|
|
Stranica: 19/19.
|
[ 456 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
teranova
|
Naslov: Re: Načertanije - istina ili mit Postano: 23 pro 2011, 02:33 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: teranova je napisao/la: Čekaju procente koji neće doći. 23% je 23%. Puna šaka brade.  Ma prezadovoljni su oni tim procentom. Sutra bi se oni odvojili ali valja upravljati državom a oni u tome baš i nemaju neka iskustva, dapače, iskustva su im ravna ništici  Nije sramota ne znati, sramota je ne hteti učiti. A i mi ćemo pomoći, ako nas pozovu. 
|
|
Vrh |
|
 |
emt
|
Naslov: Re: Načertanije - istina ili mit Postano: 23 pro 2011, 02:34 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: teranova je napisao/la: Čekaju procente koji neće doći. 23% je 23%. Puna šaka brade.  Ma prezadovoljni su oni tim procentom. Sutra bi se oni odvojili ali valja upravljati državom a oni u tome baš i nemaju neka iskustva, dapače, iskustva su im ravna ništici  Aga, nemojte sebi dozvoliti da betonirate u januaru kao kosovski srbi, ne zelim vas vidjeti u redu ispred ruske ili grcke ambasade A Svaroga u rovuuuuuu 
_________________ Riječi su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka.
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Načertanije - istina ili mit Postano: 23 pro 2011, 02:40 |
|
|
teranova je napisao/la: Nije sramota ne znati, sramota je ne hteti učiti. A i mi ćemo pomoći, ako nas pozovu.  Đenerale samo reci, letićemo kao meci Šalim se. Treba im svakako pomoći oko osamostaljivanja. To bi bio gest dobrosusjedske dobre volje i trajnog prijateljstva naša dva naroda 
|
|
Vrh |
|
 |
emt
|
Naslov: Re: Načertanije - istina ili mit Postano: 23 pro 2011, 02:44 |
|
|
Kako ste naivni dragi Aga, Tadic ima jos za prodaju RS ili priznanje kosova, obzirom da se boji radikala vi ste manja cijena . U Martu ce vas Sigurno ponuditi na licitaciji.Moje puno suosjecanje, laku noc, fino spavajte.Biće makar proljeće to me tjesi. 
_________________ Riječi su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka.
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Načertanije - istina ili mit Postano: 23 pro 2011, 02:47 |
|
|
Laku noć gospođice Emt. Za našu otadžbinu Bosnu i Hercegovinu ne brinite, mirno spavajte jer ona je u rukama nas bosanskih patriota. Znat ćemo je obranit od svih okupatora i inozemnih zavojevača i njihovih nutarnjih slugu 
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
Naslov: Re: Načertanije - istina ili mit Postano: 23 pro 2011, 02:48 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: teranova je napisao/la: Nije sramota ne znati, sramota je ne hteti učiti. A i mi ćemo pomoći, ako nas pozovu.  Đenerale samo reci, letićemo kao meci Šalim se. Treba im svakako pomoći oko osamostaljivanja. To bi bio gest dobrosusjedske dobre volje i trajnog prijateljstva naša dva naroda  Ako budu bili uzorni đaci, dobiće na poklon osnovnu školu "Srbija 2". A možda i "Srbija 3".
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|