|
|
Stranica: 2/2.
|
[ 31 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Mjestani Olova Postano: 29 tra 2010, 10:35 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Danas je odluka. Što mislite?
SDP-ovci su protiv jer se povećava udio SDA glasača u KS na koji oni pretendiraju.
Hrvati vjerojatno za, otvara se Pandorina kutija i možda je prilika povezat općine središnjoj Bosni.
Doduše tu imamo problem jer nema ko podnijet zahtjev, barem ne u Busovači, N.Travniku, Jajcu, Uskoplju. Osim ako se granice općina ne promjene.
Eh sad da smo jedinstveni i da dogovorom bez bespotrebnih moraliziranja ili folklora prekrojimo Federaciju zajedno s cvijećem. Doduše i oni bi morali fakat se malo unormalit. Ovo nas ne vodi nigdje, ni nas ni njih.
Postavlja se i pitanje: zašto Olovo ne ide u TZ kanton kad im je čak i bliža.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Mjestani Olova Postano: 29 tra 2010, 10:46 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 61170 Lokacija: DAZP HQ
|
ja sam za, upravo zbog otvaranja pandorine kutije, a istodobno se u ZDK-u povećava udio Hrvata. još da hoće Breza otići Sarajevu.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
Prigorac
|
Naslov: Re: Mjestani Olova Postano: 29 tra 2010, 10:50 |
|
Pridružen/a: 17 vel 2010, 14:53 Postovi: 779 Lokacija: Pod Sljemenom
|
Da li postoji opcija da se večinski bošnjačka, hrvatska ili srpska općina podjeli na dvije manje? Strogo iz financijskih razloga, naša općina u RH nije bila sretna raspodjelon novca pa se odvojili od veče. Istina sad je još gore al neka. Da li ljudi imaju pravo na to? Ili su općine Sveto Pismo u koje se ne dira ma kolko loše bile? Razumijem da se ne želi dirati u mješovite općine, ali npr. u ZHŽ ili u SK ili oko Goražda bi se općine mogle razdvajat, ujedinjavat itd. zar ne?
_________________ Say kaj or die
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: Mjestani Olova Postano: 29 tra 2010, 11:06 |
|
|
dudu je napisao/la: ja sam za, upravo zbog otvaranja pandorine kutije, a istodobno se u ZDK-u povećava udio Hrvata. još da hoće Breza otići Sarajevu. A i Visoko bi moglo 
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Mjestani Olova Postano: 29 tra 2010, 15:04 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Odbijeno, od SDP-a naravno, kao što sam i pretpostavljao...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: Mjestani Olova Postano: 29 tra 2010, 15:29 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Odbijeno, od SDP-a naravno, kao što sam i pretpostavljao... komići...
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|