|
|
Stranica: 4/14.
|
[ 334 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
BBC
|
Naslov: Re: Ljiljana Lovrić - gost političar Postano: 08 stu 2011, 14:45 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
i_jopet je napisao/la: BBC je napisao/la: Treba obrisati ovaj chat i komentare korisnika. Tema je samo za pitanja i odgovore G. Lovrić. Ma neka malo chata, ne virujem da Ljilja ne voli chatat, ljudi smo iz naroda i to nam je prirodno. Ma ne zbog toga, već što se u masi teksta izgube njeni vrijedni odgovori. Nebitno, volio bih i da se ovo moje koje nisu pitanja izbriše.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Ljiljana Lovrić - gost političar Postano: 08 stu 2011, 14:45 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39246 Lokacija: Gl. grad regije
|
|
Je li kantonalno uređenje krahiralo ili nije još nisu iscrpljene sve mogućnosti za opstanak kantona kakvi jesu, a time i Federacije?
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Svarog
|
Naslov: Re: Ljiljana Lovrić - gost političar Postano: 08 stu 2011, 14:49 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 10:50 Postovi: 10410 Lokacija: Banja Luka
|
Bas zgodna prilika da pitam i tebe.. (ne ljuti se sto te ne persiram, na ovom forumu smo svi jednaki i svi smo na ' pertu'  . a i spadas u mladju generaciju hrvatski politicara u BiH ) Elem , pitanje... Sta ti mislis otkud AL Dzazira ovdje, i zasto ? (mozda si primjetila ima i tema, o kojoj ' raspredamo' danas na furumu ) PS Ako je pitanje malo ' skakljivo' , moze i na pp. 
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Ljiljana Lovrić - gost političar Postano: 08 stu 2011, 14:50 |
|
|
|
Pozdrav za gospodju Lovric i ujedno bih postavio pitanjce. U kakvim ste odnosima sa banjaluckim biskupom Franjom Komaricom i da li u nacelu dijelite njegovo misljenje da su, izmedju ostalih (da sada ne nabrajam), za los povratak na banjalucko podrucje krivi i pojedini hrvatski politicari i njihova politika? Ako jesu, zamolio bih Vas da ih navedete. Hvala
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ljiljana lovric
|
Naslov: Re: Ljiljana Lovrić - gost političar Postano: 08 stu 2011, 14:56 |
|
|
Rondo je napisao/la: Citat: dragi sugradjanine, da sam ja ta pitanja postavljala drugima davno bih se odselila. nije bitno sta cu ja uciniti da nekoga zadrzim nego sto svi mi zajedno mozemo uciniti za sve nas! ukoliko budemo razmisljali na nacin kako ce nam netko drugi nesto uciniti i ukoliko budemo cekali da to netko drugi za nas same ucini onda od nas kao kolektiva nema nista. ukoliko budemo razjedinjeni kao do sada nema te ljiljane lovric ni carobnog stapica koji nam moze pomoci. ukoliko se budemo vracali u proslost i stalno potencirali kako nam je netko nekada nanio nepravdu nema napretka. samo zajedno bez osobnih animoziteta se nesto moze napraviti a samim tim osigurati ambijent u kojem ce nama kao Hrvatima biti lakse i ljepse zivjeti. Uz duzno postovanje, to je po meni obicna glupost sto ste vi napisali. Ja sam mostarac, rodjen i zivim tu i nikad necu napustiti ovaj grad za razliku od nekih koji cekaju priliku za prvi vlak. Ja znam da je hrvatima u bosni puno teze nego nama ovdje u hercegovini i zato sam postavio to pitanje i ocigledno se nismo shvatili. Ja znam da se ovdje hrvatski politicari ponasaju kao bogovi, nedodirljivi, koji besramno grabu i gaze sve pred sobom, koji ne razmisljaju o posljedicama. Ne gledaju dugorocno, nego samo daj meni boli me neka stvar za ostale. To su ljudi koji nemaju trunke domoljublja, hrvatstva, morala u sebi. Osnovne stvari nisu uradjene za egzistenciju hrvatskog naroda u bih! Po cemu su to hrvatske stranke ispred kojih se politicari zdusno predstavljaju? Sto to ima hrvatskog u njima? Ja nista ne vidim, odavno... Mene dusa boli kad vidim u sredistu grada kako vijori hrvatski barjak godinama, izderan, vrijeme ga je davno nagrizlo... To je jedna sitnica(nekima) ali meni je to od ogromne vaznosti i to mi je veoma bitno. Nigdje u gradu se vise ne moze vidjeti hrvatsko obiljezje. Ljudi su davno izgubili vjeru, pa i sad kad nam je egzistencija u pitanju mene to vise toliko ne brine. Sve zahvaljujuci aljkavosti, pohlepi, korupciji, kriminalnim radnjama koji nasi hrvatski(tako se predstavljaju) politicari godinama rade i stete jednom narodu kojeg vode u propast. Evo samo jedan primjer koji sam osjetio na svojoj kozi. Prijavio sam se u vojsku za koju sam se spremao pola godine prije, sve sam testove odlicno odradio, i ja naravno budem odbijen. Ali nije zato momak koji je uspio uraditi 2(DVA) skleka. Ovo nije vama upuceno, vec je ovo trenutno stanje koje vlada otkad su nase hrvatske stranke na vlasti. Tko nas danas moze ujediniti kad smo toliko puta izvarani? Prepucavanja oko toga ko ce vise dobiti fotelja. Cemu to ako ste svi iz istog interesa tu? Da resumiram na kraju, nitko nista nije uradio u ovih zadnjih 15 godina za hrvatski narod u bih i to je cinjenica! p.s. Ja znam da medju politicarima ima dobrih ljudi ali taj broj ljudi je mizeran... Tako je. ja tebi necu napisati da je to cista glupost koju si ti napisao nego cu reci da si u pravu! i to milijun posto. ali, da sam ja gledala na njih sta ce mi dati i tko ce se smilovati da me zaposli ne bih za kruha imala. bez obzira sto to tebi izgleda ili zvuci kao znanstvena fantastika ali to ti je jedina istina. ja ne cekam na njih jer bih u tom slucaju propala. tako trebamo razmisljati. mozda sam ja nekakv utopista ali ja tako razmisljam. nece nitko nista uraditi za tebe ako ti sam to ne uradis. to je bit cijele price. da su oni takvi, da mozda i mene svrstvajau u taj koš , jeste cinjenica i od toga ne treba bjezati. da je stanje malo je reci katastrofalno da svi glume velike umove do kojih je nemoguce doci to je sve istina. ali dragi prijatelju tko je glasao za njih!? Bosnjaci i Srbi nisu. Mi smo. Ako mi sami, nakon 20 godina manipulacija, lazi, prevara, pljački kroz privatizacije nismo nista naucili onda smo nazalost zasluzili sve ovo jer smo sami sebi krivi. Izbori zato postoje, ali........ Ovo je tema koja oslikava stvarnost u potpunosti. Kod nas Hrvata kad god je trebalo djelovati kroz nekakve građanske inicijative ili slično, smijeniti nekoga jer smo ga mi birali, dogodi se sljedeci scenarij: nemoj mene, majke ti, necu da se zamjeram i svi sutimo, sklonimo si i idemo po onoj dobro je mene ne diraju. To je nas problem. A najveći problem nam je sto smo sami sebi najveći neprijatelji jer bi prodali mater rođenu za fotelju i izdali sve za određenu cifru. Toga ima da se razumijemo i kod drugih, ali njih je preko milijun a nas pola milijuna. Pored svih tih naših ogromnih nedostataka i nedosljednosti imamo međunarodnu zajednicu za vratom..... odoh predaleko bolje mi je da sutim
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ljiljana lovric
|
Naslov: Re: Ljiljana Lovrić - gost političar Postano: 08 stu 2011, 14:58 |
|
|
Josip TG je napisao/la: Pošto se bliže općinski izbori zanima me kakvo je stanje sa HSS-om u HBŽ, postoji li ogranak u Tomislavgradu i tko je na čelu? Ne postoji jos uvijek ogranak u Tomislavgradu. neki iz bivse nam stranke se javljaju ali njima je dekretom zabranjen ulazak u HSS.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ljiljana lovric
|
Naslov: Re: Ljiljana Lovrić - gost političar Postano: 08 stu 2011, 14:59 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: Ja ću se samo zahvaliti na vašem odgovoru i sudjelovanju na ovom forumu
kojega ste obogatili vašim odgovorima i upisima,
ako ništa malo ste nam približili današnjeg političara, te bi vas zamolio
da ne odustajete od sudjelovanja na ovom forumu koji dobiva na kvalitetu vašim prisustvom, ako ne češće
onda barem pola sata se može izdvojiti u tjedan dana za par upisa i razmjenu mišljenja!
(ipak je ovo jedini forum Hrvata BiH)pozz. Hvala Vam!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ljiljana lovric
|
Naslov: Re: Ljiljana Lovrić - gost političar Postano: 08 stu 2011, 15:01 |
|
|
TGrad je napisao/la: Josip TG je napisao/la: Pošto se bliže općinski izbori zanima me kakvo je stanje sa HSS-om u HBŽ, postoji li ogranak u Tomislavgradu i tko je na čelu? Pokojni Panco je bio predsjednik HSS-NHI TG a i podpredsjednik stranke na drzavnom nivou... ne znam ko je sad... zasto ne sklonite ono NHI mene zanima? Odbor HSS NHI iz Tg nije dobrodosao u HSS. To nisu nasi ljudi niti imamo namjeru da ikada budu. Sretno u platformi, čast izuzetcima!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Ljiljana Lovrić - gost političar Postano: 08 stu 2011, 15:02 |
|
|
|
Možete nam još nešto reći o sebi,a što nisu pokrila prethodna pitanja?Hvala.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Ljiljana Lovrić - gost političar Postano: 08 stu 2011, 15:06 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 17:27 Postovi: 5937 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
|
Imate li namjeru daljnjeg usavršavanja na stručnom planu u pogledu eventualnog postizanja stupnja doktorata znanosti?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MiB
|
Naslov: Re: Ljiljana Lovrić - gost političar Postano: 08 stu 2011, 15:08 |
|
|
|
Polako cure i dečki, pustite gospođu da odgovori na postavljena pitanja
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pjosip
|
Naslov: Re: Ljiljana Lovrić - gost političar Postano: 08 stu 2011, 15:10 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Možete nam još nešto reći o sebi,a što nisu pokrila prethodna pitanja?Hvala.  Šta te zanima Markane?
_________________ Srpska deca, srpski voz, srpski vratovi, srpski mostovi
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ljiljana lovric
|
Naslov: Re: Ljiljana Lovrić - gost političar Postano: 08 stu 2011, 15:17 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Bok Ljiljo, i moram reći da smo počašćeni vašim gostovanjem na forumu. Sumnjam da stara garda političara uopće i zna uključiti kompjuter, tako da je ovo korištenje novijih tehnologija fin korak prema zapadu. Par pitanja od mene:
1. Kako ocjenjujete raspoloženje hrvatskog naroda u BiH nakon ovih izbornih i postizbornih igara? Bi ste li se složili da je narod nekako pasiviziran, da ih i nije previše briga (nije bilo masovnijih protesta) jer imaju prečih problema, a zahvaljujući neinformiranosti odmahuju rukom u stilu "ma svi su oni isti"?
2. Što se može očekivati od vaše suradnje sa HSS RH?
3. Jesu li u HNS-u svjesni da se ključ rješenja mnogih problema (Sejdo Komšić, ŽSB, HNŽ, kao i načelnici pojedinih općina u ŽSB) krije ne u ustavnim promjenama nego u hrvatskom narodu. U RH živi skoro 700.000 ljudi rođenih u BiH (dakle potencijalnih 500.000 glasača). Uz organiziranu kampanju (stranke, udruge, crkva) uzimanja BiH državljanstva (CIPS), kao i motiviranja za glasanje (RH + povećanje izlaznosti u BiH), mnogi tekući problemi bi bili riješeni. Naravno, temeljne promjene su moguće samo kroz izmjene ustava, ali Hrvati su u stanju sami, samcati popraviti svoju poziciju u BiH. 1. Raspolozenje je da nema raspolozenja, svi su neraspolozeni i svima je dosta cekanja necega. Vrijeme prolazi a ostalo sve stoji. Neinformiranost je kljucni problem a ponasanje odgovornih odnosno neponašanje dodatno dolijeva ulje na vatru. hrvati su poznati kao pasivan narod kada su u pitanju građanske inicijative. mi sutimo i trpimo i kontamo u sebi suti dobro je mene nece..... 2. trenutno nista, ne zato sto oni nisu zainteresirani nego zato sto mi nismo zainteresirani bar do daljnjega. U jednom periodu je suradnja bila krenula dosta dobro i bili su zainteresirani za desavanja u BiH, no onda su stali. U njihove razloge ne zelim ulaziti. No , sve dok i dalje budu kao parlamentarna stranka u RH šutjeli oko problema Hrvata u BiH, a ustav im nalaže drugačije, za nas nisu interesantni partneri. jer, ako se o tim pitanjima moze oglasiti Vesna Pusic a o Ivi Josipovicu da i ne govorim onda moze gospoda i iz HSS-a u Republici Hrvatskoj. U konačnici, vladali su u BiH prije 100 godina. 3. Dobro ste vi to postavili ali to je idealno rješenje! A idealnog nema. Kad je u pitanju prijava u CIPS-u od tog nema nista. Nece nitko dati 30 maraka da izvadi osobnu iskaznicu tko zivi u hrvatskoj ili negdje drugdje u inozemstvu. dalje, kad je Crkva u pitanju tu je svaki komentar suvišan. Vjernik sam, ali Crkva prvo u svojim redovima treba riješiti probleme da bi mogla pomoci nekome drugome. Oni se uvijek ponašaju po principu : kasno Marko na Kosovo stize! Sjete se da se nisu sjetili da su eto mogli to i to. nemojte da vas šokira moje pisanje ali to je tako samo sto o tome nitko javno ne zeli govoriti. Hrvati moraju dobiti institucionalna rješenja uokvirena Ustavom i zakonima i tada nam se neće dešavati Sejde i njima slični.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ljiljana lovric
|
Naslov: Re: Ljiljana Lovrić - gost političar Postano: 08 stu 2011, 15:19 |
|
|
Old Fridolin je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Bok Ljiljo, i moram reći da smo počašćeni vašim gostovanjem na forumu. Sumnjam da stara garda političara uopće i zna uključiti kompjuter, tako da je ovo korištenje novijih tehnologija fin korak prema zapadu. Par pitanja od mene:
1. Kako ocjenjujete raspoloženje hrvatskog naroda u BiH nakon ovih izbornih i postizbornih igara? Bi ste li se složili da je narod nekako pasiviziran, da ih i nije previše briga (nije bilo masovnijih protesta) jer imaju prečih problema, a zahvaljujući neinformiranosti odmahuju rukom u stilu "ma svi su oni isti"?
2. Što se može očekivati od vaše suradnje sa HSS RH?
3. Jesu li u HNS-u svjesni da se ključ rješenja mnogih problema (Sejdo Komšić, ŽSB, HNŽ, kao i načelnici pojedinih općina u ŽSB) krije ne u ustavnim promjenama nego u hrvatskom narodu. U RH živi skoro 700.000 ljudi rođenih u BiH (dakle potencijalnih 500.000 glasača). Uz organiziranu kampanju (stranke, udruge, crkva) uzimanja BiH državljanstva (CIPS), kao i motiviranja za glasanje (RH + povećanje izlaznosti u BiH), mnogi tekući problemi bi bili riješeni. Naravno, temeljne promjene su moguće samo kroz izmjene ustava, ali Hrvati su u stanju sami, samcati popraviti svoju poziciju u BiH. Izvini sto nadopunjavam, ali ovo moram istaci iako sam to vise puta ponavljao. Treba aktivirati i biracku bazu barem u zemljama zapadne evrope. Gledao sam statistiku za prosle izbore, ucesce je bilo sveukupno mizerno. Postupak glasanja je jednostavan, samo treba na vrijeme obaviti potrebne formalnosti. Mislim kako sam vam i bez vase dopune odgovorila i nadam se da ste shvatili bit problema.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ljiljana lovric
|
Naslov: Re: Ljiljana Lovrić - gost političar Postano: 08 stu 2011, 15:22 |
|
|
TGrad je napisao/la: Old Fridolin je napisao/la:
Izvini sto nadopunjavam, ali ovo moram istaci iako sam to vise puta ponavljao. Treba aktivirati i biracku bazu barem u zemljama zapadne evrope. Gledao sam statistiku za prosle izbore, ucesce je bilo sveukupno mizerno. Postupak glasanja je jednostavan, samo treba na vrijeme obaviti potrebne formalnosti.
kad smo vec kod toga.. jeli se more glasat u ambasadama? Moze se glasovati u veleposlanstvima, treba putovnica i prije toga prijava za glasovanje. ali mi bismo glasovali kada bi nam netko kuci dosao registrirati nas i onda jos i glasovao za nas.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bišćanin
|
Naslov: Re: Ljiljana Lovrić - gost političar Postano: 08 stu 2011, 15:22 |
|
|
|
Jedno vazno pitanje:
Kako bi po vama izgledala administrativna podjela BiH (ne baziram se na kresevsku deklaraciju jer ona u sustini ne kaze nista, mene interesuje ona srednja razina na sta lici). Uzimajuci u obzir da je sad realno samo moguce ukrupnjavanje kantona, kako bi to po vama (HSS) izgledalo u krajnjem smislu. Znaci konacni izgled administrativne podjele BiH.
I dodatno jedno kratko pitanje da odgovorite sa DA ili NE:
Da li je entitet RS nastao na genocidu, protjerivanju, silovanju i ubijanjem?
HVALA.
|
 |
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Ljiljana Lovrić - gost političar Postano: 08 stu 2011, 15:36 |
|
|
|
svaki pokušaj trolanja ili spamanja teme završit će voleom sa metlom...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ljiljana lovric
|
Naslov: Re: Ljiljana Lovrić - gost političar Postano: 08 stu 2011, 15:36 |
|
|
ManInBlack je napisao/la: ljiljana lovric je napisao/la: U krajevi sa hrvatskom vecinom postoje opcinski odbori a formiranje zupanijskih je u tijeku. U HSS su dobrodosli svi Hrvati koji misle iskreno i nemaju kompromitirajucu proslost. To je ono sto nudimo i sto trazimo. Pozdravljam gospođu Lovrić, sa riječima to je ono što očekujem i tražim ;) Postavio bih Vam par pitanja na koja želim čuti odgovor od svakog političara, pa krenimo redom: 1.Zašto ste odabrali HSS kao stranku za gradnju političke karijere? 2.Kako gledate na političare koji mijenjaju političke stranke kao da je riječ o donjem vešu? 3.Kada dođete u situaciju da birate između velikog osobnog profita i hrvatskih nacionalnih interesa u kojima ćete društveno-politički i financijski biti degradirani, što ćete izabrati? (molim pošten odgovor) 4.Na ljestvici od 1(min) do 5(max) koja označava spremnost žrtvovanja za hrvatski narod, vi svoju žrtvu označavate sa brojem? 5.Hoćete li iz stranke ukloniti bivše komuniste i članove koji su obavljali dužnosti u drugim strankama? Za sada su to pitanja, Hvala na odvojenom vremenu. ljiljana lovric je napisao/la: Kada su u pitanju stranice to ce uskoro biti intenzivirano. razlog zasto nije do sada lezi u cinjenici da smo imali mnogo vece probleme nego sto je web stranica HSS-a i imamo ih jos uvijek iako se lagano rjesavaju. Mislim da zapostavljate jako bitan segment u odnosima sa javnošću. Ako vam treba pomoć po ovom pitanju, možete mi se javiti na pp 1. To je bio sasvim slučajni odabir. Prije 7 godina. Zvali su me mnogi da se učlanim ali zbog nekih rodjaka učlanila sam se u tadašnji HSS BiH. točnije rekla sam im da me učlane kako bi prestali biti odsadni. nisam imala namjeru ni pod razno ozbiljno se baviti politikom. ali nije me nitko pitao. gurnuli su me u vatru i bori se. eto do sada sam prezivjela 2. do nedavno sam gledala sa velikom rezervom, mozda ponekada i sa gađenjem, ali tu svi griješimo. nitko od nas ne moze znati nečije razloge, što netko osjeća u datom trenutku kada se odluči na to. naravno ima i onih koji to vrlo proračunato urade ali ima i jako puno onih koji dozive razočarenje sa ljudske strane pa idu traziti bolje. ja sam na svojoj vlastitoj kozi dozivjela da se moram sramiti u kakvoj stranci i sa kakvim ljudima sam radila, ali eto. jesam razmisljala i da promijenim stranku, razmisljala sam i da se skroz povucem jer treba imati dobar zeludac pa znati da vas netko prodaje za male pare a vi ne mozete nista poduzeti. nisam opet nista od toga ucinila i ostala sam se boriti, do kad cu izdrzati ne znam. nije jednostavno svaki dan gledati i suocavati se ljudskom pohlepom i licemjerjem. ali eto, ima Boga, njih nema a mi jos uvijek mrdamo. :) 3. mislim kako vam je odgovor na ovo pitanje desavanje od 11.6. 2010. godine kad su mi zubakovi i čolakovi kadrovi skidali glavu! ja nemam cijene, a ako mi nešto kazete da ne moze ili da se ne smije onda imamo problem velik. malo sam previse tvrdoglava. nikad nista ni od koga nisam trazila za protuuslugu. to je bio trenutak koji je bio presudan. to da nisam napravila sad bi zvonko i jerko sjedili i u vijeću ministara i u svim zupanijama, doduse jos ce kratko sjedit u federalnoj vladi akobogda! 4. ja na to ne mogu odgovoriti i to je relativiziranje pojma pozrtvovnosti. ne smatram da se zrtvujem, smatram da je to moja obveza. prema sebi samoj, svojoj obitelji i na kraju narodu kao kolektivu. to je moj posao i ja to tako gledam 5. uklonjeni su. glavni sukob u bivskoj stranci je bio upravo između mene i udbaško-komunističke struje predvođene krešom zubakom. takvih više nema niti mogu biti članovima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ljiljana lovric
|
Naslov: Re: Ljiljana Lovrić - gost političar Postano: 08 stu 2011, 15:42 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Možete nam još nešto reći o sebi,a što nisu pokrila prethodna pitanja?Hvala. Mrzim nepravdu i licemjerje! Obozavam staroegipatsku povijest i arhitekturu i da imam mogucnosti otisla bih istrazivati piramide i zivjela dolje. Dolina Nila je nesto najljepse sto sam vidjela u zivotu. To bas nitko ne zna o meni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ljiljana lovric
|
Naslov: Re: Ljiljana Lovrić - gost političar Postano: 08 stu 2011, 15:44 |
|
|
Pessimus dux je napisao/la: Imate li namjeru daljnjeg usavršavanja na stručnom planu u pogledu eventualnog postizanja stupnja doktorata znanosti? Imaju drugi i maltretiraju me s tim, ali..... sad nemam vremena a ni volje. Obzirom kako bi bilo logicno da to odradim u Zg tesko, jer gore sve to kosta previse novca i vremena. Mozda jednog dana, sada nisam u tom filmu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MiB
|
Naslov: Re: Ljiljana Lovrić - gost političar Postano: 08 stu 2011, 15:45 |
|
|
|
@Ljiljana Lovrić
Hvala na odgovorima.
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
| Vrh |
|
 |
|
hrvoje35
|
Naslov: Re: Ljiljana Lovrić - gost političar Postano: 08 stu 2011, 15:45 |
|
|
|
Gospođo Lovrić,
Moje iskrene čestitke na dosadašnjem radu, hrabrosti, rješenjima kojima pokušavate poboljšati politički položaj Hrvata u BiH. Mišljenja sam da ste pozitivna politička ličnost na bh političkoj sceni. Konkretno me zanima, Zašto se hrvatski politički establishment u BiH tako olako odriče određenih dijelova BiH gdje su Hrvati povijesno ukorijenjeni? Zašto se hrvatska politika svela na borbu za određene enklave gdje su trenutno Hrvati većina a zanemaruje se i ignorira interes Hrvata na ostalim područjima BiH? Zar ne smatrate strategijski opasnom po Hrvate igru koju sa Miloradom Dodikom trenutno igra tim iz dva HDZ-a?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ljiljana lovric
|
Naslov: Re: Ljiljana Lovrić - gost političar Postano: 08 stu 2011, 15:53 |
|
|
Bišćanin je napisao/la: Jedno vazno pitanje:
Kako bi po vama izgledala administrativna podjela BiH (ne baziram se na kresevsku deklaraciju jer ona u sustini ne kaze nista, mene interesuje ona srednja razina na sta lici). Uzimajuci u obzir da je sad realno samo moguce ukrupnjavanje kantona, kako bi to po vama (HSS) izgledalo u krajnjem smislu. Znaci konacni izgled administrativne podjele BiH.
I dodatno jedno kratko pitanje da odgovorite sa DA ili NE:
Da li je entitet RS nastao na genocidu, protjerivanju, silovanju i ubijanjem?
HVALA. O inicijativi okrupnjavanja kantona, koja dolazi iz sarajevskih političkih krugova, Mesića i stare Doris Pack koja svaki dan ima novu viziju uređenja BiH, nema nista. Moze, ali da se okrupne kantoni sa hrvatskom većinom koji bi bili uređeni kao federalne jedinice. Na kraju krajeva nama Hrvatima to nije bitno. Bez obzira tko kako tumacio. Ukoliko se izmijeni Izborni zakon te dođe do izmjena izbornih jedinica i broja zastupnika odnosno delegata kao i mehanizmi u odlucivanju onda nama ne treba nikakav preustroj. Mirno spavajte. To trebate pitati predstavnike Bošnjaka koji su u Daytonu stavili svoj potpis na RS!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
TGrad
|
Naslov: Re: Ljiljana Lovrić - gost političar Postano: 08 stu 2011, 16:01 |
|
|
|
cekaj zar postoje sad i dva HSS-a??
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ljiljana lovric
|
Naslov: Re: Ljiljana Lovrić - gost političar Postano: 08 stu 2011, 16:02 |
|
|
hrvoje35 je napisao/la: Gospođo Lovrić,
Moje iskrene čestitke na dosadašnjem radu, hrabrosti, rješenjima kojima pokušavate poboljšati politički položaj Hrvata u BiH. Mišljenja sam da ste pozitivna politička ličnost na bh političkoj sceni. Konkretno me zanima, Zašto se hrvatski politički establishment u BiH tako olako odriče određenih dijelova BiH gdje su Hrvati povijesno ukorijenjeni? Zašto se hrvatska politika svela na borbu za određene enklave gdje su trenutno Hrvati većina a zanemaruje se i ignorira interes Hrvata na ostalim područjima BiH? Zar ne smatrate strategijski opasnom po Hrvate igru koju sa Miloradom Dodikom trenutno igra tim iz dva HDZ-a? Hvala prije svega. Ne odriče se hrvatski politički establishment ničega ali mnogo je toga neriješenog, krucijalnog, sto mora biti riješeno da bi se moglo pristupiti rješavanju svih ostalih pitanja. Kada su u pitanju mnoga, zapostavljena, područja, kako vi kazete, ima mnogo prepreka a to nisu hrvatski politicari nego oni drugi. nazalost ali je tako. ovdje jedna ruka ne moze nista a nema razumijevanja da se tri ruke sloze. kada je u pitanju tzv.strategijska igra sa Dodikom kvaka i jeste u tome da je to strategija, ali ne zato sto mi izgaramo od zelje za tim nego zato sto trenutak zahtijeva to. da nije postojao sporazum dvije hrvatske i dvije srpske stranke danas bi predsjdatelj Vijeća ministara bio Slavo Kukić. nažalost, zbog ustavnih manjkavosti , zbog nepostojanja mehanizama zastite jednog konstitutivnog naroda mi se moramo oslanjati na druge i njihovim rukama braniti svoje interese. naravno da ti drugi to ne cine zato sto smo im mi slatki i simpaticni nego zbog sebe. cilj je već godinama završiti sa Hrvatima, završiti sa Srbima i napraviti državu za čovjeka!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|