|
|
Stranica: 20/22.
|
[ 530 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Medijska hobotnica Postano: 25 sij 2010, 09:46 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Čitajući ove daidže, bar sam u sebi isprofilirao odgovor na jedno hipotetsko (?) pitanje za koje prije nisam imao odgovor. Je li OK prebiti "svetog" čovjeka?! Naravno da je, narod mi je važniji od nekog umišljenog i samoproglašenog sluge božjeg, pa ak griješim, nek mi Bog sudi.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
caporegime
|
Naslov: Re: Medijska hobotnica Postano: 25 sij 2010, 09:50 |
|
|
jel tebi ovaj dajo liči na sveca možda? sramoti abet koji nosi.
_________________ Šta je PIČKE? Di vam je ponos kojeg zazivate!?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Medijska hobotnica Postano: 25 sij 2010, 09:58 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Oršulić je zadrigli gican (od 125kg), koji je svojom komičnom pojavom jednostavno hodajući i živući kip smrtnim grijesima - proždrljivosti i lijenosti.
Za ovog mladog Jelečinu ne znam, čekamo da se isprofilira!
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ilirka
|
Naslov: Re: Medijska hobotnica Postano: 25 sij 2010, 12:56 |
|
|
jeleč je bosanski don grubišić. mislim da je to sasvim dovoljan opis tko je i što je...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
EmilX
|
Naslov: Re: Medijska hobotnica Postano: 31 sij 2010, 01:22 |
|
|
U Večernjem listu N Raspudić u članku "Mesić i naslijepo pogađa u sridu" dosta dobro pokazuje manipulacije glavnih medija u RH a nakon Burduševe izjave o slanju vojske na "koridor", a sve sa svrhom da bi ti mediji prikazali Burduša predsjednika kao dosljednog i genijalnog političara. U kolumni se ništa ne govori o razlozima takvog postupanja "mainstream" RH medija. Da li je to u pitanju samo ista neojugoslavenska orijentacija tih "mainstream" medija i Burduša predsjednika ili se dobar dio novinara boji za sudbinu ako izraze drugačije mišljenje. Ove nedjelje (31.01.2010) Burduš gostuje kod (veliko)srbina Ace Stankovića. Tu će Aca za sigurno još više zaglupljivati narod u prikazivanju Burduša kao dosljednog i genijalnog političara koji je eto kao veliki "antifašist" RH izveo iz izolacije. Naravno da ga neće pitati o voucherskom modelu privatizacije a o kome je Stipe trabunjao u predizbornim kampanjama kao o "pravednom" modelu a kada je došao na vlast više ni v od vouchera. Uostalom voucherska privatizacija je bila u Rusiji pa su također završili u tajkunizaciji. A što se tiće "antifašizma" dok je Stipe po RH partizanio Srbija je uspjela da "zapad" prizna četništvo kao "antifašistički" pokret, naravno da neće biti pitanja kako da titoista Burduš na to ni na koji način nije reagirao. A pogotovo se ne može očekivati da Srbin Aleksa upita Burduša o njegovom šovinizmu prema dijelovima vlastitog naroda, naravno ukoliko se uopće Burduš osjeća kao pripadnik hrvatskog naroda. Možda Stipe tu pripadnost iskazuje samo zbog političkih potreba tj možda je on RH varijanta Komšića. Naravno da neće biti pitanja ni o tome kako je Burduš u prijateljskim odnosima s Muammar al-Gaddafijem a poznato je da je s Muammar al-Gaddafijem prijateljevao i Sloba Milošević. Možda će ga Aca nešto pitati i o Sanaderu ali neće ga pitati što je to Stipe imao povjerljivo o Sanaderu kada je uspio nametnuti svoje pouzdane kadrove Karamarka i Šimonovića. Dakle može se očekovati da i Aca na "javnoj" televiziji dade svoj doprinos u veličanju lika i djela Stipe Burduša
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
vukojebina
|
Naslov: Re: Medijska hobotnica Postano: 02 vel 2010, 21:26 |
|
|
Jel ovo banda ukinula Dujmovića na Z1?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Hroboatos
|
Naslov: Re: Medijska hobotnica Postano: 02 vel 2010, 22:49 |
|
|
Gledajući malo na internetu medijske izvadke iz programa u SAD, još mi se više nametnula predočba o našoj (RH, o Hrvatima u BH da i ne govorim) medijskoj bijedi. O tom bi sigurno bolje mogao reći netko tko živi u SAD kao Frenki ili sl., no- svjestan sam da smo maka zemlja prema SAD, da oni imaju i nemjerljivo više novca, da i ne trebamo konkurirati nekim vizualnim efektima, ali: na tim njihovim CNN, Fox, svejedno,.. vlada medijski pluralizam, sloboda.
Tu su i novinari i, recimo, desni i lijevi, i spikeri i voditelji emisija, i nema tako bijednoga crno-bijeloga blaćenja kao kod nas.
Uistinu je jadno kad prvo što mi padne na um kod TV i njezinoga informativno-političkoga programa, to su Latin, Stanković i onaj Šprajc. Sljedeće bi bila demisionirana Hloverka, malo Togonal u Otvorenom- i gotova priča.
Na stranu nerazmjer u bogatstvu, opremi,..., zornije je što tamo vidim slobodu, a ovdje- ne. Tamo lupaju sve što im padne na pamet, ovdje cenzura kao u doba Tita. I sam je dnevnik HRT antihrvatski- to je litanija o kriminalu, crnoj kronici i mračnjaštvima tako da se čovjeku učini kao da je u nekoj zemlji u kojoj vlada crnilo i mrak i nesreća.
O BH ne bih, to je tek crna rupa svih rupa...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Medijska hobotnica Postano: 02 vel 2010, 23:13 |
|
|
Nigdje kao u Hrvatskoj ne dominira ta crna scena. Samo negativnosti, samo crnilo, samo krađa, samo lopovluk, samo razbojstva, sve je negativno.
Kultura smrti. Jedino kad se pojavi čudnovati obrvaš onda im se lica razvuku u osmijeh.
_________________ VUKOVAR=MARIUOPOLJ SLAVA HRVATSKOJ- UKRAJINI SLAVA
Zbog Eline i bokala vina zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba da ja nisam dolazio džaba
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
RajvoSa
|
Naslov: Re: Medijska hobotnica Postano: 03 vel 2010, 14:25 |
|
Pridružen/a: 02 svi 2009, 16:17 Postovi: 3739 Lokacija: Nanya Lakes
|
Kao sveCki čovik mogu vam definitivno reći da je HRT kooratz od ovce, pogotovo informativni, dnevnopolitički dio programa...takva uštogljenost, ozbiljnost, samodopada, samocenzura, ideološka obojenost...ma zbljuvvv
žali Bože novca za satelitsku, ihh da nema sportskih događaja na HRTovskoj TV, ne bi se nikad taj kanal ni gledao u mojoj kući
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
teranova
|
Naslov: Re: Medijska hobotnica Postano: 03 vel 2010, 14:32 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: Kao sveCki čovik mogu vam definitivno reći da je HRT kooratz od ovce, pogotovo informativni, dnevnopolitički dio programa...takva uštogljenost, ozbiljnost, samodopada, samocenzura, ideološka obojenost...ma zbljuvvv
žali Bože novca za satelitsku, ihh da nema sportskih događaja na HRTovskoj TV, ne bi se nikad taj kanal ni gledao u mojoj kući Svetla tačka su "Reporteri" Mirjane Rakić. Ne propuštam. "Lica nacije" - ne zna se da li je gori voditelj ili izbor gostiju.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
izi
|
Naslov: Re: Medijska hobotnica Postano: 12 vel 2010, 02:34 |
|
|
caporegime je napisao/la: http://www.poskok.info/index.php?option=com_content&view=article&id=19508:ima-li-jo-netko-normalan-u-ovoj-prvari-&catid=133:old-school-new-rules&Itemid=175
evo jednog članka od prije par mjeseci. bez čvrstog uporišta kao teme, bez konačne misli, bez glave i repa , stvoren samo da bi se divilo vlastoj razigranosti verbalnih akrobacija i podijelilo kritike svemu što pisca teksta okružuje. pisca teksta jebe sve u životu, a iz kože ne može. ne može niti iz mjesta stanovanja jer to što jest, uzdignuta neshaćena veličina, kako se sam smatra, može biti samo tu gdje jest. odlazak u život i na mjesto o kojemu sanja i kojemu se nada dok kritizira svoju okolinu ostaje samo prazna priča jer bilo gdje drugdje pisac teksta će ostati nitko i ništa samo s tom razlikom da u mjesti životu o kojemu sanja neće imati prilike niti izraziti svoj bijes i frustraciju životom. zato i jest u nekoj bolesnoj simbiozi sa sobom koju ne voli, sa mjestom u kojem živi a koje ne voli i sa životom koji joj ne donosi ništa i jer joj jedino simbioza navedenih pojmova omogućava da to što ne voli javno i izrazi i bude netko i nešto (uvjetno rečeno).tako forma postaje sadržaj jer sada smisao života ne postaje živjeti na način o kojemu ga sanjaš nego javno pljuvanje nemogućnosti da fa živiš tamo i među onima gdje i koje pljuješ. ovo je teži oblik psihoporemećaja uzrokovan baš ili ružnoćom ili nekim osobnim prizemenim stvarima koje za razliku od običnih, normalnih ljudi, pisac tekstam naša rugoba, ne može prevladati. Dobra analiza! ![kava :kava](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a045.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
izi
|
Naslov: Re: Medijska hobotnica Postano: 12 vel 2010, 03:34 |
|
|
vukojebina je napisao/la: Jel ovo banda ukinula Dujmovića na Z1? jes. konkretnije ukinuo ga mudrinić.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
caporegime
|
Naslov: Re: Medijska hobotnica Postano: 12 vel 2010, 09:21 |
|
|
izi je napisao/la: caporegime je napisao/la: http://www.poskok.info/index.php?option=com_content&view=article&id=19508:ima-li-jo-netko-normalan-u-ovoj-prvari-&catid=133:old-school-new-rules&Itemid=175
evo jednog članka od prije par mjeseci. bez čvrstog uporišta kao teme, bez konačne misli, bez glave i repa , stvoren samo da bi se divilo vlastoj razigranosti verbalnih akrobacija i podijelilo kritike svemu što pisca teksta okružuje. pisca teksta jebe sve u životu, a iz kože ne može. ne može niti iz mjesta stanovanja jer to što jest, uzdignuta neshaćena veličina, kako se sam smatra, može biti samo tu gdje jest. odlazak u život i na mjesto o kojemu sanja i kojemu se nada dok kritizira svoju okolinu ostaje samo prazna priča jer bilo gdje drugdje pisac teksta će ostati nitko i ništa samo s tom razlikom da u mjesti životu o kojemu sanja neće imati prilike niti izraziti svoj bijes i frustraciju životom. zato i jest u nekoj bolesnoj simbiozi sa sobom koju ne voli, sa mjestom u kojem živi a koje ne voli i sa životom koji joj ne donosi ništa i jer joj jedino simbioza navedenih pojmova omogućava da to što ne voli javno i izrazi i bude netko i nešto (uvjetno rečeno).tako forma postaje sadržaj jer sada smisao života ne postaje živjeti na način o kojemu ga sanjaš nego javno pljuvanje nemogućnosti da fa živiš tamo i među onima gdje i koje pljuješ. ovo je teži oblik psihoporemećaja uzrokovan baš ili ružnoćom ili nekim osobnim prizemenim stvarima koje za razliku od običnih, normalnih ljudi, pisac tekstam naša rugoba, ne može prevladati. Dobra analiza! ![kava :kava](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a045.gif) zrikava kretenčino, zar stvarno ne možeš bez ovih ljudi i ovog foruma? šta si sad počeo igrati taktički? sad kužim zašto u zagrebu nemaš prolaza pa te jebu kompleksi i neracionalna mržnja. nisam ti ja kriv što izgledaš ko cigić. i što se svaka cura prepadne da ćeš je voditi u čergu u petruševec ili kozari puteve.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Medijska hobotnica Postano: 12 vel 2010, 09:40 |
|
|
izi je napisao/la: caporegime je napisao/la: http://www.poskok.info/index.php?option=com_content&view=article&id=19508:ima-li-jo-netko-normalan-u-ovoj-prvari-&catid=133:old-school-new-rules&Itemid=175
evo jednog članka od prije par mjeseci. bez čvrstog uporišta kao teme, bez konačne misli, bez glave i repa , stvoren samo da bi se divilo vlastoj razigranosti verbalnih akrobacija i podijelilo kritike svemu što pisca teksta okružuje. pisca teksta jebe sve u životu, a iz kože ne može. ne može niti iz mjesta stanovanja jer to što jest, uzdignuta neshaćena veličina, kako se sam smatra, može biti samo tu gdje jest. odlazak u život i na mjesto o kojemu sanja i kojemu se nada dok kritizira svoju okolinu ostaje samo prazna priča jer bilo gdje drugdje pisac teksta će ostati nitko i ništa samo s tom razlikom da u mjesti životu o kojemu sanja neće imati prilike niti izraziti svoj bijes i frustraciju životom. zato i jest u nekoj bolesnoj simbiozi sa sobom koju ne voli, sa mjestom u kojem živi a koje ne voli i sa životom koji joj ne donosi ništa i jer joj jedino simbioza navedenih pojmova omogućava da to što ne voli javno i izrazi i bude netko i nešto (uvjetno rečeno).tako forma postaje sadržaj jer sada smisao života ne postaje živjeti na način o kojemu ga sanjaš nego javno pljuvanje nemogućnosti da fa živiš tamo i među onima gdje i koje pljuješ. ovo je teži oblik psihoporemećaja uzrokovan baš ili ružnoćom ili nekim osobnim prizemenim stvarima koje za razliku od običnih, normalnih ljudi, pisac tekstam naša rugoba, ne može prevladati. Dobra analiza! ![kava :kava](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a045.gif) Na ovo misli Skulica kada dipla o "suočavanju sa mračnom prošlošću". Capo bola, jesi se suočio ![biceovodobro :biceovodobro](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a040s.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
caporegime
|
Naslov: Re: Medijska hobotnica Postano: 12 vel 2010, 09:49 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: izi je napisao/la: Dobra analiza! ![kava :kava](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a045.gif) Na ovo misli Skulica kada dipla o "suočavanju sa mračnom prošlošću". Capo bola, jesi se suočio ![biceovodobro :biceovodobro](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a040s.gif) nije li zabranjeno kloniranje? zanimljivo da se netko pojavi odjednom i baš nađe ovaj tekst u arhivi. što se mene tiče....ja sam neke svoje pogreške koje proizlaze iz nekog viđenja, a koje viđenje je proizvod iskustva, priznao a nakon toga sam povrh toga uočio pogrešne pretpostavke. mogsao bih ti elaborirati na puno stranica gdje se ne slažem sa stavovima naše Martine, općenitim stavovima i pristupom, ali priznao sam i opet priznajem da je moja analiza , između ostaloga i u ovom obliku ,o motivaciji pisca, koju je analizu je perhan izvadio odnekud-bila na krivim temeljima. ja to priznam.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Crni bombarder
|
Naslov: Re: Medijska hobotnica Postano: 12 vel 2010, 10:23 |
|
|
Ukinut ce oni sve, polako.
I Valdeca su "gospodski" uklonili.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
izi
|
Naslov: Re: Medijska hobotnica Postano: 12 vel 2010, 11:58 |
|
|
caporegime je napisao/la: izi je napisao/la: Dobra analiza! ![kava :kava](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a045.gif) zrikava kretenčino, zar stvarno ne možeš bez ovih ljudi i ovog foruma? šta si sad počeo igrati taktički? sad kužim zašto u zagrebu nemaš prolaza pa te jebu kompleksi i neracionalna mržnja. nisam ti ja kriv što izgledaš ko cigić. i što se svaka cura prepadne da ćeš je voditi u čergu u petruševec ili kozari puteve. još jedna kriva pretpostavka. sam si upravo priznao da je kod tebe najnormalnije osobu nazvati ružnom , nedojebanom, vakom , nakom , pljunuti joj u facu , prijetiti a onda reci oprosti kriva pretpostavka. znaš takvima cijeli životi obično prođu u krivim pretpostavkama. samo što se kod tebe pretpostavke i ne postoje. ti si čovjek koji prvo donese zaključak a onda ide sam istraživati zašto ga je donio i je li on ispravan. nešto ko logički hazarder. ![evotigana :evotigana](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/c055.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
caporegime
|
Naslov: Re: Medijska hobotnica Postano: 12 vel 2010, 12:06 |
|
|
izi je napisao/la: caporegime je napisao/la: zrikava kretenčino, zar stvarno ne možeš bez ovih ljudi i ovog foruma? šta si sad počeo igrati taktički? sad kužim zašto u zagrebu nemaš prolaza pa te jebu kompleksi i neracionalna mržnja. nisam ti ja kriv što izgledaš ko cigić. i što se svaka cura prepadne da ćeš je voditi u čergu u petruševec ili kozari puteve.
još jedna kriva pretpostavka. sam si upravo priznao da je kod tebe najnormalnije osobu nazvati ružnom , nedojebanom, vakom , nakom , pljunuti joj u facu , prijetiti a onda reci oprosti kriva pretpostavka. znaš takvima cijeli životi obično prođu u krivim pretpostavkama. samo što se kod tebe pretpostavke i ne postoje. ti si čovjek koji prvo donese zaključak a onda ide sam istraživati zašto ga je donio i je li on ispravan. nešto ko logički hazarder. ![evotigana :evotigana](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/c055.gif) nisi ti ništa skužio ali nije potrebno biti vrač da se skuži da se radi o cigolikom piskaralu koji strahuje od svakom ćelavca u gradu zagrebu usran od straha da će biti pomiješan sa nekim pripadnikom manjine koja u večim brojevima obitava na pešči. nije li ljigavo posvetiti svu svoju energiju na vrijeđanje onoga za kojim patiš do srži toliko da druge ljude zajebavaš i i u laž uvjeravaš samo da bi bio blizu objekta svoje požude? kako se kod tebe radi o mentalnom invalidu koji kažnjava svijet svojom pojavom i mogućnošću poduzimanja bilo kakvih radnji, što bi se da je pravde, tebi trebalo uskratiti, ne ću ti previše objašnjavati da mi se misao sastoji od toga da grešku, kada je uočim rado priznam i da ne inzistiram na svojem "u pravu sam" samo zato da ne bi bio u krivu. takvi kompleksi su me za razliku od tebe zaobišli pa ponavljam nemam namjeru ti previše objašnjavati ionako uzaludan posao jer ti vidiš samo ono što želiš vidjeti i čuješ samo ono što želiš čuti. a taj srednji prest bolje skrij, mogao bih se sjetiti toga jednom kada mi ruci bude kakva palica, a znaš da mi za tebe ne treba....mogla bi na pamet pasti neka druga ideja.....
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
izi
|
Naslov: Re: Medijska hobotnica Postano: 12 vel 2010, 12:45 |
|
|
caporegime je napisao/la: izi je napisao/la: još jedna kriva pretpostavka. sam si upravo priznao da je kod tebe najnormalnije osobu nazvati ružnom , nedojebanom, vakom , nakom , pljunuti joj u facu , prijetiti a onda reci oprosti kriva pretpostavka. znaš takvima cijeli životi obično prođu u krivim pretpostavkama. samo što se kod tebe pretpostavke i ne postoje. ti si čovjek koji prvo donese zaključak a onda ide sam istraživati zašto ga je donio i je li on ispravan. nešto ko logički hazarder. ![evotigana :evotigana](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/c055.gif) nisi ti ništa skužio ali nije potrebno biti vrač da se skuži da se radi o cigolikom piskaralu koji strahuje od svakom ćelavca u gradu zagrebu usran od straha da će biti pomiješan sa nekim pripadnikom manjine koja u večim brojevima obitava na pešči. nije li ljigavo posvetiti svu svoju energiju na vrijeđanje onoga za kojim patiš do srži toliko da druge ljude zajebavaš i i u laž uvjeravaš samo da bi bio blizu objekta svoje požude? kako se kod tebe radi o mentalnom invalidu koji kažnjava svijet svojom pojavom i mogućnošću poduzimanja bilo kakvih radnji, što bi se da je pravde, tebi trebalo uskratiti, ne ću ti previše objašnjavati da mi se misao sastoji od toga da grešku, kada je uočim rado priznam i da ne inzistiram na svojem "u pravu sam" samo zato da ne bi bio u krivu. takvi kompleksi su me za razliku od tebe zaobišli pa ponavljam nemam namjeru ti previše objašnjavati ionako uzaludan posao jer ti vidiš samo ono što želiš vidjeti i čuješ samo ono što želiš čuti. a taj srednji prest bolje skrij, mogao bih se sjetiti toga jednom kada mi ruci bude kakva palica, a znaš da mi za tebe ne treba....mogla bi na pamet pasti neka druga ideja..... fantastičan si Citat: nije li ljigavo posvetiti svu svoju energiju na vrijeđanje onoga za kojim patiš do srži toliko da druge ljude zajebavaš i i u laž uvjeravaš samo da bi bio blizu objekta svoje požude? O vidimo podložni smo i manipulacijama .... neka neka. lijepo je znati da se iza još jednog terijerskog outfita krije tek lakomanipulativna usamljena dušica slaba na žensko. nije djava da si tako brzo podlegao propagandi jedne indexašice koju si samo do jučet nazivao kako već jesi? znači ne samo da voliš donositi krive zaključke nego i nasjedati ko svaki mladi ustaša u partizansku stupicu na patetičnu priču, teorije urote, prijetnji, opsesivnosti.... Ponos i predrasude ... to je tvoj film ![tt2 :tt2](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/tt2.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ilirka
|
Naslov: Re: Medijska hobotnica Postano: 12 vel 2010, 13:06 |
|
|
zriki, ne odgovori ti meni oš me vodit na koenov koncerat? ![blush :blush](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/blush.gif) da se malkoč kulturno obrazujem.. ili ćeš vodit onu što si ju oko božića voda po imotskom? nije ti loša curka, moram priznat iako sam ja bolja ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
caporegime
|
Naslov: Re: Medijska hobotnica Postano: 12 vel 2010, 13:51 |
|
|
život nije kratak a niti ovo nije mali grad. sret ćemo se zriki, brže nego se nadaš. shvatit ćeš da se ne isplati muda isticati iza ekrana bez pokrića. ja se s tobom neću nadjebavati jer tebi tako činim čast. ovo nije prostor za mene obzirom da se ti kao virtualni čovjek koji živi samo kao potpis na ekranu izuzetno snalaziš u neprekidnom registriranju i nadjebavanju s nevidljivim protivnikom.tu ti ne trebaju ni argumenti ni istina samo teža iskompleksiranost koja te tjera da proživljavaš život kojim u stvarnosti ne živiš. razmili zriki jer kad dođe čas nećeš imati vremena.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
izi
|
Naslov: Re: Medijska hobotnica Postano: 12 vel 2010, 21:23 |
|
|
caporegime je napisao/la: život nije kratak a niti ovo nije mali grad. sret ćemo se zriki, brže nego se nadaš. shvatit ćeš da se ne isplati muda isticati iza ekrana bez pokrića. ja se s tobom neću nadjebavati jer tebi tako činim čast. ovo nije prostor za mene obzirom da se ti kao virtualni čovjek koji živi samo kao potpis na ekranu izuzetno snalaziš u neprekidnom registriranju i nadjebavanju s nevidljivim protivnikom.tu ti ne trebaju ni argumenti ni istina samo teža iskompleksiranost koja te tjera da proživljavaš život kojim u stvarnosti ne živiš. razmili zriki jer kad dođe čas nećeš imati vremena. ma ko će to meni jadan juti tamo...buci buci... petak je bolčan bojsiću. opusti se... upali neku finu glazbu... zivot nije samo pljuvanje butkovića i trganje stolica. Ja sam mislio da ti je oldica raširila obzore kad tamo ti režiš isto ko i lani...reži bola na ženu. maltretiraj svoje. potpiši se ovde da te prijavim državnim tjelima gonjenja države koju poštuješ, kad si ti već za razliku od mene tako "neanoniman" i "stvaran". okani se poštenog revolucionara. Destruktivni narcisu ![smajl026 :smajl026](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/smajl026.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
izi
|
Naslov: Re: Medijska hobotnica Postano: 12 vel 2010, 21:24 |
|
|
izi je napisao/la: Ilirka je napisao/la: zriki, ne odgovori ti meni oš me vodit na koenov koncerat? ![blush :blush](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/blush.gif) da se malkoč kulturno obrazujem.. ili ćeš vodit onu što si ju oko božića voda po imotskom? nije ti loša curka, moram priznat iako sam ja bolja ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) Proklete špije ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif) Bio sam na Cohenu u Pešti. Strašan je to koncert za uživo pogledat. Može častim koncertom ukoliko kreneš pisat za Poskok. Fali mi žensko pero a pošto razjebaješ odlicu vidim na proste faktore bit će nam čast prihvatit te nazad u Domovinu ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Medijska hobotnica Postano: 12 vel 2010, 21:43 |
|
|
Ko se to meni razbaco po forumu a baniran. Jel znaš da za klonisanje ide produženje bana na osnovni nick i brisanje postova pisanih pod klonom..
što bolan ne divaniš bolan sa onom tvojom rajom s portala koja nas naziva stokom.
_________________ VUKOVAR=MARIUOPOLJ SLAVA HRVATSKOJ- UKRAJINI SLAVA
Zbog Eline i bokala vina zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba da ja nisam dolazio džaba
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Frankopan
|
Naslov: Re: Medijska hobotnica Postano: 12 vel 2010, 22:12 |
|
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|