: 7/10.
|
[ 230 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
storarare
|
Naslov: Re: Ko dirne Bošnjake, imat će protiv sebe 80 miliona Turaka Postano: 09 stu 2021, 18:22 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
|
weasel je napisao/la: Jeste krenuli ratovati? Prva Chikago pravoslavna bojna pravi desant na Gradačac, a druga "penzionisana" brigada harmije odbranjuje Sarajevo od proĆetničke poplave. A HVO gleda i smije se s uzvišenog ( i suhog) kamenjara Pomešao se slova HOS a ne HVO
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Ko dirne Bošnjake, imat će protiv sebe 80 miliona Turaka Postano: 09 stu 2021, 18:22 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Nego, ko je ovaj Inkvizitor i zašto su se četnici ovako pomamili njegovim dolaskom? Ne fura ercegbosna moate boban spiku mislim a i ne lozi se na srBe bogzna ko BBC i ekipa. Ima neki svoj forum kolko sam skuzio gdje je sakupio nekolicinu svojih najodanijih.
_________________ fakofbolan nema krsta bez tri prsta
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
|
|
Ovi proseli Mujgura izbeglica me ne interesuju.Čekam da nam se Bake obrati sa novim pretnjama ratom.Nešto ga nema.Da nije dobio Koronu?
_________________ Ja radim šta ja hoću.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Ko dirne Bošnjake, imat će protiv sebe 80 miliona Turaka Postano: 09 stu 2021, 18:23 |
|
|
turbotakija je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Vi ste samo pričuvali ono što vam je JNA i Arkanovci ostavili i nekako uspjeli zjaniti pola toga I ne zaboravi, veoma cesto jednostavno poklati civile nakon sto im je JNA predala odredjena mjesta na milost i nemilost. U tome su bili veoma efektivni. Pobili su vise civila nego vojnika. ArBiH pobila vise vojnika nego civila. Pametnom dosta. Armija je imala taj omjer 95%-naprema 5%, od cega je vecina nesretni slucajevi. Oni su taj omjer dogurali na 50-50. Barbari krvožedni, sramota Europe i civilizovanog svijeta. Masovne greobnice, žive lomače, odsječene glave, sve pamtimo.
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Ko dirne Bošnjake, imat će protiv sebe 80 miliona Turaka Postano: 09 stu 2021, 18:24 |
|
|
Karabaja je u BiH a ako na mene mislis slobodno mi se direktno obrati. Ne grizem. Osim kad sam ljut.
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Ko dirne Bošnjake, imat će protiv sebe 80 miliona Turaka Postano: 09 stu 2021, 18:25 |
|
|
Karabaja je napisao/la: turbotakija je napisao/la: I ne zaboravi, veoma cesto jednostavno poklati civile nakon sto im je JNA predala odredjena mjesta na milost i nemilost. U tome su bili veoma efektivni.
Pobili su vise civila nego vojnika.
ArBiH pobila vise vojnika nego civila.
Pametnom dosta.
Armija je imala taj omjer 95%-naprema 5%, od cega je vecina nesretni slucajevi. Oni su taj omjer dogurali na 50-50. Barbari krvožedni, sramota Europe i civilizovanog svijeta. Masovne greobnice, žive lomače, odsječene glave, sve pamtimo. Tradicija i usmeno predanje, shtash.
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Ko dirne Bošnjake, imat će protiv sebe 80 miliona Turaka Postano: 09 stu 2021, 18:26 |
|
|
33.000 civila
31.000 vojnika
Gubici Bosnjaka
Od toga ako skontas da je dosta vojske izginulo i u borbi s Abdicevcima i HVO, a oni su pobili daleko manje civila od VRS, onda je omjer daleko gori od 50 / 50.
Velikodushan si.
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: Ko dirne Bošnjake, imat će protiv sebe 80 miliona Turaka Postano: 09 stu 2021, 18:27 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Nego, ko je ovaj Inkvizitor i zašto su se četnici ovako pomamili njegovim dolaskom? E to ti je Hrvat po vašoj meri Crnibaja.Takav vam treba.Hoćeš li da te uputim na koziju stazu do njegovog ustaškog uporišta?Tamo se ti registruj.Svi će te lepo primiti.Pomislićeš da je 1941. Slobodno izrazi želju.U duhu pravoslavne milosti izaćiću ti u susret.
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Ko dirne Bošnjake, imat će protiv sebe 80 miliona Turaka Postano: 09 stu 2021, 18:29 |
|
|
Ustasko uporiste?
Tobejarabi!
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: Ko dirne Bošnjake, imat će protiv sebe 80 miliona Turaka Postano: 09 stu 2021, 18:30 |
|
|
turbotakija je napisao/la: 33.000 civila
31.000 vojnika
Gubici Bosnjaka
Od toga ako skontas da je dosta vojske izginulo i u borbi s Abdicevcima i HVO, a oni su pobili daleko manje civila od VRS, onda je omjer daleko gori od 50 / 50.
Velikodushan si. Civila?Pa jeste ratovali u tenama?Ko god drži pušku nije civil. I Murat Šabanović,ljudska gromada koja je stala pred tenkove JNA je takođe bio civil,nije imao uniformu.
|
|
Vrh |
|
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Ko dirne Bošnjake, imat će protiv sebe 80 miliona Turaka Postano: 09 stu 2021, 18:32 |
|
|
elit star je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Nego, ko je ovaj Inkvizitor i zašto su se četnici ovako pomamili njegovim dolaskom? E to ti je Hrvat po vašoj meri Crnibaja.Takav vam treba.Hoćeš li da te uputim na koziju stazu do njegovog ustaškog uporišta?Tamo se ti registruj.Svi će te lepo primiti.Pomislićeš da je 1941. Slobodno izrazi želju.U duhu pravoslavne milosti izaćiću ti u susret. Pratiš nas. Ako ako. Pametno
_________________ VUKOVAR=MARIUOPOLJ SLAVA HRVATSKOJ- UKRAJINI SLAVA
Zbog Eline i bokala vina zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba da ja nisam dolazio džaba
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: Ko dirne Bošnjake, imat će protiv sebe 80 miliona Turaka Postano: 09 stu 2021, 18:33 |
|
|
turbotakija je napisao/la: Ustasko uporiste?
Tobejarabi! Kaži samo.Jedan dodir tač skrina.I eto te na pravom mestu.Šta ćeš ovde.
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: Ko dirne Bošnjake, imat će protiv sebe 80 miliona Turaka Postano: 09 stu 2021, 18:38 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: elit star je napisao/la: E to ti je Hrvat po vašoj meri Crnibaja.Takav vam treba.Hoćeš li da te uputim na koziju stazu do njegovog ustaškog uporišta?Tamo se ti registruj.Svi će te lepo primiti.Pomislićeš da je 1941. Slobodno izrazi želju.U duhu pravoslavne milosti izaćiću ti u susret. Pratiš nas. Ako ako. I trebaš. Ma ne.Odem stvarno retko.Suvoparni ste i dosadni.Svi su izdajnici,svuda su izdajnici,čoveče,po vama 80% Hrvata su izdajnici a Srbi noću zasedaju u saboru.Ma kakvi Srbi,četnici.Nije to zdravo.Razmišljam da ti uputim ovu balinčad kod tebe.Da vidiš sa kakvim moronima ovde imamo posla.Da ti postavljaju uzdignute prstiće po forumu.
|
|
Vrh |
|
|
zbl
|
Naslov: Re: Ko dirne Bošnjake, imat će protiv sebe 80 miliona Turaka Postano: 09 stu 2021, 18:41 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Nego, ko je ovaj Inkvizitor i zašto su se četnici ovako pomamili njegovim dolaskom? Čovjek ima svoj forum. Tamo je pisao i Aleksije. To je pravo mjesto za tebe.
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: Ko dirne Bošnjake, imat će protiv sebe 80 miliona Turaka Postano: 09 stu 2021, 18:43 |
|
|
Ko dirne Mujgure imat će protiv sebe,...moraće da živi sa taštom/punicom do kraja života.
E ovo je već nešto ozbiljnije.Onako.Da se zamisli čovek.
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: Ko dirne Bošnjake, imat će protiv sebe 80 miliona Turaka Postano: 09 stu 2021, 18:47 |
|
|
zbl je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Nego, ko je ovaj Inkvizitor i zašto su se četnici ovako pomamili njegovim dolaskom? Čovjek ima svoj forum. Tamo je pisao i Aleksije. To je pravo mjesto za tebe. Mmmmmmm.. daaaaaaa... Pravo mesto za izlostavljane uplakane Mujgure. Tamo obitavaju pravi Hrvati.A ne oveeee hustaše srbokatolici. Tamo će svaka ranjena merhmetli dušica naći svoj mir i izlečenje. Tamo ima bosne.
|
|
Vrh |
|
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Ko dirne Bošnjake, imat će protiv sebe 80 miliona Turaka Postano: 09 stu 2021, 18:47 |
|
|
elit star je napisao/la: Inkvizitor je napisao/la: Pratiš nas. Ako ako. I trebaš.
Ma ne.Odem stvarno retko.. E to ti vidiš nije pametno.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Ko dirne Bošnjake, imat će protiv sebe 80 miliona Turaka Postano: 09 stu 2021, 18:49 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Nego, ko je ovaj Inkvizitor i zašto su se četnici ovako pomamili njegovim dolaskom? Inkvizitor je kolega bojovnik, a četnici su svakako prirodno pomamljeni njima ne treba neki veliki razlog.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1076 of 2558 - 42.06%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Ko dirne Bošnjake, imat će protiv sebe 80 miliona Turaka Postano: 09 stu 2021, 18:52 |
|
|
Kulturno se izražavajte.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1076 of 2558 - 42.06%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Ko dirne Bošnjake, imat će protiv sebe 80 miliona Turaka Postano: 09 stu 2021, 18:53 |
|
|
Daj Link kakav da i ja vidim to cudo
Ako vam treba komunjara i bezboznika
|
|
Vrh |
|
|
zbl
|
Naslov: Re: Ko dirne Bošnjake, imat će protiv sebe 80 miliona Turaka Postano: 09 stu 2021, 18:53 |
|
|
elit star je napisao/la: zbl je napisao/la: Čovjek ima svoj forum. Tamo je pisao i Aleksije. To je pravo mjesto za tebe.
Mmmmmmm.. daaaaaaa... Pravo mesto za izlostavljane uplakane Mujgure. Tamo obitavaju pravi Hrvati.A ne oveeee hustaše srbokatolici. Tame će svaka ranjena merhmetli dušica naći svoj mir i izlečenje. Tamo ima bosne. Ima li Bosne ili nema to će Karabaja utvrditi kad se tamo registruje. Ali tamo nema Bošnjak, Tvrtko, 1000 godina i to. Hrvat musliman kume.
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: Ko dirne Bošnjake, imat će protiv sebe 80 miliona Turaka Postano: 09 stu 2021, 19:00 |
|
Pridružen/a: 08 lip 2021, 18:22 Postovi: 5678 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Karabaja je napisao/la: Neka se usude dušmani da napadnu!! Ali neka se zapitaju šta će reći cetvrta svjetska sila, koja je bliza od druge 3! jel taj prst sebi guraš u šupak ?
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: Ko dirne Bošnjake, imat će protiv sebe 80 miliona Turaka Postano: 09 stu 2021, 19:05 |
|
Pridružen/a: 08 lip 2021, 18:22 Postovi: 5678 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Kiša pada Kiša pada Bosna propada , Vjetar piri Vjetar piri Hrvatska se širi
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Ko dirne Bošnjake, imat će protiv sebe 80 miliona Turaka Postano: 09 stu 2021, 20:50 |
|
|
zbl je napisao/la: elit star je napisao/la: Mmmmmmm.. daaaaaaa... Pravo mesto za izlostavljane uplakane Mujgure. Tamo obitavaju pravi Hrvati.A ne oveeee hustaše srbokatolici. Tame će svaka ranjena merhmetli dušica naći svoj mir i izlečenje. Tamo ima bosne. Ima li Bosne ili nema to će Karabaja utvrditi kad se tamo registruje. Ali tamo nema Bošnjak, Tvrtko, 1000 godina i to. Hrvat musliman kume. Totalno fulano moj Vlaše. Ili je pravilnije Vlahu. Mislim da je Vlaše. Samo Rekonkvista dolazi u obzir.
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Ko dirne Bošnjake, imat će protiv sebe 80 miliona Turaka Postano: 09 stu 2021, 20:52 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: zbl je napisao/la: Ima li Bosne ili nema to će Karabaja utvrditi kad se tamo registruje. Ali tamo nema Bošnjak, Tvrtko, 1000 godina i to.
Hrvat musliman kume.
Totalno fulano moj Vlaše. Ili je pravilnije Vlahu. Mislim da je Vlaše. Samo Rekonkvista dolazi u obzir. Mala ali odabrana ekipa, ha.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|