|
|
Stranica: 16/71.
|
[ 1763 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
novem
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 27 tra 2022, 13:22 |
|
|
Mujo ni nakon 140 godina nije prebolio što je ga Turčin šutnuo.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 27 tra 2022, 13:28 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Stvarno nemam zivaca da se nadjebajem sa vasim umisljenim osjecajem superiornosti. Jebite se, budite superiorni u svoja 4 zida i u svojim glavama. U stvarnosti ne stojite najbolje. Još jednom da napomenem, ovo što je Lars napisao je potpuno tačno, nikakva granica niti zakon nije garant opstanka bilo kojeg naroda. stvarnost je da ste vi ekonomsi šupak Europe i stvarnost je da dođemo li pdo vašu vlast da ćemo biti i mi. to je STVARNOST, možeš ti mislit da sma ja umišljen, al itvoji dolaze na bauštelu kod mene, tvoje se žene kurvaju kod mene i tvoji čobani čuvaju ovce kod mene, NE OBRNUTO. vi ste ekonomski pakšu Europe i granica s vama nije garant da ćemo mi opstati, ali izostanak granice je garant da ćete nas vi odvest u proapst. vi ste ko trula jabuka od koje se zdrava želi izvući iz iste košare. to što ne volite istinu o sebi mene boli qrac, ja nisam politički korektan. da ste napravili svoj dio BH najuspješnijim, onda bi Hvrati se gurali biti s vama, ne obrnuto. No vi ste kako rekoh, ko trula jabuka s koje otrov prelazi na zdravu. ne znate ništa napravit, ništa izgraditi, ništa stvoriti, znate samo trošit sadaku i iseljavat da vam drugi nađu posla. ekonomski ste drek, imate najgoru smrtnost od korone, najveće redove pred hambasadama i još se čudite što netke ne žel is vama. a najgore je zlo što ćete, kad nas sve uništite skupa sa samima sobom, tu Bosnu prepusti nekim kozoyebima iz Somalije u ime islama. iza vas samo pustoš ostaje, ko skakavci ste
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 27 tra 2022, 13:29 |
|
|
Karabaja je napisao/la: divizija je napisao/la: hrvatski natalitet, jako gospodarstvo i dobra javna uprava su nemogući pod muslimanskom vladavinom
zapravo nije ni muslimanski moguć a kamoli Hrvatski. Džamijaši i graDŽani su na odlično mputu da samounište i Bošnjake, ali to je vaša stvar. Sami birate biti šupak europe s najgorom demografijom i ekonomijom. To je vaš odabir, mi ne želimo biti dio toga.
biti pod muslimanskom vladavinm je biti osuđen na propast. Zapravo bi i muslimanima bilo pametnije da sami izaberu Hrvate da im vladaju, bolje bi ih vodio HDZ (iako su hrpa imbecila) od svih njihovih graDŽana i džamijaša.
ali muslimani, destruktivni kakvi jesu, biraju i vlastitu propast i još povlače Hrvate u isto, jer im je to jedino zadovoljstvo koje imaju, da zapapre Hrvatima.. Kad već sami ne mogu uspjeti ni u čemu, bar mogu drugome pakao priuštiti.
Stvarno nemam zivaca da se nadjebajem sa vasim umisljenim osjecajem superiornosti. Jebite se, budite superiorni u svoja 4 zida i u svojim glavama. U stvarnosti ne stojite najbolje. Još jednom da napomenem, ovo što je Lars napisao je potpuno tačno, nikakva granica niti zakon nije garant opstanka bilo kojeg naroda. Pa hajde da vam rasparčamo Bosnu između Srbije i Hrvatske kad vam ne treba granica.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 27 tra 2022, 13:31 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75705 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
divizija je napisao/la: a najgore je zlo što ćete, kad nas sve uništite skupa sa samima sobom, tu Bosnu prepusti nekim kozoyebima iz Somalije u ime islama. Da.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 27 tra 2022, 13:33 |
|
|
divizija je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Stvarno nemam zivaca da se nadjebajem sa vasim umisljenim osjecajem superiornosti. Jebite se, budite superiorni u svoja 4 zida i u svojim glavama. U stvarnosti ne stojite najbolje. Još jednom da napomenem, ovo što je Lars napisao je potpuno tačno, nikakva granica niti zakon nije garant opstanka bilo kojeg naroda. stvarnost je da ste vi ekonomsi šupak Europe i stvarnost je da dođemo li pdo vašu vlast da ćemo biti i mi. to je STVARNOST, možeš ti mislit da sma ja umišljen, al itvoji dolaze na bauštelu kod mene, tvoje se žene kurvaju kod mene i tvoji čobani čuvaju ovce kod mene, NE OBRNUTO. vi ste ekonomski pakšu Europe i granica s vama nije garant da ćemo mi opstati, ali izostanak granice je garant da ćete nas vi odvest u proapst. vi ste ko trula jabuka od koje se zdrava želi izvući iz iste košare. to što ne volite istinu o sebi mene boli qrac, ja nisam politički korektan. da ste napravili svoj dio BH najuspješnijim, onda bi Hvrati se gurali biti s vama, ne obrnuto. No vi ste kako rekoh, ko trula jabuka s koje otrov prelazi na zdravu. ne znate ništa napravit, ništa izgraditi, ništa stvoriti, znate samo trošit sadaku i iseljavat da vam drugi nađu posla. ekonomski ste drek, imate najgoru smrtnost od korone, najveće redove pred hambasadama i još se čudite što netke ne žel is vama. a najgore je zlo što ćete, kad nas sve uništite skupa sa samima sobom, tu Bosnu prepusti nekim kozoyebima iz Somalije u ime islama. iza vas samo pustoš ostaje, ko skakavci ste Ušla voda u uši. Daj još uvreda dok mi odstranjujemo i posljednje relikte HB.
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 27 tra 2022, 13:38 |
|
|
divizija je napisao/la: a najgore je zlo što ćete, kad nas sve uništite skupa sa samima sobom, tu Bosnu prepusti nekim kozoyebima iz Somalije u ime islama. iza vas samo pustoš ostaje, ko skakavci ste Zapravo BiH ima jedan od najstrožijih zakona o imigraciji, kao da se želiš useliti u Švicarsku. Pod uvjetom kad bi Somalijci htjeli. Pored cijele EU mali je broj imigranata koji se odlučuju na BiH. Mislim da značajan dio Afrike ima sličan ili bolji standard od BiH.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1031 of 2558 - 40.3%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 27 tra 2022, 13:39 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Ušla voda u uši. Daj još uvreda dok mi odstranjujemo i posljednje relikte HB. odstranjjujete vi bolan i sebe, samo vam je modus vivendi "nek komšiji crkne krava". sve što sam ti reko je GOLA ISTINA, i to ti jako dobro znaš ispod kože. ali kao svaki pojedinac ili skupina koja preduboko potone u destrukciju i negativnost, jedino što ti preostaje je NASTAVITI DALJE. jer kad bi se suočio sa samim sobom, ne bi to mogao podnjeti.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 27 tra 2022, 13:42 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75705 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Naša Kvačica je napisao/la: divizija je napisao/la: a najgore je zlo što ćete, kad nas sve uništite skupa sa samima sobom, tu Bosnu prepusti nekim kozoyebima iz Somalije u ime islama. iza vas samo pustoš ostaje, ko skakavci ste Zapravo BiH ima jedan od najstrožijih zakona o imigraciji, kao da se želiš useliti u Švicarsku. Pod uvjetom kad bi Somalijci htjeli. Pored cijele EU mali je broj imigranata koji se odlučuju na BiH. Mislim da značajan dio Afrike ima sličan ili bolji standard od BiH. Da je zakon blaži moglo bi dodatnih 1 miljun Hrvata i Srba, recimo članovi HDZ ili Vučićeve stranke, postati državljani BiH.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 27 tra 2022, 13:43 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: divizija je napisao/la: a najgore je zlo što ćete, kad nas sve uništite skupa sa samima sobom, tu Bosnu prepusti nekim kozoyebima iz Somalije u ime islama. iza vas samo pustoš ostaje, ko skakavci ste Zapravo BiH ima jedan od najstrožijih zakona o imigraciji, kao da se želiš useliti u Švicarsku. Pod uvjetom kad bi Somalijci htjeli. Pored cijele EU mali je broj imigranata koji se odlučuju na BiH. Mislim da značajan dio Afrike ima sličan ili bolji standard od BiH. Adis Abeba, Etiopija Sarajevo, Talibanland
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 27 tra 2022, 13:46 |
|
|
Karabaja je napisao/la: divizija je napisao/la: stvarnost je da ste vi ekonomsi šupak Europe i stvarnost je da dođemo li pdo vašu vlast da ćemo biti i mi.
to je STVARNOST, možeš ti mislit da sma ja umišljen, al itvoji dolaze na bauštelu kod mene, tvoje se žene kurvaju kod mene i tvoji čobani čuvaju ovce kod mene, NE OBRNUTO.
vi ste ekonomski pakšu Europe i granica s vama nije garant da ćemo mi opstati, ali izostanak granice je garant da ćete nas vi odvest u proapst.
vi ste ko trula jabuka od koje se zdrava želi izvući iz iste košare. to što ne volite istinu o sebi mene boli qrac, ja nisam politički korektan. da ste napravili svoj dio BH najuspješnijim, onda bi Hvrati se gurali biti s vama, ne obrnuto. No vi ste kako rekoh, ko trula jabuka s koje otrov prelazi na zdravu.
ne znate ništa napravit, ništa izgraditi, ništa stvoriti, znate samo trošit sadaku i iseljavat da vam drugi nađu posla. ekonomski ste drek, imate najgoru smrtnost od korone, najveće redove pred hambasadama i još se čudite što netke ne žel is vama.
a najgore je zlo što ćete, kad nas sve uništite skupa sa samima sobom, tu Bosnu prepusti nekim kozoyebima iz Somalije u ime islama. iza vas samo pustoš ostaje, ko skakavci ste
Ušla voda u uši. Daj još uvreda dok mi odstranjujemo i posljednje relikte HB. Čovjek je samo iskreno rekao kako vas doživljava. Odvajanje od muslimana je prije svega civilizacijsko pitanje. To je kao ono s kim si takav si. Ako se družiš sa propalitetom i ti ćeš postati propalica. A što se tiče stvarnosti, stvarnost vam je ovo: Gubeći desetine tisuća mladih godišnje, vi taj tempo ne možete izdržati dulje od nekoliko godina. E to vam je stvarnost, i tu ni SAD ne može pomoći.
1031 of 2558 - 40.3%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 27 tra 2022, 13:53 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37693 Lokacija: Gl. grad regije
|
Robbie MO je napisao/la: divizija je napisao/la: a najgore je zlo što ćete, kad nas sve uništite skupa sa samima sobom, tu Bosnu prepusti nekim kozoyebima iz Somalije u ime islama. Da. To i ja objasnjavam ovima koji misle što nas briga za BiH.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 27 tra 2022, 13:55 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37693 Lokacija: Gl. grad regije
|
novovrijeme je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Stvarno nemam zivaca da se nadjebajem sa vasim umisljenim osjecajem superiornosti. Jebite se, budite superiorni u svoja 4 zida i u svojim glavama. U stvarnosti ne stojite najbolje. Još jednom da napomenem, ovo što je Lars napisao je potpuno tačno, nikakva granica niti zakon nije garant opstanka bilo kojeg naroda. Pa hajde da vam rasparčamo Bosnu između Srbije i Hrvatske kad vam ne treba granica. Mogu i u sjedinjene hrvatske države.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Gazda
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 27 tra 2022, 13:55 |
|
Pridružen/a: 08 svi 2020, 16:23 Postovi: 3638 Lokacija: Stolni grad
|
Karabaja je napisao/la: Stvarno nemam zivaca da se nadjebajem sa vasim umisljenim osjecajem superiornosti. Jebite se, budite superiorni u svoja 4 zida i u svojim glavama. U stvarnosti ne stojite najbolje. Još jednom da napomenem, ovo što je Lars napisao je potpuno tačno, nikakva granica niti zakon nije garant opstanka bilo kojeg naroda. U našim glavama? Evo šta kare jedna vaša glava Šemsudin Serdarević " Ja ću vam reći, i na jednoj i na drugoj strani je jako puno ljudi koji su došli. Ali ja vidim da je na zapadnoj strani sve ala europski, a da je na ovoj drugoj strani jako loše stanje, kriminalno" https://bljesak.info/kultura/flash/zlat ... ndo/381083. JBT mojmilo bi trebalo biti kao elitno naselje a gore na brdu ljudim ispred kuće kade, lonci, raspale igračke itd. Ja htio ispred zgrade(koja ima zaseban prilaz i nije uz glavnu ulicu još je mala zgrada) ostaviti bajk govori mi susjed jesi normalan ti netko će ti ga klepiti, ja ga gledam je li normalan i još ga ložim kako bi njega prvo tražio kad bi mi nestao.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 27 tra 2022, 13:58 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Zapravo BiH ima jedan od najstrožijih zakona o imigraciji, kao da se želiš useliti u Švicarsku. Pod uvjetom kad bi Somalijci htjeli. Pored cijele EU mali je broj imigranata koji se odlučuju na BiH. Mislim da značajan dio Afrike ima sličan ili bolji standard od BiH. Adis Abeba, Etiopija Sarajevo, Talibanland Kigali, Ruanda. Mogli bi muslimanci početi opsjedati i veleposlanstvo Ruande. Ne znam samo kako će se uklopiti, nigdje smeća na ulici, ni papirića, ni gume ne pale, kakvi su to ljudi?
1031 of 2558 - 40.3%
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 27 tra 2022, 14:02 |
|
|
divizija je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Ušla voda u uši. Daj još uvreda dok mi odstranjujemo i posljednje relikte HB. odstranjjujete vi bolan i sebe, samo vam je modus vivendi "nek komšiji crkne krava". sve što sam ti reko je GOLA ISTINA, i to ti jako dobro znaš ispod kože. ali kao svaki pojedinac ili skupina koja preduboko potone u destrukciju i negativnost, jedino što ti preostaje je NASTAVITI DALJE. jer kad bi se suočio sa samim sobom, ne bi to mogao podnjeti. Pa kmečanjem na forumu nećeš ništa postići. Ti tako sposoban mogao bi smisliti neki način kako da nas ovako ajdne i nesposobne poraziš, i onda to preneseš svojim liderima.
|
|
Vrh |
|
|
mijat_tomic
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 27 tra 2022, 14:03 |
|
|
Karabaja je napisao/la: divizija je napisao/la: hrvatski natalitet, jako gospodarstvo i dobra javna uprava su nemogući pod muslimanskom vladavinom
zapravo nije ni muslimanski moguć a kamoli Hrvatski. Džamijaši i graDŽani su na odlično mputu da samounište i Bošnjake, ali to je vaša stvar. Sami birate biti šupak europe s najgorom demografijom i ekonomijom. To je vaš odabir, mi ne želimo biti dio toga.
biti pod muslimanskom vladavinm je biti osuđen na propast. Zapravo bi i muslimanima bilo pametnije da sami izaberu Hrvate da im vladaju, bolje bi ih vodio HDZ (iako su hrpa imbecila) od svih njihovih graDŽana i džamijaša.
ali muslimani, destruktivni kakvi jesu, biraju i vlastitu propast i još povlače Hrvate u isto, jer im je to jedino zadovoljstvo koje imaju, da zapapre Hrvatima.. Kad već sami ne mogu uspjeti ni u čemu, bar mogu drugome pakao priuštiti.
Stvarno nemam zivaca da se nadjebajem sa vasim umisljenim osjecajem superiornosti. Jebite se, budite superiorni u svoja 4 zida i u svojim glavama. U stvarnosti ne stojite najbolje. Još jednom da napomenem, ovo što je Lars napisao je potpuno tačno, nikakva granica niti zakon nije garant opstanka bilo kojeg naroda. Kakva je perspektiva hrvata konjica ili jablanice? Na pola puta mostara i sarajeva, priroda vrhunska, potencijal za turizam, a sredina lojava da lojavija ne moze bit. Normalnom covjeku se gadi tamo na izlet otic, a ne kamoli zivit tamo s vama lojavcima. Dobro vas je nobelovac andric opisao. Kamenjar u sirokom i grudama vas tuce u svakom pogledu. Jednostavno ste nesposobni, u sarajevo ulupane pare vise nego u berlin nakon 45, a i dalje izgleda kao kasaba. Jedini gradovi na koji nesto lice su tamo gdje su srbi i hrvati u vecini, i muslimani u tim sredinama imaju daleko veci standard nego u vasim lojavim muslimanskim gradovima
_________________ 28.4.2023 - Krstaski vladar FBiH Christian Schmidt salje SDFA djamijase na vjecna lovista
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 27 tra 2022, 14:07 |
|
|
Nairobi, Kenija Kakanj, Republika Bošnjačka
|
|
Vrh |
|
|
mijat_tomic
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 27 tra 2022, 14:10 |
|
|
Karabaja je napisao/la: divizija je napisao/la: stvarnost je da ste vi ekonomsi šupak Europe i stvarnost je da dođemo li pdo vašu vlast da ćemo biti i mi.
to je STVARNOST, možeš ti mislit da sma ja umišljen, al itvoji dolaze na bauštelu kod mene, tvoje se žene kurvaju kod mene i tvoji čobani čuvaju ovce kod mene, NE OBRNUTO.
vi ste ekonomski pakšu Europe i granica s vama nije garant da ćemo mi opstati, ali izostanak granice je garant da ćete nas vi odvest u proapst.
vi ste ko trula jabuka od koje se zdrava želi izvući iz iste košare. to što ne volite istinu o sebi mene boli qrac, ja nisam politički korektan. da ste napravili svoj dio BH najuspješnijim, onda bi Hvrati se gurali biti s vama, ne obrnuto. No vi ste kako rekoh, ko trula jabuka s koje otrov prelazi na zdravu.
ne znate ništa napravit, ništa izgraditi, ništa stvoriti, znate samo trošit sadaku i iseljavat da vam drugi nađu posla. ekonomski ste drek, imate najgoru smrtnost od korone, najveće redove pred hambasadama i još se čudite što netke ne žel is vama.
a najgore je zlo što ćete, kad nas sve uništite skupa sa samima sobom, tu Bosnu prepusti nekim kozoyebima iz Somalije u ime islama. iza vas samo pustoš ostaje, ko skakavci ste
Ušla voda u uši. Daj još uvreda dok mi odstranjujemo i posljednje relikte HB. Vidi ovog lojavca, pa u hr enklavi bijelom polju na izlazu mostara vam oci grize HB zastava svakih par metara. Moras u sarajevo iz istocno mostarske kasabe i svaki put moras tu proc i gledat UZP zastavu. E moj mujo, ne mozete ni te zastavice skinut, nemate muda za to, a pricas o unistavanju HB
_________________ 28.4.2023 - Krstaski vladar FBiH Christian Schmidt salje SDFA djamijase na vjecna lovista
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 27 tra 2022, 14:11 |
|
|
Mogadišu, Somalija Smogadišu, Bošnjija
|
|
Vrh |
|
|
ZIX
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 27 tra 2022, 14:12 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 27 tra 2022, 14:13 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Adis Abeba, Etiopija Sarajevo, Talibanland Kigali, Ruanda. Mogli bi muslimanci početi opsjedati i veleposlanstvo Ruande. Ne znam samo kako će se uklopiti, nigdje smeća na ulici, ni papirića, ni gume ne pale, kakvi su to ljudi? BiH
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 27 tra 2022, 14:15 |
|
|
To je Herceg Bosna.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 27 tra 2022, 14:16 |
|
|
mijat_tomic je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Stvarno nemam zivaca da se nadjebajem sa vasim umisljenim osjecajem superiornosti. Jebite se, budite superiorni u svoja 4 zida i u svojim glavama. U stvarnosti ne stojite najbolje. Još jednom da napomenem, ovo što je Lars napisao je potpuno tačno, nikakva granica niti zakon nije garant opstanka bilo kojeg naroda. Kakva je perspektiva hrvata konjica ili jablanice? Na pola puta mostara i sarajeva, priroda vrhunska, potencijal za turizam, a sredina lojava da lojavija ne moze bit. Normalnom covjeku se gadi tamo na izlet otic, a ne kamoli zivit tamo s vama lojavcima. Dobro vas je nobelovac andric opisao. Kamenjar u sirokom i grudama vas tuce u svakom pogledu. Jednostavno ste nesposobni, u sarajevo ulupane pare vise nego u berlin nakon 45, a i dalje izgleda kao kasaba. Jedini gradovi na koji nesto lice su tamo gdje su srbi i hrvati u vecini, i muslimani u tim sredinama imaju daleko veci standard nego u vasim lojavim muslimanskim gradovima Koliko reže škutori danas šta je ovo haha. Samo režite a mi ćemo svoj pos'o
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 27 tra 2022, 14:17 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: BiH To izgleda lijepo zbog hrvatske vlasti. Trebaš naći primjer gdje je muslimanac gradonačelnik a grad nije ružan.
1031 of 2558 - 40.3%
|
|
Vrh |
|
|
mariomario2020
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 27 tra 2022, 14:18 |
|
|
Karabaja je napisao/la: mijat_tomic je napisao/la: Kakva je perspektiva hrvata konjica ili jablanice? Na pola puta mostara i sarajeva, priroda vrhunska, potencijal za turizam, a sredina lojava da lojavija ne moze bit. Normalnom covjeku se gadi tamo na izlet otic, a ne kamoli zivit tamo s vama lojavcima. Dobro vas je nobelovac andric opisao. Kamenjar u sirokom i grudama vas tuce u svakom pogledu. Jednostavno ste nesposobni, u sarajevo ulupane pare vise nego u berlin nakon 45, a i dalje izgleda kao kasaba. Jedini gradovi na koji nesto lice su tamo gdje su srbi i hrvati u vecini, i muslimani u tim sredinama imaju daleko veci standard nego u vasim lojavim muslimanskim gradovima
Koliko reže škutori danas šta je ovo haha. Samo režite a mi ćemo svoj pos'o i mi svoj....svak svoj posao.....
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|