HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 03 sij 2025, 07:34.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 1350 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 54  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Muslimanski šovinizam usmjeren protiv Hrvata i Srba - Zbirna tema
PostPostano: 23 lip 2017, 11:38 

Citat:
Black909
prije 1 sat, 16 min
Vi niste hrvati, vi ste bosanski katolici. Morate zivjeti pod takvim imenom, morate, muka vam je, ali ipak zivite

Citat:
Sverc2
prije 1 sat, 23 min
Mi smo sa HVO jednom rukom ratovali a drugom ga milovali. Politika Alije i SDA je uvijek bila da se pošto - poto proba doći do savezništva sa Hrvatima, a da je vojsci dao odriješene ruke bilo bi dovoljno samo 48 sata.

Citat:
MehoPudlica
prije 4 minute
Samo strpljivo braco.
Skutora je svake godine 15 000 manje.
Sada zive samo od sverca, kladara, Medjugorja, i glupih ****** koji kupuju kod njih.
Ako se nadje neki sposoban Bosnjak da im i to ukine i zatvori Aluminij,
Skutori ce ili pocrkati od gladi ili ce se iseliti.
Nikad necete dobiti entitet, televiziju, ni izborni zakon, ZMIJE USTASKE.

Citat:
MehoPudlica
prije 5 minuta
VAS CEMO OGRADITI U REZERVAT, KAD DODJETE NA ISPOD 5%.

Citat:
dzelo5
prije 18 minuta
Hrvati zove u Hrvatskoj a Bosanci katolici u BIH kao manjina tako da ovaj lisac može samo plakati ako im se ne svidja mrš iz ove zemlje

Citat:
robinzon.kruso
prije 8 minuta
DRAGI MOJ USTACA COVICU,IZBORI SU ZA GODINU DANA A TI VEC PORANIO,BOJIM SE DA ako BUDES I DALJE SRAO DA CE NOVI RAT DOVEST DA CE OSTAT 50 000 HRVATA U VCITAVOJ DRZAVI,JA VISE NEZNAM KAKO TE NIJE KO SKINUO METKOM U CELO DOSAD...

Vrh

PostPostano: 23 lip 2017, 11:55 

Citat:
Jasmina Tokic
Svi bi da cijepaju BiH,pa ako su toliko pravi Hrvati iz Hrvatske privrzeni zasto vas ne primise tamo,nego ovdje morate krasti i reci da je vase,to vazi i za pravoslavce iz Bosne,jer mi je jako cudno pisati Hrvati,Srbi,una se odakle je taj narod,a vi ste se ufurali u tu ulogu da budete kao oni,a nikada necete moci,jer ste zaostali i zatucani naravno pojedinci sa takvim razmisljanjem.Znacu mozete biti krscani i pravoslavci iz Bosne,tj.bosanci ili bosnjaci kao muslimani.Nisam nigdje vidjela da se zivi u Bosni,dobija se iz Bosne placa a navija se kada je utakmica za Hrvatsku,Srbiju,pa odite tamo!

Citat:
Kasim Vilic
Mislis jadane fasisticki na okupirani dio BiH od strane fasista hvo, e malomorgen taj ti se san nece osrvariti!!!!!!

Citat:
Mehmed Hadžić
gdje je Mektić da hapsi ovog ljigu,ruši BiH

Citat:
Nerma Na
Jao pa ministrica je klasični fašista iz četeresprve.....hehehe

Citat:
Sabahudin Huseinovic
kud te nece ko roknut jedno *** manje

Citat:
Zlata Schick
Lep ti pogled. Cetnicki !!

Vrh

PostPostano: 23 lip 2017, 12:03 

Citat:
Ccccc 22.06.2017. 21:03
Kako je lijepo vidjeti toliko srba na jednom mjestu, mogli ste i u jasenovcu napravit referendum za ocijepljenje.

Citat:
Sta si navalio 22.06.2017. 19:10
na svoje pretke turke, zaboravio si koliko su turci tvojoj praprabaki valjali jadna da nebi turaka kurca okusila nebi.

Citat:
E moj raso 22.06.2017. 19:18
Kad ste tako kurati što srpkinje lude za obrezanim?****** vam žene mame seke guze, nema veći kurvi na svijetu od Srpkinja. Raso da samo vidiš kako tvoja mama obrezani puši.

Citat:
guest1498157282 22.06.2017. 20:48
Đikan-glupane, bošnjaćki inaće koristite samo vi đikan-genocidaši u vašim zločinaćkim fantazijama, Bošnjaci i ostali normalni građani ove zemlje govore bosanskim jezikom al takvim hajvanima to niko nemožem objasniti.

Citat:
guest1498202318 23.06.2017. 09:18
Dođeš mi Hrvat na ćunu.

Citat:
Cavara poziva na rat! 22.06.2017. 22:41
inizaziva sukobe.Cavara je terorista.Cavara je prijetnja miru na Balkanu.Cavaru treba pod hitno zatvoriti a porodicu staviti na crnu listu. Cavara iza sebe organizuje teroristicke grupe koje zele da destabilizuju Balkan.Cavara atakuje na ambasadu USA. Dakle gdje je sad mlitavi Bakir da ovu njegovu prijetnju iskoristi i zatre mu i ime i prezime zauvjek!?

Vrh

PostPostano: 23 lip 2017, 12:10 

O Marinku Čavari, predsjednik federacije, rodom iz Busovače.

Citat:
guest1498160991 22.06.2017. 21:49
Koliko su ugrozeni Katolici u Federaciji dovoljno govori da je i ovaj Cavrljalo doslo presednika,sajedi na grani i sijeceje a od nje zivi i on i m´njegova porodica pa deje to u svijetu jos dozvoljeno i moguce (ovog nacionalistu pod hitno skinuti sa fukcije presednia ) takav presednik meni netreba

Citat:
lasva 22.06.2017. 21:04
Ebem onoga ko ti dozvoli povratak u busovacu smadu

Citat:
kULIN BAN 22.06.2017. 20:01
JEBAT CU TI JA MAJKU KAD TE SRETNEM USTASO. KOGA CES TI UCJERNJIVATI SA DISOLUCIJOM.

Citat:
Rvati 22.06.2017. 19:40
Rvatima opet oduzeta prava a svi koplet zaposleni u BiH.. cak imaju po 2 posla ,. ali opet sele iz BiH ,, jebala ih prava... sele i iz Rvacke ,prosle godine isleilo naroda velicine grada Zadra .. kakva su vam tamo prava ugrozena smetljarosi jedni. Fakat sa Srbima bar znas na cemu si a ovi licemuri vatikanski su profe i zabijanju noza u ledja .. Sokci

Citat:
Ruben 22.06.2017. 19:36
Mogao bi ti malo u zatvor da tamo utvrsish prava svoja i svojih razbijaca domovine (sic). Shkutorija iz njega nikad nece nestati. U ovih dvadeset godina od rata nikad ne cuh katolika kontionentalca da prica kao ovaj kamenjarac, potomak najzesceg ustasluka. Kako onda tako sada. Disolucije ce biti ali tako da ce vrnes svojopj kiflici i ostavis normalne da zive. A ti se zavuci pod kamen gdje ti i jeste mjesto.

Citat:
guest1498152976 22.06.2017. 19:36
Katolici bi dobili potez Grude-Lištica

Vrh

PostPostano: 23 lip 2017, 12:19 

Citat:
Fuad 22.06.2017. 19:35
Je.bo vam ja mater fasisticku. Sa djikanima makar znas na cemu si.

Citat:
Bosnjak 22.06.2017. 19:24
ovo mu sapno fasista covic poslje sastanka sa genocidnim vozdom

Citat:
kkk23.06.2017. 11:20
pa što radi toj SUD BiH pa hapsite više ovog fašistu i klauna koji širi mržnju...eeeeeeeeeeee jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj državo

Citat:
Aj jeste opet vi rhvati ratoborni i ima vas doduse puno23.06.2017. 11:08
Ako se mi skupimo sa Dobrinje sve ce mo vas protjerati do zadnjeg...Vi ste saka jada kriminalna organizacija koja nema vise mjesta medu postenim gradanima Bosne i Hercegovine.....Kaj se budete kurazili na trgu bana u zagrebu ali ne ovdje kod nas u BiH...

Citat:
Katolici su bili i ako zele ostaju manjina u Bosni i Hercegovini
23.06.2017. 10:57
Ukoliko nekome se ne svida slobodno moze krenuti u pravcu Zagreba,ili prema Beogradu....Najgori korov koji postoji na zemlji jesu ovi Hercegovci fuuujjj gamad i kriminalci..

Vrh

PostPostano: 23 lip 2017, 15:13 

Osupnut sam ovolikom količinom mržnje u Bošnjaka. Ovo je čisti odraz u ogledalu raspada moje države. Ko god ne vidi da su oni najveći neprijatelji moje države Bosne i Hercegovine, glup je kao penis. Ovome se mora stati u kraj da bismo sačuvali moju otadžbinu Bosnu i Hercegovinu, gospodine BBC.

Vrh

PostPostano: 23 lip 2017, 19:57 

Da tuga, i teški šovinizam.
Zamisli da Nijemci ovo izgovore Francuzima u Švicarskoj. Francuzi i Italijani bi ih napucali Merkelici za max 3 godine. Dali bi im da prenesu svoj dio zemlje.

Vrh

PostPostano: 23 lip 2017, 20:05 

Citat:
-Gazija-
prije 21 minutu
Fata ga panika, sve ih je manje, odlaze u eu sa kartom u jednom pravcu. Umjesto da se bavi otvaranjem novih radnih mjesta sada kada je vec izgubio kompas baca irgu na nacionalnu retoriku. Ipak su bošnjaci vlasnici ove zemlje, vi i smrdi ste samo privremeni gosti...

"Hrabri" Mujaga, muda se stisla kao klikeri.

Citat:
hemijaimatematika1
prije 1 sat, 60 min
Opet se povampirio,a kako je lijepo pjevao kad je Dodiku roknuta sankcija,opet kazem,kakvi su Bosnjacki politicari,ovo je nista,prvo sto bih ja uradio je pisao Visokom predstavniku da natjera Covu van politike ili da se javno izvini.

Citat:
Denin60
prije 1 sat, 11 min
Hoće i traže da ih tornado odgura u Dalmaciju. Misle da će im ustaše iz hrvatske pomoći. Tornado i njih kupi. i vraća na početne tačke.

Citat:
Roin
prije 2 sata 37 min
DA LI TO ZNACI DA BOSNJACI KATOLICI, OVAJ "HRVATI", NECE ZIVJETI TAMO GDJE NAGLASAVAM, HRVATSKA VOJSKA, NIJE "OSLOBODJALA", RECIMO U SARAJEVU?

Citat:
Nocna Straza
prije 2 sata 39 min
Kad se manjina umisli da je sila... E da vas Alija nije branio po Srednjoj Bosni (7 puta vas je sacuvao samo u Vitezu) nebi se vi sad sepurili ni u Sirokom u Ljuboskom.
Tacno kad vidim kolika su *** ovi Hrvati onda nekad zazalim sto ne ostasmo u YU i ne pustismo Srbima da zauzmu svu Hrvatsku. Samo nek oni oni navijaju za podjele ali nek im bude jasno ako se nedo Bog kojim cudom kad i bude djela djelit ce se na dva djela a ne tri. Oni sami sebi skacu u stomak jos od 93. Srpske sluge...

Citat:
Nazer
prije 2 sata 27 min
Treba mu likvidirati familiju!!!!!!!!

Vrh

PostPostano: 23 lip 2017, 20:06 

Mislim da je odavno došlo vrijeme da srpski i hrvatski političari ostanu u Banjaluci i Mostaru. Skype vlade, dok se majmuni ne urazume. Znači nikad, ali njihov problem.

Vrh

PostPostano: 23 lip 2017, 20:18 

Citat:
HamdijiniKmetovi
prije 3 sata 49 min
Haaaaaaaaaaaa....
Pa ove ustase su smijesne.
Pa zar vi stvarno mislite da cemo mi dozvoliti dalje komadanje Bosne.
Necete ustase crtati karte po nasoj kozi, nikad vise.
Ako hocete i jedan dio Bosne, moracete uzeti pusku u ruke.
A to znaci da cemo vam oderati gace i da cete nestati iz Bosne.

Citat:
biglogika
prije 3 sata 60 min
ovoga treba streljati jer rusi integritet i cijelovitost jedne medjunarodno priznate zemlje a za samostalnost i odcijeopljenje od bivse yu su glasali i hrvati koji su glasanjem se i obavezali da ce zivjeti u cijelovitoj BiH bez podijela po nacionalnoj pripadnosti a posto ovaj glavonja nahuskava narod protiv sopstvene zemlje ciji pasos posijeduje treba strogo da mu se sudi jer ovo nije iznosenje sopstvenog misljenja nego rusenje stsbilnosti jedne drzave zato navrijeme ga treba sahraniti .

Citat:
Bosansko Hercegovacka Posavina 23.06.2017. 16:00
Znali smo i znamo, koliko smece je Dragan Covic, a on se opet, i svaki dan i nanovo dokazuje, da je zaaista i samo, smece...................!

Citat:
guest1498227270 23.06.2017. 16:14
Veliko kockastoglavato smece!

Citat:
Tito 23.06.2017. 17:10
Treba napasti te teritorije . Jeba im pas mater skutorsku. Nesaljite ih u Dalmaciju. Hvala.

Vrh

PostPostano: 23 lip 2017, 20:31 

Citat:
guest1498218242 23.06.2017. 13:44
Za sve i jednog BiH koji je boravijo u Hrvatsko kao izbjeglica je Hrvatska naplatila i to debelo plus plenidbom roba koje su slate Brodovima i Kamionima koje su pljackali i otimali pa se ponovomoralo placat istu robu da prode u Bosnu

Citat:
Suljo 23.06.2017. 13:43
Ovim katolickim teroristima i palikucama podmuklo djeluju na sud udruzenje ******** zvano sveta stolica ili Vatikan.Strepim da ce i ovi biti oslobodjeni ko i hrvatski generali a koji su tamo u hrv imali oslobodilacki karakter.

Citat:
Cuca 23.06.2017. 13:28
Svi mi, a i vrapču na granama znaju, da je Hrvatska bila agresor, na državu Bosnu i Hercegovinu!!1 Što se sad prtljage u rad medjunarog, nepristrasnog suda!!! Vi ste go na, bili i ostali, najveće točno je Čović!!!

Citat:
za 071 23.06.2017. 13:52
jebo ti dodik svo zensko u familiji ni na kraju gurno i tebi u supak usrani smrdine CCCC camo cguza crbina cpasava

Citat:
guest1498049185 21.06.2017. 14:46
kuja iz ADZ-a

Citat:
pravoslavka umotana u ustasu......
21.06.2017. 03:30
jebati joj mamicu. odmah

Vrh

PostPostano: 23 lip 2017, 20:58 

Citat:
Bosna i Hercegovina 20.06.2017. 23:46
Otjerati četnike - negatore genocida i ovakve lijepo upakovane ženske ustaše - SMRT FAŠIZMU - SLOBODA NARODU !

Citat:
Šta 23.06.2017. 07:09
Još treba da napravi ovaj fašista da bi ga smjenio godpodne Inzko!

Citat:
NAIVAN 23.06.2017. 20:35
SASATLI SE NEPRIJATELJI BOSNE I BOSNJAKA!!!

Citat:
Damir Baotic
Kako se Covic lijepo uklopio,jebo sve svoje..Pravi Jugosloven..Bas imam zelju da ga vidim i da ga pljunem u lice.Sa zadovoljstvom bi poslije tog platio kaznu.

Citat:
Nijazz Ninoo
Kako ce funkcionisati
Kad je na djelu ratna polotika
Ovi sad vladajuci ( konstitutivni i posrani ) slave one u Hagu ko heroje i koncerte organizuju i daju skolama imena osudjenih

Citat:
Ismar Bosna
Onda spakuj kofere i krenite na put! Zna se ko je većina u BiH i čija je Bosna ne pravite se majmuni!!!

Vrh

PostPostano: 23 lip 2017, 21:02 

Stop stanite, gospodine BBC. Nemojte više da citirate te mrzitelje jer svaki citat doživljavam kao udarac nogom u nejake plećke moje države.

Vrh

PostPostano: 23 lip 2017, 21:06 

Mene ovo sve tako šokira. Ja ne prepoznam ovaj narod koji više nikakve sličnosti sa mojim, i srpskim, narodom nema.

Vrh

PostPostano: 23 lip 2017, 21:12 

Citat:
Sabahudin Tafro
Hoce da nas zatvore kao Palestince.Provociraju sukobe da se mogu vadit na terorizam.Znaci fašizam nije pobjedjen.

Citat:
Sefik Rekic
Treba im i dati rat,ako ga traže..,imamo i vojsku i policiju ,pa nek im dadnu po guzici

Citat:
Ismar Bosna
Odma mu treba dati rat koji traži papak! Nas 3 miliona On i šaka jada od 400 hiljada nebi izdržali sa Kolindom 2 dana plivali bi morem!

Citat:
Šemsudin Droce
E vala imat će ga pa da vidimo šta će biti bar ovdje je dosta toga ostalo neriješeno

Citat:
Merso Rajvosa
Ja cu samo ratovati Za zastavu La Ilahe ilallah ni za koju drugo samo bih se boriooo za serijat Allahu Ekber

Citat:
Samir Aljukic
hdz je opet na zalost pobjednik nacionalizam i ustastvo prolazi u hercegovini a druge djelove bih njih ne interesuje.

Vrh

PostPostano: 23 lip 2017, 21:18 

Ovu vrstu bliskoistočnog doživljaja evropske države kakva bi trebala biti moja država je teško akceptovati. Bojim se da sam potpuno izgubio nadu u njenu budućnost, a to nije dobro.

Vrh

PostPostano: 23 lip 2017, 21:21 

Meni oni ozbiljno ferceraju kao hipnotizirani. Kao da nisu u stanju da kontroliraju svoje misli i djela, baš nimalo.
Inače se to zove i drugim riječima, fanatizam, radikalnost.

Vrh

PostPostano: 23 lip 2017, 21:28 

Citat:
Ismar Bosna
Odma mu treba dati rat koji traži papak! Nas 3 miliona On i šaka jada od 400 hiljada nebi izdržali sa Kolindom 2 dana plivali bi morem!

Kockasti deo mozga kaže:Kill all live nothing. :kava
Koji tri miliona?I koji 400 hiljada?Tako oni zamišljaju i rat sa Srbima.Ratovaće sa Šekovićima a 7 miliona Srba će da sedi i gleda.

Vrh

PostPostano: 23 lip 2017, 21:30 

Mislim da se u 99% slučajeva radi o običnim anusima koji bi prvi razguzili da zapuca ali i kao takvi su trulo i bolesno tkivo na biću moje države čiji zdravi deo predstavljaju ljudi poput mene koji su i 92-95 pozivali na mir, razum i međusobno uvažavanje a to rade i danas.

Vrh

PostPostano: 23 lip 2017, 23:38 

Citat:
Ismeta Stanic
Ja neopisivo cijenim vas gdin.Jerko .Moje cestitke i respekt.

Citat:
Jasmin Garagic
Dobar je on bio koliko su zlo bili oni koji su bili sluge okupatoru.
Trebao je zatirati cijela naselja do kolijevke. Jadnik Tito mislio da u ustaskom.sljamu ipak ima zrno ljudstva.

Citat:
Grudić Ernad
Nista mu nevjerujem! Sve hinjski Bosni nož u ledja svaki put! Ne podrzavaj genocidnu rs priznaj genocid i mozda nesto bude od tebe

Citat:
Munib Nurkovic
priznajte genocid majku ti jebem zvaljavu

Vrh

PostPostano: 23 lip 2017, 23:54 

sivi vuk je napisao/la:
Citat:
Ismar Bosna

Kockasti deo mozga kaže:Kill all live nothing. :kava
Koji tri miliona?I koji 400 hiljada?Tako oni zamišljaju i rat sa Srbima.Ratovaće sa Šekovićima a 7 miliona Srba će da sedi i gleda.

Kako je dogurao do 3 milijuna muslimana. I sa debelo slaganim popisom nategnuli do 1.8 milijuna. Nije bezveze stara narodna "Niko tako grdo kao Turčin ne laže".
Imamo sreće da im je IQ na razini žabe. Ide nam u korist da se oni zaglupljuju mitomanijom i žestokim fantazijama.

Vrh

PostPostano: 24 lip 2017, 00:10 

Citat:
Emir Suljagić‏ @suljagicemir1 12h12 hours ago
GS: Čović i HDZ žele rat da zataškaju kriminal

Citat:
Emir Suljagić‏ @suljagicemir1 13h13 hours ago
Više je Slobodan Milošević zadužio ustaše nego Ante Pavelić. Da nije bilo njega, ne bi nikad dobili priliku da se "umiju" i dobiju državu.

Citat:
Emir Suljagić @suljagicemir1 13h13 hours ago
Dragan Čović i HDZ nesumnjivo žele nasilje i rat da zataškaju Čovićev kriminal

Citat:
Emir Suljagić‏ @suljagicemir1 Jun 22
Opet hodže na ustaškom sijelu i sve sa cvijetom Srebrenice. Pa je l' neko ove ljude plaća da rade protiv Bosne i protiv svih nas?

Citat:
Emir Suljagić @suljagicemir1 Jun 22
Problem haškog suda nije selektivnost, ali problem @Dragan_Covic jeste korištenje zarobljenih bošnjačkih civila za prisilni rad.

Citat:
Emir Suljagić‏ @suljagicemir1 Jun 19
Veći požar parališe hrvatski turizam. Kad @Dragan_Covic prijeti "sigurnosnim problemima" u Hercegovini to znači smrt HR peškir-ekonomije.

Citat:
Emir Suljagić‏ @suljagicemir1 Jun 18
Dr. Emir Suljagić : Samo mi nismo imali ništa od mora krvi koje smo prosuli !

Vrh

PostPostano: 24 lip 2017, 00:25 

Citat:
Emir Suljagić‏ @suljagicemir1 Jun 18
HDZ u BiH i HR je jedina skupina ljudi u Evropi koja je toliko bezočna da otvoreno negiranje Holokausta prodaje pod evropsku vrijednost.

Citat:
Reuf Bajrovic‏ @RBajrovic Jun 15
HDZ 1990 brani ratne zločince više nego sam Dragan Čović. Ali zato Raguž dobije 30k glsova u kantonu Sarajevo http://nap.ba/new/vijest.php?id=36413

Citat:
Emir Suljagić‏ @suljagicemir1 Jun 13
Je l' politički korektno da pitam hoće li se Davor Ivo Stier iz @VladaRH povući preko Blajburga?

Citat:
Emir Suljagić‏ @suljagicemir1 Jun 9
HDZ nastavljaja da radi na rasističkoj i neoustaškoj platformi

Citat:
Emir Suljagić‏ @suljagicemir1 Jun 6
Herceg-Bosna je i 1941. bila ustaški zločinački poduhvat.

Citat:
Emir Suljagić‏ @suljagicemir1 Jun 5
Bilo bi korisno da se pojavi jaka unitaristička politička snaga u BiH

Vrh

PostPostano: 24 lip 2017, 00:34 

Citat:
Emir Suljagić‏ @suljagicemir1 Jun 5
HVO je zločinačka organizacija osuđena na 110 godina zatvora, a Hrvatska organizator zajedničkog zločinačkog poduhvata u BiH @vecernji_list

Citat:
Emir Suljagić‏ @suljagicemir1 Jun 4
Zašto se izjednačavaju Srebrenica i Blajburg?

Citat:
Emir Suljagić‏ @suljagicemir1 Jun 2
Nemam riječi. U Kragujevcu, od svih mjesta. | Nemci traže da se u Šumaricama obeleže grobovi njihovih vojnika

Citat:
Emir Suljagić‏ @suljagicemir1 May 30
Jel' Picula napisao i pitanja ili samo odgovore? Jer, decentralizacija.

Citat:
Emir Suljagić‏ @suljagicemir1 May 29
Prijateljska Hrvatska. | Lisinskim se orilo "Herceg-Bosno, srce ponosno"

Citat:
Emir Suljagić‏ @suljagicemir1 May 29
Volim ove što se iživljavaju na Tomislavu Nikoliću, koji je politički mrtav, a saučestvuju u neoustaškom revivalu Dragana Čovića.

Vrh

PostPostano: 24 lip 2017, 00:44 

Citat:
Emir Suljagić‏ @suljagicemir1 May 25
Hrvatska je danas na putu Pavelića i Mačeka: Kao što je htio i Tuđman - podijeliti zemlju i podjarmiti narod!] [

Citat:
Emir Suljagić‏ @suljagicemir1 May 24
Ono kad ti balavac kakav je @sebastiankurz vodi vanjsku politiku.

Citat:
Emir Suljagić‏ @suljagicemir1 May 23
Evropska unija je ono kad mjeriš krivinu banane, ali si ravnodušan prema ubijanju djece od tri mjeseca. Ako su muslimanska djeca, naravno.

Citat:
Jedina razlika između Herceg-Bosne i ISIL-a je što ISIL nema koncentracione logore.

Citat:
Replying to @suljagicemir1 @KASonline @WFD_Democracy
Jedna od temeljnih demokršćanskih vrijednosti u BiH je da su djeca ubijena u Ahmićima bili pripadnici ISIL-a. Od danas i zvanični stav HDZ.

Citat:
Replying to @suljagicemir1 @RBajrovic
2. Dragan Čović i HDZ, otvoreno ustaštvo s Pantovčaka, pozivi na nasilje, na ubijanje "******", to nema veze.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1350 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 54  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: iprodano, pakovic i 22 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: