|
|
Stranica: 22/55.
|
[ 1358 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Muslimanski šovinizam usmjeren protiv Hrvata i Srba - Zbirna tema Postano: 22 srp 2017, 23:56 |
|
|
|
Izvrsna tema.Izvrsna.
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Muslimanski šovinizam usmjeren protiv Hrvata i Srba - Zbirna tema Postano: 23 srp 2017, 01:04 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Bio sam u pravu da će im popis stanovništva uništiti za sva vremena i to mrvu šanse za zajedničkom tvorevinom. Kad sam govorio da će postati još radikalniji i nasilniji ako pređu 50%. Sad znam 100% da je taj rat neizbježan.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Muslimanski šovinizam usmjeren protiv Hrvata i Srba - Zbirna tema Postano: 23 srp 2017, 02:42 |
|
|
|
Šta je tu je.Nama svejedno.Navikli smo.Mi ratujemo zadnjih 100 godina uvek sa jačima od sebe a da nećemo sa šakom pobesnelih islamista.Ako im se ratuje neka započnu rat.Rat je naše drugo ime.Tu su na našem terenu.Lako je ratovati kad ti NATO daje logistiku iz vazduha i dotura potrebštine a Hrvatska napada neprijatelja sa leđa.Neka sami zarate.Da vidimo koliko će alah pomoći.Srbija je jednom nogom u NATO,nažalost.Opet svako zlo ima svoje dobro.
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Muslimanski šovinizam usmjeren protiv Hrvata i Srba - Zbirna tema Postano: 23 srp 2017, 10:23 |
|
|
BBC je napisao/la: Bio sam u pravu da će im popis stanovništva uništiti za sva vremena i to mrvu šanse za zajedničkom tvorevinom. Kad sam govorio da će postati još radikalniji i nasilniji ako pređu 50%. Sad znam 100% da je taj rat neizbježan. Ko? Muslimani? Ma kakav. To se zove istresanje frustracija preko interneta, nece Mujo ratovati dok mu ne zakucas na vrata, bar 90% njih. Za 10% radikala sluzi Policija RS ili hrvatskih kantona. Nasi najveci neprijatelji su izvan BiH, medjunarodni zlotvori koji insistiraju na opstanku nakaradne tvorevine. Ne znaju sta ce sa Muslimanima pa ih uvalili nama. Zna Mujo dobro da bi mu bez pomoci MZ sljedeci rat bio posljednji na Balkanu.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Muslimanski šovinizam usmjeren protiv Hrvata i Srba - Zbirna tema Postano: 23 srp 2017, 11:22 |
|
|
Citat: Hoćemo poslije II poluvremna! 22.07.2017. 22:36 I oslobođenja BiH nacionalista i fašista u obliko četničko-ustaškog genocidnog lika i ostavštine! Naravno, priznanje da se nad Bošnjacima desio genocid i procesuiranje svih (ama baš svih) zločinaca sa svih strana bi pomoglo da se "prodi Citat: NARAVNO23.07.2017. 04:52 Uvedite konstantni dan zalosti, narednih 100 godina JER SE GONOCIDNI SOJ (NE)LJUDI JOS NE KAJE ZA POCINJENI GENOCID! Citat: Al ti jebemo svi mater cetnicku 23.07.2017. 01:15 Nije ukupno 8300 pravoslavaca nikad ni zivjelo u Sarajevu a kamoli da su ubijeni.Smradu vi ste zivjeli po sumama, vukojebinama i planinama u opancima...Maaaaars keruuuuuuuu. Citat: CETNICI SU SRBI ZAR NE? 23.07.2017. 05:08 NEGIRANJEM GENOCIDA SRBI SE NE KAJU ZA POCINJENI GENOCID NAD BOSNOM I BOSNJACIMA U NJOJ! BOSNJACI NIKADA NE SMIJU ZABORAVITI I HALALITI ONIMA KOJI SU POCINILI STRAVICNI GENOCID! Citat: TO MOGU SAMO SVRBI 23.07.2017. 04:46 Oni su zaista GENOCIDNI SOJ (NE)LJUDI!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Muslimanski šovinizam usmjeren protiv Hrvata i Srba - Zbirna tema Postano: 23 srp 2017, 11:30 |
|
|
Citat: šumska je genocidna tvorevina 22.07.2017. 22:20 Serbski fundamentalisti i pravoslavni klerofašisti na djelu. Citat: Blabla22.07.2017. 22:43 Mozda natjerani, mozda dobrovoljno. Sta me briga, ja bi preso na Islam da nisu prije mene.. I zahvalan sam sto su ti uradili, da nepripadam onoj vjeri kojoj danas pripadaju ubice i genocidasi Vijest da je kod Bijeljine poginula osoba u prevrtanju traktora.Citat: 1MART23.07.2017. 07:00 Hoće vlasi da budu spremni kad dođe čišćenje otpada iz BiH pa zato vježbaju u pravcu srbije Citat: TripleB23.07.2017. 00:54 U entitetu s posebnim potrebama vježbe bljeska i oluje ne prestaju :( Citat: guest150078236123.07.2017. 05:59 Propade mu ucesce na traktorijadi
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Muslimanski šovinizam usmjeren protiv Hrvata i Srba - Zbirna tema Postano: 23 srp 2017, 11:40 |
|
|
Citat: Maida Hasich Upravu je. Hrvati su odvratni Citat: Nurija Sultan Što nepisete o helikopteru što ga vlada genocidne tvorevine koristi Citat: Elvir Dizdarevic Jebem ti maticnu drzavu srbiju i mater mrtvu kopile tursko Citat: Elvir Dizdarevic Cega se pametan stidi vi se ponosite vi ste ubilacka mafijaska zemlja doce vam Turci opet 500 god Citat: Elvir Dizdarevic Djubrad srpska Citat: Mehho Krak A kad dobro funkcionesete mitre u toj republici krmskoj sto ste na rubu kolapsa sa dugom od 5.5 miliardi idi ba u pizdu materinu i ti i rs i srbija tvoja bosance jedno balavo srbiju si vidio samo na tv
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Muslimanski šovinizam usmjeren protiv Hrvata i Srba - Zbirna tema Postano: 23 srp 2017, 11:52 |
|
|
Citat: Elvir Dizdarevic Mitre al vi krstasi jebete svoje keve da bi imali brata i djete !!!! Ma sta se brukate dajte kerovima keve nek vam ih izkaraju Citat: Izet Arapovic Jedi govna lažni profilu Mitar Miric a kako se ponosiš izgubljenim ratom i bitkama svaki put ste bili pušiona od ARMIJE BIH bježali kao štakori jbm
Citat: Elvir Dizdarevic Teroristi su krstasi jebem vam krst usrani!! Citat: Samir Aljukic zna zagreb majku vam lopovsku netreba niko znat ima sarajevo i parlament, il dajte i u hrvaskoj entitete za bosnjake i srbe.cjeli svjet zna sta se radi u bih. Citat: Jasko Okan Koji treći entitet ? Dobit ćete kurac da izbijete oči sa njim . haaaaaaaaaaaaaaaaaaa Nema nikakvih entiteta i ovi drugi će se ukinuti . BiH je samo jedna i nema druge . Psssttttt dok vas nije mrak progutao . Čuli ste Erdogana šta je izjavio . Ukoliko bi neko pokušao da ruši stabilnost u BiH i da se pokuša odvojiti Turska će se prva umiješati i braniti BiH svim raspoloživim sredstvima . Ko dirne u BiH dirnuo je i u Tursku ,tako je rekao . Naravno umiješale bi se i ostale zemlje i tako bi izbio treći svjetski rat . BiH je postojala vijekovima i naravno postojat će i dalje . Vidjeli smo kako je srbija doživjela poraz . Htjeli veliku srbiju a izgubili Kosovo .Sad će izgubiti Vojvodinu i Sandžak i ostat će im beogradski pašaluk . Tako će proći i hrvati . Muslimani će sada tražiti svoj entitet u Hrvatskoj i sad će biti prpa . haaaa haaaaaa Citat: Riad Is Koji entitet treba i rs ukinuti zna se kako je stvorena i dosta više o nekim izdvajanjima ne igra te se vatrom skupo će vas kostat
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Obradjivac
|
Naslov: Re: Muslimanski šovinizam usmjeren protiv Hrvata i Srba - Zbirna tema Postano: 23 srp 2017, 11:58 |
|
|
|
Covjek kad cita ove komentare ne moze da se ne zacudi kakvih sve pacijenata imamo u komsiluku...srecom da su vojno inferiorni inace bi bilo svasta.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Muslimanski šovinizam usmjeren protiv Hrvata i Srba - Zbirna tema Postano: 23 srp 2017, 12:00 |
|
|
Citat: Derva Halilovic bosna je bila cjelovita i bice kakvi entiteti ko nevoli bosnu nek ide u svoju drzavu i tamo nek entiteta sramitese vise fukare radite sta dobro a ne huskati i pravit problema vise dostaje pustite jadni narod da normalno zivi sram vas bilo Citat: Kemal Mameledzija Nama avijacija protiv cetnika i netreba,potrebna je vrupa mudjahida i eto letece traktorijade. Citat: Kemal Mameledzija covjek prolulo 1918 god.vlasnistvo nad zemljom Bosnjaci muslimani 91%Bosnjaci pravoa ci 6% ostali 3% srba nidze,u to vrijeme u Bosni zive vlasi kao kmetovi nisu narod vec se vode kao osmanski podanici,srba nidze.Ja znam da ti to znas ali te sramota priznati. Citat: Almir Ima Srpska hrabrost dokazala se u Srebrenici Foci Prijedoru Tuzli Bijeljini Zvorniku itd.A utjero ti poturica babi u paksu.. zato što vrijedjas za 500 godina vladavine turska vojska nije vodila svoje hanume u boj pa ti sad vidi šta su guzili Citat: Kemal Mameledzija mitre,fala bogu pa nemam srpske krvi u sebi te se tako nemam cega stidjeti.Moji preci su Iliri.Nikad ni jedan bosnjak nije bio srbin.asrbi u bosni se pojavljuju tek u drugoj polovini 19 vijeka.Bogoljub petranovic,blaznavac i ristic su od Bosanskih vlaha napravili srbe.Srpska pravoslavna crkva je osnovana 192o god.Bosnjaci su narod koji su najduze zadrzi isusovu vjeru,zvali su se Bosanski krstjani.Islam prihvataju kao nastavak bozije vjere, objavljene po Isa alejhiselamu,dobrovoljno i danas su muslimani.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Muslimanski šovinizam usmjeren protiv Hrvata i Srba - Zbirna tema Postano: 23 srp 2017, 12:24 |
|
|
Musliman koji živi u jednoj bogatoj zapadnoj državi, muslimanska patriJotska dijaspora.Citat: Teufik Rizvic Mogu samo reci da dobar gradevinac moze vise zaraditi u Bosni nego u Hrvatskoj plus spava kod svoje kuce a u Hrvatskoj ce spavati u svinjcu,Hrvatska misli da ce im Bosanci raditi za sitne pare nisu Bosanci glupi kao sto oni misle,mada nevjerujem u ovu vijest da u Hrvatskoj ima posla i da se dobro placa nebi Hrvati bjezali iz Hrvatske,BiH nikada nece ostati bez dobrih radnika samo treba ljude pisteno platiti,naravno mnogi ce poletjeti za Hrvatsku misleci novac sipa ali takode se se brzo i vratiti poznajem dosta njih koji su otisli u Njemacku pa kad su poceli raditi kod jugoslovena od 7 izutra do 12 pola noci psuju Njemacku kaze ima i u Bosni hljeba,Enis a sta ti mislis kolko ce u Hrvatskoj zaraditi mozda vise 100 do 200 maraka,kao sto rekoh dobar majstor ima u Bosni posla preko glave i to dobro placen. O hrvatskoj predsjednici.Citat: Edib Mušović Pjeva bojažljivo... kao da joj je Kaćunko svršio u grlo. Citat: Nađa Karkin Lena Jovanovic.. Kako ste krscanka,ako Vam je majka muslimanka?? Citat: Dzenana Babic Lena Jovanovic Lena Jovanović ---malo se zalijećeš,kosa mi je do pola leđa,lokna na lokni,nemam namjeru da se pokrijem,a u mojoj porodici sve čisti muslimani Elhamdulillah,ništa smućkano ,a tebi preporučujem da malo smiriš hormone Citat: Unski Biser Ti i jesi za jedan dan u vatikanu,ublo se za tebz..da odes kod svestenika nekog da te samara u guzu.. Mozda to i prizelkujes Citat: Admir Ado Dzinic Miodrag smradu bili bi vi deklasirani kao i u hrvatskoj ali vas svijet spasio kad se bosnjo naoruzao i kad smo vam krajinu poceli uzimat tad su nas zaustavili keru jedan bili bi za mjesec preko drine cuti i pokri se usima
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Muslimanski šovinizam usmjeren protiv Hrvata i Srba - Zbirna tema Postano: 23 srp 2017, 12:25 |
|
|
|
Potpuno su iz kolektivne memorije i povijesti izbrisali činjenicu da bi im bez HV, i Hrvata inače, Bihać završio kao i Srebrenica. A samo nekih 20-tak godina im je za to trebalo. Bošnjačke generacije u bliskoj budućnosti neće pojma imati što se događalo u ratu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Muslimanski šovinizam usmjeren protiv Hrvata i Srba - Zbirna tema Postano: 23 srp 2017, 12:39 |
|
|
Citat: Lejs Bosnjak TREBA SVE POLITIČKE IGRE ZAUSTAVITI. EVROPI PREDSTAVITI GRAĐANSKI PRINCIP UREĐENJA DRŽAVE U KOJOJ ĆE SVAKI POJEDINAC IMATI I UŽIVATI SVOJA INDIVIDUALNA PRAVA. UKINUTI KONSTITUTIVNOSTI NARODA, JER TO IMA SAMO U BOSNI. DOBRO MOŽDA I U HERCEGOVINI. Citat: Lejs Bosnjak Hrvati mogu dobiti kurčinu za promicanje među nogama. Eto, kad hoćeš da bude po tvom! Citat: Deki Cancar Niste uspjeli "na prevaru" zauzeti zapadni dio Mostara pa nećete ni sada dobiti prevlast ista stvar i sa Žepčom , vitezom i novi Travnikom , samo riskirate novi rat Citat: Lejs Bosnjak Deki Cancar, takođe ni vi. Kad niste u ratu zauzeli Mostar, sad tek nećete. I hajte odjebite u te svoje zabiti u kamenjaru. ZMIJE!
Citat: Lejs Bosnjak Deki. Smjestim ti ga seki. Ko ga ćeš ti nau čiti pameti. Izdrkani pavelivčev spermatozoid. Dopustili smo vam da imate usrani HVO. Nemojte nas ljutiti. Drkotino! Citat: Nusret Lalic To je antidržavni elemen kojega treba lišiti slobode pod hitno, jer se tu ne radi o običnom pričkaranju po kafanama, to neka bi bio poslanik delegat s pametno glavom. Taj nema pameti niti kao kokoška koja ima kugu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Muslimanski šovinizam usmjeren protiv Hrvata i Srba - Zbirna tema Postano: 23 srp 2017, 12:45 |
|
|
Citat: Meho Ibrišimović Zloupotreba drzavne institucije i javna i otvorena prijetnja istoj drzavi pid hitno sankcionisati osobno Karamatica i zabranu rada stranki-partiji it koje dolazi. Ako ovakav jede drzavni hljeb i prima platu od siromasnih gradjana jos nam prijeti nestanak drzave onda je ovo veca prijetnja nego je izrekao Karadjic koji je prijetio jednom narodu ovaj prijeti svim gradjanima jedne drzave. Citat: Kasim Vilic Tuzilastvo nista ne radi za drzavu BiH a primaju ogromne plate, neka ih je sram i stid kako stite interese drzave BiH, a za ovog kretena i njegove izjave nemam komentar, jednom fasista cio zivot fasista! Citat: Osman Buric Bricic Ma ko ovu budalu sluša dupelisca za pare dobro bi došo muslimanima da im liže umjesto pranja idi u hrvasku ni tamo ništa nebi dobio konju ludi
Citat: Admir Arnautović Jebes to djubre nadmeno. Nije mu dosta sto ima dvojno drzavljanstvo nego samo kontaminira ovu zemlju Citat: Edin Ćosović Evo ja mu licno jebem djecuu fasisticku nacionalisticku nek kaze kad i gdje ja cu docc pa da vidimo hoce li biti bosne i nas bosnjaka smece smrdljivo Citat: Edo Legija A vi srbadijo u sumadiju mozete biti cobani
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Muslimanski šovinizam usmjeren protiv Hrvata i Srba - Zbirna tema Postano: 23 srp 2017, 12:51 |
|
|
Citat: Asim Emira Softic Moze biti samo kraj hrvata u BiH i ostaće posteni Katolici Bosanci i Hercegovci bolje mu je da đaba ne baljezga jer se moze navedeno desit Citat: Agan Djedović Da smo normalni cim je ono rekao zrebala je uci policija u uhapsit ga Citat: Hamza Dzafic Kuramaticu malose zajebo trebalo ga je odmah izbaciti napolje Bosne nece nikad nestati ustaso ustaska imasli obraza uzeti platu cigane jedan Citat: Ismet Mujadzic Za koga je kraj selite se dubrad bosna je nasaaaaaa mozete pousiti sto vas je ostalo neprijatelja bosne Citat: Nurudin Sušić Fašista iz zapadne Hercegovine,za ove izjave mora snositi odgovornost,sud BIH,pod hitno treba reaogavati. Citat: Mexo Spahic ,,odavno vec kljucaju, srbske i hrvatske kokosi, Po Bosanskoj avliji, nebili je raznjeli,, Al sudbina je takva,, da bosne ce uvijek biti, Kokos ce se jesti,, i rakija piti,,
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Muslimanski šovinizam usmjeren protiv Hrvata i Srba - Zbirna tema Postano: 23 srp 2017, 12:57 |
|
|
Isuse dragi, jesu prolupali. Ne znaju kud udaraju. Citat: Zemir Halilovic Bosnjaci ima nas vise od 60% i trebamo napravit normalnu drzavu BiH kao sto je njemacka i hrvatska drzava gdje vecinski narod vlada ili kako se zalaze kancelarka Merkelova napraviti građansku drzavu, jer mi bosnjaci sada imamo samo 30% vlasi u bosni a ima nas 60% mi placamo drzavni aparat i mi treba da vladamo i najvise upacujeno poreza za bih i mi smo ugrozeni bosnjo tebi govorim, centralizovat cijelu BiH hrvatima dati vlasti koliko i hi ima 15% a ne ko do sada u vlasti hi ima50% i opet kukaju da su ugrozeni mi smo ugrozeni bosnjaci.Bosnjaci moraju se trgnut iz sna i uvjek da vladamo bosnom 100% i uvjek bosnjak ce da bude prefsjednik bosne a hrvat i srbin neka su dopresjednici i neka se ta dvojica dopresjednika rotiraju a bosnjo uvjek prdsjednik.. a taj karamarko saka jada... fasisticke izjave daje i u zatvor to treba dok nije krenio zlocinackim karadzicwvim stopama Citat: Mirza Ibrahimbegovic Fašistu treba protjerati iz BiH, fuj bagro mafijaška. Citat: Sabahudin Bulbul Treba mu jebat mater i poslat ga nazad u njegovu jazbinu.. krme nacionalisticko.. polit benzinom i zapalit Citat: alih Strašević Treba šupku izbiti sve zube pa neće lajati, otac ga ustaški j. Citat: Ermin Denana Viteškić samo Hag tu mu je mjesto ili 2 metra pod zemlju Citat: Mirjana Džana Džonlic Jedite svi govna što ste protiv BOSNE marš iz nje kome se nesviđa majku vam jebem US
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Muslimanski šovinizam usmjeren protiv Hrvata i Srba - Zbirna tema Postano: 23 srp 2017, 13:01 |
|
|
Citat: Damir Aljovic Mali ustasa jebo te Ante Pavelic Citat: Dzenis Balic Ovakve idiote TREBA PROCESUIRATI,JER SU OBJEKTIVNO OPASNOST PO USTAVNI POREDAK I MIR U BIH... Citat: Đulsa Škrelja Ako vam se ovde nesvidja idite majki kolindi Citat: Sahbaz Suljkic Pozvati sipu I medunarodne faktore da pid hitno uhapse karamatice sve koji podrivaju mir u bih... Citat: Hrusto Dobrnjic Seres mali ustasice previše na te pokvarene zvalje,moglo bi ti presjest,mrak... Citat: Nedzad Lisic PUSTITE NA MIRU KATOLIKE BIH ,VAMA TAKVIM KAO ŠTO SI TI SRETAN VAM PUT PREMA BRAĆI U HAG.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Muslimanski šovinizam usmjeren protiv Hrvata i Srba - Zbirna tema Postano: 23 srp 2017, 13:02 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Muslimanski šovinizam usmjeren protiv Hrvata i Srba - Zbirna tema Postano: 23 srp 2017, 13:08 |
|
|
Citat: Naser Bajrami Djecu mu jebem fasisticku Citat: Denis Ninic Jeli to kraj jednog naroda kada postane manjina Citat: Kemal Vehabović Šupak USTAŠKI šta čekaš šupčino Citat: Nijaz Zečo Naguzim ti mater Karamaticu jebem te u usta smrdljiva Citat: Jasmin Alic djikani se poubijaše Citat: Meris Zahirovic Marinko Lazić Taj Murat nikoga nije tjerao da predje u Islam, ali je svako morao da placa veci porez ko je bio pod njegovom teritorijom. Npr vama srbima su kresali zene tj. Tvoju pra pra babu, i polako vam ga usađivali svoj gen, a pra pra deda ti je bio janicar i vjerni sluga hahah (Nosač Samuel)... A ti Bosnjani koje toliko osudjujete su sami dobrovoljno prihvatili Islam i samim time sacuvali svoj genetski kod. U ostalom nije bitno ko i kako se zove ako voli bosnu i cuva njenu historiju, obicaje i simbole...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Muslimanski šovinizam usmjeren protiv Hrvata i Srba - Zbirna tema Postano: 23 srp 2017, 13:18 |
|
|
Citat: Elvir Rira Alagic Marinko Lazić tisi konj marke Dorat.Vas koliko ima u BIH mozete birati samo predsjednika za neku mjesnu zajednicu... Citat: Amir Car Vlah ostaje vlah do sudnjeg dana ima da bude Bosne a vala i Hercegovine a ako bude da je mijenjamo bice opet kako mi Muslimani budemo htjeli vjerujmi goniti cemo se po bosanskim sumama i vrletima jer vlasi moji mi nemamo rezervne drzave mi imamo samo nasu BIH Citat: Husejnovic Kasim Hrvata u Bosni nikada nije ni bilo . Ovi danas sto se vole zvati Hrvatima uginuce za 40 godina. Citat: Duric Hasib Arsic Zarko Mozes i ti sanjati o genocidnoj tvorevini,i zahvalite se amerima sto vas spasise od 5 korpusa, Citat: Amir Car Arsicu nemozete vi vlasi pobiti koliko muslimanka moze roditi nemozete vi vlasi nakrasti koliko musliman ima vlahadijo vlahadijo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Muslimanski šovinizam usmjeren protiv Hrvata i Srba - Zbirna tema Postano: 23 srp 2017, 13:32 |
|
|
Citat: Fatima Alić Interpol radite i rabote i oglasavate jedine krivce islam a najomrazeniji su trenutno za vašim ledjima. Popljackali pokrali oteli ovisnici na raznorazne stilove prljavog kapitalizma prostitucija prevara ulični prosjaci i kako i na koje mjesto staviti kršćane. Citat: Hamdo Kadric I to osunetit vas Citat: Sejo Muškić I VI PROTIV SARAJEVA JEL TO DODIK PLATIO ILI ONAJ ČIFUT TRUMPOV ZET DA SERETE PO NAMA Citat: Omer Masic Kakvi ba protesti??ko je jos od protesta vidio vajde??to se posalje desetak krstarecih projektila na cifute i to je to...........arbeit macht frei,sto bi rekao stari dobri adolf. Citat: Sejo Muškić I MI BI TREBALI DA SMO LJUDI PROTIV ČIFUTA Citat: Asadd Karic To nije genocid nego ciscenje ljudskog smeca prcim te u usta nesto dobro ne vidim jel ti ime jicak ili kako to jebem te u usta dok palestince sutaju nogama na sedzdi. Deutschland uber alles
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Muslimanski šovinizam usmjeren protiv Hrvata i Srba - Zbirna tema Postano: 23 srp 2017, 13:35 |
|
|
|
Čitavu ovu temu generalno je u svoje vrijeme najbolje opisao uvaženi nobelovac Ivo Andrić:
Mene takođe ova sredina smrada, loja, lenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši,.....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Muslimanski šovinizam usmjeren protiv Hrvata i Srba - Zbirna tema Postano: 23 srp 2017, 13:48 |
|
|
Citat: Salih Strašević Mitar Miric Ti si Đikan, Vlah iz sjeverozapadje srbije, sledeći rat ideš djedovima, tamo smrede i pripadaš. Ovdje ste isprljali zemlju, vodu i vazduh. Ti i takvi koji siju smrad iz usta nacionalističkih. Citat: Zlata Schick Oluja za vas i pravac Srbija !! Takva vam sudbina !! Opanci i gusle !! Citat: Izet Imamovic samo nas erdogan moze uputiti da budemo insani a imuslimani
Citat: Elvir Camdzija Volim ja Tursku svoju i toje moj narod droljo jedna Citat: Fuad Fudo Jusic Drži se sultanu. Citat: Fuad Fudo Jusic Diana Krkic Popušiš ti meni obrezani, osunećeni, pa ćeš odmah zavoljeti sve muslimane.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Muslimanski šovinizam usmjeren protiv Hrvata i Srba - Zbirna tema Postano: 23 srp 2017, 13:59 |
|
|
Citat: Nedzib Ramic Samo ostro Sultane Citat: Kemal Memčić a ti bi da budes veci ustasa od onog iz hrvatske e nemozes ti si ipak ustasa drugog reda odnosno bosanski Citat: Kadira Sulimani Šabanović Ti si katolik iz BiH,a ne Hrvat.Šuti i uživaj u ljepotama ove naše prelijepe BiH.Ne lupetaj i budi normalan.Komentar takvih kao sto si ti je samo z smijeh,ahahahaaaaaa. Citat: Izet Arapovic Vjeko najveći poturci ste vi koliko su vam mame turci nabijali godina hahs
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Muslimanski šovinizam usmjeren protiv Hrvata i Srba - Zbirna tema Postano: 23 srp 2017, 14:34 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Je li to ovo? Mario Karamatić nova žrtva bošnjačkih radikalahttp://www.dnevnik.ba/teme/mario-karama ... h-radikalaOdprilike. Ne znam prate li ovu temu. To o Karamatiću su svakako objavili brže, prije objave na ovoj temi. Ako čitaju moram ih upozoriti na jedan hendikep. Slike im nemaju popup i srezane su pa dio sadržaja nemoguće vidjeti. Neće nitko na njihove lijepe oči otvarati sliku po sliku u novom tab da bi vidio što je na njoj. Pardon, ipak vidim da nije. Slike su im srezane prilikom unosa na server. Problem svakako, koji bi trebali riješiti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|