HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 15 vel 2025, 16:27.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 530 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 22  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Medijska hobotnica
PostPostano: 12 sij 2010, 12:09 

Ilirka je napisao/la:
ispravak: nije napisala zločinačku nego pljačkašku... aj, dobro, to dvoje ipak u nije isto. sorry poskok, nemoj me ugristi...
Citat:
Na krilima medijskog vjetra Nino je odjednom postao biti kompetentan za sva pitanja „domovine“ iz svog toplog doma u Zagrebu, pa svako toliko televizor u boji objavi neku njegovu novu poslanicu u kojoj „brani“ Hercegovce, podržavajući ideologiju zagrižene desnice i pljačkašku paravojnu formaciju HB koje se danas, s pravilnim odmakom od rata, gnuša svatko iole zdrav u pameti, i čiji su akteri svi zbog svojih iznimnih zasluga odavno na hlađenju po svjetskim zatvorskim ćelijama, a oni sretniji se hlade četiri metra pod zemljom.

evo dijela teksta, a cijeli je ovdje

http://www.poskok.info/index.php?option ... Itemid=175

ona njega kao nešto napada da je izdao njihov "urbani pokret"...

Vjerovatno se radi o nekakvom prijateljstvu s tom autoricom, pa je dobila priliku da piše na poskoku, ali definitivno im narušava ugled s takvim pisanjima, te se nadam da će je poslati kolumne o sex-u i vezama, da se ne miješa u ovakve stvari.

Vrh

PostPostano: 12 sij 2010, 12:12 

unknown je napisao/la:
Ilirka je napisao/la:
ispravak: nije napisala zločinačku nego pljačkašku... aj, dobro, to dvoje ipak u nije isto. sorry poskok, nemoj me ugristi...

evo dijela teksta, a cijeli je ovdje

http://www.poskok.info/index.php?option ... Itemid=175

ona njega kao nešto napada da je izdao njihov "urbani pokret"...

Vjerovatno se radi o nekakvom prijateljstvu s tom autoricom, pa je dobila priliku da piše na poskoku, ali definitivno im narušava ugled s takvim pisanjima, te se nadam da će je poslati kolumne o sex-u i vezama, da se ne miješa u ovakve stvari.

Da, fakat. Kao kada bi mi zaposlili Tunju Filipovića da nam na portalu piše povijesne kolumne.

Vrh

PostPostano: 12 sij 2010, 12:14 

žena je vjerojatno zasad još blagi psihijatrijski slučaj.
postoje ljudi koji ne mogu izdržati pritisak pa počnu razmišljati kao oni kao oni koji taj pritisak nameću, da bi umanjili vlastiti osjećaj beznadežnosti.
kako se radi o tipičnom primjerku bih "gradske raje" koja svoju pripadnost gradu demonstira na periferne načine, a i primjerku žene koja jamačno liči na mimu simić, taj naš hercegovački zdravi seljački mentalitet u sudaru s kojim ona nije ništa drugo nego ružna žena koju nitko ne bi htio jebavati i u kojem mentalitetu kao apstraktnom pojmu ne žive što kržljavi što otromboljeni likovi u komandos jaknama omotani palestinskim maramama, koji u nedostatku ikakve seksualne privlačnosti izmišljaju šatro intelektualnu razinu komunikacije i kvazi urbane sklonosti, za koje su žena uhvatila ko pijan plota.
plitka misao koju člankom želi izreći kao i jadni pokušaj crnohumornog pisanja u maniri loše kopije denisa kuljiša-nerasta frflje samo su potvrda da opći politički stav u njenom slučaju zapravo proizlazi iz partikularnog pojedinačnog položaja.
njezin današnji članak o izborima u rh su primjer iste plitke matrice.
jebiga, ružna žena u osrednjm gradu s hercegovačkom populacojom.
ili se povlači u sebi ili postaje bomba (ne sex bomba)

Vrh

PostPostano: 12 sij 2010, 12:16 

Po tebi ispada da je glavna i jedina motivacija bilo koje žene, političarke, novinarke, samo opsesija svojim fizičkim izgledom. Ako pišu antihrvatski - jedini mogući razlog je "nejebica" i frustracija onim što vide kad se zagledaju u ogledalu.

Plitko, druže moj zagrebački.

Vrh

PostPostano: 12 sij 2010, 12:18 

caporegime je napisao/la:
u maniri loše kopije denisa kuljiša

Samoproglašena kritičarka :zubati :zubati :zubati

Vrh

PostPostano: 12 sij 2010, 12:19 

Ilirka je napisao/la:
Pessimus dux je napisao/la:
Meni još jedan dokaz kako je Raspudić na pravome putu. :palacgore2

na putu na "kratki esspresso" sa autoricom, starom frendicom? :rolleyes

Ne znam, to bi trebalo njega pitati, iako sumnjam s obzirom na napisano u članku. :zubati
U svakom slučaju, ta bi spodoba pod nadimkom "old school - new rules" komotno mogla pisati za index.yu ili njegov nekadašnji tiskani alter ego, Fekal Srbune. :rigam

Vrh

PostPostano: 12 sij 2010, 12:23 

Ministry of Sound je napisao/la:
Po tebi ispada da je glavna i jedina motivacija bilo koje žene, političarke, novinarke, samo opsesija svojim fizičkim izgledom. Ako pišu antihrvatski - jedini mogući razlog je "nejebica" i frustracija onim što vide kad se zagledaju u ogledalu.

duboko, druže moj neznani.
jelena lovrić piše kao što piše jer je zlo.
po načinu na koji ova žena piše, po emocijama koje ubacuje u pogodan čas, po naglašavanju nekih detanja, ja svojim instiktom zaključujem da je konkretno osba koja piše pod imenom old school, najvjerojatnije isfrustirana malim osobnim stvarima koje je digla na višu razinu.
u konačnom slučaju između nje i nekih drugih nema suštinske razlike ali osobna psihijatrijska anamneza je po meni uzrok njenih stavova u njenom slučaju.
naravno da joj je u obitelji usađivano ono štoi je usađivano nama valjda ne bi bila takva ali tvrdim da je njezina prosječnost, da ne kažem ružnoća bila najveći okidač za sadašnju razinu razmišljanja.

dakle duboko, druže moj iz etera.
prije nego nekoga okarakteriziraš plitkom, bolje dvaput pročitaj šta je napisao.

Vrh

PostPostano: 12 sij 2010, 12:25 
Ako pišu antihrvatski - jedini mogući razlog je "nejebica"

uh... morat ću i ja malo jače zaprit, ali u kontru... :zubati

Vrh

PostPostano: 12 sij 2010, 12:29 

po načinu na koji ova žena piše, po emocijama koje ubacuje u pogodan čas, po naglašavanju nekih detanja, ja svojim instiktom zaključujem da je konkretno osba koja piše pod imenom old school, najvjerojatnije isfrustirana malim osobnim stvarima koje je digla na višu razinu.
u konačnom slučaju između nje i nekih drugih nema suštinske razlike ali osobna psihijatrijska anamneza je po meni uzrok njenih stavova u njenom slučaju.
naravno da joj je u obitelji usađivano ono štoi je usađivano nama valjda ne bi bila takva ali tvrdim da je njezina prosječnost, da ne kažem ružnoća bila najveći okidač za sadašnju razinu razmišljanja.

prije nego nekoga okarakteriziraš plitkom, bolje dvaput pročitaj šta je napisao.

Mene i dalje zanima ta uzročno-posljedična veza po kojoj ružnoća nužno dovodi do riganja otrova na Hrvate.

Čak je cura (ako se radi o ženki) predvidjela taj nastup pa time osujetila napad te vrste zadnjom rečenicom:

Old School-New Rules je napisao/la:
I samo da za kraj pripomognem u vašim vazda istim etiketama, naravno da ovo pišem samo zato jer – sam frustrirana i patim od nejebice, jer me seksualno privlači gospodin Raspudić i jer mu se osvećujem zato što mi neće da bude frend na Fejsu. Živili.

Vrh

PostPostano: 12 sij 2010, 12:31 
Pessimus dux je napisao/la:
Ilirka je napisao/la:

na putu na "kratki esspresso" sa autoricom, starom frendicom? :rolleyes

Ne znam, to bi trebalo njega pitati, iako sumnjam s obzirom na napisano u članku. :zubati
U svakom slučaju, ta bi spodoba pod nadimkom "old school - new rules" komotno mogla pisati za index.yu ili njegov nekadašnji tiskani alter ego, Fekal Srbune. :rigam

pa rekoše da su dobri frendovi, ali nebitno.

ono što je čovjek u stanju napisati samo radi čitanosti, klikanja i vrćenja reklama, probijanja na medijsko tržište, a da pri tom ne razmišlja koliku štetu nanosi svom narodu, ono je što mene plaši. dakle, nije to mišljenje neke prosječne mostarske "urbane" lizipijatine, nego gorčina koju takvi tekstovi ostavljaju u čitateljima pa pišu svakakve komentare, a onda ih, zamisli, index prenese na svoj portal i tamo nas sve kolektivno popljuje, ovog puta "argumentirano".

ja se iskreno nadam da ovaj portal i ovaj forum neće nikad tako metastazirati.

Vrh

PostPostano: 12 sij 2010, 12:35 

Ilirka je napisao/la:

Ma ovaj portal ti je kao Barcelona (prije Unicefa) - na njemu nikad nije bilo reklama, niti će ih biti. Što ne znači da osuđujemo druge koji se reklamiraju, hebiga, moraju se nekako podmirit troškovi.

Vrh

PostPostano: 12 sij 2010, 12:43 
Ilirka je napisao/la:

Ma ovaj portal ti je kao Barcelona (prije Unicefa) - na njemu nikad nije bilo reklama, niti će ih biti. Što ne znači da osuđujemo druge koji se reklamiraju, hebiga, moraju se nekako podmirit troškovi.

krivo si me shvatio, normalno da se portal i rad treba odnekle financirati inemam ništa protiv reklama, naprotiv.
da ste udruga, prva bih se učlanila i platila članarinu :aleale
ja samo govorim o tome kako reklame i čitanost ne smiju postati svrha za koju se neće birati sredstva.
natjecati se sa nekakvim hrvatskim portalom koji je imidž izgradio isključivo blaćenju drugih i objavljivanjem severininog šaljivog kućnog videa, krajnje je debilno i štetno.

Vrh

PostPostano: 12 sij 2010, 12:46 

Mene i dalje zanima ta uzročno-posljedična veza po kojoj ružnoća nužno dovodi do riganja otrova na Hrvate.

Čak je cura (ako se radi o ženki) predvidjela taj nastup pa time osujetila napad te vrste zadnjom rečenicom:

Old School-New Rules je napisao/la:
I samo da za kraj pripomognem u vašim vazda istim etiketama, naravno da ovo pišem samo zato jer – sam frustrirana i patim od nejebice, jer me seksualno privlači gospodin Raspudić i jer mu se osvećujem zato što mi neće da bude frend na Fejsu. Živili.

sumnjam da ga je predvidjela već ga unaprijed pokušava neutralizirati.
prvo bi ti voli citirati jednu rečenicu iz knjige PSI U TRGOVIŠTU, ali ne sjećam se citata, pa ću ti to citirati popodne.
ali ajmo ovako. moja misao je da određeni ljudi zbog posve osobnih stvari počinju svoj stav odnosno otpor tome što ga muči na osobno strani formirati na općoj bazi.
npr. predrag raso. dijete rastavljenih roditelja koje je majka odgojila u otporu prema ocu, hrvatskom domoljubu ivanu raosu. stvarajući otpor protiv njega raos mlađi je stvarao i otpor prema svemu što ga okružuje, pa tako i prema očevom afirmativnom stavu prema hrvatskoj kao pojmu.
pokojni šeks junior.
dijete rastavljenih roditelja, koji je svim svojim postupcima išao u kontru ocu.
dok je otac bio na strani države, reda, poretka, mali je afektirao sa anarhijom buntovništvom i sličnim ljevičarskim sranjima.
podsvjesno je želio kontrirati onome na koh+ga se ljutio.
tijekom života upoznao samo osobno nekoliko slučajeva, žena nezadovoljnih izgledom, na koje nitko nije obraćao pažnju i koje su stvarale otpor prema svijetu, prema svemu , nezadovoljne time što ih nitko ne doživljava.
počinje se s nihilizmom, otporu poretku, ustaljenim vrijednostima, crkvi koja zahtijeva određenu društvenu i životnu disciplinu i malo pomalo brzo se ulazi u sukob sa stavovima koji uglavnom korespondiraju sa stavovima određene politički opredijeljene skupine ljudi.
u početku je to sukob civilizacijskih i životnih načela, a kako jedni ljudi (oni suprotni tj. mi) dijele većinu tih načela, sukob polako prelazi na političku stranu i formira se kao politički sukob.
npr. samim time što će ući u mentalni konflikt sa NAMA, podržavatelji homoseksualnih brakova, promiskuiteta, legalnosti uživanja lakih droga i slični liberali, taj će sukob preliti na ostatk političkih tema koja ih razdvaja sa nama.
pa će početi tupiti o ratnim zločinima, nedemokraciji, pljački u privredi iako ti pojmovi ne ulaze u u prostor njihovog osnovno društvenog zanimanja i djelovanja.
old school ima privatnih problema koje liječi konfliktom s okolinom, osjeća se nesigurno i neafirmirano, jer je ružna naravno, i ne želeći se pokunjeiti ona objavljuje rat cijom okruženju.
onom hecegovačkom mentalitetu koji ju ne priznaje kao veličinu u u kojoj samu sebe vidi niti joj priznaje odlike koje sama za sebe traži.
ona time počinje mrziti cjelokupno okruženje a kao način borbe protiv okruženja počinje sa napadanjem na sve ono što se može povezati sa tim okruženjem, pa time i nacionalne i povijesne vrijednosti.

Vrh

PostPostano: 12 sij 2010, 12:47 

Ilirka je napisao/la:
pa rekoše da su dobri frendovi, ali nebitno.

Ja sam jedino vidio da ona u članku spominje kako su se svojevremeno družili, iz čega proizlazi kako kako su možda nekada bili i prijatelji. S obzirom na njezin članak, ne čini mi se baš da su i danas u takvim odnosima. :neznam
Ilirka je napisao/la:
ono što je čovjek u stanju napisati samo radi čitanosti, klikanja i vrćenja reklama, probijanja na medijsko tržište, a da pri tom ne razmišlja koliku štetu nanosi svom narodu, ono je što mene plaši. dakle, nije to mišljenje neke prosječne mostarske "urbane" lizipijatine, nego gorčina koju takvi tekstovi ostavljaju u čitateljima pa pišu svakakve komentare, a onda ih, zamisli, index prenese na svoj portal i tamo nas sve kolektivno popljuje, ovog puta "argumentirano".

:palacgore2

Vrh

PostPostano: 12 sij 2010, 12:49 
ma drugi rekoše, ne oni... :D

Vrh

PostPostano: 12 sij 2010, 12:51 

Uglavnom, da ne bezze nagađamo, pogađamo i špekuliramo, evo apela našem Zrikiju:

Dovedi nam Oldskulicu da se igramo, igramo :)

Vrh

PostPostano: 12 sij 2010, 12:53 
ko je zriki?

Vrh

PostPostano: 12 sij 2010, 12:54 

Jedan uvaženi i cijenjeni član foruma, Zrikavac - Zirdum.

Vrh

PostPostano: 12 sij 2010, 12:55 

Da li je netko sinoć gledao Z1 Oči u oči,gost dr.Slobodan Lang?

Vrh

Uglavnom, da ne bezze nagađamo, pogađamo i špekuliramo, evo apela našem Zrikiju:

nek nam rađe uvali njezinu sliku. pa da se vidi da sam dobro predvidio.
iako bi dobro došao jedan raspravni okršaj na forumu s njom.
ušao bi u one tvoje arhive rasprava.

Vrh

ok, dobro da znam :D

mišljah da je zrinjski..

Vrh

PostPostano: 12 sij 2010, 12:58 

Mar-kan je napisao/la:
Da li je netko sinoć gledao Z1 Oči u oči,gost dr.Slobodan Lang?

Ja nisam, o čemu je pričao?

Izuzetno dobar čovjek, organizator "Konvoja spasa".

Vrh

PostPostano: 12 sij 2010, 12:59 

stara kineska poslovica kaže: dobro razmisli što ćeš poželit

zamisli da ti pošalju jednu obnaženu sliku pa umjesto cica ugledaš dlakava prsa? :zubati

ja mislim da je old school muško. barem po načinu na koji piše. da ga hebeš, nemre žensko bit toliko ružno

Vrh

PostPostano: 12 sij 2010, 13:00 

Joj što bi volio kad bi cura ispala nedodirljiva krasotica.

Izraz na licu Capa - neprocjenjiv, a za sve ostalo tu je Mastercard :zubati

Vrh

PostPostano: 12 sij 2010, 13:09 

Odnedavno čitam Poskok i primećujem da najbolje komentare ostavlja neko ko se potpisuje sa biće treći. Da li neko zna ko je to i da li je ta osoba možda i ovde?

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 530 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 22  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: AmazonBot, Banya, Pejtonac sa juga i 87 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: