|
|
Stranica: 18/71.
|
[ 1763 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
aiwprton
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 27 tra 2022, 17:07 |
|
|
Ipak ste kmecanje stavili na max brzinu; hrvatska politika ultra kme kme.
_________________ “Okruženi ste pripadnicima Armije Republike Bosne i Hercegovine”
|
|
Vrh |
|
|
Zeta Reticuli
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 27 tra 2022, 17:38 |
|
|
Nemam naročito mišljenje o Milanoviću, mislim da sve ovo radi iz nekakvog osobnog kaprica i da tu nema iskrene ni poštene namjere, no sve što je rekao i poanta koju je izrekao apsolutno stoji. Degutantno je gledati kako hadezeovci napadaju Predsjednika jer pokušava aktualnu situaciju iskoristiti za trenutno dugoročno najprioritetnije pitanje hrvatske vanjske i sigurnosne politike. Ne, to nije Ukrajina, to nije oružje koje nam Amerikanci uzimaju i šalju u Ukrajinu već upravo pitanje izbornog zakona u BiH. Hrvatska se nije branila u Afganistanu kako je to na nekakvom američko-hrvatskom laprdala Kolinda, ali se branila i branit će se u BiH. Kad smo mi (na koljenima) ulazili u EU nije bilo šuše koja nas nije blokirala od Švedske do Slovenije. Sada kada prvi puta nakon Tuđmana jedan političar pokušava iskoristiti status "ravnopravnog partnera", dreka i buka iz smjera HDZ-a? I oni imaju obraza govorit o državotvornosti? Pa to je ponašanje na liniji Sarajeva, a ponašanje na liniji Sarajeva je protuhrvatsko ponašanje. Svjedočimo institucionalnoj agresiji s ciljem konstitutivne terminacije i umjesto da Predsjednik dobije podršku, oni ga napadaju? Pa jel vi vidite za koga glasate kad jedan zagovornik lex Perković i premijer kojem je u vladi sjedila osoba koja je optužila Hrvatsku za agresiju na BiH zvuči ko Franjo Tuđman? S kim mi kvarimo odnose? Sa Švedskom, Finskom? Tko su oni? Zašto bi mene bilo briga za interes Finske ili Švedske ako njih takve progresivne demokrate i humaniste ne zarezuje što se događa u BiH? Da parafraziram Victoriju Nuland - jebo Finsku i Švedsku!
|
|
Vrh |
|
|
Lars Dietrich
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 27 tra 2022, 17:42 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Lars Dietrich je napisao/la: Tu si vidiš u pravu da bi bilo kakva hrvatska vlast po prilici bila bolja nego bilo kakva BH inačica, mada ni u RH nije sve sjajno. Još samo da osvojimo srca ljudi za integralno hrvatstvo koje ja zastupam, između ostalog jer je gotovo svaka hrvatska vlast bolja od najbolje bošnjačke. Ili gotovo svaka katolička bolja bolja od bilo koje muslimanske.
Ne misliš valjda da se zanosim nacional romantikom. Hrvatski koncept je najbolji i njega treba usvojiti, jer je najbolji.
Međutim sa tim izborni zakon nema veze. Potpisete IZ i nemate problema. Nikad islam neće vladati nad vama. Nažalost hoće. HDZ zanimaju samo područja sa katoličkom većinom i kontrolni paket dionica da se brane interesi tajkuna i eventualno RH. Nama na terenu ostaje prevlast SDA i Islamske zajednice, dalje otvaranje medresa, džamija, ispiranje mozga, Palestina. Da ste se isprsili sa hrvatskim državljanstvima i dali nam izbor, sve bi bilo drugačije. Ovako nitko nije budala da podržava ovakav sustav i Palestinu. Nama treba hrvatska vlast na terenu i domovnice, a ne lijepe priče. Zato i neće biti Izbornog zakona i zato su se svi ujedinili protiv HDZ BiH. Svaka im čast, ujedinili su i Islamiste i Islamofobe. Kao i Srbi onomad 1992-1995.
_________________ Vidimo se u Hrvatskoj.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 27 tra 2022, 18:03 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39565 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Po anketi yutarnjeg 77% Pereca podržava bezuslovni ulazak Finske u NATO.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
ZIX
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 27 tra 2022, 18:23 |
|
|
Zeta Reticuli je napisao/la: Nemam naročito mišljenje o Milanoviću, mislim da sve ovo radi iz nekakvog osobnog kaprica i da tu nema iskrene ni poštene namjere, no sve što je rekao i poanta koju je izrekao apsolutno stoji. Degutantno je gledati kako hadezeovci napadaju Predsjednika jer pokušava aktualnu situaciju iskoristiti za trenutno dugoročno najprioritetnije pitanje hrvatske vanjske i sigurnosne politike. Ne, to nije Ukrajina, to nije oružje koje nam Amerikanci uzimaju i šalju u Ukrajinu već upravo pitanje izbornog zakona u BiH. Hrvatska se nije branila u Afganistanu kako je to na nekakvom američko-hrvatskom laprdala Kolinda, ali se branila i branit će se u BiH. Kad smo mi (na koljenima) ulazili u EU nije bilo šuše koja nas nije blokirala od Švedske do Slovenije. Sada kada prvi puta nakon Tuđmana jedan političar pokušava iskoristiti status "ravnopravnog partnera", dreka i buka iz smjera HDZ-a? I oni imaju obraza govorit o državotvornosti? Pa to je ponašanje na liniji Sarajeva, a ponašanje na liniji Sarajeva je protuhrvatsko ponašanje. Svjedočimo institucionalnoj agresiji s ciljem konstitutivne terminacije i umjesto da Predsjednik dobije podršku, oni ga napadaju? Pa jel vi vidite za koga glasate kad jedan zagovornik lex Perković i premijer kojem je u vladi sjedila osoba koja je optužila Hrvatsku za agresiju na BiH zvuči ko Franjo Tuđman? S kim mi kvarimo odnose? Sa Švedskom, Finskom? Tko su oni? Zašto bi mene bilo briga za interes Finske ili Švedske ako njih takve progresivne demokrate i humaniste ne zarezuje što se događa u BiH? Da parafraziram Victoriju Nuland - jebo Finsku i Švedsku! Samo bi još htio reći da i oni od kojih očekuješ da se vode trumpovskom "Croatia first", od kojih očekuješ da su suverenisti, uglavnom su na liniji HDZ-a po pitanju izbornog i NATO članstva Finske i Švedske ( koja direktno lobira protiv izbornog zakona, koja lobira za bezuvjetno održavanje izbora ). Neću ih imenovati, ali vidim neke velike Hrvate, katolike, desničare, navodno suvereniste kako po Twitteru izravno poručuju da se pomirimo da Srbi i Muslimani su demokratska većina od 85-90 posto, da u građanskoj možemo biti jezičac na vagi i trgovati s našom političkom podrškom. Hajde bar su iskreni, a tko prizna, pola mu se prašta. S druge strane, uglavnom oni veliki Hrvati, katolici, desničari i navodni suverenisti koji nam pričaju o potrebi dobrih odnosa sa Finskom i Švedskom, o nadrogiranom Zokiju, pogube se kad su tema Hrvati u BiH. Kao oni su zabrinuti za njihov položaj, ali im poručuju da šute, da sačekaju bolja vremena. Ali vrlo su im labavi ti odgovori. Možda i oni imaju na umu da takvom politikom ne mogu ništa Hrvati u BiH ostvariti, ali boje se biti izravni i poručiti im poput tog jednog tviteraša da se pomire s građanskom.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 27 tra 2022, 18:28 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39565 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
To samo govori koliko su ti "suverenisti" upoznati sa BiH kad tvrde da nacionalna manjina koja ne bi mogla niti birati niti svoje predstavnike može biti neki jezičak na vagi za nešto.
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 27 tra 2022, 18:34 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
ZIX je napisao/la: Zeta Reticuli je napisao/la: Nemam naročito mišljenje o Milanoviću, mislim da sve ovo radi iz nekakvog osobnog kaprica i da tu nema iskrene ni poštene namjere, no sve što je rekao i poanta koju je izrekao apsolutno stoji. Degutantno je gledati kako hadezeovci napadaju Predsjednika jer pokušava aktualnu situaciju iskoristiti za trenutno dugoročno najprioritetnije pitanje hrvatske vanjske i sigurnosne politike. Ne, to nije Ukrajina, to nije oružje koje nam Amerikanci uzimaju i šalju u Ukrajinu već upravo pitanje izbornog zakona u BiH. Hrvatska se nije branila u Afganistanu kako je to na nekakvom američko-hrvatskom laprdala Kolinda, ali se branila i branit će se u BiH. Kad smo mi (na koljenima) ulazili u EU nije bilo šuše koja nas nije blokirala od Švedske do Slovenije. Sada kada prvi puta nakon Tuđmana jedan političar pokušava iskoristiti status "ravnopravnog partnera", dreka i buka iz smjera HDZ-a? I oni imaju obraza govorit o državotvornosti? Pa to je ponašanje na liniji Sarajeva, a ponašanje na liniji Sarajeva je protuhrvatsko ponašanje. Svjedočimo institucionalnoj agresiji s ciljem konstitutivne terminacije i umjesto da Predsjednik dobije podršku, oni ga napadaju? Pa jel vi vidite za koga glasate kad jedan zagovornik lex Perković i premijer kojem je u vladi sjedila osoba koja je optužila Hrvatsku za agresiju na BiH zvuči ko Franjo Tuđman? S kim mi kvarimo odnose? Sa Švedskom, Finskom? Tko su oni? Zašto bi mene bilo briga za interes Finske ili Švedske ako njih takve progresivne demokrate i humaniste ne zarezuje što se događa u BiH? Da parafraziram Victoriju Nuland - jebo Finsku i Švedsku! Samo bi još htio reći da i oni od kojih očekuješ da se vode trumpovskom "Croatia first", od kojih očekuješ da su suverenisti, uglavnom su na liniji HDZ-a po pitanju izbornog i NATO članstva Finske i Švedske ( koja direktno lobira protiv izbornog zakona, koja lobira za bezuvjetno održavanje izbora ). Neću ih imenovati, ali vidim neke velike Hrvate, katolike, desničare, navodno suvereniste kako po Twitteru izravno poručuju da se pomirimo da Srbi i Muslimani su demokratska većina od 85-90 posto, da u građanskoj možemo biti jezičac na vagi i trgovati s našom političkom podrškom. Hajde bar su iskreni, a tko prizna, pola mu se prašta. S druge strane, uglavnom oni veliki Hrvati, katolici, desničari i navodni suverenisti koji nam pričaju o potrebi dobrih odnosa sa Finskom i Švedskom, o nadrogiranom Zokiju, pogube se kad su tema Hrvati u BiH. Kao oni su zabrinuti za njihov položaj, ali im poručuju da šute, da sačekaju bolja vremena. Ali vrlo su im labavi ti odgovori. Možda i oni imaju na umu da takvom politikom ne mogu ništa Hrvati u BiH ostvariti, ali boje se biti izravni i poručiti im poput tog jednog tviteraša da se pomire s građanskom. Imena bar u inbox bih molio.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 27 tra 2022, 18:40 |
|
|
Niste niti vi koji pokrivate te ništa bolji, u rangu ste kardinala Puljića. Ja bi taj post bez pardona zalijepio na forum.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 27 tra 2022, 18:41 |
|
|
daramo je napisao/la: Niste niti vi koji pokrivate te ništa bolji, u rangu ste kardinala Puljića. Ja bi taj post bez pardona zalijepio na forum. Kad vidim ovo neću ih imenovati zlo mi dođe.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1088 of 2558 - 42.53%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 27 tra 2022, 18:48 |
|
|
zaba1111 je napisao/la: Evo i ovde, zatrpavanje do bola. Otvorite im još koju temu ako ima je malo, ali na ozbiljnim temama gdje svraćaju i ozbiljni ljudi treba brisati spam. pričati o ozibljnosti dok si sam nisi priznao što je očito je kao yebati se i biti nevin
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
ZIX
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 27 tra 2022, 18:50 |
|
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 27 tra 2022, 18:51 |
|
|
ZIX je napisao/la: https://twitter.com/tomopik_zd/status/1519064546228461568?t=1qshJ9TLTYqkiXET6RiQ_A&s=19
Evo ga koji je to retard?
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 27 tra 2022, 18:55 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 16:32 Postovi: 6394 Lokacija: Izvan sebe
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Vid ljepote, a musliman gradonačelnik i nema Hrvata nikako Bugojno je užasno. Baš su pretvorili jedan europski grad u kasabetinu. Prođoh i zimus, koma. Pred rat je to bio možda i najljepši grad u Bosni za život. Imali su svega a more blizu. Pa on je mislio na damiju, a ko fol hvalio grad. I pazi to da je odusevljen da nema tamo hrvata, koje su protjerali u logorima tzv armije bih mucili, izgladnjivali i silovali. A prije rata je bilo 60% hrvata tamo.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
Vrh |
|
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 27 tra 2022, 18:58 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 16:32 Postovi: 6394 Lokacija: Izvan sebe
|
novovrijeme je napisao/la: aiwprton je napisao/la: Hrvat iz Sarajeva nije Hrvat, damn.
Ako je bio u islamskoj Armiji RBiH ili u muslimanskoj stranci onda nije Hrvat nego Musliman sa hrvatskim imenom. Ako je kao sejdo, onda je gore i od toga- IZDAJICA, PAS, KOJEG TREBA ZATUCI.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
Vrh |
|
|
Hroboatos
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 27 tra 2022, 19:01 |
|
|
Ovo je Milanovićeva dobra izjava, da vidimo što dalje. Iako mislim da je preko 70% njegovih naklapanja bez veze i štetno, često ubode pravo. Ako HDZ ne izgura obustavu ili odgodu izbora do promjene IZ, Milanović može blokirati sve, jer ima takve zakonske ovlasti kao lančana reakcija.
Besmisleno je što napada Plenkovića za sve živo, no Plenković nije uspio oko BH svojom politikom diplomacije iza kulisa. Ako ne nađe načina da nakon ovih zadnjih muslimanskih svinarija blokira tu farsu od izbora u protektoratu, onda je, urbi et orbi, Plenković dosta dobar, no kad dođe do nečeg jačeg- ništa, osoba koja samo širi defetizam i podložništvo. To nije uspjeh ako si iznad Bugatrske i realno Rumunjske.
Ne bih stavljao sve na njega, narod je pasivan, tup i paraliziran, no nekad državnik- ako to jest, kao što je bio Tuđman- mora djelovati i da ide uz dlaku.
Plenković ide niz dlaku, pa se nešto isplati, a dosta toga- ne, dapače, truba.
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 27 tra 2022, 19:16 |
|
|
ZIX je napisao/la: https://twitter.com/tomopik_zd/status/1519064546228461568?t=1qshJ9TLTYqkiXET6RiQ_A&s=19
Evo ga Ok je tip samo je standardno neupućen u bh slagalicu…
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 27 tra 2022, 19:24 |
|
|
Hroboatos je napisao/la: Ovo je Milanovićeva dobra izjava, da vidimo što dalje. Iako mislim da je preko 70% njegovih naklapanja bez veze i štetno, često ubode pravo. Ako HDZ ne izgura obustavu ili odgodu izbora do promjene IZ, Milanović može blokirati sve, jer ima takve zakonske ovlasti kao lančana reakcija.
Besmisleno je što napada Plenkovića za sve živo, no Plenković nije uspio oko BH svojom politikom diplomacije iza kulisa. Ako ne nađe načina da nakon ovih zadnjih muslimanskih svinarija blokira tu farsu od izbora u protektoratu, onda je, urbi et orbi, Plenković dosta dobar, no kad dođe do nečeg jačeg- ništa, osoba koja samo širi defetizam i podložništvo. To nije uspjeh ako si iznad Bugatrske i realno Rumunjske.
Ne bih stavljao sve na njega, narod je pasivan, tup i paraliziran, no nekad državnik- ako to jest, kao što je bio Tuđman- mora djelovati i da ide uz dlaku.
Plenković ide niz dlaku, pa se nešto isplati, a dosta toga- ne, dapače, truba. Plenković je dobar za poziranje sa EU čelnicima i sisanje sadake iz Fondova i te pizdarije. To mu je vrh vanjske politike. Položaj Hrvata BiH je trebao biti nulti prioritet od početka mandata. Al uvijek nešto drugo važnije. I on nema taj Milanovićev uličarski fajterski gard. A to je realno problem jer ako nešto u životu hoćeš napraviti/preokrenuti - bez muda/petlje ne ide. “Tiha voda brege gloda” je priča u ustaljenim organizacijama i na ustaljenim postavkama i tu Plenković prosperira. Za mijenjat stvari iz temelja trebas fajtera. Jedini put je Plenki pokazao muda kada je posmjenjivao javno na sjednici Vlade one Mostovce. Jedini put u silne godine vladavine. Da je Plenki bio na Tudjmanovom mjestu 90-ih Hrvatska bi bila u krnjoj Jugi sa vetom seljačina iz Knina na svaku odluku a Zapad bi mu aplaudirao kao velikom mirotvorcu. Srećom Franjo je rodjen s mudima.
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
Zviezda Granda
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 27 tra 2022, 19:27 |
|
|
‘Visoki predstavnik u BiH je ilegalan, a glodavca Zekanovića je trebalo uhititi! Nemam ništa protiv Švedske i Finske, ali...‘ Komentirajući potez Hrvoja Zekanovića u Saboru koji je mahao vrećicom s bijelim prahom tvrdeći da ju je pronašao na Pantovčaku aludirajući da je u njoj kokain, rekao je: - Taj Plenkovićev glodavac, rodent, koji je odjednom počeo nešto raditi za novac, to nije posao saborskih zastupnika, to je sumnjivo. Zašto se okomio na mene, nije mi to problem, ali doći u Sabor i reći da imaš pola kile kokaina, a nije uhapšen…? Istina, štiti ga imunitet, ali do određene težime kaznenog djela, a ovo je teško kazneno djelo, Trebalo ga je privesti i optužiti za rasparčavanje narkotika, ako je zaista imao kokain kod sebe. Ako nije, treba ga odmah u ludnicu strpati, izjavio je Milanović, kako ga je citirao N1. Komentirajući šefa diplomacije Gordana Grlića Radmana i njegove komentare na predsjednikov račun u kontekstu najave blokade pristupa Švedske i Finske u NATO, rekao je: - On je rumeni seoski đilkoš, nema se on zašto crveniti. To je Plenkovićev Rummenige. Neka se crveni zbog lopovluka u svojoj stranci. Zbog toga se crveni? Radosno hoda poljem pjesnik i citira Jesenjina Lavrovu prije mjesec i pol ili dva i pol mjeseca, tko je rusofil, on ili ja?, upitao je Milanović. - Švedska ministrica vanjskih poslova bila mi je frendica, znamo se sto godina. Ali sorry, ja sam hrvatski predsjednik. Plenković je jučer bio nejasan. Očekivao sam da kaže da je predsjednik Republike ili potpuno poludio, ili je trebao reći da se slaže sa mnom. Tipična kukavica. I onda je danas pustio Zekanovića, herojskog zeca… Znam što sam rekao. Hrvatska prva, ne America first. Mi smo predmet omalovažavanja, džeparenja, kako da kažem da imamo potrebe, da smo saveznici? Ili će Zapad natjerati Izetbegovića da se usvoji civilizirano rješenje ili će visoki predstavnik za BiH, čovjek koji je nelegalno ondje došao, nije ga izabralo Vijeće sigurnosti UN-a, ali upliće se u sve, odjednom nema što reći o izbornom zakonu u BiH. Pa taj čovjek ima Bonnske ovlasti, neka ih iskoristi. On je iz Europske pučke stranke koja je u rasulu, ali još ih ima. Plenković je iz EPP-a, neka mu kaže da iskoristi te ovlasti, poručio je Milanović. - BiH nije moja izborna zona, ali to su hrvatski interesi i kad netko kaže da to treba odvojiti jedno od drugog, onda njega i slične treba odvojiti od hrvatskog naroda, dodao je. - Nemam ništa protiv Finske i Švedske. Imam protiv onih koji nam mogu pomoći, ali ne žele, izjavio je najavljujući da će učiniti sve da, dok god se ne riješi pitanje izbornog zakona u BiH, za koji navodi da je "vitalni hrvatski interes", Hrvatski sabor ne prihvati ulazak tih dviju zemalja u NATO. Rekao je i da u tom smislu namjerava izvesti i HDZ na čistac tvrdeći da neće nogom smjeti kročiti u BiH ako propuste ovu priliku. - Ovo radim nerado, ali nemam izbora. Doveden sam u situaciju da zbog bezobrazluka elita u Sarajevu i nerada međunarodnih pregovarača, nepovjerenja prema Hrvatskoj, moj zadatak je zaštititi te ljude. Ako će me zato proglasiti šovinistom, fućka mi se, rekao je.https://www.zabranjeni.url/vijesti/hrvatsk ... i-15188966
|
|
Vrh |
|
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 27 tra 2022, 19:29 |
|
|
Lars Dietrich je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Opstanak Hrvata BiH (garantirani, trajni opstanak, i uništenje svake mogućnosti da nas **** ikada, uz milijun godina sabura, istisnu) je važniji od upotrebe imena neke povijesne pokrajiine.
Nisu BH Hrvati katolici sami u BiH. Postoje i interesi i drugih ljudi. Ma kako tebi to zvučalo glupo, ali svi ljudi su jednaki u bazičnim pravima. Opstanak BH Hrvata katolika se osigurava natalitetom, jakim gospodarstvom i dobrom javnom upravom, a ne diskriminirajućim zakonima i garancijama. Ne znam odakle crpiš osjećaj superironosti, ali to je samo osjećaj. U realnom svijetu se uvažavaju svi sudionici društvenog i političkog života. Šta znac da se i muslimanski opstanak vrti oko toga,sta znaci da IZ nemoze krsit vas vitalni nac. interes a sta opet znaci da ste fasisti!!
_________________ Jedino oružje im je pero, ali su nepismeni.
|
|
Vrh |
|
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 27 tra 2022, 19:34 |
|
|
Karabaja je napisao/la: divizija je napisao/la: hrvatski natalitet, jako gospodarstvo i dobra javna uprava su nemogući pod muslimanskom vladavinom
zapravo nije ni muslimanski moguć a kamoli Hrvatski. Džamijaši i graDŽani su na odlično mputu da samounište i Bošnjake, ali to je vaša stvar. Sami birate biti šupak europe s najgorom demografijom i ekonomijom. To je vaš odabir, mi ne želimo biti dio toga.
biti pod muslimanskom vladavinm je biti osuđen na propast. Zapravo bi i muslimanima bilo pametnije da sami izaberu Hrvate da im vladaju, bolje bi ih vodio HDZ (iako su hrpa imbecila) od svih njihovih graDŽana i džamijaša.
ali muslimani, destruktivni kakvi jesu, biraju i vlastitu propast i još povlače Hrvate u isto, jer im je to jedino zadovoljstvo koje imaju, da zapapre Hrvatima.. Kad već sami ne mogu uspjeti ni u čemu, bar mogu drugome pakao priuštiti.
Stvarno nemam zivaca da se nadjebajem sa vasim umisljenim osjecajem superiornosti. Jebite se, budite superiorni u svoja 4 zida i u svojim glavama. U stvarnosti ne stojite najbolje. Još jednom da napomenem, ovo što je Lars napisao je potpuno tačno, nikakva granica niti zakon nije garant opstanka bilo kojeg naroda. mi smo superiorni u u trokutu ********* jedan i od srba smo vise teritorija sacuvali i od vas vise prosperiramo :) Vi ste treceg svijeta narod,ciganija.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 27 tra 2022, 19:37 |
|
|
Zviezda Granda je napisao/la: ‘Visoki predstavnik u BiH je ilegalan, a glodavca Zekanovića je trebalo uhititi! Nemam ništa protiv Švedske i Finske, ali...‘ Komentirajući potez Hrvoja Zekanovića u Saboru koji je mahao vrećicom s bijelim prahom tvrdeći da ju je pronašao na Pantovčaku aludirajući da je u njoj kokain, rekao je: - Taj Plenkovićev glodavac, rodent, koji je odjednom počeo nešto raditi za novac, to nije posao saborskih zastupnika, to je sumnjivo. Zašto se okomio na mene, nije mi to problem, ali doći u Sabor i reći da imaš pola kile kokaina, a nije uhapšen…? Istina, štiti ga imunitet, ali do određene težime kaznenog djela, a ovo je teško kazneno djelo, Trebalo ga je privesti i optužiti za rasparčavanje narkotika, ako je zaista imao kokain kod sebe. Ako nije, treba ga odmah u ludnicu strpati, izjavio je Milanović, kako ga je citirao N1. Komentirajući šefa diplomacije Gordana Grlića Radmana i njegove komentare na predsjednikov račun u kontekstu najave blokade pristupa Švedske i Finske u NATO, rekao je: - On je rumeni seoski đilkoš, nema se on zašto crveniti. To je Plenkovićev Rummenige. Neka se crveni zbog lopovluka u svojoj stranci. Zbog toga se crveni? Radosno hoda poljem pjesnik i citira Jesenjina Lavrovu prije mjesec i pol ili dva i pol mjeseca, tko je rusofil, on ili ja?, upitao je Milanović. - Švedska ministrica vanjskih poslova bila mi je frendica, znamo se sto godina. Ali sorry, ja sam hrvatski predsjednik. Plenković je jučer bio nejasan. Očekivao sam da kaže da je predsjednik Republike ili potpuno poludio, ili je trebao reći da se slaže sa mnom. Tipična kukavica. I onda je danas pustio Zekanovića, herojskog zeca… Znam što sam rekao. Hrvatska prva, ne America first. Mi smo predmet omalovažavanja, džeparenja, kako da kažem da imamo potrebe, da smo saveznici? Ili će Zapad natjerati Izetbegovića da se usvoji civilizirano rješenje ili će visoki predstavnik za BiH, čovjek koji je nelegalno ondje došao, nije ga izabralo Vijeće sigurnosti UN-a, ali upliće se u sve, odjednom nema što reći o izbornom zakonu u BiH. Pa taj čovjek ima Bonnske ovlasti, neka ih iskoristi. On je iz Europske pučke stranke koja je u rasulu, ali još ih ima. Plenković je iz EPP-a, neka mu kaže da iskoristi te ovlasti, poručio je Milanović. - BiH nije moja izborna zona, ali to su hrvatski interesi i kad netko kaže da to treba odvojiti jedno od drugog, onda njega i slične treba odvojiti od hrvatskog naroda, dodao je. - Nemam ništa protiv Finske i Švedske. Imam protiv onih koji nam mogu pomoći, ali ne žele, izjavio je najavljujući da će učiniti sve da, dok god se ne riješi pitanje izbornog zakona u BiH, za koji navodi da je "vitalni hrvatski interes", Hrvatski sabor ne prihvati ulazak tih dviju zemalja u NATO. Rekao je i da u tom smislu namjerava izvesti i HDZ na čistac tvrdeći da neće nogom smjeti kročiti u BiH ako propuste ovu priliku. - Ovo radim nerado, ali nemam izbora. Doveden sam u situaciju da zbog bezobrazluka elita u Sarajevu i nerada međunarodnih pregovarača, nepovjerenja prema Hrvatskoj, moj zadatak je zaštititi te ljude. Ako će me zato proglasiti šovinistom, fućka mi se, rekao je.https://www.zabranjeni.url/vijesti/hrvatsk ... i-15188966 Wow! Sljedeće izbore ako treba cijeli dan stojim u redu, ali glasam za Milanovića.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1088 of 2558 - 42.53%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 27 tra 2022, 19:38 |
|
|
Eminencija je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Stvarno nemam zivaca da se nadjebajem sa vasim umisljenim osjecajem superiornosti. Jebite se, budite superiorni u svoja 4 zida i u svojim glavama. U stvarnosti ne stojite najbolje. Još jednom da napomenem, ovo što je Lars napisao je potpuno tačno, nikakva granica niti zakon nije garant opstanka bilo kojeg naroda. mi smo superiorni u u trokutu ********* jedan i od srba smo vise teritorija sacuvali i od vas vise prosperiramo :) Vi ste treceg svijeta narod,ciganija. Važi, idi sad moli EU da vasu nesposobnost i propast spasi retrogradnim aparthejd zakonom. Kaži i da smo mi tamniji i lojavi, to ce pomoci
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 27 tra 2022, 19:40 |
|
Pridružen/a: 08 lip 2021, 18:22 Postovi: 5678 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Zeta Reticuli je napisao/la: Nemam naročito mišljenje o Milanoviću, mislim da sve ovo radi iz nekakvog osobnog kaprica i da tu nema iskrene ni poštene namjere, no sve što je rekao i poanta koju je izrekao apsolutno stoji. Degutantno je gledati kako hadezeovci napadaju Predsjednika jer pokušava aktualnu situaciju iskoristiti za trenutno dugoročno najprioritetnije pitanje hrvatske vanjske i sigurnosne politike. Ne, to nije Ukrajina, to nije oružje koje nam Amerikanci uzimaju i šalju u Ukrajinu već upravo pitanje izbornog zakona u BiH. Hrvatska se nije branila u Afganistanu kako je to na nekakvom američko-hrvatskom laprdala Kolinda, ali se branila i branit će se u BiH. Kad smo mi (na koljenima) ulazili u EU nije bilo šuše koja nas nije blokirala od Švedske do Slovenije. Sada kada prvi puta nakon Tuđmana jedan političar pokušava iskoristiti status "ravnopravnog partnera", dreka i buka iz smjera HDZ-a? I oni imaju obraza govorit o državotvornosti? Pa to je ponašanje na liniji Sarajeva, a ponašanje na liniji Sarajeva je protuhrvatsko ponašanje. Svjedočimo institucionalnoj agresiji s ciljem konstitutivne terminacije i umjesto da Predsjednik dobije podršku, oni ga napadaju? Pa jel vi vidite za koga glasate kad jedan zagovornik lex Perković i premijer kojem je u vladi sjedila osoba koja je optužila Hrvatsku za agresiju na BiH zvuči ko Franjo Tuđman? S kim mi kvarimo odnose? Sa Švedskom, Finskom? Tko su oni? Zašto bi mene bilo briga za interes Finske ili Švedske ako njih takve progresivne demokrate i humaniste ne zarezuje što se događa u BiH? Da parafraziram Victoriju Nuland - jebo Finsku i Švedsku! ako se ne donese IZ a HDZ se bude ponašao ovako , svako ko na idućim izborima glasa za njega bilo HDZ HR ili HDZ BIH može slobodno počet ić u dzamiju i na obilježavanja godišnjica ARBIH .
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 27 tra 2022, 19:42 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Vid ljepote, a musliman gradonačelnik i nema Hrvata nikako Bugojno je užasno. Baš su pretvorili jedan europski grad u kasabetinu. Prođoh i zimus, koma. Pred rat je to bio možda i najljepši grad u Bosni za život. Imali su svega a more blizu. niti jedan putokaz nije bio u cijelom gradu ka sam ja prolazio LOL
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 27 tra 2022, 19:49 |
|
|
GRLIĆ RADMAN: Ne treba ulazak Finske i Švedske u NATO dovoditi u vezu s izmjenama Izbornog zakona BiH
Znači svedska tuka je ono oko izbora izjavila nakon posjete Sarajevu.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|