|
|
Stranica: 96/324.
|
[ 8088 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 21 stu 2013, 11:52 |
|
|
|
Milorad je dolazio na vlast nekoliko puta od 1998. U početku spomoću Bošnjaka, mislim da je to bilo dva puta. I nama je Mile svašta obečavao, i Amerikanci su mu vjerovali i Europa i svi.
_________________ Neki Fadil
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 21 stu 2013, 12:02 |
|
|
I vidi Mile kako je to okrenuo o korist svoju i Srpske...samo ne vašu. Dosta kmečanja, nismo na muslimanskom forumu pa da te vaše gluposti moramo slušat.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 21 stu 2013, 12:22 |
|
|
|
Ti si politički vjernik a samim tim i politički vojnik pa prema tome glup
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 21 stu 2013, 12:49 |
|
|
Svakako muslimanac. 
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 21 stu 2013, 15:22 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43701 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Citat: DODIK KAKTUS, SULJKANOVIĆ FIKUS
Predsjednik RS-a Milorad Dodik zabranio potpredsjedniku Enesu Suljkanoviću da posjeti dijasporu
Potpredsjednik Republike Srpske Enes Suljkanović (SDP), namjeravao je posjetiti dijasporu u Austriji i Holandiji od 21. do 25. novembra no kako se datum njegove posjete poklapa s Danom državnosti BiH, predsjednik RS-a Milorad Dodik odbio je Suljkanoviću potpisati putni nalog! Novinarima je rekao da Dan državnosti nije praznik u RS-u nego u Federaciji BiH i da se sredstva Republike Srpske ne mogu koristiti “za promociju bilo kakve druge vrijednosti o kojoj nije postignut dogovor”. Suljkanoviću je cinično poručio da se “nakači na sredstva Federacije BiH” ako mu je toliko stalo da dijasporu posjeti baš 25. novembra.
“Ako BiH želi da se centralizuje i da se sa jednog mjesta upravlja resursima i nameće rješenja, onda takva BiH nema šansu”, rekao je Dodik, što bi valjda trebalo značiti da samo Republika Srpska ima pravo da se centralizuje i da sa jednog mjesta upravlja resursima i nameće rješenja. (M.A.)
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SDB
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 21 stu 2013, 15:27 |
|
Pridružen/a: 24 vel 2012, 13:46 Postovi: 6569 Lokacija: kašeta brokava
|
Ministry of Sound je napisao/la: Citat: DODIK KAKTUS, SULJKANOVIĆ FIKUS
Predsjednik RS-a Milorad Dodik zabranio potpredsjedniku Enesu Suljkanoviću da posjeti dijasporu
Potpredsjednik Republike Srpske Enes Suljkanović (SDP), namjeravao je posjetiti dijasporu u Austriji i Holandiji od 21. do 25. novembra no kako se datum njegove posjete poklapa s Danom državnosti BiH, predsjednik RS-a Milorad Dodik odbio je Suljkanoviću potpisati putni nalog! Novinarima je rekao da Dan državnosti nije praznik u RS-u nego u Federaciji BiH i da se sredstva Republike Srpske ne mogu koristiti “za promociju bilo kakve druge vrijednosti o kojoj nije postignut dogovor”. Suljkanoviću je cinično poručio da se “nakači na sredstva Federacije BiH” ako mu je toliko stalo da dijasporu posjeti baš 25. novembra.
“Ako BiH želi da se centralizuje i da se sa jednog mjesta upravlja resursima i nameće rješenja, onda takva BiH nema šansu”, rekao je Dodik, što bi valjda trebalo značiti da samo Republika Srpska ima pravo da se centralizuje i da sa jednog mjesta upravlja resursima i nameće rješenja. (M.A.) Očito. Dodo gazda. 
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storaB
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 21 stu 2013, 15:51 |
|
Pridružen/a: 16 sij 2013, 14:46 Postovi: 8201 Lokacija: Republic of Srpska
|
|
Mora se znati ko kosi, a ko vodu nosi... Enes se zaigrao,e pa neće da može!
_________________ [img]https://oi39.tinypic.com/f21vf4.jpg[/img]
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dew
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 21 stu 2013, 20:34 |
|
|
|
Prvi put cuujem da su nekom davali novac iz buzdeta Srpske da posecuje muslimansku dijasporu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storaB
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 21 stu 2013, 20:51 |
|
|
|
Bilo je toga i ranije, samo gosn Ramiz je više volio posjećivati javne kuće po Goraždu i Živinicama,nego dijasporu...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dew
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 21 stu 2013, 20:56 |
|
|
|
Samo nek se ukidaju gluposti, ne znam sto su i do sada to dopustali.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Čiča
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 21 stu 2013, 22:08 |
|
|
|
Tare Dodo Bošnjake kao Rocco Siffredi mađarske i češke "glumice".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storaB
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 21 stu 2013, 22:35 |
|
|
|
Odmah se sjetih Eve Angel i zamislih onu njušku od Suljkanovića na njezinim plećima dok nemoćno govori kako ne može...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 21 stu 2013, 23:14 |
|
|
Čiča je napisao/la: Tare Dodo Bošnjake kao Rocco Siffredi mađarske i češke "glumice". Jebi ga. Onda ste trebali izabrat Nikolu Poplašena za predsjednika pa bi smo ga se valjda plašili. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 21 stu 2013, 23:26 |
|
|
Gospodin Nikola je već bio predsjednik manjeg entiteta, gospodine Bećire. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 21 stu 2013, 23:28 |
|
|
|
Znam kengure
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 21 stu 2013, 23:30 |
|
|
Tata vam je kengur, gospodine Bećire 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 21 stu 2013, 23:31 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 22048 Lokacija: među zvijezdama
|
Agathonikos je napisao/la: Gospodin Nikola je već bio predsjednik manjeg entiteta, gospodine Bećire.  Civilizacijoooooo!!!! Evolucijoooooo!!!! Gdje si zakazala? Zašto? Ovi četnici na sve liče samo ne na ljude! Spodobe! Ne znam koje su ogavnije vehabije ili četnici? Ista mraka..
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dew
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 21 stu 2013, 23:32 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 21 stu 2013, 23:33 |
|
|
Gospođice Emt, vi kao da patrolirate na temi o našem predsjedniku i samo čekate povoljan trenutak da hrupite na nju, onako iznebuha 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 21 stu 2013, 23:36 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Gospođice Emt, vi kao da patrolirate na temi o našem predsjedniku i samo čekate povoljan trenutak da hrupite na nju, onako iznebuha  Nas vrli preCjednik je socijal demokrata, molim vas ubuduće ne lijepite ove spodobe po temi o toj ljudskoj i moralnoj gromadi! Pogledajte " Antu" Darinkonog o preCjedniku. Vic mu je fenomenalan. 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 21 stu 2013, 23:41 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Nas vrli preCjednik je socijal demokrata, molim vas ubuduće ne lijepite ove spodobe po temi o toj ljudskoj i moralnoj gromadi!
Nemojte tako o gospodinu profesoru doktoru Nikoli, gospođice Emt. On je jedan divan i miroljubiv čovek bio i 91. a i danas je ali kad se zapucalo, moralo se ići svome jatu, ha ja 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 21 stu 2013, 23:46 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Nas vrli preCjednik je socijal demokrata, molim vas ubuduće ne lijepite ove spodobe po temi o toj ljudskoj i moralnoj gromadi!
Nemojte tako o gospodinu profesoru doktoru Nikoli, gospođice Emt. On je jedan divan i miroljubiv čovek bio i 91. a i danas je ali kad se zapucalo, moralo se ići svome jatu, ha ja  http://m.youtube.com/watch?v=DV1ncjH-mP ... V1ncjH-mPEPogledajte VI @Antu. PreCjednik postao sprdnja u regionu. Popularniji od Muje iz vica 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 21 stu 2013, 23:46 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Nas vrli preCjednik je socijal demokrata, molim vas ubuduće ne lijepite ove spodobe po temi o toj ljudskoj i moralnoj gromadi!
Nemojte tako o gospodinu profesoru doktoru Nikoli, gospođice Emt. On je jedan divan i miroljubiv čovek bio i 91. a i danas je ali kad se zapucalo, moralo se ići svome jatu, ha ja  A danas spao kurcu za vrat kao i svi vi. Ovo je tema o Mili Laktašenku
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 21 stu 2013, 23:48 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Pogledajte VI @Antu. PreCjednik postao sprdnja u regionu. Popularniji od Muje iz vica  Kako sprdnja može biti neko ko vas kara da vam od tog karanja oči ispadaju godinama, gospođice Emt P.S. Ne mislim na vas lično, već onako - đeneralno 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 21 stu 2013, 23:52 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Pogledajte VI @Antu. PreCjednik postao sprdnja u regionu. Popularniji od Muje iz vica  Kako sprdnja može biti neko ko vas kara da vam od tog karanja oči ispadaju godinama, gospođice Emt P.S. Ne mislim na vas lično, već onako - đeneralno  Ja mislim da većina muške srpske populacije ima problema s potencijom gospodine Aga, uključujući i vas samog ako Mileta cirkusanta smatrate nekim jebcom. Naravno ne bukvalno, nego u prenesenom smislu jelte.  Postaje dosadan i ovaj razgovor. Idem oblačiti lutke na loookletima.  Ćaooo
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|