|
|
Stranica: 9/14.
|
[ 336 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
3AJE6
|
Naslov: Re: Milanović: Nećete slomiti Republiku Srpsku Postano: 30 kol 2021, 23:13 |
|
|
Sarajevo ćemo uljepšati fensi zidićem u bojama trobojke.
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
Vrh |
|
|
Tankosic
|
Naslov: Re: Milanović: Nećete slomiti Republiku Srpsku Postano: 30 kol 2021, 23:59 |
|
|
Nema povratka na Dejton, Republika Srpska ce se odvojiti to je nepovratan proces, i dzaba pritisci Amerikanca, morace da pojedu *** na Srbima, ne prvi put.
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Milanović: Nećete slomiti Republiku Srpsku Postano: 31 kol 2021, 00:21 |
|
|
Zamisli se ti kako spavaš noću znajući da su ti na 500 metara ljuti muje koji će se svetiti Srbima kad im rat bude išao u prilog.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
mijat_tomic
|
Naslov: Re: Milanović: Nećete slomiti Republiku Srpsku Postano: 31 kol 2021, 00:58 |
|
|
Kulac je napisao/la: Old Fridolin je napisao/la: Jebo te pa nije tzv. bosna Brazil pa da se tolika sila na vas sprema. Ne umisljaj si. Ma naravno da ne umišljam. Ali, pogledaj komentare. Takvo ludilo i mržnja u komentarima zbog jednog malog naroda koji je najviše nastradao u zadnjem ratu, nije moguće razumjeti. Ne može brate to razumjeti imalo normalan čovjek. Ne postoji model političkog i svakog drugog ponašanja Bošnjaka koji bi odgovarao komentatorima koji 24 sata bljuju oganj i vatru. Ni treći entitet, ni odvajanje RS-a ne bi zadovoljio njihove apetite. Da se ne lažemo. Oni hoće fizički nestanak Bošnjaka. Evo, sasvim iskreno izjavljujem. Nimalo se ne bojim tih miševa kao što nisam ni u zadnjem ratu. Utuvite u tu glupu glavu, boli nas kita za vama, sto se mene tice za mene uopce ne postojite. Mene osobno muka uhvati kad moram preci u dio mostara koji ste vi turci uzurpirali. I koji ce nama uopce k.. ta tamo smrdljiva dzamahirija, nismo je htjeli u proslom ratu ne zelimo je ni sad. Ne zelimo suzivot s vama. Cuj mi zelimo da nestanete? Naravno da zelimo da nestanete jer nam idete svima na zivce, ali ne nacin na koji ti mislis, da uzmes pusku i udaras po civilima kao sto ste radili 93. ,nego da svi odselite, po mogucnosti u neku normalnu zemlju i da vam se mozak resetira i da shvatite da se moze zivjeti van ucenja zivkoviceve islamske deklaracije
_________________ 28.4.2023 - Krstaski vladar FBiH Christian Schmidt salje SDFA djamijase na vjecna lovista
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Milanović: Nećete slomiti Republiku Srpsku Postano: 31 kol 2021, 08:29 |
|
|
mijat_tomic je napisao/la: Utuvite u tu glupu glavu, boli nas kita za vama, sto se mene tice za mene uopce ne postojite. Mene osobno muka uhvati kad moram preci u dio mostara koji ste vi turci uzurpirali. I koji ce nama uopce k.. ta tamo smrdljiva dzamahirija, nismo je htjeli u proslom ratu ne zelimo je ni sad. Ne zelimo suzivot s vama. Upravo. Kome u životu trebaju razni Bakiri, Halidi, Novalići, Džaferovići, pičke materine... Bušmani da žive ovdje rekli bi "Jebo ove ljude hoću svoju Republiku Bušmansku". Muslimani sami sebe nerviraju kakvi su a kamoli Srbe i Hrvate. Samo granica i mrš od nas pa se valjajte po džamijama, lažite, kradite, kmečite, mrzite... i sve to što sad radite.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
mijat_tomic
|
Naslov: Re: Milanović: Nećete slomiti Republiku Srpsku Postano: 31 kol 2021, 09:26 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: mijat_tomic je napisao/la: Utuvite u tu glupu glavu, boli nas kita za vama, sto se mene tice za mene uopce ne postojite. Mene osobno muka uhvati kad moram preci u dio mostara koji ste vi turci uzurpirali. I koji ce nama uopce k.. ta tamo smrdljiva dzamahirija, nismo je htjeli u proslom ratu ne zelimo je ni sad. Ne zelimo suzivot s vama. Upravo. Kome u životu trebaju razni Bakiri, Halidi, Novalići, Džaferovići, pičke materine... Bušmani da žive ovdje rekli bi "Jebo ove ljude hoću svoju Republiku Bušmansku". Muslimani sami sebe nerviraju kakvi su a kamoli Srbe i Hrvate. Samo granica i mrš od nas pa se valjajte po džamijama, lažite, kradite, kmečite, mrzite... i sve to što sad radite. Dakako, ali pazi im price, mi kao zelimo istrijebit bosnjake??? Jest eto jutros se ustao, idem na odlicno placen posao koji tupavi bosnjo kojem je zivotna zelja kopat ugalj na crno moze samo sanjati, i evo bas razmisljam o tome kako istrijebit te iste bosnjake. Kakvi pacijenti, previse si laskaju
_________________ 28.4.2023 - Krstaski vladar FBiH Christian Schmidt salje SDFA djamijase na vjecna lovista
|
|
Vrh |
|
|
Kulac
|
Naslov: Re: Milanović: Nećete slomiti Republiku Srpsku Postano: 31 kol 2021, 10:29 |
|
|
mijat_tomic je napisao/la: Kulac je napisao/la: Ma naravno da ne umišljam. Ali, pogledaj komentare. Takvo ludilo i mržnja u komentarima zbog jednog malog naroda koji je najviše nastradao u zadnjem ratu, nije moguće razumjeti. Ne može brate to razumjeti imalo normalan čovjek. Ne postoji model političkog i svakog drugog ponašanja Bošnjaka koji bi odgovarao komentatorima koji 24 sata bljuju oganj i vatru. Ni treći entitet, ni odvajanje RS-a ne bi zadovoljio njihove apetite. Da se ne lažemo. Oni hoće fizički nestanak Bošnjaka. Evo, sasvim iskreno izjavljujem. Nimalo se ne bojim tih miševa kao što nisam ni u zadnjem ratu. Utuvite u tu glupu glavu, boli nas kita za vama, sto se mene tice za mene uopce ne postojite. Mene osobno muka uhvati kad moram preci u dio mostara koji ste vi turci uzurpirali. I koji ce nama uopce k.. ta tamo smrdljiva dzamahirija, nismo je htjeli u proslom ratu ne zelimo je ni sad. Ne zelimo suzivot s vama. Cuj mi zelimo da nestanete? Naravno da zelimo da nestanete jer nam idete svima na zivce, ali ne nacin na koji ti mislis, da uzmes pusku i udaras po civilima kao sto ste radili 93. ,nego da svi odselite, po mogucnosti u neku normalnu zemlju i da vam se mozak resetira i da shvatite da se moze zivjeti van ucenja zivkoviceve islamske deklaracije Mijate, jarane, Mijate jarane… Grad je nastao ovamo, oko mosta. Tamo uglavnom nema ništa osim socijalističkih zgrada. Inače, Mijate moj mirišljavi, sve što je važno za Hrvate, samostani, katedrale, knjižnjice, muzeji i ostala kulturna dobra koja svjedoče prisustvo Hrvata u BiH kroz historiju jeste u dijelu Federacije gdje mi živimo. Srbi prave grad pored Sarajeva, ali često kod nas. Meni drago i ponekad se družimo. Nekad i kod njih u jednom dobrom restoranu. Mijate, jarane, što da ti kažem. Prvo sapun, onda mirisi.
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Milanović: Nećete slomiti Republiku Srpsku Postano: 31 kol 2021, 11:07 |
|
|
Amputacija Trokuta od nas. S time da možda i uzmeno Zenicu, lijevo od nje su Usora i Žepče, a desno Vareš i Kraljeva Sutjeska.
|
|
Vrh |
|
|
Tankosic
|
Naslov: Re: Milanović: Nećete slomiti Republiku Srpsku Postano: 31 kol 2021, 11:10 |
|
|
Kulac je napisao/la: mijat_tomic je napisao/la: Utuvite u tu glupu glavu, boli nas kita za vama, sto se mene tice za mene uopce ne postojite. Mene osobno muka uhvati kad moram preci u dio mostara koji ste vi turci uzurpirali. I koji ce nama uopce k.. ta tamo smrdljiva dzamahirija, nismo je htjeli u proslom ratu ne zelimo je ni sad. Ne zelimo suzivot s vama. Cuj mi zelimo da nestanete? Naravno da zelimo da nestanete jer nam idete svima na zivce, ali ne nacin na koji ti mislis, da uzmes pusku i udaras po civilima kao sto ste radili 93. ,nego da svi odselite, po mogucnosti u neku normalnu zemlju i da vam se mozak resetira i da shvatite da se moze zivjeti van ucenja zivkoviceve islamske deklaracije
Mijate, jarane, Mijate jarane… Grad je nastao ovamo, oko mosta. Tamo uglavnom nema ništa osim socijalističkih zgrada. Inače, Mijate moj mirišljavi, sve što je važno za Hrvate, samostani, katedrale, knjižnjice, muzeji i ostala kulturna dobra koja svjedoče prisustvo Hrvata u BiH kroz historiju jeste u dijelu Federacije gdje mi živimo. Srbi prave grad pored Sarajeva, ali često kod nas. Meni drago i ponekad se družimo. Nekad i kod njih u jednom dobrom restoranu. Mijate, jarane, što da ti kažem. Prvo sapun, onda mirisi. Neka brate, mi bismo prvo vodu, pa sapun, pa vodu.
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.
|
|
Vrh |
|
|
mijat_tomic
|
Naslov: Re: Milanović: Nećete slomiti Republiku Srpsku Postano: 31 kol 2021, 11:10 |
|
|
Kulac je napisao/la: mijat_tomic je napisao/la: Utuvite u tu glupu glavu, boli nas kita za vama, sto se mene tice za mene uopce ne postojite. Mene osobno muka uhvati kad moram preci u dio mostara koji ste vi turci uzurpirali. I koji ce nama uopce k.. ta tamo smrdljiva dzamahirija, nismo je htjeli u proslom ratu ne zelimo je ni sad. Ne zelimo suzivot s vama. Cuj mi zelimo da nestanete? Naravno da zelimo da nestanete jer nam idete svima na zivce, ali ne nacin na koji ti mislis, da uzmes pusku i udaras po civilima kao sto ste radili 93. ,nego da svi odselite, po mogucnosti u neku normalnu zemlju i da vam se mozak resetira i da shvatite da se moze zivjeti van ucenja zivkoviceve islamske deklaracije
Mijate, jarane, Mijate jarane… Grad je nastao ovamo, oko mosta. Tamo uglavnom nema ništa osim socijalističkih zgrada. Inače, Mijate moj mirišljavi, sve što je važno za Hrvate, samostani, katedrale, knjižnjice, muzeji i ostala kulturna dobra koja svjedoče prisustvo Hrvata u BiH kroz historiju jeste u dijelu Federacije gdje mi živimo. Srbi prave grad pored Sarajeva, ali često kod nas. Meni drago i ponekad se družimo. Nekad i kod njih u jednom dobrom restoranu. Mijate, jarane, što da ti kažem. Prvo sapun, onda mirisi. Ne kuzim poantu. Zelim vam sve najbolje, da se raselite i sebi i svojim obiteljima omogucite neki pristojan zivot negdje sto dalje od zivkovica, jer vas unistise. Opet ce vas u uvuc u neki nepotrebni sukob kao i prosli put i najebat cete pa ce opet bit kmecanja o djenosajdu i uzpu. Ja sam za mirni razlaz i dogovor, a ne sukob.
|
|
Vrh |
|
|
Kulac
|
Naslov: Re: Milanović: Nećete slomiti Republiku Srpsku Postano: 31 kol 2021, 11:19 |
|
|
Tankosiću, ako hoćeš da nešto naučiš o vodi i sapunu, karakternim osobinama i sl., obavezno pogledaj film Krste Papića “Lisice”. Zapravo bi taj izvanredni film trebao pogledati Mijat Tomić. Vjerujem da ga je Milanović i gledao. Fenomenalni glumci kao što su Fabijan Šovagović, Jagoda Kaloper, Adem Čejvan i drugi.
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Milanović: Nećete slomiti Republiku Srpsku Postano: 31 kol 2021, 11:25 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 9964 Lokacija: Banja Luka
|
Mijate, jarane, Mijate jarane… Grad je nastao ovamo, oko mosta. Tamo uglavnom nema ništa osim socijalističkih zgrada. Inače, Mijate moj mirišljavi, sve što je važno za Hrvate, samostani, katedrale, knjižnjice, muzeji i ostala kulturna dobra koja svjedoče prisustvo Hrvata u BiH kroz historiju jeste u dijelu Federacije gdje mi živimo. Srbi prave grad pored Sarajeva, ali često kod nas. Meni drago i ponekad se družimo. Nekad i kod njih u jednom dobrom restoranu. Mijate, jarane, što da ti kažem. Prvo sapun, onda mirisi. I Jugoslavija je imala kulturna i svaka druga dobra , kao i mnoge brendove . Nje više nema , a mi se ponekad družimo i jedemo jedni kod drugih u dobrim restoranima . Upade mi u oči ovo boldirano ...Podsvjest je čudo .
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
Kulac
|
Naslov: Re: Milanović: Nećete slomiti Republiku Srpsku Postano: 31 kol 2021, 11:31 |
|
|
Mijate jarane, ja nisam ni za mirni razlaz ni za sukobe. Ja sam za zajednički život. Ako pobijedi tvoja opcija, neće biti Hrvata nikako u BiH. Morate sa nama makar malo začepili vaš osjetljivi nosić. Milanović koliko je glup, napraviće od vas nekakvu barijeru u Hercegovini da ne bi slučajno mudzahedini, talibani, muslimani i slična žgadija došla na južne granice Hrvatske, bože me sačuvaj. Mijate, Bosna je i vaša. Ne bježite od nje.
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Milanović: Nećete slomiti Republiku Srpsku Postano: 31 kol 2021, 11:32 |
|
|
Kulac je napisao/la: Mijate jarane, ja nisam ni za mirni razlaz ni za sukobe. Ja sam za zajednički život. Ako pobijedi tvoja opcija, neće biti Hrvata nikako u BiH. Kako ih neće bit? Što će im se desit?
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
mijat_tomic
|
Naslov: Re: Milanović: Nećete slomiti Republiku Srpsku Postano: 31 kol 2021, 11:58 |
|
|
Kulac je napisao/la: Mijate jarane, ja nisam ni za mirni razlaz ni za sukobe. Ja sam za zajednički život. Ako pobijedi tvoja opcija, neće biti Hrvata nikako u BiH. Morate sa nama makar malo začepili vaš osjetljivi nosić. Milanović koliko je glup, napraviće od vas nekakvu barijeru u Hercegovini da ne bi slučajno mudzahedini, talibani, muslimani i slična žgadija došla na južne granice Hrvatske, bože me sačuvaj. Mijate, Bosna je i vaša. Ne bježite od nje. Milanovic nije glup, nego veoma obrazovan, nacitan i inteligentan. To sto vi ne zelite cuti istinu i realnost je druga stvar. Ova gore treca recenica neodoljivo podsjeca na Karadzicev govor u parlamentu iz 91., jesi svjestan toga? znas i sam sta je poslije uslijedilo
|
|
Vrh |
|
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Milanović: Nećete slomiti Republiku Srpsku Postano: 31 kol 2021, 12:04 |
|
|
Mensečini da komentator “ufino” poručuje da ako Hrvati ne pristanu na radikalne planove bosanskih sunita da će se onda morat braniti od radikalnih islamista. Zanimljivo, uvijek se provlači i teza da se “s muslimanima mora”. Hehe, ne mora se ništa.
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Milanović: Nećete slomiti Republiku Srpsku Postano: 31 kol 2021, 12:14 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25569 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Hagresor je napisao/la: Mensečini da komentator “ufino” poručuje da ako Hrvati ne pristanu na radikalne planove bosanskih sunita da će se onda morat braniti od radikalnih islamista. Zanimljivo, uvijek se provlači i teza da se “s muslimanima mora”. Hehe, ne mora se ništa. "Njegovo izlaganje, njegov način izlaganja njegove poruke mozda na najbolji način objašnjavaju zašto mi i možda nećemo da ostanemo u BiH. Takvu BiH kakvu hoće gospodin Kalac više nitko neće..."
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Milanović: Nećete slomiti Republiku Srpsku Postano: 31 kol 2021, 12:21 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Kulac je napisao/la: Mijate jarane, ja nisam ni za mirni razlaz ni za sukobe. Ja sam za zajednički život. Ako pobijedi tvoja opcija, neće biti Hrvata nikako u BiH. Kako ih neće bit? Što će im se desit? Valjda čo'ek konta da smo mi nekakva djeca cvijeća, miroljubivi hipici
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Milanović: Nećete slomiti Republiku Srpsku Postano: 31 kol 2021, 12:23 |
|
|
Vi ste ogadili BiH drugim dvama narodima.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
neznani_junak
|
Naslov: Re: Milanović: Nećete slomiti Republiku Srpsku Postano: 31 kol 2021, 12:28 |
|
|
Milanović je bitan ko semafor u GTA.
_________________ Srbi su jazavci. Hrvati u BiH 2 500 živorođenih. Bošnjaci u BiH 14000+ živorođenih.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Milanović: Nećete slomiti Republiku Srpsku Postano: 31 kol 2021, 12:32 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39020 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Kulac je napisao/la: Mijate jarane, ja nisam ni za mirni razlaz ni za sukobe. Ja sam za zajednički život. Ako pobijedi tvoja opcija, neće biti Hrvata nikako u BiH. Morate sa nama makar malo začepili vaš osjetljivi nosić. Milanović koliko je glup, napraviće od vas nekakvu barijeru u Hercegovini da ne bi slučajno mudzahedini, talibani, muslimani i slična žgadija došla na južne granice Hrvatske, bože me sačuvaj. Mijate, Bosna je i vaša. Ne bježite od nje. Zajednički život je moguć samo u ravnopravnosti i konstitutivnosti. Pokušavamo mi s vama evo već četvrtstoljeća i cijelo to vrijeme lažete, varate, kradite i radite sve da prevladate. Vidi malog zelenog Karadžića kako prijeti Hrvatima u BiH istrijebljenjem i nestankom. A ako pobjedi njegova opcija Muslimanskog Bratstva SDA bit će nešto katolika Bošnjaka za prikazivanje strancima, makar za jedan kud.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Milanović: Nećete slomiti Republiku Srpsku Postano: 31 kol 2021, 12:34 |
|
|
neznani_junak je napisao/la: Milanović je bitan ko semafor u GTA. Biće ti bitan kad kreneš u Njemačku pa tebe i hanumu na granici istresu iz gaća.
|
|
Vrh |
|
|
neznani_junak
|
Naslov: Re: Milanović: Nećete slomiti Republiku Srpsku Postano: 31 kol 2021, 12:38 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: neznani_junak je napisao/la: Milanović je bitan ko semafor u GTA. Biće ti bitan kad kreneš u Njemačku pa tebe i hanumu na granici istresu iz gaća. Ne idem u kjafirske zemlje.
_________________ Srbi su jazavci. Hrvati u BiH 2 500 živorođenih. Bošnjaci u BiH 14000+ živorođenih.
|
|
Vrh |
|
|
mijat_tomic
|
Naslov: Re: Milanović: Nećete slomiti Republiku Srpsku Postano: 31 kol 2021, 12:42 |
|
|
Treba napomenuti da je Karadzic bio svjestan tko i sto stoji iza njega i njegovih rijeci, covjek ih je dobronamjerno upozorio, ali zivkovic se nije dao urazumit. Oni sad prijete, a njih stoji samo bakir trezoras i onaj hohstapler dritan crnogorac. Biden bi se vjerojatno poceo po lijevom uhu i uputio prosvjednu notu da dodje do nekog sukoba
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Milanović: Nećete slomiti Republiku Srpsku Postano: 31 kol 2021, 12:42 |
|
|
neznani_junak je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Biće ti bitan kad kreneš u Njemačku pa tebe i hanumu na granici istresu iz gaća. Ne idem u kjafirske zemlje. E onda si u pravu, nije ti bitan Milanović. Za od kuće do džamije i od džamije do Živinica ti je bitan samo alah i Golf II. Opušteno.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|