|
|
Stranica: 2/35.
|
[ 856 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Glava
|
Naslov: Re: STATUT GRADA MOSTARA-bošnjački vijećnici odbijaju provesti presudu Ustavnog Suda, OHR na potezu Postano: 07 pro 2011, 19:24 |
|
|
bosnjaci laganini zaokruzuju Bosnjakistan
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Bosnensis
|
Naslov: Re: STATUT GRADA MOSTARA - bošnjački vijećnici odbijaju provesti presudu Ustavnog Suda, OHR na potez Postano: 08 pro 2011, 00:04 |
|
|
osa je napisao/la: i misliš da će nakon ovakve odluke, stvar funkcionirati, pa nametanje je i dovelo do ovakvog stanja, a vatra se ne gasi benzinom, vjeruj, znam šta pričam, radio sam prije rata u rafineriji...
Bitno je da naredni lokalni izboru u Mostaru budu provedeni kao i u drugim gradovima, funkcionirati ce tesko, pogotovo zbog ovih unutrasnjih problema u SDA. SDA ce se malo buniti- tamo vamo... dok konacno ne skontaju i priznaju da su u krivu. Opet kazem valjda su i Mostarci svih nacija nakon svega zasluzili da biraju nacelnika opstine a ne da im stranke namecu.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: STATUT GRADA MOSTARA-bošnjački vijećnici odbijaju provesti presudu Ustavnog Suda, OHR na potezu Postano: 08 pro 2011, 01:51 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Bit će dobar Večernjak sutra: ![slika](http://www.vecernji.hr/data/slika/87/433892.jpg)
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Robbie MO
|
Naslov: Re: STATUT GRADA MOSTARA-bošnjački vijećnici odbijaju provesti presudu Ustavnog Suda, OHR na potezu Postano: 08 pro 2011, 02:34 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 77438 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Ministry of Sound je napisao/la: Bit će dobar Večernjak sutra: ![slika](http://www.vecernji.hr/data/slika/87/433892.jpg) Napokon nešto kvalitetno od BH izdanja Večernjaka. Umjesto što se bave interpretacijom tuđih vijesti tj. dodavanjem hrvatskog spina na tuđe vijesti, trebali bi više ovakvih stvari.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: STATUT GRADA MOSTARA-bošnjački vijećnici odbijaju provesti presudu Ustavnog Suda, OHR na potezu Postano: 08 pro 2011, 02:38 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Normala, a morat ćemo ih i mi češće pogurati (novinare). Ako se dobro sjećam, od nas su uzeli dijelove kolumne o stanovništvu u središnjoj Bosni.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
osa
|
Naslov: Re: STATUT GRADA MOSTARA - bošnjački vijećnici odbijaju provesti presudu Ustavnog Suda, OHR na potez Postano: 08 pro 2011, 09:51 |
|
|
Bosnensis je napisao/la: osa je napisao/la: i misliš da će nakon ovakve odluke, stvar funkcionirati, pa nametanje je i dovelo do ovakvog stanja, a vatra se ne gasi benzinom, vjeruj, znam šta pričam, radio sam prije rata u rafineriji...
Bitno je da naredni lokalni izboru u Mostaru budu provedeni kao i u drugim gradovima, funkcionirati ce tesko, pogotovo zbog ovih unutrasnjih problema u SDA. SDA ce se malo buniti- tamo vamo... dok konacno ne skontaju i priznaju da su u krivu. Opet kazem valjda su i Mostarci svih nacija nakon svega zasluzili da biraju nacelnika opstine a ne da im stranke namecu. naravno da je bitno, samo bitno je i na koji način će to biti provedeno, hrvati se recimo uopće ne bi trebali radovati intervenciji ohr, jer poznavajući iste, iduća će biti na štetu hrvata..
_________________ Ne postoje vječni prijatelji i vječni neprijatelji!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Robbie MO
|
Naslov: Re: STATUT GRADA MOSTARA-bošnjački vijećnici odbijaju provesti presudu Ustavnog Suda, OHR na potezu Postano: 08 pro 2011, 09:59 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 77438 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
osa udavi ti s filozofijom, pročitaj svojih zadnjih 10 postova i primjeti da su isti
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
osa
|
Naslov: Re: STATUT GRADA MOSTARA-bošnjački vijećnici odbijaju provesti presudu Ustavnog Suda, OHR na potezu Postano: 08 pro 2011, 10:02 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: osa udavi ti s filozofijom, pročitaj svojih zadnjih 10 postova i primjeti da su isti ako ti čovjek daje iste argumente, a krive, moraš mu podastirati različite, ispravne, dijalog nije za nestrpljive...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
dudu
|
Naslov: Re: STATUT GRADA MOSTARA-bošnjački vijećnici odbijaju provesti presudu Ustavnog Suda, OHR na potezu Postano: 08 pro 2011, 12:55 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60300 Lokacija: DAZP HQ
|
ma zajebi ovu analizu, mene više zanima ova druga tema, Nova slika sveučilišta: Svaki četvrti student u Mostaru dolazi iz RH. ![smajl014 :smajl014](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/smajl014.gif)
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
osa
|
Naslov: Re: STATUT GRADA MOSTARA-bošnjački vijećnici odbijaju provesti presudu Ustavnog Suda, OHR na potezu Postano: 08 pro 2011, 15:15 |
|
|
dudu je napisao/la: ma zajebi ovu analizu, mene više zanima ova druga tema, Nova slika sveučilišta: Svaki četvrti student u Mostaru dolazi iz RH. ![smajl014 :smajl014](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/smajl014.gif) da li misliš da je to znak kvalitete ili procjenjuju da je u hrvatskoj teže završiti i skuplje...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
dudu
|
Naslov: Re: STATUT GRADA MOSTARA-bošnjački vijećnici odbijaju provesti presudu Ustavnog Suda, OHR na potezu Postano: 08 pro 2011, 15:16 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60300 Lokacija: DAZP HQ
|
osa je napisao/la: dudu je napisao/la: ma zajebi ovu analizu, mene više zanima ova druga tema, Nova slika sveučilišta: Svaki četvrti student u Mostaru dolazi iz RH. ![smajl014 :smajl014](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/smajl014.gif) da li misliš da je to znak kvalitete ili procjenjuju da je u hrvatskoj teže završiti i skuplje... vjerojatno ovo drugo, ali bez ovog drugog, ono prvo nikad neće biti moguće.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: STATUT GRADA MOSTARA-bošnjački vijećnici odbijaju provesti presudu Ustavnog Suda, OHR na potezu Postano: 08 pro 2011, 15:18 |
|
|
osa je napisao/la: dudu je napisao/la: ma zajebi ovu analizu, mene više zanima ova druga tema, Nova slika sveučilišta: Svaki četvrti student u Mostaru dolazi iz RH. ![smajl014 :smajl014](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/smajl014.gif) da li misliš da je to znak kvalitete ili procjenjuju da je u hrvatskoj teže završiti i skuplje... Sudeći po komentarima studenata, nije stvar o tome da je teže (mada je i to sigurno faktor), nego da im je sve u Mostaru jeftinije, mogu imati lifestyle ko lordovi (u studentskim okvirima).
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Bosnensis
|
Naslov: Re: STATUT GRADA MOSTARA - bošnjački vijećnici odbijaju provesti presudu Ustavnog Suda, OHR na potez Postano: 08 pro 2011, 16:18 |
|
|
osa je napisao/la: naravno da je bitno, samo bitno je i na koji način će to biti provedeno, hrvati se recimo uopće ne bi trebali radovati intervenciji ohr, jer poznavajući iste, iduća će biti na štetu hrvata.. Pa gledaj, nije OHR kriv sto Hrvati glasaju uvijek za istu politiku, pa se lomljenjem takve politike indikretno u jednu ruku lomi i narod odnosno interesi tog naroda.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
osa
|
Naslov: Re: STATUT GRADA MOSTARA - bošnjački vijećnici odbijaju provesti presudu Ustavnog Suda, OHR na potez Postano: 08 pro 2011, 16:53 |
|
|
Bosnensis je napisao/la: osa je napisao/la: naravno da je bitno, samo bitno je i na koji način će to biti provedeno, hrvati se recimo uopće ne bi trebali radovati intervenciji ohr, jer poznavajući iste, iduća će biti na štetu hrvata.. Pa gledaj, nije OHR kriv sto Hrvati glasaju uvijek za istu politiku, pa se lomljenjem takve politike indikretno u jednu ruku lomi i narod odnosno interesi tog naroda. politiku od početka rata nisu promijenili ni hrvati ni srbi ni bošnjaci, možda stranke, ali politika je u vlas ista, ako ne i ekstrmnia u srpskom i bošnjačkom slučaju.... ohr ide logikom da je najlakše nametnuti najmalobrojnijem, ali neće ni to dovijeka...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
osa
|
Naslov: Re: STATUT GRADA MOSTARA-bošnjački vijećnici odbijaju provesti presudu Ustavnog Suda, OHR na potezu Postano: 08 pro 2011, 16:54 |
|
|
dudu je napisao/la: osa je napisao/la: da li misliš da je to znak kvalitete ili procjenjuju da je u hrvatskoj teže završiti i skuplje...
vjerojatno ovo drugo, ali bez ovog drugog, ono prvo nikad neće biti moguće. istina, samo naprijed, takve institucije su jamstvo napredka, ne mislim pri tom na onaj topićev...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Bosnensis
|
Naslov: Re: STATUT GRADA MOSTARA - bošnjački vijećnici odbijaju provesti presudu Ustavnog Suda, OHR na potez Postano: 08 pro 2011, 17:47 |
|
|
osa je napisao/la: politiku od početka rata nisu promijenili ni hrvati ni srbi ni bošnjaci, možda stranke, ali politika je u vlas ista, ako ne i ekstrmnia u srpskom i bošnjačkom slučaju.... ohr ide logikom da je najlakše nametnuti najmalobrojnijem, ali neće ni to dovijeka...
nametalo se Srbima koliko hoces...mozda i vise nego Hrvatima Da su oni okrenuti izgradnji a ne razgradnji drzave nebi bilo potrebe za nametanjima.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Old Fridolin
|
Naslov: Re: STATUT GRADA MOSTARA - bošnjački vijećnici odbijaju provesti presudu Ustavnog Suda, OHR na potez Postano: 08 pro 2011, 18:02 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 16:32 Postovi: 6421 Lokacija: Izvan sebe
|
Bosnensis je napisao/la: osa je napisao/la: politiku od početka rata nisu promijenili ni hrvati ni srbi ni bošnjaci, možda stranke, ali politika je u vlas ista, ako ne i ekstrmnia u srpskom i bošnjačkom slučaju.... ohr ide logikom da je najlakše nametnuti najmalobrojnijem, ali neće ni to dovijeka...
nametalo se Srbima koliko hoces...mozda i vise nego Hrvatima Da su oni okrenuti izgradnji a ne razgradnji drzave nebi bilo potrebe za nametanjima. Po ovoj logici oni koji namecu imaju pravo, jer su oni drugi u krivu bez obzira koliko imali pravo.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Bosnensis
|
Naslov: Re: STATUT GRADA MOSTARA - bošnjački vijećnici odbijaju provesti presudu Ustavnog Suda, OHR na potez Postano: 08 pro 2011, 18:05 |
|
|
Old Fridolin je napisao/la: Po ovoj logici oni koji namecu imaju pravo, jer su oni drugi u krivu bez obzira koliko imali pravo. nekad imaju pravo nekad nemaju. samo sam rekao da nije tacno da se samo najmalobrojijima namece kad se Srbima daleko vise nametalo.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
osa
|
Naslov: Re: STATUT GRADA MOSTARA - bošnjački vijećnici odbijaju provesti presudu Ustavnog Suda, OHR na potez Postano: 08 pro 2011, 20:23 |
|
|
Bosnensis je napisao/la: osa je napisao/la: politiku od početka rata nisu promijenili ni hrvati ni srbi ni bošnjaci, možda stranke, ali politika je u vlas ista, ako ne i ekstrmnia u srpskom i bošnjačkom slučaju.... ohr ide logikom da je najlakše nametnuti najmalobrojnijem, ali neće ni to dovijeka...
nametalo se Srbima koliko hoces...mozda i vise nego Hrvatima Da su oni okrenuti izgradnji a ne razgradnji drzave nebi bilo potrebe za nametanjima. ali se više ne nameće, prestat će to i prema hrvatima, gdje će završiti kad se počne nametati bošnjacima..
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Bosnensis
|
Naslov: Re: STATUT GRADA MOSTARA - bošnjački vijećnici odbijaju provesti presudu Ustavnog Suda, OHR na potez Postano: 08 pro 2011, 20:25 |
|
|
osa je napisao/la: ali se više ne nameće, prestat će to i prema hrvatima, gdje će završiti kad se počne nametati bošnjacima.. Pa prestat ce kad se neke stvari zaokruze. A Bosnjacima se nema potrebe nametati. Sve sto je u interesu drzave mi cemo podrzati.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
osa
|
Naslov: Re: STATUT GRADA MOSTARA - bošnjački vijećnici odbijaju provesti presudu Ustavnog Suda, OHR na potez Postano: 08 pro 2011, 20:28 |
|
|
Bosnensis je napisao/la: osa je napisao/la: ali se više ne nameće, prestat će to i prema hrvatima, gdje će završiti kad se počne nametati bošnjacima.. Pa prestat ce kad se neke stvari zaokruze. A Bosnjacima se nema potrebe nametati. Sve sto je u interesu drzave mi cemo podrzati. šta kad ovi iz m-z. dođu do toga da bi konfederacija tri republike bila najbolji model, jer unitarna nije išla zaratilo, ova s dva entiteta funkcionira, znamo kako, a to podrže i srbi i hrvati....
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Aztec
|
Naslov: Re: STATUT GRADA MOSTARA-bošnjački vijećnici odbijaju provesti presudu Ustavnog Suda, OHR na potezu Postano: 08 pro 2011, 20:30 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
osa je napisao/la: dudu je napisao/la: ma zajebi ovu analizu, mene više zanima ova druga tema, Nova slika sveučilišta: Svaki četvrti student u Mostaru dolazi iz RH. ![smajl014 :smajl014](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/smajl014.gif) da li misliš da je to znak kvalitete ili procjenjuju da je u hrvatskoj teže završiti i skuplje... Teze ne znaci nuzno i kvalitetnije. No, nije to ni bitno. Mislim da ljudi idu zbog blizine, sto nisu upisali fax u RH koji su zeljeli, sto je jeftinije itd... Na kraju, svi ti razlozi postoje i u RH te su ugl. odlucujuci faktor. Kvalitet je cesto na zadnjem mjestu. I u RH vazi ZG kao jaci faxovi (tezi). A ja mislim da to bas i nije pravilo. Mo. ne vjerujem da je daleko od nekih drugih, niti da je lako, jer znam neke studente tamo, i neki ljudi su se ispisivali itd... Kako god, drago mi je da raste (a i drago mi je da istoĆni propada, hihihihihihihihihihihi hahahahahahaha BUHAHAHAHAAAAAAAAAAA ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif) ).
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Aztec
|
Naslov: Re: STATUT GRADA MOSTARA - bošnjački vijećnici odbijaju provesti presudu Ustavnog Suda, OHR na potez Postano: 08 pro 2011, 20:32 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
Bosnensis je napisao/la: osa je napisao/la: ali se više ne nameće, prestat će to i prema hrvatima, gdje će završiti kad se počne nametati bošnjacima.. Pa prestat ce kad se neke stvari zaokruze. A Bosnjacima se nema potrebe nametati. Sve sto je u interesu drzave mi cemo podrzati. Trk i cetku u ruke. ![Rolling on the floor =))](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/lol.gif)
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Bobovac
|
Naslov: Re: STATUT GRADA MOSTARA - bošnjački vijećnici odbijaju provesti presudu Ustavnog Suda, OHR na potez Postano: 08 pro 2011, 21:17 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25893 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Bosnensis je napisao/la: osa je napisao/la: ali se više ne nameće, prestat će to i prema hrvatima, gdje će završiti kad se počne nametati bošnjacima.. Pa prestat ce kad se neke stvari zaokruze. A Bosnjacima se nema potrebe nametati. Sve sto je u interesu drzave mi cemo podrzati. Ni Hrvatima se nema što nametati. Sve što je u interesu BiH mi podržavamo. Samo, zbog nečega, često se desi da Bošnjaci i Hrvati (a kojima je kako smo rekli interes BiH jedino na srcu) podupiri različite stvari. Ja nemam drugog objašnjenja za to osim da jedino Bošnjaci imaju razumjevanja za stvarne probleme BiH a da Hrvati to nemaju pa onda Bošnjacima kao jednoj naprednijoj naciji, na višem stupnju društvenog razvitka i profinijenije političke, kulturološke i ine svijesti, treba prepustiti da misle za Hrvate.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Bosnensis
|
Naslov: Re: STATUT GRADA MOSTARA - bošnjački vijećnici odbijaju provesti presudu Ustavnog Suda, OHR na potez Postano: 09 pro 2011, 00:34 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Ni Hrvatima se nema što nametati. Sve što je u interesu BiH mi podržavamo. Samo, zbog nečega, često se desi da Bošnjaci i Hrvati (a kojima je kako smo rekli interes BiH jedino na srcu) podupiri različite stvari. Ja nemam drugog objašnjenja za to osim da jedino Bošnjaci imaju razumjevanja za stvarne probleme BiH a da Hrvati to nemaju pa onda Bošnjacima kao jednoj naprednijoj naciji, na višem stupnju društvenog razvitka i profinijenije političke, kulturološke i ine svijesti, treba prepustiti da misle za Hrvate.
Politika stvaranje jos jedne republike Srpske ne moze imati podrsku Bosnjaka. Price o stolnim gradovima i entitetima po uzoru na RS mi ne mozemo podrzati. Covicevo uvlacenje u guzicu Dodiku mu moze donijeti koje mjesto u drzavnoj vlasti ali entitet sigurno nece, osim ako on ne bude isao na ustrb RSa a znamo njihov stav o tome. Cilj jeste da i Hrvati zabiljeze HVOov ratni plijen entitetskom linijom. Po svom prijedlogu ustava sam vidio da idete na sve ili nista(svako selo u hrvatski entitet), nadam se da samo znate sta to znaci u politici.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|