|
|
Stranica: 2/3.
|
[ 74 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
babo
|
Naslov: Re: Nema Bosne! Postano: 09 svi 2020, 11:29 |
|
Pridružen/a: 24 ožu 2019, 12:50 Postovi: 896 Lokacija: Mostar.......nekad
|
BBC je napisao/la: Tek sad vidim da on priča ekavicu. Jel to on odselio iz Sarajeva ? Konj rođen u BG, podlegao sarajevskoj iluziji “svi smo mi isti” i treba da živimo u jednoj, našoj gradžanskoj državi. Sad se pod stare dane opametio, kukala mu majka.
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Nema Bosne! Postano: 09 svi 2020, 11:30 |
|
|
Diablo je napisao/la: DIVJAK: Na ulazu u Štab Armije BiH pisalo je “Kad ulaziš u kancelariju moraš reći selam”, tad je sve otišlo u helać https://hms.ba/divjak-na-ulazu-u-stab-a ... situaciji/I to je čini mi se pisalo u Tuzli, perjanici "multikulti" propagande graDŽanske BiH,... Godinama su ovdje likovi kao Sultan, Irma, Lebowski,... i ostali jihad botovi negirali tu činjenicu koju im je eto sada napokon i general tzv. hArmijeBiH predočio. Selam prozvanoj jihad ekipi..., aj svratite na kahvu
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Nema Bosne! Postano: 09 svi 2020, 11:35 |
|
|
babo je napisao/la: BBC je napisao/la: Tek sad vidim da on priča ekavicu. Jel to on odselio iz Sarajeva ? Konj rođen u BG, podlegao sarajevskoj iluziji “svi smo mi isti” i treba da živimo u jednoj, našoj gradžanskoj državi. Sad se pod stare dane opametio, kukala mu majka. Predratni krimos. Švercovao oružje, skontaju ga u JNA i odrede mu zatvor. Da bi izbjegao zatvor ode da ratuje za Muslimane. *** bio i ostao. Završio kako dolikuje.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Nema Bosne! Postano: 09 svi 2020, 11:35 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 4862 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
babo je napisao/la: BBC je napisao/la: Tek sad vidim da on priča ekavicu. Jel to on odselio iz Sarajeva ? Konj rođen u BG, podlegao sarajevskoj iluziji “svi smo mi isti” i treba da živimo u jednoj, našoj gradžanskoj državi. Sad se pod stare dane opametio, kukala mu majka. Ma kakvi. Lik je ilegalno svercovo oruzje i osudjen je na devet mjeseci. Da bi izbjego zatvor, utekao je u Sarajevo.
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Nema Bosne! Postano: 09 svi 2020, 11:48 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76909 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Legionnaire je napisao/la: babo je napisao/la: Konj rođen u BG, podlegao sarajevskoj iluziji “svi smo mi isti” i treba da živimo u jednoj, našoj gradžanskoj državi. Sad se pod stare dane opametio, kukala mu majka.
Ma kakvi. Lik je ilegalno svercovo oruzje i osudjen je na devet mjeseci. Da bi izbjego zatvor, utekao je u Sarajevo. Ima smisla.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Diablo
|
Naslov: Re: Nema Bosne! Postano: 09 svi 2020, 12:15 |
|
|
bumbar92 je napisao/la: Diablo je napisao/la: DIVJAK: Na ulazu u Štab Armije BiH pisalo je “Kad ulaziš u kancelariju moraš reći selam”, tad je sve otišlo u helać https://hms.ba/divjak-na-ulazu-u-stab-a ... situaciji/I to je čini mi se pisalo u Tuzli, perjanici "multikulti" propagande graDŽanske BiH,... Godinama su ovdje likovi kao Sultan, Irma, Lebowski,... i ostali jihad botovi negirali tu činjenicu koju im je eto sada napokon i general tzv. hArmijeBiH predočio. Selam prozvanoj jihad ekipi..., aj svratite na kahvu Crvi na kraju nece dobit ni 24% jer greska nasih predaka mora bit ispravljena jednom za sva vremena !! Nakon sto dovoljno oslabe onda mi i srbi trebamo okrenut plocu te zagovarat opstanak bih a na unutarnjem planu radit sta nas je volja... Svaku njihovu pobunu etiketirat prema vanka kao islamski radikalizam
_________________ "Sretni robovi su najljuci neprijatelji slobode" !!!
|
|
Vrh |
|
|
Eradicator
|
Naslov: Re: Nema Bosne! Postano: 09 svi 2020, 12:23 |
|
Pridružen/a: 01 pro 2015, 23:58 Postovi: 541 Lokacija: Opčilište.org
|
Diablo je napisao/la: bumbar92 je napisao/la: I to je čini mi se pisalo u Tuzli, perjanici "multikulti" propagande graDŽanske BiH,... Godinama su ovdje likovi kao Sultan, Irma, Lebowski,... i ostali jihad botovi negirali tu činjenicu koju im je eto sada napokon i general tzv. hArmijeBiH predočio. Selam prozvanoj jihad ekipi..., aj svratite na kahvu Crvi na kraju nece dobit ni 24% jer greska nasih predaka mora bit ispravljena jednom za sva vremena !! Nakon sto dovoljno oslabe onda mi i srbi trebamo okrenut plocu te zagovarat opstanak bih a na unutarnjem planu radit sta nas je volja... Svaku njihovu pobunu etiketirat prema vanka kao islamski radikalizamTako će na kraju i biti, vjerovali ili ne. Kasnije i uvesti pravilo foruma da je zabranjen bilo kakav spomen "cijepanja (Herceg) Bosne". Htjeli ste graDŽansku i neDJeljivu, bez blentiteta? Evo vam je. I u njoj ćete igrati kako vam Srbi i kamenjarski Srbi nalažu. Ha ja.
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Nema Bosne! Postano: 09 svi 2020, 12:33 |
|
|
Diablo je napisao/la: bumbar92 je napisao/la: I to je čini mi se pisalo u Tuzli, perjanici "multikulti" propagande graDŽanske BiH,... Godinama su ovdje likovi kao Sultan, Irma, Lebowski,... i ostali jihad botovi negirali tu činjenicu koju im je eto sada napokon i general tzv. hArmijeBiH predočio. Selam prozvanoj jihad ekipi..., aj svratite na kahvu Crvi na kraju nece dobit ni 24% jer greska nasih predaka mora bit ispravljena jednom za sva vremena !! Nakon sto dovoljno oslabe onda mi i srbi trebamo okrenut plocu te zagovarat opstanak bih a na unutarnjem planu radit sta nas je volja... Svaku njihovu pobunu etiketirat prema vanka kao islamski radikalizam Nemaš ih šta etiketirati, oni su takvi u većini, a kako je krenulo iseljavanje nepodobnih po šerijetu istrijebit će i ovo malo normalnih ljudi koji su se greškom ili zabludom našli u kalifatu, neće to moći niti sakriti, a doći će u fazu da neće ni kriti.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Nema Bosne! Postano: 09 svi 2020, 12:38 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76909 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Posljednji štakori bježe s broda.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Diablo
|
Naslov: Re: Nema Bosne! Postano: 09 svi 2020, 12:51 |
|
|
bumbar92 je napisao/la: Diablo je napisao/la: Crvi na kraju nece dobit ni 24% jer greska nasih predaka mora bit ispravljena jednom za sva vremena !! Nakon sto dovoljno oslabe onda mi i srbi trebamo okrenut plocu te zagovarat opstanak bih a na unutarnjem planu radit sta nas je volja...
Svaku njihovu pobunu etiketirat prema vanka kao islamski radikalizam Nemaš ih šta etiketirati, oni su takvi u većini, a kako je krenulo iseljavanje nepodobnih po šerijetu istrijebit će i ovo malo normalnih ljudi koji su se greškom ili zabludom našli u kalifatu, neće to moći niti sakriti, a doći će u fazu da neće ni kriti. Ja mislim da ce proces ici obrnuto jer kad vide da su izgubili drzavu, kad kafiri uzmu uzde tek tada ce nastat masovna bjezanija njihovih ostataka... Njihove, koji su spremni prihvatit novu vlast, ne dirati al politicki ograniciti za sto ima raznih alata...
_________________ "Sretni robovi su najljuci neprijatelji slobode" !!!
|
|
Vrh |
|
|
neretvanin
|
Naslov: Re: Nema Bosne! Postano: 09 svi 2020, 13:14 |
|
|
Diablo je napisao/la: bumbar92 je napisao/la: Nemaš ih šta etiketirati, oni su takvi u većini, a kako je krenulo iseljavanje nepodobnih po šerijetu istrijebit će i ovo malo normalnih ljudi koji su se greškom ili zabludom našli u kalifatu, neće to moći niti sakriti, a doći će u fazu da neće ni kriti.
Ja mislim da ce proces ici obrnuto jer kad vide da su izgubili drzavu, kad kafiri uzmu uzde tek tada ce nastat masovna bjezanija njihovih ostataka... Njihove, koji su spremni prihvatit novu vlast, ne dirati al politicki ograniciti za sto ima raznih alata... Počet će kao u Mostaru kad su postali manjina od ujedinjenog grada tražiti "ujedinjeni grad ali sa 6 općina" i svatko svoje..
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Nema Bosne! Postano: 09 svi 2020, 13:15 |
|
|
Diablo je napisao/la: bumbar92 je napisao/la: Nemaš ih šta etiketirati, oni su takvi u većini, a kako je krenulo iseljavanje nepodobnih po šerijetu istrijebit će i ovo malo normalnih ljudi koji su se greškom ili zabludom našli u kalifatu, neće to moći niti sakriti, a doći će u fazu da neće ni kriti.
Ja mislim da ce proces ici obrnuto jer kad vide da su izgubili drzavu, kad kafiri uzmu uzde tek tada ce nastat masovna bjezanija njihovih ostataka... Njihove, koji su spremni prihvatit novu vlast, ne dirati al politicki ograniciti za sto ima raznih alata... Kad se preuzme vlast onda su tek gotovi, nada je njih držala ovoliko dugo bez toga svi pakuju za DE.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Nema Bosne! Postano: 09 svi 2020, 13:18 |
|
|
Ja mislim da ce proces ici obrnuto jer kad vide da su izgubili drzavu, kad kafiri uzmu uzde tek tada ce nastat masovna bjezanija njihovih ostataka... Njihove, koji su spremni prihvatit novu vlast, ne dirati al politicki ograniciti za sto ima raznih alata... Sada će krenuti faza DERADIKALIZACIJE da se osnaži SDA oporba odnosno sačuvaju ostatci ostataka graDŽana u njihovim kantonima,... EU preuzima stvari i ne vjerujem da će se ići u neke akrobacije tog tipa, ali da ih se mora uljuditi i natjerati na kompromis sa druga dva naroda, to svakako.
|
|
Vrh |
|
|
babo
|
Naslov: Re: Nema Bosne! Postano: 09 svi 2020, 15:10 |
|
Pridružen/a: 24 ožu 2019, 12:50 Postovi: 896 Lokacija: Mostar.......nekad
|
Legionnaire je napisao/la: babo je napisao/la: Konj rođen u BG, podlegao sarajevskoj iluziji “svi smo mi isti” i treba da živimo u jednoj, našoj gradžanskoj državi. Sad se pod stare dane opametio, kukala mu majka.
Ma kakvi. Lik je ilegalno svercovo oruzje i osudjen je na devet mjeseci. Da bi izbjego zatvor, utekao je u Sarajevo. Nisam znao, složio se mozaik.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Nema Bosne! Postano: 09 svi 2020, 15:23 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25819 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
babo je napisao/la: Legionnaire je napisao/la: Ma kakvi. Lik je ilegalno svercovo oruzje i osudjen je na devet mjeseci. Da bi izbjego zatvor, utekao je u Sarajevo.
Nisam znao, složio se mozaik. Sina Želimira su mu muslimani u sred Sarajeva, 07. svibnja 1992, ustrijelili ko bijesnog psa jer ih je provocirao sa uzdignuta 3 prsta i povicima SRBIJA! Citat: Obilazio general Jovan Divjak položaje na Žuči i pitao Muju kakva je situacija. "Ne brinite, generale", raportirao mu Mujo, "ovdje srpska noga neće kročiti!" "Kasno, vojniče", odgovorio mu na to general Divjak. "Već je kročila!"
Sutradan general Divjak opet krenuo u obilazak položaja na Žuči, pa završio u vojnom zatvoru u Parsoviću kraj Konjica. Srpska noga, kažu, otada više nije kročila na brdo Žuč.
U međuvremenu, izvan svoje simboličke biografije, zarobljen u svome bosanstvu, Jovan Divjak tiho vodi fondaciju Obrazovanje gradi BiH, školuje ratnu siročad i male Rome, pa sa svojim stipendistima obilazi gradske škole i raspituje se kakva je situacija.
"Ne brinite, gospodine", odgovaraju mu u svojim uredima direktori sarajevskih škola. "Ovdje srpska noga neće kročiti!"
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Nema Bosne! Postano: 09 svi 2020, 16:30 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Zar nije Divjak prodao to oružje HVO-u u Kiseljaku? Ukoliko je istina, trebalo bi ga proglasiti za počasnog građanina i ponuditi azil.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Nema Bosne! Postano: 09 svi 2020, 19:21 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Divjak je dio islamskog radikalnog zločinačkog poduhvata. 25 godina je to znao i šutio. Odgovoran će biti za svaki teroristički napad i masakr civila u budućnosti.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
neretvanin
|
Naslov: Re: Nema Bosne! Postano: 09 svi 2020, 19:32 |
|
|
U Sarajevu je 2013. većinskog naroda bilo 80%, ostalo su ostali (Bosanci-mješanci)i srpskohrvatska gerijatrija. Nek oni poklapaju tu gerijatriju i ostale. Pitanje je kad bi bio popis 2013. bi li došli na 90% većine zbog biologije? Kroz 10ak godina tamo 2033 .neće više biti ikebana za pokazivanjem tj. glumom multikultija.
|
|
Vrh |
|
|
Eradicator
|
Naslov: Re: Nema Bosne! Postano: 09 svi 2020, 20:12 |
|
Pridružen/a: 01 pro 2015, 23:58 Postovi: 541 Lokacija: Opčilište.org
|
Oni se Neretvanine rješavaju tih ikebana.
Ima tri razloga za to.
Prvo, treba pozicija za razne uhljebe muslimanskih stranki.
Drugo, te ikebane koštaju dosta novca, a njega je sve manje i manje - ne kapa više lova, jer stranđeri sve više shvaćaju za je BiH rupa bez dna. Naravno, ova pandemija je još pogoršala situaciju.
Treća, i najvažnija stvar...svijet sve više uviđa tko i što su Bošnjaci - islamisti. Neki više sekularni (SDP, DF, NS), neki manje (SDA). Nema, jednostavno nema neke značajne stranke koja ne želi konflikt sa Hrvatima i Srbima.
Te ikebane su svjesne šta se događa (sem MMS, iz nekog razloga), te bježe sa broda. Od naše strane jedino mogu dobiti perje i katran, kao kvinslinzi, što realno i jesu.
|
|
Vrh |
|
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Nema Bosne! Postano: 09 svi 2020, 22:07 |
|
|
Od dolaska Turaka na ove prostore, uvijek su najlabilniji, skloni korupciji, slabi i ljigavi prelazili na Muhamedanstvo i u naručje okupatoru. Gledajući likove i djela onih Srba i Hrvata koji su se u zadnjoj turi slizali, teško se oteti dojmu da se povijest ne ponavlja. Naši otpaci nepogrešivo završavaju tamo.
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Nema Bosne! Postano: 09 svi 2020, 22:17 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Pa, ako imaš prezime na ić ili ima neko značenje npr. Komšić ili po ocu Jurić, Antić... velike su ti šanse da su ti preci bili muslimani pa se opet vratili na pradedovsku veru.
Ja ne vidim fizičke sličnosti katolika Hercegovine sa katolicima u Zagorju ali vidim sličnost sa pravoslavcima Hercegovine, doduše manje sa muslimanima.
Inače, to je kao prozivanje naših ljudi koji su otišli u Njemačku, ljudi su oportunisti. Pogotovo bili u ta gladna vremena.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
neretvanin
|
Naslov: Re: Nema Bosne! Postano: 10 svi 2020, 12:04 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Pa, ako imaš prezime na ić ili ima neko značenje npr. Komšić ili po ocu Jurić, Antić... velike su ti šanse da su ti preci bili muslimani pa se opet vratili na pradedovsku veru.
Ja ne vidim fizičke sličnosti katolika Hercegovine sa katolicima u Zagorju ali vidim sličnost sa pravoslavcima Hercegovine, doduše manje sa muslimanima.
Inače, to je kao prozivanje naših ljudi koji su otišli u Njemačku, ljudi su oportunisti. Pogotovo bili u ta gladna vremena. Ti ne vidiš i ti si referentan? Ja vidim fizičku sličnost kako ti kažeš "katolika Hercegovine" i "katolika Dalmacije" naprimjer. To su vrhunske fizikalije, genetika i mašine za sport. Što bi se reklo "GENI KAMENI". Jedina razlika je neka izmišljena i neprirodno povučena Avnoj crta koja isti narod razdvaja. I da, nešto si u pravu, gore Zagorci, Međimurci i slično su kepeci-kekeci patuljci. Sve reprezentacije se pune zna se iz kojeg bazena, ako ne izravno onda bar porijeklom!
|
|
Vrh |
|
|
Proximity
|
Naslov: Re: Nema Bosne! Postano: 10 svi 2020, 12:33 |
|
|
bumbar92 je napisao/la: Diablo je napisao/la: DIVJAK: Na ulazu u Štab Armije BiH pisalo je “Kad ulaziš u kancelariju moraš reći selam”, tad je sve otišlo u helać https://hms.ba/divjak-na-ulazu-u-stab-a ... situaciji/I to je čini mi se pisalo u Tuzli, perjanici "multikulti" propagande graDŽanske BiH,... Godinama su ovdje likovi kao Sultan, Irma, Lebowski,... i ostali jihad botovi negirali tu činjenicu koju im je eto sada napokon i general tzv. hArmijeBiH predočio. Selam prozvanoj jihad ekipi..., aj svratite na kahvu Uvođenje selama u dijelove Armije, jeste usralo stvar i vrlo negativno djelovalo na sve sekularne ljude unutar postrojbi. Međutim većina je ignorirala kretenske hodže i njihove priče o tome kako je lijepo poginuti i o lažnom muslimanskom raju, tako da ima postrojbi u koje hodže i selam nisu smjele kročiti, osobito u Sarajevu. Malo je tu bilo nekih fanatika tipa 7. muslimanske. Sad to više u OS BiH nije moguće ni zamisliti, barem ne kao zvaničnu politiku.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Nema Bosne! Postano: 10 svi 2020, 12:35 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Što se takija.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Proximity
|
Naslov: Re: Nema Bosne! Postano: 10 svi 2020, 12:35 |
|
|
bumbar92 je napisao/la: Diablo je napisao/la: Ja mislim da ce proces ici obrnuto jer kad vide da su izgubili drzavu, kad kafiri uzmu uzde tek tada ce nastat masovna bjezanija njihovih ostataka...
Njihove, koji su spremni prihvatit novu vlast, ne dirati al politicki ograniciti za sto ima raznih alata... Sada će krenuti faza DERADIKALIZACIJE da se osnaži SDA oporba odnosno sačuvaju ostatci ostataka graDŽana u njihovim kantonima,... EU preuzima stvari i ne vjerujem da će se ići u neke akrobacije tog tipa, ali da ih se mora uljuditi i natjerati na kompromis sa druga dva naroda, to svakako. EU je sa Makronovom izjavom da neće biti širenja propala ko Grčka. Samo se sada mantra o EU integracijama da se izvuku krediti i grantovi. Inače svi znaju da je to katolički i njemački klub i da BiH neće ući u njega. Da se puno ne zanosite.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: AmazonBot, Ceha, crni_bombarder, daramo, franzkappka, Naša Kvačica, Patriota, Robbie MO, Roko987, Salivator, Šporet, VBA2024 i 97 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|