|
|
Stranica: 10/14.
|
[ 336 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
daramo
|
Naslov: Re: Milanović: Nećete slomiti Republiku Srpsku Postano: 31 kol 2021, 12:47 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39020 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
mijat_tomic je napisao/la: Treba napomenuti da je Karadzic bio svjestan tko i sto stoji iza njega i njegovih rijeci, covjek ih je dobronamjerno upozorio, ali zivkovic se nije dao urazumit. Oni sad prijete, a njih stoji samo bakir trezoras i onaj hohstapler dritan crnogorac. Biden bi se vjerojatno poceo po lijevom uhu i uputio prosvjednu notu da dodje do nekog sukoba Čovjek je bio umišljeni siledžija kao i sada Muslimani. Misle zajedničku državu graditi prijetnjama nestankom, nazivanjem drugih manjinom, katalogiziranjem nacionalnih prava drugom. Nacisti bi im pozavidjeli.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
mijat_tomic
|
Naslov: Re: Milanović: Nećete slomiti Republiku Srpsku Postano: 31 kol 2021, 12:53 |
|
|
daramo je napisao/la: mijat_tomic je napisao/la: Treba napomenuti da je Karadzic bio svjestan tko i sto stoji iza njega i njegovih rijeci, covjek ih je dobronamjerno upozorio, ali zivkovic se nije dao urazumit. Oni sad prijete, a njih stoji samo bakir trezoras i onaj hohstapler dritan crnogorac. Biden bi se vjerojatno poceo po lijevom uhu i uputio prosvjednu notu da dodje do nekog sukoba Čovjek je bio umišljeni siledžija kao i sada Muslimani. Misle zajedničku državu graditi prijetnjama nestankom, nazivanjem drugih manjinom, katalogiziranjem nacionalnih prava drugom. Nacisti bi im pozavidjeli. Ne opravdavam Karadzica nego kazem da je bio svjestan sta se sprema i da ce ga stat JNA. Muslimani trenutno nemaju nista a prijete svima okolo i stvaraju neprijatelje bespotrebno iako im i HR i Srbija pruza ruku. Cak su Srbi bili mnogo razumniji u ono vrijeme, nudili su muslimani historijski sporazum, prihvatili su kutljera. Muslimani nista ne nude i ne zele pristati na dogovor. Oni imaju jedan cilj, i izginut ce na svetom alahovom putu dok ga ne ostvare, a nece nikad. Oni pametniji ce odselit u njemacku
_________________ 28.4.2023 - Krstaski vladar FBiH Christian Schmidt salje SDFA djamijase na vjecna lovista
|
|
Vrh |
|
|
saskia
|
Naslov: Re: Milanović: Nećete slomiti Republiku Srpsku Postano: 31 kol 2021, 13:17 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 16:42 Postovi: 2404 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
Muslimani su za zajednički život pun ljubavi i mira u kojem će oni imat apsolutnu vlast, a ćafiri će biti na razini kmetova za vrijeme osmanskog carstva. Nikako ne razumijem kako na ovo ne pristaju Hrvati i Srbi
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
Vrh |
|
|
neznani_junak
|
Naslov: Re: Milanović: Nećete slomiti Republiku Srpsku Postano: 31 kol 2021, 13:23 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: neznani_junak je napisao/la: Ne idem u kjafirske zemlje. E onda si u pravu, nije ti bitan Milanović. Za od kuće do džamije i od džamije do Živinica ti je bitan samo alah i Golf II. Opušteno. Sve je ovo naše, ti si ovdje gost, a gosti uvijek na kraju odu.
_________________ Srbi su jazavci. Hrvati u BiH 2 500 živorođenih. Bošnjaci u BiH 14000+ živorođenih.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Milanović: Nećete slomiti Republiku Srpsku Postano: 31 kol 2021, 13:25 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37769 Lokacija: Gl. grad regije
|
Evo ga, još jedan koji "smatra" i "misli", ako oni tako smatraju to mora da je tako.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Milanović: Nećete slomiti Republiku Srpsku Postano: 31 kol 2021, 13:26 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39020 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
saskia je napisao/la: Muslimani su za zajednički život pun ljubavi i mira u kojem će oni imat apsolutnu vlast, a ćafiri će biti na razini kmetova za vrijeme osmanskog carstva. Nikako ne razumijem kako na ovo ne pristaju Hrvati i Srbi Sve po kuranu, kuća mira nastupa tek kad se podčine kafiri, kad su pokorni i plaćaju džiziju i kad je dominacija islama. Ako nema dominacije islama nema ni mira, i rat je onim ili ovim sredstvima do uspostave prevlasti islama. Zato tu i nema prostora za dogovor niti je moguć. Za njih je rat dok ne podčine sve kršćane u BiH, s malim pauzama za takiju, varanje, laganje i krađu kafira.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Milanović: Nećete slomiti Republiku Srpsku Postano: 31 kol 2021, 13:29 |
|
|
neznani_junak je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: E onda si u pravu, nije ti bitan Milanović. Za od kuće do džamije i od džamije do Živinica ti je bitan samo alah i Golf II. Opušteno. Sve je ovo naše, ti si ovdje gost, a gosti uvijek na kraju odu. Svi su gosti samo je Erdogan domaćin u BiH. Za to vrijeme si sam priznao da si gost u kafirskoj Europi.
|
|
Vrh |
|
|
pomocnik kuhara
|
Naslov: Re: Milanović: Nećete slomiti Republiku Srpsku Postano: 31 kol 2021, 13:43 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Zaštitio je Zoki RS, sad bi Vučko trebao riješiti nestale Hrvate.
Nadam se da će i iz RS ići pritisak u tom smjeru.
Nakon toga više prijepora nema a onda će Lars vidjeti tko je bitan za stabilnost regije. Evo sad će...
_________________ lifetime ignore: 3 members (reason: personal insults). Since 24.11.2021. one less, since 30.10.2024. one more less
|
|
Vrh |
|
|
neznani_junak
|
Naslov: Re: Milanović: Nećete slomiti Republiku Srpsku Postano: 31 kol 2021, 13:57 |
|
|
daramo je napisao/la: neznani_junak je napisao/la: Sve je ovo naše, ti si ovdje gost, a gosti uvijek na kraju odu. Svi su gosti samo je Erdogan domaćin u BiH. Za to vrijeme si sam priznao da si gost u kafirskoj Europi. Moj narod obitava na prostoru države Bosne(Hercegovina je vještčka tvorevina) već više od 1000 godina i po tvojoj logici svi smo gosti ako znamo kako se prostor Balkana naseljavao. Evropa nije isključivo vlasništvo kršćana jer je Bog čovjeka poslao na zemlju kao namjesnika, tako da je ovo sve Allahova zemlja. Kafirske zemlje podrazumijeva da su nevjernici većina u istoj a ne da je njihovo vlasništvo. Usotalom sve će ovo Islam osvojiti jednog dana.
_________________ Srbi su jazavci. Hrvati u BiH 2 500 živorođenih. Bošnjaci u BiH 14000+ živorođenih.
|
|
Vrh |
|
|
Kulac
|
Naslov: Re: Milanović: Nećete slomiti Republiku Srpsku Postano: 31 kol 2021, 13:57 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Hagresor je napisao/la: Mensečini da komentator “ufino” poručuje da ako Hrvati ne pristanu na radikalne planove bosanskih sunita da će se onda morat braniti od radikalnih islamista. Zanimljivo, uvijek se provlači i teza da se “s muslimanima mora”. Hehe, ne mora se ništa. "Njegovo izlaganje, njegov način izlaganja njegove poruke mozda na najbolji način objašnjavaju zašto mi i možda nećemo da ostanemo u BiH. Takvu BiH kakvu hoće gospodin Kalac više nitko neće..." Nemojte tako. To nisam rekao. Ja sam mislio da će Mijatova opcija sa svim pratećim okolnostima dovesti do iseljavanja Hrvata iz Bosne bez ikakvog bošnjačkog uticaja. To se i dešava, nažalost. Raja, žurim sada, vidimo se večeras.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Milanović: Nećete slomiti Republiku Srpsku Postano: 31 kol 2021, 13:59 |
|
|
neznani_junak je napisao/la: daramo je napisao/la: Svi su gosti samo je Erdogan domaćin u BiH.
Za to vrijeme si sam priznao da si gost u kafirskoj Europi.
Moj narod obitava na prostoru države Bosne(Hercegovina je vještčka tvorevina) već više od 1000 godina i po tvojoj logici svi smo gosti ako znamo kako se prostor Balkana naseljavao. Evropa nije isključivo vlasništvo kršćana jer je Bog čovjeka poslao na zemlju kao namjesnika, tako da je ovo sve Allahova zemlja. Kafirske zemlje podrazumijeva da su nevjernici većina u istoj a ne da je njihovo vlasništvo. Usotalom sve će ovo Islam osvojiti jednog dana. Lijepo što priznaš da je islam fašistička ideologija.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1035 of 2558 - 40.46%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
zbl
|
Naslov: Re: Milanović: Nećete slomiti Republiku Srpsku Postano: 31 kol 2021, 14:05 |
|
|
neznani_junak je napisao/la: daramo je napisao/la: Svi su gosti samo je Erdogan domaćin u BiH.
Moj narod obitava na prostoru države Bosne(Hercegovina je vještčka tvorevina) već više od 1000 godina i po tvojoj logici svi smo gosti ako znamo kako se prostor Balkana naseljavao. Evropa nije isključivo vlasništvo kršćana jer je Bog čovjeka poslao na zemlju kao namjesnika, tako da je ovo sve Allahova zemlja. Kafirske zemlje podrazumijeva da su nevjernici većina u istoj a ne da je njihovo vlasništvo. Usotalom sve će ovo Islam osvojiti jednog dana. Koji to narod obitava u Bosni duže od 1000 godina?
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Milanović: Nećete slomiti Republiku Srpsku Postano: 31 kol 2021, 14:08 |
|
|
Kulac je napisao/la: Bobovac je napisao/la:
"Njegovo izlaganje, njegov način izlaganja njegove poruke mozda na najbolji način objašnjavaju zašto mi i možda nećemo da ostanemo u BiH. Takvu BiH kakvu hoće gospodin Kalac više nitko neće..."
Nemojte tako. To nisam rekao. Ja sam mislio da će Mijatova opcija sa svim pratećim okolnostima dovesti do iseljavanja Hrvata iz Bosne bez ikakvog bošnjačkog uticaja. To se i dešava, nažalost. Raja, žurim sada, vidimo se večeras. Naravno a SDA opcija će zaustaviti iseljavanje Hrvata kao što je i Bošnjaka. Iseljavanje Hrvata će zaustaviti opcija koja tvrdi da Hrvati nisu konstitutivni i da prema njima treba okrenuti mitraljez, pa ih malo nabijati na kolac i silovati žene. Ta opcija brine za Hrvate.
|
|
Vrh |
|
|
neznani_junak
|
Naslov: Re: Milanović: Nećete slomiti Republiku Srpsku Postano: 31 kol 2021, 14:09 |
|
|
zbl je napisao/la: neznani_junak je napisao/la: Moj narod obitava na prostoru države Bosne(Hercegovina je vještčka tvorevina) već više od 1000 godina i po tvojoj logici svi smo gosti ako znamo kako se prostor Balkana naseljavao. Evropa nije isključivo vlasništvo kršćana jer je Bog čovjeka poslao na zemlju kao namjesnika, tako da je ovo sve Allahova zemlja. Kafirske zemlje podrazumijeva da su nevjernici većina u istoj a ne da je njihovo vlasništvo. Usotalom sve će ovo Islam osvojiti jednog dana. Koji to narod obitava u Bosni duže od 1000 godina? Bošnjani-Bošnjaci.
|
|
Vrh |
|
|
mijat_tomic
|
Naslov: Re: Milanović: Nećete slomiti Republiku Srpsku Postano: 31 kol 2021, 14:10 |
|
|
Moj narod obitava na prostoru države Bosne(Hercegovina je vještčka tvorevina) već više od 1000 godina i po tvojoj logici svi smo gosti ako znamo kako se prostor Balkana naseljavao. Evropa nije isključivo vlasništvo kršćana jer je Bog čovjeka poslao na zemlju kao namjesnika, tako da je ovo sve Allahova zemlja. Kafirske zemlje podrazumijeva da su nevjernici većina u istoj a ne da je njihovo vlasništvo. Usotalom sve će ovo Islam osvojiti jednog dana. Fulao si topic, ovo je politika a ne vicevi
_________________ 28.4.2023 - Krstaski vladar FBiH Christian Schmidt salje SDFA djamijase na vjecna lovista
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Milanović: Nećete slomiti Republiku Srpsku Postano: 31 kol 2021, 14:10 |
|
|
Moj narod obitava na prostoru države Bosne(Hercegovina je vještčka tvorevina) već više od 1000 godina i po tvojoj logici svi smo gosti ako znamo kako se prostor Balkana naseljavao. Evropa nije isključivo vlasništvo kršćana jer je Bog čovjeka poslao na zemlju kao namjesnika, tako da je ovo sve Allahova zemlja. Kafirske zemlje podrazumijeva da su nevjernici većina u istoj a ne da je njihovo vlasništvo. Usotalom sve će ovo Islam osvojiti jednog dana. Hvala na iskrenosti da svim nemuslimanima bude jasno. Tko se onda ne bi ogradio bodljikavom zicom od ovog isilovca.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Milanović: Nećete slomiti Republiku Srpsku Postano: 31 kol 2021, 14:12 |
|
|
mijat_tomic je napisao/la: neznani_junak je napisao/la: Moj narod obitava na prostoru države Bosne(Hercegovina je vještčka tvorevina) već više od 1000 godina i po tvojoj logici svi smo gosti ako znamo kako se prostor Balkana naseljavao. Evropa nije isključivo vlasništvo kršćana jer je Bog čovjeka poslao na zemlju kao namjesnika, tako da je ovo sve Allahova zemlja. Kafirske zemlje podrazumijeva da su nevjernici većina u istoj a ne da je njihovo vlasništvo. Usotalom sve će ovo Islam osvojiti jednog dana. Fulao si topic, ovo je politika a ne vicevi Nisu ovo vicevi ovako razmišljaju Komšićevi glasači iz džamija. A ovo ti je upravo politički islam po mjeri SDA-DF.
|
|
Vrh |
|
|
Kulac
|
Naslov: Re: Milanović: Nećete slomiti Republiku Srpsku Postano: 31 kol 2021, 14:12 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Hagresor je napisao/la: Mensečini da komentator “ufino” poručuje da ako Hrvati ne pristanu na radikalne planove bosanskih sunita da će se onda morat braniti od radikalnih islamista. Zanimljivo, uvijek se provlači i teza da se “s muslimanima mora”. Hehe, ne mora se ništa. "Njegovo izlaganje, njegov način izlaganja njegove poruke mozda na najbolji način objašnjavaju zašto mi i možda nećemo da ostanemo u BiH. Takvu BiH kakvu hoće gospodin Kalac više nitko neće..." Moj način je sve suprotno. Ja pozivam na zajedništvo. Ako bude po Mijatovom, Hrvati će iscuriti iz Bosne bez ikakvog bošnjačkog uplitanja. Mržnja, ksenofobija i ostalo, još će umanjiti broj Hrvata.
|
|
Vrh |
|
|
zbl
|
Naslov: Re: Milanović: Nećete slomiti Republiku Srpsku Postano: 31 kol 2021, 14:16 |
|
|
neznani_junak je napisao/la: zbl je napisao/la: Koji to narod obitava u Bosni duže od 1000 godina?
Bošnjani-Bošnjaci. Ako sam dobro razumio, Bosnu su naselili pripadnici plemena Bošnjana/Bošnjaka prije 1000 godina i tu formirali državu Bosnu nazvavši je po nazivu svog plemena?
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Milanović: Nećete slomiti Republiku Srpsku Postano: 31 kol 2021, 14:17 |
|
|
neznani_junak je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Biće ti bitan kad kreneš u Njemačku pa tebe i hanumu na granici istresu iz gaća. Ne idem u kjafirske zemlje. Tako je junačino, pravac Turska, koliko samo ima nenaseljenih prostranstva u Anatoliji, što bi se gurao s kjafirima po Njemačkoj.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Milanović: Nećete slomiti Republiku Srpsku Postano: 31 kol 2021, 14:18 |
|
|
Pozivaj ti svoje Muslimane na potpisivanje izbornog zakona ako ti je do zajedništva. Na vama je sve, od vas ovisi, ako mislite da ćete Hrvate zastrašivanjem i prijetnjama prisiliti da se odreknu svojih daytonskih prava grdno se varate.
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Milanović: Nećete slomiti Republiku Srpsku Postano: 31 kol 2021, 14:18 |
|
|
neznani_junak je napisao/la: Moj narod obitava na prostoru države Bosne Obitava od 1993 Ako misliš na Turke onda od 15st
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
mijat_tomic
|
|
|
daramo je napisao/la: mijat_tomic je napisao/la: Fulao si topic, ovo je politika a ne vicevi
Nisu ovo vicevi ovako razmišljaju Komšićevi glasači iz džamija. A ovo ti je upravo politički islam po mjeri SDA-DF. Ma ovaj prvi dio zvuci kao vic, vjerojatno je i sam proces formiranja bosnjacke nacije na pijanci u podrumu bio neslana sala koju su mnogi uzeli zaozbiljno. Za ovaj drugi dio samo nek krenu u realizaciju plana, znamo svi ko ce izvuc deblji kraj, pa ce bit onda udruzenja majke tuzle,majke zenice, majke jablanice itd. Treba to sve isfinancirat kasnije
|
|
Vrh |
|
|
neznani_junak
|
Naslov: Re: Milanović: Nećete slomiti Republiku Srpsku Postano: 31 kol 2021, 14:22 |
|
|
zbl je napisao/la: neznani_junak je napisao/la: Bošnjani-Bošnjaci. Ako sam dobro razumio, Bosnu su naselili pripadnici plemena Bošnjana/Bošnjaka prije 1000 godina i tu formirali državu Bosnu nazvavši je po nazivu svog plemena? Tražiš da ti proces koji se dešavao desetljećima opišem u par rečenica. Ako te zanima historija Bosne i Bošnjaka čitaj bošnjačke autore a ne mitomaniju srpskih "intelektualaca'. Ime države je dato po rijeci Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
neznani_junak
|
Naslov: Re: Milanović: Nećete slomiti Republiku Srpsku Postano: 31 kol 2021, 14:23 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: neznani_junak je napisao/la: Moj narod obitava na prostoru države Bosne Obitava od 1993 Ako misliš na Turke onda od 15st Naravno, niko te ne tjera da vjeruješ. Ima ljudi koji dns misle da Bog ne postoji, da vanzemaljci lete noću, da je Zemlja ravna ploča i slično. Samo naprijed.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|