HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 09 vel 2025, 07:15.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 1350 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 54  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Muslimanski šovinizam usmjeren protiv Hrvata i Srba - Zbirna tema
PostPostano: 10 lip 2017, 12:52 

Citat:
paul
prije 12 minuta
hahaha a ovaj mali grčki cigan poletio nekog da udara, a Gilli ga zažaga šakom pošteno hahahahaha

Citat:
weasel
prije 10 sati 3 min
@shahzudin hahha -krezuba ciganija

Citat:
SveZaBiH
prije 11 sati 1 min
Ovako "igraju" ORTODOKSI......
MRTVE IM poserem SVE PO REDU HRISCANSKE!

Citat:
SveZaBiH
prije 12 sati 37 min
@Hiperboreja -KMETU...POPUSI GA TI MENI OVAKO PRELIJEPO OSUNECENOG I CISTOG ZA RAZLIKU OD TVOG PRLJAVOG...Sestra te provalila,. kaze nikad prljaviji KURCIC nije stavila usta od bratovog..a kad je moj uzela, nije mogla dihnut a kamoli progovorit!

Citat:
sarajlijaXXXjeboklix
prije 11 sati 8 min
@Nemanja2 bemje ti djete krvavim kurcem na majcinom grobu pasce usrano vlasko podlo izdajnicko mrziteljsko.

Vrh

PostPostano: 10 lip 2017, 13:53 

Citat:
SveZaBiH
prije 12 sati 40 min
@Zivkovic -serem ti se na tvoju"vjeru"..to je SEKTA....jebem ti vjeru u kojoj ti covjek moze "oprostiti grijehe"..serem se na nju!
ortodoksi su CIGANI, da izvinu Romi...najnazadnija gamad svjetska...vjeciti kmetovi...

Citat:
SveZaBiH
pazite..i ovaj je kmet...opet podvakljuju smutljivci..Allah prokleo sve ortodokse ..Allahu smiluj nam se!

Citat:
SveZaBiH
@TM0 - mrs kopile kmetovsko!
Ovu Grcku gamad treba zemljotres da pogodi id a sVI IZGINU tuto kp0mleto!Od srca im to zelim jer ta se gamad i kopilad prodoslavna ne mjenja..svaka generacija im je ista, podla , antifudbalska...isto ko i vi cetnici, isti genocidasi iz generacije u generaciju!

Citat:
SveZaBiH
@Nemanja2 - kmetu srBski...
da Bog da ti smrdijuz emljotres RAZORIO, a razorice...na kraju cete se sami medju sobom ubijati KMETOVI..
evo pogledaj oci ti prsle srbske da Bog da,kmetu provokatorski..tipicno si ono prdoslavno KOPILE..

Citat:
SveZaBiH
NIJE ona cista Jevrejka...jer u ovoj je proradila LJUDSKOST a to cifuti nemaju vise...

Vrh

PostPostano: 10 lip 2017, 14:37 

Citat:
Benaris Čehajić
Parada srama, svega neprirodnog i izopacenog. Parada ljudi koji trebaju da se lijece!

Citat:
Adis Mirvic
Ma trebalo vas je jos popisati.....cigani jedni,trebalo je vama zicu oko vrata staviti da vam se vrati za docek u grckoj...
Kako ste vi nas tamo docekali i ispratili,jos ste ovdje dobro prosli....*ebem li vam mamu grcku od prvog donposljednjeg stanovnika!(Bog nek mi oprosti)

Citat:
damirhadzic
prije 2 minute
Grci su obicna ***

Citat:
los talibanos
prije 5 minuta
Doces Ceto u Zenicu opet,kad tad

Vrh

PostPostano: 10 lip 2017, 14:40 

Pazi Mahire četnik s lijeva. Hvala Safete, pazi ide ti ustaša s desna. Hvala Mahire, ide i tebi pravoslavno kopile Grk s leđa. Hvala Safete, eto juriša na tebe ćifut židovski. Hvala Mahire, ispod tebe tunel kopa fašist, nacist ti dolazi sa leđa, nacionalist je tu allaha mi....

slika

Vrh

PostPostano: 10 lip 2017, 15:11 

Citat:
nkk kb3 hours ago
majku vam jebem Grci cigani

Javno glasilo muslimanske "Građanske Stranke", Reufa i Emira. Očekivano, s obzirom od koga se "uče" takvom ponašanju.

Citat:
Pušte tzv rs i grci čunu

Citat:
Da ija tebi kažem 10.06.2017. 08:04
Nabijemti majku tvoju na moju ćunu do pupka !!!

Citat:
guest149708616610.06.2017. 11:16
ti ne treba nista das kazes ti treba da ides pod tvoju sljivu i da se tamo iskakis kako si i naucio SELJAK vlaski

Citat:
Zvizdanje10.06.2017. 06:18
Dzejovaj Za zvizdanje grcke himne. Treba I'm se posrat na himnu. Nasi navijaci gledaju ko kad su srbi klali bosnjake. Ulazite u teren i derite grke Za veceru ih pojedite. Isto pizde stojite I gledate. Vi glumite one bosnje neutralce necu ja u stranku necu ja ovo necu ja Ono ja volim sve vjere. Pitajte cetnike I srbe Sta oni hoce. Oni hoce dodika. Hebo vam sdp komsic I ostale fahro mater u paksu

Citat:
TripleB10.06.2017. 07:04
Hahaha na sanahu me nasmija. Pleme koje je kulturološka, moralna i svaka druga genocidna nakaza piše o kulturi ccccccc pa vaša kultura se smjestila u vrh zavijenog opanka!

Vrh

PostPostano: 10 lip 2017, 15:19 

Citat:
šumska je genocidna tvorevina10.06.2017. 01:03
Četnički terorizam je najveća opasnost za kurvi evropu

Citat:
Svaka čast vlahe i treba tuć

Citat:
Neka!10.06.2017. 10:01
nekad sam mislio da se treba suzdrzavati.Sad znam da treba svima koji nas vrijedjaju polomiti zube.Pravoslavni olos te postuje samo kad te se boji.Tako sam ja ove oko sebe doveo u red.Dvojca subiselila za Njemacku al ovi ostali mi glade muda. Samo ostro sa njima, promjene se i nema vise bahatosti.

Citat:
Laky10.06.2017. 10:27
Ti si Muslimani, tvoju babu su karali turci,.

Citat:
Jo Jooo Jo10.06.2017. 08:52
Srbe na vrbe

Citat:
gest10.06.2017. 10:17
“GAMAD Muslimani” STOCARI – imate li kakvih novih fora osim ove otrcane? Pa djubradi bjelosvjetska vi nemozete da shvatite da su Turci za vas gospoda bila i bice vjekovima. Pa naravno da cu radije biti sa gospodom nego ustaško četnickim ološom. Zapamti ovo već jednom ovo suplja glavo i ne ponavljaj se vise. Obzirom kako lajete i psujete ovdje, kakva ste to vi onda *** a jadna li je ta vasa vjera i crkva u koju se vi sakrivate. A kakve su vam ove bljuvotine pa takva vam je i vjera psi prostacki.

Vrh

PostPostano: 10 lip 2017, 15:24 

Citat:
guest149708520810.06.2017. 11:00
Mars se moliti stoko primitivna!!i zabij si kriz u dupe neoprano opancarsko!!

Citat:
Ehli Musliman 10.06.2017. 13:15
Kome vi krstasi imate sta rec poslije toliko krstaskih ratova đubre jedno

Citat:
Tracabalan 10.06.2017. 13:57
Ej cetnicka gamadi.. saberete se na Bosnjacki portal i u horu lajkujete 'ne' sve sto je istina.. sta bi vi bez 'vijesti.ba'.. 'do dick'vam ni portala vijesti ne moze obezbjjediti.. a kamoli drzavu..orkestrirana sumska stoka.. ne moze se tako istina pobijediti, negiranjem.. de sad navalite i lajkujte stoko ne oprana..

Citat:
guest149709410510.06.2017. 13:28
jebla te grcka genocidna himna,grci ucestvovali u agresiji i genocidu u bosni

Citat:
guest149708850610.06.2017. 11:55
UBI UBI UBI ORTODOXA

Vrh

PostPostano: 10 lip 2017, 15:37 

Citat:
tuđman=milošević=zločinci 10.06.2017. 11:41
Jebem ti mater​ četničku smrdljivu.

Citat:
guest149700231809.06.2017. 11:58
Kakav islamski portal, kretenu!? Napusticete vi BiH, sami. Zivot je nesnosljiv kad mrzis okolinu iako si tu roden. Geni su vam jednostavno rdavi i to bi ga bilo to.

Citat:
Apolo09.06.2017. 12:49
Kiki miki nabiju te svi muslimani na onu stvar ,vi ste prljava nacija ,sta reci podrska zlocincima ,vi niste definativno normaln. Dzubre ustasko ili cetnicko sve jedno.

Citat:
guest149700264209.06.2017. 12:04
bas tako,svi ce oni otici iz Bosne kad tad preko granice u zemlje koje vole milom ili silom.Ostace samo oni koji Bosnu vole.Qurche se sad dok je ove islamofobije i onda je kraj,nece ih vise biti ni blizu a mi smo sve zapisali.Nece im vise nikad tako nesto proci jer znamo ko su i ovi i oni.

Citat:
Moja pocast i podrska09.06.2017. 10:45
Ja sinoc u inat navratih kod spomenika krepalim bojovnicima HV i HVO na Rondou u Mostaru i popisa po spomeniku a u odlasku prdoh da se culo do Cernice u znak podrske "n(uznicima)" krepale Erceg-Bosne sto came godinama u Aggu zbog UZG.a.

Vrh

PostPostano: 10 lip 2017, 19:56 

Citat:
Senna Pulpi DaLorca
nestaju smrdi

Za takiju je potrebna inteligencija musliman.

Citat:
bosna svudze10.06.2017. 15:33
bosanski kulturni centar,,,,gdje moze bit hrvatski majmune,,,kako mi katolici bosne mozemo bit hrvati prestanite s tim,,,bosanski dajte svugdje ispred vijerske imena,,,bosanski kulturni centar

Citat:
Covicu kopile ustasko-vatikansko
09.06.2017. 16:57
Majku i baku jebo na uskrs 2018 u svojoj kuci, jucer si aplaudiro ustasi koga evropa nezeli a danas lafo ti zelis evropu, provaljen si i pazi sta radis kopile ???????????

Vijest o terorističkom napadu, 35 ubijenih shia muslimana.

Citat:
guest149702893209.06.2017. 19:22
mas sha Allah !!! Allah joj primio sehadet !

Citat:
guest149702324409.06.2017. 17:47
Bila emisija na Al Jeziri ....Nadrogiraju tako,uglavnom cionisti i siti, jer Iran pokusava da preuzme kontrolu nad cijelim Irakom - djecu, muskarce, zene...opasaju ih tim bombama, a onda puste među masu i daljinski aktiviraju eksploziv!!! Ne daj Boze nikome!

Citat:
iskreno09.06.2017. 23:07
ti si kopile neodgojeno.mozes u svojoj krmecoj kuci zabranit.islam ce vladati svijetom svidjelo se tebi il ne.ljudi id struke i nauke to znaju.Bog svevisnji je to odredio davno.ti neces nikad biti Musliman,ti si pagan.

Vrh

PostPostano: 11 lip 2017, 13:24 

Neki muslimanski forumaši na ovom forumu.

@granica, @telaad, @rmpalija, @djiha-djiha:

Citat:
djeca su te garant u skoli zajebavali
naravno, ukoliko nisi pohadjo neki frigidni katolicki internat

Citat:
Koliko ljudi je ubio ISIL a koliko hrvatski nacionalisti u Jasenovcu?

Citat:
to si mogo i ti napiskarati
pogotovo to "bosnian army" pod navodnicima. tako nesto ameri nikad nebi napisali

Citat:
I ono sto je bilo prije tri dana je povijest, tupane kamenjarski.

Citat:
sha je ba daramo malo ti cudno sto ne ispoljava svako tu divljacku, hercegovackim katolicima svojstvenu mrznju prema svemu islamskog (koja proizilazi naravno iz kmetovskog mentaliteta i duboko usadjenog kompleska nize vrijednosti)?

Citat:
Da, islam je malo moderniji od krscanstva.

Citat:
haha najbolje mi je ovo kad se potomci ustaskog pokreta trude da okaljaju casnu cetnicku antifasisticku borbu
UkrBosnia, do not believe daramo than he is one of these people from kamenjar region which I have allready mentioned today. The lie and the profit are their most important features. Like this snakes we call poskok.

Citat:
dje ti dokaz svinjoglavce kamenjarski?

Citat:
Kakvo hrvacko pitanje?

Citat:
- Ustasa, patriotsko nacionalni izraz u Hrvata..domoljuba..dio hrvatskog nacionalizma (inace tada, a i sada iako u manjem obliku, veoma popularnog kod Hrvata u Hercegovini).

Citat:
dokle ce se bosnjani tri vjeroispovijesti klati u ime religija

Citat:
Kad pricam s relativno mladim Turcima, a ne znam ih mnogo - tacnije dvoje, a koji su onako vise liberalno i ljevicarski orijentisani, ne mogu a da ne primjetim neku vrstu slicnosti u stavovima kao kod normalnih, isto tako mladjih i liberalnijih Srba tamo negdje na koncu devedesetih i dalje. Dakle ta neka potreba da se po svaku cijenu distancira od rezima, da, cak i neka vrsta stida zbog neceg sto oni i ne mogu promjeniti - dakle rezima u njihovim zemljama.

Citat:
Samo jedna stvar je Bumbare sigurna: Radikalizacija dodatna ne vodi nicemu - a pogotovo ne iz ugla brojcano najmanjeg naroda u BiH.

Citat:
Znam ljude, doduse samo dvoje, jednu curu, Hrvaticu, iz Bihaca, koja predaje Bosanski jezik, i nisam osjetio nikakve negativne "vibracije" s njene strane iliti da je neko prema njoj bio los. A isto sto se tice jednog momka, isto Hrvata.

Citat:
Bio sam u Mostaru dva puta. Jednom 2000. godine, tada samo prosao s dva prijatelja, Austrijanca,

Citat:
Bakir Izetbegovic uopste nije nesto vjerski nafuran tip i ono sto iskazuje je vise proforma radi.

Citat:
Protesti jedne majke iz Beca su doveli do toga da se iz gimnazije njenog djeteta izbacuju krizevi iz ucionica.

Citat:
Ja samo zamislim sebe i dovoljno mi je - ja kao Bosnjak nebi mogao tamo zivjeti a kamoli kao Hrvat.

Citat:
Ja nikada ne lazem. Niti zagovaram bilo kakvu naciju, pa ni BiH naciju.

Vrh

PostPostano: 12 lip 2017, 16:06 

Citat:
Siputakicmakire
prije 14 minuta
Cifuti su rak rana ljudskog roda, nisu dzaba protjerivani kroz cijelu ljudsku istoriju

Citat:
zis76mm
prije 15 minuta
umalo ne ostavih komentar o prokletom narodu potomcima svinja i majmuna - Jevrejima, na članku o zatvoru u Sarajevu...skoro iste slike...i došlje sa svih strana svijet prokleti Jevreji, osjećat će se ugodno i uživati u slobodi u tm naseljima ko stanovnici novoizgrađenog sarajevskog zatvora. zamisli izađeš iz stana a već moraš nosit pušku, povedeš dijete u park i objesiš narame izralski Galil..ljepota i rahatluk kakav se rijetko sreće u svijetu.

Citat:
emko43
prije 16 minuta
Od najveće žrtve 20 vijeka do najvećih fašista 21 vijeka = Jevreji

Citat:
andres_iniesta_2
prije 36 sekundi
genocid se nastavlja ... nije ni cudo da im je mile fasista jaran ,,,

Citat:
zis76mm
prije 2 minute
pripadnici prokletog naroda samo po Božijoj odredbi dolaze tamo gdje treba. dolaze na mjesto svog uništenja i nestanka. muslimani nemaju avione, podmosrnice, nosače aviona niti neka druga sredstva kojim bi ih ganjali po svijetu. gdje bi to mogli sve muslimani pohvatat i istrijebit? ovako sami sa svih strana svijeta dolaze tamo gdje treba, i smiještaju se do određenog momenta koji im je zapisan........

Citat:
VlahoRemovex
prije 8 minuta
There's some place on trees for Serbs...

Citat:
zis76mm
prije 2 minute
@CrazyNorth samo predavanja po džamijama održat će islam i muslimane u Bosni. gledaj i krepavaj od muke. ili gusle u ruke zalij brljom grlo pa leleči....

Vrh

PostPostano: 12 lip 2017, 16:27 

Citat:
TripleB12.06.2017. 14:44
Poserem ti se na krst na visokim Dečanima

Citat:
Boraz12.06.2017. 14:38 Krtenu, i ja sam pobjegao za njemačku od tebe. Šta da jedem? Kamenje. Bolje ona uzet ćesku i put evrope. Jamio si sve i još ti nije dosta. Niko se neće vraćat a znam ih puno ovdje naših hrvata. Karta u jednom pravcu i ćao čoviću. Kad ti ostanu samo penzioneri onda drkaj. Ko će te onda birat. Ni oni neće živjeti dokle sunca. U hercegovini sve sami lopovluk, samo šverc. Od čega će ti ljudi živjeti kad ostare.

Citat:
TripleB12.06.2017. 14:28 "osnikta", "Hercegbosne" a jebem ti učiteljicu. Strah je čudo, u strahu se i neprijetelji podržavaju. Ne brini Čedomireeee prvo ćemo vas sa zavijenim opancima kutarisat a ovi kocjasti ce nam doci kao zahlada!

Citat:
kULIN bAN12.06.2017. 12:02
Nece dugo vasa ustasko-cetnicka-cetobalaijska koalicija. 2018 vi cete biti na infuziji je**m vam mater fasisticku.

Citat:
antifasist11.06.2017. 18:19
republika svinjska je srbijansko genocidno djelo i lijeci se unistavanjem svih celija bolesti tj genocidnosti

Citat:
guest149721776611.06.2017. 23:49
VRATITI NAM SR BIH I JEDNU STRANKU ZA ČIJE ĆE ČLANSTVO NAROD GLASAT SVAKO 4-5 GODINA, I MIRNA BOSNA, ovo srbin rvat bošnjak ,.zabranit spominjat.!!!!!!!!!!!!

Vrh

PostPostano: 12 lip 2017, 20:17 

:yawn
Lako im lajati preko interneta i raznih medija.Uprazno pretiti.
Jaki na rečima slabi na delima.

Da se Srbi ovoliko oštre do sad bi gorelo pola Evrope. :kava

Vrh

PostPostano: 13 lip 2017, 08:51 

Citat:
RBiHseSEREnaRSiHB36
prije 14 sati 52 min
Volio bih zaklat svako prljavo jevrejsko dijete koje cè se roditi u ovom naselju....ARBEIT MACHT FREI....JUDEN RAUS...SIEG HEIL

Citat:
RBiHseSEREnaRSiHB36
prije 5 sati 39 min
@Litbarsky Mene je donijela roda.......žalosna su jevrejska prljava djeca........stvorena za pretis-lonca, a ne kuhaju se.........samo se pate u životu...ARBEIT MACHT FREI....JUDEN RAUS...SIEG HEIL

Citat:
CrniSrbi
prije 15 sati 50 min
FAŠISTIČKA POSLA KO I SRBI ISTO GENOCIDNO PLEME

Citat:
intelekt55555
prije 15 sati 24 min
Prodajem Siemens gasnu komoru u odlicnom stanju

Citat:
CXC
prije 11 sati 46 min
@drynskySorb1
Tješi se. Dok Srbin mlohavi, zgužvan od krmeće masnoće i alkohola, napravi jedno dijete, musliman ih već složio pet zdravih i veselih. Biće svega, samo Srba neće.

Vrh

PostPostano: 13 lip 2017, 09:11 

Citat:
RomiSrbiBraca
11.06.2017.
SRBI GENOCIDNO FASOSTICKO PLEME KO I REPUBLIKA GENOCIDNA STVORENA NA 5000 MASOVNIH GROBNICA

Citat:
Alo0123456789
11.06.2017.
srbe NA VRBE, čete NA METE

Citat:
zis76mm
11.06.2017.
ustašooooo ima li zastava mudžahidskih po Husinu ?? još malo i svi *** ustaški smradove lete iz Tuzle..nestajete i topite se

Citat:
THCFICS
prije 34 minute
Genocidase treba zapaliti!!
Ps. Srbi smrde!

Vrh

PostPostano: 13 lip 2017, 10:21 

Citat:
Sadudin Zulji
Mrs KRMKU Jedan Prcio ti Svoju KRMACU Mater , Pokri se do ušiju i Sakrise u Mišju Rupu !!!

Josip Broz nije dozvoljavao abortus. Što ove majmune uče u školama. Ako uopće stignu nešto učiti od silnih proslava ratnih događanja.

Citat:
Senad Skopak
Fuj izrode ljudskog roda.Tita treba suditi ssmo zato sto nije dozvoljavao abortus.

Citat:
Dzemal Spahic
Pa ti kao ustaski europejac neznas nista drugo do ustastva tako neznam sto ovi Bosjaci ulaze u koaliciju sa tobom

Citat:
Sadudin Zulji
A Boze Dragi Ko još normalan vjeruje ovom Licemjeru , pa vidimo mi svi Da je ovaj KRMAK COVIC najveći Neprijatelj BiH ,

Citat:
Samir Ligata
A hodas u kockastom dresu keru

Citat:
Emsad Mujanic
Sta je Ustaso ako nevolis tu zemlju zasto zivis u njoj zasto ne ides tamo gdje su tvoji ostavite na miru one koji hoce dazive normalno

Vrh

PostPostano: 13 lip 2017, 10:49 

Citat:
Salih Sikira
Ustasa

Jako gadljivo lizanje šupka britanskom veleposlaniku. Samo oni znaju biti ovako ljigavi.

Citat:
Osman Prlja
Osman Prlja pozdravljam gospodina ambasadora i mnogo se zahvaljujem na vasoj lijepoj poruci jest tako je bosna i hezegovina je tako lijepa kao i njei narodi koji u njoj zive mekana srca i dobre duse mislim davi dobro znate sta se sve desilo u nasoj lijepoj bosni pa bi vas zamolio kao prestavnika jedne ugledne zemlje da pomognete bosansko herzegovacnom narodu milio sam na vodece lidere koji nemogu da nadju zajednicki stav da povedu b i h u bolji prosperitet za narode bosne i hercegovine nekako mi se cini da svijet nije upoznat sa zbivanjima u bosni samo je hoce da djele na mala parcadi idovode do jo vece mrznje medju narodima jabi i cijela bona bili vam zahvalni u vasem angazovanju veliki vam zahvalni pozdrav saljemo

Citat:
Sefik Imamovic
Imam po beogradu kad sam radijo jebo sam mnogo srpkinja I imam mnogo dece a vi smrdi volite kitu u ustaaaa

Citat:
Elvis Selimovic
Ma sta ce ovi BiH cki pravoslavci i katolici Oni se nazivaju Srbima i Hrvatima hahaha..ta *** treba protjerati iz BiH jer oni su ti koi ovoj drzavi ovom naradu ruse mir i prijete ratovima i napadaju je od 90 ih..A vecina drzavljana Srbije i Hrvatske nece i nemisle zlo BiH..i BiH ckom narodu.....a ovo sto lazete o šerijatu to je opet BiH kih srba i hrvata lazna providna provokativna politika..smrt fasizmu napadacima zlocincima teroristima genocidasima monstrumima kukavicama itd Sloboda Narodu.

Citat:
Elvis Selimovic
Golubcicu bili ste i vise neg ujedinjeni pa ste od bosnjackih civila sve bitke izgubili...a ja kolko se razumijem ovo su Turski prostori pa bi te opomenuo da budes miran i da siris ljubav a ne mrznju jer ako Erdogana naljutite eto Turaka pa ce pomest vas zlocince krstase..Ocito da neznas sta je vjera islam i koi su sve muslimani spremni da BRANE nas i nasu BiH od vas.

Citat:
Almir Hujic
Bravo Samir Begy Begunic , isti sam takav ! , Potpisujem , , gnjide četničke se ponovo digle , , a i one gnjidice iz Hrvatske , , da im nebi Amerikanaca imali bi Dalmaciju iz tri dijela a ne iz dva kao sada - gnjide fasističke !

Vrh

PostPostano: 13 lip 2017, 11:14 

Citat:
Sefik Imamovic
Nema srba partizana svi cetnici

Citat:
Samir Aljukic
znaju oni istinu al se prave budale fasisti su uvjek bili i ostace

Citat:
Bajric Salko Cane
Spiridon Korać Jos cemo vidjeti slijedi drugo poluvrijeme, i Srbija ce imati redukciju, "beogradski pasaluk"!

Citat:
Ashar Agarevic
Skromni bogobojazljivi ljudi za primjer iako nIsam nesto privrzen religiji otac me naucio da cjenim ljudske vrline a ovi ljudi ih imaju .Da vam bog podari dug i bericetan zivot ima mjesta u Bosni i za katolike i za paravoslavce i za muslimane i za jevreje i za sve .Ima mjesta i za Hrvate i Srbe i Bosnjake i za bilo koje narode ali jedno mora bioti iznad svega BOSANSTVO .Dusmani prvenstveno nasi susjedi nam bacaju kosku razdora vec vjekovima jednom cemo se morati opametiti za njih cemo svi mi biti uvjek gl..pi BOSANCI .

Citat:
Dobar Korisnik
Niko nema ništa protiv ni tvoje lipe vire niti tvog ponosa na hrvatstvo, samo je čudno što ne shvatate da sebe time stavljate u položaj hrvatske dijaspore, a hoćete ista prava kao i autohtoni bosanski katolici.

Citat:
Bajric Salko Cane
Onda im nesmijemo dozvoliti gradnju mosta!

Vrh

PostPostano: 13 lip 2017, 11:34 

Citat:
Bajric Salko
Cane Kakav sud, more je nase, jebo njih!

Citat:
Izet Arapovic
A zašto je tebi to toliko važno hrvatskoj treba nešto a BIH netreba jel još pokušavaju i jedini izlaz na more za BIH LUKU PLOČE DA PRISVOJE cancaru jeli tako

Citat:
Nedim Hasanovic
Hrvati su iz Hrvatske, kad ćete više naučiti i prestati miješati kruške i jabuke.

Citat:
domi
prije 16 sati 58 min
Oooo. delije.... dje ste turska potomcadi, da ne kazem kop.....

Citat:
BosnjakPonosni
prije 14 sati 11 min
Onoj što polugola hoda niko ne prigovara ništa a moralnu i čednu muslimanku napadaju sa svih strana, i tako svjet svakim danom sve više ide k vragu.

Citat:
RBiHseSEREnaRSiHB36
prije 22 sata 32 min
I ja sam za zabranu, međutim KURŠĆANIMA zabraniti nošenje križine/krstine oko vrata u javnim ustanovama i zakonski omogućiti da pri primjećivanju istog slobodno se može isti strgati KURŠĆANINU s vrata i sl.........

Vrh

PostPostano: 13 lip 2017, 12:30 

Pa ti kao ustaski europejac neznas nista drugo do ustastva tako neznam sto ovi Bosjaci ulaze u koaliciju sa tobom
++++++++

Cuj neznas nista do ustastva!Pa zar oni neznaju da osim ustastva mi smo exelentni pravni strucnjaci za US

Vrh

PostPostano: 13 lip 2017, 12:32 

Oni su sami sebe toliko nalupali svojom propagandom da nemaju ni 0.000003% šanse da sa Hrvatima i Srbima naprave išta slično Belgiji i Švicarskoj.

Vrh

PostPostano: 14 lip 2017, 09:32 

Citat:
BosnjakPonosni
prije 14 sati 11 min
Onoj što polugola hoda niko ne prigovara ništa a moralnu i čednu muslimanku napadaju sa svih strana, i tako svjet svakim danom sve više ide k vragu.
:D
Ne mogu BBC..izvini..to je ta razlika..između nas..moram.. :D :D ne ne ne..
Evo..
slika

slika

slika

Vrh

PostPostano: 15 lip 2017, 03:30 

Povodom osiromašenog uranijuma

Citat:
RBiHseSEREnaRSiHB36
prije 17h 33m
Malo majku mu, malo........da je bar 100 puta više, znači 1.500 tona................SMRT nakaradnoj izdrkotini Rs i svim srbima, srpkinjama i srpskoj djeci koji tu izdrkotinu vole i poštuju i koji misle da ta izdrkotina treba da postoji

Vrh

PostPostano: 15 lip 2017, 03:34 

Citat:
VlahoRemovex
prije 18h 47m
Ja mislim da ime operacije "milosrdni andjeo" nije pogresno izabrano, jer svaka bomba koja je pala je zlatna... nazalost uvijek se morao traziti povod i to vise puta tragican, da bi razularena banda dobila ono sto je sleduje... da su i 100 tona bacili ne bih bilo dosta..

Vrh

PostPostano: 15 lip 2017, 06:34 

Citat:
spreca
prije 20h 59m
@indoktrinator To ste vi cetnici nacickali Bosnu nagaznim minama i kasetnim bombama...jedino vas je trebalo istrijebiti

Citat:
BlindPirate
prije 21h 25m
jakako nego premalo.trebalo je to sve ravnati.mater im nabijem genocidnu.mislili su proci nekaznjeno.gofna genocidna

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1350 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 54  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 20 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: