|
|
Stranica: 15/324.
|
[ 8090 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 02 ruj 2012, 20:59 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39464 Lokacija: Gl. grad regije
|
Ne pita se za raspad ni sila nebeska od 40 ili 60 % Bošnjaka, ni Junuza, ni Komšića ni Divjaka, ni Dodika, kao što se nije pitalo ni Radovana, Matu, Aliju. Pita se neke druge igrače. E, sad kad smo to riješili ajmo vidjet što se može poboljšat u trokutu od Bijeljine do Izačića i Trebinja? 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 02 ruj 2012, 21:18 |
|
|
|
To je već druga stvar, ja samo ovorim o volji stanovnika BiH. Ima 60% onih koji ne žele podjele, da ga jebeš...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 02 ruj 2012, 21:20 |
|
|
A što računaš da svi Bošnjaci i ostali ne žele podele? Samo je pitanje šta bi ko ogradio i čega bi se ko rešio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 02 ruj 2012, 21:28 |
|
|
|
Prilično sam siguran da ne žele, bar ne onako kao se to obično zamišlja.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daxt
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 02 ruj 2012, 21:31 |
|
|
Lebowski je napisao/la: To je već druga stvar, ja samo ovorim o volji stanovnika BiH. Ima 60% onih koji ne žele podjele, da ga jebeš... ni krnja jugoslavija nije htela da se BIH odvoji, pa ste vi bosnjaci ratom krenuli u secesiju 
_________________ Čevo ravno, gnjijezdo junačko, a krvavo ljudsko razbojište, mnoge li si vojske zapamtilo, mnoge li si majke ojadilo! Ljudske su te kosti zatrpale, ljudskom si se krvlju opjanilo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bošnj@k
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 02 ruj 2012, 21:54 |
|
Pridružen/a: 19 kol 2012, 11:14 Postovi: 372 Lokacija: Evo me u kući
|
Lebowski je napisao/la: Prilično sam siguran da ne žele, bar ne onako kao se to obično zamišlja. Žele, ne žele...to su sve nagađanja. Ti sigurno imaš neku svoju predstavu kako bi se ova zavrzlama mogla( ili trebala) riješiti pa bih te zamolio da nam tu tvoju viziju budućnosti BiH predstaviš.
_________________ Naše ja nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati, i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Pantagana
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 02 ruj 2012, 22:40 |
|
|
Dodik je moj idol. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
totem
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 02 ruj 2012, 23:19 |
|
Pridružen/a: 14 sij 2010, 18:33 Postovi: 4134 Lokacija: Capica curica kaze Tetovo
|
daxt je napisao/la: Lebowski je napisao/la: To je već druga stvar, ja samo ovorim o volji stanovnika BiH. Ima 60% onih koji ne žele podjele, da ga jebeš... ni krnja jugoslavija nije htela da se BIH odvoji, pa ste vi bosnjaci ratom krenuli u secesiju  Pa dobili secesiju u secesiji.
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
totem
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 02 ruj 2012, 23:23 |
|
Pridružen/a: 14 sij 2010, 18:33 Postovi: 4134 Lokacija: Capica curica kaze Tetovo
|
Pantagana je napisao/la: Dodik je moj idol.  I kod muslimana je idol. Koliko puta sam procitao na njihovim sajtovima da je bas tako. Da bi se slozili na substituciju na relaciji Dodik-njihovi lideri.
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bosram
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 03 ruj 2012, 08:37 |
|
|
Pas sa druge strane ograde uzvraca predizbornim lavezom,..... http://www.pressonline.rs/sr/vesti/vest ... 91emo.html 
_________________ [img]https://scontent-sea1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/14225496_10201801797604356_5112298072549831186_n.jpg?oh=da9ef60d1f246826b7fec5d54cb4bfe2&oe=58A7CBAB[/img]
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 03 ruj 2012, 08:39 |
|
|
|
Kako nama Srbima nista neodgovara.Da je Dodik rekao nesto drugacije opet bi Srbi opleli po njemu.Shvatite Srbi ma gdje bili na ovoj zemalj. kugli daje Dodik trenutno najjaci SRBSKI politicar.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 03 ruj 2012, 09:12 |
|
|
|
ej ajde bre nemoj da pricas , republika Srpska je televizor u boji za BiH.Sama Bijeljina je jacha od Sarajeva produktivno i ekonomski a da ne pominjem Banjaluku i ostale gradove.Daj da se mirno razidjemo i svako na svoju stranu. referendum i tacka.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daxt
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 03 ruj 2012, 09:53 |
|
|
Lebowski je napisao/la: ej ajde bre nemoj da pricas , republika Srpska je televizor u boji za BiH.Sama Bijeljina je jacha od Sarajeva produktivno i ekonomski a da ne pominjem Banjaluku i ostale gradove.Daj da se mirno razidjemo i svako na svoju stranu. referendum i tacka. ma kakav razlaz, ko ce da kupuje ruski benzin ako se BIH raspadne? nema od razlaza nista,bosnje mogu samo da sanjaju.Ima da budu mirni kao mace inace pravac anadolija kod svojih jebaca turaka:tank
_________________ Čevo ravno, gnjijezdo junačko, a krvavo ljudsko razbojište, mnoge li si vojske zapamtilo, mnoge li si majke ojadilo! Ljudske su te kosti zatrpale, ljudskom si se krvlju opjanilo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 03 ruj 2012, 10:06 |
|
|
totem je napisao/la: Pantagana je napisao/la: Dodik je moj idol.  I kod muslimana je idol. Koliko puta sam procitao na njihovim sajtovima da je bas tako. Da bi se slozili na substituciju na relaciji Dodik-njihovi lideri. 104% ste u pravu, gospodine Totem Pazite, oni bi sve svoje političare podavili u Miljacki samo da im je gospodina Milorada na jedan dan da priča ono što bi oni volili da priča. Pošto ne priča, otud i pojava obrnute idolatrije jer kako shvatiti 2000 stranica o gospodinu Miloradu na SarajevoX drugačije, nego tako. Kad bi se sabrale sve teme o gospodinu Miloradu na svim bošnjačkim forumima, ta zbirna tema bi imala na stotine hiljada stranica dok recimo, kad biste to isto uradili na srpskim forumima i sabrali sve teme koje govore o nekom od njihovih političara, ne biste skupili ni 10 stranica. On je njihov idol, oni bi dali sve da im ga je na njihovoj strani ali pošto nije, otud i pojava obožavanja gospodina Milorada ali ona izvnuta i negativistička jer ih gospodin Milorad kao niko ovde, jebe pa ih rastura 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bošnj@k
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 03 ruj 2012, 10:31 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: totem je napisao/la:
I kod muslimana je idol. Koliko puta sam procitao na njihovim sajtovima da je bas tako. Da bi se slozili na substituciju na relaciji Dodik-njihovi lideri.
104% ste u pravu, gospodine Totem Pazite, oni bi sve svoje političare podavili u Miljacki samo da im je gospodina Milorada na jedan dan da priča ono što bi oni volili da priča. Pošto ne priča, otud i pojava obrnute idolatrije jer kako shvatiti 2000 stranica o gospodinu Miloradu na SarajevoX drugačije, nego tako. Kad bi se sabrale sve teme o gospodinu Miloradu na svim bošnjačkim forumima, ta zbirna tema bi imala na stotine hiljada stranica dok recimo, kad biste to isto uradili na srpskim forumima i sabrali sve teme koje govore o nekom od njihovih političara, ne biste skupili ni 10 stranica. On je njihov idol, oni bi dali sve da im ga je na njihovoj strani ali pošto nije, otud i pojava obožavanja gospodina Milorada ali ona izvnuta i negativistička jer ih gospodin Milorad kao niko ovde, jebe pa ih rastura  Ja predlažem da se ukine kolektivno predsjedništvo i da Dodu izaberemo za doživotnog predsjednika jer ga vole svi narodi ( i ostali) u BiH 
_________________ Naše ja nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati, i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 03 ruj 2012, 10:36 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39464 Lokacija: Gl. grad regije
|
|
Pa odavno je bila moja inicijativa, jednog predsjednika, direktno biranog u cijeloj BiH. Pa, da vidimo.
Bolje nego troglava aždaja...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 03 ruj 2012, 10:55 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Pa odavno je bila moja inicijativa, jednog predsjednika, direktno biranog u cijeloj BiH. Pa, da vidimo.
Bolje nego troglava aždaja... Ih, ta nemojte kasti Srbi bi birali svog, Hrvati svog, Bošnjaci svog (ili neku srpsku/hrvatsku poturicu iz Šehera) a s obzirom da im je glasačko tijelo najbrojnije, taj bi bio i izabran, pa bi onda neki gospodin Šefket ili Željkić predstavljao i 77% teritorije tzv. biH kojoj ni u ludilu ne bi palo na pamet da ih jedan takav predstavlja 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bošnj@k
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 03 ruj 2012, 11:07 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Pa odavno je bila moja inicijativa, jednog predsjednika, direktno biranog u cijeloj BiH. Pa, da vidimo.
Bolje nego troglava aždaja... Ih, ta nemojte kasti Srbi bi birali svog, Hrvati svog, Bošnjaci svog (ili neku srpsku/hrvatsku poturicu iz Šehera) a s obzirom da im je glasačko tijelo najbrojnije, taj bi bio i izabran, pa bi onda neki gospodin Šefket ili Željkić predstavljao i 77% teritorije tzv. biH kojoj ni u ludilu ne bi palo na pamet da ih jedan takav predstavlja  Mi i Srbeki se dogovorimo; Dodo nam obeća treći i mi ga sa Srbekima biramo. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 03 ruj 2012, 11:11 |
|
|
Bošnj@k je napisao/la: Mi i Srbeki se dogovorimo; Dodo nam obeća treći i mi ga sa Srbekima biramo.  Gospodin Milorad je načelno za hrvatsku federalnu jedinicu i sigurno joj neće stajati na putu ali tu jedinicu vam mora aminovati neko ko je iznad i gospodina Milorada i svih nas zajedno u ovom protektoratu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bošnj@k
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 03 ruj 2012, 11:19 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Bošnj@k je napisao/la: Mi i Srbeki se dogovorimo; Dodo nam obeća treći i mi ga sa Srbekima biramo.  Gospodin Milorad je načelno za hrvatsku federalnu jedinicu i sigurno joj neće stajati na putu ali tu jedinicu vam mora aminovati neko ko je iznad i gospodina Milorada i svih nas zajedno u ovom protektoratu. Znam, znam gosp. Agant ali nek' još jednom čvršće obeća, ne košta ga ništa a onda to sa ove nove funkcije propagira...i tako sljedećih 20-tak godina. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 03 ruj 2012, 11:22 |
|
|
Bošnj@k je napisao/la: Znam, znam gosp. Agant ali nek' još jednom čvršće obeća, ne košta ga ništa a onda to sa ove nove funkcije propagira...i tako sljedećih 20-tak godina.  Koliko znam, on i ne obećava već samo podržava tu ideju, tako da ovaj, ne znam šta bih dalje po ovom pitanju imao riet 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 03 ruj 2012, 11:23 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43709 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Pa odavno je bila moja inicijativa, jednog predsjednika, direktno biranog u cijeloj BiH. Pa, da vidimo.
Bolje nego troglava aždaja... Mda, ajmo Muslimanima kao taktičku varku dati sve što žele, pa ćemo onda vidjet što će bit. Neke tvoje "lukave" ideje su daidžanstvo na kub, samo što oni to rade iz uvjerenja, a ti jer misliš da izvodiš neki dribling.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
NoviSeer
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 03 ruj 2012, 11:24 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 15:52 Postovi: 2746 Lokacija: Žepačko-bobovačka županija
|
Kako vam se uopće da čitat te Junuzarije, i onda to secirat pa nać na što da odgovorite? 
_________________ Herceg-Bosno brdovita, zemljo mila plemenita, sva prkosna i od pjesme osvojit te nitko ne smije.
ivica je napisao/la: Tuđman je za muslimane učinio više i od alije...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 03 ruj 2012, 11:25 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 03 ruj 2012, 11:29 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43709 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Lebowski je napisao/la: Dobar je Junuz. Nije dobar, nego indikativan. Hrvati previše mudruju pa izbacuju Junuze, Zubake, daidže i sl.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: AmazonBot i 29 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|