|
|
Stranica: 40/41.
|
[ 1018 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Nebula
|
Naslov: Re: KULINU ZAČEPLJENA USTA Lažiranje vlastite povijesti na primjeru iz Tuzle Postano: 08 lis 2012, 23:44 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2011, 16:12 Postovi: 8164 Lokacija: multietnicki entitet Bosna
|
Lebowski je napisao/la: Jesi proučio fatihu za naše kraljeve? Mislio sam proučiti jednu Almu i to je ono baš detaljno proučiti. Ne za naše kraljeve već za sebe. Ali sam se sjetio da sam oženjen. Ona me podsjetila. A Fatihu nisam sreo. Mora da smo se negdje mimoišli.
_________________ Podaci ZZO: https://demografija.blogger.ba/2023/09/07/podaci-zzo/
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: KULINU ZAČEPLJENA USTA Lažiranje vlastite povijesti na primjeru iz Tuzle Postano: 29 kol 2013, 15:58 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Tako je Rizvane, povratak korijenima. Kad ih drugi narodi podjebavaju onda se čude zašto. Citat: U ime oca i s(i)na i s(ve)toga d(u)ha.
Ja Radoje dijak ban pisah'siju knjigu poveljov' banov' od' roždstva H(risto)va hiljada i s'to i os'm'deset i devet' IЪt', mЪseca av'gusta u d'vedesete i deveti d'n', usЪčenie glave Jovana Kr'stitelja. Citat: Rizvan Halilović: Današnji državnici bi se trebali ugledati na bana Kulina
Povelja Kulina bana predstavlja političku, pravnu, sociološku, etičku i društvenu osnovu za jedan temeljit i korjenit tradicionalni i dugotrajni proces državnosti, vladavine prava i pravne države u Bosni i Hercegovini, rekao je direktor Udruženja bosansko-turskog prijateljstva „Bosfor“ Rizvan Halilović na današnjoj tribini o temi "824. godišnjica Povelje Kulina bana", javlja agencija Anadolija.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: KULINU ZAČEPLJENA USTA Lažiranje vlastite povijesti na primjeru iz Tuzle Postano: 31 kol 2013, 19:32 |
|
|
Današnja bošnjačka šizofrenija. http://www.klix.ba/vijesti/kultura/za-k ... /130829032U ime oca i sina i duha svetoga....... na dan svetog Ivana krstitelja.Bitno je biti Bošnjak, blah...blah. Oni se retardirani. Treba ih više jebavati sa ovim bibiljskim detaljima povelje Kulina Bana. Dok ne popucaju kao kokice.
|
|
Vrh |
|
|
Jeanne d'Arc
|
Naslov: Re: KULINU ZAČEPLJENA USTA Lažiranje vlastite povijesti na primjeru iz Tuzle Postano: 01 ruj 2013, 02:32 |
|
|
Klix.ba počeo pokrštavati Muslimane, U ime Oca i Sina i Svetoga Duha. Neka mu u tom pomogne Bog i svo Sveto Evanđelje. Amen.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: KULINU ZAČEPLJENA USTA Lažiranje vlastite povijesti na primjeru iz Tuzle Postano: 31 sij 2014, 14:30 |
|
|
Da malo aktualiziram temu, valja je dignuti s vremena na vrijeme.
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: KULINU ZAČEPLJENA USTA Lažiranje vlastite povijesti na primjeru iz Tuzle Postano: 31 sij 2014, 14:37 |
|
|
Vrijeme je da na brdu iznad tuzle dignemo veliki križ, postojeći na Josipovcu nije dovoljno uočljiv
_________________ Sanjam da pripojim RH BiH
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: KULINU ZAČEPLJENA USTA Lažiranje vlastite povijesti na primjeru iz Tuzle Postano: 31 sij 2014, 14:52 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15067 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
U Srebreniku piše original onako kako je pisalo na povelji.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
|
Ostrožac
|
Naslov: Re: KULINU ZAČEPLJENA USTA Lažiranje vlastite povijesti na primjeru iz Tuzle Postano: 31 sij 2014, 14:57 |
|
|
korrisnik je napisao/la: U Srebreniku piše original onako kako je pisalo na povelji. A zašto je obrisan s spomenika?
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: KULINU ZAČEPLJENA USTA Lažiranje vlastite povijesti na primjeru iz Tuzle Postano: 31 sij 2014, 14:58 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15067 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
Ostrožac je napisao/la: korrisnik je napisao/la: U Srebreniku piše original onako kako je pisalo na povelji. A zašto je obrisan s spomenika? Ovo je Srebrenik tamo ti je sa lijeve strane spomenik pogiulim borcima. Ovo nije Tuzla.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: KULINU ZAČEPLJENA USTA Lažiranje vlastite povijesti na primjeru iz Tuzle Postano: 31 sij 2014, 15:02 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
Ostrožac
|
Naslov: Re: KULINU ZAČEPLJENA USTA Lažiranje vlastite povijesti na primjeru iz Tuzle Postano: 31 sij 2014, 15:04 |
|
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: KULINU ZAČEPLJENA USTA Lažiranje vlastite povijesti na primjeru iz Tuzle Postano: 31 sij 2014, 15:05 |
|
|
Ostrožac je napisao/la: U Tuzli? Srebrenik ti je ovo a za Tuzlu ne znam. Ovo je video u Srebreniku. Ne znam kakva prava ima Tuzla da stavlja ikakve povelje i prisvaja od Srebrenika.
|
|
Vrh |
|
|
Ostrožac
|
Naslov: Re: KULINU ZAČEPLJENA USTA Lažiranje vlastite povijesti na primjeru iz Tuzle Postano: 31 sij 2014, 15:07 |
|
|
korrisnik je napisao/la: Ostrožac je napisao/la: U Tuzli? Srebrenik ti je ovo a za Tuzlu ne znam. Ovo je video u Srebreniku. Ne znam kakva prava ima Tuzla da stavlja ikakve povelje i prisvaja od Srebrenika. Na prvoj strani pogledaj koja je tema. Mislio sam da možda znaš odgovor zašto su Bošnjaci u Tuzli cenzurirali tekst?
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: KULINU ZAČEPLJENA USTA Lažiranje vlastite povijesti na primjeru iz Tuzle Postano: 31 sij 2014, 15:11 |
|
|
Ostrožac je napisao/la: korrisnik je napisao/la: Srebrenik ti je ovo a za Tuzlu ne znam. Ovo je video u Srebreniku. Ne znam kakva prava ima Tuzla da stavlja ikakve povelje i prisvaja od Srebrenika.
Na prvoj strani pogledaj koja je tema. Mislio sam da možda znaš odgovor zašto su Bošnjaci u Tuzli cenzurirali tekst? Ne znam to ali odgovaram da nisu Bošnjaci u Srebreniku ga cenzurisali i odakle i potiče Kotromanićov tako da ne cenzuriše se. A to pitajte Tuzlake A mislim da su popravili sutaciju
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: KULINU ZAČEPLJENA USTA Lažiranje vlastite povijesti na primjeru iz Tuzle Postano: 31 sij 2014, 15:40 |
|
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: KULINU ZAČEPLJENA USTA Lažiranje vlastite povijesti na primjeru iz Tuzle Postano: 31 sij 2014, 18:12 |
|
|
Provjeravajte svako malo da nisu sklonili ili uništili dijelove koji govore o kršćanskoj Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
saraj_bosna
|
Naslov: Re: KULINU ZAČEPLJENA USTA Lažiranje vlastite povijesti na primjeru iz Tuzle Postano: 01 vel 2014, 04:48 |
|
|
Tuzlaci svaka vam cast,prihvacamo proslost Bosne,ali nas njihova vjera ne zanima jer je spomenik otvoren kao znak drzavnostvi Bosne ,nista vise i dosta je ta kocka sa strane,tu imate citav citat ,i ne pjenite vise
|
|
Vrh |
|
|
bezimeni12
|
Naslov: Re: KULINU ZAČEPLJENA USTA Lažiranje vlastite povijesti na primjeru iz Tuzle Postano: 01 vel 2014, 15:09 |
|
|
Je li Kulin bio musliman?
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: KULINU ZAČEPLJENA USTA Lažiranje vlastite povijesti na primjeru iz Tuzle Postano: 01 vel 2014, 15:53 |
|
|
bezimeni12 je napisao/la: Je li Kulin bio musliman? Evo ovaj zna U ispitivanju svedoka pomenuto je da je u blizini mesta incidenta bila komanda Štaba jedinice Armije BiH "Kulin Ban". U dodatnom ispitivanju tužilac Đulija Li pitala je Kapetanovića "da li je lično poznavao Kulina Bana" i da li zna "kojoj je vojsci pripadao". http://www.pressrs.ba/sr/vesti/vesti_da ... +Bana.html
|
|
Vrh |
|
|
Hroboatos
|
Naslov: Re: KULINU ZAČEPLJENA USTA Lažiranje vlastite povijesti na primjeru iz Tuzle Postano: 01 vel 2014, 16:09 |
|
|
|
Vrh |
|
|
bezimeni12
|
Naslov: Re: KULINU ZAČEPLJENA USTA Lažiranje vlastite povijesti na primjeru iz Tuzle Postano: 01 vel 2014, 16:15 |
|
|
Hroboatos je napisao/la: Šalu na stranu, mislim da je ta postrojba bila dio HVO-a.
Zasto je HVO davao jedinicama muslimanska imena?
|
|
Vrh |
|
|
Hroboatos
|
Naslov: Re: KULINU ZAČEPLJENA USTA Lažiranje vlastite povijesti na primjeru iz Tuzle Postano: 01 vel 2014, 18:19 |
|
|
bezimeni12 je napisao/la: Hroboatos je napisao/la: Šalu na stranu, mislim da je ta postrojba bila dio HVO-a.
Zasto je HVO davao jedinicama muslimanska imena? Kulin ban je muslimansko koliko i Hrvoje Vukčić Hrvatinić.
|
|
Vrh |
|
|
bezimeni12
|
Naslov: Re: KULINU ZAČEPLJENA USTA Lažiranje vlastite povijesti na primjeru iz Tuzle Postano: 01 vel 2014, 21:35 |
|
|
Hroboatos je napisao/la: bezimeni12 je napisao/la: Zasto je HVO davao jedinicama muslimanska imena? Kulin ban je muslimansko koliko i Hrvoje Vukčić Hrvatinić. Jes'l siguran? U Tuzli kazu da je istaknuti Bosnjak, znaci vjera islam,jezik bosanski... Tako su ucili uoci zadnjeg popisa. Probaj ih ubjediti da nije.
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: KULINU ZAČEPLJENA USTA Lažiranje vlastite povijesti na primjeru iz Tuzle Postano: 04 vel 2014, 09:00 |
|
|
Vidi se da imaju veze sa srbima. Sve zivo prisvajaju
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: KULINU ZAČEPLJENA USTA Lažiranje vlastite povijesti na primjeru iz Tuzle Postano: 04 vel 2014, 14:21 |
|
|
bezimeni12 je napisao/la: Hroboatos je napisao/la: Kulin ban je muslimansko koliko i Hrvoje Vukčić Hrvatinić.
Jes'l siguran? U Tuzli kazu da je istaknuti Bosnjak, znaci vjera islam,jezik bosanski... Tako su ucili uoci zadnjeg popisa. Probaj ih ubjediti da nije. Istina je da su tako učili. Ali znaš radi čega evo ti odgovor, da se stari ljudi ne bi izjašjavali Muslimani i mi bili opet nacionalna manjina Sejdić-Finci.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: Lutorčina i 29 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|