|
|
Stranica: 14/14.
|
[ 337 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Muslimani preuzeli CIK Postano: 15 pro 2022, 11:51 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Pa nije on sud da nekog procesuira. Inače ne vjerovat njemu svaku, on dosta laprda, sjetimo se kako je prijetio da će Šemso biti uhapšen ako dođe na teritori tzv rs. A ovaj se odmah sutradan ispišao po njemu i slikao ispred SNSD prostorija u Doboju. Možda, samo slažu se HDZ i Osmorka kako će jedan od prvih koraka biti smjene u CIK-u. Lijepo kad se sve tri strane slože.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1071 of 2558 - 41.87%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Muslimani preuzeli CIK Postano: 15 pro 2022, 11:52 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Da, jasno je davno bilo da je to patka. Dosad su mogli napravit 100 Agencija za lijekove da su htjeli/mogli.
A bitno je i razvući pamet Mujinu. Mi vas poslali do tetke po lijekove a za to vrijeme gruntirali sebi bosansku imovinu. Jedino kome je razvukao pamet s time ste vi.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Muslimani preuzeli CIK Postano: 15 pro 2022, 11:53 |
|
|
Srpsčanin je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: I nije prenio ni jednu nadležnost, a i potpuno je prestao pričati o tome Sabura Ruti,sabura.Biće i to.Bez brige.Ja ti jemac. Ne bi ja garantovao. Hoće li biti ko utakmice sa Rusijom? Previše predvidiva Miletova takija.
|
|
Vrh |
|
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Muslimani preuzeli CIK Postano: 15 pro 2022, 11:53 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Pa nije on sud da nekog procesuira.
Inače ne vjerovat njemu svaku, on dosta laprda, sjetimo se kako je prijetio da će Šemso biti uhapšen ako dođe na teritori tzv rs. A ovaj se odmah sutradan ispišao po njemu i slikao ispred SNSD prostorija u Doboju.
Možda, samo slažu se HDZ i Osmorka kako će jedan od prvih koraka biti smjene u CIK-u. Lijepo kad se sve tri strane slože. Ma ta ljubav će da pukne, neprirodna je to koalicija.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Muslimani preuzeli CIK Postano: 15 pro 2022, 11:54 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Možda, samo slažu se HDZ i Osmorka kako će jedan od prvih koraka biti smjene u CIK-u. Lijepo kad se sve tri strane slože. Ma ta ljubav će da pukne, neprirodna je to koalicija. Ne znam koliko će trajati, ali po najavama CIK leti prvi. A koja koalicija bi po tebi bila prirodna?
1071 of 2558 - 41.87%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Muslimani preuzeli CIK Postano: 15 pro 2022, 11:58 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Ma ta ljubav će da pukne, neprirodna je to koalicija.
Ne znam koliko će trajati, ali po najavama CIK leti prvi. A koja koalicija bi po tebi bila prirodna? Pa prirodnija je ona sa SDA. A ovi baš i nemaju partnera jer su u rs i kod vas ultra nacionalne stranke dobile izbore, nema nekih stranaka sa ljevičarskim i građanskim elementima.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Muslimani preuzeli CIK Postano: 15 pro 2022, 13:03 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: A bitno je i razvući pamet Mujinu. Mi vas poslali do tetke po lijekove a za to vrijeme gruntirali sebi bosansku imovinu. Jedino kome je razvukao pamet s time ste vi. Evo razvlači i Srbija autoput od Rače do Bijeljine po zemlji bosanskoj.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Muslimani preuzeli CIK Postano: 15 pro 2022, 13:12 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Ne znam koliko će trajati, ali po najavama CIK leti prvi. A koja koalicija bi po tebi bila prirodna? Pa prirodnija je ona sa SDA. A ovi baš i nemaju partnera jer su u rs i kod vas ultra nacionalne stranke dobile izbore, nema nekih stranaka sa ljevičarskim i građanskim elementima. Ima al niko ne glasa sa njih. Mi uopšte nismo gradžanski i multietnićarski nastrojeni. Umrlo sa Jugom... Samo Srbi, Srpska i Srbija, samo srpsko.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Muslimani preuzeli CIK Postano: 15 pro 2022, 17:52 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Ne znam koliko će trajati, ali po najavama CIK leti prvi. A koja koalicija bi po tebi bila prirodna? Pa prirodnija je ona sa SDA. A ovi baš i nemaju partnera jer su u rs i kod vas ultra nacionalne stranke dobile izbore, nema nekih stranaka sa ljevičarskim i građanskim elementima. Ali to mi ne možemo utjecati. To odlučuju bosanski muslimani. Kada SDA dobije više glasova nego Osmorka, onda ćemo sa SDA. Muslimani su birali Bećirovića i poslali Bakira u povijest.
1071 of 2558 - 41.87%
|
|
Vrh |
|
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Muslimani preuzeli CIK Postano: 15 pro 2022, 18:12 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7145 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
mirusvijetu je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Možda, samo slažu se HDZ i Osmorka kako će jedan od prvih koraka biti smjene u CIK-u. Lijepo kad se sve tri strane slože. Ma ta ljubav će da pukne, neprirodna je to koalicija. Svaka je koalicija neprirodna i nakaradna jer je Bejha nakaradna.
_________________ The ratio of 51:49 of the territorial proposal of the Contact Group is a foundation of the agreement. That territorial proposal is open for changes resulting from the joint agreements.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Muslimani preuzeli CIK Postano: 15 pro 2022, 18:17 |
|
|
Muslimani vratite CIK!
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Muslimani preuzeli CIK Postano: 16 sij 2023, 14:49 |
|
|
Ubrzo tema: "Srbi i Hrvati preuzeli CIK" Muslimani su mogli svašta a nisu iskoristili ništa. Džaba su preuzimali CIK. Citat: Čović najavio smjenu članova CIK-a: Napravili su više štete nego koristiPredsjednik HDZ-a Dragan Čović održao je danas konferenciju za medije gdje se između ostalog osvrnuo i na rad Centralne izborne komisije Bosne i Hercegovine. Na pitanje da komentira rad Centralne izborne komisije kao i imenovanje novog saziva, Čović je rekao kako će se nakon formiranja vlasti pokrenuti procedura njihove smjene. "Sasvim ćemo sigurno pokrenuti proceduru za razrješenje trenutnog CIK-a i imenovanje novog saziva", rekao je Čović. Iako je HDZ nezadovoljan njihovim radom, predsjednik ove stranke je naglasio kako ni druge stranke koje čine većinu na državnom nivou nisu zadovoljne njihovim radom. "Pokazalo se da je ovaj saziv CIK-a napravio više štete nego koristi, a to se pokazalo za sve druge političke opcije. Možda je zadnji koji to traži HDZ. Mislim da i svi drugi to traže i mi ćemo ih podržati u razrješenju", zaključio je Čović. https://www.klix.ba/vijesti/bih/covic-n ... /230116096 Bane: Efendijo jel ti to plaćeš?Antivlah efendi: Ne...
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|