|
|
Stranica: 65/83.
|
[ 2056 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Banya
|
Naslov: Re: Lokalni izbori u Bosni i Hercegovini - oktobar/listopad 2024 Postano: 21 lis 2024, 08:17 |
|
Pridružen/a: 14 ruj 2024, 19:58 Postovi: 2862 Lokacija: Hrvatinićev grad
|
Imota je napisao/la: Banya je napisao/la: Kakve gluposti pišeš... SDA nikad nije stvarala platformu, Komšića, niti imala lažne Hrvate, za razliku od naših sadašnjih "saveznika" na čelu s Nikšićem.
SDA je samo klala Hrvate po herceg bosni ništa drugo. Kakve ti gluposti pišeš. nemamo saveznika samo političke interese. Previše si nasjeo na ambasadorske gluposti... SDA i SDP su isti kurac, SDP malo gori... To što SDA ne odgovara Amerikancima jer američka stvar, ne tiče se nas. Privremena trvenja. SDA će opet u vlast za dvije godine.
_________________ ...and these villages of yours...
ut Vlachus non imperet!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Imota
|
Naslov: Re: Lokalni izbori u Bosni i Hercegovini - oktobar/listopad 2024 Postano: 21 lis 2024, 08:17 |
|
|
Banya je napisao/la: Imota je napisao/la: SDA je samo klala Hrvate po herceg bosni ništa drugo.
Kakve ti gluposti pišeš.
nemamo saveznika samo političke interese.
Zukan Helez (Bugojno), Nermin Nikšić (Konjic) (borci Armije) su u SDP koliko ja znam :) A Alija i svi zapovjednici itd? Ja sigurno neman lipe riči za sdp, ne znan ko spori da su muslimanski fanatici.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Banya
|
Naslov: Re: Lokalni izbori u Bosni i Hercegovini - oktobar/listopad 2024 Postano: 21 lis 2024, 08:18 |
|
|
Imota je napisao/la: Banya je napisao/la: Zukan Helez (Bugojno), Nermin Nikšić (Konjic) (borci Armije) su u SDP koliko ja znam :)
A Alija i svi zapovjednici itd? Ja sigurno neman lipe riči za sdp, ne znan ko spori da su muslimanski fanatici. Pa komentiro si ovog, sad poraženog kandidata iz Odžaka - iz SDA = mrzitelj Hrvata. A da je u SDP onda bi bio konstruktivan saveznik?
ut Vlachus non imperet!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Imota
|
Naslov: Re: Lokalni izbori u Bosni i Hercegovini - oktobar/listopad 2024 Postano: 21 lis 2024, 08:20 |
|
|
Banya je napisao/la: Imota je napisao/la: A Alija i svi zapovjednici itd?
Ja sigurno neman lipe riči za sdp, ne znan ko spori da su muslimanski fanatici.
Pa komentiro si ovog, sad poraženog kandidata iz Odžaka - iz SDA = mrzitelj Hrvata. A da je u SDP onda bi bio konstruktivan saveznik? ne bi, kako si to zaključio? Da komentira san ovog jer je neko ustvrdio da je on dobar HVO musliman, toliko dobar da je u koljačkoj stranci zločinca alije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Banya
|
Naslov: Re: Lokalni izbori u Bosni i Hercegovini - oktobar/listopad 2024 Postano: 21 lis 2024, 08:22 |
|
|
Imota je napisao/la: Banya je napisao/la: Pa komentiro si ovog, sad poraženog kandidata iz Odžaka - iz SDA = mrzitelj Hrvata. A da je u SDP onda bi bio konstruktivan saveznik?
ne bi, kako si to zaključio? Da komentira san ovog jer je neko ustvrdio da je on dobar HVO musliman, toliko dobar da je u koljačkoj stranci zločinca alije. Oke, oprosti, moja greška. Frapiran sam oduševljenjem Hrvata s Trojkom i idejom suradnje sa "sekularnim" Turcima, pa pušem i na hladno.
ut Vlachus non imperet!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Imota
|
Naslov: Re: Lokalni izbori u Bosni i Hercegovini - oktobar/listopad 2024 Postano: 21 lis 2024, 08:23 |
|
|
Banya je napisao/la: Imota je napisao/la: ne bi, kako si to zaključio?
Da komentira san ovog jer je neko ustvrdio da je on dobar HVO musliman, toliko dobar da je u koljačkoj stranci zločinca alije.
Oke, oprosti, moja greška. Frapiran sam oduševljenjem Hrvata s Trojkom i idejom suradnje sa "sekularnim" Turcima, pa pušem i na hladno. To je opravdano al sa mnom si promašio. Ja ih jednako sve prezirem 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Lokalni izbori u Bosni i Hercegovini - oktobar/listopad 2024 Postano: 21 lis 2024, 08:32 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 28502 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
|
Ovi moji u Čapljini plešu po oštrici noža
HRVATSKA REPUBLIKANSKA STRANKA 268 glasova - 3,00%
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Lokalni izbori u Bosni i Hercegovini - oktobar/listopad 2024 Postano: 21 lis 2024, 08:43 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39246 Lokacija: Gl. grad regije
|
Banya je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: DF i Ž.K. su SDA i džamija projekt. To se sad jasno vidi.
Ja sam isto mislio da je pretjerivanje kad su govorili da su u džamijama davali naputke da ako 2 iz kuće glasa za muslimana treći treba za Komšića.
Na kraju se ispostavilo da točno jest tako.
Ne kažem da nije, ali prvi s tom idejom izletio je SDP. Ako je džamijski pokret, a jest, onda je SDP džamijska partija. Nema razlike između njih, osim što su jedni sad u milosti ambasade, a drugi nisu. SDP su još veća *** od SDA, realno. Ideja krene od zapadnih velikih, a oportunisti se samo nalakte na nju. I Lagumdžija i Lijan. Kad se vdijelo da ne ide, samo ih puste niz školjku. Općenito je puno bitnije kakvi vjetrovi pušu od strane zapadnjaka, sad su dobri za nas. Ne treba puno kenjat po tome. Treba Bošnjake usmjerit da se kolju međusobno, kako je sad, i neće maštat o hrvatskim pozicijama.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Lokalni izbori u Bosni i Hercegovini - oktobar/listopad 2024 Postano: 21 lis 2024, 09:05 |
|
|
Selendraške Dahije Allahove, pokopane. 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Lokalni izbori u Bosni i Hercegovini - oktobar/listopad 2024 Postano: 21 lis 2024, 09:19 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63631 Lokacija: DAZP HQ
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Velika pobjeda u Žepču. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Imota
|
Naslov: Re: Lokalni izbori u Bosni i Hercegovini - oktobar/listopad 2024 Postano: 21 lis 2024, 09:30 |
|
|
dudu je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Velika pobjeda u Žepču.  Jel to sad to, 100% ?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Lokalni izbori u Bosni i Hercegovini - oktobar/listopad 2024 Postano: 21 lis 2024, 10:00 |
|
|
Imota je napisao/la: dudu je napisao/la: Velika pobjeda u Žepču.  Jel to sad to, 100% ? Da, bit će još glasova poštom za načelnika (više je obrađenih za općinsko vijeće) pa će razlika u korist Zovke rasti.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Banya
|
Naslov: Re: Lokalni izbori u Bosni i Hercegovini - oktobar/listopad 2024 Postano: 21 lis 2024, 10:10 |
|
|
|
Javljam se izravno s najžešće bojišnice - Istočni Drvar.
Milka iz SNSD-a pobijedila za tri glasa ipak (ukupno 80), zahvaljujući glasovima iz pošte. Duško iz Ujedinjene Srpske (ukupno 77) krivi dijasporu, traži da se ukine dopisno glasovanje. Tvrdi da je pravi predstavnik Istočnog Drvara, ali da je "nadpoštovan".
ut Vlachus non imperet!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Banya
|
Naslov: Re: Lokalni izbori u Bosni i Hercegovini - oktobar/listopad 2024 Postano: 21 lis 2024, 10:19 |
|
|
|
U Istočnom Drvaru omjer glasača (227) i zastupnika u vijeću (11) je 4.85%... nadrealno. U Banjoj Luci i Mostaru ovaj omjer je 0.015, odnosno 0.013%. Realno ovakve općine trebaju imati 3-5 vijećnika.
ut Vlachus non imperet!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Lokalni izbori u Bosni i Hercegovini - oktobar/listopad 2024 Postano: 21 lis 2024, 10:24 |
|
|
Humoreska ponedjeljkom. Citat: Taj portal koji tvrdi da je ostalo još stotinjak glasova poštom da se prebroji u Žepču uređuje Sead Numanović. Čovjek je preiskusan u geopolitičkim analizama. Valjda ne bi pisao stvari bez sigurnog izvora.
Uostalom, takvoj informaciji u ovom momentu može da prethodi samo par poziva i poznanstava s ljudima iz CIK, a on ih vjerovatno ima.
Tako da, ukoliko ne bude muljaža u nadoknadi, katolici gube Žepče nakon tri decenije.
Historijski!
Citat: Ide preokret u Odzaku, Zepcu, Vukosavlju ako Bog da. Racunam da ce i Bugojno i Petrovac biti nas. Kao sto sam i prije rekao.. ne treba gledati odmah negativno.. reklo se da je Odzak 100% hrvatski.. ali nije. I onda Jack poklapa.  Citat: Nemoj ti racunati svega ti. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Imota
|
Naslov: Re: Lokalni izbori u Bosni i Hercegovini - oktobar/listopad 2024 Postano: 21 lis 2024, 10:28 |
|
|
|
S Jackom je uvik zabavno šta je je.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Lokalni izbori u Bosni i Hercegovini - oktobar/listopad 2024 Postano: 21 lis 2024, 10:29 |
|
|
Ajme pa i Bugojno više nije Mugojno. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Lokalni izbori u Bosni i Hercegovini - oktobar/listopad 2024 Postano: 21 lis 2024, 10:33 |
|
|
SADA JE SVE JASNO: Čović se uzalud nadao, HDZ ostaje bez višedecenijskog uporišta! Predsjednik HDZ BiH Dragan Čović u više je navrata najavljivao "preokret" u Žepču i pobjedu svog kandidata. Kako sada stvari stoje, osim ako se nešto ne "smulja" u Glavnom centru za brojanje, sve Čovićeve izjave u vezi s ovim, ostaju pusta želja, javlja portal Politički.ba. https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/38 ... rista.html 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Lokalni izbori u Bosni i Hercegovini - oktobar/listopad 2024 Postano: 21 lis 2024, 10:34 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Ajme pa i Bugojno više nije Mugojno.  Donji nije više Dno Vakuf.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Lokalni izbori u Bosni i Hercegovini - oktobar/listopad 2024 Postano: 21 lis 2024, 10:39 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 28502 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
|
Preostaje još Odžak...
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Lokalni izbori u Bosni i Hercegovini - oktobar/listopad 2024 Postano: 21 lis 2024, 10:39 |
|
|
Jack je strog, ali pravedan. Citat: Kako saznaje.Cuj ti.kako saznaje.Da imaju ijedan validan podatak makar bi sutili i prestali da prosipaju svoju glupost.Ali tako je to kad ti ''babo'' sve zna i kad ti je Ilmihal matematika i vjera i sve.I uzdas se u ovakve likove
na zapadu bi frcale tuzbe jer ovo sto se radi je sramota.ili imas podatke ili nemas.Ako nemas bolje ti je da sutis,makar neces ispasti glup
Fuj kakav kretenizam Citat: Lik koji nije sposoban naci biracki spisak Zepca a jos je I kandidat na izborima ne zasluzuje nista vise
Linkovi od tzv Stava nece biti dozvoljeni ovdje nek centrala Sda ih reklamira
Svaka cast ustashi iz Zepca Ala gušta.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
maradot
|
Naslov: Re: Lokalni izbori u Bosni i Hercegovini - oktobar/listopad 2024 Postano: 21 lis 2024, 10:45 |
|
|
|
Pelagićevo (RS) Hrvati na pragu 6. mandata.
HSS- 2 (možda 3) HDZ BIH - 1 90ka - 1 Nezavisni Stijepo Šokčević - 1
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MiB
|
Naslov: Re: Lokalni izbori u Bosni i Hercegovini - oktobar/listopad 2024 Postano: 21 lis 2024, 10:53 |
|
|
|
Tijesna pobjeda u hrvatskom Žepču. Od izbora do izbora sve tješnja razlika.
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Imota
|
Naslov: Re: Lokalni izbori u Bosni i Hercegovini - oktobar/listopad 2024 Postano: 21 lis 2024, 10:58 |
|
|
dudu je napisao/la: Jack je strog, ali pravedan. Citat: Kako saznaje.Cuj ti.kako saznaje.Da imaju ijedan validan podatak makar bi sutili i prestali da prosipaju svoju glupost.Ali tako je to kad ti ''babo'' sve zna i kad ti je Ilmihal matematika i vjera i sve.I uzdas se u ovakve likove
na zapadu bi frcale tuzbe jer ovo sto se radi je sramota.ili imas podatke ili nemas.Ako nemas bolje ti je da sutis,makar neces ispasti glup
Fuj kakav kretenizam Citat: Lik koji nije sposoban naci biracki spisak Zepca a jos je I kandidat na izborima ne zasluzuje nista vise
Linkovi od tzv Stava nece biti dozvoljeni ovdje nek centrala Sda ih reklamira
Svaka cast ustashi iz Zepca Ala gušta. Čak je i Jacku STAV too much 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Imota
|
Naslov: Re: Lokalni izbori u Bosni i Hercegovini - oktobar/listopad 2024 Postano: 21 lis 2024, 10:59 |
|
|
MiB je napisao/la: Tijesna pobjeda u hrvatskom Žepču. Od izbora do izbora sve tješnja razlika. 2 hrvatska kandidata i 1 muslimanskog si previdio?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|