|
|
Stranica: 3/6.
|
[ 147 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Ilirka
|
Naslov: Re: Napad na igrače Širokog u Sarajevu Postano: 22 tra 2010, 17:51 |
|
|
|
|
ajme, šta ste se uvatili tog ubijanja... ja to nisam shvatila baš doslovno, ko da čitate ove ljude prvi put...
glede tvrdnje da su to klinci koji samo pokazuju svoju snagu jer žele ispasti kul, ima i toga, ali oni čije primjere slijede u tom kaosu, bez imalo griže savjesti bi vas iscipelarili do smrti i uz ćevape i pivo gledali kako vam se noge trzaju i tijelo grči. slaba jedinka dobije lažnu snagu u čoporu i iskoristit će ju kako bi se dokazala i sebi i drugima. dakako da ih ne treba ubijati, nedaobog više ničeg sličnog, ali da im trebaju odgojno-obrazovne mjere malo jačeg intenziteta, to svakako.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PCM
|
Naslov: Re: Napad na igrače Širokog u Sarajevu Postano: 22 tra 2010, 17:55 |
|
|
Ilirka je napisao/la: ajme, šta ste se uvatili tog ubijanja... ja to nisam shvatila baš doslovno, ko da čitate ove ljude prvi put...
glede tvrdnje da su to klinci koji samo pokazuju svoju snagu jer žele ispasti kul, ima i toga, ali oni čije primjere slijede u tom kaosu, bez imalo griže savjesti bi vas iscipelarili do smrti i uz ćevape i pivo gledali kako vam se noge trzaju i tijelo grči. slaba jedinka dobije lažnu snagu u čoporu i iskoristit će ju kako bi se dokazala i sebi i drugima. dakako da ih ne treba ubijati, nedaobog više ničeg sličnog, ali da im trebaju odgojno-obrazovne mjere malo jačeg intenziteta, to svakako. Tu se svi slažemo Kseno 
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zepce Jugend
|
Naslov: Re: Napad na igrače Širokog u Sarajevu Postano: 22 tra 2010, 17:55 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PCM
|
Naslov: Re: Napad na igrače Širokog u Sarajevu Postano: 22 tra 2010, 17:58 |
|
|
Zepce Jugend je napisao/la: http://www.hercegbosna.org/vijesti/bih/multietnicka-red-army-palila-zastavu-hrvatskog-naroda-u-bih-939.html?utm_source=twitterfeed&utm_medium=facebook Odličan tekst Kratak i efikasan , posebno mi je drago što je prozvalo "multietničkog Juricu Pavičića" ...
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Napad na igrače Širokog u Sarajevu Postano: 22 tra 2010, 18:05 |
|
|
PCM je napisao/la: Ilirka je napisao/la: ajme, šta ste se uvatili tog ubijanja... ja to nisam shvatila baš doslovno, ko da čitate ove ljude prvi put...
glede tvrdnje da su to klinci koji samo pokazuju svoju snagu jer žele ispasti kul, ima i toga, ali oni čije primjere slijede u tom kaosu, bez imalo griže savjesti bi vas iscipelarili do smrti i uz ćevape i pivo gledali kako vam se noge trzaju i tijelo grči. slaba jedinka dobije lažnu snagu u čoporu i iskoristit će ju kako bi se dokazala i sebi i drugima. dakako da ih ne treba ubijati, nedaobog više ničeg sličnog, ali da im trebaju odgojno-obrazovne mjere malo jačeg intenziteta, to svakako. Tu se svi slažemo Kseno  Melem je "društveno koristan rad" kao zamjena za zatvorske i odgojne metode, pa bi umjesto tetoviranja, bildanja, repanja i frajerisanja po zatvorima par mjeseci rada u komunalnom gradskom poduzeću kao gradski smetljar, čistač rijeka i parkova ohladio glavu i isplatio kaznu. Bilo bi ljepše vidjeti metle, krampove i lopate umjesto šipki i palica 
| Privitak/ci: |

TVSA-62.jpg [ 62.66 KiB | Pogledano 3654 put/a. ]
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ilirka
|
Naslov: Re: Napad na igrače Širokog u Sarajevu Postano: 22 tra 2010, 18:19 |
|
|
|
|
bumbaru, ti si nepopravljiv optimist! pa, čovječe, kad se ovako drljavo tuku, što misliš kako bi tek lišće po parkovima čistili? da ne spominjem komunalni otpad...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Napad na igrače Širokog u Sarajevu Postano: 22 tra 2010, 18:23 |
|
|
|
Heba te, bolje se lupaju oni jadni invalidi i borci od 60 i vise kuka pred zgradom Vlade jucer, no ova "zajebana Horda" .... Sramota, ni potuc se neznaju.
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Napad na igrače Širokog u Sarajevu Postano: 22 tra 2010, 18:25 |
|
|
Ilirka je napisao/la: bumbaru, ti si nepopravljiv optimist! pa, čovječe, kad se ovako drljavo tuku, što misliš kako bi tek lišće po parkovima čistili? da ne spominjem komunalni otpad... Bitna je slika i umjetnički dojam koji bi ostavljali i pokazivali u društvu, a ne u okolišu,...kad se frajer sa metlom, floruscentnom oblekom i kolica kantom pojavi na "špici"  Zaifni su i mrljavi za pravu rađu, to je uglavnom na ćaćinoj grbači i džabalebari, al bi ipak nekaj sitnoga uprihodili...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ilirka
|
Naslov: Re: Napad na igrače Širokog u Sarajevu Postano: 22 tra 2010, 18:26 |
|
|
|
bumbar92 je napisao/la: Ilirka je napisao/la: bumbaru, ti si nepopravljiv optimist! pa, čovječe, kad se ovako drljavo tuku, što misliš kako bi tek lišće po parkovima čistili? da ne spominjem komunalni otpad... Bitna je slika i umjetnički dojam koji bi ostavljali pokazivali u društvu, a ne u okolišu,...kad se frajer sa metlom, floruscentnom oblekom i kolica kantom pojavi na "špici"  to je već psihička tortura, nisam se nadala tolikoj okrutnosti od tebe... zvijeri! 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
sicani
|
Naslov: Re: Napad na igrače Širokog u Sarajevu Postano: 22 tra 2010, 18:43 |
|
|
poduzi drustveno korisni rad bi za neke usijane glave bas bila dobra kazna. sta jos, neka stave u svaki stadion 10 metara visoke stabilne mrezne barijere. ne samo da odvoje travu od tribine, vec tim visokim mrezama izparcelisat i same tribine. vise policajaca postirat da im nedaju mrdnut. efikasne kontrole na ulazima. pa vremenske i dozivotne zabrane ulaska na stadione. ima li vec ista od ovog gore vec u praksi?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ilirka
|
Naslov: Re: Napad na igrače Širokog u Sarajevu Postano: 22 tra 2010, 19:02 |
|
|
|
sicani je napisao/la: poduzi drustveno korisni rad bi za neke usijane glave bas bila dobra kazna. sta jos, neka stave u svaki stadion 10 metara visoke stabilne mrezne barijere. ne samo da odvoje travu od tribine, vec tim visokim mrezama izparcelisat i same tribine. vise policajaca postirat da im nedaju mrdnut. efikasne kontrole na ulazima. pa vremenske i dozivotne zabrane ulaska na stadione. ima li vec ista od ovog gore vec u praksi? ne znam ima li, ali meni je super ideja da, na primjer, kad razvale stadion, da ga i sami poprave. o trošku roditelja. kako iz kuće sve dolazi, tako treba i taj novac.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kikx_sb
|
Naslov: Re: Napad na igrače Širokog u Sarajevu Postano: 22 tra 2010, 21:52 |
|
|
caporegime je napisao/la: Crni bombarder je napisao/la: Ja rekoh jos jesenas, Vedran je bio isti kao i ovi huligani uostalom pripadao je toj skupini, samo sto im na Kosevu stolice ne mogu uzvratiti.
U Sirokom im je imao ko uzvratiti.
AV AV pa kev kev politika nece proci osim u "neovisnim sarajevskim" medijima. A i oni to cine iz politickih razloga, cilj je okvalificirati Siroki kao fasisticku sredinu. nažalost, jest kurac! http://www.youtube.com/watch?v=mSQ-2ctb ... re=relatedkolikogod mi to bilo teško priznati ali kao što se i na početku snimke vidi škripari bježe iako ih ima dovoljno za stat na crtu i to da im se ovi nisu ni približili nego hvataju šturu na sam trzaj sarajlija. žao mi je ali tako je. da su na njihovom mjestu bili mostarsku ultrasi priča bi bila drugačija. meni se čini da onaj najzajebaniji dio širokobriješke populacije ne jebe navijački pokret pa sve ostalo na gradskoj raji sumnjive fajt kvalitete. bilo je tu par caka. najprvo, široki je općina s 30tis ljudi, sam grad ima oko 10tis, tako da navijačka populacija ne može se mjeriti s ultrasima kojih je logično više. drugo, značajan dio tih su mladići od 13,14g koji vjeroajtno nisu fajta doživili osim u školi te su šturnuli kad je zagustilo. treće, službene prostorije škripara su 15m od ulice, a ima dva prilaza (cesta oko dvorane, udruga je ispod same dvorane) a sarajlije su bili razbacani, kreni na jednu grupu, iskače druga. udruga se nije smjela ostaviti nebranjena. znaju oni dobro di je i vjerojatno bi je devastirali. četvrto, to je sve počelo još oko 45min prije same tekme pa nije svih ni bilo tu. peto, ne nose svi navijačka obilježja, većina fura crne majice i šilterice uz poneki dres i/li šal pa ih nije zgodno razlikovati tek tako. eto su neke okolnosti, da se ne bi reklo samo "utekli. nije ih bilo." bilo ih je, i ja sam tu bio.
_________________ oj široki u srcu te nosim
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sarajlija
|
Naslov: Re: Napad na igrače Širokog u Sarajevu Postano: 22 tra 2010, 22:21 |
|
|
|
E vako nisam mogao odoliti a da neodgovorim na ovu temu.
Kao prvo bio sam na utakmici Sarajevo-Siroki,Horde zla nisu napadali igrace Sirokog nisu im ni prilazili njihov cilj su bili igraci Sarajeva zbog lose igre ne samo u toj utakmici vec dugi niz utakmica lose igraju, drugo krenuli su upravu koja je mozda i jedini krivac zbog lose igre Sarajeva jer dugo kradu pare iz kluba.Policiju i objezbedjenje su napali samo zato sto su se nasli na putu.
Sto se tice belaja u Konjicu.Ultrasi su organizirano sacekali hordase u Konjicu neki 10-15 kombija ultrasa su napali kombi u kojem se nalazilo 9 hordasa sa ciljem da otmu trans sto je normalno u navijackom svijetu kad su vidjeli da nemogu oduzeti trans povukli su se u tom trenu su dosli kombiji sa vecim ekipama hordasa, nije bio neki poseban fight neko obicno prepucavanje kamenicama sve dok policija nije dosla i rastjerala.
Belaj u Sirokom to gostovanje je bilo kobno za 1 navijaca sto je zalosno i trebamo se svi stidjeti , kako bi se vi sutra osjecali da vam pogine neko pod bilo kojim okolnostima.Mozda su horde pravile belaje ali ni sirokobrijezani nisu zlatni.Smijao sam se nekim izjavama kao da 10-15 momaka drzali rulju od 200 navijaca 10 minuta sto je smijesno na snimku se vidi da su pobjegli, takodje smijesne su izjave da su hordasi imali vatreno oruzije tacnije 4 pistolja i da su od policajaca znaci od policajaca oduzeli jos 5 sto je smijesno pa kako onda nije bilo mrtvi ljudi na drugoj strani objasnite molim ???
Toliko od mene...
P.S. Bosnjaci iz BiH znaju svoje porijeklo drzava Bosna je postojala i prije Hrvatske i Srbije. I Turska nije matica Bosnjacima u BiH.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Napad na igrače Širokog u Sarajevu Postano: 22 tra 2010, 22:32 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63530 Lokacija: DAZP HQ
|
Sarajlija je napisao/la: E vako nisam mogao odoliti a da neodgovorim na ovu temu.
Kao prvo bio sam na utakmici Sarajevo-Siroki,Horde zla nisu napadali igrace Sirokog nisu im ni prilazili njihov cilj su bili igraci Sarajeva zbog lose igre ne samo u toj utakmici vec dugi niz utakmica lose igraju, drugo krenuli su upravu koja je mozda i jedini krivac zbog lose igre Sarajeva jer dugo kradu pare iz kluba.Policiju i objezbedjenje su napali samo zato sto su se nasli na putu.
Sto se tice belaja u Konjicu.Ultrasi su organizirano sacekali hordase u Konjicu neki 10-15 kombija ultrasa su napali kombi u kojem se nalazilo 9 hordasa sa ciljem da otmu trans sto je normalno u navijackom svijetu kad su vidjeli da nemogu oduzeti trans povukli su se u tom trenu su dosli kombiji sa vecim ekipama hordasa, nije bio neki poseban fight neko obicno prepucavanje kamenicama sve dok policija nije dosla i rastjerala.
Belaj u Sirokom to gostovanje je bilo kobno za 1 navijaca sto je zalosno i trebamo se svi stidjeti , kako bi se vi sutra osjecali da vam pogine neko pod bilo kojim okolnostima.Mozda su horde pravile belaje ali ni sirokobrijezani nisu zlatni.Smijao sam se nekim izjavama kao da 10-15 momaka drzali rulju od 200 navijaca 10 minuta sto je smijesno na snimku se vidi da su pobjegli, takodje smijesne su izjave da su hordasi imali vatreno oruzije tacnije 4 pistolja i da su od policajaca znaci od policajaca oduzeli jos 5 sto je smijesno pa kako onda nije bilo mrtvi ljudi na drugoj strani objasnite molim ???
Toliko od mene...
P.S. Bosnjaci iz BiH znaju svoje porijeklo drzava Bosna je postojala i prije Hrvatske i Srbije. I Turska nije matica Bosnjacima u BiH. kompleksašu, zaobiđi nas u luku od 300 km. nabijem te na "hiljadugodišnju bosnu". 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Napad na igrače Širokog u Sarajevu Postano: 22 tra 2010, 23:41 |
|
|
Sarajlija je napisao/la: dudu je napisao/la: al su Šveđani napredni, izmislili teleport bit će.  Ah sto si mi duhovit jesi li se to najeo viceva za dorucak ne bi se ti češao da te ne svrbi.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Napad na igrače Širokog u Sarajevu Postano: 23 tra 2010, 07:06 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 28332 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Sarajlija je napisao/la: takodje smijesne su izjave da su hordasi imali vatreno oruzije tacnije 4 pistolja i da su od policajaca znaci od policajaca oduzeli jos 5 sto je smijesno pa kako onda nije bilo mrtvi ljudi na drugoj strani objasnite molim ???
Pa bilo je više ranjenih vatrenim oružjem na strani Širokobriježana, zar ti to nije poznato?
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ilirka
|
Naslov: Re: Napad na igrače Širokog u Sarajevu Postano: 23 tra 2010, 07:17 |
|
|
|
Bobovac je napisao/la: Sarajlija je napisao/la: takodje smijesne su izjave da su hordasi imali vatreno oruzije tacnije 4 pistolja i da su od policajaca znaci od policajaca oduzeli jos 5 sto je smijesno pa kako onda nije bilo mrtvi ljudi na drugoj strani objasnite molim ???
Pa bilo je više ranjenih vatrenim oružjem na strani Širokobriježana, zar ti to nije poznato? nije mu raja prićala ba...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
caporegime
|
Naslov: Re: Napad na igrače Širokog u Sarajevu Postano: 23 tra 2010, 07:19 |
|
|
kikx_sb je napisao/la: caporegime je napisao/la: nažalost, jest kurac! http://www.youtube.com/watch?v=mSQ-2ctb ... re=relatedkolikogod mi to bilo teško priznati ali kao što se i na početku snimke vidi škripari bježe iako ih ima dovoljno za stat na crtu i to da im se ovi nisu ni približili nego hvataju šturu na sam trzaj sarajlija. žao mi je ali tako je. da su na njihovom mjestu bili mostarsku ultrasi priča bi bila drugačija. meni se čini da onaj najzajebaniji dio širokobriješke populacije ne jebe navijački pokret pa sve ostalo na gradskoj raji sumnjive fajt kvalitete. bilo je tu par caka. najprvo, široki je općina s 30tis ljudi, sam grad ima oko 10tis, tako da navijačka populacija ne može se mjeriti s ultrasima kojih je logično više. drugo, značajan dio tih su mladići od 13,14g koji vjeroajtno nisu fajta doživili osim u školi te su šturnuli kad je zagustilo. treće, službene prostorije škripara su 15m od ulice, a ima dva prilaza (cesta oko dvorane, udruga je ispod same dvorane) a sarajlije su bili razbacani, kreni na jednu grupu, iskače druga. udruga se nije smjela ostaviti nebranjena. znaju oni dobro di je i vjerojatno bi je devastirali. četvrto, to je sve počelo još oko 45min prije same tekme pa nije svih ni bilo tu. peto, ne nose svi navijačka obilježja, većina fura crne majice i šilterice uz poneki dres i/li šal pa ih nije zgodno razlikovati tek tako. eto su neke okolnosti, da se ne bi reklo samo "utekli. nije ih bilo." bilo ih je, i ja sam tu bio. bez uvrede, ali ako si navijač onda ova konstatacija nema veze s vezom. mi bi svojedobno, kad bi tekma bila u 6,7 ili čak osam sati bili na okupu od ranog jutra i to nakon što bi noć prije akcijali zbog onih koji bi dolazili dan ranije. i bili bi na nogama sve do kasne večeri istoga dana. pogotovo kad se radi o malom gradu, vrijeme nije argument. ti koji dolaze na takav derbi na početak tekme i nisu ljudi na koje bi se ja oslonio kao na fajt ekipu.
_________________ Šta je PIČKE? Di vam je ponos kojeg zazivate!?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Napad na igrače Širokog u Sarajevu Postano: 23 tra 2010, 07:23 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 88324 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Sarajlija je napisao/la: E vako nisam mogao odoliti a da neodgovorim na ovu temu.
Kao prvo bio sam na utakmici Sarajevo-Siroki,Horde zla nisu napadali igrace Sirokog nisu im ni prilazili njihov cilj su bili igraci Sarajeva
S povicima "uhvati ustašuuuu majku mu u pichku" ?? 
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
caporegime
|
Naslov: Re: Napad na igrače Širokog u Sarajevu Postano: 23 tra 2010, 07:29 |
|
|
|
nije li i emir hadžihafiznekibegpašaštalijekurac svojedobno umanjujući poturčivanje u mostaru na dan odnosno večer poslije utakmice hrv.-tur. srao kako se tu zapravo radi o frustracijama muslimana s istočne obale lošim rezultatima što kluba što repke tada? relativizacija na najjače.
_________________ Šta je PIČKE? Di vam je ponos kojeg zazivate!?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Napad na igrače Širokog u Sarajevu Postano: 23 tra 2010, 07:45 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39246 Lokacija: Gl. grad regije
|
Izgleda da policija u BiH je najfunkcionalnija institucija  :
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
atan
|
Naslov: Re: Napad na igrače Širokog u Sarajevu Postano: 23 tra 2010, 11:05 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Izgleda da policija u BiH je najfunkcionalnija institucija  : eh,da je više ovako kvalitetnog cipelarenja.. 
_________________ R.I.P. Sic
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Napad na igrače Širokog u Sarajevu Postano: 23 tra 2010, 11:10 |
|
|
|
ovo je brutalno štemanje, ali će bar od budalaštine ohladiti njega i sve njegove u blizini.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zomby
|
Naslov: Re: Napad na igrače Širokog u Sarajevu Postano: 23 tra 2010, 12:58 |
|
|
|
Ovi komentari tipa, ubi su u najmanju ruku idiotski ... kako npr. da neko sa djecom ode na utakmicu, i sto da ta djeca nauce gledajuci je ... uzasava me pomisao. U jednom sam klubu izvjesno vrjeme cak bio u uzem rukovodstvu, pa sam nakon sezone-ipo pobjegao glavom bez obzira ... razloge netreba navoditi.
TREBA PREPISATI ENGLESKI ZAKON, tu spora nema a ne da svoje frustracije neko ispoljava na nogometnom stadionu. Natjerati stadione i upreve (ako su vlasnici, ako nisu onda vlasnike stadiona ) da postave ne 5-10 vec 50-100 kamera i da izgrednicu budu sankcionirani na nacin DRUSTVENO KORISTAN RAD (sto bi u prevodu bilo) radit ces za zajednicu sve dok ne otplatis dugove ili stetu nanesenu (npr.dio poljuprivrednog zemljista i farme na kojoj su zatvorenici radili je prije Zenice, neznam da li je jos u funkciji) a spavanje je u zatvoru. Po namirenju stete, ugraditi u zakon, NEMA VISE PRISUSTVA NA NOGOMENI STADIONE KAKO U BiH TAKO I U INOSTRANSTVO.
Drugo rjesenje ili druga rjesenja nece dugorocno imati ucinka.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zomby
|
Naslov: Re: Napad na igrače Širokog u Sarajevu Postano: 23 tra 2010, 13:01 |
|
|
|
Zakljucak je UDRI PO DEPU,I SAMO PO DEPU sto je se na Zapadu pokazalo kao naj ucinkovitije (a u koji sezakljinjemo)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|