HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 24 sij 2025, 02:00.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 8049 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 322  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Milorad Dodik
PostPostano: 23 tra 2013, 23:10 

Lebowski je napisao/la:
Kakvom okupatoru? Nismo mogli bez rata, nismo mogli u onoj državi zajedno, nemamo pojma šta je demokratija, privreda propala, Big Broher/Farma i Zvezde granda su vrhunac kulturnog izražavanja. Jedino što se malo u sportu pojave pojedinci kao Djoković ili Janica Kostelić. Rupa smo u svemu, sa Amerikom ili bez nje i sami smo krivi za to. Ili možeš reći da je to zbog 500 godina Turaka, da se ne zamaraš.

Vjeruj mi da 500 godina Turaka ima više uticaja nego to "kakav smo mi narod/narodi".

Besmisleno je kriviti običan narod. A nije ni tema.

Vrh

PostPostano: 23 tra 2013, 23:14 

Ali opet je taj okupator zaslužan za RS. Ako bi netko trebao biti protiv USA, onda su to Hrvati.

Vrh

PostPostano: 23 tra 2013, 23:17 

Divlja svinja5 je napisao/la:
Ali opet je taj okupator zaslužan za RS. Ako bi netko trebao biti protiv USA, onda su to Hrvati.

Kakva zamjena teza... taj okupator je zaslužan za RH i FBiH.

Vrh

PostPostano: 23 tra 2013, 23:40 

Lebowski je napisao/la:
Kakvom okupatoru? Nismo mogli bez rata, nismo mogli u onoj državi zajedno, nemamo pojma šta je demokratija, privreda propala, Big Broher/Farma i Zvezde granda su vrhunac kulturnog izražavanja. Jedino što se malo u sportu pojave pojedinci kao Djoković ili Janica Kostelić. Rupa smo u svemu, sa Amerikom ili bez nje i sami smo krivi za to. Ili možeš reći da je to zbog 500 godina Turaka, da se ne zamaraš.

Mogli smo bez rata. Nego su neki željeli se odvajati od Juge.
Što se tiče ostaloga, jasno je bilo da će Titinska socijalistička privreda dolaskom kapitalizma propasti,tu nisu krivi ljudi,već vrijeme i tranzicija!

Što se sporta tiče, narod RS svih ovih godina radostan i presrećena,jer svake godine slavi barem nekoliko velikih rezultata svoje reprezentacije u nekoliko sportova.

Vrh

PostPostano: 23 tra 2013, 23:44 

Narod radostan i presrećan svake godine slavi...podsjeća na SK.

Vrh

PostPostano: 23 tra 2013, 23:46 

Mir nema alternativu!

Vrh

PostPostano: 24 tra 2013, 00:30 

Divlja svinja5 je napisao/la:
Americi može srati samo onaj koji zna da si taj luksuz može priuštiti, tj. ako ima neko gadno oružje ili saveznike koji će biti spremni djelovati za njega.

Znaci vidi ovako,ovo vazi i za tebe i za Lebovskog i sve ostale koji misle kao ti.
Zamisli da ja i ti zivimo u jednom omanjem zabacenom selu i da sam ja jaci od tebe,neki kriminalac i jos imam par bandita koji me se boje jer sam najjaci.
I onda uzmem tebe pa pocnem da te maltretiram.Opalim ti samar i kazem ona tvoja livada sto je delis sa Matemom i Duduom je od sad samo Metemina i Duduova.Ti se pobunis a ja opet samar.Sutra dodjem i kazem ti da je sprat kuce u kojoj ti je kao podstanar ziveo Lebovski,e od sad je to njegov sprat a ne tvoj,ti probas da izbacis Lebovskog a ja te prebijem sa mojim banditima.
Sledeci dan od mojih bandita napravim neki seoski sud,svezem te i stavim pred njih i kazem:Divlja svinja je kriv jer je nasrnuo na Lebovskog i napao na Matemu i Dudua i nije im dao da koriste pravo na svoju livadu.
A ti ces da cutis jer sam ja jaci i samim tim sam upravu.
Jel tako?
JEL TO UREDU?JEL SE TI SLAZES SA TIM?
Znaci ti si kriv a ja sam super i pravdoljubiv i svi me obozavaju jer me se boje.
To je OK.
Ah zaboravih:A neka dvojica sa strane ti otimaju sumu i preteti ubicemo te i uzecemo ti sve cim nam glavni siledzija u selu to dozvoli i pre nas te malo prebije.
I sve ti je to uredu?

Vrh

PostPostano: 24 tra 2013, 00:33 

Dodika i RS niko nije dirao. Precjednik pravi lažnu sliku da ga neko napada a on se hrabro suprostavlja neprijateljima. Ni prvi ni zadnji put u svijetu. I to ne radi odmah, kao što bi se očekivalo od nekog ko se zaista osjeća napadnut nego se sad sjetio, kalkulira i skuplja poene.

Vrh

PostPostano: 24 tra 2013, 00:59 

Lebowski je napisao/la:
Dodika i RS niko nije dirao. Precjednik pravi lažnu sliku da ga neko napada a on se hrabro suprostavlja neprijateljima. Ni prvi ni zadnji put u svijetu. I to ne radi odmah, kao što bi se očekivalo od nekog ko se zaista osjeća napadnut nego se sad sjetio, kalkulira i skuplja poene.

Znaci ne napada se niti se napadalo niti se planira napadati na Republiku Srpsku i njene ingerencije?
Znaci ne napada se niti se napadalo niti se planira napadati na Dodika?
Sto se ti i tebi slicni nebi malo uozbiljili pa se ponasali normalno?
Kad ovako pises veruj mi jedini utisak koji ostavljas je da si ili potpuno bez ikakvog obraza ili da si retardiran.
Hajde malo da pokusamo sa normalnim realnim dijalogom,da dignemo razgovor na neki novi nivo.Ja znam da to jako tesko ide s vama.

Vrh

PostPostano: 24 tra 2013, 01:08 

=))

Vrh

PostPostano: 24 tra 2013, 07:58 

Stvarno bre Lebovski, smanji ribu, izginuše djeca...

Vrh

PostPostano: 24 tra 2013, 08:08 

Nadam se da Mile ima pokriće, da se ne radi o ovome:

slika

Vidim da kao i svi vrsni pokeraši, često nosi sunčane naočale.

slika

Vrh

PostPostano: 24 tra 2013, 08:46 

Ministry of Sound je napisao/la:

Zar treba imati pokriće pa da nekom ko ti dođe iz tri pičke materine pred vrata i kaže da je razgovor s tobom frustrirajući, uzvratiš istim impresijama a onda utvrdiš da se i pored te obostrane frustracije, dijalog mora nastaviti jer taj neko ipak nije neki pacer da ga šutneš nogom u guzicu i otjeraš s praga već je američki ambasador ali i kao takav, nije Bog Otac niti to smije biti niti ga takvog treba doživljavati.
Po meni je gospodin Milorad pravilno postupio mada nama ovde, naviklim na uvlačenja u guzove svakoj šuši koja svrne ovde, to izgleda kao da treba imati mošnje do poda.

Vrh

PostPostano: 24 tra 2013, 08:47 

Agathonikos je napisao/la:

Zar treba imati pokriće pa nekom ko ti dođe iz tri pičke materine pred vrata i kaže da je razgovor s tobom frustrirajući, uzvratiš istim impresijama a onda utvrdiš da se i pored te obostrane frustracije, dijalog mora nastaviti jer taj neko ipak nije neki pacer da ga šutneš nogom u guzicu i otjeraš s praga već je američki ambasador ali i kao takav, nije Bog Otac niti to smije biti niti ga takvog treba doživljavati.
Po meni je gospodin Milorad pravilno postupio mada nama ovde, naviklim na uvlačenja u guzove svakoj šuši koja svrne ovde, to izgleda kao da treba imati mošnje do poda.

Nije Bog otac, ali i nisu baš navikli da im netko ovako otvoreno prkosi, pa i vrijeđa, to uobičajeno ne prolazi bez nuklearnog arsenala i bezrezervne potpore Rusije i Kine.

Vrh

PostPostano: 24 tra 2013, 08:58 

Da, navikli su na teror nametanja svojih vizija drugom pa čim im neko kaže da pored njihovih vizija, postoje i druge vizije, odmah se uvrijede kao da si im jebao mater. Međutim, ko ih jebe. Čini mi se da njihovo vrijeme polako i sigurno prolazi.

Vrh

PostPostano: 24 tra 2013, 08:58 

Zar treba imati pokriće pa nekom ko ti dođe iz tri pičke materine pred vrata i kaže da je razgovor s tobom frustrirajući, uzvratiš istim impresijama a onda utvrdiš da se i pored te obostrane frustracije, dijalog mora nastaviti jer taj neko ipak nije neki pacer da ga šutneš nogom u guzicu i otjeraš s praga već je američki ambasador ali i kao takav, nije Bog Otac niti to smije biti niti ga takvog treba doživljavati.

Nije Bog otac, ali i nisu baš navikli da im netko ovako otvoreno prkosi, pa i vrijeđa, to uobičajeno ne prolazi bez nuklearnog arsenala i bezrezervne potpore Rusije i Kine.

Da, i ja sam se to često pitao, ima još jedna mogućnost - doduše malo izgleda vjerojatna no ne bih se zakleo da nije - da je njihov, američki.

Kad čo'ek malo izanalizira vidi da on radi sve ono što amerima treba, jako homogenizira Bošnjake (i Bosance), čuva amričko čedo (2 entiteta), drži situaciju u 50 % (48 :D ) pod kontrolom, i redovno fata (pomaže) ratne zločince u koje se lagano pretvaraju svi koji su ružno Muslimana u ratu pogledali, ima toga još, eto par na prvu...

Vrh

PostPostano: 24 tra 2013, 09:03 

Gospodine Junuze, kad vi ovako nabacate impresije i to još u rano jutro, stvarno treba biti gospodin Max (Planck) pa odrediti nekakvu konstantu kao polazište vaših haotičnih zapažanja :D

Vrh

PostPostano: 24 tra 2013, 09:04 

Rusija i Izrael. Nekad ludo izgleda prodati neki strateški resurs ili državni monopol ispod cijene, no dugoročna dobit je ulazak kapitala (ruskog) kojeg će oni naravno štititi.

Vrh

PostPostano: 24 tra 2013, 09:09 

Kamo sreće da mu svi političari ovako kažu. Čuj ti to, prije svake uspostave vlade političari mu moraju doći na noge u veleposlanstvo, na "savjetovanje". Nek to proba drugim zapadno-europskim državama napraviti.
Čovjek ne bi ni znao kako se zove da nema muslimana koji im ližu guzice nadajući se privilegijama. U drugim državama jedva da znaju ime osobe u US veleposlanstvu, koga to zanima.

Vrh

PostPostano: 24 tra 2013, 09:12 

Junuz Djipalo je napisao/la:

Da, i ja sam se to često pitao, ima još jedna mogućnost - doduše malo izgleda vjerojatna no ne bih se zakleo da nije - da je njihov, američki.

Kad čo'ek malo izanalizira vidi da on radi sve ono što amerima treba, jako homogenizira Bošnjake (i Bosance), čuva amričko čedo (2 entiteta), drži situaciju u 50 % (48 :D ) pod kontrolom, i redovno fata (pomaže) ratne zločince u koje se lagano pretvaraju svi koji su ružno Muslimana u ratu pogledali, ima toga još, eto par na prvu...

Pa bio je "nelegitimni", na vlast je došao jašući na tenkovima SFOR-a sa jednim zastupničkim mjestom. No Srbi imaju tu sreću da njihovi "nelegitimni" vremenom postanu boljim od legitimnim, na kraju i od naroda potvrđeni, dok naši nelegitimni se vremenom sve više udaljuju od naroda.

Vrh

PostPostano: 24 tra 2013, 09:17 

Gospodine Junuze, kad vi ovako nabacate impresije i to još u rano jutro, stvarno treba biti gospodin Max (Planck) pa odrediti nekakvu konstantu kao polazište vaših haotičnih zapažanja :D

Ma imam osjećaj da je cijela ta naša svita politička samo ukras, a da sve što je bitno samo dobiju na potpis, ponekad malo negoduju ali na kraju potpišu.

Vidi što Bevanda kaže:

Citat:
Vjekoslav Bevanda također je prije predavanja odgovorio novinarima zašto nije potpisao pismo namjere MMF-a.

''Potpuno je pogrešna percepcija svega, ja sam prvi čovjek izvršne vlasti i ja poštujem zakone. Kada vi doživite da vam netko iz bilo koje institucije dostavi jedan papir u mojoj odsutnosti i kaže potpiši ga i vrati, to ja nikada neću poštovati i nikada neću pristati na to, jer je to omalovažavanje države i funkcije bilo čega. Znači mi smo imali jučer Fiskalno vijeće, ono je uobičajeno preglasalo mene i sasvim normalno da ono što treba Washington, to je jučer dobiveno, to se moglo dobiti i u četvrtak i u srijedu, treba poštivati procedure'', rekao je Bevanda.

http://www.hercegbosna.org/vijesti/bih/ ... -8173.html

Znači, Bevanda se uspio toliko usprotivit da se eto koliko-toliko procedurom pokrije, tj. formalizira američka intervencija. Gdje je to od blokada bilo kakvih. Nešto sumnjam da je i u drugom entitetu puno drukčije.

Vrh

PostPostano: 24 tra 2013, 09:19 

Dva, gospodine Ministre. Pored jednog poslanika iz njegove tada minorne stranke, drugi poslanik u NSRS je bio on, moj predsjednik gospodin Milorad :D

Vrh

PostPostano: 24 tra 2013, 09:21 

A koliko je "izdajničkih" poteza napravio tijekom tog prvog vakta? Je li tijekom njegove vladavine nametnuta konstitutivnost na cijelom teritoriju, i koliko je entitetskih ovlasti prenio na državne?

Vrh

PostPostano: 24 tra 2013, 09:23 

Dva, gospodine Ministre. Pored jednog poslanika iz njegove tada minorne stranke, drugi poslanik u NSRS je bio on, moj predsjednik gospodin Milorad :D

Ti ga prvi ne voliš i ti mu prvi ne vjeruješ ništa. Iako bi te njegovi potezi trebali uvjeravati suprotno. Imaš osjećaj kao i ja - tu nešto gadno smrdi.

No, RS je trenutno doista manji problem u BiH, nema potrebe se s njom pretjerano bavit.

Vrh

PostPostano: 24 tra 2013, 09:23 

Ovu Junuzovu spiku ne bi pokrile ni 2 narodne milicije i 3 JNA armije...plus 6 tajnih službi.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 8049 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 322  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: AmazonBot i 123 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: