HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 04 srp 2026, 23:17.

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 383 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Mi Hrvati, zaostali
PostPostano: 31 srp 2019, 09:35 

Još ne daju Aluminij zatvorit i željezaru u Zenici. Kad smo to preživjeli i bojne otrove u poljima Hercegovine, sve ćemo.

Vrh

PostPostano: 31 srp 2019, 09:46 

To je sasvim drugi problem.

Zagađivanje tvornica je jedan problem, trovanje sa GMO je drugi problem. Ne možete tek tako skočiti na drugu temu samo da ispadne da ste dobili raspravu. :zubati

1609 of 2558 - 62.9%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 31 srp 2019, 09:57 

lider30 je napisao/la:
Mislim da jedemo najgoru hranu u Europi i imamo najnečistiji zrak u Europi. Svi uvoznici hrane (od mesa, do drugih proizvoda) će za 500 -1.000 Eura potplaćivanja na carini uvesti najgore smeće od hrane s urednim papirima i to i rade.

Pa što jedete? Imaš zemlje bagatela, za svoje potrebe. Bajrine proizvode neće ni psi da jedu...

Jbg, moderni ljudi danas žele obići Europu, svijet, Maldive itd. Mogu jesti i govna da prostiš, nema veze, bitno je da se uslikaju i pokažu na fb...Imam xx takvih oko sebe koji kukaju da je hrana skupa, loša...Već sam napisao par stranica prije - pljuneš u šake i motika :zubati
Ne treba tu mnogo vremena, samo volje.

Vrh

PostPostano: 31 srp 2019, 10:17 

Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
Naša Kvačica je napisao/la:

Zagađivanje tvornica je jedan problem, trovanje sa GMO je drugi problem. Ne možete tek tako skočiti na drugu temu samo da ispadne da ste dobili raspravu. :zubati

Šta je to napredno u BiH i u Hercegovini? Šta je to više tako dobro?

Korumpirano sve do srži, od fratara, političara do obične svjetine. Moralni sunovrat svih vrijednosti. Zagađenije i prljavijeg dijela Europe ja nisam vidio dosad.

Narod na niskim razinama obrazovanja i razmišljanja. Dođu na Zapad u uređenu zemlju i 90% ih samo gleda, kako će krivine hvatatati ili nešto na crno raditi. Nekulturni u U-Bahnima, S-Bahnima da moraš bježati od naše svjetine i stidjeti se odakle si. Među nižim slojevima u prosjeku na Zapadu.

Klima - može netko reći da je dobra, koji nigdje nije bio. Ljeti elementarna nepogoda 70-80 dana, zimi bure briju do koske.

Šta je to tako dobro Kvačice?

Vrh

PostPostano: 31 srp 2019, 10:19 

Ja kupujem sve što mogu od seljaka, a obilazim i svijet ako i gdje mi se ide. Ali stvar je u tome da zapad nije samo London i Pariz i crnci ispred kolodvora koji dilaju, imaš na zapadu prirode koliko hoćeš, i sela gdje je čisti zrak i živi se kvalitetno. Još ako uzmemo Australiju i Novi Zeland u zapad pa Australija je zemlja više divljine i manje gradova nego BiH.

Vrh

PostPostano: 31 srp 2019, 10:25 

Kaftanzoglio je napisao/la:
Ova tema je postavljena na krivim temeljima, a to je da su Hrvati iz BiH mentalno zdravo selo, a na zapadu žive neki degenerirani pederi.

I ja volim više biti vrijeme provesti na Kamešnici nego u Londonu, ali kad izađeš malo iz Londona, vozio sam se vlakom prema Norwichu na istočnoj obali, vidio sam više krava iz vlaka nego u cijeloj bivšoj Jugi što ih ima. Pa tko to čuva sve te krave, valjda seljaci a ne degenerirani pederi?

Tko u Španjolskoj brine za milijune tona voća i povrća koje izvoze, zemlja koja je polupustinjska najveći izvoznik voža i povrća. To sigurno ne rade ljevičari koji puše travu i slušaju jazz.

Onda Finska , razvijena država zapada koja je 99% u divljini, šumi i močvarama, a većina stanovništva se bavi lovom i ribolovom.

Dakle lijevoliberalni zapad je razvijen između ostalog i jer ima jako selo, a Balkanci imaju samo seljačke priče dok svi šeću u patikama po gradovima i sjede po kavama, a sela su im pusta.

to što si vidio su uglavnom farme na veliko na kojima 50 radnika hrani tko zna koliko tisuća "fine gradske raje". o kvaliteti mesa i mlijeka na takvim farmama bolje ne govoriti. a tek to španjolsko smeće od voća i povrća koje i naši degenerici uvoze na veliko. bolje ti je travu past.
nije to vidilo sela.
ali si u pravu za balkance. to priznajem. činjenica je da nam je selo izumrlo. čast rijetkim iznimkama.

Vrh

PostPostano: 31 srp 2019, 10:28 

lider30 je napisao/la:

Korumpirano i sve do srži, od fratara, političara do obične svjetine. Moralni sunovrat svih vrijednosti. Zagađenije i prljavijeg dijela Europe ja nisam vidio dosad.

Naropd na niskim razinama obrazovanja i razmišljanja. Dođu na Zašpad u uređenu zemlj i 90% ih samo gelda, kako će krivine hvatatai ili nnešto an crno raditi. Nekulturni u U-Bahnima, S-Bahnima da moraš bježati od naše svjetine i stidjeti se odakle si. Mežu nižim slojevima u prosjeku na Zapadu.

Klima - može netko reći da je dobra, koji nigdje nije bio. Ljeti elementarna nepogoda 70-80 dana, zimi bure briju do koske.

Ne znam u kakvim se krugovima ti krećeš.

Ja u Herceg-Bosni vidim puno vrijednih ljudi, koji marljivo rade, žrtvuju se za obitelj i opstaju unatoč militantnim islamistima. Tko se stidi odakle je to je njegov problem, što se mene tiče "ponosna moja je zemlja Hercegovina". Hrvati kakvi god da su, opet su mentalno daleko zdraviji.

Definitivno će prije propasti Švedska nego Herceg-Bosna. :palacgore2 To ćemo brzo vidjeti. Možda u budućnosti i Francuska i Njemačka, ali da ne idemo tako daleko. Kad pukne u Švedskoj budite sigurni da ću vam reć "jesam vam reko" :zubati

Uostalom, ne znam što hoćete od nas. Otvorene su vam granice i svatko može ići kud god želi. Taman da se riješimo kmečavaca. Otpepajte zaboga već jednom u Minhen. :palacgore1

1609 of 2558 - 62.9%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 31 srp 2019, 10:29 

Nama treba duhovna metalna obnova, promjena načina metoda razmišljanja, obrazovanja.

“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’

Vrh

PostPostano: 31 srp 2019, 10:31 

Kaftanzoglio je napisao/la:
Ja kupujem sve što mogu od seljaka, a obilazim i svijet ako i gdje mi se ide. Ali stvar je u tome da zapad nije samo London i Pariz i crnci ispred kolodvora koji dilaju, imaš na zapadu prirode koliko hoćeš, i sela gdje je čisti zrak i živi se kvalitetno. Još ako uzmemo Australiju i Novi Zeland u zapad pa Australija je zemlja više divljine i manje gradova nego BiH.

radi se o ogromnim zemljama, australija je i kontinent. gustoća naseljenosti u australiji je 3 stanovnika po kilometru. a ima 7-8 puta više stanovnika od bejha.

Vrh

PostPostano: 31 srp 2019, 10:35 

POL_GASOL je napisao/la:
Nama treba duhovna metalna obnova, promjena načina metoda razmišljanja, obrazovanja.

Treba nama milijun stvari i istina je da imamo gomilu mana, i trebamo raditi na sebi, i sve je to točno. Ali opet nije razlog da se stidiš tko si i odakle si, i da sebe smatraš manje vrijednim.

Raditi na sebi naravno, svaki dan, ali autošovinizam i nekakve naznake rasizma prema "kamenjaru" definitivno ne.

1609 of 2558 - 62.9%

Vrh

PostPostano: 31 srp 2019, 10:36 

lider30 je napisao/la:
Nekulturni u U-Bahnima, S-Bahnima da moraš bježati od naše svjetine i stidjeti se odakle si. Među nižim slojevima u prosjeku na Zapadu.

Kad se ovo bude dešavalo u Hercegovini, onda smo u qurzu...I ti bi živio u zvjerinjaku pored svoje ljepote..Bujrum.
Citat:
Muškarac (28) u Frankfurtu gurnuo majku i dijete pod vlak, 8-godišnjak umro na mjestu

https://dnevnik.hr/vijesti/svijet/dijet ... 69903.html

Vrh

PostPostano: 31 srp 2019, 10:48 

lider30 je napisao/la:
Robbie MO je napisao/la:

Pokreni jazz klub.

To sto necega nema je i lijepa prilika da budes u necemu glavni.

Jer nema potražnje. Oko 90% BH Hrvata voli cajku, kolo, istočnjački jeftini melos.

evo odgovorio vam je rojs na 2:39

samo cajka, kome se ne sviđa nek seli :D

Vrh

PostPostano: 31 srp 2019, 11:09 

lider30 je napisao/la:

Korumpirano i sve do srži, od fratara, političara do obične svjetine. Moralni sunovrat svih vrijednosti. Zagađenije i prljavijeg dijela Europe ja nisam vidio dosad.

Naropd na niskim razinama obrazovanja i razmišljanja. Dođu na Zašpad u uređenu zemlj i 90% ih samo gelda, kako će krivine hvatatai ili nnešto an crno raditi. Nekulturni u U-Bahnima, S-Bahnima da moraš bježati od naše svjetine i stidjeti se odakle si. Mežu nižim slojevima u prosjeku na Zapadu.

Ja u Herceg-Bosni vidim puno vrijednih ljudi, koji marljivo rade, žrtvuju se za obitelj i opstaju unatoč militantnim islamistima. Tko se stidi odakle je to je njegov problem, što se mene tiče "ponosna moja je zemlja Hercegovina". Hrvati kakvi god da su, opet su mentalno daleko zdraviji.

Definitivno će prije propasti Švedska nego Herceg-Bosna. :palacgore2 To ćemo brzo vidjeti. Možda u budućnosti i Francuska i Njemačka, ali da ne idemo tako daleko. Kad pukne u Švedskoj budite sigurni da ću vam reć "jesam vam reko" :zubati

Uostalom, ne znam što hoćete od nas. Otvorene su vam granice i svatko može ići kud god želi. Taman da se riješimo kmečavaca. Otpepajte zaboga već jednom u Minhen. :palacgore1

Drag mi je Platon, ali istina draža. :zubati

Svi vidimo opći egzodus. Ove generacije između 1985. do 2000. preko 50% ih je otišlo u inozemstvo zadnjih 6 godina od BH Hrvata. Ovdje moja domicilna općina operira i sa 2/3 generacija da fali, ali evo ne bih toliko išao daleko. Kakve će demograske posljedice biti za 10-15 godina - vidjet ćemo.
Autokritika je preduvjet za rad na sebi. Nema ništa od optimizma u brodu, koji tone.

Gdje ljudi žele živjeti, to je najbolja objektivna ocjena društva. Nitko nikad se u Hercegovinu od stranaca nije doselio osim pojedinačnih slučajeva.

Vrh

PostPostano: 31 srp 2019, 11:10 

Mar-kan je napisao/la:
lider30 je napisao/la:
Nekulturni u U-Bahnima, S-Bahnima da moraš bježati od naše svjetine i stidjeti se odakle si. Među nižim slojevima u prosjeku na Zapadu.

Kad se ovo bude dešavalo u Hercegovini, onda smo u qurzu...I ti bi živio u zvjerinjaku pored svoje ljepote..Bujrum.
Citat:
Muškarac (28) u Frankfurtu gurnuo majku i dijete pod vlak, 8-godišnjak umro na mjestu

https://dnevnik.hr/vijesti/svijet/dijet ... 69903.html

Pa evo u Hrvatskoj razmjerno na broj stanovnika vidiš iste vijesti, ako ne i u gorem omjeru.

Vrh

PostPostano: 31 srp 2019, 11:20 

lider30 je napisao/la:

Korumpirano sve do srži, od fratara, političara do obične svjetine. Moralni sunovrat svih vrijednosti. Zagađenije i prljavijeg dijela Europe ja nisam vidio dosad.

Narod na niskim razinama obrazovanja i razmišljanja. Dođu na Zapad u uređenu zemlju i 90% ih samo gleda, kako će krivine hvatatati ili nešto na crno raditi. Nekulturni u U-Bahnima, S-Bahnima da moraš bježati od naše svjetine i stidjeti se odakle si. Među nižim slojevima u prosjeku na Zapadu.

korupcija je opće prihvaćena zato što takozvanu bejha hrvati ne doživljavaju kao svoju državu. kakvo poštenje u toj kvazidržavi? nakon svih ratova? nakon 500 godina turaka i poturica? i svega što nam rade i strani i domaći neprijatelji. samo zadnjih 20 godina. kakvo crno poštenje u tim okolnostima... use nase i podase, to je rezultat. taj mentalitet.

u pravu si i za smeće, po tome je dobar dio bejha hrvata stoka. i svakog tog majmuna prezirem. degenerici. priroda je svetinja. tu se sve svodi na odgoj. ako su ti ćaća i mater nepismeni degenrici koji te nisu naučili da voliš svoju zemlju i svoj kraj i ti ćeš bit takav. majmuni pale gume za svitnjake, lože najgori ugalj, bacaju smeće di god stignu. hercegovina puna divljnih deponija. sve te degenerike treba streljat. ali ne znam koliko bi nas onda ostalo...

klima, kako di. meni je na mojih 900- 1000 mnv klima extra, ljeto nije vruće, zimi uživaš u snijegu, ima i kiše i sunca. zbog bure uvik čist zrak. okružen planinama i jezerima. teško da može bolje. vama dole je već druga pjesma. ali evo moj kraj skoro mrtav a vi se dobro držite u škutorlandu...

Vrh

PostPostano: 31 srp 2019, 12:08 

lider30 je napisao/la:
Zagađenije i prljavijeg dijela Europe ja nisam vidio dosad.

Prije par tjedana dosla ruskinja(zivi u njemackoj, putuje svakuda) u zapadnu hercegovinu i cijelo vrijeme samo pricala kako nam je cisto sve i kako ljudi drze do svojih dvorista i okoline. Zapadna hercegovina nije Mostar, imamo uredno rijesen odvoz smeca, ljudi ne vole da im je prljavo oko kuca.

Vrh

PostPostano: 31 srp 2019, 12:09 

lider30 je napisao/la:

Drag mi je Platon, ali istina draža. :zubati

Svi vidimo opći egzodus. Ove generacije između 1985. do 2000. preko 50% ih je otišlo u inozemstvo zadnjih 6 godina od BH Hrvata. Ovdje moja domicilna općina operira i sa 2/3 generacija da fali, ali evo ne bih toliko išao daleko. Kakve će demograske posljedice biti za 10-15 godina - vidjet ćemo.
Autokritika je preduvjet za rad na sebi. Nema ništa od optimizma u brodu, koji tone.

Gdje ljudi žele živjeti, to je najbolja objektivna ocjena društva. Nitko nikad se u Hercegovinu od stranaca nije doselio osim pojedinačnih slučajeva.

Ja se apsolutno slažem za Platona i istinu, kao i za kritiku.

Slažem se i za optimizam na brodu koji tone. Treba raditi na svome brodu i unaprijeđivati ga.

Problem nastane tek kad miševi koji su pobjegli s broda počnu pričati ništa vam ne valja taj brod. Od njih nikakve koristi.

1609 of 2558 - 62.9%

Vrh

PostPostano: 31 srp 2019, 12:11 

POL_GASOL je napisao/la:

Treba nama milijun stvari i istina je da imamo gomilu mana, i trebamo raditi na sebi, i sve je to točno. Ali opet nije razlog da se stidiš tko si i odakle si, i da sebe smatraš manje vrijednim.

Raditi na sebi naravno, svaki dan, ali autošovinizam i nekakve naznake rasizma prema "kamenjaru" definitivno ne.

Ja se ne stidim a nije ni junuz samo se nesp/retno izrazio/žava.

“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’

Vrh

PostPostano: 31 srp 2019, 12:15 

POL_GASOL je napisao/la:

Ja se ne stidim a nije ni junuz samo se nesp/retno izrazio/žava.

Junuz priča o bosanskom blatu na cipelama, o kamenjaru i o tome kako se neki iz Krehinog Graca usuđuju progovoriti. Čekam kad će se sjetiti kockastih glava.

1609 of 2558 - 62.9%

Vrh

PostPostano: 31 srp 2019, 12:21 

@Junuze, pomogni ti sebi jer imaš nekakav asocijalni poremećaj i sadističko-fašističke porive da bezosjećajno i konstantno u negativan kontekst stavljaš jednu etničku grupu, a na nekakvo moje promišljanje, analize i stavove u komentarima odgovaraš nesuvislim nebulozama, pa nasrćeš na mene izopačenim provokacijama, a vrhunac su čudne konstrukcije temeljene na nekakvim zavičajnim predrasudama koje si u svom mozgu stvorio.

Fokus ti je uvijek na Hercegovcima kao da se oko njih, bili oni dobri ili loši, sve vrti. Spominješ Dalića kao primjer poštovanog Hercegbosanca? Pa dobro, jesi li ti slijep? Čitaš li komentare na forumima i portalima o Daliću? Za jedan dio ljevičarske ekipe tko zna koje nacije i zavičaja, Hercegovac i Bosanac predstavljaju negativne pojmove, Dalić za njih nije ni Hrvat koliko god on bio ponizan i pošten jer je iz BiH.

O takvom preziru na račun Hrvata BiH korijena ti pričam koji je nametnut od strane ljevičarskih elita, a tko zna iz kojih razloga njihove predrasude, percepciju i nametnute stereotipe promoviraš ti na ovom forumu.

Ne mogu, a da se ne zapitam kakva trauma je oblikovala tvoje stavove i takvo izopačeno ponašanje. Zbog čega si pun zlobnih motiva u komentarima i ljubomore prožete razno raznim nebuloznim provokacijama na račun Hercergovaca? Mnogi ljudi u stvarnom životu imaju nekakve maske da bi sakrili svoje zle namjere, ali ti si se odlučio totalno ogoliti na ovom forumu, odnosno u virtualnom svijetu i na pladanj svima dati svoje bolesne i izopačene stavove. Imunizirao si samog sebe od bilo kakve korekcije što potvrđuje i tvoj primitivni spam i potreba da samom sebi stalno potvrđuješ i reproduciraš narav jedne izopačene percepcije koju nosiš u sebi i koju stalno promoviraš na razno raznim temama, nije tebi lako.

Vrh

PostPostano: 31 srp 2019, 12:21 

Ma nema većeg obožavatelja Hercegovine od mene ali ne nužno i ljudi u njoj. Iako je puno manja od Bosne u njoj se ima više toga za vidjeti a i ne postoji ni u RH regija s više toga za vidjeti i obići.

Hercegovina je raj na zemlji. To što se iz nje iseljava znači da ljudi ne valjaju. Ako ne valjaju onda ih treba mijenjati. Nije dovoljno da ostaje isto jer smo naviknuli tako. Dapače.

Treba joj liberalizam, dekonzervacija. Jbt gornje selo je šovinističko prema donjem selu... to nigdje nisam vidio kao u Eraniji. Kad smo već kod šovenstva.

Vrh

PostPostano: 31 srp 2019, 12:26 

Lider i June su tipicni tj ogledni primjer onoga o cemu smo robi s jedne strane i ja sa druge strane , govorili.
Oni bi bili primjerci lijeve elite, koja bi pila vino, malo potovala po svijetu misleci kako su na taj nacin svijet upoznali, a zapravo vidjeli nisu nista jer turizam nema takve spoznajne kapacitete, i naravno srali o narodu koji zapravo kroz povijest trpi vise nego ijedan narod u europi, kako su to primitivci i seljaci, za razliku od njih gospode koji ne mogu naprijed zbog toga naroda, a takvi zapravu uglavnom i zive na racun naroda i to bez trunke spremnosti da podmetnu svoja ledja.

Ja mislim robi da si se sad uvjerio, nakon sto si shvatio i prihvatio da bez konzervativne vecine nema nista, kako ni od lijeve elite zapravo nema nikakve koristi.

Vrh

PostPostano: 31 srp 2019, 12:31 

zaba1111 je napisao/la:
Lider i June su tipicni tj ogledni primjer onoga o cemu smo robi s jedne strane i ja sa druge strane , govorili.
Oni bi bili primjerci lijeve elite, koja bi pila vino, malo potovala po svijetu misleci kako su na taj nacin svijet upoznali, a zapravo vidjeli nisu nista jer turizam nema takve spoznajne kapacitete, i naravno srali o narodu koji zapravo kroz povijest trpi vise nego ijedan narod u europi, kako su to primitivci i seljaci, za razliku od njih gospode koji ne mogu naprijed zbog toga naroda, a takvi zapravu uglavnom i zive na racun naroda i to bez trunke spremnosti da podmetnu svoja ledja.

Ja mislim robi da si se sad uvjerio, nakon sto si shvatio i prihvatio da bez konzervativne vecine nema nista, kako ni od lijeve elite zapravo nema nikakve koristi.

Ne, UK neće biti bolje bez Londona. Tamo je 8 milijuna stanovnika, vecinom vrlo liberalnih, i čine 50% UK kadrova u nekim najkompliciranijim profesijama.

I da makneš London s mape, za par desetljeća će se spontano formirati novi London.

Pomoć je presahla nažalost.

Vrh

PostPostano: 31 srp 2019, 12:36 

robelec je napisao/la:
horus je napisao/la:

Kad plenki koalira sa parazitima iz hns-a i etnobiznismenom pupijem.
HDZ je jedno veliko govno od Sanadera pa nadalje, tko zna kako bi se sve razvijalo da je doktor preuzeo umjesto pedera iz dugobaba.

Da Plenki ne koalira s HNS-om i Pupijem koji su npr. dignuli ruke za povećanje HVO mirovina i deklaraciju o položaju Hrvata u BiH, imao bi vladu u kojoj SDP koji je slizan s SDP BiH diktira svoj politički smjer HNS-u i Pupovcu. Imao bi vladu s mostašima koji su u svojim redovima imali jednog Orepića koji zadnjih dana pokazuje svoje pravo lice.

slika

Hns je karcinom, prema kojima su hdzovci čak altruisti i poštenjačine.
Kao drugo, drug orepić je bio ministar unutarnjih poslova u Hdz vladi Tomislava "bivši savjetnik i frend steve Mesića" Karamarka.

Kao drugo, epski glasanje za Istanbulsku konvenciju, pa sabotiranje i sprječavanju referenduma.

Krasan taj plenkijev hdz, samo je malo manje govno od sandAderovog.

Inače hdzovci su ne viđen talent po pitanju kadroviranja.

Mala dogodovština, tam negdje 2003./2004. Na nekom sranjetu organiziranom od studentskog zbora u zagrebu, neki mali sroljo sere po vrhovniku, kad ispadne da je maloumna podguzna muha hdz-ovac. majstor još ponosno kaže " mi smo ti sanaderov hdz, ne tuđmanov" sav ponosan. :ucelo

Vrh

PostPostano: 31 srp 2019, 12:42 

Junuz priča o bosanskom blatu na cipelama, o kamenjaru i o tome kako se neki iz Krehinog Graca usuđuju progovoriti. Čekam kad će se sjetiti kockastih glava.

Moji postovi su otprilike poput onog Trumpovog: vrati se u Somaliju pa tek kad nju središ sređuj Ameriku.

Dio ljudi poput Rojsa, ne Nine npr, je glasan i sirov, pun savjeta. Takvi ljudi prokaze i u Eraniji, pa i kod mene gore.

Ne dolaze sa Sorbone, naprosto ih treba utišat. E sad, ako je za vas to šovinizam prema Erama, vjerojatno jesam.

Zabijin poučak: sve čega nema u mom selu je ljevičarstvo!

Kad i tko se uspije odmaknut od toga je spašen :D

Iako se robelec na netu stalno bori s botovina na portalima, ljudi na sjeveru su mahom sasvim drukčiji. Općenito se gledaju svoja posla. Ne viri se u tuđe non stop nit nekog boli briga jesi li sirotinja ili bogatun. Možda je hladnije ali poštenije.

Uglavnom, više sam za to da HB slijedi Zagreb nego obratno. Puno je u njemu više pametnih ljudi. I iz Hercegovine.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 383 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: Mujo sto preglasa, Tomba17 i 66 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: