|
|
Stranica: 10/14.
|
[ 337 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Muslimani preuzeli CIK Postano: 04 lis 2022, 12:28 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7150 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
Muslimanske stranke nece lako pristati na demokratske promjene odnosno reforme u cilju.zato pitanje te institucije sada nelegalne i nelegitimne treba uključiti u pregovore oko formiranja savjeta ministara.kso relikti prošlosti kadrovi sds pdp kao i drugi koji nemaju legitimitet,moraju biti ekstrakirani kao kvarni zubi.
_________________ The ratio of 51:49 of the territorial proposal of the Contact Group is a foundation of the agreement. That territorial proposal is open for changes resulting from the joint agreements.
|
|
Vrh |
|
|
hoblatopla
|
Naslov: Re: Muslimani preuzeli CIK Postano: 04 lis 2022, 12:30 |
|
|
Srpsčanin je napisao/la: Muslimanske stranke nece lako pristati na demokratske promjene odnosno reforme u cilju.zato pitanje te institucije sada nelegalne i nelegitimne treba uključiti u pregovore oko formiranja savjeta ministara.kso relikti prošlosti kadrovi sds pdp kao i drugi koji nemaju legitimitet,moraju biti ekstrakirani kao kvarni zubi. Mi mozda ne mozemo inzistirati na tome, ali Dodik moze i mora. Nije lud da to ne bude dio paketa.
_________________ BiH je turd.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Muslimani preuzeli CIK Postano: 27 lis 2022, 15:17 |
|
|
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Muslimani preuzeli CIK Postano: 27 lis 2022, 15:20 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Čekaj, šta si ti mislio? Da će tu sad biti nekakvih malverzacija i da će se ukrasti Miletu pobjeda? Ti baš naivan.
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjak.007
|
Naslov: Re: Muslimani preuzeli CIK Postano: 27 lis 2022, 16:10 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Bipolarni mi smo tu da pošteno vodimo tu instituciju. Nismo mi *** kao vi da muljamo svuda.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Muslimani preuzeli CIK Postano: 27 lis 2022, 16:16 |
|
|
Bošnjak.007 je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Bipolarni mi smo tu da pošteno vodimo tu instituciju. Nismo mi *** kao vi da muljamo svuda. Ko o čemu kurva o poštenju. Ne znate, ne smijete, umorni ste, slabi ste, nemate podršku stranih tutora.
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjak.007
|
Naslov: Re: Muslimani preuzeli CIK Postano: 27 lis 2022, 19:42 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Bošnjak.007 je napisao/la: Bipolarni mi smo tu da pošteno vodimo tu instituciju. Nismo mi *** kao vi da muljamo svuda. Ko o čemu kurva o poštenju. Ne znate, ne smijete, umorni ste, slabi ste, nemate podršku stranih tutora. Mile će sad biti miran ko bubica. Ide nova tura kooperacije i potpisivanja. Krenulo se sa Europolom. Na kraju prije uvijek legnete na rudu. Znamo mi vas, *** ste vi.
|
|
Vrh |
|
|
NSOS
|
Naslov: Re: Muslimani preuzeli CIK Postano: 27 lis 2022, 22:26 |
|
|
Ovu MUslimani ne znaju sta ce od histerije. Odmorite malo do 2026.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Muslimani preuzeli CIK Postano: 02 stu 2022, 14:48 |
|
|
Kifla se nudi da nam vrati CIK. Citat: "O CIK-u sam govorio više puta, to je političko tijelo. I vidjeli ste političke aktere da se hvale kako su nadigrali jedni druge kada im otmu CIK i instaliraju svoje ljude. Umjesto CIK-a kojeg su prije kontrolirali HDZ, SNSD i SDA, predsjednik SDA se hvalio više puta kako sada on lično sa opozicijom i DF-om kontoliše CIK. To je političko tijelo velikih stranaka. Ja sam rekao, mislim da smo blizu da se to desi, oni će pokrasti, ali im neće biti dovoljno. Mislim da smo blizu da uspostavimo većinu i na nivou države i Federacije koje će barem s naše strane kreatori ovakvog CIK-a morati na klupu za rezervne igrače", kazao je Konaković nakon današnje sjednice Doma naroda. https://www.klix.ba/vijesti/bih/konakov ... /221102077Hoćemo li hin halaliti?
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Muslimani preuzeli CIK Postano: 02 stu 2022, 15:31 |
|
|
Hoćemo, ali samo šerbe i vodu
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
Vrh |
|
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Muslimani preuzeli CIK Postano: 04 stu 2022, 19:54 |
|
|
CIK nije jednoglasno donio odluku o popunjenju Doma naroda FBiH, dva člana bila protivNa večerašnjoj hitnoj sjednici Centralne izborne komisije (CIK) BiH raspoređeni su mandati za Dom naroda Parlamenta Federacije BiH, no odluka nije donesena jednoglasno. Naime, za podjelu mandata prema nametnutoj odluci visokog predstavnika u BiH Christiana Schmidta nisu bili predsjednik CIK-a Suad Arnautović i član Ahmed Šantić. U obrazloženju, Šantić je ranije kazao da ne može podržati ove akte dok ne bude donesena odluka Ustavnog suda BiH. S druge strane "za" su glasali članovi Željko Bakalar, Irena Hadžiabdić, Vlado Rogić i Vanja Bjelica. Kako je rečeno na večerašnjoj hitnoj sjednici, nakon što je visoki predstavnik u BiH Christian Schmidt donio amandmane na Ustav FBiH i izmjene i dopune Izbornog zakona BiH, prestalo je važiti prethodno uputstvo. https://www.klix.ba/vijesti/bih/cik-nij ... /221104136Muslimani za koji *** ste išli praviti muslimanski cik? Da se samoaparthejdujate ili šta?
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Muslimani preuzeli CIK Postano: 04 stu 2022, 19:55 |
|
|
Kakve su to budalaštine, pa i taj Bakalar je Komšićev. Neka taktika da se muslimani ne dosjete haha.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1083 of 2558 - 42.34%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Muslimani preuzeli CIK Postano: 04 stu 2022, 19:56 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Nije Komšićev kad ga Schmidt može bez posla i plaće ostaviti. Može smjeniti u CIK koga hoće.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Muslimani preuzeli CIK Postano: 04 stu 2022, 19:58 |
|
|
BBC je napisao/la: Nije Komšićev kad ga Schmidt može bez posla i plaće ostaviti. Može smjeniti u CIK koga hoće. Meni ovo izgleda kao dogovor da Suad ispadne junak.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1083 of 2558 - 42.34%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Muslimani preuzeli CIK Postano: 04 stu 2022, 20:02 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Ili su već skužili da je Ž.Komšić politički pokojnik.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Muslimani preuzeli CIK Postano: 04 stu 2022, 20:08 |
|
|
Muslimane ko je kleo nije dangubio. Svaki dan po jedan šamar nekad i dva.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Muslimani preuzeli CIK Postano: 04 stu 2022, 20:11 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39562 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Muslimani u čudu zašto su se svi ovi kupljeni od SDA sada prodali MZ. Skontali da im se mrda fotelja i pustili Sejdu niz šolju.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Muslimani preuzeli CIK Postano: 04 stu 2022, 20:17 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39562 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
novovrijeme je napisao/la: Muslimane ko je kleo nije dangubio. Svaki dan po jedan šamar nekad i dva. Na kraju u muslimanskom SIP-u kafiri ih preglasali, o dunjaluče težak li si.
|
|
Vrh |
|
|
Gaugamela93
|
Naslov: Re: Muslimani preuzeli CIK Postano: 04 stu 2022, 20:24 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Ili su već skužili da je Ž.Komšić politički pokojnik. Pa... glasovanje Bakalara za Šmitovu odluku više je nego očit dokaza da je Komša pušten niz vodu od strane Amera. Ono kad ni raja iz tvog kvarta (Bakalar) ne glasuje za ono protiv čega se zalažeš više je nego dovoljan indikator. Pitanje je što o Komši misli raja iz kafića Tito, ako ga i oni puste niz vodu - gotovo je.
_________________ Ne može biti trijumfa bez gubitaka, pobjede bez patnje, slobode bez žrtve.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Muslimani preuzeli CIK Postano: 04 stu 2022, 20:25 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
A SDS skuplja bodove kod MZ.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Muslimani preuzeli CIK Postano: 04 stu 2022, 20:27 |
|
|
Hajde sad ti vjeruj kafiru iako ima halal certifikat zlatnog ljiljana.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Muslimani preuzeli CIK Postano: 04 stu 2022, 20:29 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Beskorisno im sve što imaju kad su im fantazije daleko od demokracije i zakona.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Muslimani preuzeli CIK Postano: 04 stu 2022, 20:33 |
|
|
daramo je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Muslimane ko je kleo nije dangubio. Svaki dan po jedan šamar nekad i dva. Na kraju u muslimanskom SIP-u kafiri ih preglasali, o dunjaluče težak li si. Tako im i treba kad vjeruju Halal Srbima više nego alahu. Koliko puta sam im rekao da će ih zajebati Halal Srbi i Hrvati? Hiljadu. Svi smo im govorili. Ništa nisu naučili i sve su zaboravili.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Muslimani preuzeli CIK Postano: 04 stu 2022, 20:35 |
|
|
Gaugamela93 je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Ili su već skužili da je Ž.Komšić politički pokojnik. Pa... glasovanje Bakalara za Šmitovu odluku više je nego očit dokaza da je Komša pušten niz vodu od strane Amera. Ono kad ni raja iz tvog kvarta (Bakalar) ne glasuje za ono protiv čega se zalažeš više je nego dovoljan indikator. Pitanje je što o Komši misli raja iz kafića Tito, ako ga i oni puste niz vodu - gotovo je. Bakalra svaki dan budi hodža u 5 ujturo. Jedva dočekao da im se osveti.
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Muslimani preuzeli CIK Postano: 04 stu 2022, 20:38 |
|
|
pa i ti fgr halalci iz ABiH se sigurno vrlo dobro sjećaju kada se ta vojna hunta prek noći pretvorila u preteču ISILa u sred rata, tako da i oni znaju dokle smiju ići. razbistrilo im se pitanje "hoćete u kalifat ili EU", ...đe će na kraju halalci, zna se
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: AmazonBot, Google [Bot] i 49 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|