|
|
Stranica: 14/54.
|
[ 1350 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
BBC
|
Naslov: Re: Muslimanski šovinizam usmjeren protiv Hrvata i Srba - Zbirna tema Postano: 24 lip 2017, 01:07 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Citat: Emir Suljagić @suljagicemir1 May 22 Ovo je ono kad ti pravda u topuzu počiva. A tragovi ti smrde nečovještvom. Kao Dariju Kordiću. Jel' tako @marijana_petir? Citat: Emir Suljagić @suljagicemir1 May 22 Replying to @suljagicemir1 2. Pa neka onda Mladen Ivanić kod svoje kuće glumi malog Dodika. Citat: Emir Suljagić Da, Dragan Čović je novi Mate Boban. Tzv. konferencija u Neumu je neoustaški bal vampira. Citat: Emir Suljagić Građanski savez tvrdi: HDZ i Čović spremaju nasilje Citat: Emir Suljagić @suljagicemir1 11h11 hours ago Da je šejh Hamza Orlović danas živ SDA bi ga proglasila četnikom, da hoće zajednički jezik i da miri Bošnjake i Srbe, haman komunjara... Citat: Emir Suljagić @suljagicemir1 11h11 hours ago Replying to @stasiotes On je bio iz Konjević Polja. Propovjedao da su pravoslavni i muslimani braća, uzeo i muslimansko i srpsko ime, itd.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
sivi vuk
|
Naslov: Re: Muslimanski šovinizam usmjeren protiv Hrvata i Srba - Zbirna tema Postano: 24 lip 2017, 03:16 |
|
|
Citat: Munib Nurkovic priznajte genocid majku ti jebem zvaljavu Пишамо по вашем сеоском геноциду.Пишамо из све снаге. Citat: MehoPudlica prije 5 minuta VAS CEMO OGRADITI U REZERVAT, KAD DODJETE NA ISPOD 5%. Definitivno kill all live nothing.
_________________ "Ovdje mjenjamo žive za žive, a mrtve za mrtve".
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Muslimanski šovinizam usmjeren protiv Hrvata i Srba - Zbirna tema Postano: 24 lip 2017, 09:07 |
|
|
Nadam se da će danas gospodin BBC manje citirati ove mrzitelje jer sam noćas imao košmarne snove u kojima sam potpuno sam morao da branim nezavisnost, ustavnopravni poredak i teritorijalnu celovitost moje države od njihovog neprijateljskog dejstvovanja.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Muslimanski šovinizam usmjeren protiv Hrvata i Srba - Zbirna tema Postano: 24 lip 2017, 09:14 |
|
|
Džeste ba genocidno-fašistićki četničko-ustaške naciste!!!!!!!!!! pravoslavno-katolički ološu!!!!!!!!!!!!!! Samo čekate da ja koji volim bosnu i prijatelj sam bosne ovakve stvari pronalazim i stavljam. Pomozite malo i kome se ne sviđa pasoš u ruke i tutanj na drugi podforum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Doći će dan kad će gazije krenuti!!!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Muslimanski šovinizam usmjeren protiv Hrvata i Srba - Zbirna tema Postano: 24 lip 2017, 09:16 |
|
|
Ne znam ih imitirati. Mozak mi pravi blokade i zabranjuje mi da pravim toliko puno pravopisnih, i ostalih, grešaka.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Muslimanski šovinizam usmjeren protiv Hrvata i Srba - Zbirna tema Postano: 24 lip 2017, 09:19 |
|
|
Samo zamislite da jašite na kamili, gospodine BBC.
|
|
Vrh |
|
|
Heero
|
Naslov: Re: Muslimanski šovinizam usmjeren protiv Hrvata i Srba - Zbirna tema Postano: 24 lip 2017, 10:50 |
|
|
Niti nemozes jer je to iskonski iz dubine njihovih dusa i njima je to prirodno!
_________________ Muslimani su nastali, kada je Bosna nestala.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Muslimanski šovinizam usmjeren protiv Hrvata i Srba - Zbirna tema Postano: 24 lip 2017, 21:48 |
|
|
Citat: Ermin Bibuljica Neko treba njega sklonit. Za uvijek Citat: Fatima Kehonjić Batkić udje uze je uvjek tudje drzi se svog uzeta.Allah najvise mrzi dvolicnjaka.Islam je vjera jedna i jedina blago onome ko zna gdje pripada.Ne trazi sebe u drugima a ni drugog u sebi.Ellhamdulila SubhanAllah Allahu Ekber. Bosna je poznata po svojim izdajicama novijeg doba. Razmisljaj stalno o stvoritelju a ne o stvorenju?? Citat: Mevludin Becirovic Kad vec jednom zacepiti labrnju ovakvima kao sto je Avdic,a ima ih joos koji izno gnusne lazi na branitelje BiH.Pitam ih samo kako bi se zvala zemla u kojoj zive da nije bilo hrabrih branitelja koji se suprodstavise agresoru 92.g.
Nasid Porca Ovakve kao sto je pas avdic treba povjesat ali javno Citat: Semra Ahmeckovic Tesko njemu kad stane pred Gospodara na Sudnjem danu, zbog ovakvih rijeci. Poznajem Imama koji je gasulio nekoliko arapskih Sehida koji su dali svoje zivote za nasu domovinu. Kaze da su mirisali najljepsim mirisom koji je ikad u zivotu osjetio, i da ga ti mirisi prate cijelo vrijeme. Kaze da su bili tako lijepoga lica, NURLI lica, i da je sve vrijeme dok ih je gasulio, imao osjecaj da mu neka nevidljiva bica pomazu. Allahu-Ekber-- zar ovakve osobe moze neko nazvati otpadom. SubhanAllah. Citat: Akif Kadric Ovome *** treba usi iscupati vise glave,mrak je najbolji dio dana. Citat: Ibrahim Ike Hodzic Nemere niko rodit vlaha kao što more Balinkuša treba to počet mlavit i noge prebijat dostaje ba više toga samo ćuti pa ćuti a ovi pljuju pa pljuju.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Muslimanski šovinizam usmjeren protiv Hrvata i Srba - Zbirna tema Postano: 24 lip 2017, 21:59 |
|
|
Jedini koji u stvarnosti mogu osjetiti posljedice muslimanskog ludila i agresivnosti su sami muslimani. Jer s njima žive, pa su im pri ruci.Citat: Besim Skomija Mujanovic Registriran je on još davno za degeneka, valjda se sretnemo, dzubre jedno prodano... Citat: Hasic Sajo Prodana *** nikada Bosnjaci naprijed dok svoja *** ne potrijebe kao Albanci Citat: Ahmet Zehic Jeli moguce da on zivi medju nama.....jeli ga nemoze mrak da pojede Citat: Arnaut Zehro Izletvat ***.. Citat: Ibrahim Cirkic Poremećeno bolesno kopile Citat: Selimovic Salim lezbaco pusimi *** imas prevelika usta jebote karazdic u guzicu jer ti nemas drugog pola pisam tise u usta
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Muslimanski šovinizam usmjeren protiv Hrvata i Srba - Zbirna tema Postano: 24 lip 2017, 22:17 |
|
|
Citat: Đemal Delić Imate svi pravo..[size=150]kritike na izetbegovica idu dragi muslimani samo u doba mira. Mi imamo još uvjek rat. Znači stojte uz vjeru, Allaha[/size], svoju familiju..drzavu i uz predsednika!!! Bakir je naš predsednik i stojim sa mojim životom uz njega...ako pozove da branimo bosnu ja dam zivot za bosnu a i za vas. Tako ce napravti svak musliman .zato podprimo naseg predsednika i nase vojnike. Citat: Timinjo Musabasic Nije on ni K od krajisnika on je Njemacki spijun a sto se tice Krajisnika oni su ko Italijani ko jace prdne oni lete na tu stranu to su pokazali i u proteklom ratu Sta ces tako ih Babuka Lopov naucio samo interes Citat: Ismet Besic Dodik I Covic stalno grde Islam jer I sami zele preci na Islam a tako I Kolinda Hrvacka presednica Citat: Jasmin Hasanov *** maljem Citat: Salko Hercegovac PA DKLE TREBA TOG IDIOTA TRPJETI I NJEGOVE OGAVNE NEBULOZE; TREBA *** JAMITI DOK JE VRIJEME Citat: Ermin Mujic Dzevad Galijasevic je *** koje smrdi na daleko,eto vidite da ja znam ko je taj ***.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Muslimanski šovinizam usmjeren protiv Hrvata i Srba - Zbirna tema Postano: 24 lip 2017, 22:39 |
|
|
Službena Facebook stranica ex efendije Mustafe Cerića:Citat: Ferid Kadric Nije Bosna i Hercegovina upamtila većih fašista od kujinih sinova - dodika i čovića i nesposobnijeg od Kakira Izmetb i to je realna opasnost za BiH- Citat: Ferid Gagula Odusevljen sam ovim javnim istupom kojim se razotkriva smutnja i monstruozna laz koja se iznosi protiv Bosnjaka muslimana a sve s ciljem da se prosto uguse kao da i ne postoje.Dobar dio obicnih Bosnjaka ima moc rasudjivanja i zna da odvoji dobro od zla.Medjutim nasa rijec nema snagu koja bi ostavljala upecatljivu snagu medju prijateljima i neprijateljima kao rijec dr.Cerica od koje neprijatelji sigurno vise strijepe zbog autoriteta koji posjeduje.Zalosno je da mi Bosnjaci jos nismo prepoznali tu cinjenicu pa da zamolimo tog covjeka da uz nasu pomoc preuzme neku od drzavnih funkcija kako bi smo taj svjetski autoritet maksimalno iskoristili.Obzirom da su vecina medija u B i H u rukama Bosnomrzaca to je razlogom da se na sve nacine ocrni i lazima okalja taj Bosnjacki umni mozak.Znamo da su vrata(rah.Aliji Izetbegovicu)svugdje u svijetu bila sirom otvorena, naravno zbog autoriteta i postovanja, tako isto smatram da bi to bio slucaj sa gosp.Cericem zbog njegovog znanja , iskrenosti i ostalih osobina koje krase velike licnosti. Citat: Hazim Dzana Delic Tužiti genocidnu gamad za krsenje ljudskih prava! I to odmah. Citat: Mirhad Dedic Mamuti nacisticku mars u Srbiju tamo mozes Citat: Aida Foco Dzafic Amin)) Covicu je mjesto iza resetaka dozivotno Citat: Mustafa Mujezin Preko 50 godina, na njihovim pragovima, tik ispod prozora raskošnih palača arapskih vladara , židovska paščad muče, zlostavljaju, progone , totrurišu i ubijaju Palestince.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Muslimanski šovinizam usmjeren protiv Hrvata i Srba - Zbirna tema Postano: 25 lip 2017, 10:43 |
|
|
Po islamu, žene su njive koje rađaju. I šta je smisao njive? Smisao njive je da imaš svoju njivu đe ćeš posijati, đe ćeš uzorati. Ori kako hoćeš, s koje god strane zabrazdiš, to je tvoja njiva. Jer je Alah rekao, ori s koje god strane hoćeš...
Znači možeš je jebati u pičku, usta, guzicu. Ja duhovnosti u tri materine. Zamislite hrišćanskog monaha ili sveštenika koji o ženama govori na ovakav način. Ceo klip govori o tome i ja sam ostao zabezeknut, gospodine BBC
25:35
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Muslimanski šovinizam usmjeren protiv Hrvata i Srba - Zbirna tema Postano: 25 lip 2017, 13:10 |
|
|
Jedan od muslimana na ovom forumu:Citat: Trebali su im glave razbiti ali eto suzdržali se ljudi. To su pravi europski uljudbenici. Zamisli dođe RK Bosna iz Sarajeva u Çimiliće i krene pjevati o klanju Hrvata. Pa ljudi bi bili razvaljeni od europskog nositeljstva.
Citat: Ne mogu se služiti istovremeno dva gospodara. U Međugorju pokušavaju služiti i Boga i novac (Mammon). Citat: Bahamut i katolibani na aparatima. Citat: Vlado, Srbi su u Brčkom stran element. Vještačka većina (i to jedva) stvorena od priliva srbadije iz drugih dijelova BiH i Hrvatske. Brčko je bošnjačka čaršija. Bilo, jeste i biti će. Kraj priče. Priče o praznim bošnjačkim kuçama od strane vujadina srbadina je teško pretjerana jer je jednostavno bolid teški. Bio sam nedavno i osječam se isto kao i u bošnjačkoj FBiH. Citat: Hej katolibani kako ste mi danas? Citat: Sasvim dovoljan lebensraum trenutno na 32,75%teritorije BiH koliko držimo od kraja rata. Nezaobilazni faktor u 7 od 10 kantona FBiH i u Distriktu Brčko. FBIH pretvorena praktičan u Republiku Bošnjačku.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Muslimanski šovinizam usmjeren protiv Hrvata i Srba - Zbirna tema Postano: 25 lip 2017, 13:17 |
|
|
Citat: Živio Erdogan, Turska i turski narod. Citat: Samo lajte, bijesni psi. Citat: Karamatić je obična karina. Citat: dobiti cete *** opet kao 93 u Gornjem Vakufu. Citat: Hehe, lepo se mozes sagnuti i svima nam popusiti karinu obrezanu. Citat: Rodila majka malog lukavog latina koji bi samo mutio i pobrao vrhnje. E neces vala.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Muslimanski šovinizam usmjeren protiv Hrvata i Srba - Zbirna tema Postano: 25 lip 2017, 13:25 |
|
|
Citat: Da hoces Bog'do doci nekada u Svedsku, pa da naides na mene. Da ti facu refurnisiram, pa taman odlezao 10 godina u zatvoru. Ne zalim camiti u zatvoru s nekim s crncem, sve dok znam za sigurno da nikada vise neces moci trovati internetska bespuca svojom mrznjom i glupostima.
Citat: Pravi enemy je u knessetu. Oni guraju destrukciju bijele uglavnom kršćanske Europe multikulti doktrinom. Citat: Od svih dogmi papistickih, ova o celibatu mi je najgluplja. Zatomljenje tog iskonskog ljudskog nagona za seksom je grijeh sam po sebi i nije cudno sto rezultira u perverzijama raznih vrsta, tipa pedofilije i ******** u redovima svecenickim.
Citat: Kada tekbiri zazubore s svih 40 munara jajcanskih dzamija, ima da grmi i cuje se Vrbasom sve do Banja Luke i Hlivna.
Citat: I kao takvi gospodare s vama u FBiH u kojoj ste podstanari.
Citat: Muslimanska se vojska dize!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Muslimanski šovinizam usmjeren protiv Hrvata i Srba - Zbirna tema Postano: 25 lip 2017, 13:46 |
|
|
Citat: WalterW jučer @Drinnsky cekamo da isele u Srbiju Citat: brcak108 jučer @Drinnsky E da smo vas toliko roknuli ali na zalost nismo.... Citat: brcak108 jučer @Drinnsky hahahahaha,je li ti to Dobrica Cosic rekao... Mamu vam smrdljivu.... Citat: ErwinRommel357 prije 6 sati 40 min ****** kad kliknu na Google, prva rec - Genocide, pitas ima li vrucine - genocide jarane, kako na poslu - genocide, place male, kako je u Njemackoj - genocidno se radi al standard jbg.. Citat: Elva 123 jučer Jebbem ti majku cetnicku Citat: kliks. jučer Jebamtiživot evo kako su počeli srbi i posrbice kmečati da su ugroženi ni do danas ne prestaju kmečati. Evo ovaj mali šhupak i gradonačelnik pa i dalje kmeči o ugroženosti. Posrbice su opako zlo
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Muslimanski šovinizam usmjeren protiv Hrvata i Srba - Zbirna tema Postano: 25 lip 2017, 19:47 |
|
|
Iako to nerado kažem, moram da priznam da ovi citati gospodina BBC i meni otvaraju oči i da i ja polako uviđam da je moj višegodišnji trud oko zbližavanja naših naroda uzaludan i da je put ka raspadu moje države mnogo izvesniji nego što sam smeo da to sebi priznam.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Muslimanski šovinizam usmjeren protiv Hrvata i Srba - Zbirna tema Postano: 25 lip 2017, 21:41 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59904 Lokacija: DAZP HQ
|
BBC pomoglo bi kad bi stavio otkud vučeš komentare i u kojem se kontekstu pišu.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Muslimanski šovinizam usmjeren protiv Hrvata i Srba - Zbirna tema Postano: 25 lip 2017, 22:03 |
|
|
Muslimanska se vojska dize LOL
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Muslimanski šovinizam usmjeren protiv Hrvata i Srba - Zbirna tema Postano: 25 lip 2017, 22:12 |
|
|
To je uglavnom s Klixa jer baza je toliko obimna da ti i ne trebaju neki drugi izvori za ovu vrstu teme.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Muslimanski šovinizam usmjeren protiv Hrvata i Srba - Zbirna tema Postano: 25 lip 2017, 23:40 |
|
|
dudu je napisao/la: BBC pomoglo bi kad bi stavio otkud vučeš komentare i u kojem se kontekstu pišu. vijesti.ba, klix.ba, Facebook stranica od N1 BiH, i neki drugi ali rijetko. Ne stavljam prepucavanja osoba na osobu. Samo komentare upućene na negiranje identiteta jednom narodu i uvrede narodu kao takve, i hrvatskim i srpskim političkim predstavnicima. Jer negiranje svih njih je i negacija jednog naroda u takvim uvjetima. Nemoguće pisati sve izvore. Ako i vi pomognete sa unosom komentara onda možda. Ovako očekivati sve na gotovo, ne dolazi u obzir.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Muslimanski šovinizam usmjeren protiv Hrvata i Srba - Zbirna tema Postano: 25 lip 2017, 23:54 |
|
|
Citat: sarajevo1991 prije 3 minute hrvati su u hrvatskoj a u bih samo bosanci jedan narod Citat: SemsoAligator prije 31 minutu Ovoj ustasici treba jedna dobra bosanska belegija. Dok je ne istarlaha neki Bosnjak od 20+, nema selameta. Citat: Velez4za prije 35 minuta fašistoidna kuja ne propušta priliku da kaže nešto ružno i negativno kad je Bosna u pitanju... Citat: Denin60 prije 40 minuta Štovana AGRESORKO, dobičete vi jedan veliki KUKI a sa njim i depešu da se nemate pravo mješati u ponovno maltretiranje i poniženje Bošnjačkog naroda u BIH. Zalaže te se za Europske vrijednosti, pa dajte da se prepiše Europski način izbora , jok vi bi nešto posebno. Citat: OskarDavicholo prije 47 minuta ***, da ti nije srba bilo ne bi ni imala tu usranu drzavu . hrvati vole da glume neku silu a sve sam sissyboy tamo. Citat: NaserXX prije 52 minute Ova sokacka kurvica hoce osunecenog!!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Muslimanski šovinizam usmjeren protiv Hrvata i Srba - Zbirna tema Postano: 26 lip 2017, 00:22 |
|
|
Koliko ludih fantazija i želja. I čekanja da im netko drugi to ispuni. U slučaju muslimana izmišljeni "allah".Citat: MehoPudlica prije 50 minuta Vi jedino sto imate su kladare, Medjunozje, sverc-komerc firme, i muljanje na veliko i malo. AKO SE NADJE KAKAV SPOSOBAN BOSNJAK DA VAM TO ZATVORI I JOS DA VAM ZATVORI ALUMINIJ, VI CETE NESTATI I BOSNE ZA PET GODINA. Citat: dzelo5 prije 1 sat, 6 min Hrvati jesu šacica jada koja bi da vlada Bosnom i da je cjepa a poštena nekolicina iskrenih Bosanaca katoličke vjeroispovijesti ne haj za Ustaškim lajanjima Čunjarevićke Citat: MehoPudlica prije 1 sat, 25 min Kamo srece da smo to ranije skuzili, pa vas potjerali na vrijeme. a ne da nam kao hinje zabijete noz u ledja. Citat: CuvarCasti prije 1 sat, 19 min @Bh Hrvat ti si Bosnjak katolik. Citat: mirsadgluhovic prije 1 sat, 32 min Nisu jos platili za nevidzena zla koja su napravili, racunajuci i Jasenovac, samo ni to, ako ovako nastave nije iskljuceno, a Bosnjaci imaju vise planova D, od kojih je jedan, od obostranog interesa, a to je savez sa Srbijom. Citat: gladijajator prije 1 sat, 33 min ...polahko,tako cemo i mi sa njima da uradimo,samo dok dodje vrijeme...ima da nestanu kao dinosaurusi...
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Muslimanski šovinizam usmjeren protiv Hrvata i Srba - Zbirna tema Postano: 26 lip 2017, 00:29 |
|
|
Citat: Roin prije 1 sat, 52 min Oni su oduvijek bili manjina. Citat: CuvarCasti prije 1 sat, 1 min Logicno ko god mrzi bih neka odjebe iz nje! Citat: CuvarCasti prije 1 sat, 23 min @Croatissimus ne znaš himnu bih jedna si jedina a seres o bosni odjebi iz bih Citat: hrisi-avgi prije 1 sat, 13 min Sto nisi crkla danas fukso jedna.. Citat: puJ-do prije 1 sat, 14 min Eno Adolfice, ponovo bljuje otrov =) Vrijeme je da se napuhanoj svinji stane u kraj. Jbem i nju i bh. Hrvate. Sami su sebe doveli u takvu poziciju. Citat: Hamarm prije 1 sat, 22 min Tebi Kolinda fakat hitno treba dobra, po mogućnosti bosanska k*rcina! Da se doobro iz*ebes i smiriš te lude hormone!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Muslimanski šovinizam usmjeren protiv Hrvata i Srba - Zbirna tema Postano: 26 lip 2017, 00:35 |
|
|
Citat: JameeesuDin prije 1 sat, 25 min hrvati u bosni su uvijeb bili i trebaju biti manjina.. svi koji se osjecaju hrvatima a ne bosancim/bosnjacima i ne treba da zive u bosni Citat: Roin prije 12 sati 23 min Da je BiH pravna drzava, trebalo bi suditi izdajicama i petokolonasima kao sto su ovaj, Covic i Ivanic jer su radili protiv interesa BiH i za stranu drzavu Srbiju. Dokle je to samo otislo, on optuzuje patriot ambasadoricu zato sto nije izdala Bosnu i sto se nije svrstala uz petokolonase i zemlju agresora na BiH? Sramotno i jos mu se daje medijski prostor? Citat: Mico prije 12 sati 4 min Majku vam vasu cetnick*-ustask* da se vas pita nikad nebi ni postojala BiH a sada mlatite pare sa nasi leda a zastupate interese HR i SRB. Bit ce Bosne dok je nas sinova nje, upamti te ovo je 1000 godisnja drzava. Citat: CXC prije 12 sati 12 min Šibe, pseto genocidno. Citat: dededede prije 13 sati 48 min Vlasine smrdljiv.e brinite se o vasim radnicima ,bosnjake necete smjenjivati vi
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: pakovic i 31 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|