|
|
Stranica: 13/30.
|
[ 747 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
NoviSeer
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 30 stu 2012, 21:49 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 16:52 Postovi: 2746 Lokacija: Žepačko-bobovačka županija
|
mario_cro je napisao/la: seherzada je napisao/la: Pa kao sto sam rekla, zajednicki bosanskohercegovacki identitet ne postoji, osim u tragovima, u smislu zajednickih vrijednosti koje imaju podrsku i bosnjackog, hrvatskog, srpskog korpusa kao najmnogobrojnijih u BiHi. Životna je nepravda što DJ Krmak nije postao planetarno popularan prije PSYa
_________________ Herceg-Bosno brdovita, zemljo mila plemenita, sva prkosna i od pjesme osvojit te nitko ne smije.
ivica je napisao/la: Tuđman je za muslimane učinio više i od alije...
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 30 stu 2012, 21:52 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
Lebowski je napisao/la: Nisam im'o pojma da je Šeherzada 'vako dobra! Sta je. Jesi li se to uzbudio?
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 30 stu 2012, 21:56 |
|
|
I opet mi ne odgovori, Seherezada... Po cemu je to Komsic poznat? Cim je on zasluzio toliku potporu biraca da u drugom krugu opet bude izabran s jos vise glasova? Ti si ga usporedjivala s Obamom, pa bas me zanima.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
seherzada
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 30 stu 2012, 22:00 |
|
|
Aztec je napisao/la: seherzada je napisao/la: Cekam tebe da se ti izjasnis kao Bosanac, pa cu onda i ja - da ne bi bilo protumaceno kako ti namecem bosanski identitet i unitarizam.
Nemas ti mene sta cekati, jer ja sam se uvijek izjasnjavao kao Hrvat, i tako cu i ciniti do kraja zivota. Nema veze nikakvo nametanje. Pitam te jer opravdavas Komsicev izbor, aktuelnog clana Predsjednistva iz reda hrvatskog naroda da se izjasni Bosancem i Hercegovcem. Dalje, ja niti glasam, niti volim Komsica. Ja isto tako nisam za zajednicki identitet, ja se ne slazem ni s jednim stavom Z. Komsica. Uostalom, ne samo stavom njegovim politickim, nego se ne mogu slagati s nekim ko je ociti manipulator i lazljivac. Dakle, pusti ti mene. Ali sto se ti ne izjasnis kao Bosanka i Hercegovka, kad vec tako zdusno zagovaras tu politiku, i Zeljka K.? Dakle, Zeljko Komsic kad je ugurati guzicu na neku funkciju, i s njome dodatno nastojati kako sto vise dekonsituirati Hrvate, onda je Hrvat. Ali, kad je popis, onda je Bosanac i Hercegovac (ne Hrvat), koje, gle cuda, brane Bosnjaci, ali se oni nece izjasniti kao Zelja K.. Licemjerje na kvadrat Seherezado. Da li je to sto si ti u toj stranci (a najvjerovatnije je), ili nesto drugo.... Pa onda nema sta da kritiziras sehu ili Bosnjake za politicke probleme koje ti kao Hrvat extremne desne provenijencije imas, sam si kriv za to. Ja sam spremna s tEbom suradjivati, pomoci i tebi i sebi da nam bude bolje nego sto jest. Ali ako si ti zadrta mrcina koja misli da cu ja ugroziti sebe da bi tebi bilo lijepo, pa cuj, siroko ti polje... sadomazohiziraj se koliko hos', jest me briga! Zelja ima moju podrsku za treci kad god bi to htio, zato sto mislim da to ne bi ugrozilo mene. Ti nemas, zato sto mislim sto mislim da je tvoja politicka opcija ona kojoj je cilj u konacnici ugroziti mene, a sto sam prosudila na osnovi tvojih upisa ovdje.
_________________ Robbie = Grand Pinocchio! Bumbar = Vojnik Svejk! Nasa Kvacica = Homer Simpson!
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 30 stu 2012, 22:00 |
|
|
Aztec je napisao/la: Lebowski je napisao/la: Nisam im'o pojma da je Šeherzada 'vako dobra! Sta je. Jesi li se to uzbudio? Ne, nego nisam upoznat sa njenim radom na forumu ali sad mi je jasno zašto su je ovdje hvalili.
|
|
Vrh |
|
|
seherzada
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 30 stu 2012, 22:05 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Kazem ja...greota sto nisi bolje prosla na izborima...trebaju nam ovakve politicke velicine, samo ljudi to ne prepoznaju na vreme...
Al ne brini, tvoje vreme tek dolazi, sa Komsicem nebo je granica... Mi nismo nebeski narod, ko neki vodjeka prisutni. Vidis npr., mi smo multi-kulti i BiH je tu. Vi ste nebeski, i ode parce Srbije u Albaniju!
_________________ Robbie = Grand Pinocchio! Bumbar = Vojnik Svejk! Nasa Kvacica = Homer Simpson!
|
|
Vrh |
|
|
mario_cro
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 30 stu 2012, 22:06 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 13:01 Postovi: 3675 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
NoviSeer je napisao/la: Životna je nepravda što DJ Krmak nije postao planetarno popularan prije PSYa I agree with you bro !
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 30 stu 2012, 22:08 |
|
|
seherzada je napisao/la: Aztec je napisao/la: Nemas ti mene sta cekati, jer ja sam se uvijek izjasnjavao kao Hrvat, i tako cu i ciniti do kraja zivota. Nema veze nikakvo nametanje. Pitam te jer opravdavas Komsicev izbor, aktuelnog clana Predsjednistva iz reda hrvatskog naroda da se izjasni Bosancem i Hercegovcem. Dalje, ja niti glasam, niti volim Komsica. Ja isto tako nisam za zajednicki identitet, ja se ne slazem ni s jednim stavom Z. Komsica. Uostalom, ne samo stavom njegovim politickim, nego se ne mogu slagati s nekim ko je ociti manipulator i lazljivac. Dakle, pusti ti mene. Ali sto se ti ne izjasnis kao Bosanka i Hercegovka, kad vec tako zdusno zagovaras tu politiku, i Zeljka K.? Dakle, Zeljko Komsic kad je ugurati guzicu na neku funkciju, i s njome dodatno nastojati kako sto vise dekonsituirati Hrvate, onda je Hrvat. Ali, kad je popis, onda je Bosanac i Hercegovac (ne Hrvat), koje, gle cuda, brane Bosnjaci, ali se oni nece izjasniti kao Zelja K.. Licemjerje na kvadrat Seherezado. Da li je to sto si ti u toj stranci (a najvjerovatnije je), ili nesto drugo.... Pa onda nema sta da kritiziras sehu ili Bosnjake za politicke probleme koje ti kao Hrvat extremne desne provenijencije imas, sam si kriv za to. Ja sam spremna s tEbom suradjivati, pomoci i tebi i sebi da nam bude bolje nego sto jest. Ali ako si ti zadrta mrcina koja misli da cu ja ugroziti sebe da bi tebi bilo lijepo, pa cuj, siroko ti polje... sadomazohiziraj se koliko hos', jest me briga! Zelja ima moju podrsku za treci kad god bi to htio, zato sto mislim da to ne bi ugrozilo mene. Ti nemas, zato sto mislim sto mislim da je tvoja politicka opcija ona kojoj je cilj u konacnici ugroziti mene, a sto sam prosudila na osnovi tvojih upisa ovdje. Isuse koji spinovi. Besramno. Malo cu ja ovo poslije "protabiriti" (je se tako kaze? ) mada ne ocekuje bog zna koji napredak, a sad moram ici.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 30 stu 2012, 22:10 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Aztec je napisao/la: Sta je. Jesi li se to uzbudio?
Ne, nego nisam upoznat sa njenim radom na forumu ali sad mi je jasno zašto su je ovdje hvalili. Ko je hvalio? Ministar? A rad joj je cista desetka, ako cemo gledati po kolicini spina i izbjegavanja odgovora na iznimno jednostavna pitanja.
|
|
Vrh |
|
|
seherzada
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 30 stu 2012, 22:11 |
|
|
NoviSeer je napisao/la: Đe si Šerka, šta mai ba? Jesil razočarana u SDP i Lagumdžiju kojeg si branila svim svojim raspoloživim skromnim sredstvima? Koliko sad misliš smajlića mećat kad budeš "argumentirano" odgovarala na naše postove? Kako ocjenjuješ suzdržanost naše zajedničke domovine Be i Ha po pitanju Palestine? Jesi se ti to vratila zato što si poželjela nas prave probosanske patriote na ovom forumu? Dje si dje si. Ja sam razocarana u Lagumdziju jos dok vi niste ni znali da postoji. No SDP, ipak vise preferiram od SDA, HDZ, SDS, i ovi ostalih desnih varijacija - oni mi se gade. Cekam da Zriki i Skulka naprave SDP 1990.
|
|
Vrh |
|
|
seherzada
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 30 stu 2012, 22:16 |
|
|
Aztec je napisao/la: I opet mi ne odgovori, Seherezada... Po cemu je to Komsic poznat? Cim je on zasluzio toliku potporu biraca da u drugom krugu opet bude izabran s jos vise glasova? Ti si ga usporedjivala s Obamom, pa bas me zanima. Recimo, po ovom: https://www.youtube.com/watch?v=Fzm0hRc33KcDovoljno da ima moj glas, kao i glas ostalih 300.000 koji su glasali za njeg.
|
|
Vrh |
|
|
TG-B.B.B
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 30 stu 2012, 22:20 |
|
Pridružen/a: 18 kol 2009, 11:00 Postovi: 1708 Lokacija: ...................
|
Seherezada je tipicni izdanak sdp-ove političke škole, tj. mlacenje prazne slame, preljevanje iz supljeg u prazno, na konkretna pitanja odgovara zaobilazno, uzduzno i poprijeko sa nejasnim i nerazumljivim odgovorima na jasno postavljena pitanja
_________________ Cuius regio, eius religio
|
|
Vrh |
|
|
Bagulin
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 30 stu 2012, 22:21 |
|
Pridružen/a: 21 sij 2012, 13:18 Postovi: 1134 Lokacija: Res Publica Croatia - Unio Europaea
|
mostarski hum neka im bude putokaz ....
Privitak/ci: |
mostarski-nebokazi.jpg [ 102.51 KiB | Pogledano 2384 put/a. ]
|
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 30 stu 2012, 22:22 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24014 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Pa Zriki je i ljevičar. Kad na teheranskim meidjima ga prozovu ustašom, možeš se samo smijati tragikomediji.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
seherzada
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 30 stu 2012, 22:27 |
|
|
lider30 je napisao/la: Pa Zriki je i ljevičar. Kad na teheranskim meidjima ga prozovu ustašom, možeš se samo smijati tragikomediji. Za koga on glasa: za SDP ili NS ili ko vise plati?
|
|
Vrh |
|
|
seherzada
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 30 stu 2012, 22:30 |
|
|
TG-B.B.B je napisao/la: Seherezada je tipicni izdanak sdp-ove političke škole, tj. mlacenje prazne slame, preljevanje iz supljeg u prazno, na konkretna pitanja odgovara zaobilazno, uzduzno i poprijeko sa nejasnim i nerazumljivim odgovorima na jasno postavljena pitanja Pa jesam ti lijepo odgovorila? Glupo pitanje - daj neko da se zamislim...
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 30 stu 2012, 22:31 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24014 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
seherzada je napisao/la: lider30 je napisao/la: Pa Zriki je i ljevičar. Kad na teheranskim meidjima ga prozovu ustašom, možeš se samo smijati tragikomediji. Za koga on glasa: za SDP ili NS ili ko vise plati? Po čemu je majketi SDPBiH ljevičarska? Nerin Dizdar, Bahtijar, pola sa-x foruma im glasači, sve šovinjara do šovinjare i velikobošnjački nacionalisti. Dovoljno je vidjeti razmišljanje njihovih glasača A NS, kad su se oni borili protiv korporacija, interesa krupnog kapitala, za ravnomjerniju podjelu društvenog bogatstva? A mislim da nisi na neoosmanlijskim medijima nisi naučla razilku između ljevice i desnice.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 30 stu 2012, 22:31 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
seherzada
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 30 stu 2012, 22:35 |
|
|
lider30 je napisao/la: seherzada je napisao/la: Za koga on glasa: za SDP ili NS ili ko vise plati? Po čemu je majketi SDPBiH ljevičarska? Nerin Dizdar, Bahtijar, pola sa-x foruma im glasači, sve šovinjara do šovinjare i velikobošnjački nacionalisti. Dovoljno je vidjeti razmišljanje njihovih glasača A NS, kad su se oni borili protiv korporacija, interesa krupnog kapitala, za ravmomjerniju podjelu društvenog bogatstva? A mislim da nisi na neoosmanlijskim medijima nisi naučla razilku između ljeivce i desnice. Pa sta ja tu mogu kad nema Zrikijeve SDP HB Ovako sam prisiljena glasati za SDP i NS - obzirom da se tu nadje i poneki istinski socijaldemokrat. Pa necu valjda glasat za SDA, HDZ, i sl. extreme, vehabije, sandzose???
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 30 stu 2012, 22:38 |
|
|
seherzada je napisao/la: lider30 je napisao/la: Po čemu je majketi SDPBiH ljevičarska? Nerin Dizdar, Bahtijar, pola sa-x foruma im glasači, sve šovinjara do šovinjare i velikobošnjački nacionalisti. Dovoljno je vidjeti razmišljanje njihovih glasača A NS, kad su se oni borili protiv korporacija, interesa krupnog kapitala, za ravmomjerniju podjelu društvenog bogatstva? A mislim da nisi na neoosmanlijskim medijima nisi naučla razilku između ljeivce i desnice. Pa sta ja tu mogu kad nema Zrikijeve SDP HB Ovako sam prisiljena glasati za SDP i NS - obzirom da se tu nadje i poneki istinski socijaldemokrat. Pa necu valjda glasat za SDA, HDZ, i sl. extreme, vehabije, sandzose??? A ne možemo se pluralizirati jer nas politički gazite. Između vjerskog otovrenog velikobošnjačkog nacionalizma i sekularnog kamufliranog, ti biraš ove druge - opasnije.
|
|
Vrh |
|
|
seherzada
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 30 stu 2012, 22:48 |
|
|
lider30 je napisao/la: seherzada je napisao/la: Pa sta ja tu mogu kad nema Zrikijeve SDP HB Ovako sam prisiljena glasati za SDP i NS - obzirom da se tu nadje i poneki istinski socijaldemokrat. Pa necu valjda glasat za SDA, HDZ, i sl. extreme, vehabije, sandzose??? A ne možemo se pluralizirati jer nas politički gazite. Između vjerskog otovrenog velikobošnjačkog nacionalizma i sekularnog kamufliranog, ti biraš ove druge - opasnije. Meni je uvijek impresivno kad vidim hrvatske desnicare kao opasnijim po sebe smatraju anacionalnu ljevicu, nego bosnjacku desnicu. Razumljivo je to, obzirom da bosnjacka desnica nije toliko opasna (ne moze osvojit niti jedan glas) iz uslovno receno hrvatskog glasackog tijela, koliko anacionalna ljevica (koja to moze). To jee tacno, SDP je opasniji po HDZ no SDA. No, u konacnici je po stanovnike BiH dobrocudniji no HDZ, SDA, i sl.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 30 stu 2012, 22:51 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
****, nije ti ovo emisija FTV. Bez tih muslimanskih etiketiranja Hrvata.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 30 stu 2012, 22:53 |
|
|
seherzada je napisao/la: lider30 je napisao/la: A ne možemo se pluralizirati jer nas politički gazite. Između vjerskog otovrenog velikobošnjačkog nacionalizma i sekularnog kamufliranog, ti biraš ove druge - opasnije. Meni je uvijek impresivno kad vidim hrvatske desnicare kao opasnijim po sebe smatraju anacionalnu ljevicu, nego bosnjacku desnicu. Razumljivo je to, obzirom da bosnjacka desnica nije toliko opasna (ne moze osvojit niti jedan glas) iz uslovno receno hrvatskog glasackog tijela, koliko anacionalna ljevica (koja to moze). To jee tacno, SDP je opasniji po HDZ no SDA. No, u konacnici je po stanovnike BiH dobrocudniji no HDZ, SDA... Pa je. Najveća poslijedejtonska kriza izazvana otkako je SDP došao na vlast, jer otkad okusiše vlast - k'o slon u staklarskoj radnji. Već skoro godinu dana zakočeni svi i FBiH i državna razina. Ali stranku određuju glasači, koji su u zadnjem izbornom ciklusu dobrim dijelom velikobošnjački nacionalisti glasali za SDP, pa se nakon godinu dana razočarali u njih, jer ne mogu ostvariti zadate ciljeve.
|
|
Vrh |
|
|
seherzada
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 30 stu 2012, 23:00 |
|
|
lider30 je napisao/la: seherzada je napisao/la: Meni je uvijek impresivno kad vidim hrvatske desnicare kao opasnijim po sebe smatraju anacionalnu ljevicu, nego bosnjacku desnicu. Razumljivo je to, obzirom da bosnjacka desnica nije toliko opasna (ne moze osvojit niti jedan glas) iz uslovno receno hrvatskog glasackog tijela, koliko anacionalna ljevica (koja to moze). To jee tacno, SDP je opasniji po HDZ no SDA. No, u konacnici je po stanovnike BiH dobrocudniji no HDZ, SDA... Pa je. Najveća poslijedejtonska kriza izazvana otkako je SDP došao na vlast, jer otkad okusiše vlast - k'o slon u staklarskoj radnji. Već skoro godinu dana zakočeni svi i FBiH i državna razina. Ali stranku određuju glasači, koji su u zadnjem izbornom ciklusu dobrim dijelom velikobošnjački nacionalisti glasali za SDP, pa se nakon godinu dana razočarali u njih, jer ne mogu ostvariti zadate ciljeve. Pa normalno da ne mogu ostvariti ciljeve, zato sto imaju, koliko, 10-15% snage u parlamentima diljem nase lijepe BejHaa. Nema nic bez koalicije SDP i SDP HB... al jbg. zakazali ovi vasi SDP-ovci.
|
|
Vrh |
|
|
licanhh
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 30 stu 2012, 23:04 |
|
Pridružen/a: 23 lip 2010, 19:12 Postovi: 670 Lokacija: Trokutistan
|
BBC je napisao/la: srbi, sarajevo je 3-4 puta veci od mostara. znaci, 3-4 puta veceg kriza napravite od ovoga. znaci minimum 100 m
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 15 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|