|
|
Stranica: 1/6.
|
[ 147 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Burruchaga
|
Naslov: Napad na igrače Širokog u Sarajevu Postano: 22 tra 2010, 12:12 |
|
|
|
Htio sam ovo stavit na pdf nogomet, ali mislim da zaslužuje više pažnje.
Pogledajte kako su horde htjele linčovati igrače Širokog, i sad nek mi netko kaže da tu ***************** (bez poziva na linč na ovom forumu.)
Poslije ovog bi Hrvatski klubovi trebali bojkotirati ligu, i ako treba napravit samo sa Srbima ligu, pa nek Multietnićari sami sebe tamane koliko hoće.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Napad na igrače Širokog u Sarajevu Postano: 22 tra 2010, 12:16 |
|
|
|
Zaštitari i policija se ubiše da zaštite nekoga,ccc..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ilirka
|
Naslov: Re: Napad na igrače Širokog u Sarajevu Postano: 22 tra 2010, 12:25 |
|
|
|
|
došli izrodi u široki i potamanili imovinu, maltretirali ljude na kućnim pragovima, ranili starca... a di su bili ti naši? evo, čujem da je ovdje puno škutora. prava mala vojska, može li mi itko od njih objasniti kako su dopustili onaj blitzkrieg? gledajući snimke, imam osjećaj da sam gledala neki kaubojski film bez kauboja, odnosno špageti vestern bez špageta...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Napad na igrače Širokog u Sarajevu Postano: 22 tra 2010, 13:08 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 88250 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Ilirka je napisao/la: došli izrodi u široki i potamanili imovinu, maltretirali ljude na kućnim pragovima, ranili starca... a di su bili ti naši? evo, čujem da je ovdje puno škutora. prava mala vojska, može li mi itko od njih objasniti kako su dopustili onaj blitzkrieg? gledajući snimke, imam osjećaj da sam gledala neki kaubojski film bez kauboja, odnosno špageti vestern bez špageta... Ovako s vremenske distance kada razgovaramo hladne glave... Po meni, trebalo je biti utamanjeno barem 3-4 hordaša ljetos u Širokom. Jedan je nedovoljno. Oni moraju znati da kada dođu u HB, dakle u nepoturčene dijelove, da su gosti i da su došli maltene iz inozemstva, i da se tako trebaju i ponašat, kao kulturni turisti, jer turisti i jesu, to nije njihova babovina. Nek se šire po Sarajevu, neka demoliraju, neka ih mlati vlastita policija, neka ih prca vlastita vlada, ali za svako veće kurčenje na milimetru Hercegbosne treba bit skinuta glava. U samoobrani domicilnog stanovništva naravno. Jer, to je jedini način da se takva glava ohladi i shvati da je - na tuđem i u gostima. I da to nijedna knjiga Tunje Filipovića neće promijenit. I dok god je to jasno, sve je super i ok, i možemo normalno igrat nogometa i svega ostalog.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
caporegime
|
Naslov: Re: Napad na igrače Širokog u Sarajevu Postano: 22 tra 2010, 13:13 |
|
|
|
Tako je. Ali za to je potrebno malo više od pametovanja na kavi uz ispunjavanje listića kladionice. Treba nekad riskirati i dobiti kamet u glavu, popušit cipelarku, hapšenje.... tuđim kurce je uvijek lako gloginje mlatiti. koliko je od vas ovdje spremno na šoru na cesti pred utakmicu sa svim rizicima?
_________________ Šta je PIČKE? Di vam je ponos kojeg zazivate!?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Napad na igrače Širokog u Sarajevu Postano: 22 tra 2010, 13:14 |
|
|
caporegime je napisao/la: Tako je. Ali za to je potrebno malo više od pametovanja na kavi uz ispunjavanje listića kladionice. Treba nekad riskirati i dobiti kamet u glavu, popušit cipelarku, hapšenje.... tuđim kurce je uvijek lako gloginje mlatiti. koliko je od vas ovdje spremno na šoru na cesti pred utakmicu sa svim rizicima? Samo ne poslije ručka,nisam nizašta tada...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ilirka
|
Naslov: Re: Napad na igrače Širokog u Sarajevu Postano: 22 tra 2010, 13:16 |
|
|
|
Robbie MO je napisao/la: Ilirka je napisao/la: došli izrodi u široki i potamanili imovinu, maltretirali ljude na kućnim pragovima, ranili starca... a di su bili ti naši? evo, čujem da je ovdje puno škutora. prava mala vojska, može li mi itko od njih objasniti kako su dopustili onaj blitzkrieg? gledajući snimke, imam osjećaj da sam gledala neki kaubojski film bez kauboja, odnosno špageti vestern bez špageta... Ovako s vremenske distance kada razgovaramo hladne glave... Po meni, trebalo je biti smaknuto barem 3-4 hordaša ljetos u Širokom. Jedan je nedovoljno. hahaha  kakav li si kad si ljut... ma nisam za smaknuća. ali naprsnuća, napuknuća, iščašenja, krvarenja... to bi bilo primjereno. naime, nije dobro da nema tko prenositi sjećanja budućim generacijama, bilo genetski, bilo bezzubim usmenim predajama...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
caporegime
|
Naslov: Re: Napad na igrače Širokog u Sarajevu Postano: 22 tra 2010, 13:18 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: caporegime je napisao/la: Tako je. Ali za to je potrebno malo više od pametovanja na kavi uz ispunjavanje listića kladionice. Treba nekad riskirati i dobiti kamet u glavu, popušit cipelarku, hapšenje.... tuđim kurce je uvijek lako gloginje mlatiti. koliko je od vas ovdje spremno na šoru na cesti pred utakmicu sa svim rizicima? Samo ne poslije ručka,nisam nizašta tada... eee kad se sjetim lijepih dana...preskakali se i doručak i ručak. od 7 ujutro pa do navečer poslije tekme. pa ko živ, ko prebijen, ko uhapšen..... i uvijek se vrtilo istih 50 ak ljudi. lijepih li vremena 
_________________ Šta je PIČKE? Di vam je ponos kojeg zazivate!?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Napad na igrače Širokog u Sarajevu Postano: 22 tra 2010, 13:39 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39246 Lokacija: Gl. grad regije
|
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Napad na igrače Širokog u Sarajevu Postano: 22 tra 2010, 13:50 |
|
|
|
Dobar tekst, vrlodobar, jedino ono da su Manijaci zadnjih godina najbolji ,to je upitno..
PS Ilirika, "ubise" me ti tvoji avatari.. imaj milosti
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divlja svinja
|
Naslov: Re: Napad na igrače Širokog u Sarajevu Postano: 22 tra 2010, 13:51 |
|
Pridružen/a: 14 vel 2010, 20:40 Postovi: 1556 Lokacija: Zaljev svinja
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Valjda nije off:
Je.  Kad si prije uspio skupiti dva upozorenja, sto je bilo?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sultan
|
Naslov: Re: Napad na igrače Širokog u Sarajevu Postano: 22 tra 2010, 14:05 |
|
|
Burruchaga je napisao/la: Htio sam ovo stavit na pdf nogomet, ali mislim da zaslužuje više pažnje.
Pogledajte kako su horde htjele linčovati igrače Širokog, i sad nek mi netko kaže da tu gamad netreba tamanit gdje stigneš.
Poslije ovog bi Hrvatski klubovi trebali bojkotirati ligu, i ako treba napravit samo sa Srbima ligu, pa nek Multietnićari sami sebe tamane koliko hoće.
Dalibor Šilić za Sarajevo-X "Na travnjaku je bilo sve izuzetno korektno. Igrači Sarajeva su se ponašali krajnje profesionalno. Mislim da su nas potpuno nadigrali u prvih pola sata utakmice. Posljednjih petnaest minuta prvog dijela mi smo nametnuli incijativu. Poravnali smo na vrijeme, početkom drugog poluvremena. Poslije smo imali igrača više, ali je tim sa Koševa bio bliže pobjedi", kaže Šilić.
O nemilim scenama kapiten Širokog je rekao: "Mi smo na vrijeme ušli u svlačionicu. Čuli smo priču da navijači Sarajeva uopšte nisu imali namjeru da povrijede nekoga od nogometaša Širokog Brijega. Bili su bijesni na svoje ljubimce. Mi smo igrali korektno, došli smo da se nadigravamo i uspjeli u namjeri da otkinemo bod. Žao mi je što je opet izbio incident".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ilirka
|
Naslov: Re: Napad na igrače Širokog u Sarajevu Postano: 22 tra 2010, 14:06 |
|
|
|
Tulkas je napisao/la: Dobar tekst, vrlodobar, jedino ono da su Manijaci zadnjih godina najbolji ,to je upitno..
PS Ilirika, "ubise" me ti tvoji avatari.. imaj milosti dobila sam kritiku da mi onaj avatar kao pravoj hrvatici ne priliči. moja ironija i poruka sakrivena u onoj kanti, ostala je neshvaćena... ovaj mi više sliči. namontirat ću joj još hb grb na rame ko tetovažu i bit će super.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Napad na igrače Širokog u Sarajevu Postano: 22 tra 2010, 14:08 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Ovakve stvari se u normalnim zemljama rješavaju sa "pražnjenjem tribina" ili izbacivanjem iz lige, ali je to sve da nije Mirsada Kebe..., jbo mtr svoooojU!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zepce Jugend
|
Naslov: Re: Napad na igrače Širokog u Sarajevu Postano: 22 tra 2010, 14:11 |
|
|
|
Sljedeći puta kada ovi dođu u Široki sa onakvim namjerama, pobit bar petoricu, pa kud puklo da puklo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kikx_sb
|
Naslov: Re: Napad na igrače Širokog u Sarajevu Postano: 22 tra 2010, 14:21 |
|
|
|
ma kakvi da zginu, Bože sačuvaj. puno bolje da dobiju finu mazu zbog koje će dobro promisliti da opet "šire poruku mira". taj blitzkrieg je uhvatio i navijače i ostatak pučanstva potpuno nespremno, dosad su u široki doalzili razni navijači čak i hordaši al nikad nije bilo nekih velikih nereda VAN stadiona, uz neke čapke unutar stadiona, bacanje baklji u teren, među druge ljude i sl...tako da nije ni očekivan takav rasplet događaja.
_________________ oj široki u srcu te nosim
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Napad na igrače Širokog u Sarajevu Postano: 22 tra 2010, 14:27 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 88250 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
Sad znate za ubuduće.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
atan
|
Naslov: Re: Napad na igrače Širokog u Sarajevu Postano: 22 tra 2010, 14:53 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Ovako s vremenske distance kada razgovaramo hladne glave...
Po meni, trebalo je biti utamanjeno barem 3-4 hordaša ljetos u Širokom. Jedan je nedovoljno. Oni moraju znati da kada dođu u HB, dakle u nepoturčene dijelove, da su gosti i da su došli maltene iz inozemstva, i da se tako trebaju i ponašat, kao kulturni turisti, jer turisti i jesu, to nije njihova babovina.
Nek se šire po Sarajevu, neka demoliraju, neka ih mlati vlastita policija, neka ih prca vlastita vlada, ali za svako veće kurčenje na milimetru Hercegbosne treba bit skinuta glava. U samoobrani domicilnog stanovništva naravno. Jer, to je jedini način da se takva glava ohladi i shvati da je - na tuđem i u gostima. I da to nijedna knjiga Tunje Filipovića neće promijenit. I dok god je to jasno, sve je super i ok, i možemo normalno igrat nogometa i svega ostalog.
gospodin robi puno gleda filmove,čini mi se. neka i sam sam filmofil,ali treba se nakon sahat i po uživanja vratiti u realu.podsjetio me na filmove s tematikom ira-e i tamo nekakvih čeka u grmlju i glumljenja bandita.nema od tih "smaknuća" ništa,ti pobunjeniku jedan zafrkati  ,a ako oćeš da me osporiš,vjerujem da se za 150 km može kupit kvalitetan kaljo,pa ožeži po prvom busu sa turcima koji se usude klinčit po hzhb.
_________________ R.I.P. Sic
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pjosip
|
Naslov: Re: Napad na igrače Širokog u Sarajevu Postano: 22 tra 2010, 14:56 |
|
|
|
Ciganska posla.
To sve treba "zaćerat".
_________________ Srpska deca, srpski voz, srpski vratovi, srpski mostovi
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Napad na igrače Širokog u Sarajevu Postano: 22 tra 2010, 15:07 |
|
|
Te Horde zla se stalno kurče a najviše batina dobijaju, svi ih mlate gdje god dođu. Zadnji put ih ultrasi nabili u po Konjica, pogledajte navijače Sarajeva kako bježe preko turske ćuprije u Konjicu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sultan
|
Naslov: Re: Napad na igrače Širokog u Sarajevu Postano: 22 tra 2010, 15:07 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
baščovan
|
Naslov: Re: Napad na igrače Širokog u Sarajevu Postano: 22 tra 2010, 15:09 |
|
|
|
Znam par momaka iz Hordi koji su ok i koji su vjerodostojni kada je riječ o ovakvim stvarima. O danu kada je ubijen Vedran Puljić njih 4,5(među kojima je brat od mojeg prijatelja) su mi odvojeno ispričali manje-više identične priče...
"Mi smo zasrali,mi smo išli pravit sranja. Znali smo da nema policije,svi su u Mostaru. Išli smo ludovat,zajebavat se... Mi smo prvi počeli... Ali nisu oni morali onako reagirati s puškama i ostalo,blabla..."
Ovo "nisu trebali tako reagirati" im uopće ne stoji jer je u njihovom divljanju moglo biti uništeno dosta stvari,ili netko mogao biti ubijen. Mora se braniti svoje,svim sredstvima.
Ovo pričam,jer su mi ti isti ljudi pričali o jučerašnjim događajima na Koševu... Željeli su napasti igrače ŠB,Sarajeva(ekipe su otišle u svlačionice),išlo se u demoliranje stadiona i na kraju su krenuli na upravu na zapad,ali oni su se izvukli. Ovo je prava istina,ne širite poluistine
|
|
| Vrh |
|
 |
|
sotto voce
|
Naslov: Re: Napad na igrače Širokog u Sarajevu Postano: 22 tra 2010, 15:11 |
|
|
Sultan je napisao/la: boje fesova 
_________________ "1+1=2"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sultan
|
Naslov: Re: Napad na igrače Širokog u Sarajevu Postano: 22 tra 2010, 15:11 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Horde zla se stalno kurče a najviše batina dobijaju, svi ih mlate gdje god dođu.
Zadnji put ih ultrasi nabili u po Konjica, pogledajte navijače Sarajeva kako bježe preko turske ćuprije u Konjicu.
Nije ovo turska ćuprija, ona je malo uviše. Bježali prvo ultrasi, pa onda horde zla...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sultan
|
Naslov: Re: Napad na igrače Širokog u Sarajevu Postano: 22 tra 2010, 15:13 |
|
|
sotto voce je napisao/la: Sultan je napisao/la: boje fesova  Znaš onu: BOJA FESA BOJA DRESA 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|