|
|
Stranica: 7/30.
|
[ 747 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 30 stu 2012, 14:07 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Ljudi ozbiljno, jel' vi ovde razlikujete nastup emt, seherezade, Nebule...? Sve neki liberali levičari, a potpuno zaslepljeni i ekstremni. Mada Nebula ponekad ima momente... Mislim da Nebula nije u toj kategoriji... ima svoje misljenje, koje se nekad menja, ali je njegovo... Ove dve su klasicna ispiracina mozga, na stranu sad bezobrazluk i cinizam...ali tu ne postoji politicki stav, to je gomila nabiflanih fraza koje kad malo potkopas, dobijes siromastvo svetonazora, jamu politicke misli... Zato se sve ubrzo pretvori u besmisleni chat, tu nema nekog iole ozbiljnijeg razgovora...na kraju dobijes hrpu smajlija koji neubedljivo sakrivaju o kakvim se analfabetama radi... To sto su zene, jos daje mizerniji izgled...
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 30 stu 2012, 14:08 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Jagnje, zašto mene nisi spomenuo? Žalim, nemaš taj superiorno-velikosarajevsko-wannabeliberalnototalitarnovelikobošnjački pristup. A opet nisu ni u ovoj islamsko/islamskoNDH grupi. Moraš više da se potrudiš ako hoćeš da se odrekneš individualnosti. Mada rekoh, i Nebula ima momente. Zadar1993 je napisao/la: Je, emt, nebula su mila majka za šehu. A onda smo mi zatucani desničari.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 30 stu 2012, 14:10 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Je, emt, nebula su mila majka za šehu. A onda smo mi zatucani desničari. Mi smo liberalni nacionalisti po definiciji, sumnjam doduše da naši mili sarajstanski ljevičari znaju značenje istog.
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
seherzada
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 30 stu 2012, 14:13 |
|
|
Bobovac je napisao/la: seherzada je napisao/la: Eto vidis, to je psihologija vas desnicara - ne mozete funkcionirati bez vasi i nasi.
No mi ljevicari ne spadamo u tu kategoriju - za nas su Franjo, Alija, Slobodan vasi, a neki drugi su nasi.
Pa nije valjda da Alija nije tvoj? Srami se... Odakle ti ideja da sam ja desničar, ili da su ovdje većinom desničari? Ovdje su većinom oni koji su neka hrvatska verzija srba dodikovaca i muslimanskih Komšićevaca, dakle neki lijevi nacionalizam, toliko čest u svijetu. Znam ti si daleko i od toga, ti si uzvišena i gorda a mi bijedni i mali. Ali koliko god to bilo točno Alija je ipak tvoj jer kad je bio rat nisi išla tamo gdje je vladao Rašo ili Slobo već Ali efendy i nijedna brojka tvojih poznanika i prijatelja Hrvata ili Srba te ne može učiniti boljom od nas kakvi god da smo. Pa nije tu vladao samo Alija, vec i Divjak, Vikic, Jurisic, Komsic, itd itd Nisu rusene crkve, i drugi vjerski objekti, kao sto je to cinjeno u nekim drugim podrucjima BiH. A glede Alije i nekih njegovih prenosa, slobodno si ga mozes uzet i vodit sebi kuci, sto se mene tice. Nacionalizam i ljevica je paradox. Ne znaci da ako nacionalizam, desnicarstvo, nasminkas rijecima "ja sam ljevicar", da ti to ustvari i jesi. Pokusaj sminkanja desnog lijevim, ustvari zorno pokazuje koliko desnica jest odvratna kad je u pitanju odnos prema covjeku, humanizmu, itd.
_________________ Robbie = Grand Pinocchio! Bumbar = Vojnik Svejk! Nasa Kvacica = Homer Simpson!
|
|
Vrh |
|
|
SDB
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 30 stu 2012, 14:14 |
|
Pridružen/a: 24 vel 2012, 13:46 Postovi: 6569 Lokacija: kašeta brokava
|
Zadar1993 je napisao/la: Džabe ova američka i europska politika "pozitivne diskriminacije" kada nikakvim obrazovanjem IQu ne možeš podići.
Baš čitam neke prijave za slične programe u bijelom svijetu koje financiraju svjetski dobročinitelji i zaklade. Tu ti je poanta skužiti 7-8 fraza koje se vrte (otvoreno društvo, slobodno tržište, manjinska prava, od ideoloških; networking, influence policy-making, da pokažeš da će od tebe imati koristi na terenu) i to je to. Ima i kompjuterskih programa koji to mogu izvesti, uz minimalnu participaciju kandidata/kandidatkinje.
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 30 stu 2012, 14:20 |
|
|
SDB je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Džabe ova američka i europska politika "pozitivne diskriminacije" kada nikakvim obrazovanjem IQu ne možeš podići.
Baš čitam neke prijave za slične programe u bijelom svijetu koje financiraju svjetski dobročinitelji i zaklade. Tu ti je poanta skužiti 7-8 fraza koje se vrte (otvoreno društvo, slobodno tržište, manjinska prava, od ideoloških; networking, influence policy-making, da pokažeš da će od tebe imati koristi na terenu) i to je to. Ima i kompjuterskih programa koji to mogu izvesti, uz minimalnu participaciju kandidata/kandidatkinje. Točno mili dobročinitelji tipa Soros itd... da ne idemo u detalje jel , a što se tiče programa imao sam priliku jednom zapravo i raditi s takvim programom, korisna stvarčica, bar u turizmu, a na Šehinom primjeru vidimo i u politici . Inače jedino što je meni ogavno ovdje je ta pozitivna diskriminacija koja je likovima poput Šehe omogućila da dobiju diplomu. I onda se ljudi čude zašto Amerika propada .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 30 stu 2012, 14:21 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25569 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Lebowski je napisao/la: Jagnje, zašto mene nisi spomenuo? Gdje ćeš sebe porediti sa njima? Ti si malo viša stepenica evolucije.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
SDB
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 30 stu 2012, 14:25 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: SDB je napisao/la: Baš čitam neke prijave za slične programe u bijelom svijetu koje financiraju svjetski dobročinitelji i zaklade. Tu ti je poanta skužiti 7-8 fraza koje se vrte (otvoreno društvo, slobodno tržište, manjinska prava, od ideoloških; networking, influence policy-making, da pokažeš da će od tebe imati koristi na terenu) i to je to. Ima i kompjuterskih programa koji to mogu izvesti, uz minimalnu participaciju kandidata/kandidatkinje. Točno mili dobročinitelji tipa Soros itd... da ne idemo u detalje jel , a što se tiče programa imao sam priliku jednom zapravo i raditi s takvim programom, korisna stvarčica, bar u turizmu, a na Šehinom primjeru vidimo i u politici . Inače jedino što je meni ogavno ovdje je ta pozitivna diskriminacija koja je likovima poput Šehe omogućila da dobiju diplomu. I onda se ljudi čude zašto Amerika propada . Moram Vas ispraviti u jednoj stvari. Naime, kad se prijavljuju, mora se napisati motivacijsko pismo (ili više njih) iz kojega mora jasno proizlaziti da će se vratiti u region i tamo dejstvovati onako kako se očekuje. Za neke stipendije je to čak i uvjet. Nisu Američani budale, ne puštaju oni takve k sebi više nego što je potrebno, što pokazuje i ovo sviranje k...u po regionalnim forumima.
|
|
Vrh |
|
|
seherzada
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 30 stu 2012, 14:25 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: seherzada je napisao/la: Pa naravski da su ljevicari uzvisena rasa - zato sto stuju covjeka. To se zove humanizam.
Vi desnicari stujete narod/kolektiv - a tu nema suosjecanja za potrebe nekog obicnog nemocnog covjeka.
Joooooj pameti, jebeš Ameriku i Njemačku koja te školovala, pravi si primjer koju štetu napravi tzv. "pozitivna diskriminacija" seherezada je napisao/la: Npr. lako je tebi tudjim gloginje mlatit i govorit Anti iz Varesa ili Sarajeva da nije dobar iliti da je mlak Hrvat. Jer nece tebe glava zabolit od huskanja na drugog i drugacijeg, vec Antu.
Preseli se u Vares i Sarajevo, ili npr. u Derventu i Banjaluku - i onda budi desnicar. Tad bih rekla svaka cast - a ovako mogu rec samo d minijatura. O čemu ti laprdaš? Vidim ja da nemaš pojma niti značenje riječi desničar, ergo ne možeš znati ni značenje riječi ljevičar. Džabe ova američka i europska politika "pozitivne diskriminacije" kada nikakvim obrazovanjem IQu ne možeš podići. Pa preseli se u neki gradic gdje zivi Ante medj. Bosnjacima ili Srbima - nije valjda da se ne suosjecas sa Antom, ipak je on pripadnik kolektiva Hrvati... Lako je Antinim gloginje mlatit - daj pokazi nam ti svojim licnim primjerom kako se brani hrvatstvo tamo gdje je nejako. Desnicari, pih... bezmudashi!
_________________ Robbie = Grand Pinocchio! Bumbar = Vojnik Svejk! Nasa Kvacica = Homer Simpson!
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Mi smo liberalni nacionalisti po definiciji, sumnjam doduše da naši mili sarajstanski ljevičari znaju značenje istog. Zapravo su oni dobre NVO škole izučili. Prodaju istu priču i idu ka istim ciljevima kao i ova totalitarnoislamska ekipa, samo je sve zapakovano u neke evropsko/američke fraze. Tipa, kad Sovjeti razhebu Avganistan, onda je to osvajački rat totalitarne zločinačke države protiv mirnog slobodoljubivog stanovništva. Kad Ameri rashebu Avganistan, onda je to borba za demokratiju i slobodu protiv mračnih, zaostalih islamskih ekstremista koji prete svetskom miru. Ono, nećemo mi unitarnu Bosnu zato što bi da Islam i Bošnjaci vladaju, već zato što je fašistički da se narodi dele. Svi treba da živimo zajedno i imamo ista prava. E sad što je Bošnjaka najviše pa mogu skoro samostalno o svemu da odlučuju, Bože moj... Uostalom, četnici i ustaše su genocid vršili nad jadnim gradžanima pa je to fer. U RS ne može tako, i tu treba posebna prava da imaju Bošnjaci. (jer ih nije najviše) Poštujemo verska osećanja i osuđujemo rušenje verskih objekata (što su naravno bili izolovani incidenti), ali taj krst treba srušiti zato što to nije verski objekat. A pošto smo mi eks-muslimani, a sada liberalni ateisti gradžani, jako se dobro razumemo u hrišćansku versku arhitekturu i simboliku.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 30 stu 2012, 14:28 |
|
|
SDB je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Točno mili dobročinitelji tipa Soros itd... da ne idemo u detalje jel , a što se tiče programa imao sam priliku jednom zapravo i raditi s takvim programom, korisna stvarčica, bar u turizmu, a na Šehinom primjeru vidimo i u politici . Inače jedino što je meni ogavno ovdje je ta pozitivna diskriminacija koja je likovima poput Šehe omogućila da dobiju diplomu. I onda se ljudi čude zašto Amerika propada . Moram Vas ispraviti u jednoj stvari. Naime, kad se prijavljuju, mora se napisati motivacijsko pismo (ili više njih) iz kojega mora jasno proizlaziti da će se vratiti u region i tamo dejstvovati onako kako se očekuje. Za neke stipendije je to čak i uvjet. Nisu Američani budale, ne puštaju oni takve k sebi više nego što je potrebno, što pokazuje i ovo sviranje k...u po regionalnim forumima. Zahvaljujem na ispravci. Ima logike u tome, Američani drugim narodima jamu kopaju tako. Ima i razlog zašto su oni još uvijek Top iako im moć opada . Zanimljivo kako je pravilno dozirano, ima ih i na hrvatskoj i na muslimanskoj, a na susjednom forumu i na srpskoj strani . Vrlo impresivno. Još je impresivnije kako to neki tipovi konstantno puše te fore o školovanju .
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 30 stu 2012, 14:28 |
|
|
Ako izuzmemo Leba koji se uglavnom zajebava, i cirkuzante tipa kovacha i bosnje... kako se bar igrom slucaja ne pojavi bar jedan Bosnjak koji je zreo za ozbiljnu debatu...ne moramo ni oko cega da se slozimo, ali da vidis bar obrise inteligencije, da covek razmislja svojom glavom...
Dal je to posledica rata i propagande koja im se usadjuje svakodnevno, dal uopste postoje takvi ljudi... ne znam, ima onih korektnih ljudi koje se ne mesaju u politiku, al ovi sto misle da imaju sta o tome da kazu... dno, mora jako nisko da se spusti diskusija da uopste moze nesto da se razgovara...
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 30 stu 2012, 14:33 |
|
|
seherzada je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Joooooj pameti, jebeš Ameriku i Njemačku koja te školovala, pravi si primjer koju štetu napravi tzv. "pozitivna diskriminacija" O čemu ti laprdaš? Vidim ja da nemaš pojma niti značenje riječi desničar, ergo ne možeš znati ni značenje riječi ljevičar. Džabe ova američka i europska politika "pozitivne diskriminacije" kada nikakvim obrazovanjem IQu ne možeš podići. Pa preseli se u neki gradic gdje zivi Ante medj. Bosnjacima ili Srbima - nije valjda da se ne suosjecas sa Antom, ipak je on pripadnik kolektiva Hrvati... Lako je Antinim gloginje mlatit - daj pokazi nam ti svojim licnim primjerom kako se brani hrvatstvo tamo gdje je nejako. Desnicari, pih... bezmudashi! Kao što rekoh, razumiješ se u političke podjele ko Mara u krivi *** kako bi rekao jedan forumaš . Inače da ne znam kako je braniti svoje hrvatstvo na prostorima gdje i nisi većina ne bih laprdao baš o tome. Ti svoje nacional-socjalističke fore maskirane u multikulti Saraj-raju prodaj nekom drugom, po mogućnosti kako Jagnje kaže nekim mlatimudanima iz NVOa koji su kao i ti dobili sisu strane zemlje s vrlo jasnom računicom zemlje koja je dala sisu. Frankfurtska škola je možda zajebala dio američke sociologije ali koliko jebe u mozak ekipu sa Balkana to joj se i može oprostiti. Pokojni Bernays bi bio ponosan.
|
|
Vrh |
|
|
SDB
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 30 stu 2012, 14:34 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: SDB je napisao/la: Moram Vas ispraviti u jednoj stvari. Naime, kad se prijavljuju, mora se napisati motivacijsko pismo (ili više njih) iz kojega mora jasno proizlaziti da će se vratiti u region i tamo dejstvovati onako kako se očekuje. Za neke stipendije je to čak i uvjet. Nisu Američani budale, ne puštaju oni takve k sebi više nego što je potrebno, što pokazuje i ovo sviranje k...u po regionalnim forumima. Zahvaljujem na ispravci. Ima logike u tome, Američani drugim narodima jamu kopaju tako. Ima i razlog zašto su oni još uvijek Top iako im moć opada . Zanimljivo kako je pravilno dozirano, ima ih i na hrvatskoj i na muslimanskoj, a na susjednom forumu i na srpskoj strani . Vrlo impresivno. Još je impresivnije kako to neki tipovi konstantno puše te fore o školovanju . Kompleksi shine, kompleksi. No, stvarno moram priznati da kadrovska politika dobročinitelja pokazuje velike manjkavosti. Evo, po Hrvatskoj su 12 godina ordinirali uz punu potporu vlasti i na kraju 100 000 ljudi na Trgu, a 96% misli da su generali nevini. Džaba krečenje u najgorem obliku. Da ne govorimo o ekstremima prisutnim na ovom forumu, koji će na kraju postići to da i oni najumjereniji među Hrvatima postanu Zajedničari. Ispunjava me toplinom oko srca kad vidim da ima i gorih od nas što se selekcije tiče.
|
|
Vrh |
|
|
seherzada
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 30 stu 2012, 14:36 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: seherzada je napisao/la: Nemam ja nic protiv toga sto Srbi cetnicke provenijencije nikada nece prihvatiti najvise svjetske sudske institucije. Samo njih glava moze zabolit od toga, a to je pozeljno. Nemam ni ja nič protiv toga što Bošnje talibanske provenijencije misle da će ih NATO sudovi štititi još barem milijun godina jer samo njih može glava zaboliti od tolike ufuranosti u ljubav velikog NATO zaštitnika, a to je poželjno seherzada je napisao/la: Znam ja da je vama iz Banjaluke potrebita izgradnja krsta na Zlatistu, zbog politcko-tenzionog stanja stvari. No, ovi nasi Srbi iz istocnog Sarajeva su ipak malo oprezniji - jednom ste ih nahuskali '92., pa ste ih izdali '95/'96.. - tako da ne smekaju oni nesto puno "srpsku stvar" koju vi prizeljkujete. Od njih je i potekla inicijativa, gospođice Šeherzada Poslije milijun godina, potomci danasnjih Srba, ce govorit albanski... A-a, incijativa je potekla iz centrale. Ne smekaju nesto centralu istocno-sarajski Srbi.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 30 stu 2012, 14:36 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Mi smo liberalni nacionalisti po definiciji, sumnjam doduše da naši mili sarajstanski ljevičari znaju značenje istog. Zapravo su oni dobre NVO škole izučili. Prodaju istu priču i idu ka istim ciljevima kao i ova totalitarnoislamska ekipa, samo je sve zapakovano u neke evropsko/američke fraze. Tipa, kad Sovjeti razhebu Avganistan, onda je to osvajački rat totalitarne zločinačke države protiv mirnog slobodoljubivog stanovništva. Kad Ameri rashebu Avganistan, onda je to borba za demokratiju i slobodu protiv mračnih, zaostalih islamskih ekstremista koji prete svetskom miru. Ono, nećemo mi unitarnu Bosnu zato što bi da Islam i Bošnjaci vladaju, već zato što je fašistički da se narodi dele. Svi treba da živimo zajedno i imamo ista prava. E sad što je Bošnjaka najviše pa mogu skoro samostalno o svemu da odlučuju, Bože moj... Uostalom, četnici i ustaše su genocid vršili nad jadnim gradžanima pa je to fer. U RS ne može tako, i tu treba posebna prava da imaju Bošnjaci. (jer ih nije najviše) Poštujemo verska osećanja i osuđujemo rušenje verskih objekata (što su naravno bili izolovani incidenti), ali taj krst treba srušiti zato što to nije verski objekat. A pošto smo mi eks-muslimani, a sada liberalni ateisti gradžani, jako se dobro razumemo u hrišćansku versku arhitekturu i simboliku. Apsolutno se slažem, to je i cijela priča oko Šehe i njoj sličnih trolera koji imaju zadatak uvijek držati tenzije u ovoj zemlji. Problem je što su se i njihovi mentori proračunali pa su dopustili našim domaćim mlatimudanima da se previše zaigraju tako da je sve prevršilo jednu razumsku mjeru te mi danas možemo slobodno reči da ova zemlja ide ka dezintegraciji. Da vidiš jagnje kako će se ovi likovi ušutkati u narednim mjesecima kada im mentori shvate da su prevršili mjeru.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 30 stu 2012, 14:39 |
|
|
SDB je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Zahvaljujem na ispravci. Ima logike u tome, Američani drugim narodima jamu kopaju tako. Ima i razlog zašto su oni još uvijek Top iako im moć opada . Zanimljivo kako je pravilno dozirano, ima ih i na hrvatskoj i na muslimanskoj, a na susjednom forumu i na srpskoj strani . Vrlo impresivno. Još je impresivnije kako to neki tipovi konstantno puše te fore o školovanju . Kompleksi shine, kompleksi. No, stvarno moram priznati da kadrovska politika dobročinitelja pokazuje velike manjkavosti. Evo, po Hrvatskoj su 12 godina ordinirali uz punu potporu vlasti i na kraju 100 000 ljudi na Trgu, a 96% misli da su generali nevini. Džaba krečenje u najgorem obliku. Da ne govorimo o ekstremima prisutnim na ovom forumu, koji će na kraju postići to da i oni najumjereniji među Hrvatima postanu Zajedničari. Ispunjava me toplinom oko srca kad vidim da ima i gorih od nas što se selekcije tiče. Zajednica raste iz dana u dan kao backfire effect idiotima koji misle da mogu krečiti Hrvate na način koji kreče nama susjedne narode. Podcijenili su našu pravnu i političku kulturu . Bila bi najveća greška sada im zabraniti daljnje krečenje među Hrvatima , kako njima, tako i nekima na forumu . Zato kod naših susjeda i federalnih partnera priča prolazi sve u šesnaest evo tu nam je i Šeha kao živa manifestacija toga .
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 30 stu 2012, 14:40 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25569 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
seherzada je napisao/la:
Pa nije tu vladao samo Alija, vec i Divjak, Vikic, Jurisic, Komsic, itd itd Nisu rusene crkve, i drugi vjerski objekti, kao sto je to cinjeno u nekim drugim podrucjima BiH. A glede Alije i nekih njegovih prenosa, slobodno si ga mozes uzet i vodit sebi kuci, sto se mene tice.
Je baš su ti vladali razni Divjaci i Komšići, ma daj moj-ne. Još samo spomeni i Šućura. Crkve nisu rušene, zato jer je bi bilo "malo nezgodno" da to strani novinari snimaju. Zato je svugdje tamo gdje je prošla muslimanska vojska, a gdje nije kamera bilo, malo koja crkva ostajala, kako pravoslavna tako i rimokatolička. Citat: Nacionalizam i ljevica je paradox. Ne znaci da ako nacionalizam, desnicarstvo, nasminkas rijecima "ja sam ljevicar", da ti to ustvari i jesi. Pokusaj sminkanja desnog lijevim, ustvari zorno pokazuje koliko desnica jest odvratna kad je u pitanju odnos prema covjeku, humanizmu, itd.
Ti desničarstvo gledaš kroz prizmu nekog ekstremnog desničarstva, kao neki KKK koji hvata crnce da ih vješa. To je pogrešno isto kao ljevicu promatrati kroz Crvene Kmere. I ljevica i desnica podjednako obilježavaju svako društvo i imaju ulogu u njemu i svako prenaglašavanje jednog a nipodaštavanje drugog vodi ozbiljnim poremećajima u njemu. U složenim društvenopolitičkim odnosima, pogotovu u složenijim razdobljima svaka kombinacija je moguća. Recimo, postojala je Jugoslavija, socijalistička zemlja pod vlašću saveza komunista. Ona je iako lijeva bila itekako nacionalna u odnosu ka drugim državama, Italiji ili Albaniji npr. Imamo danas snage u BiH koje se deklariraju kao lijeve a istodobno snažno promoviraju to neko Bosanstvo, ili Bosanstvo i Hercegovstvo, što nije ništa drugo nego jedan očit vid nacionalizma.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 30 stu 2012, 14:40 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Ako izuzmemo Leba koji se uglavnom zajebava, i cirkuzante tipa kovacha i bosnje... kako se bar igrom slucaja ne pojavi bar jedan Bosnjak koji je zreo za ozbiljnu debatu...ne moramo ni oko cega da se slozimo, ali da vidis bar obrise inteligencije, da covek razmislja svojom glavom...
Dal je to posledica rata i propagande koja im se usadjuje svakodnevno, dal uopste postoje takvi ljudi... ne znam, ima onih korektnih ljudi koje se ne mesaju u politiku, al ovi sto misle da imaju sta o tome da kazu... dno, mora jako nisko da se spusti diskusija da uopste moze nesto da se razgovara... Ima, kako nema, samo što ne dolaze na fašističke forume. Evo na primer @zavrzlama, @bosnolog, @skijaš.....
|
|
Vrh |
|
|
Kovach
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 30 stu 2012, 14:41 |
|
Pridružen/a: 10 lis 2012, 10:36 Postovi: 608 Lokacija: Bošnjački institut
|
[quote="DzoniBG"]Ako izuzmemo Leba koji se uglavnom zajebava, i cirkuzante tipa kovacha i bosnje... kako se bar igrom slucaja ne pojavi bar jedan Bosnjak koji je zreo za ozbiljnu debatu...ne moramo ni oko cega da se slozimo, ali da vidis bar obrise inteligencije, da covek razmislja svojom glavom... Dal je to posledica rata i propagande koja im se usadjuje svakodnevno, dal uopste postoje takvi ljudi... ne znam, ima onih korektnih ljudi koje se ne mesaju u politiku, al ovi sto misle da imaju sta o tome da kazu... dno, mora jako nisko da se spusti diskusija da uopste moze nesto da se razgovara...[/q Ja cirkuzant? Po čemu to, keve ti? Ma goni se u mp3, nemaš osnovu za takvo etiketiranje, zbog proste činjenice što nisi nikada samnom ni razmijenio rijeć. Šta bi trebao po tvome? Klimati svakojakim baljezgarijama Cehe, utemeljenim na sci-fiom i ostati ravnodušan na vrijedanje BBC-a i raznoraznih pičopaćenika?!
_________________ ˝Ovdje leži div, hb.org-in stid i sram, što bijaše kriv, jer bijaše Bošnjak"
|
|
Vrh |
|
|
seherzada
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 30 stu 2012, 14:41 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Ako izuzmemo Leba koji se uglavnom zajebava, i cirkuzante tipa kovacha i bosnje... kako se bar igrom slucaja ne pojavi bar jedan Bosnjak koji je zreo za ozbiljnu debatu...ne moramo ni oko cega da se slozimo, ali da vidis bar obrise inteligencije, da covek razmislja svojom glavom...
Dal je to posledica rata i propagande koja im se usadjuje svakodnevno, dal uopste postoje takvi ljudi... ne znam, ima onih korektnih ljudi koje se ne mesaju u politiku, al ovi sto misle da imaju sta o tome da kazu... dno, mora jako nisko da se spusti diskusija da uopste moze nesto da se razgovara... Sve bi bilo tacno to sto ti govoris, da je npr. osudjen Gotovina, Haradinaj, Oric, Ganic itd itd. Ovako, pak, sve to sto si rekao za mene vrijedi za tebe - ili je mozda u pitanju bjelosvetska ujdurma Amerikanaca, Engleza, Njemaca,... Hrvata, Bosnjaka, Albanaca... protiv najpametnijih, najljepsih, naj naj naj Srba? Eto vidis kako ispadas smijesan!
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 30 stu 2012, 14:43 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 30 stu 2012, 14:44 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Da vidiš jagnje kako će se ovi likovi ušutkati u narednim mjesecima kada im mentori shvate da su prevršili mjeru. Deo mentora ne da je shvatio da je prevršio meru, nego je promenio stranu, delimično ili potpuno. Točno. I sada će ići sve u smjeru u kojemu se ovi krkani proizašli iz ideje pozitivne diskriminacije nisu nadali ni u najgoroj mori.
|
|
Vrh |
|
|
SDB
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 30 stu 2012, 14:46 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: SDB je napisao/la: Kompleksi shine, kompleksi. No, stvarno moram priznati da kadrovska politika dobročinitelja pokazuje velike manjkavosti. Evo, po Hrvatskoj su 12 godina ordinirali uz punu potporu vlasti i na kraju 100 000 ljudi na Trgu, a 96% misli da su generali nevini. Džaba krečenje u najgorem obliku. Da ne govorimo o ekstremima prisutnim na ovom forumu, koji će na kraju postići to da i oni najumjereniji među Hrvatima postanu Zajedničari. Ispunjava me toplinom oko srca kad vidim da ima i gorih od nas što se selekcije tiče. Zajednica raste iz dana u dan kao backfire effect idiotima koji misle da mogu krečiti Hrvate na način koji kreče nama susjedne narode. Podcijenili su našu pravnu i političku kulturu . Bila bi najveća greška sada im zabraniti daljnje krečenje među Hrvatima , kako njima, tako i nekima na forumu . Zato kod naših susjeda i federalnih partnera priča prolazi sve u šesnaest evo tu nam je i Šeha kao živa manifestacija toga . Mislim da ipak Muslimani tu prednjače. Ok, imaju zaleđe zna se čije, ali imaju i Albanci, a kod njih mi je dojam da su puno više realpolitički nastrojeni. Ovi u BiH, pak, izgleda da sami vjeruju u to što pričaju (jer nitko tko priča samo za pare ne bi ovako kontraproduktivno lupao ovdje). Još će postići da vasceli forum opet zavoli Nikolu, nakon opasno narušenih odnosa zbog nedavnijeh pravorijeka.
|
|
Vrh |
|
|
seherzada
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 30 stu 2012, 14:47 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: seherzada je napisao/la: Pa preseli se u neki gradic gdje zivi Ante medj. Bosnjacima ili Srbima - nije valjda da se ne suosjecas sa Antom, ipak je on pripadnik kolektiva Hrvati... Lako je Antinim gloginje mlatit - daj pokazi nam ti svojim licnim primjerom kako se brani hrvatstvo tamo gdje je nejako. Desnicari, pih... bezmudashi! Kao što rekoh, razumiješ se u političke podjele ko Mara u krivi *** kako bi rekao jedan forumaš . Inače da ne znam kako je braniti svoje hrvatstvo na prostorima gdje i nisi većina ne bih laprdao baš o tome. Ti svoje nacional-socjalističke fore maskirane u multikulti Saraj-raju prodaj nekom drugom, po mogućnosti kako Jagnje kaže nekim mlatimudanima iz NVOa koji su kao i ti dobili sisu strane zemlje s vrlo jasnom računicom zemlje koja je dala sisu. Frankfurtska škola je možda zajebala dio američke sociologije ali koliko jebe u mozak ekipu sa Balkana to joj se i može oprostiti. Pokojni Bernays bi bio ponosan. Isprazno trkeljanje... Pokazi na djelima kako se brani hrvatstvo, tamo gdje po tebi najugrozenije. Ili si u fazonu "ajd Mate idi mlati se sa Mujom, s Mitrom, a ja cu te poizdalje bodrit"?
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|