|
|
Stranica: 60/322.
|
[ 8049 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Dane
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 12 tra 2013, 15:20 |
|
|
rastko je napisao/la: Dane je napisao/la: Ne znam baš ko se pravi mutav. Drugo je kada bi Beograd kao glavni grad Srba imao takve nazive, a drugo je kada to ima Banja Luka koja je pred 20 godina bila multikulturni grad.
A Beograd niti danas nema prevlast takvih naziva što dovoljno govori o tolerantnosti Beograda i Banja Luke.
Čini se da neki etničko čišćenje opravdavaju kao prihvatljivo ponašanje. Ono što je problematično je da li bi takvi prihvatili iste kriterije eventualno primjenjene na njima (vidjeti Kosovo).
Znate drugovi onu staru: ne radi drugima ono što ne želiš da drugi tebi rade. To naravno ide sve tri strane.
Ucini mi uslugu.Otvori kartu Beograda i kreni citat imena ulica.Meni se nesvida sta citam ,previse Hrvatski "heroja " To je ono o čemu govorim. Beograd koji je glavni grad Srba je civiliziraniji i tolerantniji od Banja Luke koja je multikulturalni grad a ne grad jedne nacije.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 12 tra 2013, 15:22 |
|
|
Dane je napisao/la: Dobro. Tematika je Dodik. Koji je predsjednik etniteta koji je istjerao nas Hrvate kompletno, uzeo nam imovinu i preimenovao ulice. I sada još traži da se to legalizira. Neće moći..
Ovo vam je predsjednik gospodin Milorad, zakažite sastanak s njim i njemu se žalite a ne meni, gospodine Dane
|
|
Vrh |
|
|
mario_cro
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 12 tra 2013, 15:22 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 13:01 Postovi: 3675 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
Dane je napisao/la: rastko je napisao/la: Jedni daju ulicama slavna imena poput Ante Pavelica i Starcevica,drugi potrosise galone zelene farbe farbajuci ulice . Jednako mišljenje imam prema takvima Onda odi na njihove forume kenjat.
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
Vrh |
|
|
Dane
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 12 tra 2013, 15:24 |
|
|
rastko je napisao/la: Zašto? Zato jer ne razmišljam u trenutnom duhu 'lizanja' Zap. Mostara i Banja Luke, gdje svako gleda kako da iskoristi onoga drugoga. To je jalova i beskorisna politika koja dosad nije donijela nikakve dobre rezultate ali zato šteti Hrvatima BiH izvan područja HB.
|
|
Vrh |
|
|
rastko
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 12 tra 2013, 15:25 |
|
|
mario_cro je napisao/la: Dane je napisao/la: Jednako mišljenje imam prema takvima
Onda odi na njihove forume kenjat. Stidi se ,neces valjda da saljes Hrvatsko cvece prljavim Vlajama
|
|
Vrh |
|
|
Dane
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 12 tra 2013, 15:26 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Dane je napisao/la: Dobro. Tematika je Dodik. Koji je predsjednik etniteta koji je istjerao nas Hrvate kompletno, uzeo nam imovinu i preimenovao ulice. I sada još traži da se to legalizira. Neće moći..
Ovo vam je predsjednik gospodin Milorad, zakažite sastanak s njim i njemu se žalite a ne meni, gospodine Dane Vidim štuje se ovdje njegov lik i djelo. Neupućeni bi dobio dojam da je čovjek predsjednik i RS i HB :) Sada još samo Hrvatska ostaje kao neosvojena tvrđava te 'koalicije'. Koja će takva ipak i ostati
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 12 tra 2013, 15:28 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Dane je napisao/la: ali zato šteti Hrvatima BiH izvan područja HB. Aha. Safete, ne se tako brzo otkrivati. Dajte moderacijo, radite nešto korisno.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 12 tra 2013, 15:29 |
|
|
Nije, on je samo predsjednik Srpske ali je u više nego dobrim odnosima sa zvaničnicima Herceg-Bosne, gospodine Dane.
|
|
Vrh |
|
|
Dane
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 12 tra 2013, 15:30 |
|
|
Vidim ovdje ima dosta iz nekih nepostojećih 'republika'. Ima li koji možda iz republike srpske krajine :) Izgleda oni su realniji malo
|
|
Vrh |
|
|
Dane
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 12 tra 2013, 15:31 |
|
|
BBC je napisao/la: Dane je napisao/la: ali zato šteti Hrvatima BiH izvan područja HB. Aha. Safete, ne se tako brzo otkrivati. Dajte moderacijo, radite nešto korisno. Tako je, ukinite sve koji ne misle kao 'mi'. Jer tako se radi u demokraciji kojoj 'mi' težimo ;)
|
|
Vrh |
|
|
Dane
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 12 tra 2013, 15:33 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Nije, on je samo predsjednik Srpske ali je u više nego dobrim odnosima sa zvaničnicima Herceg-Bosne, gospodine Dane. Sasvim točno, ali nije u dobrim odnosima sa Hrvatima BiH (sem nekolicine vas). Što je puno važnije. Jer ni 'zvaničnici' nisu dobri sa Zagrebom a Zagreb je ipak viša instanca za ova pitanja (da se neko ne naljuti)
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 12 tra 2013, 15:39 |
|
|
Evo ti jedna karta, da u sevdah padneš.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 12 tra 2013, 15:41 |
|
|
Gospodine Dane, utvaram li si ili ste i vi iz Posavine?
|
|
Vrh |
|
|
mario_cro
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 12 tra 2013, 15:46 |
|
|
Dane je napisao/la: Agathonikos je napisao/la: Nije, on je samo predsjednik Srpske ali je u više nego dobrim odnosima sa zvaničnicima Herceg-Bosne, gospodine Dane. Sasvim točno, ali nije u dobrim odnosima sa Hrvatima BiH (sem nekolicine vas). Što je puno važnije. Jer ni 'zvaničnici' nisu dobri sa Zagrebom a Zagreb je ipak viša instanca za ova pitanja (da se neko ne naljuti) Obrnuto ,ta "nekolicina" je dobila povjerenje većine BH Hrvata na izborima.A vi ste u dobrim odnosima sa nekolicinom HSP-ovaca i daidža koji vam ljube dupe.Toliko vas malo ima da si ti kao Bošnjak prisiljen doć nama prodavat kifle.
|
|
Vrh |
|
|
Dane
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 12 tra 2013, 16:19 |
|
|
mario_cro je napisao/la: Dane je napisao/la: Sasvim točno, ali nije u dobrim odnosima sa Hrvatima BiH (sem nekolicine vas). Što je puno važnije. Jer ni 'zvaničnici' nisu dobri sa Zagrebom a Zagreb je ipak viša instanca za ova pitanja (da se neko ne naljuti)
Obrnuto ,ta "nekolicina" je dobila povjerenje većine BH Hrvata na izborima.A vi ste u dobrim odnosima sa nekolicinom HSP-ovaca i daidža koji vam ljube dupe.Toliko vas malo ima da si ti kao Bošnjak prisiljen doć nama prodavat kifle. Da izvineš ta 'većina' je manje od 40% Hrvata u BiH. Prebroji koliko ih nije izašlo jer su znali da nemaju za koga. Ali i to će doć na svoje pa neće više bit poželjno prikazivati tri prsta na forumu BiH Hrvata. Jest da je i kod nas trajalo od 1991-1995 ali mi u Hrvatskoj smo to prevazišli Sve u svoje vrijeme
|
|
Vrh |
|
|
mario_cro
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 12 tra 2013, 16:23 |
|
|
Dane je napisao/la: Da izvineš ta 'većina' je manje od 40% Hrvata u BiH. Prebroji koliko ih nije izašlo jer su znali da nemaju za koga. Ali i to će doć na svoje pa neće više bit poželjno prikazivati tri prsta na forumu BiH Hrvata. Jest da je i kod nas trajalo od 1991-1995 ali mi u Hrvatskoj smo to prevazišli
Sve u svoje vrijeme
A tko je osvojio većinu? Da pogodim, HSP?
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 12 tra 2013, 16:25 |
|
|
Dane je napisao/la: Ali i to će doć na svoje pa neće više bit poželjno prikazivati tri prsta na forumu BiH Hrvata. Jest da je i kod nas trajalo od 1991-1995 ali mi u Hrvatskoj smo to prevazišli
Nedžade, tih godina Hrvati nisu imali Internet. Idi prouči jednu fatihu, umij se pa se vrati. I da ti nije palo na pamet na ovom forumu vrijeđati Tuđmana kao oni tamo na pereckim forumima.
|
|
Vrh |
|
|
Dane
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 12 tra 2013, 16:25 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Gospodine Dane, utvaram li si ili ste i vi iz Posavine? Ne kolega ja sam iz srca Hrvatske, mjesta koje će dovest u red ovaj nered što se tamo kod vas dešava. Između ostalog i Posavinu kad je već spominješ. Ne može se danas otimati samo tako, pogotovo bez dobrog zaleđa kojega ruku na srce vaša strana nikada nije imala manje. Znači pravda će da pobedi i svi narodi će da žive dobro ;)
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 12 tra 2013, 16:28 |
|
|
Posavina će se spojiti Hrvatskoj, kad tad. Jesi ti vidio na što to liči na karti ?
|
|
Vrh |
|
|
Dane
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 12 tra 2013, 16:29 |
|
|
BBC je napisao/la: Dane je napisao/la: Ali i to će doć na svoje pa neće više bit poželjno prikazivati tri prsta na forumu BiH Hrvata. Jest da je i kod nas trajalo od 1991-1995 ali mi u Hrvatskoj smo to prevazišli
Nedžade, tih godina Hrvati nisu imali Internet. Idi prouči jednu fatihu, umij se pa se vrati. I da ti nije palo na pamet na ovom forumu vrijeđati Tuđmana kao oni tamo na pereckim forumima. Što bih vrijeđao tog velikog čovjeka, kojega sam i osobno upoznao (i prije nego ostali). I da, ne znam zašto me zoveš Nedžad, jel se možda ne uklapam u tvoju sliku Hrvata ;) Osim toga ne vidim razloga zašto bi se predstavljao kao nešto što nisam. Ja sam za mir toleranciju prosperitet i suživot. Ako si i ti, tada smo na istoj strani
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 12 tra 2013, 16:33 |
|
|
Normalno da si Nedžad kad ne želiš Herceg-Bosnu. Nisi valjda Anton.
|
|
Vrh |
|
|
Dane
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 12 tra 2013, 16:33 |
|
|
BBC je napisao/la: Posavina će se spojiti Hrvatskoj, kad tad. Jesi ti vidio na što to liči na karti ? Posavina se neće spojiti Hrvatskoj jer nam ne treba Velika Srbija na 50 Km od Zagreba. Ali neće ni ostati teritorijalna veza između dvije RS, to je sasvim izvjesno. Malo se informirati
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 12 tra 2013, 16:35 |
|
|
Tako te lako uhvatiti da krinka padne. Pa Safete ne pomažeš svom narodu ovako laganjem. Širiš mržnju protiv Bošnjaka jer vas Hrvati sve više mrze kako više lažete.
|
|
Vrh |
|
|
Dane
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 12 tra 2013, 16:37 |
|
|
BBC je napisao/la: Normalno da si Nedžad kad ne želiš Herceg-Bosnu. Nisi valjda Anton. Nisam Nedžad a nisam ni Anton. Želim prosperitet hrvatskom narodu u BiH ali ne tako da se odvoji HB a ostali Hrvati BiH izgube vjekovnu domovinu. Hrvati su odvajkada bili ravnopravni narod na ČITAVOM teritoriju BiH. Ako to nekima ne odgovara pa žele utopiti ostale zbog svoje koristi, to je nažalost njihov problem. Ako se izdvoji HB tada će se i Srbija proširiti na 50 km do Zagreba što se ni u kojem slučaju neće dopustiti. Ako nije mogla stoljećima u ratu neće ni sada u miru. Zato braćo potražimo prihvatljivo rješenje za sve Hrvate, naravno i za vas u HB.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 12 tra 2013, 16:38 |
|
|
Tema je Dodik.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: Banya i 37 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|