|
|
Stranica: 1/4.
|
[ 98 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Robbie MO
|
Naslov: Natječaj HB.org: Kako će FTV-a/Sa-x objasniti gledateljima da Lagumdžija mora s Čovićem Postano: 30 sij 2011, 18:12 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 91153 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Dakle, dvije ključne nove rečenice nakon današnje emisije, zakopane u mnoštvu blijedih floskula, neodređenih odgovora i općenito dosadnog razgovora: "Ne, predsjedatelj vijeća ministara ne mora biti iz SDP-a, ja to nisam rekao." "Mi nismo rekli da ne želimo sa Čovićem." Predložite nove rečenice (floskule) koje će se vrtiti na FTV i Sa-x narednih dana/tjedana u kojima će se pripremati glasače na priznavanje totalnog poraza Lagumdžije i propasti pokušaja Alijanse, a uredništvo HB.org će odabrati najbolje. Olakšajte Bakiru posao! Primjer prijedloga: "Ne, mi nismo željeli izbaciti HDZ. Mi smo željeli natjerati HDZ da sklopi s nama koaliciju. Tako da potpišemo zajedničku platformu." Rečenice koje najbliže pogode floskule koje će se koristiti narednih dana na Sa-x i FTV i kojima će se mozak gledatelja privikavati na koaliranje sa svima koji su mjesecima prikazivani kao fašisti, bit će objavljene kao članak na portalu, a pobjednici dobijaju i nagrade (o njima više kasnije  ).
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac. Pomoći više nema. Rat 1992-1995 u BiH bio je prelijep, prirodan, remek djelo te generacije, i dobro je da se dogodio
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PCM
|
Naslov: Re: Natječaj HB.org: Objasnite gledateljima FTV-a/Sa-x da Lagumdžija mora s Čovićem Postano: 30 sij 2011, 18:16 |
|
|
|
Ja mislim da je zlaja skontao da može šta hoće, može dokle hoće, ali ne može dokle hoće to šta hoće !
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Natječaj HB.org: Objasnite gledateljima FTV-a/Sa-x da Lagumdžija mora s Čovićem Postano: 30 sij 2011, 18:17 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 64593 Lokacija: DAZP HQ
|
|
Naravno da je dobrodošao svako onaj ko podržava programsku platformu, pa tako i Čovićev HDZ. Nismo imali problema sa SDA kad su prihvatili naš zajednički program, nećemo ni sa Čovićem.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Real gone
|
Naslov: Re: Natječaj HB.org: Objasnite gledateljima FTV-a/Sa-x da Lagumdžija mora s Čovićem Postano: 30 sij 2011, 18:21 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Natječaj HB.org: Objasnite gledateljima FTV-a/Sa-x da Lagumdžija mora s Čovićem Postano: 30 sij 2011, 18:26 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 64593 Lokacija: DAZP HQ
|
|
Gdje je to i kada Zlatko Lagumdžija rekao da HDZ ne može ili ne smije u vlast? SDP ne želi matematičku koaliciju i nastavak politike zadnje 4 godine, mi okupljamo oko sebe one snage koje su za promjene.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pjosip
|
Naslov: Re: Natječaj HB.org: Objasnite gledateljima FTV-a/Sa-x da Lagumdžija mora s Čovićem Postano: 30 sij 2011, 18:29 |
|
|
PCM je napisao/la: Ja mislim da je zlaja skontao da može šta hoće, može dokle hoće, ali ne može dokle hoće to šta hoće ! 
_________________ Srpska deca, srpski voz, srpski vratovi, srpski mostovi
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pjosip
|
Naslov: Re: Natječaj HB.org: Objasnite gledateljima FTV-a/Sa-x da Lagumdžija mora s Čovićem Postano: 30 sij 2011, 18:31 |
|
|
dudu je napisao/la: Naravno da je dobrodošao svako onaj ko podržava programsku platformu, pa tako i Čovićev HDZ. Nismo imali problema sa SDA kad su prihvatili naš zajednički program, nećemo ni sa Čovićem. Ukratko, konačno konstruktivna parola - IDEMO NAPRIJED!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ero
|
Naslov: Re: Natječaj HB.org: Kako će FTV-a/Sa-x objasniti gledateljima da Lagumdžija mora s Čovićem Postano: 30 sij 2011, 19:40 |
|
|
Več su objavili da će SDP surađivati sa svima koji žele BiH izvuči iz blata 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: Natječaj HB.org: Kako će FTV-a/Sa-x objasniti gledateljima da Lagumdžija mora s Čovićem Postano: 30 sij 2011, 19:40 |
|
|
|
Baš mi je žao Leke Lagumdžije i strašno me more njegovi problemi. Šta vi mislite kako to komunjare obično rješavaju? Zna se, veliki vođa izađe i onda dragi vođa gukne to i to i poslušna masa "eskima" samo mahne glavom i kažu: razumem i gotova stvar.
_________________ Neki Fadil
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Leonardo Da Vinci
|
Naslov: Re: Natječaj HB.org: Kako će FTV-a/Sa-x objasniti gledateljima da Lagumdžija mora s Čovićem Postano: 30 sij 2011, 20:42 |
|
|
Od 127 komentara na vijest o Lagumdžiji, na Sarajevo-x izbrisano 114 i ostavljeno 13 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Glava
|
Naslov: Re: Natječaj HB.org: Kako će FTV-a/Sa-x objasniti gledateljima da Lagumdžija mora s Čovićem Postano: 30 sij 2011, 20:56 |
|
|
|
Tihic je vec najavio da "bi HDZ 90 mogao ostati bez vlasti"...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Natječaj HB.org: Kako će FTV-a/Sa-x objasniti gledateljima da Lagumdžija mora s Čovićem Postano: 30 sij 2011, 21:02 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 91153 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
Koliko je meni poznato, Tihić nije glasnogovornik saveza HDZ-HDZ90, a mislim da to nije ni izjavio. ;)
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac. Pomoći više nema. Rat 1992-1995 u BiH bio je prelijep, prirodan, remek djelo te generacije, i dobro je da se dogodio
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Glava
|
Naslov: Re: Natječaj HB.org: Kako će FTV-a/Sa-x objasniti gledateljima da Lagumdžija mora s Čovićem Postano: 30 sij 2011, 21:05 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Natječaj HB.org: Kako će FTV-a/Sa-x objasniti gledateljima da Lagumdžija mora s Čovićem Postano: 30 sij 2011, 21:14 |
|
|
Glava je napisao/la: A gle da to HDZ uradi, napravio bi goru stvar i od HSP-a/ Lijanovića, a to je ismijati hrvatsko jedinstvo, što mislim da nikome ne bi palo na pamet, kad bi se to dogodilo na slijedećim izborima bi HDZ90 pobjedio HDZ. Međutim ne sumnjam da se Tihiću čini prejak savez dva HDZ-a i da bi radio ubacio kost, slično se pokušava i u SBŽ.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Glava
|
Naslov: Re: Natječaj HB.org: Kako će FTV-a/Sa-x objasniti gledateljima da Lagumdžija mora s Čovićem Postano: 30 sij 2011, 21:18 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Glava je napisao/la: A gle da to HDZ uradi, napravio bi goru stvar i od HSP-a/ Lijanovića, a to je ismijati hrvatsko jedinstvo, što mislim da nikome ne bi palo na pamet, kad bi se to dogodilo na slijedećim izborima bi HDZ90 pobjedio HDZ. Ma naravno, ali je poenta u tome da se sad uzima zdravo za gotovo da je ula zak "veceg" HDZ u vlast normalna opcija Sutra jos izjavi da bi veci HDZ mogao ostati bez vlasti, a prekosutra da mogu oba
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bog-i-Hrvati
|
Naslov: Re: Natječaj HB.org: Kako će FTV-a/Sa-x objasniti gledateljima da Lagumdžija mora s Čovićem Postano: 30 sij 2011, 22:11 |
|
|
|
Nije Tihi glup čovik, djeluje mi ka najpoželjniji hrvatski sugovornik unutar suludog bošnjačkog korpusa.
| Vrh |
|
 |
|
Glava
|
Naslov: Re: Natječaj HB.org: Kako će FTV-a/Sa-x objasniti gledateljima da Lagumdžija mora s Čovićem Postano: 30 sij 2011, 22:33 |
|
|
Bog-i-Hrvati je napisao/la: Nije Tihi glup čovik, djeluje mi ka najpoželjniji hrvatski sugovornik unutar suludog bošnjačkog korpusa. Glupost je relativna. Ali uradio je Tihic pametnu stvar kad stvari nisu bile jednoznacne. Pustio da se situacija razvije, potpuno suprotno od Lagumdzije koji je je nominalno sve znao, a zapravo se pokazao kao vrlo koristan igrac za Hrvate. Spominjacete vi Lagumdziju po dobru ponekad
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bik u podznaku
|
Naslov: Re: Natječaj HB.org: Kako će FTV-a/Sa-x objasniti gledateljima da Lagumdžija mora s Čovićem Postano: 30 sij 2011, 23:01 |
|
|
Reći će: SDP nikada nije imao nšta protiv bilo koje stranke koja je spremna prihvatiti platformu i izvaditi ovu zemlju iz blata. Mi smo, kao što znate, dragi naši članovi (i ostali bilmezi-ovo će reći u sebi) svima, redovnom poštom, poslali naš prijedlog i očekivali reakcije. Bili smo jako ražalošćeni što se HDZ nije očitavo spram njega i baš smo se pitali u čemu je problem. Nekoliko puta smo pokušali stupiti u kontakt s njima, ali su linije bile preopterećene (a mail nam nešto šteka). Na sreću, nedavno smo saznali kako je došlo do zbrke u poštanskom prometu HP-a, pa naši dokumenti nisu ni stigli do HDZ-a, nego su, zamislite, dostavljeni HSP-u. Zato smo mi, kao demokratska i nadasve socijalističa partija svih građana (i ostalih bilmeza - u sebi), ponovo poslali platformu HDZ-u, ovoga puta brzom poštom BHP. I evo sada je platforma stigla u prave ruke i ja vjerujem da će uskoro Bosna i Hercegovina izaći iz blata i da će u njoj procvjetati svi fikusi, na radost građana (i bilmeza) i ostalih naroda u ovoj prekrasnoj državi. tako nekako... Ma što će reći? Znamo svi što će reći. Nema on baš neki veliki izbor izgovora. Evo već priprema teren za to.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Natječaj HB.org: Kako će FTV-a/Sa-x objasniti gledateljima da Lagumdžija mora s Čovićem Postano: 30 sij 2011, 23:12 |
|
|
Glava je napisao/la: Bog-i-Hrvati je napisao/la: Nije Tihi glup čovik, djeluje mi ka najpoželjniji hrvatski sugovornik unutar suludog bošnjačkog korpusa. Glupost je relativna. Ali uradio je Tihic pametnu stvar kad stvari nisu bile jednoznacne. Pustio da se situacija razvije, potpuno suprotno od Lagumdzije koji je je nominalno sve znao, a zapravo se pokazao kao vrlo koristan igrac za Hrvate. Spominjacete vi Lagumdziju po dobru ponekad Apsolutno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Natječaj HB.org: Kako će FTV-a/Sa-x objasniti gledateljima da Lagumdžija mora s Čovićem Postano: 30 sij 2011, 23:17 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11633 Lokacija: Varta drzava
|
U biti... Lamudjija je mozda i nas najaci politicar... 
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pjosip
|
Naslov: Re: Natječaj HB.org: Kako će FTV-a/Sa-x objasniti gledateljima da Lagumdžija mora s Čovićem Postano: 30 sij 2011, 23:48 |
|
|
Pozdrav svim SDP posjetiteljima sa teheranX-a! Sa Zlajom u bolju budućnost! Čovjek je završio "kompjuterske nauke", od BiH će napraviti "zapadnu Njemačku". A tamo se jede - "zlatnim kašikama" 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Glava
|
Naslov: Re: Natječaj HB.org: Kako će FTV-a/Sa-x objasniti gledateljima da Lagumdžija mora s Čovićem Postano: 30 sij 2011, 23:59 |
|
|
Sarajevo-x Cekamo formiranje vlasti na svim nivoima do 29/2/2011 Virnucu tog datuma da vidim sta Bosnolog kaze kako stoji stvar
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Đipalo Junuz
|
Naslov: Re: Natječaj HB.org: Kako će FTV-a/Sa-x objasniti gledateljima da Lagumdžija mora s Čovićem Postano: 31 sij 2011, 00:52 |
|
Pridružen/a: 30 stu 2010, 11:05 Postovi: 1654 Lokacija: Herceg-Bosna
|
|
Ovako će ići objava: Bakir tužan,pozdravlja Zlaju u 87 minuta,rječima: -Šefe šta ovo bi?Kako će pošten političar,kao što ste vi sa fašistima i kriminalcima formirat vlast? Zlaja odgovori: -I mene je iznenadilo iako moram priznati da se ja nikad nisam slagao sa svojim stavovima.Koalicija je nužna i prirodno e da SDP,kao i hrvatska stranka formira platformu i vladu sa strankama koje imaju izborni legitimitet u hrvatskom korpusu. To da smo mi u SDP-u,htjeli sa nekim marginalnim ,profašističkim strankama izigrati volju hrvata jednostavno nije istina. Ja to ako sam nekad rekao,a nisam,sigurno se nisam s tim slagao.
Otprilike tako nekako.
_________________ Sveti Ante platit ću ti misu, samo reci koji naši nisu !
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kiler
|
Naslov: Re: Natječaj HB.org: Kako će FTV-a/Sa-x objasniti gledateljima da Lagumdžija mora s Čovićem Postano: 31 sij 2011, 01:39 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 8517 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Ovdje se ne radi o SDP-u ni HDZ1990,ni HSP ni Sda ni bilo kojoj drugoj partiji.Ovdje se radi o našoj Bosni,o onome što ćemo ostaviti našoj djeci.Moramo gledati u budućnosti,povesti zemlju ka evropskim integracijama ,izvesti zemlju iz ćorsokaka na pravi put,evropski put.Zato smo odlučili koalirati sa svimabez obzirašta smo prije govorili.Hvala Bakire i za dom spr..... pardon. -Šta je to še... Zlaj... gosp. Lagumđija? -Ma ništa ,bio sam malo dole kod Jurišnika...ovaj Jurišića i zagledo se u onaj kalendar,poznat mi pravo onaj pozdrav hhmmmmm. -To je onaj što je bivši hrvatski premijer rekao da je nepoželjan kod njih i da je zločinački -E,da ,tako je Bakirice moj.Samo da ja ne završim kao on...joj meni ,gdje ću ja onda bježat.... 
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Natječaj HB.org: Kako će FTV-a/Sa-x objasniti gledateljima da Lagumdžija mora s Čovićem Postano: 31 sij 2011, 09:12 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 39466 Lokacija: Gl. grad regije
|
|
Na Sa-x su objavili sve osim uvoda u emisiju.
A uvod je bio najbolji dio emisije.
Mislim da bi ga trebali stavit negdje na portal, taj dio u kojem se odlično radi presjek sadašnjeg stanja...
Šteta je što su na Sa-x uskraćeni za taj presjek...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|