|
|
Stranica: 5/13.
|
[ 310 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Karabaja
|
Naslov: Re: Muslimani pozivaju na barikade i zatvaranje granice prema RS Postano: 05 sij 2023, 16:29 |
|
Pridružen/a: 17 ožu 2021, 16:33 Postovi: 11720 Lokacija: 🇮🇷 Upozorenja: 1
|
Jedva 700 000 Vlaha preko Drine? Je li to historijski minimum?
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Muslimani pozivaju na barikade i zatvaranje granice prema RS Postano: 05 sij 2023, 16:30 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Jedva 700 000 Vlaha preko Drine? Je li to historijski minimum? Pa toliko ti je Vlaha glasalo na izborima u RS. 
|
|
Vrh |
|
 |
Rutinerr
|
Naslov: Re: Muslimani pozivaju na barikade i zatvaranje granice prema RS Postano: 05 sij 2023, 16:31 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Jedva 700 000 Vlaha preko Drine? Je li to historijski minimum? Pa toliko ti je Vlaha glasalo na izborima u RS.  Jest uz dopisane listiće. Znači glasalo sve od 00-99. I dosta mrtvih. A izlaznost koliko, 50%. Ma dobar CIK pravo 
|
|
Vrh |
|
 |
Gladius
|
Naslov: Re: Muslimani pozivaju na barikade i zatvaranje granice prema RS Postano: 05 sij 2023, 16:40 |
|
|
Krivoslavci će izazivat rat dok ga ne izazovu. Tzv. osmorka tvrdi da je pametnija od državnika pokojnog Franje Tuđmana koji je morao da ratuje, a oni će se dogovoriti. Nikada naravno. Rat je neizbježan. Ove proslave su samo generalna proba. Nažalost je tako. 
|
|
Vrh |
|
 |
Megatron
|
Naslov: Re: Muslimani pozivaju na barikade i zatvaranje granice prema RS Postano: 05 sij 2023, 16:43 |
|
|
Gladius je napisao/la: Krivoslavci će izazivat rat dok ga ne izazovu. Tzv. osmorka tvrdi da je pametnija od državnika pokojnog Franje Tuđmana koji je morao da ratuje, a oni će se dogovoriti. Nikada naravno. Rat je neizbježan. Ove proslave su samo generalna proba. Nažalost je tako.  Ako vam se ne sviđa proslava, bujrum napadnite. 
|
|
Vrh |
|
 |
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Muslimani pozivaju na barikade i zatvaranje granice prema RS Postano: 05 sij 2023, 16:45 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7385 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
Ovo je veliki napredak u kolektivnoj svijesti muslimana.Oni samo traže da manifestanti ne prelaze preko teritorije Kantona Sarajevo za koji se uglavnom vjeruje da u potpunosti pripada muslimanima u okviru muslimanako-hrvatske federacije Do prije godinu dvije muslimani bi pokušali da sprijece održavanje manifestacije u Principovu i hapšenje učesnika.Moljakali bi i vukli za nogavice strance da za njih to učine. Bez ikakve rezerve može se reći da muslimani sporo i presporo uče ali neki napredak ipak postoji.
|
|
Vrh |
|
 |
storaB
|
Naslov: Re: Muslimani pozivaju na barikade i zatvaranje granice prema RS Postano: 05 sij 2023, 16:50 |
|
Pridružen/a: 16 sij 2013, 14:46 Postovi: 8197 Lokacija: Republic of Srpska
|
Radikalni ekstremisti koji nose muslimanska imena sasvim sigurno ne žele dobro suživotu u BiH. Ta vrsta patološke mržnje je odraz vlastitih zabluda uobličenih u kalup glavne fusnote Islamske deklaracije, a čiji je glavni produkt SDA, posredstvom Islamske zajednice.
Sve u svemu, nadam se da će preovladati racionalnost kod naših muslimanskih komšija iz susjedne države Federacije i da će malobrojne zelenaše i ekstremiste spriječiti u svakom vidu rušilačkog pira uperenog na suživot.
Ovim putem unaprijed čestitam muslimanskim forumašima 9. januar, jer možda ću biti na proslavi pa neću stići 9. januara.
|
|
Vrh |
|
 |
novem
|
Naslov: Re: Muslimani pozivaju na barikade i zatvaranje granice prema RS Postano: 05 sij 2023, 17:30 |
|
|
Hagresor je napisao/la: Ja sam čuo na vlastite uši od predstavnika muslimana da je sve to “državno” i “bosna”. Zašto se muslimani zatvaraju u torove i međuentitetske linije mi uopće nije jasno. Virtualna Bosna, virtualni Mujo.
|
|
Vrh |
|
 |
novem
|
Naslov: Re: Muslimani pozivaju na barikade i zatvaranje granice prema RS Postano: 05 sij 2023, 17:32 |
|
|
Doći će Mujo do table gdje stoji "Welcome..." i vikati će "ovo je Bosna, ovo je Bosnaaaa...". 
|
|
Vrh |
|
 |
Lebowski
|
Naslov: Re: Muslimani pozivaju na barikade i zatvaranje granice prema RS Postano: 05 sij 2023, 17:43 |
|
|
Ja bih pustio Srbe da naprave cirkus u po Sarajeva ali neka to snima CNN i ekipa.
|
|
Vrh |
|
 |
NSOS
|
Naslov: Re: Muslimani pozivaju na barikade i zatvaranje granice prema RS Postano: 05 sij 2023, 17:56 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Ja bih pustio Srbe da naprave cirkus u po Sarajeva ali neka to snima CNN i ekipa. Kakav cirkus? Cirkus najavljujete vi. Republika Srpska mirno i dostojanstveno slavi svoj praznik.
|
|
Vrh |
|
 |
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Muslimani pozivaju na barikade i zatvaranje granice prema RS Postano: 05 sij 2023, 18:04 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7385 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
Lebowski je napisao/la: Ja bih pustio Srbe da naprave cirkus u po Sarajeva ali neka to snima CNN i ekipa. Što bi Srbi pored svoje prostrane Otadzbine praznik proslavljali u tudjini ? Znam za slučaj da muslimani iz efbija na svoj praznik dolaze u Banjaluku.Zakupe neki salon koji se inače izdaje za svadbe i tu proslave 29 Novembar dan "državnosti" nečega.
|
|
Vrh |
|
 |
Mystic C
|
Naslov: Re: Muslimani pozivaju na barikade i zatvaranje granice prema RS Postano: 05 sij 2023, 18:09 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Ja bih pustio Srbe da naprave cirkus u po Sarajeva ali neka to snima CNN i ekipa. Šta ima da se bakćemo da pravimo nekakav cirkus u BI Sarajevu kada u našem slavimo Dan svoje republike. Jedino ćete vi da se blamirate po običaju.
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Muslimani pozivaju na barikade i zatvaranje granice prema RS Postano: 05 sij 2023, 18:10 |
|
|
Nama naše, njima njihovo 
|
|
Vrh |
|
 |
Lebowski
|
Naslov: Re: Muslimani pozivaju na barikade i zatvaranje granice prema RS Postano: 05 sij 2023, 18:20 |
|
|
Mystic C je napisao/la: Lebowski je napisao/la: Ja bih pustio Srbe da naprave cirkus u po Sarajeva ali neka to snima CNN i ekipa. Šta ima da se bakćemo da pravimo nekakav cirkus u BI Sarajevu kada u našem slavimo Dan svoje republike. Jedino ćete vi da se blamirate po običaju. Ja nisam ni za kakve barikade ili "barikade", nimalo mi se ne sviđa ovo petljanje Zelenih bererki u ove stvari, ne pratim šta rade ali zadjih 10 godina samo mi ostalo u sjećanju kada izađu u javnost da je neka glupost u pitanju... ne sjećam se tačno šta je sve bilo ali znam da su gluposti.
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Muslimani pozivaju na barikade i zatvaranje granice prema RS Postano: 05 sij 2023, 18:42 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Mystic C
|
Naslov: Re: Muslimani pozivaju na barikade i zatvaranje granice prema RS Postano: 05 sij 2023, 19:08 |
|
|
Graničari RS spremni za Švrakića i islamiste.  
|
|
Vrh |
|
 |
Kum Bečo
|
Naslov: Re: Muslimani pozivaju na barikade i zatvaranje granice prema RS Postano: 05 sij 2023, 19:17 |
|
|
16. džumade-l-uhra 1444 po islamskom kalendaru.
|
|
Vrh |
|
 |
i_jopet
|
Naslov: Re: Muslimani pozivaju na barikade i zatvaranje granice prema RS Postano: 05 sij 2023, 20:12 |
|
|
Kao prvo mislim da ove nevladine organizacije ne predstavljaju pravu sliku svih Bošnjaka.
Sad mogu da dodam i nekoliko gluposti koje su iznijeli, traže poštivanje odluka Ustavnog suda a ni sami ne poštuju taj sud, traže da nešto napravi Šmit jer opet oni ne mogu ništa, i na kraju traže podizanje istrage protiv koga? Ne znaju ni sami, valjda protiv svih u RS, jer tamo malo tko poštuje presudu Ustavnog suda. Cirkus ali već sam se ogradio u prvoj rečenici.
|
|
Vrh |
|
 |
hoblatopla
|
Naslov: Re: Muslimani pozivaju na barikade i zatvaranje granice prema RS Postano: 05 sij 2023, 20:28 |
|
|
i_jopet je napisao/la: Kao prvo mislim da ove nevladine organizacije ne predstavljaju pravu sliku svih Bošnjaka.
Sad mogu da dodam i nekoliko gluposti koje su iznijeli, traže poštivanje odluka Ustavnog suda a ni sami ne poštuju taj sud, traže da nešto napravi Šmit jer opet oni ne mogu ništa, i na kraju traže podizanje istrage protiv koga? Ne znaju ni sami, valjda protiv svih u RS, jer tamo malo tko poštuje presudu Ustavnog suda. Cirkus ali već sam se ogradio u prvoj rečenici. Koga boli kurac za pravom slikom dzamijasa. Dosta je podatak da ih trecina glasa za Komsica. To je sav podatak koji treba prosjecni Hrvat znati. Samo raspad. Vojni po mogucnosti.
|
|
Vrh |
|
 |
Mystic C
|
Naslov: Re: Muslimani pozivaju na barikade i zatvaranje granice prema RS Postano: 05 sij 2023, 20:46 |
|
|
Postavi rampu Bakire pa nek' je ko avlija.  
|
|
Vrh |
|
 |
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Muslimani pozivaju na barikade i zatvaranje granice prema RS Postano: 06 sij 2023, 00:41 |
|
|
Ne znam zasto ih provocirate da "ne smiju nista uraditi" a da se neki islamski fanatik sutra raznese ili postavi auto bombu, kmecali bi o islamskom terorizmu.
Znamo svi da oni takvih budala imaju.
|
|
Vrh |
|
 |
Mystic C
|
Naslov: Re: Muslimani pozivaju na barikade i zatvaranje granice prema RS Postano: 06 sij 2023, 00:52 |
|
|
Za to je vjerovatnoća mala, ali da se daleko bilo desi kroz 15 minuta bi sve bošnje koje se zateknu na teritoriji Srpskog Sarajeva bili na obradi u policijskim stanicama. Nikli bi i punktovi naše policije i završili bi definitivno sa Teheranom u kotlini.
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Muslimani pozivaju na barikade i zatvaranje granice prema RS Postano: 06 sij 2023, 00:53 |
|
|
crni_bombarder je napisao/la: Ne znam zasto ih provocirate da "ne smiju nista uraditi" a da se neki islamski fanatik sutra raznese ili postavi auto bombu, kmecali bi o islamskom terorizmu.
Znamo svi da oni takvih budala imaju. Terorizmom se nikad nisu bavili pojedinci ni budale. Uvijek države, islamske države. Srpskog svata nije ubio Ćelo nego Alija. Sumnjam da Muslimani žele novi rat.
|
|
Vrh |
|
 |
1986
|
Naslov: Re: Muslimani pozivaju na barikade i zatvaranje granice prema RS Postano: 06 sij 2023, 01:48 |
|
|
crni_bombarder je napisao/la: Ne znam zasto ih provocirate da "ne smiju nista uraditi" a da se neki islamski fanatik sutra raznese ili postavi auto bombu, kmecali bi o islamskom terorizmu.
Znamo svi da oni takvih budala imaju. Više se oni boje terorizma nego mi.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 24 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|