|
|
Stranica: 6/55.
|
[ 1358 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
BBC
|
Naslov: Re: Muslimanski šovinizam usmjeren protiv Hrvata i Srba - Zbirna tema Postano: 08 lip 2017, 23:07 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Citat: usljivinarode prije 32 minute oooo ustase kamenjarske tek cemo sad da vas ugrozavamo NIKAD VLAHU NE VJERUJ! Citat: gertje prije 29 minuta @SvetiJuraj ustaše u drugom svjetskom nisu dirali muslimane.zasto bi oni dirali ustaše a cetnici jedva cekaju da pokolju i jedne i druge. Bosnjaci i hrvati imaju zajednickog neprijatelja: đikane. I ne smiju sebi dozvolit da se zakače a od toga profitiraju đikani Citat: shahzudin prije 39 minuta @SvetiJuraj ne zabraniti, nego dinamitom raznijeti govnara i bend Citat: Laniakea prije 41 minutu Gdje su ISIL-ovci kad su potrebni
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Muslimanski šovinizam usmjeren protiv Hrvata i Srba - Zbirna tema Postano: 08 lip 2017, 23:13 |
|
|
Citat: usljivinarode prije 41 minutu nikad vlahu hrvatu i srbinu ne vjeruj, pa mi milion minusa pucajte al tako vam je, jer nam se saveznistvo sa njima uvijek obije o glavu isto kao i sto uvijek vjerujemo bakiru i lopovskoj SDA Citat: usljivinarode prije 48 minuta ovi tzv hrvati se opasno igraju sa zivotim, u znatnoj su manjini, a budale katolicke se uzdaju u one hrvate iz hrvatske hahahahh Citat: usljivinarode prije 35 minuta @SvetiJuraj hahahahahahhaha ja ti kazem ne uzdaj se u hrvate iz hrvatske da ti majka katolicka ne bi u crno zavijena bila ti si prakticno bez domovine, jbg u hrvatskoj vas nece, a u bosni ne pripadate genetski jer ste turci katolicke vjere Citat: hazbinatorrrr prije 32 minute ja najvise volim kad pokupim uspaljenu rvaticu zeljne balijske chune...pa nosi onaj mali krstic a ja je pitam da je spricnem po grdima...neprocjenjivo Citat: plavomanijaak prije 53 minute Samo se mi pravimo da je sve prošlo kako treba... Oni će i dalje tako... Gledam u sred Zenice hering-široki brijeg uzima pare a naše firme propadaju zbog hoštaplera iz politike... Svi njihovi proizvodi su u srcu Bosne i Hercegovine, dok oni finansiraju svoje manifestacije ustaškim šovinistima najviše od naših para... Ljudi moji, trebamo se opametiti... BOJKOT NJIHOVE ROBE I USLUGA!!!!! Pa i klixa koji blago vuce na njihovu stranu...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Muslimanski šovinizam usmjeren protiv Hrvata i Srba - Zbirna tema Postano: 08 lip 2017, 23:21 |
|
|
Citat: Jasmin-93 prije 1 sat, 4 min Fuj pleme vam ustaško Citat: mister---bin prije 12 minuta Šta je to herceg-bosna.Siroki,Grude,Ljubuski ...,sve ukupno 12.000 ustaša.Vitez,Kiseljak,Žepče...,poslije Ahmića bili bi "pojedeni"93.Al zahvaljujući Tuđmanu i ucjenama su opstali.U narednom vihoru,neznam kakva ce im sudbina biti."Munđosa"je svakim danom sve više Citat: MehoPudlica prije 8 minuta Da ih je ubijao ko zeceve, ne bi ih sada bilo vise od stakora. Ne nasjedaj na propagandu. Jedini penicilin za njih su bile bosanske GAZIJE. Citat: Alo0123456789 prije 24 minute hrvati su STOKA Citat: mirsadgluhovic prije 25 minuta Niti jedan pametan i razuman gradzanin nije na takav ustaski skup dosao. Tu su nazocili samo Covicevi legitimni hrvati, koji su se nepravdom u odnosu na ostale gradzane okoristili na razne nacine. Svaki pametan i ispravan covjek se gadi na fasizam i osudzuje sve sto nepravda, prvo unutar vlastitog korpusa, a tako i medzunacionalnia, znaci
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Muslimanski šovinizam usmjeren protiv Hrvata i Srba - Zbirna tema Postano: 08 lip 2017, 23:24 |
|
|
|
Ovi muslimani iz Bosne stvarno izgledaju kao neki ludi socijalni eksperiment. Jako je teško povjerovati da ovako razmišljaju i misli kreiraju. Pa što su im njihovi mediji i "intelektualci" uradili ? To je pravi genocid nad mozgom i bićem jednog naroda.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Muslimanski šovinizam usmjeren protiv Hrvata i Srba - Zbirna tema Postano: 08 lip 2017, 23:41 |
|
|
Citat: vrisak prije 50 minuta Sto ti ne dodjes malo na stari ha shupcicu??Kako se ova manjina pohasila u posljednje vrijeme?Haman zaboravio kako braco lomi?? Citat: usljivinarode prije 48 minuta @Sam0Zajedno sakato ti vlasko djete krvavo vlasko katolicko jebbajem Citat: usljivinarode prije 46 minuta @VolimsamoZrinjski ali malo vas je bando fasisticka, mogle bi rijeke krvi vase ciganske katolicke teci, samo nastavite da se khurcite, a hrvati iz hrvatsek vam nece pomoci oooo katolibani Citat: usljivinarode prije 41 minutu @VolimsamoZrinjski jel te iko ista pitao SRBINE! hahahaha epa necemo nikad prestat da vam biramo hrvatske predstavnike hahahah cuj hrvatske mamu li katolicku zvaljavu sugavu zgutim a sta cete uradit hahhahahaha sranjo vas uvukao u rat sa nama, misli ste da cete lako sa nama jer smo bili pritisnuti sa svih strana, i radili isto sto i cetnici, e bjedo katolibanska mame cemo vam se najjebat pogotovo sada, a samo nastavite ja vam kazem Citat: Barutana_BIH prije 6 sekundi Protjeraćemo vas aBd. Alija je kreten koji je sa ovom fašističkom mrakom vezao zastave. Od srca vam želim sve najgore bagro škutorska. BOG I BOŠNJACI.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Muslimanski šovinizam usmjeren protiv Hrvata i Srba - Zbirna tema Postano: 08 lip 2017, 23:53 |
|
|
Citat: hrisi-avgi prije 50 sekundi Isile picqa ti materina dje si sad Citat: Mirjana Buric Hamzic Tuga i uzas,ima li Covic obraza da dodje u Sarajevo????Ima to je bezskrupulozni djon obraz... Citat: Mirsad Mustafic Ma goni ih u pm fašističku. Neka pjevaju u čast ratnih zločinaca. Svi ti sto su došli nisu ništa manji fašišti i zločinci od ovih u zatvoru Citat: Bahrudin Ekic Ne traziti krivca u drugima moji Bosnjaci,sami smo krivi sto god da se desava u ovoj nasoj kakvoj takvoj.Preko 52% nas ima a ne vladamo ni u 25. % Citat: Arnel Nezic Ovdje nema Hrvata ovdje su Bosanski katolici koji misle da su Hrvati ko da boli briga Hrvatsku za vas ljudi mi smo ovdje zajedno u ovoj Bosni i Hercegovini a mani te se neke Hrvatske i Srbije i veličanje ti ratni zločina a taj Thompson to je obično pacenicko govno Citat: Fahira Avdic Ti znas koje u Hrvatskoj ratovao protiv Srba sad mislim da bi bilo obrnuto .jer u Hrvatskoj su sad fasisti na vlasti
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Muslimanski šovinizam usmjeren protiv Hrvata i Srba - Zbirna tema Postano: 09 lip 2017, 00:08 |
|
|
Citat: TeRmInAtOr10 prije 3 minute C4 je rješenje. Citat: WoodyW prije 16 minuta Ovo je ozbiljno odrzano? Ne smeta mi koncert ovog kalasnikova kao takav, al za osudjene ratne zlocince? o.O Ima li u ovoj drzavi iko normalan? Ako vec nema, ima li ikakvo sredstvo prinude, zakon, koji ce ih natjerat da se bar prave da su normalni? Laku noc Bosno i Hercegovino. Citat: lakrdija prije 22 minute stid i sram da bude svakog sa hrvatskom zastavom, komsijama, pravim hrvatima kapa dole, a vama smradovi jercegovacki sve najgore Citat: adibadi92 prije 4 sekunde joj kako bi onoj Borjani Kristo izvadio grkljan onako po islamski sa halalom
|
|
| Vrh |
|
 |
|
sivi vuk
|
Naslov: Re: Muslimanski šovinizam usmjeren protiv Hrvata i Srba - Zbirna tema Postano: 09 lip 2017, 08:21 |
|
|
|
Ludi ljudi.Kad će im neko više objasniti da BiH ne postoji osim u par zgrada u Sarajevu i da počnu gledati svoja posla.
_________________ "Ovdje mjenjamo žive za žive, a mrtve za mrtve".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Muslimanski šovinizam usmjeren protiv Hrvata i Srba - Zbirna tema Postano: 09 lip 2017, 19:56 |
|
|
Citat: JakraljTvrtko prije 3 sata 24 min @MangupiCZ Svinjojebu miran da ne bih i ti na Karpate sa sve tri Boga. Citat: Big prije 3 sata 29 min @saxten, isis ti u dvoristu zaigraio uzicko kolo. Citat: pisofsit12 prije 4 sata 30 min Ni židovi, ni kršćani, neće biti tobom zadovoljni sve dok ne budeš slijedio vjeru njihovuReci: “Allahov put je jedini pravi put!” A ako bi se ti poveo za željama njihovim, nakon znanja koje si dobio, od Allaha te niko ne bi mogao zaštititi, niti pomoći.” , (120) “Oni kojima smo objavili Knjigu, pa je čitaju istinito i ispravno, to su oni koji u nju vjerujuA oni koji u nju ne budu vjerovali, to su sigurni gubitnici.”(121). Ovaj ajet se dokazuje iznova i iznova Citat: Dzenis Balic Nista pametno,(ne mozes ni ocekivati) osim sto "lijepa njena", ni u kom slucaju ne pripada KRUGU "EUROPSKIH CIVILIZACIJSKIH DRZAVA". Citat: Ferid Ljajic Ustase najbolje znaju sta je terorizam! Daleko su od Evrope i jos dalje od Evropskih vrijednosti! Hrvati su nesto drugo! Citat: Senad Skopak Terorizam je to sto Kolinda moze voditi Hrvatsku i Hrvate zahvaljujuci tome sto je na strani fasista-ustasa,trrorizam je kad na Poljudu na travnjaku ne vidis i ne osudis kukasti kriz,kad odes u Blajburg s ocima punih suza,a Gradinu i Jasenovac ni da pomenes.Terorizam je kad posten covjek mora hodati ulicama ustaskih koljaca gdje god njena stranka vladala i kad Predsjednica i Premijer lijepe nase da su na Tudjmanovom pravom putu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Muslimanski šovinizam usmjeren protiv Hrvata i Srba - Zbirna tema Postano: 09 lip 2017, 19:59 |
|
|
Citat: Almir Bey Agrokor i Zvečevo pripadoše od hrvatski katoličkih terorista a predsjednica ,ništa. Citat: Izet Arapovic IMA SVOJI TERORISTA U HRVATSKOJ DOSTA Citat: Zajim Čaić Kurvo terorizam je u Mostaru sinoc bio Citat: Muhamed Islamovic Promicateljica terorizma. Citat: Almin Ćelam Mrš kujo Citat: Musa Muric NEMA VEĆIH TERORISTA OD USTAŠA NAKA SVAKO ZNA.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Muslimanski šovinizam usmjeren protiv Hrvata i Srba - Zbirna tema Postano: 09 lip 2017, 20:06 |
|
|
Citat: MirZa Avdic cokolinda .ti si opasna teroristkinja ba Citat: Biser Bosanski A zna li USTASICA STA ZA NJU PRESTAVLJA USTASKI TERORIZAM . KUJA USTASKA Citat: Mirsad Hasic Nije bosnju briga sta mu rade ustaše ili četnici oko njeg. Takav je bosnjo. Merhametli. A kad ga pocnu klati u ubijati pitat ce se odakle to.nismo se nadali od komšija. . moramo paziti na svaki korak ovih fašista i učiti svoju djecu pored koga žive.. Da nam se nebi ponovila 92-95 Citat: Osman Šakonja Bravo druze u pravu si doce i to vreme kad pravom bosancu prekipi Citat: Esad Zejcirovic Neka ih neka se kere mogu se posrat na tu podrsku ,ko se zadnji smije najsladje ce da se nasmije ,sacekace se presuda toj sestorki ....Bosnjaci nece napraviti koncertproslave jer nisu osvetoljubljivi ali ce vam dati opomenu i doznanja da ko rano pjeva i slavi i daje podrske zlocincima na kraju te pjesme sam se usere u svoje vlastito gnijezdo ...# Citat: Adis Trako Drekavac pare uzima na nacionalno poremecenim ustaskim mozgovima u N.Travniku, Vitezu, Kiseljaku i slicnim sredinama. Ovi iz srednje BOSNE su mi najkriminalniji, toliko negiraju Bosnu a od Bosne zivi. U Republiku Hrvatsku ode na more i to je to. Drze ih Hrvati samo zbog izbora, nebrojno puta potvrdjeno iz Republike.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Muslimanski šovinizam usmjeren protiv Hrvata i Srba - Zbirna tema Postano: 09 lip 2017, 20:07 |
|
|
|
Od kad sam otvorio ovu temu klislam počeo ozbiljno brisati njihove gadosti. Ali nebitno, muslimani imaju drugih platformi gdje mogu slobodno reći sve što im na duši. O ovoj temi će se jednom pisati knjige, mark my words.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Muslimanski šovinizam usmjeren protiv Hrvata i Srba - Zbirna tema Postano: 09 lip 2017, 20:14 |
|
|
Citat: RamoMirsada Krso Nije problem sto pjeva , problem je hrvatska himna u Mostaru i podrska zlocincima u Hagu. Citat: RamoMirsada Krso Luka Prolic Svakako , meni nije problem hrvatska himna , ali Mostar je u BiH koliko ja znam. Citat: Nuno Gradinovic Žao mi je što sa njima živim maloumlje necivilizirano al ipak neka im bog oprosti nisu oni krivi sto su se rodili takvi i nakraju mi muslimani smo krivi za sve. Citat: Amir Avdic Ustasko-fasisticki skup genetskog odpada. Citat: Demir Purkovic Jadna kad ima USTAŠE i ČETNIKE pogane Citat: Elvir Muhic Ja licno vam jeb mamu ustasku tacka
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Muslimanski šovinizam usmjeren protiv Hrvata i Srba - Zbirna tema Postano: 09 lip 2017, 20:22 |
|
|
|
Oni Bošnjaci koji sebe nazivaju ljevičarima često zaborave da spomenu i SS Handžar diviziju kad već spominju Ustaše i Četnike. Vidi se da imaju rupu u sjećanju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Muslimanski šovinizam usmjeren protiv Hrvata i Srba - Zbirna tema Postano: 09 lip 2017, 20:25 |
|
|
Citat: Fadil Vejo Isil je tvorevina amerike i čifuta jer su našli plodno tlo u nepismenom narodu a vodstva drže čifuti ali demokratiju nesmiju uvoditi u sjevernoj koreji Citat: Muhamed Ramic Normalno da nije Islamska, ali je Izraelska i Američka i djelom Evropska. Citat: Fatima Alić Halucinirate pod dejstvom ustastva, za vas su da arlaucete zGrude Podusje Široki to je vaše leglo opanaka u ustaskih arlaukanja, Medjugorje i sl i još uvijek vam se čini i pričinjava. Okacite te vaše povodom koga je i arlaukao na vama svojstven način okacite i na bandere slikovito na mag. Putu Dubrovnik - i cijelu Dubrovacku . Županiju tamo ga okacite zajedno sa onim krpama od zastava. Ovo akobogda nikada neće biti vaše kao sto niste dali rodjenim pravoslavcima i muslimanima u Hrvatskoj. Vrijeme je da se rasirite po lijepoj vašoj. Ovdje niste na svome ali se ponasate u stilu fašista Citat: Necko Husović Jel istina da nije pijevao onu"neka vide da nas ima"a sto bi i pjevao kad se sve raselilo po pi.... materinoj.MANJINO JOS MALO PA VAS NESTALO Citat: Mahir Adilovic HOS ste unistili o da kad ste ubili Blaza Kraljevica
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Muslimanski šovinizam usmjeren protiv Hrvata i Srba - Zbirna tema Postano: 09 lip 2017, 20:30 |
|
|
Citat: Mano Ju Kaznit ce vas gadovi Krstaski vi ste nas uvjek mrzili. Nek jos jednom krene ako sam ziv ja licno bih vam svaku Crkvu porusio i Srpsku i Hrvatsku Citat: Mihrija Ivkovic Foric Mi samo u Allaha vjerujemo i sa tim se ponosimo... Citat: Sefik Rekic Treba mu jebati mater ustasku Citat: Kasim Buco Mujkanovic A vi razguzlajte u vitez, jer je jeftinije, time donirate dušmane!!! Citat: Fehro Habibovic Dario Marić NEMA VEĆIH ZLOČINACA OD HRVATSKE I ZAPADA
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Muslimanski šovinizam usmjeren protiv Hrvata i Srba - Zbirna tema Postano: 09 lip 2017, 20:39 |
|
|
Citat: Irfan Hebratović Pa vi ste krstaskim pohodima palili muslimanske drzave ,u alziru sve zivo pobili,barbari! Citat: zara 19:39 09.06.2017. Koji je to sud utvdio da je to teroristicki akt?Da je to ucinio neko ko se zove Milan,rekli bi da je to incident i da je umno poremecen.Samo bagra moze reci da je to terorizam. Citat: ANTIDEMOKRATA 19:17 09.06.2017. KAKO STE PETA KOLONA U BORBI DA NESTANE BIH,DA SE SVI MUSLIMANI STAVE U JEDNU KATEGORIJU TERORIZMA.JA NASLOVA ,DA SE ODMAH DOGOSI ODMAZDA NA BOŠNJAKE RAJLOVCA I OKOLINE.TO SU HEROJI RATA .A ŠTO GA JE NARKOS UBIO TO JE NJEGOVA SUDBINA.KAKAV TERORIZAM? Citat: Dina 11:35 09.06.2017. Mostar ima veliki problem, doseljenih Hrvata koji namecu gradu svoju kulturu i ustastvo. Porodice nekih od njih su kao ustase proveli zivot u Australiji, a vratili se kad je Tudzman ozakonio ustastvo. To sada prenose u Mistar a pomazu im Covic, Beslic i drugi HDZ-ovci. Podrzava ih Izetbegovic, jer takvi ( ali iz muslimanskih sela ) naselili su istocni dio. Ovo sinoc sa Tompsonom i Bulicem, bilo je dno dna. Sve su maske pale: nije svirana nasa himna, vec hrvatska, vijorile su se hrvatske zastave a cijeli stadion je slozno uzvikivao:" Za dom spremni". Mnogi su jutros, koji su ovo dozvolili trebali biti u zatvoru, radi sirenje nacionalne mrznje. Smirice se kad sestorka dobije pravomocne presude da su ratni zlocinci.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Muslimanski šovinizam usmjeren protiv Hrvata i Srba - Zbirna tema Postano: 10 lip 2017, 11:19 |
|
|
Citat: Edin Kruško Bravo za Gilija... Tako se brani Bosna jer mi nema mrze reprezentacije od Grcke... Citat: Mirza Hodzic I krv svoju za Bosnu moju opravdo je povjerenje Citat: Nijaz Terzic Dragi nas zmaju zelim ti brz oporavak da ti dragi Alah podari snagu da izdrzis Citat: Jasmina Jasna Gadovi Grcki i cigani Citat: Aida Pašić Marković A ti si sigurno skandirao kad su ovi u Grckoj imali fasisticke transparente za dobrodoslicu nase reprezentacije? Citat: Nisveta Solakovic-besic Nek si ti kulturan Miloseee...Bas mi je drago da su im vratili..milo za drago...Jel bilo kulturno...ono sto su oni nama radili???? Ja zaboravi..vi ste ista g...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Muslimanski šovinizam usmjeren protiv Hrvata i Srba - Zbirna tema Postano: 10 lip 2017, 11:26 |
|
|
Citat: Admir Mujo Mujanovic Fudo samo naprijed...budi uz narod i sa narodom...narod u Bosni je naplaćen, 27 godina narod u Bosni pati i samo zbog toga zasluzuje da pažnju i da neko bude iz narod i zbog naroda tu... Citat: Admir Jusuf Noge polomiti i majku ....t! Ne možeš ti biti džentlmen prema bezobraznim kretenima. Ubi nas ovaj merhamet! Citat: Mirsad Mustafic Sta to nama nije trebalo. Grci počnu i jel treba pustiti da te udaraju. Ma jebem im pleme smrdljivo Citat: Duric Hasib Zbog ovog naslova djubre jedno mora dasi bio juce na Tomsonovom koncertu pasi pomjesao loncice da te nisu platili da ljagas mrs u p.m , Citat: Biser Bosanski Doro su prosli ,i gore su zasluzili svinje gecke.smrdljive.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Muslimanski šovinizam usmjeren protiv Hrvata i Srba - Zbirna tema Postano: 10 lip 2017, 11:33 |
|
|
Citat: Mirsad Mustafic Izvini nisveta. Nemoj vrijeđati stoku. Grci su govna od ljudi i to uvijek pokažu kad igramo tamo Citat: Almir Ibrahimagic Poserem ti se na rs Citat: Dzenan Sljivo Sta ti kobilo navijas?Ne znas koliko igraca na terenu ima,a ne sta drugo ! Djubrad genocidna !
Citat: Sadeta Hodzic Rece furestkinja koja konobarise i je.e se za 50 kuna .Sta tebe briga za BiH ??Zivis u Rijeci punoj bosanaca i kosovara koji ce ti razbiti pokvarenu i droljastu njusku ....Samo ti laj,popizdino iz nekog kamenjara ..... Citat: Kiya Didić Pa I ti si Bosnjak, katolik ne napinji se da budes naturalizovani rvat Citat: Kiya Didić Ne prolazi ni kod mene to sto pokusavas da vrijedjas. Za to moras biti puno pametniji, osim rijeci piturica. A baturalizovani najvise vasa nacija nosi prezime Bosnjak, pa ti vidi sad ko se pokatolicio. Bosnjace
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Muslimanski šovinizam usmjeren protiv Hrvata i Srba - Zbirna tema Postano: 10 lip 2017, 11:33 |
|
|
|
Muslimani su u biti u intenzivnoj mržnji sa svim i svačim, tko nije u džamiji položio zakletvu allahu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Muslimanski šovinizam usmjeren protiv Hrvata i Srba - Zbirna tema Postano: 10 lip 2017, 11:47 |
|
|
Citat: Amir Bratic Svi iz BIH ako vam se nesvidza bez rondanjaaaaa..... Citat: Izet Arapovic GAMAD NAJVEĆA SVIJETA Citat: Fuad Fudo Hero · Branislav Anokic jebala ti genocidna tvorevina mamu u picku Citat: Ibrahim Babic · 27:51 Krivo ovim govnarima sto rs nemoze da zaigra pa vrijeđaju al ko vas jebe srbadijo i grke isto popusite jedni drugima Citat: Ibrahim Babic · Nebojsa Topalovic popusi majmune cijeloj bh reprezentaciji al prvo operi zube i dezinfikuj usta usmrđela četnička i prestani da zivis u proslosti stotinu godina unazad al to je stvar odgoja i inteligencije pa ne zivis sadasnjost a to je Citat: Ibrahim Babic · Misko Peja mama ti je svinja tursko kopile
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Muslimanski šovinizam usmjeren protiv Hrvata i Srba - Zbirna tema Postano: 10 lip 2017, 11:58 |
|
|
Citat: Nedzad Rustemi · 14:34 Ima nas Mashallah..naprijed Bosanci, Citat: Firzet Talic · 29:06 TOOOOO BOSNO UZ TEBE JE 10. 00000 MUSLIMANA BALKANA Citat: Damir Karović · 14:14 Sretno svim Bosnjacima bilo koje vjeroispovijsti Citat: Sead Begija kako glupo zvuci Hrvatica iz BIH ;valjda Bosanka dokle ide ovaj sovinizam i mrznja prema drzavi,ako je ona Hrvatica onda nije iz BIH nego iz Hrvatske iz Bosne moze biti samo Bosanka toliko za bezobrazluk novinara. Citat: Ljubav Moja Pogresno Hrvati su iz Hrvatske
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Muslimanski šovinizam usmjeren protiv Hrvata i Srba - Zbirna tema Postano: 10 lip 2017, 12:18 |
|
|
Citat: Teufik Rizvic Sta je Ana sta ti nije jasno sinoc ste se dokazali,Deki Cancar naravno da volimo nebosnjake a dokaz za to je da ARBiH nije rusila Crkve,BiH drzava svih naroda koji u njoj zive a ne dodikova i coviceva koji mrze sve sto je Bosansko. Citat: Esad Islamovic Zali bože mrtvih Ovo je bio naštiman teroristički napad jer su prije toga oni čovjeka dirali i desilo se to kao teroristicki napad Nije država kriva što joj vojska hoda po kladionicama Fuj ovo sve Citat: Mico prije 16 minuta Vlaska jos veca nemozete pobjec od toga da ste GENOCIDNO PLEME. Citat: Mico prije 14 minuta kmeci ti vlaska mater, evo ispod mene je. Citat: Mico prije 1 sat, 6 min Trebali smo ih vise namlatit. Kuroslavni olos isti Genocidno pleme sorabi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Muslimanski šovinizam usmjeren protiv Hrvata i Srba - Zbirna tema Postano: 10 lip 2017, 12:38 |
|
|
Citat: Hi-Men @Hipoteza Ti vala ako pljujes po ljudima koji brane Bosnu onda si dokazao sta moze Bosna da ocekuje od tebe! Izdajica puna Bosna poput tebe! Vas treba protjerati ! Citat: weasel prije 1 sat, 25 min koliko grcka genocidna marva postuje nas toliko i mi postujemo njih.serem se na grcku,himnu i zastavu ,trebalo im je svima zube poizbijat  Citat: INTEL prije 1 sat, 1 min Ovom prilikom pozivam sve normalne gradjane BiH da u buduće zaobiđu grčku uzduž i poprijeko, svi znamo da su 90-tih agresoru bili podrška i koja je to pogan od ratišta pa do danas. Poslije one utakmice u grčkoj puno gore su zaslužili nakon isticanja transparenta koji vrijeđa 2. po redu najveći masakar u svijetu. Šteta što ih nismo razbili u sitne komade frakcije al eto ako ništa zub smo im izbili heheh. Citat: Racio6th prije 1 sat, 23 min Grci, poserem se i popšiam na vašu državu i zastavu, sami ste ovo tražili... .......... Sve je ovo rezultat trenutne svijetske politike gdje je nacionazim i fašizam svaki dan sve prisutniji...
Citat: MehoPudlica prije 2 sata 56 min UDRI VLAHA U IME ALLAHA.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 51 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|