|
|
Stranica: 12/13.
|
[ 310 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Muslimani pozivaju na barikade i zatvaranje granice prema RS Postano: 06 sij 2023, 20:27 |
|
|
Ja kako god da saberem bolje je da pogine što manje civila. VRS je branila i odbranila svoje civile. Šnjokina vojska je bježala od svojih civila u šumu, nisu im dali da izađu kroz tunel nego su švercali akciznu robu itd. Šnjoko je od svojih civila pravio prestavu za CNN i BBC.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Muslimani pozivaju na barikade i zatvaranje granice prema RS Postano: 06 sij 2023, 20:51 |
|
|
Hagresor je napisao/la: Nekakva švapska lujka iz SPD—a pozvala muslimane da okače Varte za 9 Januar. Ja mislim da ovi stranci jebu Mukije na najjače Još su oni i dobri obzirom što im sve rade stranci i SDA. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mijat_tomic
|
Naslov: Re: Muslimani pozivaju na barikade i zatvaranje granice prema RS Postano: 06 sij 2023, 20:56 |
|
|
|
Kakve veze ima koliko je koga izginulo? Ovo u bih je bio iskljucivo gradjanski rat, mogu se muslimani pjenit i pricat sta hoce ali tako je. Oni su ga pokrenuli i pojeli govno. Ako sad muslici krenu na hambasadu i amerika posalje vojnike i mosnjaka pogine 1200 jer su nesposobni i 2 hamericka vojnika nije hamerika kriva. To je samo gasenje pozara. Upozoreni su 91, upozoreni su opet 2006, danas ih hamericka ambasada upozorava al dzabe. Oni udaraju po susenoj govedini i slusaju kakira. Mahnit narod, nekad mi ih pravo zao
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Muslimani pozivaju na barikade i zatvaranje granice prema RS Postano: 06 sij 2023, 20:58 |
|
|
mijat_tomic je napisao/la: Kakve veze ima koliko je koga izginulo? Ovo u bih je bio iskljucivo gradjanski rat, mogu se muslimani pjenit i pricat sta hoce ali tako je. Oni su ga pokrenuli i pojeli govno. Ako sad muslici krenu na hambasadu i amerika posalje vojnike i mosnjaka pogine 1200 jer su nesposobni i 2 hamericka vojnika nije hamerika kriva. To je samo gasenje pozara. Upozoreni su 91, upozoreni su opet 2006, danas ih hamericka ambasada upozorava al dzabe. Oni udaraju po susenoj govedini i slusaju kakira. Mahnit narod, nekad mi ih pravo zao I meni ih je žao. Zapravo su ti jadni ljudi žrtve džamije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bezimeni12
|
Naslov: Re: Muslimani pozivaju na barikade i zatvaranje granice prema RS Postano: 06 sij 2023, 21:14 |
|
|
Hagresor je napisao/la: Nekakva švapska lujka iz SPD—a pozvala muslimane da okače Varte za 9 Januar. Ja mislim da ovi stranci jebu Mukije na najjače Samo da se oznace granice. Da ne bi neko slucajno zalutao.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Muslimani pozivaju na barikade i zatvaranje granice prema RS Postano: 06 sij 2023, 22:26 |
|
|
Duraković objavio video iz RS, četnici uznemiravaju Bošnjake: "Jesu li patriotiske snage zabrinute"https://radiosarajevo.ba/vijesti/bosna- ... ute/479953Ćamil kaže da Srbi na pravoslavni Badnjak voze Badnjake, bacaju petarde i slušaju srpske pjesme. Ako se nakon ovoga ne ukine RS ja ne znam kaće. Koliko insan mora trpiti da neko nešta duradi?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Muslimani pozivaju na barikade i zatvaranje granice prema RS Postano: 06 sij 2023, 22:31 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 45120 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Kako se samo pravoslavci usuđuju vozati traktorom javno badnjake i bacati petarde, u gradžanskoj državi je zabranjeno slaviti Božić, mogu si javno samo čestitati Kalendar.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Muslimani pozivaju na barikade i zatvaranje granice prema RS Postano: 06 sij 2023, 22:40 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 22099 Lokacija: među zvijezdama
|
daramo je napisao/la: Kako se samo pravoslavci usuđuju vozati traktorom javno badnjake i bacati petarde, u gradžanskoj državi je zabranjeno slaviti Božić, mogu si javno samo čestitati Kalendar. Ajde ne rise. Citat: Pripadnici Ravnogorskog četničkog pokreta se postrojavaju u Draževini. Badnjaci se traktorima prevoze ispred bošnjačkih kuća u Bratuncu, Srebrenici, a vjerujem i u drugim mjestima širom RS. Pune ti zvalje podrske partizanima po temama, a podrzavas cetaljsko orgijanje kad je protiv b. Dzaba je vama ne izborni zakon i osmorka. Davanje vlasti i isporucivanje Federacije HDZ-u. Stid Te bilo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
hoblatopla
|
Naslov: Re: Muslimani pozivaju na barikade i zatvaranje granice prema RS Postano: 06 sij 2023, 22:45 |
|
|
Hagresor je napisao/la: Duraković objavio video iz RS, četnici uznemiravaju Bošnjake: "Jesu li patriotiske snage zabrinute"https://radiosarajevo.ba/vijesti/bosna- ... ute/479953Ćamil kaže da Srbi na pravoslavni Badnjak voze Badnjake, bacaju petarde i slušaju srpske pjesme. Ako se nakon ovoga ne ukine RS ja ne znam kaće. Koliko insan mora trpiti da neko nešta duradi? Svaka vam cast. Molimo se da i ostali muslimani ispred svojih muslimanskih kuca u Republici Srpskoj ne budu uskraceni za ovu veselu prazničku atmosferu. Haleluja! 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Muslimani pozivaju na barikade i zatvaranje granice prema RS Postano: 06 sij 2023, 22:49 |
|
|
Hagresor je napisao/la: Duraković objavio video iz RS, četnici uznemiravaju Bošnjake: "Jesu li patriotiske snage zabrinute"https://radiosarajevo.ba/vijesti/bosna- ... ute/479953Ćamil kaže da Srbi na pravoslavni Badnjak voze Badnjake, bacaju petarde i slušaju srpske pjesme. Ako se nakon ovoga ne ukine RS ja ne znam kaće. Koliko insan mora trpiti da neko nešta duradi? Mogli su zajedno proslaviti. Ko prave komšije. A ne visiti po penžerima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Muslimani pozivaju na barikade i zatvaranje granice prema RS Postano: 06 sij 2023, 23:22 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 17:46 Postovi: 7509 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: daramo je napisao/la: Kako se samo pravoslavci usuđuju vozati traktorom javno badnjake i bacati petarde, u gradžanskoj državi je zabranjeno slaviti Božić, mogu si javno samo čestitati Kalendar. Ajde ne rise. Citat: Pripadnici Ravnogorskog četničkog pokreta se postrojavaju u Draževini. Badnjaci se traktorima prevoze ispred bošnjačkih kuća u Bratuncu, Srebrenici, a vjerujem i u drugim mjestima širom RS. Pune ti zvalje podrske partizanima po temama, a podrzavas cetaljsko orgijanje kad je protiv b. Dzaba je vama ne izborni zakon i osmorka. Davanje vlasti i isporucivanje Federacije HDZ-u. Stid Te bilo. Šta znači to" b" u rečenici " .orgijanje kad je protiv b" ?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dzevudin
|
Naslov: Re: Muslimani pozivaju na barikade i zatvaranje granice prema RS Postano: 06 sij 2023, 23:32 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: daramo je napisao/la: Kako se samo pravoslavci usuđuju vozati traktorom javno badnjake i bacati petarde, u gradžanskoj državi je zabranjeno slaviti Božić, mogu si javno samo čestitati Kalendar. Ajde ne rise. Citat: Pripadnici Ravnogorskog četničkog pokreta se postrojavaju u Draževini. Badnjaci se traktorima prevoze ispred bošnjačkih kuća u Bratuncu, Srebrenici, a vjerujem i u drugim mjestima širom RS. Pune ti zvalje podrske partizanima po temama, a podrzavas cetaljsko orgijanje kad je protiv b. Dzaba je vama ne izborni zakon i osmorka. Davanje vlasti i isporucivanje Federacije HDZ-u. Stid Te bilo. Bula godinama doslovno piše o uništenju Hrvata 2022 nakon političkog i biološkog uništenja. Doslovno je možeš zamisliti sa crvenim očima u stilu Hitlera dok priča o Židovima kako sunarodnjacima mukijima na klixu objašnjava kako treba uništiti Hrvate i kako je sve ostalo nebitno. Prošla je 2022 ali je završila drugačije nego kako je bulica zamisljala sa osmorkama  Sada kmeči zbog Božića, ostao je samo Božić i barikadice od "vaše stvari". Sve najgore SDA talogu u Srpskoj
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Muslimani pozivaju na barikade i zatvaranje granice prema RS Postano: 06 sij 2023, 23:35 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 45120 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Po Durakoviću Srbi na Badnjak ne smiju prevoziti badnjake, slusati srpske pjesme i bacati petarde. Da budu dobre komšije najbolje da nikako ne slave Božić.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Muslimani pozivaju na barikade i zatvaranje granice prema RS Postano: 07 sij 2023, 00:36 |
|
|
|
Jel ovo četalji znaju slavit praznik ili je i taj valjda za njih sveti dan povod za lokanje i šovinističko orgijanje.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mijat_tomic
|
Naslov: Re: Muslimani pozivaju na barikade i zatvaranje granice prema RS Postano: 07 sij 2023, 02:46 |
|
|
|
Trebali su se okupit javno na nekom trgu u centru, okrenut janje i zderat. I pucat iz topa. To ne uznemirava komsije bosnjake
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mijat_tomic
|
Naslov: Re: Muslimani pozivaju na barikade i zatvaranje granice prema RS Postano: 07 sij 2023, 02:48 |
|
|
|
Mene je uznemirio novogodisnji vatromet i hrpa pijanih klinaca u parku ispred zgrade. Planiram se zalit gradu mostaru na fasisticko orgijanje i uznemiravanje
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mijat_tomic
|
Naslov: Re: Muslimani pozivaju na barikade i zatvaranje granice prema RS Postano: 07 sij 2023, 02:48 |
|
|
|
Nek muslimani oznace kuce nekim simbolicnim obiljezljima tipa bijela traka na ulaznim vratima pa kad srbi odluce slavit bozic i bacat petarde da budu obzirni i te kuce zaobidju. Mozemo to nazvat "dan bijelih traka" jer "bozic" moze bit uvredljiv naziv za muslimane. "Kalendar" je zauzela benjamina
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Muslimani pozivaju na barikade i zatvaranje granice prema RS Postano: 07 sij 2023, 03:24 |
|
|
mijat_tomic je napisao/la: Trebali su se okupit javno na nekom trgu u centru, okrenut janje i zderat. I pucat iz topa. To ne uznemirava komsije bosnjake Izgleda da najviše uznemiravanja izaziva nedostatak rakije kod nekih.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Muslimani pozivaju na barikade i zatvaranje granice prema RS Postano: 07 sij 2023, 03:41 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Jel ovo četalji znaju slavit praznik ili je i taj valjda za njih sveti dan povod za lokanje i šovinističko orgijanje. Nevolja nas naterala na takvu tradiciju. Na Badnje vece pocela je Bitka na Mojkovcu 1916, a vise od dvesta godina pre toga zapocela je Istraga p-oturica na Cetinju vladike Danila! Pa pesma kaze: Badnje dvije večeri krvave, Crnogorci pod Mojkovcem slave. Jednu slave davno što je bila, Nju za dušu vladike Danila. Ovu drugu slave zbog Mojkovca, Rad ponosa svakog Crnogorca;
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Muslimani pozivaju na barikade i zatvaranje granice prema RS Postano: 07 sij 2023, 04:13 |
|
|
Hagresor je napisao/la: Duraković objavio video iz RS, četnici uznemiravaju Bošnjake: "Jesu li patriotiske snage zabrinute"https://radiosarajevo.ba/vijesti/bosna- ... ute/479953Ćamil kaže da Srbi na pravoslavni Badnjak voze Badnjake, bacaju petarde i slušaju srpske pjesme. Ako se nakon ovoga ne ukine RS ja ne znam kaće. Koliko insan mora trpiti da neko nešta duradi? Camil je ispao krmak sa ovim svojim primedbama. Neka vidi kako Ameri u Americi vole kad Srbi tamo slave Bozic na isti nacin kao i u RS. Serbian Christmas With Guns in Jackson Ca. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Muslimani pozivaju na barikade i zatvaranje granice prema RS Postano: 07 sij 2023, 08:14 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: daramo je napisao/la: Kako se samo pravoslavci usuđuju vozati traktorom javno badnjake i bacati petarde, u gradžanskoj državi je zabranjeno slaviti Božić, mogu si javno samo čestitati Kalendar. Ajde ne rise. Citat: Pripadnici Ravnogorskog četničkog pokreta se postrojavaju u Draževini. Badnjaci se traktorima prevoze ispred bošnjačkih kuća u Bratuncu, Srebrenici, a vjerujem i u drugim mjestima širom RS. Pune ti zvalje podrske partizanima po temama, a podrzavas cetaljsko orgijanje kad je protiv b. Dzaba je vama ne izborni zakon i osmorka. Davanje vlasti i isporucivanje Federacije HDZ-u. Stid Te bilo. Nametanje izbornog zakona, ne davanje. Kad muslimani sami svojom voljom prihvate jednakopravnost hrvatskog naroda, onda će imati smisla to što kažeš.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Muslimani pozivaju na barikade i zatvaranje granice prema RS Postano: 07 sij 2023, 09:51 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Hagresor je napisao/la: Duraković objavio video iz RS, četnici uznemiravaju Bošnjake: "Jesu li patriotiske snage zabrinute"https://radiosarajevo.ba/vijesti/bosna- ... ute/479953Ćamil kaže da Srbi na pravoslavni Badnjak voze Badnjake, bacaju petarde i slušaju srpske pjesme. Ako se nakon ovoga ne ukine RS ja ne znam kaće. Koliko insan mora trpiti da neko nešta duradi? Camil je ispao krmak sa ovim svojim primedbama. Neka vidi kako Ameri u Americi vole kad Srbi tamo slave Bozic na isti nacin kao i u RS. Serbian Christmas With Guns in Jackson Ca.  Aco bre koji si ti Gun na snimku ? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Muslimani pozivaju na barikade i zatvaranje granice prema RS Postano: 07 sij 2023, 10:47 |
|
|
Hagresor je napisao/la: Duraković objavio video iz RS, četnici uznemiravaju Bošnjake: "Jesu li patriotiske snage zabrinute"https://radiosarajevo.ba/vijesti/bosna- ... ute/479953Ćamil kaže da Srbi na pravoslavni Badnjak voze Badnjake, bacaju petarde i slušaju srpske pjesme. Ako se nakon ovoga ne ukine RS ja ne znam kaće. Koliko insan mora trpiti da neko nešta duradi? Ne kontam... Zašto žive kod Srba ako ih prisustvo Srba uznemirava.  Ja nikad ne bih živio npr. kod Šiptara ili Afganistanaca ili Muslimana, bio bih uzmeiren. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Muslimani pozivaju na barikade i zatvaranje granice prema RS Postano: 07 sij 2023, 10:49 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: daramo je napisao/la: Kako se samo pravoslavci usuđuju vozati traktorom javno badnjake i bacati petarde, u gradžanskoj državi je zabranjeno slaviti Božić, mogu si javno samo čestitati Kalendar. Ajde ne rise. Citat: Pripadnici Ravnogorskog četničkog pokreta se postrojavaju u Draževini. Badnjaci se traktorima prevoze ispred bošnjačkih kuća u Bratuncu, Srebrenici, a vjerujem i u drugim mjestima širom RS. Pune ti zvalje podrske partizanima po temama, a podrzavas cetaljsko orgijanje kad je protiv b. Dzaba je vama ne izborni zakon i osmorka. Davanje vlasti i isporucivanje Federacije HDZ-u. Stid Te bilo. E a sjećeš se kako ste bili srećni ono kad je bio zabranjeno okupljanje Četnika u Višegradu? Seirili ste i nadali se da je gotovo, da će biti Bosne i islama. Kad eto ti Četnika ponovo. Uzalud se nadate. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Muslimani pozivaju na barikade i zatvaranje granice prema RS Postano: 07 sij 2023, 10:51 |
|
|
daramo je napisao/la: Po Durakoviću Srbi na Badnjak ne smiju prevoziti badnjake, slusati srpske pjesme i bacati petarde. Da budu dobre komšije najbolje da nikako ne slave Božić. Po Srbima jebo Durakovića. Koga boli kurac za mišljenjem jebenog Duraković i Muslimana. Nismo mi RS pravili zbog Durakovića i Muslimana nego zbog sebe. Da se pitalo Durakovića i Muslimana, ne bi ni bilo RS.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|