HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 20 vel 2025, 16:48.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 526 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: LGBT osobe i njihov život u Bosni i Hercegovini
PostPostano: 27 tra 2012, 15:47 

joe enter je napisao/la:
Aztec je napisao/la:
To je laz... Mada je tu ne bih nesto posebno izdvajao homice... Ti psiholozi inace lupaju gluposti (bez uvrede ikom, ako ih ovdje ima). :zubati

Na kraju, zar nije normalno da je homoseksualno opredjeljenje heteroseksualcu nesto odbojno i gadljivo? Pa da to nije slucaj, onda bi valjda svi mi bili homoseksualci, ili bi bar eksperimentirali s tim... A oni ovdje tvrde, molim te, da svi koji imaju nesto protiv njih su zapravo nekakvi latenti homici... ma daj...

Šta je laž?! , daj saberi se čoveče.

Baš ******** svojom voljom izaberu da ih prvo roditelji osuđuju , pa da ih mlate kroz celu školu i još svojom voljom odabire da ga se većina stanovnika gadi.

Ni meni nije neki prizor kad se dva muškarca futaju u žutaru , ali nažalost tvoju to je prirodno i tu se nema šta gaditi i mrzeti niti voleti i poštovati jer je jednostavno glupo.

Ti si fulao ceo fudbal. :zubati

Ne govorim ja nista za homice... Ja govorim za psihologe i ovu provalu, da eto, ljudi koji ne vole homice su najcesce i sami nekakvi latentni homici...

Promasio si smisao mog posta, procitaj opet. :zubati

Svi mi prdimo

Vrh

PostPostano: 27 tra 2012, 15:50 

joe enter je napisao/la:
Hroboatos je napisao/la:

Jovica je, po običaju, mentalno malo....defektan.
Radi se - bizonu- o analogiji koja ukazuje na to
da je nečije žestoko protivljenje nekoj populaciji ili
ideologiji "kobajagi"paravan za skrivenu privlačnost
ili pripadnost toj populaciji ili ideologiji.

No, ne možeš to pojmiti, tupav si, to je u genima ... :evotigana

Analogija je nikakva , a drugi razlog za mržnju prema ******** ne vidim osim latetnosti jer se ******** ne postaje tako da on ako nije latentani ******** nema razloga za mržnju.

Ti ******** ne možeš promeniti niti ćeš ti preder postati , zato i jeste glupava mržnja koja samo može doći iz latentnosti i straha da u tebi ne čuči jedan mali ******** i da čeka dan kad će konačno iskočiti napolje i prihvatiti se prve kite na koju naiđe i strpati je u usta.

Ako ti znaš neki drugi razlog i motivaciju za mržnju prema nečemu što je prirodno i urođeno onda daj reci?!

kad si ograničen. al ništa zato bar si konzistentan. i u drugim stvarima si takav. nego sve se meni čini da si ti latentni katolik. :smijeh

"Ti ******** ne možeš promeniti niti ćeš ti preder postati"

nisam siguran ni za jedno ni za drugo. osobno sam upoznao dvojcu bivših ******** koji to više nisu. obraćeni kršćani. tako da je očito moguće.

inače tu podržavam istraživanja. ali ovim danas vjerujem kao i onima iz 50ih: većina doktora puši Camel cigarete, ne brinite, ne štete zdravlju. :zubati

treba vidjeti. otvoren sam dokazima. ali ovo danas je kako ameri kažu cherry picking. imaš zaključak i onda provedeš istraživanje da potvrdi tvoj zaključak i biraš podatke koji ti odgovaraju. a drugačije se ostracizira. srednjovjekovlje u znanosti.

Vrh

PostPostano: 27 tra 2012, 15:54 

osa je napisao/la:
podvučeno, odvratno, ali postoji, dok recimo pogled na dvije zgodne lezbe mi je čisto o.k, čak dobijem nekakav poticaj da im se pridružim, znači li to da je takva osoba dijelom homo, mislim kad bi spolno općila s takvima...

Ne , nisi Osa ******** zbog toga , već baš suprotno , tebe lupa unutrašnji muški damar , jer ako dobijaš želju da se pridružiš dvama lezbosima , onda je to onaj momenat gde im zapravo hoćeš pokazati i dokazati šta je pravi *** , i da će one odmah posle tvog veličanstvenog kurca i konzumiranja istog oduševljene postati hetero tj.vratiti se iz jeresi(hereze) i uživati u ispupčenju za svoju vaginu. :zubati

Vrh

PostPostano: 27 tra 2012, 15:55 

doc je napisao/la:
nisam siguran ni za jedno ni za drugo. osobno sam upoznao dvojcu bivših ******** koji to više nisu. obraćeni kršćani. tako da je očito moguće.

Ovo mi je zanimljivo. Kako mogu prestati da budu ********?

Vrh

PostPostano: 27 tra 2012, 15:57 

joe enter je napisao/la:
osa je napisao/la:
podvučeno, odvratno, ali postoji, dok recimo pogled na dvije zgodne lezbe mi je čisto o.k, čak dobijem nekakav poticaj da im se pridružim, znači li to da je takva osoba dijelom homo, mislim kad bi spolno općila s takvima...

Ne , nisi Osa ******** zbog toga , već baš suprotno , tebe lupa unutrašnji muški damar , jer ako dobijaš želju da se pridružiš dvama lezbosima , onda je to onaj momenat gde im zapravo hoćeš pokazati i dokazati šta je pravi *** , i da će one odmah posle tvog veličanstvenog kurca i konzumiranja istog oduševljene postati hetero tj.vratiti se iz jeresi(hereze) i uživati u ispupčenju za svoju vaginu. :zubati

ma nemam ja ni želju ni potrebu da bilo kome bilo šta dokazujem a još manje da nekog preodgajam, samo bi zerka iskoristio trenutak, a hoće li dame u tom uživati, do njih je, kao ono kažu "start nam je bio isti, a to što ti nisi svršila, to je stvar tvoje sposobnosti , požuri malo"....

Vrh

PostPostano: 27 tra 2012, 15:58 

doc je napisao/la:
kad si ograničen. al ništa zato bar si konzistentan. i u drugim stvarima si takav. nego sve se meni čini da si ti latentni katolik. :smijeh

inače tu podržavam istraživanja. ali ovim danas vjerujem kao i onima iz 50ih: većina doktora puši Camel cigarete, ne brinite, ne štete zdravlju. :zubati

treba vidjeti. otvoren sam dokazima. ali ovo danas je kako ameri kažu cherry picking. imaš zaključak i onda provedeš istraživanje da potvrdi tvoj zaključak i biraš podatke koji ti odgovaraju. a drugačije se ostracizira. srednjovjekovlje u znanosti.

Završio sam komunikaciju sa tobom bar što se tiče ovoga , jel ako čovek veruje u ovakve stvari onda je sasvim normalno da ******** biju i da smo zaostali u 3 p.m.

Vrh

PostPostano: 27 tra 2012, 15:59 

Jagnjeca brigada je napisao/la:
doc je napisao/la:

valjda da čvrsto odluče i daju riječ, ono u stilu "ako prevarim druga tita ne volim" :smijeh

Vrh

PostPostano: 27 tra 2012, 16:04 

Eno kažu da je onaj pop što je lečio narkomane lopatom kod nas u Srbiji sad proširio vidokrug delovanja pa leči i ******** , ono prvo molitva , pa onda porcija šaka i noga , i za kraj bogougodna lopata.

Kažu ******** posle 20 dana k'o preporođen se iznedri , čim upali TV i prebaci kanal počne da drkak'o blesav na milfače iz španskih serija. :zubati

Vrh

PostPostano: 27 tra 2012, 16:39 

Inače,veliku podršku imaju u filmskoj industriji.Gledajući te silne komedije,upada u oči ta prezentiranost homića kao cool osoba.Jednostavno se nameće,gay is ok.
Oni koji ih osporavaju,tretiraju se kao zaostale osobe,kako ruralni primjerci,osobe koje nisu cool.
Eto vas tamo,nemojte mi blizu,što bi rekao Rojs,razmnožavajte se.

Vrh

PostPostano: 27 tra 2012, 16:41 

osa je napisao/la:
valjda da čvrsto odluče i daju riječ, ono u stilu "ako prevarim druga tita ne volim" :smijeh

Pa to. Mogu oni da se uzdržavaju od seksualnog čina, ali im se verovatno i dalje diže na muškarce. A onda su i dalje ********. :neznam

Vrh

PostPostano: 27 tra 2012, 16:51 

osa je napisao/la:
psiholozi kažu da se protiv lgbt populacije najglasnije "bore" osobe koje imaju određen strah da su barem dijelom pripadnici te populacije, tj. osobe nesigurne u sebe i svoju seksualnu orjentaciju. meni se čini da tu ima istine....

Drugi opet govore da je to mišljenje nametnuto od strane gay lobija da bi se kod ljudi izazivao manji otpor prema tij populaciji.

Vrh

PostPostano: 27 tra 2012, 17:14 

joe enter je napisao/la:
doc je napisao/la:

Završio sam komunikaciju sa tobom bar što se tiče ovoga , jel ako čovek veruje u ovakve stvari onda je sasvim normalno da ******** biju i da smo zaostali u 3 p.m.

Dogovoreno latentni katoliče. Prihvati nepogrešivost pape i pređi na pravu stranu. nemoj se sramiti. :zubati

a sad prekid komunikacije.

Jagnjeca brigada je napisao/la:
doc je napisao/la:

I meni je bilo. Ta dvojca su tvrdila da su bili homoseksualci, upuštali se u seksualne odnose s muškarcima i da su nakon obraćenja (mislim da su evangelički kršćani, pentakostalci ili šta) jednostavno prestali biti. izlječili se. Oni tvrde da je to uz Božju pomoć. Također su vrlo kritični prema homoseksualcima. Kažu da dobar dio njih vreba nesigurne klince, pa ih zavode itd. Uglavnom zanimljivo. Budući mi se frend iz srednje "obratio" pa sam bio par puta među njima da vidim šta je to. I ima pogotovo među tim kršćanima masa ljudi koja tako tvrdi. Sad sumnjam da bi imali neke razloge izmišljati takvo što. Zašto bi ******** otišao među kršćane i tvrdio da se izlječio i da to više nije.

Što se mene tiče ja sam otvoren za dokaze. ali ovu netoleranciju "tolerantnih" ne prihvaćam. Treba vidjeti šta je. Možda su po prirodi takvi (iako gen za homoseksualnost nije nađen) a moguće je da i odgoj tu ima utjecaja (dominantna majka recimo kod dečkiju, odsutan ili agresivan otac zlostavljač kod curica, itd.)

Znači što se tiče dokaza otvoren sam za to ali ponavljam ovo danas je jedan utjecajan lobij koji gura priču "mi smo takvi" jer žele biti takvi i agresivnošću žele progurati svoja shvaćanja. Kao naš Joe s kojim ne komuniciram više. :zubati

Znači jedno su prava za sve (meni je svejedno ako netko napadne Slavonca, smetlara, rokera, navijača NK Rijeke, metodista, ******** ili bijelca, treba biti kažnjen) a nešto posve drugo guranje ovakvih perverzija poput onih na linku, brakova, posvajanja djece, posebnih statusa.

A mislim da bi se ljudi začudili koliko su ljudi tolerantniji na našem "patrijarhalnom Balkanu" ako im se ne bi agresivno turalo pod nos ono što im se ne sviđa.

I pod pravom smatram pravo da ti se nešto ne sviđa, da nešto ne toleriraš. Recimo gore spomenuti frend koji je postao evangelički kršćanin kao i nekoliko drugih znanaca nakon obraćenja su završili na cesti. Ja nisam do tada čuo da bi netko izbacio dijete na ulicu šta god napravilo ali svi su oni završili na cesti (taj frend je iz ateističko komunističe familije, druga frendica je religiozne katoličke familije, i nekoliko drugih koje sam upoznao). Ja sam recimo bio kod njih na bogoslužju i malo glasnije pjevaju, mrmljaju nešto, više viču Amen! ali ne vidim ništa što bi moglo potaknuti takve reakcije. Ali dopuštam drugima da im se oni ne sviđaju, recimo njihovim roditeljima ili Joeu, mada tko zna nisu katolici pa bi se njemu mogli svidjeti. :D

Tako da iz svog iskustva naše društvo je netolerantnije prema pentakostalcima nego prema ********. Ali mislim da je pravo ljudi da budu netolerantni i da im se nešto ne sviđa. To je sloboda. Sve dok ne mlatiš drugog ili nešto slično imaš pravo reći da ti se njegov životni stil gadi. Uz to bi dodao da to nije pristojno reći osim ako ti taj drugi ne dodijava, tada to zadržiš za sebe.

Vrh

PostPostano: 27 tra 2012, 17:20 

Steta da se níjedna cura sa foruma nije pridruzila diskusiji da cujemo kakva iskustva ima...

Vrh

PostPostano: 27 tra 2012, 18:58 

doc potpis na sve sto si reko. svaka cast!!

Vrh

PostPostano: 27 tra 2012, 22:06 

Svima onima koji podrzavaju javne skupove homoseksualaca porucujem sljedece: dabogda vam ispali kljucevi od kola usred gay parade. :zubati

Vrh

PostPostano: 27 tra 2012, 22:48 

Svaka gay zajednica je jalova i neprirodna i kao takva posle ljudi ostavlja samo smrt umesto života. Svi oni su osuđeni su na propast, moguće bolesti i smrt. Imali oni zakonom veća ili manja prava od drugih, nebitno je. Na kraju su svi oni gubitnici.

Vrh

PostPostano: 27 tra 2012, 22:51 

joe enter je napisao/la:
Eno kažu da je onaj pop što je lečio narkomane lopatom kod nas u Srbiji sad proširio vidokrug delovanja pa leči i ******** , ono prvo molitva , pa onda porcija šaka i noga , i za kraj bogougodna lopata.

Kažu ******** posle 20 dana k'o preporođen se iznedri , čim upali TV i prebaci kanal počne da drkak'o blesav na milfače iz španskih serija. :zubati

Pa batine su čudo. Slome svakog čoveka, svaki sebični i egocentrični ideal, u ovom slučaju nastrani homoseksualizam.

Vrh

PostPostano: 27 tra 2012, 23:10 

Homići su "večita tema". Mene ne smetaju, i slažem se, generalno, sa Sailerom:

http://www.isteve.com/lesvsgay.htm

As with any other large collection of people, numerous fault lines divide homosexuals, but the most remarkable is the one separating gay men from lesbians. (I use "gay" to refer only to male homosexuals. The media's habit of applying the word to female homosexuals is male chauvinism at its most blatant: "gay" is just about the last term lesbians would have invented to describe themselves. As one lesbian activist succinctly put it, "We're not gay, we're angry!") The current fashion of lumping together as "gays" everybody from Liberacé to Martina Navratilova does something less than justice to the individuals so categorized, to one's own intellectual curiosity, and to the productiveness of public discourse.
----------------
The best criticism of this article's gay vs. lesbian dichotomy would be that it doesn't go far enough. For example, people raised in Latin countries might think it peculiar that Americans insist on labeling as "gay" both Truman Capote and that exemplar of murderous masculine charisma, Alexander the Great. Latins are inclined to care less than Americans about whom a man goes to bed with and more about what he does there. Although this dominant vs. submissive distinction has evaporated from America's polite discourse, it remains the main theme of our impolite discourse (as any male motorist can testify who has ever triggered the obscene wrath of an NYC cabbie).

Itd, itd.

U tekstu -cijelom- sam generalno indiferentan prema zanimljivom argumentu oko golfa. Općenito, sport mi je dosadan, no golf je nešto najnezanimljivije što postoji. Tu sautor razvije neke zanimljive teze koje ne mogu procijeniti.

No, neke su opaske vrlo precizne, i rekao bih, točne:

Prvi je stupac za muške homosex, drugi za lezbijke, a treći primjer ili ocjena

Interest in fashion High Low Versace, Perry Ellis, Yves Saint Laurent

Distinctive trait Gay Resentful "We're not gay, we're angry!"

Social discrimination Homosexuals Homophobes

Straight men often find lesbians erotic in fantasy, but tiresome in reality. They find gays repugnant in concept but often likable in person.

Vrh

PostPostano: 27 tra 2012, 23:26 

života ti puste filozofije oko ovoga... ovde sve neki doktori znanosti ********.
stvar je vrlo jednostavna: to je bolest, gadljivo je svakome ko je pri zdravoj pameti i nije normalno točka

Vrh

PostPostano: 27 tra 2012, 23:35 

s one strane dinare je napisao/la:
života ti puste filozofije oko ovoga... ovde sve neki doktori znanosti ********.
stvar je vrlo jednostavna: to je bolest, gadljivo je svakome ko je pri zdravoj pameti i nije normalno točka

E nije bolest. Uzemo li ********- djecoljupce, plus odrasle homiće- homosex su
bili Platon, Aristotel, Aleksandar Veliki, Cezar, Michelangelo, Leonardo, možda Shakespeare,
Čajkovski, Thomas Mann, Henry James, Cecil Rhodes, Marcel Proust, Alan Thuring ..

Ne, bolest nije.

Vrh

PostPostano: 28 tra 2012, 00:04 

Hroboatos je napisao/la:
s one strane dinare je napisao/la:

E nije bolest. Uzemo li ********- djecoljupce, plus odrasle homiće- homosex su
bili Platon, Aristotel, Aleksandar Veliki, Cezar, Michelangelo, Leonardo, možda Shakespeare,
Čajkovski, Thomas Mann, Henry James, Cecil Rhodes, Marcel Proust, Alan Thuring ..

Ne, bolest nije.

Nego šta je?Samo zato što je ******** američko društvo psihijatara uklonilo homoseksualnost s liste duševnih bolesti,pa onda i ona ******** svjetska zdravstvena organizacija-mi se moramo slagati sa njima?

Vrh

PostPostano: 28 tra 2012, 00:21 

Hroboatos je napisao/la:
Ne, bolest nije.

Većina, kao ni ja se s tobom s pravom ne bi složila.

Vrh

PostPostano: 28 tra 2012, 00:35 

Psihički ili hormonski poremećaj, stav, životni stil, preferencija, provokacija ili šta drugo?

Vrh

PostPostano: 28 tra 2012, 01:06 

Andrej Pejić, maneken poreklom iz Tuzle

slika

Vrh

PostPostano: 28 tra 2012, 01:09 

Pa nije on homoseksualac.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 526 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: AmazonBot, dunno, potocnj, VUKsaJUGA i 73 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: