Svarog je napisao/la:
Ovo parče ''geografije'' je država zahvaljujći isključivo volji nekih velikih sila .
Međutim , nemoguće je razdvojiti Srbe koji su natjerani da žive u BiH , od Srbije .. kao ni Hrvate od Hrvatske .
Saberi - oduzmi , lako je ''izračunati'' odnos snaga
Mada sam siguran ( uopšte nije qurčenje) da smo od njih jači i da smo odvojeni od Srbije nekakvim hermetičkim '' kineskim zidom'' , a ne ''potokom'' .
Još kad se u obzir uzme da Muslimani nisu narod , kako nam naslov implicira, nego nacija . A i tu duvaju velike promaje . Ključna odrednica u tom njihovom nacionalnom identitetu je da su muslimani, tu jedino nemaju dileme . Ostali dio identiteta prepunom promaje ''zida se ukradenom ciglom '' .
Pojeli bi vas za doručak, a do podne i izasrali. Mi smo za vas đikane narod sve sa političkom scenom, intelektualcima svih profila, urbanim zajednicama i svim elementima modernog društva.
Hajd što vas je oko 800 tisuća ostalo, al što ste polupismeni, srednjovječni i ogromne pičketine koje su se obrukale u prethodnom ratu.
Pojeli bi govno za doručak.
Mujo ne budali.
I dan danas se brukamo po svijetu što smo vas razvalili ko krme masnu vreću.
Pitaju po svijetu: "Kako ste imali srca da mlatite retarde, 10 puta slabije od sebe?" A mi odgovaramo: "Jebi ga... slučajno, nismo namjerno."