|
|
Stranica: 3/3.
|
[ 74 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Proximity
|
Naslov: Re: Nema Bosne! Postano: 10 svi 2020, 12:37 |
|
|
BBC je napisao/la: Što se takija. Ne takija se , nego nam je politika jednostavno da vam ne dajemo materijal da nas predstavljate kao islamiste. A i ima dosta ljudi kojima to savršeno odgovara kao npr. meni. Sekularno nego šta.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Nema Bosne! Postano: 10 svi 2020, 12:37 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Ne razmem arapsko-bošnjački jezik.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Nema Bosne! Postano: 10 svi 2020, 13:02 |
|
|
Proximity je napisao/la: bumbar92 je napisao/la: I to je čini mi se pisalo u Tuzli, perjanici "multikulti" propagande graDŽanske BiH,... Godinama su ovdje likovi kao Sultan, Irma, Lebowski,... i ostali jihad botovi negirali tu činjenicu koju im je eto sada napokon i general tzv. hArmijeBiH predočio. Selam prozvanoj jihad ekipi..., aj svratite na kahvu  Uvođenje selama u dijelove Armije, jeste usralo stvar i vrlo negativno djelovalo na sve sekularne ljude unutar postrojbi. Međutim većina je ignorirala kretenske hodže i njihove priče o tome kako je lijepo poginuti i o lažnom muslimanskom raju, tako da ima postrojbi u koje hodže i selam nisu smjele kročiti, osobito u Sarajevu. Malo je tu bilo nekih fanatika tipa 7. muslimanske. Sad to više u OS BiH nije moguće ni zamisliti, barem ne kao zvaničnu politiku. Čuj ovo "malo je tu bilo", a onda slučajno zaboravi napisati da se radi o jednoj cijeloj BRIGADI, eto i to je malo virtouz spinneru.  Vidi ti to sa vašim razočaranim generalima, mi znamo tko ste i šta ste bili i šta ste sada. Takijanje je u prizemlju, a kahva je uvijek na hastalu. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Nema Bosne! Postano: 10 svi 2020, 13:04 |
|
|
Proximity je napisao/la: bumbar92 je napisao/la:
Sada će krenuti faza DERADIKALIZACIJE da se osnaži SDA oporba odnosno sačuvaju ostatci ostataka graDŽana u njihovim kantonima,... EU preuzima stvari i ne vjerujem da će se ići u neke akrobacije tog tipa, ali da ih se mora uljuditi i natjerati na kompromis sa druga dva naroda, to svakako.
EU je sa Makronovom izjavom da neće biti širenja propala ko Grčka. Samo se sada mantra o EU integracijama da se izvuku krediti i grantovi. Inače svi znaju da je to katolički i njemački klub i da BiH neće ući u njega. Da se puno ne zanosite. Ono kad se zaboravi da se živi u protektoratu, a zasanja jedna i jedina, unitarna i šerijetska. Pa naravno da nećete u EU. Neprocjenjivo je kada majka Hanka probudi sina Derviša. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Nema Bosne! Postano: 10 svi 2020, 13:54 |
|
|
Proximity je napisao/la: bumbar92 je napisao/la: I to je čini mi se pisalo u Tuzli, perjanici "multikulti" propagande graDŽanske BiH,... Godinama su ovdje likovi kao Sultan, Irma, Lebowski,... i ostali jihad botovi negirali tu činjenicu koju im je eto sada napokon i general tzv. hArmijeBiH predočio. Selam prozvanoj jihad ekipi..., aj svratite na kahvu  Uvođenje selama u dijelove Armije, jeste usralo stvar i vrlo negativno djelovalo na sve sekularne ljude unutar postrojbi. Međutim većina je ignorirala kretenske hodže i njihove priče o tome kako je lijepo poginuti i o lažnom muslimanskom raju, tako da ima postrojbi u koje hodže i selam nisu smjele kročiti, osobito u Sarajevu. Malo je tu bilo nekih fanatika tipa 7. muslimanske. Sad to više u OS BiH nije moguće ni zamisliti, barem ne kao zvaničnu politiku. Hapsolutno. 
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storaB
|
Naslov: Re: Nema Bosne! Postano: 10 svi 2020, 14:14 |
|
Pridružen/a: 16 sij 2013, 14:46 Postovi: 8220 Lokacija: Republic of Srpska
|
|
đenosajd!!!
_________________ [img]https://oi39.tinypic.com/f21vf4.jpg[/img]
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Nema Bosne! Postano: 10 svi 2020, 14:16 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 16:32 Postovi: 7061 Lokacija: Izvan sebe
|
Proximity je napisao/la: bumbar92 je napisao/la: I to je čini mi se pisalo u Tuzli, perjanici "multikulti" propagande graDŽanske BiH,... Godinama su ovdje likovi kao Sultan, Irma, Lebowski,... i ostali jihad botovi negirali tu činjenicu koju im je eto sada napokon i general tzv. hArmijeBiH predočio. Selam prozvanoj jihad ekipi..., aj svratite na kahvu  Uvođenje selama u dijelove Armije, jeste usralo stvar i vrlo negativno djelovalo na sve sekularne ljude unutar postrojbi. Međutim većina je ignorirala kretenske hodže i njihove priče o tome kako je lijepo poginuti i o lažnom muslimanskom raju, tako da ima postrojbi u koje hodže i selam nisu smjele kročiti, osobito u Sarajevu. Malo je tu bilo nekih fanatika tipa 7. muslimanske. Sad to više u OS BiH nije moguće ni zamisliti, barem ne kao zvaničnu politiku. Laz, ja licno sam vidio u vojnom odsjeku u opstini centar, gdje pise nazovi selam da se siri islam. Isao sam 95 i kod obdusmana da to prijavim, ali znas sta su mi rekli, ti dolazis zbog takvog sranja, a znas li ti sa kakvim se mi problemima srecemo. U opstini stari grad ne znam ali su mi neki pricali da je tamo bilo jos gore. Islamofasisti!
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Nema Bosne! Postano: 10 svi 2020, 14:18 |
|
|
|
Sada zele da se sve to zaboravi i da se o tome ne prica. Ja cu to siriti i pricati dalje, jer je istina. I kurvini sinovi su me sikanirali jer sam bio u hvo.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Nema Bosne! Postano: 13 svi 2020, 03:18 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 91153 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Citat: - Imamo mnogo pitanja oko imenovanja novog direktora policije u Tuzlanskom kantonu. Pogotovo, zašto se žuri s ovim imenovanjem kada postoje legitimna pitanja o njegovoj kvalifikaciji i razrješenju prethodnog direktora - poručili su iz Ambasade SAD-a u Sarajevu.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac. Pomoći više nema. Rat 1992-1995 u BiH bio je prelijep, prirodan, remek djelo te generacije, i dobro je da se dogodio
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Nema Bosne! Postano: 13 svi 2020, 08:07 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 39466 Lokacija: Gl. grad regije
|
|
Pa njima neka tajnica u Hambasadi upravlja Trokutom. Ovo veleposlanici ne rade.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Nema Bosne! Postano: 15 svi 2020, 09:32 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Pa njima neka tajnica u Hambasadi upravlja Trokutom. Ovo veleposlanici ne rade. Zena prima platu iz dvije blagajne. Pametna neka, mozda i dobro izgleda.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Nema Bosne! Postano: 15 svi 2020, 09:43 |
|
|
|
Varta akcije skocile za 14% (15.05.2020 u 9:42) a vi meni nema bosne. Treba samo cekati i pravovremeno uskociti u bosnu. Jednostavno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Nbgd88
|
Naslov: Re: Nema Bosne! Postano: 19 svi 2020, 19:14 |
|
|
Magazinović: Izbaciti domaće sudije iz Ustavnog suda BiH https://www.klix.ba/vijesti/bih/magazin ... /200519143Poslanik SDP-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Saša Magazinović kaže da podržava inicijativu da se iz Ustavnog suda istjeraju domaće sudije i da sve sudije budu stranci kao garant da to neće biti "stranački poslušnici". "Ako se izuzmu stranci, imaćemo odlučivanje kao u Domu naroda BiH. Ja sam za izbacivanje domaćih sudija Ustavnog suda, pogotovo onih koji su na daljinskom upravljaču stranačkih šefova", rekao je Magazinović novinarima, osvrćući se na Prijedlog zakona o Ustavnom sudu BiH.
_________________ Pogled Joca Vujičića
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Nema Bosne! Postano: 19 svi 2020, 19:28 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Može se kompromis napraviti. Dva muslimana i dva stranca lete.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Diablo
|
Naslov: Re: Nema Bosne! Postano: 19 svi 2020, 19:34 |
|
|
|
Jeftini politicki populizam koji ocito jos pali kod muslimanske napacene fukare...
_________________ Hrvatska ,Slovenija ,Srbija,Crna Gora ,Makedonija te Kosovo su građanski dok se jadni bošnjo bori čak i za ovakav Dayton...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: Nema Bosne! Postano: 19 svi 2020, 20:10 |
|
|
|
On meni nema Bosne...
_________________ Neki Fadil
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Nbgd88
|
Naslov: Re: Nema Bosne! Postano: 19 svi 2020, 23:38 |
|
|
Novaliću vrati pare - Prebićemo ti drugare Lete štangle lete fosne - Nema Bosne Nema Bosne !! 
_________________ Pogled Joca Vujičića
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Nema Bosne! Postano: 19 svi 2020, 23:59 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 4862 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
Najbolji dokaz da je Divjak u pravu, da BiH nije drzava, je postojanje stranih sudija u Ustavnom sudu, te institucija Visokog predstavnika. Nasao sam spisak drzava u kojima postoje strane sudije na nivou apelacionog suda: http://blogs2.law.columbia.edu/jtl/wp-content/uploads/sites/4/2019/07/f-Dixon_Hybrid-Constitutional-Courts-Online.pdfBrunei, the Seychelles, Bermuda, Belize, the Gambia, Lichtenstein, Monaco, Namibia, Nauru, Botswana, Lesotho, Swaziland, Fiji, Vanuatu, Papua New Guinea, Kiribati, Samoa, the Solomon Islands, Tonga, Tuvalu. Sve neka sranja od drzava, ili neka ostrvca, ili patuljaste. Na najvisem nivou, ustavnom sudu, je Jedna i jedina. Kosovo je navedeno u clanku, ali da se provjeriti da to nije vise slucaj. Kipar je imao u prvih pet godina nakon sticanja nezavisnosti, ali to su bili Grk i Turcin. Za visokog predstavnika nigdje nisam cuo. Jel zna neko ima li igdje -makar i u nekoj polukoloniji- nesto takvo?
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Nema Bosne! Postano: 20 svi 2020, 00:03 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 91153 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Legionnaire je napisao/la: Najbolji dokaz da je Divjak u pravu, da BiH nije drzava, je postojanje stranih sudija u Ustavnom sudu, te institucija Visokog predstavnika. Nasao sam spisak drzava u kojima postoje strane sudije na nivou apelacionog suda: http://blogs2.law.columbia.edu/jtl/wp-content/uploads/sites/4/2019/07/f-Dixon_Hybrid-Constitutional-Courts-Online.pdfBrunei, the Seychelles, Bermuda, Belize, the Gambia, Lichtenstein, Monaco, Namibia, Nauru, Botswana, Lesotho, Swaziland, Fiji, Vanuatu, Papua New Guinea, Kiribati, Samoa, the Solomon Islands, Tonga, Tuvalu. Sve neka sranja od drzava, ili neka ostrvca, ili patuljaste. Na najvisem nivou, ustavnom sudu, je Jedna i jedina. Kosovo je navedeno u clanku, ali da se provjeriti da to nije vise slucaj. Kipar je imao u prvih pet godina nakon sticanja nezavisnosti, ali to su bili Grk i Turcin. Za visokog predstavnika nigdje nisam cuo. Jel zna neko ima li igdje -makar i u nekoj polukoloniji- nesto takvo? BiH nije država. BiH je teritorij.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac. Pomoći više nema. Rat 1992-1995 u BiH bio je prelijep, prirodan, remek djelo te generacije, i dobro je da se dogodio
|
|
| Vrh |
|
 |
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Nema Bosne! Postano: 20 svi 2020, 00:29 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Legionnaire je napisao/la: Najbolji dokaz da je Divjak u pravu, da BiH nije drzava, je postojanje stranih sudija u Ustavnom sudu, te institucija Visokog predstavnika. Nasao sam spisak drzava u kojima postoje strane sudije na nivou apelacionog suda: http://blogs2.law.columbia.edu/jtl/wp-content/uploads/sites/4/2019/07/f-Dixon_Hybrid-Constitutional-Courts-Online.pdfBrunei, the Seychelles, Bermuda, Belize, the Gambia, Lichtenstein, Monaco, Namibia, Nauru, Botswana, Lesotho, Swaziland, Fiji, Vanuatu, Papua New Guinea, Kiribati, Samoa, the Solomon Islands, Tonga, Tuvalu. Sve neka sranja od drzava, ili neka ostrvca, ili patuljaste. Na najvisem nivou, ustavnom sudu, je Jedna i jedina. Kosovo je navedeno u clanku, ali da se provjeriti da to nije vise slucaj. Kipar je imao u prvih pet godina nakon sticanja nezavisnosti, ali to su bili Grk i Turcin. Za visokog predstavnika nigdje nisam cuo. Jel zna neko ima li igdje -makar i u nekoj polukoloniji- nesto takvo? BiH nije država. BiH je teritorij. Tampon i to krvavi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Nema Bosne! Postano: 20 svi 2020, 13:52 |
|
|
Legionnaire je napisao/la: Najbolji dokaz da je Divjak u pravu, da BiH nije drzava, je postojanje stranih sudija u Ustavnom sudu, te institucija Visokog predstavnika. Nasao sam spisak drzava u kojima postoje strane sudije na nivou apelacionog suda: http://blogs2.law.columbia.edu/jtl/wp-content/uploads/sites/4/2019/07/f-Dixon_Hybrid-Constitutional-Courts-Online.pdfBrunei, the Seychelles, Bermuda, Belize, the Gambia, Lichtenstein, Monaco, Namibia, Nauru, Botswana, Lesotho, Swaziland, Fiji, Vanuatu, Papua New Guinea, Kiribati, Samoa, the Solomon Islands, Tonga, Tuvalu. Sve neka sranja od drzava, ili neka ostrvca, ili patuljaste. Na najvisem nivou, ustavnom sudu, je Jedna i jedina. Kosovo je navedeno u clanku, ali da se provjeriti da to nije vise slucaj. Kipar je imao u prvih pet godina nakon sticanja nezavisnosti, ali to su bili Grk i Turcin. Za visokog predstavnika nigdje nisam cuo. Jel zna neko ima li igdje -makar i u nekoj polukoloniji- nesto takvo? Vidi mrdu koliko smo vaznih drzava, a ti meni nema bosne.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Nema Bosne! Postano: 20 svi 2020, 13:53 |
|
|
|
I jos imamo efendiju inzka, pa kud ces bolje!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Nema Bosne! Postano: 29 ruj 2020, 16:04 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Kaže Čika Jovo svojom Muslimanima (12.45) Još mu tražili da se osuneti (23.00) Uživanje je gledati rušenje iluzija Muslimana, propast takije. Nema Bosne a Muslimani su se borili za Islamsku državu. Kraj priče. To Čika Abu Jovo ne bi rekao 2005., nema šanse. Ko što ni Alija ne bi srao po Titi 1975. Po Titi se sralo kad Tite nije bilo, po Bosni i borbi Multietnićara se sere kad istih nema. Srećan vam kraj Nakaradne tvorevine.  I od tad nema više merhametli Jovana na muslimanskim televizijama... Da ga zovnemo na RTRS? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Nema Bosne! Postano: 15 sij 2023, 18:38 |
|
|
Šta je ovo? Citat:
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|