|
|
Stranica: 2/2.
|
[ 30 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
K:M
|
Naslov: Re: Koji je najjači narod u BiH ? Postano: 10 svi 2021, 10:24 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 21:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
dudu je napisao/la: K:M je napisao/la: Ja sam "domaći izdajnik i strani plaćenik", i glasovao za Hr.
Ako gledamo da ih je populaciono 1/3 od Srba, a drže 55% veličinu teritorije RS.... onda nije teško zaključiti.
Hrv su POBJEDNICI RATOVA "za YU(špansko) nasleđe".
Muje pušioničari.
Srbi su na 1/2....ali su imali EXTRA STARTNU POZICIJU. RSK je objektivno bio PREDALEKO i NEOBRANJIVO. 6% puka je držalo 27% RH.
Formula 1 rječnikom 3 kruga prednosti u Monci.
Hrv su sa pol pozicije našamarali Muje. rat za jugoslavensko naslijeđe pa ovo je najprecizniji naziv rata za koji sam čuo, čestitam. war of yugoslav succession.  Točno taka. Bio je rat za TERITORIJE I RESURSE. Za START u 21.stoljeću. Muje su 100% spušile. Zato kopne, propadaju i MASOVNO SELE.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Koji je najjači narod u BiH ? Postano: 10 svi 2021, 11:38 |
|
|
Lars Dietrich je napisao/la: Svarog je napisao/la: Ovo parče ''geografije'' je država zahvaljujći isključivo volji nekih velikih sila . Međutim , nemoguće je razdvojiti Srbe koji su natjerani da žive u BiH , od Srbije .. kao ni Hrvate od Hrvatske . Saberi - oduzmi , lako je ''izračunati'' odnos snaga Mada sam siguran ( uopšte nije qurčenje) da smo od njih jači i da smo odvojeni od Srbije nekakvim hermetičkim '' kineskim zidom'' , a ne ''potokom'' . Još kad se u obzir uzme da Muslimani nisu narod , kako nam naslov implicira, nego nacija . A i tu duvaju velike promaje . Ključna odrednica u tom njihovom nacionalnom identitetu je da su muslimani, tu jedino nemaju dileme . Ostali dio identiteta prepunom promaje ''zida se ukradenom ciglom '' . Pojeli bi vas za doručak, a do podne i izasrali. Mi smo za vas đikane narod sve sa političkom scenom, intelektualcima svih profila, urbanim zajednicama i svim elementima modernog društva. Hajd što vas je oko 800 tisuća ostalo, al što ste polupismeni, srednjovječni i ogromne pičketine koje su se obrukale u prethodnom ratu. Pojeli bi govno za doručak. Mujo ne budali. I dan danas se brukamo po svijetu što smo vas razvalili ko krme masnu vreću. Pitaju po svijetu: "Kako ste imali srca da mlatite retarde, 10 puta slabije od sebe?" A mi odgovaramo: "Jebi ga... slučajno, nismo namjerno." 
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Koji je najjači narod u BiH ? Postano: 10 svi 2021, 12:28 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Lars Dietrich je napisao/la: Pojeli bi vas za doručak, a do podne i izasrali. Mi smo za vas đikane narod sve sa političkom scenom, intelektualcima svih profila, urbanim zajednicama i svim elementima modernog društva. Hajd što vas je oko 800 tisuća ostalo, al što ste polupismeni, srednjovječni i ogromne pičketine koje su se obrukale u prethodnom ratu.
Pojeli bi govno za doručak. Mujo ne budali. I dan danas se brukamo po svijetu što smo vas razvalili ko krme masnu vreću. Pitaju po svijetu: "Kako ste imali srca da mlatite retarde, 10 puta slabije od sebe?" A mi odgovaramo: "Jebi ga... slučajno, nismo namjerno."  Mi cemo vas demokratski ukinuti, bez ispaljenog metka.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Koji je najjači narod u BiH ? Postano: 10 svi 2021, 12:38 |
|
|
Karabaja je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Pojeli bi govno za doručak. Mujo ne budali. I dan danas se brukamo po svijetu što smo vas razvalili ko krme masnu vreću. Pitaju po svijetu: "Kako ste imali srca da mlatite retarde, 10 puta slabije od sebe?" A mi odgovaramo: "Jebi ga... slučajno, nismo namjerno."  Mi cemo vas demokratski ukinuti, bez ispaljenog metka. Kako?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Koji je najjači narod u BiH ? Postano: 10 svi 2021, 13:45 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Kliknuo na "Srbi". Očito imaju dovoljno kapaciteta da pored da sebe obrane od muslimanskih nasrtaja ostane im i kapaciteta dovoljno da i Hrvate obrane od muslimanskih nasrtaja. Nebitno koji su motivi.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|