HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 01 lis 2025, 21:10.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 496 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja
PostPostano: 19 sij 2010, 14:06 

zrikavac je napisao/la:
JEbite se bola. Ko ima vremena za vas???

Upristoji se i nađi!

Vrh

Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja
PostPostano: 19 sij 2010, 14:11 

Junuz Djipalo je napisao/la:
caporegime je napisao/la:

i pozdravi onu vašu portalsku cirkusku atrakciju. ima više muda nego ti.
vakve ljude sam viđao kad se naližu tripova. lupetaju sve i svašta a ništa ne mogu povezati

Pročitaj i hepekiraj ovu rečenicu na sebe.

Nego Lovrenovića mi nemojte u nikakve priče trpat. Čovjek je veći Hrvat i to iz BiH od svih nas zajedno. A to što neki od nas imaju ograničene intelektualne pa ne mogu shvatit neke stvari i tekstove to je drugi par rukava.

Čovjek uspješno isecira bošnjaštvo i pretavaranje Hrvata u BiH u bosanske katolike i onda dođe neka budala koja nije u stanju ni smislenog slova na takvu temu napisat i onda počne pljuvat po Lovrenoviću samo zato što živi u Sarajevu i piše za listove koje čitaju Bošnjaci.

Šta bi trebao nama i Srbima objašnjavat koje su opasnosti od Velikobosanstva i "historije".

Mali Hrvati su budućnost ako tu i tamo neko ima pokoji stav koji odskače treba taj stav izanalizirat, prihvatit ili odbit ali čovjeka, čovjeka ne bi trebali olako. Pa nema nas 200 milijuna.

jakog mi muda i intelekta ismijati bošnjaštvo i pretvaranje Hrvata u bosanske katolike. Za to nemoraš biti nikakav intelektualac. Dovoljno je samo..ne biti kreten.

više puta i sa žešćim argumentima je na ovom i drugim forumima do groteske ismijano bošnjaštvo, muslimansko bošnjaštvo nego je to ikad Lovrenoviću palo na pamet.

on jadan, samo je nesretan što ga begovi ne miluju kako on misli da bi trebali.

razočaro se ko istomišljenik mu Komšić Ivo kad je skužio da je bio Alijina dežurna budala i da je ovaj prave sjednice predsjedništva držao tek kad bi njega poslali spavat.. :sega

naivčine su to, al koliko su zla nanijeli a sve pod krinkom brige.

Zbog Eline i bokala vina
zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
da ja nisam dolazio džaba

Vrh

PostPostano: 19 sij 2010, 14:11 

zrikavac je napisao/la:

sumnjam ja da je zrikavom stalo do hrvatske federalne jedinice.
zrikavi na tu kartu želi potpuno okrenuti hrvate herceg bosne od hrvata iz hrvatske.
je li to zato jer je dio hobotnice ili je jednostavno jalan što se sam nije uguzio u gej krugove za kojima žudi, pokazat će vrijeme.
uglavnom ništa pametno nije rekao.

uguziti se u zegej krugove nije nikakva mudrost niti umijeće, ako tako rustikalan, sirov testosteroman poput tebe može biti socijaliziran u zegeju onda ko ne može?

Trećeg entiteta nema preko Hrvatske. Svako miješanje Hrvatake u naš problem samo odgađa projekt Trećeg. Budemo li čekali da ti i takvi progledate Treći će biti ostvaren 2050. Do tada bi trebali raspravljati jel Vrano bio pička za nas il ljudina. JEbite se bola. Ko ima vremena za vas???

ne poluobrazovanko. ja sam socijaliziran u zagrebu. ja sve i da hoću nemam pristupa u pederske ljevičarske krugove.
kao ni ti.
oba smo hrvati iz bih. na meni se vidi da je opasno i predložiti mi tako nešto.
na tebi se vidi grč nastao od raširivanja guzova od spremnosti i želje na ulazak zagrebačko pedersko-ljevičarske scene.
ti se moraš još posebno dokazati a vidim da se dokazuješ i nemam sumnje u to da će i sam štakor babić podržati tvoj prijem uz ritualnu inicijaciju koju će pak izvesti ramiz.

Vrh

PostPostano: 19 sij 2010, 14:12 

vakve ljude sam viđao kad se naližu tripova. lupetaju sve i svašta a ništa ne mogu povezati

Nego Lovrenovića mi nemojte u nikakve priče trpat. Čovjek je veći Hrvat i to iz BiH od svih nas zajedno. A to što neki od nas imaju ograničene intelektualne pa ne mogu shvatit neke stvari i tekstove to je drugi par rukava.

Čovjek uspješno isecira bošnjaštvo i pretvaranje Hrvata u BiH u bosanske katolike i onda dođe neka budala koja nije u stanju ni smislenog slova na takvu temu napisat i onda počne pljuvat po Lovrenoviću samo zato što živi u Sarajevu i piše za listove koje čitaju Bošnjaci.

Šta bi trebao nama i Srbima objašnjavat koje su opasnosti od Velikobosanstva i "historije".

Mali Hrvati su budućnost ako tu i tamo neko ima pokoji stav koji odskače treba taj stav izanalizirat, prihvatit ili odbit ali čovjeka, čovjeka ne bi trebali olako. Pa nema nas 200 milijuna.

Pročitajte njegovu knjigu o BH Hrvatima. Ima jedan detalj iz 90-ih di on opisuje kako je šaptao u uho jednom HDZ_ovcu da se nikako ne smije dopustiti to da Muslimani uzmu ime Bošnjak da je to povijesna regionalna odrednica koja pripada svima i da su posljedice nesagledive. JEr će se preko tog imena Muslimani nastojati dokopati unitarističke pozicije naroda jedinog koji ima prava na Bosnu.

HDZ-ovac , Inkvizitorov pulen , je odmahnuop rukukom. Muslimani su postali Bošnjaci. A Lovrenović izrod i ljevičar.

Vrh

PostPostano: 19 sij 2010, 14:12 

E sad mi je lakše, mogu spavat, otkad me čuvate od Bošnjaka na forumu... Hvala.

Vrh

PostPostano: 19 sij 2010, 14:14 

I kako je to HDZ ili bilo tko mogao spriječiti legalizaciju termina Bošnjak, na onom svemuslimanskom saboru? Kako ste to zamislili?

Vrh

PostPostano: 19 sij 2010, 14:14 

Čovjek uspješno isecira bošnjaštvo i pretvaranje Hrvata u BiH u bosanske katolike i onda dođe neka budala koja nije u stanju ni smislenog slova na takvu temu napisat i onda počne pljuvat po Lovrenoviću samo zato što živi u Sarajevu i piše za listove koje čitaju Bošnjaci.

ima ljudi kojima je jergović baš prototip pravog domoljuba.
pošto si ti ovdje poznat kao osoba koja povezuje davanje autonomije srbima u hrvatskoj sa poboljšanjem položaja bih hrvata, nemam ni potrebe bacati se u razmišljanje o tvom dubinskom pozitivno proučavanju lovrenovića i njegova lika i djela.
naravno da te ne mogu niti povezati sa lizačima tripova.
jer kako se čini tripovi tebi ni trebaju. ko ni obeliksu čarobni napitak

Vrh

PostPostano: 19 sij 2010, 14:16 

zrikavac je napisao/la:

sumnjam ja da je zrikavom stalo do hrvatske federalne jedinice.
zrikavi na tu kartu želi potpuno okrenuti hrvate herceg bosne od hrvata iz hrvatske.
je li to zato jer je dio hobotnice ili je jednostavno jalan što se sam nije uguzio u gej krugove za kojima žudi, pokazat će vrijeme.
uglavnom ništa pametno nije rekao.

uguziti se u zegej krugove nije nikakva mudrost niti umijeće, ako tako rustikalan, sirov testosteroman poput tebe može biti socijaliziran u zegeju onda ko ne može?

Trećeg entiteta nema preko Hrvatske. Svako miješanje Hrvatake u naš problem samo odgađa projekt Trećeg. Budemo li čekali da ti i takvi progledate Treći će biti ostvaren 2050. Do tada bi trebali raspravljati jel Vrano bio pička za nas il ljudina. JEbite se bola. Ko ima vremena za vas???

što sam duže na ovom forumu to sam uvjereniji da ovaj forum nema nikakve veće misije osim psihoanalize jednih od strane drugih. Cappy je najbolji dokaz. Vi ste tratilište mog dragocjenog vremena. Daleko ste od drugog foruma u BIH. Odlagalište rigidnog hrvatstva, smetlište primitivaca , lizalica guzica trojnom Pokojništvu i uvreda za ljudski razm.

Opet apeliram na vlasnika foruma - Procjeni sam koliko je ovo što radiš tvoja vlasita egzibicija a koliko kompromitiranje ideje Trećeg. nema trećeg preko Inkvizitorske, Cappyevske i Bobetkovske retorike . Ovakvi ridikuli su sjebali stvar 90-ih klečanjem pred Pantovčakom i sjebat će opet.

Da sutra izbije sukob oko Buškog jezera na koju stranu bi se svrstao Inkvizitor? Oš da ti kažem? Pucao bi po Duvnjacima iz Trilja! To je taj tip ljudi!

:sega :sega :sega

Dođi ti care, pa objasni Duvnjacima sve ovo što ovdje pričaš..

Šta radiš ovdje više, već si par puta rekao da džabe trošiš vrijeme.

ko te drži ovdje. Ajde..crta.

Ti ćeš nekome soliti pamet babićevskim štosevima

pazi on se plaši za kompromitaciju trećeg. Mali pederko umislio da može nekome prodati štos da se on bori za treći.

A kakva je to vizija trećeg..bratstvo-jedinstvo..mala Jugoslavija, bez ustaša, bez desnice, bez nacije...pederko dosljedno slijedi Babić-Kuljiševsku liniju.

a sad trk na onu svoju pišalinu od portala. Mujaga već pola sata drži šlic otkopčan, puče mu bešika, a tvoja glava se sakrila pod ovu nadstrešnicu.

nije to u redu, nije

Zbog Eline i bokala vina
zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
da ja nisam dolazio džaba

Vrh

PostPostano: 19 sij 2010, 14:18 

Lovrenović postaje sve bolji, ali kasno Marko na Kosovo stiže, sindrom potrošenog kurtona, poslužio je protivnicima za kreiranje multikulti plašta kada im je i najviše trebao, tamo 1993.

Sada krekeće ko stara žaba protiv islamizacije Sarajeva, bogumilskih mitova i sl.

Kasno jarane moj, prekasno.

Tako ti je bilo i tako će biti na svim prostorima gdje nije opstao onaj tvoj zločinački HVO.

Pun mi je kurac budala koji pišu memoare i imaju napad naknadne pameti nakon što je fajt završen.

Priglupi trojanski konj muslimanskog ekspanzionizma. Ko te jebe, kaji se sad.

Vrh

PostPostano: 19 sij 2010, 14:20 

Oluje i istjerivanja Srba iz Hrvatske ne bi bilo bez Washingtownskog sporazuma.

Tako da je sudbina Hrvata BiH i Srba u Hrvatskoj itekako povezana. I poslije se vidjela povezanost sudbina.

Ja to čisto konstatiram kao činjenicu ne zato što je mene puno briga za srpske zastave i kola po Hrvatskoj.

Nije to samo kod nas.

Od svih na svijetu, mislim da bi RS najviše voljela da Srbija prizna Kosovo jer ovako im ne mogu dat punu podršku.

Vrh

PostPostano: 19 sij 2010, 14:20 

Ministry of Sound je napisao/la:
I kako je to HDZ ili bilo tko mogao spriječiti legalizaciju termina Bošnjak, na onom svemuslimanskom saboru? Kako ste to zamislili?

:smijeh :smijeh :smijeh :smijeh :smijeh

e jebi ga zriki zna isprosrat ali obrazložiti svoja sranja je malo teži zadatak.
cijela mu se priča smisleno svodi na budalaštine ovog tipa.

Vrh

PostPostano: 19 sij 2010, 14:22 

Oluje i istjerivanja Srba iz Hrvatske ne bi bilo bez Washingtownskog sporazuma.

Tako da je sudbina Hrvata BiH i Srba u Hrvatskoj itekako povezana. I poslije se vidjela povezanost sudbina.

Ja to čisto konstatiram kao činjenicu ne zato što je mene puno briga za srpske zastave i kola po Hrvatskoj.

Nije to samo kod nas.

Od svih na svijetu, mislim da bi RS najviše voljela da Srbija prizna Kosovo jer ovako im ne mogu dat punu podršku.

Moj dobri i predobri Junuze, postojala je samo jedna veza RSK-a i HB-a, a to je činjenica da je RSK bila sredstvo pritiska na RH da digne ruke od HB, dakle jedna vrst batine. Doduše sada je EU postala RSK, ako kontaš što želim reći. Uglavnom, ne trebaju nam dodatna sredstva pritiska na RH.

Vrh

PostPostano: 19 sij 2010, 14:37 

18 stranica žučne rasprave i prepucavanja. Nije lako doći do izražaja a mislim da bi se svak ko slobodno razmišlja trebao odrediti oko nekih stvari. Nemam namjeru biti odvjetnik nijednoj strani. Slažem se u nekim stvarima sa zrikavcem ali generalno gledano mislim da ima dobru namjeru ali loš pristup. I ne sviđa mi se njegovo blaćenje sudionika ovog foruma. Ko si ti zrikavac da nekom djeliš lekcije? Ako se već želiš uzdići "iznad prosjeka" glede naprednosti svojih ideja onda i ti za promjenu prihvati da postoje različita mišljenja od tvoga i da možda u nekim stvarima nisi u pravu kao što nisi i braniš svoje stavove i mišljenja koje je teško braniti ali to radiš iz inata jer ne želiš priznati da si zajebo stvar. Ja ne mislim da je najbolji način za odviknuti Hrvate Herceg-Bosne od očekivanja pomoći iz RH i natjerati ih da sami sebi pomognu tako što im treba ogaditi braću iz Hrvatske. Ja sam nekad poskok čitao svaki dan. Danas ga izbjegavam. A izbjegavam ga zato jer se u tekstovima vidi frustracija, kompleksi i prijezir. A kad čovjek postane frustriran onda gubi objektivnost. Bez obzira na to da li su do frustracije doveki opravdani razlozi ili ne. I dajte ljudi barem malo više tolerancije i manje vrijeđanja. Nema smisla. Pogotovo nema smisla potezati za uvredama ako su argumenti jaki sami po sebi.

Vrh

PostPostano: 19 sij 2010, 14:38 

Zriki je prodrmao malo, samo vidim sve je u redu, dosadašnja petnaestogodišnja taktika vodećih hrvatskih političara u BiH je odlična, dovela nas je u poziciju najnaprednijeg, najpoštenijeg, najbrojnijeg naroda u BiH i neraskidivu simbiozu s maticom.

Hm ne bi ni Lovrenović ovoliko zasrao...

Ako je on neprijatelj što su onda ovi "uspješni"?!

Vrh

PostPostano: 19 sij 2010, 14:40 

Zriki je prodrmao malo, samo vidim sve je u redu, dosadašnja petnaestogodišnja taktika vodećih hrvatskih političara u BiH je odlična, dovela nas je u poziciju najnaprednijeg, najpoštenijeg, najbrojnijeg naroda u BiH i neraskidivu simbiozu s maticom.

Hm ne bi ni Lovrenović ovoliko zasrao...

Ako je on neprijatelj što su onda ovi "uspješni"?!

Mi smo najžešće ovdje opleli po Čoviću i Ljubiću kao najvećim pičkicama, također i onim svinjoglavim Jurišićem. Sve je to žešći škart, samo se soko Čova malo počeo popravljat u zadnje vrijeme.

Jedino je za sada naša Ljilja Lovrić zaštićena vrsta.

Vrh

PostPostano: 19 sij 2010, 14:41 

hercegovac1981 je napisao/la:
18 stranica žučne rasprave i prepucavanja. Nije lako doći do izražaja a mislim da bi se svak ko slobodno razmišlja trebao odrediti oko nekih stvari. Nemam namjeru biti odvjetnik nijednoj strani. Slažem se u nekim stvarima sa zrikavcem ali generalno gledano mislim da ima dobru namjeru ali loš pristup. I ne sviđa mi se njegovo blaćenje sudionika ovog foruma. Ko si ti zrikavac da nekom djeliš lekcije? Ako se već želiš uzdići "iznad prosjeka" glede naprednosti svojih ideja onda i ti za promjenu prihvati da postoje različita mišljenja od tvoga i da možda u nekim stvarima nisi u pravu kao što nisi i braniš svoje stavove i mišljenja koje je teško braniti ali to radiš iz inata jer ne želiš priznati da si zajebo stvar. Ja ne mislim da je najbolji način za odviknuti Hrvate Herceg-Bosne od očekivanja pomoći iz RH i natjerati ih da sami sebi pomognu tako što im treba ogaditi braću iz Hrvatske. Ja sam nekad poskok čitao svaki dan. Danas ga izbjegavam. A izbjegavam ga zato jer se u tekstovima vidi frustracija, kompleksi i prijezir. A kad čovjek postane frustriran onda gubi objektivnost. Bez obzira na to da li su do frustracije doveki opravdani razlozi ili ne. I dajte ljudi barem malo više tolerancije i manje vrijeđanja. Nema smisla. Pogotovo nema smisla potezati za uvredama ako su argumenti jaki sami po sebi.

:palacgore1 samo bi promijenio da ja poskok ipak i dalje svaki dan čitam..

Vrh

PostPostano: 19 sij 2010, 14:44 

:palacgore2

Nešto je slabo ima u medijima, treba to pogurat, i prema Hrvatskoj...

Da ode tamo i kaže: - Braćo, što imate protiv mene.

Siguran sam da niko ne bi imao ništa... :zubati

Vrh

PostPostano: 19 sij 2010, 14:44 

Ma zriki je u potpunosti van ikakve samokritike.

Umišlja si da je prepametan i da sve konta , a konkretno znanje i činjenice koje su iza toga su u najmanju ruku manjkave.
Stavlja se u neku poziciju "vođe Trećeg" ili čega već i razumljivo on će naravno drugima diktirat šta i kako će bit u Trećem :D

Zbogom pameti ...

Prihvatljiv je jedino zbog istog cilja kojem se ide. Sve ostalo je van pameti. Dakle kao što je već rečeno do Trećeg ok , odonda samo preko nišana ...

Vrh

PostPostano: 19 sij 2010, 14:45 

:palacgore2

Nešto je slabo ima u medijima, treba to pogurat, i prema Hrvatskoj...

Da ode tamo i kaže: - Braćo, što imate protiv mene.

Siguran sam da niko ne bi imao ništa... :zubati

Ma Ljilja je avangarda, bez mrlje, ujediniteljica :palacgore1

Vrh

PostPostano: 19 sij 2010, 14:46 

Zriki, sastavi izbornu listu - stati ćemo iza tebe kao kandidata za Predsjedništvo

Vrh

PostPostano: 19 sij 2010, 15:12 

PCM je napisao/la:
Ma zriki je u potpunosti van ikakve samokritike.

Umišlja si da je prepametan i da sve konta , a konkretno znanje i činjenice koje su iza toga su u najmanju ruku manjkave.
Stavlja se u neku poziciju "vođe Trećeg" ili čega već i razumljivo on će naravno drugima diktirat šta i kako će bit u Trećem :D

Zbogom pameti ...

Prihvatljiv je jedino zbog istog cilja kojem se ide. Sve ostalo je van pameti. Dakle kao što je već rečeno do Trećeg ok , odonda samo preko nišana ...

što se prije takve nanišani, prije će se i do trećeg.
zrikijeva taktika samo naizgled može biti borba za treći.
ili. tek će kraj dati odgovor na pitanje tko želi uhvatiti kokoš a tko je tjera od sebe.
jer obadva trče za njom raširenih ruku i deru se.

Vrh

PostPostano: 19 sij 2010, 15:14 

Smatram da je Inkvizitor svima dao jako dobru poruku na koju način se treba reagirati na ovakva mišljenja i "revolucionarne pokrete".(Ignoriranje i ne pridavanje velike pažnje) Dovoljno je znati da ovaj portal i forum okuplja mnogostruko više Hrvata od Poskok-a i "Poskočkog pokreta" i prema tome sasvim je dovoljno ne opterećivati se previše sa njihovim načinom viđenja stvari.

Ideologija "Poskoka" i ideologija "Index-a" nema razlike, samo što djeluju na dva naizgled suprostavljena fronta, ali cilj im je jednak. Uspostaviti dominaciju na društvom i podmetati im svoje mišljenje kao jedino relevantno i ispravno, mišljenje koje u skladu sa djelovanjem vodi u "slobodu i boljitak".

Poskok je u svojim počecima u neku ruku razumno djelovao i bio omiljen među čitateljima zbog svog satiričnog pristupa BiH i RH zbilji. Ljudi su ih rado posjećivali da se ipak u ovom teškom razdoblju mogu nasmijati svakodnevici i pogledati je na jedan drugi način. Nažalost godinama je se mijenjao i pretvarao u ubojito oružje za kontrolu društva, podmetajući svoje viđenje stvari kao jedini izlaz za BiH Hrvate. Što je tim ljudima pomutilo umove nisam siguran, ali sam siguran da takav način djelovanja ne vodi ničemu dobrom.

Vrh

PostPostano: 19 sij 2010, 15:17 

Zrikavac, to što ti bulazniš je priča koju su neki pušili još prije 10 godina. Tako da ti ne otkrivaš nikakvu toplu vodu, kao što si to sam sebi umislio. Bilo je i "pametnijih" od tebe sa stavovima tipa "pokradeše nas hercegovci", na primjer. Gdje vode takve priče, oni s imalo mozga shvatili su nakon što ih prestali ćerat hormoni. Siguran sam da ćeš se i ti, s godinama, dozvat pameti.

U međuvremenu (dok pameti ne dođeš), pozdravljam tvoje jebavanje mame izdajničkom zagrebu. Pizda nikad ne treba bit i na uvredu treba odgovorit uvredom, pa onda još nogom u jaja. Samo ti deri, mi ostali ćemo se ispričavat onima koji se nađu neopravdano na meti tvog pravedničkog bijesa. Ti radi svoj posao, a naći će se valjda neko tko će do Trećeg malo mudrije.

Vrh

PostPostano: 19 sij 2010, 15:31 

Tili ili ne, nakon ovih izbora u Hrvatskoj
Hrvati BiH moraju sami za sve se izborit!

nece Jospiovic bit niti malo bolji od Mesica
al njegova pobida dosta govori o onima koi iza njega stoje!
Sama njegova kandidatura govori kolko su oni samouvireni
i kolko su sigurni u ono sto su do sada uradili!
Sve je u Hrvatskoj vraceno na 1989. godinu!

Valjda smo i mi nesto iz svega naucili!
Kao, s kakvom zviri imamo posla!

Vrh

PostPostano: 19 sij 2010, 15:41 

Dr.Vito Dugonoga je napisao/la:

Tili ili ne, nakon ovih izbora u Hrvatskoj
Hrvati BiH moraju sami za sve se izborit!

nece Jospiovic bit niti malo bolji od Mesica
al njegova pobida dosta govori o onima koi iza njega stoje!
Sama njegova kandidatura govori kolko su oni samouvireni
i kolko su sigurni u ono sto su do sada uradili!
Sve je u Hrvatskoj vraceno na 1989. godinu!

Valjda smo i mi nesto iz svega naucili!
Kao, s kakvom zviri imamo posla!

Kroz našu povijest-zar je bilo drugačije?Tko je nosio naš križ osim nas samih i dragog Boga?

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 496 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Mostarski Gavran, pakovic, Robbie MO i 43 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: