|
|
Stranica: 4/4.
|
[ 76 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
patriot
|
Naslov: Re: Najveći neprijatelji BiH Hrvata u Hrvatskoj Postano: 15 vel 2010, 13:27 |
|
|
ako pozorno procitam tvoje upise,shvatim da si supljak samo takav,koji ima ego veci od mise kovaca,a pritom meritoran ko zdravko mamic zakljucivat tko je kulturan,a tko nije..skromnost je mana,ha? da si malo bolje procitao upise forumasa,nebi nasao ni e od ekstremizma..pritom zakljucujem da si dosao na forum sa vec definiranim stavovima i automatiziranim shemama u svojoj ogranicenoj glavi,koja je kognitivno cudoviste..takvi kao ti su uzrok nestabilnosti na balkanu sa svojim predrasudama.. jer forum je daleko najkvalitetniji na prostoru ex yu..ako ja ,koji sam doktor znanosti sa 95% forumasa na forum hr.,ovdje neam bog zna sto pametno za reci,ajd pliz reci kako zakljucio da forum nidje veze nema?..
jer ja sam ljevicar i to zestoki,pa sam prihacen na forumu..ah,da..drzavotvoran i ljevicar ne idu ruku pod ruku u tvojoj glavi.. sacuvaj me boze hrvatske kulture,srpskoga junastva i bosnjacke multikulturalnosti..a uvijek se netko iz tri naroda,nade prodavati pamet kako je enormno kulturan,hrabar il mutlikulturalan..
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Online |
Trenutno korisnika/ca: Tomba17 i 32 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|