|
|
Stranica: 15/22.
|
[ 530 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Medijska hobotnica Postano: 17 sij 2010, 13:27 |
|
|
U biti,to je ta medijska hobotnica koja plasira i priče o HRHB...Ne mislim da je Junuz dio nje,naravno.U odnosu na ovu današnju BiH,HB je bila Švicarska za nju.
|
|
Vrh |
|
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Medijska hobotnica Postano: 17 sij 2010, 13:30 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Ma HB je mogla biti svjetska prestonica sotonizma, gdje svako zasjedanje parlamenta počinje sa ritualnim ubojstvom djevice - i svejedno zbog toga ne bi bila ukinuta. Svi znamo prave razloge, a što neki još imaju idealističku percepciju svijeta - sto ljudi, sto ćudi. pa kako može, kad u susjedstvu uredno živi RS nastala stvarno na teškim zločinima, kojom vlada mafija u crnom, ili ček ček, možda on misli na crnokošuljaše.. , Crnu legiju jebote.. dakle kako ona nije ukinuta.. Takvu priču mantraju hrvatski levičari i europejci..HB je ukinuta jer je bila zločinačka..hrvatska sramota.. a kad ih pitaš..dobro..u redu, kako je onda opstala RS sto puta zločinačkija i mafijaškija..onda nema odgovora..ili ima u stilu.. ehm..sunce sija ko tepsija, baš me nešto boli glava..idem šetat psa..e cure jeste čule, otvara se novi dućan sa šaniranom robom..cool..
_________________ VUKOVAR=MARIUOPOLJ SLAVA HRVATSKOJ- UKRAJINI SLAVA
Zbog Eline i bokala vina zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba da ja nisam dolazio džaba
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Medijska hobotnica Postano: 17 sij 2010, 13:32 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
zrikavac je napisao/la: zaba1111 je napisao/la: 1.Da, zato si loš Hrvat, jer to plasiraš, a to nije istina! 2.Da! 3.Ne, ali si loš jer se protiv toga ne boriš , nego to svojim pisanjem potičeš! 4. Zg. kao glavni grad svih Hrvata je meni svetinja, a nitko nikad nije rekao da je HR bezgrešna, to je samo još jedna podla laž! A ha a ti si kao licencirani mjerač hrvatstva? A šta ako si ja uzmem to za pravo i kažem da si ti loš Hrvat jer još ne primjećuješ da je ZG postao prčvarnica lijevih mediokriteta, centar lijevih medija i centar za širenje hrvatskog jala te da nije rješenje u obrani od njihovih teza nego u rušenju te piramide moći. Ako ti je ZG svetinja ti si kita ne Hrvat. NAjmanje hrvatski grad u Hrvata je Zegej. U njemu je sramota biti Hrvat. Drugo - Nema nacije u povijesti čovječanstva koja mirno gleda nestanak i majorizaciju svog naroda u drugoj državi. To samo ima u Hrvata. Nikada nitko. Osim Hrvata. Hrvati HRHBH trebaju zaštititi šahovnicu sa prvim bijelim poljem i naziv Hrvat te tužiti RH , pusssy drzavicu koju boli kita za hrvatstvo za povrat tog imena. RH nije Hrvatska. TO je nesto posve drugo. Tu se slažem, neki naši u ZG gledaju kao tele u majku, i to baš sa hipnotiziranim, telećim pogledom. zaba1111, jedno je ZG za vrijeme Tuđmana, a posve drugo je ovo nakon njega. Glavni grad BiH Hrvata je Mostar, svako idealiziranje Zagreba vodi k ovisnosti i tendencijama prema odlasku u RH.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Medijska hobotnica Postano: 17 sij 2010, 13:36 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 77519 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Zagreb nije glavni grad Hrvata, Zagreb je glavni grad Republike Hrvatske. Eventualno ga se može nazvati jednim od dva glavna grada, ako govorimo o ukupnom hrvatskom narodu. Glavni grad Hrvata u BiH je Mostar, a ne Zagreb. Pogotovo nakon 2001. Ukoliko bi u budućnosti došlo do ujedinjenja HB i RH, onda bi se dgovorili da glavni grad bude Zagreb, Mostar, Varaždin, Solin, Bihać ili neki drugi grad. (svi nabrojani su nekad u povijesti imali de facto/de iure status glavnog grada) Ne vidim zašto bi to bio problem. Jel Tirana glavni grad Kosova, ili je to Priština?
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
zrikavac
|
Naslov: Re: Medijska hobotnica Postano: 17 sij 2010, 13:38 |
|
|
Inkvizotre, cjenim tvoje stavove, međutim, meni je naprosto poniženje ovdje objašnjavati se, objašnjavati Poskok i sl: Bez lažne skromnosti mislim da je Poskok, i ekipa oko njega uključujući i Ninu kojeg je upravo ekipa s Poskok a 3 puta ubacila na HRT, odradila više oko ideje trećeg nego sve hrvatske političke elite zadnjih godina u BIH , Koliki je doprinos vašeg forumiranja neznam al ja nekog jačeg odjeka nisam primjetio. Isto tako zasluga Poskoka nije samo u tome. Prije Poskoka imali ste hdz jednoumlje. nista. niente. ovi koji su se docepali vlasti dans laju na poskok a na poskoku su prepisivali. I prepisuju i danas. Prepisujete i vi. Ali ovde na poskoku se stvara to nesto za cim zudimo - realna ideja oko trećeg. koliko vidim vi jos niste srusili niti mit o mati bobanu niti mit o hercegbosni a pravili biste treći. budite uvjereni da od takvog trečeg uberhrvatskog nema nista. i da se taj entitet nikad nece moci zvati hercegbosna. lijepo je to ime ali zafalite mati i slicnima na njegovoj sotonizaciji.
normalno da sam popizdio očekivao sam više razumijevanja i više inteligencije dobio sam psihoanalizu onog kretena i jos njih par koji pisanje s kojim se ne slazu okarakteriziraju isti tren kao posljedicu ruznoce, nedojebanosti itd. zatim teorija da je nino i oldica jedna te ista osoba. onda opet malo urote. zrikavac je srbin. sdpovac. neprijatelj hrvatskog naroda. pa ti polemiziraj. cuj stari polemika u kojoj moram dokazivati od temelja tko sam i sto sam me ne zanima. mene je strah da ce takvi sutra drmati tim trecim. i strah me da cu plakati kad vidim sta sam pomogao da se stvori . kuis. ako je ovo ogledalo budućeg trećeg imate novog neprijatelja treceg. zrikavca. srbina s poskoka. idioti.
Još nesto - argumentiran teks za Treći entitet na Poskoku vrijedi puno više ako pored njega stoji i tekst poput Oldičinog. Ko ne razumije šta ću mu ja.
Evo zahvalite se ovima gore što su zrikiju poljuljali vjeru u treći. Ugasim ja poskok nije greda. pa da vidimo zabu i capu kako to se bore za Hrvate u BIH. nabijem vam zegej usred manduševca. glasniji su ******** u njemu nego skinjare. fuj.
_________________ Sarajka Đevojka: " Želim reći da Komšić izgleda poput simpatičnog dječaka iz susjedstva"
|
|
Vrh |
|
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Medijska hobotnica Postano: 17 sij 2010, 13:44 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Tu se slažem, neki naši u ZG gledaju kao tele u majku, i to baš sa hipnotiziranim, telećim pogledom.
zaba1111, jedno je ZG za vrijeme Tuđmana, a posve drugo je ovo nakon njega.
Glavni grad BiH Hrvata je Mostar, svako idealiziranje Zagreba vodi k ovisnosti i tendencijama prema odlasku u RH.
To je djelom točno. Ali tu treba reći na koji se Zagreb misli. na medijski i politički Zagreb ili na sva bića koja tamo žive. Onda je i barem, najmanje 100 000 njegovih bića porijeklom iz BiH, Zegey-evi. treba se shvatiti da medijska hobotnica o kojoj pričamo jednako tretira i Hrvata rodoljuba iz Zagreba, iz Istre, Slavonije kao i onog iz BiH. Sve su to za njih mračnjaci. Znači, to nije regionalna mržnja, nego sukob dvaju svjetonazora. To što oni imaju totalnu prevlast ne znači da je sve tako. Pa ja poznajem neke naše ljud gore koji govore da je Thompson primitivac i to je kraj priče.., i šta onda reći..
|
|
Vrh |
|
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Medijska hobotnica Postano: 17 sij 2010, 13:45 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Glavni grad BiH Hrvata je Mostar, svako idealiziranje Zagreba vodi k ovisnosti i tendencijama prema odlasku u RH.
MO je naš glavni grad, ST Dlmaticima, OS Slavoncima, a ZG je metropola svih Hrvata, obrzovno i kulturno središte, otvoreno svima! I nema tu nikakvog idealiziranja, naprotiv , u nekim stvarima se mogu složiti s Zrikavcem, ali se protiv lošeg treba boriti, pogotovo ako ti je to u interesu, a ne se okretati u drugom smjeru, pogotovo ako nam je to štetno!
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Medijska hobotnica Postano: 17 sij 2010, 13:46 |
|
|
zrikavac je napisao/la: Ali ovde na poskoku se stvara to nesto za cim zudimo - realna ideja oko trećeg.
Ova mi je rečenica zapela za oko,oprosti-ali nije baš tako.Realna ideja i njeno ostvarenje nije u domeni virtualne stvarnosti,nego u ljudima koji su tu ideju i prije materijalizovali,dok Poskok nije ni postojao kao misaona imenica.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Medijska hobotnica Postano: 17 sij 2010, 13:49 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Inkvizitor je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Tu se slažem, neki naši u ZG gledaju kao tele u majku, i to baš sa hipnotiziranim, telećim pogledom.
Glavni grad BiH Hrvata je Mostar, svako idealiziranje Zagreba vodi k ovisnosti i tendencijama prema odlasku u RH.
To je djelom točno. Ali tu treba reći na koji se Zagreb misli. na medijski i politički Zagreb ili na sva bića koja tamo žive. Onda je i barem, najmanje 100 000 njegovih bića porijeklom iz BiH, Zegey-evi. treba se shvatiti da medijska hobotnica o kojoj pričamo jednako tretira i Hrvata rodoljuba iz Zagreba, iz Istre, Slavonije kao i onog iz BiH. Sve su to za njih mračnjaci. Znači, to nije regionalna mržnja, nego sukob dvaju svjetonazora. To što oni imaju totalnu prevlast ne znači da je sve tako. Pa ja poznajem neke naše ljud gore koji govore da je Thompson primitivac i to je kraj priče.., i šta onda reći.. Grad pripada onome tko ga kontrolira. A kontroliraju ga te strukture, tzv. "Zegejci", to što naših 100.000 ljudi u Zagrebu dopuštaju da pored njih svaki dan hodaju oni koji pljuju po nama njima ide na čast. A kad netko iz HB kaže nešto kontroverzno, onda bi mu kosti lomili. To mi smeta - naši najžešće udaraju po našima. A pun im Zagreb "zegejevaca", štakora, nilskih konja, ćelavih Baretića. Prije bi i capo i zaba sebi muda odsjekli nego priznali da je ZG epicentar mržnje.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Medijska hobotnica Postano: 17 sij 2010, 13:50 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60321 Lokacija: DAZP HQ
|
Inkvizitor je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Tu se slažem, neki naši u ZG gledaju kao tele u majku, i to baš sa hipnotiziranim, telećim pogledom.
To je djelom točno. Ali tu treba reći na koji se Zagreb misli. na medijski i politički Zagreb ili na sva bića koja tamo žive. Onda je i barem, najmanje 100 000 njegovih bića porijeklom iz BiH, Zegey-evi. treba se shvatiti da medijska hobotnica o kojoj pričamo jednako tretira i Hrvata rodoljuba iz Zagreba, iz Istre, Slavonije kao i onog iz BiH. Sve su to za njih mračnjaci. Znači, to nije regionalna mržnja, nego sukob dvaju svjetonazora. To što oni imaju totalnu prevlast ne znači da je sve tako. Pa ja poznajem neke naše ljud gore koji govore da je Thompson primitivac i to je kraj priče.., i šta onda reći.. upravo tako. to što je Zagreb glavni grad nosi sa sobom i činjenicu da su svi centri moći locirani u njemu i otuda gađaju svud naokolo ideološke neprijatelje. ne znam kojeg bi vraga taj politički, službeni, medijski ili kakv god Zagreb, imao veze s njegovim stvarnim stanovnicima, koji su zapravo klasični reprezenti Hrvatske u malom, iz svih mogućih regija i svih političkih opcija.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Medijska hobotnica Postano: 17 sij 2010, 13:50 |
|
|
zaba1111 je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Glavni grad BiH Hrvata je Mostar, svako idealiziranje Zagreba vodi k ovisnosti i tendencijama prema odlasku u RH.
MO je naš glavni grad, ST Dlmaticima, OS Slavoncima, a ZG je metropola svih Hrvata, obrzovno i kulturno središte, otvoreno svima! I nema tu nikakvog idealiziranja, naprotiv , u nekim stvarima se mogu složiti s Zrikavcem, ali se protiv lošeg treba boriti, pogotovo ako ti je to u interesu, a ne se okretati u drugom smjeru, pogotovo ako nam je to štetno! Ti si brate najžešće opleo po Poskoku...a ima desetine drugih medija i ljudi koji daleko više zaslužuju primiti tvoj "pravednički gnjev".
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Medijska hobotnica Postano: 17 sij 2010, 13:54 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: zaba1111 je napisao/la: MO je naš glavni grad, ST Dlmaticima, OS Slavoncima, a ZG je metropola svih Hrvata, obrzovno i kulturno središte, otvoreno svima! I nema tu nikakvog idealiziranja, naprotiv , u nekim stvarima se mogu složiti s Zrikavcem, ali se protiv lošeg treba boriti, pogotovo ako ti je to u interesu, a ne se okretati u drugom smjeru, pogotovo ako nam je to štetno!
Ti si brate najžešće opleo po Poskoku...a ima desetine drugih medija i ljudi koji daleko više zaslužuju primiti tvoj "pravednički gnjev". Pa vjerovatno je opleo kao što i majka kudi dijete,stariji brat mlađeg-dobronamjerno.Neka i Poskoka,sve upregnuti u ista kola interesa Hrvata BiH. Ali ako ćemo svi gurati svoj ponos i ego ako se nešto kritikuje,gdje je onda taj interes Hrvata u odnosu na vlastiti egoizam!?
|
|
Vrh |
|
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Medijska hobotnica Postano: 17 sij 2010, 13:54 |
|
|
zrikavac je napisao/la: Inkvizotre, cjenim tvoje stavove, međutim, meni je naprosto poniženje ovdje objašnjavati se, objašnjavati Poskok i sl: Bez lažne skromnosti mislim da je Poskok, i ekipa oko njega uključujući i Ninu kojeg je upravo ekipa s Poskok a 3 puta ubacila na HRT, odradila više oko ideje trećeg nego sve hrvatske političke elite zadnjih godina u BIH , Koliki je doprinos vašeg forumiranja neznam al ja nekog jačeg odjeka nisam primjetio. Isto tako zasluga Poskoka nije samo u tome. Prije Poskoka imali ste hdz jednoumlje. nista. niente. ovi koji su se docepali vlasti dans laju na poskok a na poskoku su prepisivali. I prepisuju i danas. Prepisujete i vi. Ali ovde na poskoku se stvara to nesto za cim zudimo - realna ideja oko trećeg. koliko vidim vi jos niste srusili niti mit o mati bobanu niti mit o hercegbosni a pravili biste treći. budite uvjereni da od takvog trečeg uberhrvatskog nema nista. i da se taj entitet nikad nece moci zvati hercegbosna. lijepo je to ime ali zafalite mati i slicnima na njegovoj sotonizaciji.
normalno da sam popizdio očekivao sam više razumijevanja i više inteligencije dobio sam psihoanalizu onog kretena i jos njih par koji pisanje s kojim se ne slazu okarakteriziraju isti tren kao posljedicu ruznoce, nedojebanosti itd. zatim teorija da je nino i oldica jedna te ista osoba. onda opet malo urote. zrikavac je srbin. sdpovac. neprijatelj hrvatskog naroda. pa ti polemiziraj. cuj stari polemika u kojoj moram dokazivati od temelja tko sam i sto sam me ne zanima. mene je strah da ce takvi sutra drmati tim trecim. i strah me da cu plakati kad vidim sta sam pomogao da se stvori . kuis. ako je ovo ogledalo budućeg trećeg imate novog neprijatelja treceg. zrikavca. srbina s poskoka. idioti.
Još nesto - argumentiran teks za Treći entitet na Poskoku vrijedi puno više ako pored njega stoji i tekst poput Oldičinog. Ko ne razumije šta ću mu ja.
Evo zahvalite se ovima gore što su zrikiju poljuljali vjeru u treći. Ugasim ja poskok nije greda. pa da vidimo zabu i capu kako to se bore za Hrvate u BIH. nabijem vam zegej usred manduševca. glasniji su ******** u njemu nego skinjare. fuj. ne vidim ja razlog da bi ti gasio poskok, mislim šta nas to na kraju krajeva briga. Imaš svoju koncepciju, s kojom se ja ne moram složiti i sve u redu. To nazivanje te oldskulice ovako-onako, to me ne zanima, nije bitno. ja ne smatram poskok štetnim, sam portal to 100% nije ali su neki tekstovi na njemu štetni. Štetno je to što dopuštate u komentarima da se kojekakvi budalaši iživljavaju. Čujem da brišete komentare, hrvatske malo žešće a ove ostavljate. OK..može i to. Štetne su kolumne raznih Stojića, dežulovića koliko god vi to umatali..nek se čuje glas, da vidimo šta pišu neprijatelji. neprijatelje se onemogućava, ne promovira ih se pod krinkom raznolikosti. uostalom sam si rekao da želiš masovnost. A to se plaća. Novcem ili uređivačkom politikom. ja ne vidim da si ti ičim argumentirao to oko Mate Bobana i HB. valjaš neke izlizane frazetine a mi to ovdje odbacujemo kao zdrav organizam virusnu gripu. Ja vidiš mislim da ćemo dobit HB nazad. Hoće li se ona zvati HB ili drugačije zaboli me kita. Nek se zove Republika hrvatska. To mi je još bolje. gle, ovo je novi forum, nije niti napravljen da bude jako "ugledan". Ako naši stavovi nešto naprave ..super, trudit će mo se, a ako ne uspijemo nije do nas. To o prepisivanju. Od koga vi prepisujete. Koliko imate svojih vijesti, koliko svojih kolumni. A ako je tebi par postova poljuljalo vjeru u treći i u hrvatstvo..pa ono mislim..i neka je..
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Medijska hobotnica Postano: 17 sij 2010, 13:55 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
zrikavac je napisao/la: imali ste hdz jednoumlje. nista. niente. ovi koji su se docepali vlasti dans laju Da imali smo, i ja to želim promijeniti, kao i slijepo gledanje u Zagreb, kao i slijepo mantranje o entitetu kad je sasvim sigurno da ni RS u onom obliku iz 1996. neće opstat. Još samo par koračića nedostaje za to a mnogi su već napravljeni. I zapravo sumnjam da entiteti kakvi su prvotno bili mogu se održat i zato treba naći alternativu jer ako je ne nađemo završit ćemo u građanskoj državi. Federalizacija BiH ne podrazumijeva nužno entitete, ima i drugih načina koji su čak u skladu s Kreševskom deklaracijom. Znate ono, najjača srednja razina vlasti, etničko ekonomske regije a i crkvu bi imali za leđima kao i golem dio Hrvata koji su se otrgli od stada jer su uvidjeli da dosadašnji kurs ne donosi rezultate. I meni se ne sviđa državica u kojoj bi klanjali Mati Bobanu našem Mau. Možda će arhive pokazat da je pozitivan ali volio bih vidjet građansku HB bez puno folklora sa zakonima iznad svega. Isto vrijedi i za Hrvatsku. Dosta mi je uništavanja Hrvata po geslom Imamo Hrvatsku. Čini se da nas ima različitih na forumu ali ako ovakvo raspoloženje u cijeloj HB mislim da imamo budućnost. Daleko je ova diskusija od onog jednoumlja u kojem su najveći i najčišći punili džepove. @Inkvi ja bih ti odgovorio na pitanje da sam uspio skužit koje je. Nemojte sve s iole drukčijim stavovima odmah proglašavat antihrvatima i orjunašima. Nije nas to daleko dovelo. Diskutirajmo u zdravom tonu.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Medijska hobotnica Postano: 17 sij 2010, 13:55 |
|
|
Moj je zaključak da se previše trošimo u međusobnim nesuglasicama. Gdje bi nam kraj bio kad bi se sa ovoliko žara posvetili Baretiću, hippopotamusu Kuljišu, ******** Matiji i ostalim.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Medijska hobotnica Postano: 17 sij 2010, 13:58 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Ti si brate najžešće opleo po Poskoku...a ima desetine drugih medija i ljudi koji daleko više zaslužuju primiti tvoj "pravednički gnjev".
Pa vjerovatno je opleo kao što i majka kudi dijete,stariji brat mlađeg-dobronamjerno.Neka i Poskoka,sve upregnuti u ista kola interesa Hrvata BiH. Ali ako ćemo svi gurati svoj ponos i ego ako se nešto kritikuje,gdje je onda taj interes Hrvata u odnosu na sopstveni egoizam!? Problem je ako kritika pređe granice dobrog ukusa, ako se počne sumnjati u hrvatstvo određenih ljudi, ako se smišljaju budalaste teorije zavjere. Poskok čitam od 2005, i nitko me ne može uvjeriti da se ne radi o dobrom, hercegovačkom portalu. Istina, kontroverznom, no svako ima svoje metode.
|
|
Vrh |
|
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Medijska hobotnica Postano: 17 sij 2010, 13:58 |
|
|
zrikavac je napisao/la: Evo zahvalite se ovima gore što su zrikiju poljuljali vjeru u treći. Ugasim ja poskok nije greda. pa da vidimo zabu i capu kako to se bore za Hrvate u BIH. nabijem vam zegej usred manduševca. glasniji su ******** u njemu nego skinjare. fuj.
Sad mi je stvarno žao što smo strastvenom borcu koji bi sve učinio za treći, s dva teksta na forumu, poljuljali vjeru u spas njegovog naroda! Eto kad već pitaš kako se ja borim za treći onda ću ti odgovoriti, borim se svojim primjerenim življenjem i svojom obitelji koja živi u trećem , a pri tome nam pomaže HR gdje mi je žena primala nakandu za porodiljni dopust i nadam se da će opet,a djeca mi imaju zdravstveno, kao što pomaže i mnogim drugima majkama i mnogoj drugoj djeci!
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Medijska hobotnica Postano: 17 sij 2010, 13:59 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Ti si brate najžešće opleo po Poskoku...a ima desetine drugih medija i ljudi koji daleko više zaslužuju primiti tvoj "pravednički gnjev".
Pa vjerovatno je opleo kao što i majka kudi dijete,stariji brat mlađeg-dobronamjerno.Neka i Poskoka,sve upregnuti u ista kola interesa Hrvata BiH. Ali ako ćemo svi gurati svoj ponos i ego ako se nešto kritikuje,gdje je onda taj interes Hrvata u odnosu na sopstveni egoizam!? nije ni poanta u tome da svi pišemo isto, bitno je da je cilj zajednički. kako bi RobbieMO rekao, bitno je talasati i to na razne načine...eto, nek Poskok ima tu senzacionalističku ulogu, nek lupa sve redom tko im naleti, nek su u eteru, nek se njih doživljava prema van kao najekstremnije
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Medijska hobotnica Postano: 17 sij 2010, 14:01 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Ministry of Sound je napisao/la: Moj je zaključak da se previše trošimo u međusobnim nesuglasicama. Gdje bi nam kraj bio kad bi se sa ovoliko žara posvetili Baretiću, hippopotamusu Kuljišu, ******** Matiji i ostalim. To je trebalo prije zemljotresa, sad treba sanirat štetu a ne nadat se da će se samo od sebe vratit sve porušeno. Diskusija kako da je saniramo je sasvim dobar način.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Medijska hobotnica Postano: 17 sij 2010, 14:01 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la:
@Inkvi ja bih ti odgovorio na pitanje da sam uspio skužit koje je. . Skužio si ti dobro ali ne znaš odgovor.. idemo dalje..
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Medijska hobotnica Postano: 17 sij 2010, 14:02 |
|
|
dudu je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Pa vjerovatno je opleo kao što i majka kudi dijete,stariji brat mlađeg-dobronamjerno.Neka i Poskoka,sve upregnuti u ista kola interesa Hrvata BiH. Ali ako ćemo svi gurati svoj ponos i ego ako se nešto kritikuje,gdje je onda taj interes Hrvata u odnosu na sopstveni egoizam!?
nije ni poanta u tome da svi pišemo isto, bitno je da je cilj zajednički. kako bi RobbieMO rekao, bitno je talasati i to na razne načine...eto, nek Poskok ima tu senzacionalističku ulogu, nek lupa sve redom tko im naleti, nek su u eteru, nek se njih doživljava prema van kao najekstremnije To ti je isto kad skupiš ekipu nogometaša i svi trče za loptom ko ovce...A protivnik lijepo ima taktiku....
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Medijska hobotnica Postano: 17 sij 2010, 14:03 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 77519 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Ministry of Sound je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Pa vjerovatno je opleo kao što i majka kudi dijete,stariji brat mlađeg-dobronamjerno.Neka i Poskoka,sve upregnuti u ista kola interesa Hrvata BiH. Ali ako ćemo svi gurati svoj ponos i ego ako se nešto kritikuje,gdje je onda taj interes Hrvata u odnosu na sopstveni egoizam!?
Problem je ako kritika pređe granice dobrog ukusa, ako se počne sumnjati u hrvatstvo određenih ljudi, ako se smišljaju budalaste teorije zavjere. Poskok čitam od 2005, i nitko me ne može uvjeriti da se ne radi o dobrom, hercegovačkom portalu. Istina, kontroverznom, no svako ima svoje metode. Potpis.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Medijska hobotnica Postano: 17 sij 2010, 14:04 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: dudu je napisao/la: nije ni poanta u tome da svi pišemo isto, bitno je da je cilj zajednički. kako bi RobbieMO rekao, bitno je talasati i to na razne načine...eto, nek Poskok ima tu senzacionalističku ulogu, nek lupa sve redom tko im naleti, nek su u eteru, nek se njih doživljava prema van kao najekstremnije To ti je isto kad skupiš ekipu nogometaša i svi trče za loptom ko ovce...A protivnik lijepo ima taktiku.... kako nije taktika ako imaš lepezu nijansiranih portala s istim ciljem?
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Medijska hobotnica Postano: 17 sij 2010, 14:05 |
|
|
dudu je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Pa vjerovatno je opleo kao što i majka kudi dijete,stariji brat mlađeg-dobronamjerno.Neka i Poskoka,sve upregnuti u ista kola interesa Hrvata BiH. Ali ako ćemo svi gurati svoj ponos i ego ako se nešto kritikuje,gdje je onda taj interes Hrvata u odnosu na sopstveni egoizam!?
nije ni poanta u tome da svi pišemo isto, bitno je da je cilj zajednički. kako bi RobbieMO rekao, bitno je talasati i to na razne načine...eto, nek Poskok ima tu senzacionalističku ulogu, nek lupa sve redom tko im naleti, nek su u eteru, nek se njih doživljava prema van kao najekstremnije
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Medijska hobotnica Postano: 17 sij 2010, 14:10 |
|
|
dudu je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: To ti je isto kad skupiš ekipu nogometaša i svi trče za loptom ko ovce...A protivnik lijepo ima taktiku....
kako nije taktika ako imaš lepezu nijansiranih portala s istim ciljem? Evo ti primjer taktike kad jedan taktičar šalje u pm sve jer mu je netko uvrijedio ego...Kao što reče Inkvi,kao krava koja prospe mlijeko.Kod nas je takva odmah išla za lokalnog mesara.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|