|
|
Stranica: 74/82.
|
[ 2046 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
dalate2020
|
Naslov: Re: Koronavirus u BiH Postano: 22 kol 2021, 11:35 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Preporučuješ što?
Kao ovca čekat u toru da nas jednu po jednu pokolje?
Špricanje svetom vodicom?
100 očenaša dnevno ili sklekova? Jedina sveta vodica danasnjice je cjepivo. A bilo je i spricanja ulica svetom vodicom. Primjerice https://www.klix.ba/vijesti/bih/zapocel ... /200320231Kad se sjetim, suza krene... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dunno
|
Naslov: Re: Koronavirus u BiH Postano: 22 kol 2021, 12:04 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Moš' mislit onda kako je taj "virus" moćan kad tako drma u po ljeta, taj ne prati sezonalnoat, najavljuje se periodično, zna se točno kad će doći, od njega se pandrkne samo u bolnici ...  Ok, korona ne postoji, shvatili smo... dalate2020 je napisao/la: Pokusao sam reci da ako postoji i najmanja sumnja u uzrok smrti kao npr. u prometnim nesrecama (a ovdje postoji 1001 sumnja u sve skupa), pa cak i onda kad stvari povrsinski izgledaju jasne (cijev u glavi) onda je jedini nacin da tu sumnju otklonite - obdukcija. Ogromna većina umrlih od korone u trenutku smrti ima tešku upalu pluća i hipoksiju. Nikakva tu razumna sumnja u uzrok smrti ne postoji. I opet se pitam, što bi vama uopće značili nalazi obdukcije?! Ako postoji neka zavjera, pa puno je lakše lažirati nalaz obdukcije nego broj umrlih, a vi upravo tvrdite da se brojevi lažiraju...  dalate2020 je napisao/la: "U krivično-pravnom smislu to jako komplikuje stvari, jer otežava posao policiji i tužilaštvu. U medicinskom pogledu, statistika umrlih od korona virusa je očajna. Jer, da li je čovjek umro zbog korone, ili je umro sa koronom, to je bitna razlika. Nažalost, ti podaci će ostati netačni i nikad se neće saznati", mišljenja je Karan." Podaci iz bolnica mogu biti neorganizirani i očajni, ali matični podaci o umrlima ili podaci o broju sprovoda su prilično egzaktni i ne mogu se tek tako lažirati. A upravo oni pokazuju da se broj umrlih od korone poklapa sa skokom ukupne smrtnosti, i na godišnjoj i na mjesečnoj razini.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Koronavirus u BiH Postano: 22 kol 2021, 12:32 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39246 Lokacija: Gl. grad regije
|
|
I sad nas je jako puno koji smo preboljeli i znamo i nekog tko je najeb'o.
Nikako da kažu što treba radit ako kažu ne cijepite se.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
oak
|
Naslov: Re: Koronavirus u BiH Postano: 22 kol 2021, 12:43 |
|
Pridružen/a: 17 sij 2013, 22:28 Postovi: 2470 Lokacija: Kuhinja u Minken bojnoj
|
|
Korona postoji, imah preboljeh. A sada malo o histeriji koju izazivaju masmediji u sprezi s politikom. Uopce nema argumentirane rasprave o koroni i cjepivu. Radi se o nametanju necega i to kod ljudi koji razmisljaju svojom glavom izaziva revolt. Smrtnost nije 20 ili 30 % da ljudi padaju po ulici, tada bi se svi drugacije ponasali ako se ne varam smrtnost je 0,03%. Svi koji umiru pripisuje im se korona, iscezla je i gripa i sve ostalo od cega inace umiru ljudi, pogotovo stariji. U konacnici se cijepimo da se zastite cijepljeni, nema logike. Postoje prosvjedi u svijeti protiv cijepljenja i mjera ali to demokratski svijet uredno cenzurira. Da ga hebes ovo sve smrdi. P.S. nisam protiv cijepljenja ili tzv. antivakser samo bih zelio poslusati i drugu stranu price koja nema pristupa do javnosti, tu mislim na strucnjake naravno a ne da mi se agresivno govori da se moram cijepiti. Iako je izgledno da cemo morati na kraju svi.
_________________ ‐--‐------život s vama težak, suživot pretežak‐---------
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Koronavirus u BiH Postano: 22 kol 2021, 12:59 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Neka dignu ruku oni koji su poznavali osobu koja je zbog gripe završila na aparatima i preminula ?
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Groot
|
Naslov: Re: Koronavirus u BiH Postano: 22 kol 2021, 13:02 |
|
|
|
Razumljivo mi je da ima ljudi koji sumnjaju u cjepivo, ali da nakon dvije godine ima i dalje ljudi koji sumnjaju u postojanje i smrtnost od korone, stvarno ne mogu shvatiti. Mislim mogu, ispranost mozga u kombinaciji sa niskim IQ-om.
_________________ Broj spominjanja Sorosa od strane pojedinih forumaša je obrnuto proporcionalan seksualnoj aktivnosti istih.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Koronavirus u BiH Postano: 22 kol 2021, 13:58 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Preporučuješ što?
Kao ovca čekat u toru da nas jednu po jednu pokolje?
Špricanje svetom vodicom?
100 očenaša dnevno ili sklekova? 100 sklekova dnevno svakako preporučujem. Ne mogu naravno naći statistiku, ali smio bih se kladiti da je smrtnost od korone ljudi koji prave 100 sklekova dnevno daleko manja od onih koji ne mogu napraviti sklek. Tako da, bez izvlačenja, idemo, budimo odgovorni. Ne mora odjednom 100, ali relativno brzo se može doći do nivoa kad se 100 sklekova dnevno radi iz 4-5 serija. Koristi su mnogostruke. A i koji očenaš ti ne bi škodio Junuze. Odreci se Sotone i sveg sjaja njegovog. Ne mora 100 očenaša, ali upali Laudato TV i izmoli krunicu, za početak kraću verziju 10-15 minuta. Korisno je ako ništa za duševno zdravlje. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1500 of 2558 - 58.64%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Koronavirus u BiH Postano: 22 kol 2021, 14:04 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43715 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Naša Kvačica je napisao/la: A i koji očenaš ti ne bi škodio Junuze. Odreci se Sotone i sveg sjaja njegovog. Ne mora 100 očenaša, ali upali Laudato TV i izmoli krunicu, za početak kraću verziju 10-15 minuta. Korisno je ako ništa za duševno zdravlje.  Ti i moj stari bi se dobro slagali. On svaki dan gleda Laudato TV barem 3-4 sata. Onda malo na Bujicu, pa Lud Zbunjen Normalan.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Koronavirus u BiH Postano: 22 kol 2021, 14:25 |
|
|
Groot je napisao/la: Razumljivo mi je da ima ljudi koji sumnjaju u cjepivo, ali da nakon dvije godine ima i dalje ljudi koji sumnjaju u postojanje i smrtnost od korone, stvarno ne mogu shvatiti. Mislim mogu, ispranost mozga u kombinaciji sa niskim IQ-om. Točno. Korona je test inteligencije. Tko ne položi, pelcuje se 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Koronavirus u BiH Postano: 22 kol 2021, 14:34 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: A i koji očenaš ti ne bi škodio Junuze. Odreci se Sotone i sveg sjaja njegovog. Ne mora 100 očenaša, ali upali Laudato TV i izmoli krunicu, za početak kraću verziju 10-15 minuta. Korisno je ako ništa za duševno zdravlje.  Ti i moj stari bi se dobro slagali. On svaki dan gleda Laudato TV barem 3-4 sata. Onda malo na Bujicu, pa Lud Zbunjen Normalan. Još mu nisi rekao da je Mustafa umro? Jesi ali ne vjeruje. Hoće dokaz. 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Koronavirus u BiH Postano: 22 kol 2021, 14:36 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: A i koji očenaš ti ne bi škodio Junuze. Odreci se Sotone i sveg sjaja njegovog. Ne mora 100 očenaša, ali upali Laudato TV i izmoli krunicu, za početak kraću verziju 10-15 minuta. Korisno je ako ništa za duševno zdravlje.  Ti i moj stari bi se dobro slagali. On svaki dan gleda Laudato TV barem 3-4 sata. Onda malo na Bujicu, pa Lud Zbunjen Normalan. Slušaj ćaću. 
1500 of 2558 - 58.64%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Koronavirus u BiH Postano: 22 kol 2021, 14:38 |
|
|
|
Faruk je živ. Skrivaju ga.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Koronavirus u BiH Postano: 22 kol 2021, 15:38 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43715 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Naša Kvačica je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Ti i moj stari bi se dobro slagali. On svaki dan gleda Laudato TV barem 3-4 sata. Onda malo na Bujicu, pa Lud Zbunjen Normalan.
Slušaj ćaću.  Za Bujicu ili za "urnebesnu" Lud Zbunjen Normalan? Ipak ne zadaje probleme sa koronom, odrastao je u doba kad su svakakve boleštine harale, kad su djeca masovno umirala, i kad se u doktora gledalo kao najvećeg spasitelja i autoriteta. Samo je izbirljiv, neće AZ, čeka Pfizer. Zbog toga sam mu halalio i Bujicu i Nadarevića. I ne zezam ga zbog online misa i krunica.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Koronavirus u BiH Postano: 22 kol 2021, 15:45 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Slušaj ćaću.  Za Bujicu ili za "urnebesnu" Lud Zbunjen Normalan? Za Misu i krunicu. Lud zbunjen normalan mi je uvijek bila dosadna, a Bujicu nisam u životu pogledao ni jednu jedinu emisiju. Sve što znam o Bujici je preko ovog foruma. Ministry of Sound je napisao/la: Ipak ne zadaje probleme sa koronom, odrastao je u doba kad su svakakve boleštine harale, kad su djeca masovno umirala, i kad se u doktora gledalo kao najvećeg spasitelja i autoriteta. Samo je izbirljiv, neće AZ, čeka Pfizer. Gdje živi pa treba čekati? Moji su se najnormalnije u Metkoviću najavili i cijepili Pfizerom.
1500 of 2558 - 58.64%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dalate2020
|
Naslov: Re: Koronavirus u BiH Postano: 22 kol 2021, 15:50 |
|
|
BBC je napisao/la: Neka dignu ruku oni koji su poznavali osobu koja je zbog gripe završila na aparatima i preminula ? BBC je napisao/la: Neka dignu ruku oni koji su poznavali osobu koja je zbog gripe završila na aparatima i preminula ? Pogresna ti je usporedba. Okolnosti su bez presedana. Ispravna paralela izgledala bi ovako: "Neka dignu ruku oni koji su poznavali osobu koja je S gripom zavrsila na aparatima i preminula." Pri tome bi ta osoba morala doci iz jednoga drustva u kojem se gripi pridaje ona paznja koja se danas pridaje koroni (uz sve ono sto sam nabrojao na prethodnoj stranici, psiholosko medijsko mrcvarenje itd.). Drustva u kojem se gripa trazi povecalom 24/7 u kojem je potraga za gripom sveprisutna, u kojem svakog bolesnika prvo testiraju na gripu i u kojem se oni umrli s gripom proglasavaju umrlima od gripe. "No pravi broj umrlih od gripe nikada se službeno ne registrira jer se kod većine ne posumnja na influencu kao mogući uzrok smrti" Znaci za razliku od korone, na gripu se ne testira na taj nacin. Danas je praksa prvo testiraj na koronu, ako nije pozitivan na koronu, testiraj na koronu jos 50 puta. Na koronu, na koronu, korona, korona, korona, korona, korona, korona. Probudis se korona, radis korona, vozis se u autu na radiju korona, odes na forum korona, legnes u krevet korona, prelazis granicu korona, ides na koncert korona, korona, korona, korona, korona. Cijelo vrijeme usporedjuje se neusporedivo. https://www.adiva.hr/zdravlje/gripa-i-p ... grozeniji/Odavno se zapaža povećanje broja umrlih, osobito starijih osoba u mjesecima kada je epidemijski val gripe na vrhuncu (u pravilu siječanj i veljača). Godišnje se u Hrvatskoj službeno registrira u prosjeku 30-ak umrlih osoba. To su uglavnom bolesnici koji su umrli u bolnici od neke komplikacije i kod kojih je laboratorijski dokazan virus influence. No pravi broj umrlih od gripe nikada se službeno ne registrira jer se kod većine ne posumnja na influencu kao mogući uzrok smrti. Procjenjuje se da svake godine u svijetu od gripe umre 250 do 500 tisuća ljudi.
Ja ne izjednacujem nista ni s cim, nego si ti postavio to pitanje, ja samo naglasavam neusporedivost danasnje situacije sa svim ranije zbog promijenutih okolnosti, napuhali su stvar enormno, ali buduci da si pitao za gripu evo slucajeva, onako otavrlje, neprovjereno, samo odgooglano: https://aktualno.hr/djevojka-20-umrla-o ... slucajeva/https://www.dw.com/sr/epidemija-gripa-% ... a-47595378https://www.slobodnaevropa.org/a/28227651.htmlhttps://www.zabranjeni.url/vijesti/hrvatsk ... ja-9917059https://www.maxportal.hr/vijesti/epidem ... -od-gripe/https://www.antenazadar.hr/clanak/2019/ ... -muskarac/https://www.rts.rs/page/stories/sr/stor ... gripa.htmlhttps://net.hr/magazin/zdravlje/mladi-b ... 42ac130049https://net.hr/danas/hrvatska/od-gripe- ... 42ac130016https://prirucnik.hr/djeca-su-umrla-od- ... jepljenja/https://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih ... rda-525515https://radiokrizevci.hr/2020/01/prva-z ... epidemije/https://www.juznevesti.com/Hronika/Sest ... ac.sr.html
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Koronavirus u BiH Postano: 22 kol 2021, 16:50 |
|
|
|
Zadnje vrijeme zbog takvih likova mediji govore kako je umrlo toliko i toliko sa covidom a ne od covida.
Kad vam umre netko bližnji onda možete kao i ona nepismena i krezava rulja u Trokutu proljetos optuživat liječnike da ubijaju ljude.
Nemojte ni vodit u bolnicu pavam ih liječnivi neće ubit
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Koronavirus u BiH Postano: 22 kol 2021, 17:08 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 28701 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Naša Kvačica je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Za Bujicu ili za "urnebesnu" Lud Zbunjen Normalan?
Za Misu i krunicu. Lud zbunjen normalan mi je uvijek bila dosadna, a Bujicu nisam u životu pogledao ni jednu jedinu emisiju. Sve što znam o Bujici je preko ovog foruma. Ministry of Sound je napisao/la: Ipak ne zadaje probleme sa koronom, odrastao je u doba kad su svakakve boleštine harale, kad su djeca masovno umirala, i kad se u doktora gledalo kao najvećeg spasitelja i autoriteta. Samo je izbirljiv, neće AZ, čeka Pfizer. Gdje živi pa treba čekati? Moji su se najnormalnije u Metkoviću najavili i cijepili Pfizerom. Može li to malo deteljnije?
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Koronavirus u BiH Postano: 22 kol 2021, 17:24 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Kad vam umre netko bližnji onda možete kao i ona nepismena i krezava rulja u Trokutu proljetos optuživat liječnike da ubijaju ljude.
Nemojte ni vodit u bolnicu pavam ih liječnivi neće ubit
Kao što umiru oni kojima zaista treba medicinska skrb, a ne mogu primirisati liječnicima? Zbog totalitarističkih mjera ograničavanja dostupnosti zdravstvenog sustava u svim je zemljama umrlo strahovito mnogo ljudi! Bog dragi zna koliko... Citat: BBC je u suradnji s osam bolnica u Velikoj Britaniji proveo istraživanje prema kojem stručnjaci tvrde kako bi samo u Velikoj Britaniji u godinu dana oko 35.000 ljudi moglo umrijeti od bolesti raka jer je njihovo liječenje odgođeno zbog pandemije koronavirusom smrti, ili mnogi nisu došli na pregled zbog straha da će se u zdravstvenim ustanovama zaraziti koronavirusom. https://fenix-magazin.de/nije-se-mogla- ... ije-smrti/https://www.24sata.hr/native-sadrzaj/od ... ice-749885https://hr.n1info.com/video/perc-onkolo ... dgodeni-2/
|
|
| Vrh |
|
 |
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Koronavirus u BiH Postano: 22 kol 2021, 17:43 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Ti koji su umrli zbog NEliječenja su umrli od korone a nikako sa koronom jer im je korona izravni uzrok. To bi moglo izazvati dodatne statistike o broju umrlih od korone i naravno mjere su stvarni razlog svega ovoga. Velika Britanija je ukinula mjere a ostali još stišću, sad će bit zanimljivo pratiti tko će slijedit britance.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Koronavirus u BiH Postano: 23 kol 2021, 22:45 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Citat: DRAMATIČNE PORUKE IZ MOSTARSKE COVID BOLNICE: JEDNOM U ŽIVOTU POSLUŠAJTE STRUKU I STANITE UZ NAS! JAKO SMO OGORČENI… 23/08/2021 22:41
Poseban apel želimo uputiti svećenicima (onim prepametnima) koji sebično forsiraju pružanje mira na svetim misama, također i mladencima koji organiziraju svadbe da smanje broj uzvanika te na taj način pomognu ne samo nama nego i svim gostima i njihovim obiteljima. Jako smo ogorčeni koliko je naše stanovništvo loše nastrojeno prema nama, sve negativni komentari, ispadamo najveći lažovi i glumci na svijetu. Zar mislite da je nama u cilju da sve ovo toliko traje?
”Unatrag dvije godine živimo u pandemiji COVID-a, borimo se vaše živote pri tomu stavljajući naše i živote najmilijih na kocku. Nemamo godišnji odmor, nemamo privatnog života, distancirani smo od obitelji i prijatelja. Dežuramo 2-3 puta više nego inače, nemamo kada odmoriti, kronično smo nenaspavani i izmoreni”, navodi se u pismu radnika Covid bolnice Sveučilišno-kliničke bolnice Mostar, prenosi Bljesak.
Njihovo pismo prenosimo u cjelosti:
”Već neko vrijeme epidemiološka situacija je bila povoljna, mogli smo sve, družiti se, ljetovati, ići u svatove, fešte i zabave, ali tomu je došao kraj zahvaljujući novom valu koronavirusa uzrokovanim delta sojem koji je po svemu do sada poznatome mnogo virulentniji i opasniji od dosadašnjih sojeva.
Broj dnevnih prijema na COVID Odjelu je od 6 do 10 pacijenta što je za početak vala više nego ikada. Očekujemo puno više od toga i to jako brzo. Ovim obraćanjem vas nećemo moliti da se cijepite (ne kažemo da nije poželjno), ali vas molimo da izbjegavate sva velika okupljanja, pogotovo u zatvorenim prostorima (partije, izlaske, svadbe), držite distancu, nosite maske.
Poseban apel želimo uputiti svećenicima (onim prepametnima) koji sebično forsiraju pružanje mira na svetim misama, također i mladencima koji organiziraju svadbe da smanje broj uzvanika te na taj način pomognu ne samo nama nego i svim gostima i njihovim obiteljima.
Jako smo ogorčeni koliko je naše stanovništvo loše nastrojeno prema nama, sve negativni komentari, ispadamo najveći lažovi i glumci na svijetu. Zar mislite da je nama u cilju da sve ovo toliko traje? A traje i potrajat će još neko vrijeme zahvaljujući samo vama, sami ste krivi i jedini odgovorni za najlošiju epidemiološku situaciju na svijetu (3. smo na svijetu po broju zaraženih u odnosu na broj stanovnika).
Jednom u životu poslušajte struku i stanite uz nas! Postanite dio nas i pomozite nam da ovo što prije završi, da se vratimo u normalan život – nepoštivanjem mjera nam uveliko otežavate privatni i poslovni život, a ni svjesni niste koliko ugrožavate život starijih (kad već sebično ne marite ni za vlastiti) – stariji imaju pravo na život isto kao i vi, da nije bilo njih, ne bi bilo ni nas.
Također molba stožerima i ministarstvima da uvedu najstrože mjere do sada uključujući i novčane kazne”, navodi se u pismu.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Koronavirus u BiH Postano: 23 kol 2021, 22:58 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 17:35 Postovi: 9998 Lokacija: No Country for White Men
|
|
Neka stoka iskorijeni plaćanje pregleda i operacija. 100 puta veći problem od Covid19.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
spliter1
|
Naslov: Re: Koronavirus u BiH Postano: 24 kol 2021, 15:10 |
|
|
|
Hoce se " brnjica" morat opet na jesen nosit,al u kaficu i restoranu to ne moze,kako jesti ili piti s maskom,tesko em si papak ako drugi ne nose?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Koronavirus u BiH Postano: 25 kol 2021, 15:54 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 45721 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Do sada u Mostaru cijepljeno 7 000 ljudi.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Koronavirus u BiH Postano: 25 kol 2021, 17:29 |
|
|
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Koronavirus u BiH Postano: 25 kol 2021, 17:31 |
|
|
|
Jbg, sad je započeo četvrti val. Opet ćemo umirat masovno i opet će morat bit lockdowni i krah ekonomije. A ovo se moglo spriječit cijepljenjem.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503 2025/2026 - 14,366
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|