|
|
Stranica: 8/10.
|
[ 248 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
s one strane dinare
|
Naslov: Re: Korisnici foruma, anketa Postano: 27 vel 2012, 23:00 |
|
|
piše da je tema ima preko 2000 pogleda, a samo 74 glasa. vjerojatno dosta pogleda su neregistirani korisnici ali ipak ovo je sramotan odaziv, gore je i od EU referenduma
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Korisnici foruma, anketa Postano: 27 vel 2012, 23:25 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Polako. Kad ljudima bude volja kliknut će.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Korisnici foruma, anketa Postano: 27 vel 2012, 23:26 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60063 Lokacija: DAZP HQ
|
ajmo Hercegovci klikajte, i vi pravoslavnog vierokaza i vi islamskog uljudbenog kruga, ne dajte da nas Bosanci majoriziraju.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Korisnici foruma, anketa Postano: 27 vel 2012, 23:29 |
|
|
DO MI NI RA MO
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Korisnici foruma, anketa Postano: 27 vel 2012, 23:32 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60063 Lokacija: DAZP HQ
|
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Korisnici foruma, anketa Postano: 27 vel 2012, 23:35 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8019 Lokacija: Banovina Usora
|
PCM je napisao/la: DO MI NI RA MO Jaoo sad će dudu registrirat 3-4 nova profila i prebacit se na CIPS-ove registre u Hercegovinu (ko Bošnjaci za izbore u Mostaru) samo da nas pobjedi
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Korisnici foruma, anketa Postano: 27 vel 2012, 23:39 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25773 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Nema druge nego da dudu organizira autobuse sa svojim glasačima. ;)
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Korisnici foruma, anketa Postano: 27 vel 2012, 23:41 |
|
|
Vrijeme da Vrgorčani vrate uslugu.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Korisnici foruma, anketa Postano: 27 vel 2012, 23:43 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Tttttt malverzacije s glasovima ? Priprema za lokalne izbore u Jajcu i Novom Travniku ?
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
Vii
|
Naslov: Re: Korisnici foruma, anketa Postano: 28 vel 2012, 02:35 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Livno i okolina su uvijek gravitirali Splitu, čak i Mostaru jer jedno vrijeme Livno je spadalo u tadašnji tzv. mostarski srez ili tako nešto. Veze s Bosnom su slabe ili su slabe bile bar u slučaju Srba iz donjeg Livanjskog polja oslonjenog na Dinaru gdje su veze sa Sinjem, Vrlikom i Kninom uvijek bile jake a posebno su to bile u doba prije 2.rata a i nakon njega gdje ste imali skoro pravilo da su djevojke koje bi se udale za ljude iz tog kraja, mislim na Srbe, dolazile upravo iz tih krajeva, koje samo Dinara dijeli od donjeg Livanjskog polja. Dalje, Srbi iz tog kraja su isključivo išli u Sinj i Split u to doba, kupovali i prodavali robu, sjećam se priča svoje pokojne babe o odlasku po so u Split itd a i druge pokojne babe o istom, koja je i sama iz Sinja, odnosno Bitelića. Govor tih žena je zadržan i u novom kraju, ikavski koji bi se utopio u ijekavski koji je bio dominantan. Znači, taj uticaj Dalmacije je bio jako prisutan, što preko rodbinskih veza, što na drugi način, uglavnom, veze tog kraja sa Bosnom su bile nikakve, posebno tad kad nije bilo ni saobraćaja niti bilo čeka drugog što vas može vezati s krajem na koji prirodno nisi upućen. Što se akcenta tiče, ja bih ga više doveo u vezu sa akcentom Srba oko Knina ili njemu srodnim nego sa npr. akcentom Srba iz Glamoča kojeg samo Staretina dijeli od Livanjskog polja. Aga, pričaj ti štogod hoćeš. Livno-zemljopisno područje: Bosna.
|
|
Vrh |
|
|
zapovjednik
|
Naslov: Re: Korisnici foruma, anketa Postano: 28 vel 2012, 16:19 |
|
|
Vii je napisao/la: Agathonikos je napisao/la: Livno i okolina su uvijek gravitirali Splitu, čak i Mostaru jer jedno vrijeme Livno je spadalo u tadašnji tzv. mostarski srez ili tako nešto. Veze s Bosnom su slabe ili su slabe bile bar u slučaju Srba iz donjeg Livanjskog polja oslonjenog na Dinaru gdje su veze sa Sinjem, Vrlikom i Kninom uvijek bile jake a posebno su to bile u doba prije 2.rata a i nakon njega gdje ste imali skoro pravilo da su djevojke koje bi se udale za ljude iz tog kraja, mislim na Srbe, dolazile upravo iz tih krajeva, koje samo Dinara dijeli od donjeg Livanjskog polja. Dalje, Srbi iz tog kraja su isključivo išli u Sinj i Split u to doba, kupovali i prodavali robu, sjećam se priča svoje pokojne babe o odlasku po so u Split itd a i druge pokojne babe o istom, koja je i sama iz Sinja, odnosno Bitelića. Govor tih žena je zadržan i u novom kraju, ikavski koji bi se utopio u ijekavski koji je bio dominantan. Znači, taj uticaj Dalmacije je bio jako prisutan, što preko rodbinskih veza, što na drugi način, uglavnom, veze tog kraja sa Bosnom su bile nikakve, posebno tad kad nije bilo ni saobraćaja niti bilo čeka drugog što vas može vezati s krajem na koji prirodno nisi upućen. Što se akcenta tiče, ja bih ga više doveo u vezu sa akcentom Srba oko Knina ili njemu srodnim nego sa npr. akcentom Srba iz Glamoča kojeg samo Staretina dijeli od Livanjskog polja. Aga, pričaj ti štogod hoćeš. Livno-zemljopisno područje: Bosna. Tropolje
|
|
Vrh |
|
|
zapovjednik
|
Naslov: Re: Korisnici foruma, anketa Postano: 28 vel 2012, 16:22 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Vii
|
Naslov: Re: Korisnici foruma, anketa Postano: 28 vel 2012, 16:31 |
|
|
Ipak su Hrvati iz Bosne i Hercegovine vodeća ekipa na forumu.
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Korisnici foruma, anketa Postano: 28 vel 2012, 16:33 |
|
|
Vii je napisao/la: Ipak su Hrvati iz Bosne i Hercegovine vodeća ekipa na forumu. Ko bi reko !? De dovedi koju frendicu Bosanku da se odlijepimo od Hercegovaca
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Korisnici foruma, anketa Postano: 28 vel 2012, 16:34 |
|
|
MRSHO je napisao/la: Vii je napisao/la: Ipak su Hrvati iz Bosne i Hercegovine vodeća ekipa na forumu. Ko bi reko !? De dovedi koju frendicu Bosanku da se odlijepimo od Hercegovaca Aha , pat pozicija ?
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Korisnici foruma, anketa Postano: 28 vel 2012, 16:38 |
|
|
Ne gine fotofinish
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Korisnici foruma, anketa Postano: 28 vel 2012, 16:40 |
|
|
MRSHO je napisao/la: Ne gine fotofinish Bome .
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Korisnici foruma, anketa Postano: 28 vel 2012, 16:41 |
|
|
Kako će BBC i dudu podnjet poraz, baš me zanima...
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Korisnici foruma, anketa Postano: 28 vel 2012, 16:42 |
|
|
MRSHO je napisao/la: Kako će BBC i dudu podnjet poraz, baš me zanima... Auuu vidim u vodstvo ste prešli . Mi Hrvati iz Hrvatske baš lijepo i ležerno promatramo ovu utakmicu, zabljava nas .
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Korisnici foruma, anketa Postano: 28 vel 2012, 19:22 |
|
|
Ovo je dobro, Herceg-Bosna jaka po svim regijama.
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Korisnici foruma, anketa Postano: 28 vel 2012, 19:26 |
|
|
Definitivno. Uz to pobija i tezu kasabaša da je Herceg-Bosna isključivo ideja fašitićkih škutora.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Korisnici foruma, anketa Postano: 28 vel 2012, 19:38 |
|
|
"Kotlina jednoumlja" mi je adekvatan izraz. Tako ih lijepo opisuje. To su im Srbi dali epitet. A kad ti Srbi iz RS daju takav epitet ima stvarno da se zabrineš da nešto nije u redu.
|
|
Vrh |
|
|
pozitivac
|
Naslov: Re: Korisnici foruma, anketa Postano: 29 vel 2012, 14:11 |
|
Pridružen/a: 29 lis 2011, 04:29 Postovi: 2550 Lokacija: Glavni stan
|
MRSHO je napisao/la: Definitivno. Uz to pobija i tezu kasabaša da je Herceg-Bosna isključivo ideja fašitićkih škutora. Ideja Herceg-Bosne je nastala u Lašvanskoj dolini, Kordićeva Travnička regionalna organizacija je prva predložila uvezivanje hrvatskih prostora u BiH, a tek nešto kasnije je to prihvaćeno u Hercegovini.
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Korisnici foruma, anketa Postano: 29 vel 2012, 14:20 |
|
|
pozitivac je napisao/la: MRSHO je napisao/la: Definitivno. Uz to pobija i tezu kasabaša da je Herceg-Bosna isključivo ideja fašitićkih škutora. Ideja Herceg-Bosne je nastala u Lašvanskoj dolini, Kordićeva Travnička regionalna organizacija je prva predložila uvezivanje hrvatskih prostora u BiH, a tek nešto kasnije je to prihvaćeno u Hercegovini. Prvi su se organizirali u Bosanskoj Posavini osnivajući Hrvatsku zajednicu Bosanska Posavina.
|
|
Vrh |
|
|
pozitivac
|
Naslov: Re: Korisnici foruma, anketa Postano: 29 vel 2012, 14:35 |
|
Pridružen/a: 29 lis 2011, 04:29 Postovi: 2550 Lokacija: Glavni stan
|
MRSHO je napisao/la: Prvi su se organizirali u Bosanskoj Posavini osnivajući Hrvatsku zajednicu Bosanska Posavina. Istina, taj podatak je vjerujem još više trn u oku multietničarima koji laprdaju o fašističkim Skutorima i poštenim Posavljacima. Nego, ovo što spomenuh je na razini same ideje, još prije početka sukoba. Tada je u centrali u Sarajevu bio Kljuić i ekipa, i oni odbijaju svako pomisao o stvaranju neke autonomije za Hrvate, a Kordić i njegovi se prvi tome žesto protive, te predlažu uvezivanje hrvatskih područja u jednu cijelinu, hercegovački ogranci djeluju prvo sa zadrškom, pa onda otvoreno staju na stranu Kordića. Na području središnji Bosne, čak niti HOS i HSP nisu bili kao drugdje, na većini su prostora bili za savezništvo sa muslimanima i protiv kantonizacije, a srednjobosansko rukovodstvo je još na poćetku rata bilo protiv toga, i vojno i politički, čak radikalnije od HDZ-a, pa je smijenjeno od strane Paraginih i Kraljevića. Ima sve o tom kod Praljka na stranici, ali sad je teško sve pronaći, imao sam složeno sve te dokumenta na starom kompjuteru koji se pokvario. Kako god bilo, povijesna je istina da su bosanski Hrvati prvi krenuli sa uvezivanjem svojih prostora, ma koliko to smetalo multietničarima. Oni lažu da je to hercegovačka ideja zato što bi se Hercegovine i odrekli, samo kad bi im se prepustila područjua bosankih Hrvata.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: AmazonBot, Naša Kvačica i 70 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|