|
|
Stranica: 3/4.
|
[ 77 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Reconquista
|
Naslov: Re: Mujgurima nije jasno da Hrvati I Srbi slave uspjehe Hrvatske i Srbije Postano: 15 stu 2021, 19:13 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Ürümqi Ujgursko Sarajevo 10x veće do Sarajeva GDP 50 milijardi dolara U Urumqom su 80% Han Kinezi Ujguri su na reedukaciji Pa dobro znači kao i za originalno Sarajevo. Neki drugi su ga sagradili, a muslimani dobivaju nezaslužene lovorike.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
bezimeni12
|
Naslov: Re: Mujgurima nije jasno da Hrvati I Srbi slave uspjehe Hrvatske i Srbije Postano: 15 stu 2021, 19:25 |
|
|
Reconquista je napisao/la: bezimeni12 je napisao/la: Ne mislim da je nesto posebno bitno, ali sam prvi koristio naziv "mujgur" na forumu. Jel imaš tak veličanstveni post kad si ga prvi put upotrijebio? Mislim da bi nagrada za najbolju novu hrvatsku riječ u slengu za 2021. trebala ići Mujgurima. Riječ koja opisuje Muje muslimane iz 24% BiH. Najčešće komična upotreba. Svakako. Prihajali su na forum 24.12.2020, i ostali. https://hercegbosna.org/forum/post1401999.html?hilit=mujguri#p1401999
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Mujgurima nije jasno da Hrvati I Srbi slave uspjehe Hrvatske i Srbije Postano: 15 stu 2021, 19:26 |
|
|
Ürümqi, koja graduskara a prvi put čujem za njega.
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: Mujgurima nije jasno da Hrvati I Srbi slave uspjehe Hrvatske i Srbije Postano: 15 stu 2021, 19:31 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Broc je napisao/la: Možda se čovjek i ne zove Šaban, bez uvrede, ali ne znam kakav mentalni sklop moraš imat da djetetu daš ime Šaban. Svaki Šaban je u nekom periodu svog života morao biti mala beba.
Doneseš dijete kući i daš mu ime Šaban, i šta, dolaze prijatelji i rodbina ti pokazuješ na krevetac i govoriš “To je mali Šaban”
Neshvatljivo Pa dok je mali možeš ga zvati Šabi, to je slatko? Od 06:05 je naš forumski kolega. https://youtu.be/EKyTYSojPGw
_________________ Ja radim šta ja hoću.
|
|
Vrh |
|
|
D. Zvonimir
|
Naslov: Re: Mujgurima nije jasno da Hrvati I Srbi slave uspjehe Hrvatske i Srbije Postano: 15 stu 2021, 22:23 |
|
Pridružen/a: 06 stu 2021, 20:25 Postovi: 256 Lokacija: Hrvatsko Kraljevstvo
|
Reconquista je napisao/la: D. Zvonimir je napisao/la: Kad god čujem ili pročitam "mujgur", prvo sta mi padne na pamet su oni orci sa Gospodara Prstenova i onda skontam da i nisam toliko pogriješio. Sejdo Komsic = Saruman Sejdo Komšić može biti samo blentavija verzija Grime Gujoslova. Izabran glasovima orka za člana predsjedništva Rohirima u Edorasu. Pohvale za odlicno poznavanje LOR trilogije, super izmjena samo da odnekle ne ispliva neka kombinacija Gollum/Frodo i bit ce to na kraju sve dobro aBd
_________________ "Generacije junaka i pobjednička vojska jaka, još se brine i gine. Zbog Domovine!" HR-HB
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Mujgurima nije jasno da Hrvati I Srbi slave uspjehe Hrvatske i Srbije Postano: 16 stu 2021, 00:15 |
|
|
..po novinarima nebi se reklo.. Veliki trijumf Hrvatske posebno su popratili portali u BiH, koji su tijekom i nakon utakmice imali više članaka. Sportsport.ba tako donosi glavni naslov ''Krcati Poljud i kišni spektakl na tribinama: Ruski 'harakiri' odveo Hrvatsku na Svjetsko prvenstvo!'', a ističe i sjajnu atmosferu s Poljuda:
''Da se naježiš: Pogledajte nevjerojatnu atmosferu s Poljuda nakon završetka utakmice'', piše Sportsport.ba, dok Klix.ba donosi izvještaj s naslovom ''Hrvatska srušila Rusiju i plasirala se na Svjetsko prvenstvo u Kataru''.
Srpski portali su također opširno pisali o odlasku Hrvatske na Mundijal, a zanimljiv naslov donio je Kurir: ''RUSIJA POSLALA HRVATSKU U KATAR: Baćuške pale poslije DRAME na Poljudu i VATRENE poslali direktno na Mundijal!''.
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Mujgurima nije jasno da Hrvati I Srbi slave uspjehe Hrvatske i Srbije Postano: 16 stu 2021, 02:16 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10457 Lokacija: Banja Luka
|
novovrijeme je napisao/la: Let the Sunshine In
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Mujgurima nije jasno da Hrvati I Srbi slave uspjehe Hrvatske i Srbije Postano: 16 stu 2021, 02:28 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 5433 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
Napisao sam post na temi o fudbalskoj reprezentaciji Srbije, al ovdje je prikladniji: Muslimani iznova uče da Srbi u BiH navijaju za Srbiju. Eno na Draškovoj stranici bjesne. Svaki put zaborave, pa se nanovo razočaraju. Prije par godina je moj rođak pričao s Muslimanom. Srbija i BiH su igrale neke kvalifikacije, istog dana. Srbija je izgubila, a BiH neriješeno. Turčin je pitao: Jes gledo utakmicu? Rođak: A jesam, izgubili. Turčin: Šta ba izgubili? Neriješeno! Rođak: Ma šta neriješeno, gledo sam meč, izgubili. Turčin: Ma šta si to gledo. Rođak: Pa Srbiju protiv (zaboravio sam koga) Turčin:
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
|
|
Vrh |
|
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Mujgurima nije jasno da Hrvati I Srbi slave uspjehe Hrvatske i Srbije Postano: 16 stu 2021, 02:34 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 5433 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
Naša Kvačica je napisao/la: 3AJE6 je napisao/la: Molio bih da se musliman ne banuje. Neka auditorijum uživa u kompletnoj raskoši; mujgurskog fašizma, nacizma, religijskog fundamentalizma, svojatanje teritorija i odvratne ksenofobije kojoj su muslimani skloni.
Neka piše.
Šaban je malo reagirao, nema veze, ali vidi se da je dobar čovjek. Svaki musliman kojeg sam poznavao po imenu Šaban je bio raja. Stvarno jeste primijetili, recimo Safet, Haris, Mustafa odišu nekom gorčinom, bijesom, radi nečeg su namrgođeni, dok je svaki Šaban kojeg sam upoznao uvijek bio jednostavan pošten čovjek. Nekako Safet, Haris, Mustafa, itd, imaće kompleks zbog imena. Treba takvo ime nositi u Evropi. Šaban djeluje dosta podnošljivije.
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: Mujgurima nije jasno da Hrvati I Srbi slave uspjehe Hrvatske i Srbije Postano: 16 stu 2021, 04:14 |
|
|
Sad samo čekam i imam neki čudan osećaj da će se to uskoro desiti,da Milanović u jednom trenutku,onako spontano, izgovori-Mujguri.
_________________ Ja radim šta ja hoću.
|
|
Vrh |
|
|
Josip Filipović
|
Naslov: Re: Mujgurima nije jasno da Hrvati I Srbi slave uspjehe Hrvatske i Srbije Postano: 16 stu 2021, 06:34 |
|
|
elit star je napisao/la: Sad samo čekam i imam neki čudan osećaj da će se to uskoro desiti,da Milanović u jednom trenutku,onako spontano, izgovori-Mujguri. Moguće, tip je van kontrole potpuno.
|
|
Vrh |
|
|
Shaban995
|
Naslov: Re: Mujgurima nije jasno da Hrvati I Srbi slave uspjehe Hrvatske i Srbije Postano: 16 stu 2021, 09:20 |
|
|
Josip Filipović je napisao/la: elit star je napisao/la: Sad samo čekam i imam neki čudan osećaj da će se to uskoro desiti,da Milanović u jednom trenutku,onako spontano, izgovori-Mujguri. Moguće, tip je van kontrole potpuno. Egzaktli. Izgleda da ona dijagnoza i nije bezveze. Citat: Psihijatar analizirao ponašanje Milanovića: Sreća što nema dugme za atomsku bombu
|
|
Vrh |
|
|
Broc
|
Naslov: Re: Mujgurima nije jasno da Hrvati I Srbi slave uspjehe Hrvatske i Srbije Postano: 16 stu 2021, 09:22 |
|
|
Ne mogu prežaliti to što je rekao da se mogu samo gađati kestenima, a ne burekom sa sirom. Ili ćevapima
_________________ Spusti jedan bili cvitak tamo iznad Kijeva
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Mujgurima nije jasno da Hrvati I Srbi slave uspjehe Hrvatske i Srbije Postano: 16 stu 2021, 09:31 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75248 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Agathonikos je napisao/la: Ürümqi, koja graduskara a prvi put čujem za njega. Osoben kineski gradić. Zračna luka u izgradnji Hotel Hilton u Urumqiju https://www3.hilton.com/en/hotels/china ... ities.html
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Shaban995
|
Naslov: Re: Mujgurima nije jasno da Hrvati I Srbi slave uspjehe Hrvatske i Srbije Postano: 16 stu 2021, 09:32 |
|
|
Broc je napisao/la: Ne mogu prežaliti to što je rekao da se mogu samo gađati kestenima, a ne burekom sa sirom. Ili ćevapima Da se možemo. Svi u BiH.
|
|
Vrh |
|
|
Broc
|
Naslov: Re: Mujgurima nije jasno da Hrvati I Srbi slave uspjehe Hrvatske i Srbije Postano: 16 stu 2021, 10:12 |
|
|
Shaban995 je napisao/la: Broc je napisao/la: Ne mogu prežaliti to što je rekao da se mogu samo gađati kestenima, a ne burekom sa sirom. Ili ćevapima Da se možemo. Svi u BiH. Da me pogodiš mljevenikom u oko. Ne hvala
|
|
Vrh |
|
|
Shaban995
|
Naslov: Re: Mujgurima nije jasno da Hrvati I Srbi slave uspjehe Hrvatske i Srbije Postano: 16 stu 2021, 10:25 |
|
|
Broc je napisao/la: Shaban995 je napisao/la: Da se možemo. Svi u BiH. Da me pogodiš mljevenikom u oko. Ne hvala Ih, baš bi se bunio da te gađam somunom sa desetkom u kajmaku
|
|
Vrh |
|
|
Broc
|
Naslov: Re: Mujgurima nije jasno da Hrvati I Srbi slave uspjehe Hrvatske i Srbije Postano: 16 stu 2021, 11:23 |
|
|
Shaban995 je napisao/la: Broc je napisao/la:
Da me pogodiš mljevenikom u oko. Ne hvala
Ih, baš bi se bunio da te gađam somunom sa desetkom u kajmaku Aj iskreno provalio si me. Jedva čekam da opletem burek ili veliku porciju ćevapa. Nisam već 5 mjeseci
|
|
Vrh |
|
|
jeremy10
|
Naslov: Re: Mujgurima nije jasno da Hrvati I Srbi slave uspjehe Hrvatske i Srbije Postano: 16 stu 2021, 12:18 |
|
|
trebalo bi organizirati posljednju pripremnu pred sp u sarajevu između hrvatske i srbije u sarajevu. bilo bi to vrhunsko trolanje talibanije
|
|
Vrh |
|
|
Shaban995
|
Naslov: Re: Mujgurima nije jasno da Hrvati I Srbi slave uspjehe Hrvatske i Srbije Postano: 16 stu 2021, 12:24 |
|
|
jeremy10 je napisao/la: trebalo bi organizirati posljednju pripremnu pred sp u sarajevu između hrvatske i srbije u sarajevu. bilo bi to vrhunsko trolanje talibanije Jest, pa da bude ovako
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Mujgurima nije jasno da Hrvati I Srbi slave uspjehe Hrvatske i Srbije Postano: 16 stu 2021, 12:26 |
|
|
Što se ovaj Šimunić voli blesav pravit. Da, bolje to ne raditi, želimo igrače sa cijelim nogama na svjetskom prvenstvu.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1009 of 2558 - 39.44%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Mujgurima nije jasno da Hrvati I Srbi slave uspjehe Hrvatske i Srbije Postano: 16 stu 2021, 12:35 |
|
|
Legionnaire je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Šaban je malo reagirao, nema veze, ali vidi se da je dobar čovjek. Svaki musliman kojeg sam poznavao po imenu Šaban je bio raja. Stvarno jeste primijetili, recimo Safet, Haris, Mustafa odišu nekom gorčinom, bijesom, radi nečeg su namrgođeni, dok je svaki Šaban kojeg sam upoznao uvijek bio jednostavan pošten čovjek.
Nekako Safet, Haris, Mustafa, itd, imaće kompleks zbog imena. Treba takvo ime nositi u Evropi. Šaban djeluje dosta podnošljivije. Gore je kod žena. Zamisli neka dobra pička ovo ono a zove se Zulejha. Zato su sve muslimanske pjevačiče mjenjale imena. Lepa Sakiba Ne ide.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Shaban995
|
Naslov: Re: Mujgurima nije jasno da Hrvati I Srbi slave uspjehe Hrvatske i Srbije Postano: 16 stu 2021, 12:36 |
|
|
A baš bi se ti bunio kad bi te neka zgodna Sakiba pritisla. Pitao bi je kako joj je ime i tako to. Što ne mogu šuplje
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Mujgurima nije jasno da Hrvati I Srbi slave uspjehe Hrvatske i Srbije Postano: 16 stu 2021, 12:44 |
|
Pridružen/a: 21 ruj 2020, 21:42 Postovi: 15343 Lokacija: Serbian World
|
novovrijeme je napisao/la: Gore je kod žena. Zamisli neka dobra pička ovo ono a zove se Zulejha. Zato su sve muslimanske pjevačiče mjenjale imena.Lepa Sakiba Ne ide. Sramota je biti musliman. Islam nema budućnost.
_________________ Vlasi se dosetili...
|
|
Vrh |
|
|
Shaban995
|
Naslov: Re: Mujgurima nije jasno da Hrvati I Srbi slave uspjehe Hrvatske i Srbije Postano: 16 stu 2021, 12:48 |
|
|
Ako dovoljno dugo ponavljaš nešto, možda i postane. Možda bude. Ili ćeš bar sebe ubijediti da je tako. Dobro je dok ne počneš da razgovaraš sa imaginarnim ljudima. Mislim nije dobro, ali to je predzadnja faza stadija propadanja ljudskog bića. Otkud ovoliko ludaka na Balkanu pitam se? Sigurno nešto bilo u onim američkim bombama, pa sad eksperimentišu.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|