|
|
Stranica: 8/10.
|
[ 230 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Ko dirne Bošnjake, imat će protiv sebe 80 miliona Turaka Postano: 09 stu 2021, 20:58 |
|
|
turbotakija je napisao/la: Inkvizitor je napisao/la: Totalno fulano moj Vlaše. Ili je pravilnije Vlahu. Mislim da je Vlaše.
Samo Rekonkvista dolazi u obzir.
Mala ali odabrana ekipa, ha. Više mala nego odabrana
_________________ VUKOVAR=MARIUOPOLJ SLAVA HRVATSKOJ- UKRAJINI SLAVA
Zbog Eline i bokala vina zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba da ja nisam dolazio džaba
|
|
Vrh |
|
|
zbl
|
Naslov: Re: Ko dirne Bošnjake, imat će protiv sebe 80 miliona Turaka Postano: 09 stu 2021, 21:03 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: turbotakija je napisao/la: Mala ali odabrana ekipa, ha.
Više mala nego odabrana Znači privodite ih poznaniju Isusa kao u Slavoniji i Lici? Ništa Alah. Samo naprijed. Pozdrav od Vlaha.
|
|
Vrh |
|
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Ko dirne Bošnjake, imat će protiv sebe 80 miliona Turaka Postano: 09 stu 2021, 21:07 |
|
|
zbl je napisao/la: Inkvizitor je napisao/la: Više mala nego odabrana
Znači privodite ih poznaniju Isusa kao u Slavoniji i Lici? Ništa Alah. Samo naprijed. Pozdrav od Vlaha. Ma zajebajem se. Nije ih bilo. Na prste jedne ruke nabrojit. Ali zato Srba iju.. To je jedini hrvatski forum koji se nosio na transparentima po srpskim stadionima.
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Ko dirne Bošnjake, imat će protiv sebe 80 miliona Turaka Postano: 09 stu 2021, 21:12 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10004 Lokacija: No Country for White Men
|
Bilo je Srba jer je imao odličan forum o navijačkim skupinama. Ali je svojim mjerama i njih uspio otjerat.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
zbl
|
Naslov: Re: Ko dirne Bošnjake, imat će protiv sebe 80 miliona Turaka Postano: 09 stu 2021, 21:13 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: zbl je napisao/la: Znači privodite ih poznaniju Isusa kao u Slavoniji i Lici? Ništa Alah. Samo naprijed.
Pozdrav od Vlaha.
Ma zajebajem se. Nije ih bilo. Na prste jedne ruke nabrojit. Ali zato Srba iju.. To je jedini hrvatski forum koji se nosio na transparentima po srpskim stadionima. Ko ga je nosio po stadionima? Bh fanatikosi?
|
|
Vrh |
|
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Ko dirne Bošnjake, imat će protiv sebe 80 miliona Turaka Postano: 09 stu 2021, 21:14 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Bilo je Srba jer je imao odličan forum o navijačkim skupinama. Ali je svojim mjerama i njih uspio otjerat. ja se nisam mješao u navijački dio foruma jer nisam kompet...kompt..komept..kompetentan..
|
|
Vrh |
|
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Ko dirne Bošnjake, imat će protiv sebe 80 miliona Turaka Postano: 09 stu 2021, 21:15 |
|
|
zbl je napisao/la: Inkvizitor je napisao/la: Ma zajebajem se. Nije ih bilo. Na prste jedne ruke nabrojit. Ali zato Srba iju.. To je jedini hrvatski forum koji se nosio na transparentima po srpskim stadionima. Ko ga je nosio po stadionima? Bh fanatikosi? Navijači Fljamuratrija..
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Ko dirne Bošnjake, imat će protiv sebe 80 miliona Turaka Postano: 09 stu 2021, 21:26 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: HHerceg je napisao/la: Bilo je Srba jer je imao odličan forum o navijačkim skupinama. Ali je svojim mjerama i njih uspio otjerat. ja se nisam mješao u navijački dio foruma jer nisam kompet...kompt..komept..kompetentan.. Vjerojatno je zato i funkcionirao.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1029 of 2558 - 40.23%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Ko dirne Bošnjake, imat će protiv sebe 80 miliona Turaka Postano: 09 stu 2021, 21:27 |
|
|
Trebao si Grobare odgovoriti. Pa ja prodajem sladoled a ne ti.
Dumaj malo grobaru dumaj. Već si prvi ispit pao.
|
|
Vrh |
|
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Ko dirne Bošnjake, imat će protiv sebe 80 miliona Turaka Postano: 09 stu 2021, 21:32 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Inkvizitor je napisao/la:
ja se nisam mješao u navijački dio foruma jer nisam kompet...kompt..komept..kompetentan..
Vjerojatno je zato i funkcionirao. Ceniš Kvačice.
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: Ko dirne Bošnjake, imat će protiv sebe 80 miliona Turaka Postano: 09 stu 2021, 21:33 |
|
Pridružen/a: 08 lip 2021, 18:22 Postovi: 5678 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Koliko god se mi ne slagali u mišljenjima , ipak smo svi hrvati . Dosta je bilo podjela .
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Ko dirne Bošnjake, imat će protiv sebe 80 miliona Turaka Postano: 09 stu 2021, 21:33 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: turbotakija je napisao/la: Mala ali odabrana ekipa, ha.
Više mala nego odabrana Pa sto ja onda ne smijem?
_________________ fakofbolan nema krsta bez tri prsta
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Ko dirne Bošnjake, imat će protiv sebe 80 miliona Turaka Postano: 09 stu 2021, 21:35 |
|
|
Th1950 je napisao/la: . Dosta je bilo podjela . Jessti krsten..ovaj vakcinisan tj. cijepljen?
|
|
Vrh |
|
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Ko dirne Bošnjake, imat će protiv sebe 80 miliona Turaka Postano: 09 stu 2021, 21:35 |
|
|
turbotakija je napisao/la: Inkvizitor je napisao/la: Više mala nego odabrana
Pa sto ja onda ne smijem? Smiješ ko brani. Ali moraš se barem prezivati Dizdar, Buljubašić, Arapović
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
|
|
Th1950 je napisao/la: Koliko god se mi ne slagali u mišljenjima , ipak smo svi hrvati . Dosta je bilo podjela . Tako je i Bruno Bušić govorio.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1029 of 2558 - 40.23%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Ko dirne Bošnjake, imat će protiv sebe 80 miliona Turaka Postano: 10 stu 2021, 12:30 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: turbotakija je napisao/la: Pa sto ja onda ne smijem?
Smiješ ko brani. Ali moraš se barem prezivati Dizdar, Buljubašić, Arapović E jbg. onda.. moje prezime pocnje sa H a zavrsava sa alilovic.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Bakir: Ko ne klanja 5 puta dnevno ne može biti ministar Postano: 10 stu 2021, 15:29 |
|
|
5:45 Kad budemo pravili spomenik Aliji napravićemo i Bakiru. Ilija i Bane, srpski heroji. Da je sreće pa da su i Šiptari ovako glupi. Šiptari izledaju nenormalno a namazani svim bojama. Bane izgleda kao da je normalan a debil.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
VUKsaJUGA
|
Naslov: Re: Bakir: Ko ne klanja 5 puta dnevno ne može biti ministar Postano: 10 stu 2021, 15:58 |
|
|
Meni je jace sto je sam negirao bosnjacku naciju. Kad mu je rekao voditelj da je miistar zdravlja Bosnjak, Bakir mu odgovorio da s ene ponasa kao musliman. Znaci Bosnjak = Musliman sto vodi do toga da je Bosnjak samo sinonim za muslimana i da Bosnjak ne postoji.
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Ko dirne Bošnjake, imat će protiv sebe 80 miliona Turaka Postano: 10 stu 2021, 15:59 |
|
|
Citat: Žujović nakon bacanja farbe na mural zločinca Mladića: Taj obraz je prljav već 25 godina
"Pitanje je zašto ovo nismo prije uradili. To smatram svojom greškom i greškom svih ljudi koji se bave aktivizmom. Ovaj obraz nije prljav od jutros, taj obraz je prljav već 25 godina", kazao je Žujović za Telegraf. https://www.klix.ba/vijesti/regija/zujo ... FOLfzjFNE8Eto Karabaja, i sad ti njemu, njegovoj familiji, njegovim prijateljima pozeli "bioloski nestanak".
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Bakir: Ko ne klanja 5 puta dnevno ne može biti ministar Postano: 10 stu 2021, 16:01 |
|
|
Izvrces kao i obicno. A Bakir je *** jer je ovim rekao da neko ne moze biti Bosnjak ko ne klanja i slicno, a ne da ne moze biti ministar.
Sto samo po sebi govori kakvoj je kova.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Bakir: Ko ne klanja 5 puta dnevno ne može biti ministar Postano: 10 stu 2021, 16:02 |
|
|
Izletio se. Skontali su ga naši novinari, brzo mu postaljaju pitanja i zabaguju ga. Glupi Bosanac.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Tankosic
|
Naslov: Re: Bakir: Ko ne klanja 5 puta dnevno ne može biti ministar Postano: 10 stu 2021, 16:03 |
|
|
Kako je glup jbt pa to je neverovatno ko njih vodi.
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Bakir: Ko ne klanja 5 puta dnevno ne može biti ministar Postano: 10 stu 2021, 16:04 |
|
|
JEbo te on, citav kanton Sarajevo nije pod njegovom shapom a gubi sve vise i vise, i kad tad ce biti spremljen na smetliste istorije.
|
|
Vrh |
|
|
Tankosic
|
Naslov: Re: Bakir: Ko ne klanja 5 puta dnevno ne može biti ministar Postano: 10 stu 2021, 16:06 |
|
|
Necete ga nikada skinuti, jer ste sise.
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Bakir: Ko ne klanja 5 puta dnevno ne može biti ministar Postano: 10 stu 2021, 16:12 |
|
|
Kaze mi neko kome 15 godina vlada medjed sto ne zna ni govoriti kao normalan insan vec samo nesto mrmlja u bradu.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|