HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 16 kol 2026, 19:46.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 1358 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 55  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Muslimanski šovinizam usmjeren protiv Hrvata i Srba - Zbirna tema
PostPostano: 02 kol 2017, 08:46 

Nebitan lik je napisao/la:
Radikalni Islam jeste problem ali jedini koji imamo sa Bošnjacima/Muslimanima. Kada bi se toga kurtalisali, bili bi nam poželjniji partner (pogotovo jer ih imamo i u Raškoj i u RS i moramo da smo u dobrim odnosima sa njima)...

Apsolutno.
Bošnjaci kada bi se kurtalisali islama bili bi naši najbolji prijatelji tj. bili bi opet Srbi. :palacgore1
Al šta ćeš... taj islam ih vuče unazad, kontra evolucije, za koji vijek bice opet čovjekoliki majmuni... :sad

slika

Vrh

PostPostano: 02 kol 2017, 09:57 

pre ste vi vec majmun ukoliko verujete odrodu, genetsko je to izdajnistvo, i prevrtljivac...
o dalekoj istoriji i poturcivanju da ne govorim zarad koristi, kutiljer lepo govori o njima, jer su prekrsili potpisano (sto je bilo poput dejtona cak i bolje za njih) , presuda u hagu da je dokazano da je tzv armija bih granatirala radi propagande svoj narod i unprofor... svoj narod!!!

potom ono divljanje nad saveznicima kroasanima 1993...

geneza odroda, prevrtljica i gnjide a vi se zamlacujete glupostima koje srbin vise nije glup da popusi...

Vrh

PostPostano: 02 kol 2017, 09:59 

U svakom narodu pa i u njihovom normalni, obični ljudi su većina. To što vi od celog njihovog naroda pravite ISILovce koji bi klali pred kamerama je bolesno preterivanje i nema veze sa Stvarnošću.

Moramo se staviti i u njihov položaj da bi ih razumeli-oni su u potpunom okruženju i sve i da smo idealni prema njima podsvesno bi osećali izvesnu skučenost i izolovanost...

Ogromnom mržnjom ("svi drugačiji su loši a mi divni"), najpodlijim podsmehom ("haha vidi kakvi su bedni a mi jebena Švajcarska") i otvorenim pretnjama ("Anadolizejšn", "okružiti zidom i ostaviti da crknu", "uništenje", itd) čak podstičete i one normalne ljude (šta biste vi uradili na njihovom mestu?) da u strahu za opstanak počnu da naginju ka radikalnim elementima koji imaju nekih kapaciteta za odbranu... ako i bude povećanje ISILaša u Bošnjaka/Muslimana tom povećanju doprinose neki forumaši ovde-naročito "BBC" i slični...

Njihov strah (opsada) hrani naš strah (radikalni Islam) i obratno pa smo tako u vrzinom kolu bez kraja...

No, ovde na Balkanu nema zrelosti, odgovornosti, trezvenosti i dobronamernosti već svi trče da seire, likuju i smeju se jedni drugima i tako se krug konflikta ne može razbiti...

Zato i jesmo "države u pokušaju", "wannabe states", "krem bananica države" itd...

Vrh

PostPostano: 02 kol 2017, 10:02 

U svakom narodu pa i u njihovom normalni, obični ljudi su većina.

Nabroj 5 normalnih Bosnjaka iz FBiH.
U RS i Srbiji ima nekolicina normalnih Bosnjaka, moram priznati.

Vrh

PostPostano: 02 kol 2017, 10:03 

U svakom narodu pa i u njihovom normalni, obični ljudi su većina. To što vi od celog njihovog naroda pravite ISILovce koji bi klali pred kamerama je bolesno preterivanje i nema veze sa Stvarnošću.

Moramo se staviti i u njihov položaj da bi ih razumeli-oni su u potpunom okruženju i sve i da smo idealni prema njima podsvesno bi osećali izvesnu skučenost i izolovanost...

Ogromnom mržnjom ("svi drugačiji su loši a mi divni"), najpodlijim podsmehom ("haha vidi kakvi su bedni a mi jebena Švajcarska") i otvorenim pretnjama ("Anadolizejšn", "okružiti zidom i ostaviti da crknu", "uništenje", itd) čak podstičete i one normalne ljude (šta biste vi uradili na njihovom mestu?) da u strahu za opstanak počnu da naginju ka radikalnim elementima koji imaju nekih kapaciteta za odbranu... ako i bude povećanje ISILaša u Bošnjaka/Muslimana tom povećanju doprinose neki forumaši ovde-naročito "BBC" i slični...

Njihov strah (opsada) hrani naš strah (radikalni Islam) i obratno pa smo tako u vrzinom kolu bez kraja...

No, ovde na Balkanu nema zrelosti, odgovornosti, trezvenosti i dobronamernosti već svi trče da seire, likuju i smeju se jedni drugima i tako se krug konflikta ne može razbiti...

Zato i jesmo "države u pokušaju", "wannabe states", "krem bananica države" itd...

Vrh

PostPostano: 02 kol 2017, 10:07 

kolubara je napisao/la:
pre ste vi vec majmun ukoliko verujete odrodu, genetsko je to izdajnistvo, i prevrtljivac...

Srbi ne trebaju verovati ni jednima ni drugima.

Inače, nije ovo tema za rasprave. Ovde se brižljivo dokumentuju izlivi bošnjačkog šovinizma prema Srbima i Hrvatima kroz citate sa raznih portala, društevih mreža itd.

Vrh

PostPostano: 02 kol 2017, 10:09 

ok

Vrh

PostPostano: 02 kol 2017, 11:23 

novovrijeme je napisao/la:

E, pa, sad... ne znam ni jednog otamo, ni normalnog ni nenormalnog, a ne 5... u svakom narodu obični ljudi čine većinu i gledaju samo kako da pehrane porodicu u ovo teško vreme.

Tema treba da se zove "Šta pišu ostrašćeni, radikalni šovinisti u narodu BiH islamskog obreda" a analognu temu da otvore i oni za naše ostrašćenike (kojih sigurno ima podjednako i zato mi je licemerno smejanje njima sa visine kao da mi nemamo iste takve)...

Upadnu psihopate sa sve 3 strane u neka sela i počine zločine nad nedužnima (i posle odu u inostransto)-eto ti rat u kome će obični ljudi ići da ubijaju jedni druge. Ništa lakše. :rigam

Vrh

PostPostano: 02 kol 2017, 11:39 

E, pa, sad... ne znam ni jednog otamo, ni normalnog ni nenormalnog, a ne 5... u svakom narodu obični ljudi čine većinu i gledaju samo kako da pehrane porodicu u ovo teško vreme.

Tema treba da se zove "Šta pišu ostrašćeni, radikalni šovinisti u narodu BiH islamskog obreda" a analognu temu da otvore i oni za naše ostrašćenike (kojih sigurno ima podjednako i zato mi je licemerno smejanje njima sa visine kao da mi nemamo iste takve)...

Upadnu psihopate sa sve 3 strane u neka sela i počine zločine nad nedužnima (i posle odu u inostransto)-eto ti rat u kome će obični ljudi ići da ubijaju jedni druge. Ništa lakše. :rigam

Pa eto vidiš. Ne znam ni ja 5 normalnih Bosnjaka iz FBiH, ne zna niko. Njima što je normalno to nikom drugom nije normalno.

To što neko gleda kako da prehrani porodicu ne znači da je normalan, ja sam siguran da 99% ovih citiranih Bosnjaka gleda samo kako da prehrani porodicu al usput mrzi Srbe i Hrvate. Pa neće valjda u životu samo mrziti Srbe i Hrvate.

Znamo mi njih jako dobro, pa žive pored nas, kad te vidi osmjeh od uva do uva, "Joj jarane joj ovo joj ono" a onda preko Facebooka vidiš kakav bolesnik je u pitanju.

Ustvari znaš to i sam, znaš da mi skontamo Bošnjaka čim napiše ili kaže dvije riječi. Ti si Bošnjak a glumiš da nisi što samo potvrđuje moju tezu da ste nenormalni ljudi.

Vrh

PostPostano: 02 kol 2017, 14:47 

dosta, ima druge teme o tome, ili razmenite skype i ubedjujte se kako u svakom zitu ima kukolja, mlateci praznu slamu...

Vrh

PostPostano: 02 kol 2017, 15:11 

Pa eto vidiš. Ne znam ni ja 5 normalnih Bosnjaka iz FBiH, ne zna niko. Njima što je normalno to nikom drugom nije normalno.

To što neko gleda kako da prehrani porodicu ne znači da je normalan, ja sam siguran da 99% ovih citiranih Bosnjaka gleda samo kako da prehrani porodicu al usput mrzi Srbe i Hrvate. Pa neće valjda u životu samo mrziti Srbe i Hrvate.

Znamo mi njih jako dobro, pa žive pored nas, kad te vidi osmjeh od uva do uva, "Joj jarane joj ovo joj ono" a onda preko Facebooka vidiš kakav bolesnik je u pitanju.

Ustvari znaš to i sam, znaš da mi skontamo Bošnjaka čim napiše ili kaže dvije riječi. Ti si Bošnjak a glumiš da nisi što samo potvrđuje moju tezu da ste nenormalni ljudi.

Šta, kao mi se njima osmehnemo sa "anđeoskom i svetačkom ljubavi prema njima, spremni da im ako im zatreba istočimo iz naših vena 4 l krvi na licu mesta"?

Daj, brate... get real...

Frustracija svih frustracija je što je priča potpuno ista, svi isto mislimo jedni o drugima i zato smo zarobljeni ("Svi su oni Četnici/Ustaše/Ba*ije"; "Nikad ne veruj Četniku/Ustaši/Ba*iji"; "Oni bi nas sve pobili da mogu"; "Što ti onaj za stolom misli to ti misli i onaj pod stolom"; "Mi smo žrtve a oni su agresori"; "Ukrali su nam jezik i istoriju jer svoje nemaju"; "Ukrali su našu zemlju", itd) zauvek u kružnom toku...

Meni su ti forumi gde prosipaju mržnju korisni-nek' izduše ti ostrašćenici na sve 3 strane svu svoju srdžbu, psovke, uvrede, gnev i mržnju na imaginarnom forumu... bolje nego u Stvarnosti da to čine...

Vrh

PostPostano: 02 kol 2017, 15:39 

Nebitan lik zakuni se Allahom da nisi Musliman. :zubati

Ne zaboravi da vidim po IP adresi odakle se javljas. :zubati

Vrh

PostPostano: 02 kol 2017, 15:59 

Šta, kao mi se njima osmehnemo sa "anđeoskom i svetačkom ljubavi prema njima, spremni da im ako im zatreba istočimo iz naših vena 4 l krvi na licu mesta"?

Daj, brate... get real...

Pa ja prvi imam 5-6 poznanika iz 24% i kao super smo kad se vidimo a u pitanju su teske B a l i j e. Ne bih to ni znao da nisam sa njima prijatelj na Facebooku. Uzivo glume oni, glumim ja, sve super a nista nije normalno.
Bolesno je uopste sto zivimo u istoj drzavi sa neprijeteljima. Vjerovatno je i to jedan od uzroka zbog kojih si i ti psihicki obolio pa glumis Srbina na forumu. Ti najbolje znas zasto to cinis, ja ne kontam ali siguran sam da ne bi glumio Srbina da ne zivis sa nama u drzavi.
Nije lako ni vama ni nama, Hrvatima jos gore i zato ovo zlo od drzave mora biti izbrisano sa lica Evrope.

Vrh

PostPostano: 02 kol 2017, 16:07 

Robbie MO je napisao/la:

Opet? Evo: kunem se u Alaha da nisam Musliman. Satisfied?

Mada i dalje ne kopčam zašto vi mislite da bi se neko pretvarao da je druge vere samo da bi boravio na ovom forumu... dobar forum, ali da je biti član toliko unosno da bi se neko pretvarao - mislim da je to malo oholo sa vaše strane... nije baš toliko dobar forum, jebote...

Javljam se sa obala srpske Sparte... stigao pre neki dan iz Bg... :smajl054

Vrh

PostPostano: 02 kol 2017, 16:30 

Robbie MO je napisao/la:

Opet? Evo: kunem se u Alaha da nisam Musliman. Satisfied?

Mada i dalje ne kopčam zašto vi mislite da bi se neko pretvarao da je druge vere samo da bi boravio na ovom forumu... dobar forum, ali da je biti član toliko unosno da bi se neko pretvarao - mislim da je to malo oholo sa vaše strane... nije baš toliko dobar forum, jebote...

Javljam se sa obala srpske Sparte... stigao pre neki dan iz Bg... :smajl054

Ma nema sta da se misli vidi se iz aviona.
Samo ne kontam sta ti je misija? Sta mislis da postizes? Zavadjas Srbe i Hrvate? Pa zavedjeni smo mi da ne mozemo vise. Al kad je podjela BiH u pitanju, udruzicmo se mi i sa Vehabijama ako treba.
Al boli te k...., ako ti je tako lakse, glumi Srbina. :palacgore1

Vrh

PostPostano: 02 kol 2017, 16:37 

Moderacijo, molim pročistite od trolanja ovako vrijednu temu. Hvala.

Vrh

PostPostano: 02 kol 2017, 17:02 

Citat:
prc02.08.2017. 12:14 Nase su sablje sjekle prije nego li su vase iskovane. Zato suti tursko kopile, da ne bi ponovo bio kmet.

Citat:
Bond02.08.2017. 16:27 Allah zna najbolje. Dokle god cackaju oko nas Muslimana samo sebi grijehe sakupljaju. Serijat je jedino rjesenje za cijeli svijet. Da se zivi po Bozijem receptu pa bi sve bilo u redu.

Citat:
TripleB @ rRR02.08.2017. 13:49 I džamije otvaramo i gradit ćemo i otvarati još jer su ove prepune, da se ne guramo unutra, ali otvaramo i škole jer pravimo djecu a vas ubi bjela kuga! Žao mi je što ti smeta istina ali to su činjenice!!!!

Citat:
TripleB02.08.2017. 13:53 I vi bi ste imali svoju knjigu da je niste potrosili u brisanje guzice u nedostatku toalet papira, odatle joj naziv SERANĐELJE hahahaha

Citat:
TripleB02.08.2017. 13:38 Upitno je to, više je izgleda da je tvoja baba prodala picu za tursku kahvicu, dok je turčin prčio na dedin parastos!

Citat:

Serif Prosic
Vojo kopile četničko za podjelu bosne moraćeš još jednom dase suočiš sa hamzama majmune jedan bosna ostaje cjelovita do poslednjeg bosanca

Vrh

PostPostano: 02 kol 2017, 17:42 

Citat:
Adis Eminagic Rade Vukojevic bolje ti je misli na buducnost svoje porodice a ne entiteta rs on ce nestati u roku 10 godina neminovnost je to

Citat:
Denis Burgic
Zašto je Hitler u II svjetskom ratu poubijao toliko jevreja mora biti zato veliki razlog.Ubijao je on i druge narode al zašto je njih najviše prava misterija.??

Citat:
Sabahudin Huseinovic
u bosni bosanski ako ti se nesvizda dovizdenja iseli se vrata otvorena itebi i svima ko ji nevole bosnu ali necete je djeliti niko

Citat:
Edin Bosnjak
Edin Bosnjak
U Srbiji je Srpski u Hrvatskoj je Hrvatski a u Bosni je Bosanski.Tako je bilo i biče ,od sada pa i u buduće.Sretno i veselo ti bilo ,od sada pa i u buduće.ŽIVJELI.

Citat:
Sabahudin Huseinovic nisam nacionalista nemrzim niciju vjeru nek se moli kako ko hoce ali jesam bosanac i ovo je moja zemlja ja druge nemam i necu je nikom dat niti ceme gaziti niko u mojoj zemlji ma ko bio smrtfasizmu

Citat:
Sabahudin Huseinovic
nece biti srpski ni hrvatski samo bosanski viste stjeli bosnu podjeliti ali se plan izjalovio ona je nedjeljiva mi smo tuj koji je nedamo to morate svatiti fasisti nedamo crknite odmuke

Vrh

PostPostano: 02 kol 2017, 18:05 

Citat:
Sabahudin Huseinovic
fiano to sto si ti ustasa tvoj problem niste stjeli mnogo sta pa ste morali moracete i bosanski uciti a hrvacki cete u hrvatskoj uciti

Jel "bošnjački" ili "bosanski" ? Često se gube u svojim begovskim ublehama.

Citat:
Izet Arapovic
Tako je Amela a takvi spaso kao ti su Titu natjerali da ukine bošnjački jezik 1947-jer tad i sve do 1992-ste harali yugom najviše vam je dao kao i hrvatima a najmanje ga sad cijenite i zato neseri bgt

Citat:
Asmir Causevic
Miki jesi kupio traktor trebace ti

Citat:
Sabahudin Huseinovic
ovo je bosna i hercegovina i u bosni se govori bosanskim jezikom i to je jedino ispravno a kome smeta nek se iseli ko nevoli ovu zemlju

Vrh

PostPostano: 02 kol 2017, 22:15 

Bilo bi korektno da neko od moderatora pročisti temu od trolovanja.Hvala.

Vrh

PostPostano: 03 kol 2017, 12:09 

smrt fasizmu ? a posle ziveo hitler ? sto ne pobi jevreje?

surotno dijametralno moguce jedino kod gnojavog ljigavog brava islamistickog

Vrh

PostPostano: 06 kol 2017, 20:00 

Citat:
NaserXX2
prije 10 sati 29 min
+174
Srbi su genocidan narod.

Citat:
F161
prije 9 sati 48 min
@evodrineopet hebem li ti mrtvu cetnicku majku u trulu sisu u hladnome grobu.

Citat:
keylot
prije 3 sata 47 min
Srbi su najmirniji bili u Jasenovcu, kad su mirno i fino bili zaposleni u tom radnom logoru

Citat:
metaricevap
prije 9 sati 35 min
Srbi su ubice

Citat:
Sunshin3
prije 9 sati 28 min
Pa kćerke im zapaliti i pustit ih da gledaju, onda im odsjec obje ruke, noge, pa ih onda polit benzinom nek gore kurcici mali.

Citat:
potocari
prije 10 sati 24 min
genocid u svom najoriginalnijem obliku,proklet bio onaj ko se s njima druzi ili nedaj boze familiju pravi

Vrh

PostPostano: 06 kol 2017, 20:27 

Lokacija: Folklorni srboćetnik, praktični muslimanski Bunjevac
Citat:
Danas, da naoruzas "mirovnjake" sa Klixa - koji stalno pricaju o djikanima, genocidasima, ustasama, republici BiH, miroljubivim Bosnjacima koji polazu pravo na drzavu itd. - ne bi ostalo 2% neBosnjackog stanovnistva u zemlji, kunem vam se.

Taj Klix sa svojim komentarima je pošast jer akumulira svakodnevno toliku količinu mržnje i kod onih koji pišu i kod onih koji čitaju da to ne može izaći na dobro.

Vrh

PostPostano: 07 kol 2017, 04:25 

Idete mi na zivce sa kutalrisali kutarisali. Kutarisali

Vrh

PostPostano: 07 kol 2017, 06:09 

Kurtalisati

+

Nego korisniče ti odmah posle sabah namaza na kafirski forum?To je haram.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1358 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 55  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: novosve i 41 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: