|
|
Stranica: 3/30.
|
[ 747 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
seherzada
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 29 stu 2012, 23:10 |
|
|
Inace, vezano teme, podrzavam kulinovu plocu!
_________________ Robbie = Grand Pinocchio! Bumbar = Vojnik Svejk! Nasa Kvacica = Homer Simpson!
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 29 stu 2012, 23:18 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
O gospođice dobro nam došli nazad kako prođe vaša kandidatura za načelnicu jedne od kletih općina tamnog vilajeta ? Muhamedanci i vehabisti nasreću preuzeli vlast u Sarajstanu, ne brigajte se imat ćete mahrama na pretek uskoro .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 29 stu 2012, 23:20 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
seherzada je napisao/la: Inace, vezano teme, podrzavam kulinovu plocu! Sa ona 3 velika križa na njoj + uvodom "U ime Oca i Sina i Duha Svetoga" ? Šteta što vas se ne će pitati u konačnici, gradi se na tlu slobodarske Republike Srpske.
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 29 stu 2012, 23:22 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
I ovaj križ, i onaj mostarski, i sve nove džamije/islamski centri su provokacija i prst u oko onim drugima.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 29 stu 2012, 23:32 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: I ovaj križ, i onaj mostarski, i sve nove džamije/islamski centri su provokacija i prst u oko onim drugima. Zašto mi ovo zvuči ironično?
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 29 stu 2012, 23:35 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Lebowski je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: I ovaj križ, i onaj mostarski, i sve nove džamije/islamski centri su provokacija i prst u oko onim drugima. Zašto mi ovo zvuči ironično? Ne koristim se ironijom, i govorim ono što mislim, neće se zbog mog upisa nešto promjeniti u stvarnom životu, pa da moram vagati svaku riječ, unositi se napadački u diskusije i sl. Sve je to isto, samo što su katolici malo ekonomičniji pa umjesto 100 džamija na malom prostoru, izgrade velebni križ kojim se izjednači učinak tih 100 džamija...samo fali neki jači razglas.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
osa
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 29 stu 2012, 23:39 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Lebowski je napisao/la: Zašto mi ovo zvuči ironično? Ne koristim se ironijom, i govorim ono što mislim, neće se zbog mog upisa nešto promjeniti u stvarnom životu, pa da moram vagati svaku riječ, unositi se napadački u diskusije i sl. Sve je to isto, samo što su katolici malo ekonomičniji pa umjesto 100 džamija na malom prostoru, izgrade velebni križ kojim se izjednači učinak tih 100 džamija...samo fali neki jači razglas. zato se njeguje ganga a ne nježni sevdah...
_________________ Ne postoje vječni prijatelji i vječni neprijatelji!
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 29 stu 2012, 23:47 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25546 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Kovach je napisao/la: Ja bih jedan spomenik Jure Francetica. Daj i meni jedan dupli, i raji daj šta `oće.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 29 stu 2012, 23:56 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: seherzada je napisao/la: Inace, vezano teme, podrzavam kulinovu plocu! Sa ona 3 velika križa na njoj + uvodom "U ime Oca i Sina i Duha Svetoga" ? Šteta što vas se ne će pitati u konačnici, gradi se na tlu slobodarske Republike Srpske. Ne, ne, invokacija će biti izostavljena u skraćenoj verziji... Opa Tuzla style!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 30 stu 2012, 00:00 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Taj križ vas košta relativno malo novca. Samo da znate.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 30 stu 2012, 00:02 |
|
|
BBC je napisao/la: Taj križ vas košta relativno malo novca. Samo da znate. Čim završe ovu lepotu.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 30 stu 2012, 00:04 |
|
|
Samo gradite, kršćanskih obilježja nikad dosta. Treba Varti vratiti europsko lice, te Azijate odjebati.
|
|
Vrh |
|
|
seherzada
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 30 stu 2012, 00:18 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: O gospođice dobro nam došli nazad kako prođe vaša kandidatura za načelnicu jedne od kletih općina tamnog vilajeta ? Muhamedanci i vehabisti nasreću preuzeli vlast u Sarajstanu, ne brigajte se imat ćete mahrama na pretek uskoro . Hvala lijepa na dobrodoslici natrag. Lokalni izbori nemaju veze sa politickim opredjeljenjima!
_________________ Robbie = Grand Pinocchio! Bumbar = Vojnik Svejk! Nasa Kvacica = Homer Simpson!
|
|
Vrh |
|
|
osa
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 30 stu 2012, 00:20 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: BBC je napisao/la: Taj križ vas košta relativno malo novca. Samo da znate. Čim završe ovu lepotu. koju plavu ili crnu...
|
|
Vrh |
|
|
seherzada
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 30 stu 2012, 00:25 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: I ovaj križ, i onaj mostarski, i sve nove džamije/islamski centri su provokacija i prst u oko onim drugima. Dzamije se grade da bi se zaposlili diplomanti sa fakulteta islamskih nauka... Nemam ja nic protiv toga, ko hoce gradit dzamiju, crkvu, katedralu - i ako moze namaknut lovu za to - nek gradi... Normala...
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 30 stu 2012, 00:26 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37705 Lokacija: Gl. grad regije
|
seherzada je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: O gospođice dobro nam došli nazad kako prođe vaša kandidatura za načelnicu jedne od kletih općina tamnog vilajeta ? Muhamedanci i vehabisti nasreću preuzeli vlast u Sarajstanu, ne brigajte se imat ćete mahrama na pretek uskoro . Hvala lijepa na dobrodoslici natrag. Lokalni izbori nemaju veze sa politickim opredjeljenjima! Najpametnija forumašica ovdje, mi svi laprdamo tu iz uvjerenja, mržnje, viška slobodnog vremena, nedostatka društva, čega li sve ne...a ti, a ti, cuclaš američku lovu za svoju spiku... NVO-građani, Bosanci i Hercegovci, bla, bla... Zavidim vam! Inače, dobrodošla nazad.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
SDB
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 30 stu 2012, 00:28 |
|
Pridružen/a: 24 vel 2012, 13:46 Postovi: 6569 Lokacija: kašeta brokava
|
Pošalji CV, dobro dođe i netko s hrvatske strane.
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 30 stu 2012, 00:28 |
|
|
osa je napisao/la: koju plavu ili crnu... Crna ima premršave nogice...
|
|
Vrh |
|
|
seherzada
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 30 stu 2012, 00:29 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: seherzada je napisao/la: Inace, vezano teme, podrzavam kulinovu plocu! Sa ona 3 velika križa na njoj + uvodom "U ime Oca i Sina i Duha Svetoga" ? Šteta što vas se ne će pitati u konačnici, gradi se na tlu slobodarske Republike Srpske. Ne smetaju meni krizevi, krstovi, mjeseczvijezde tamo gdje im je mjesto - na vjerskom objektu, na povijesnom spomeniku, i sl. Inace, krst na Zlatistu, trolerska tema - nema od tog nic u reali...
|
|
Vrh |
|
|
osa
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 30 stu 2012, 00:31 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: osa je napisao/la: koju plavu ili crnu... Crna ima premršave nogice... takve stvari nisu presudne, bitno je da se redovno održava higijena i naravno dobra volja...
|
|
Vrh |
|
|
seherzada
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 30 stu 2012, 00:31 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: seherzada je napisao/la: Hvala lijepa na dobrodoslici natrag. Lokalni izbori nemaju veze sa politickim opredjeljenjima! Najpametnija forumašica ovdje, mi svi laprdamo tu iz uvjerenja, mržnje, viška slobodnog vremena, nedostatka društva, čega li sve ne...a ti, a ti, cuclaš američku lovu za svoju spiku... NVO-građani, Bosanci i Hercegovci, bla, bla... Zavidim vam! Inače, dobrodošla nazad. Hvala lijepa Juka. Sta mai u Zagreb - jel si skoro u NicaZe...
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
|
|
Križ u reali. Srbi ako ga stvarno želite mogu vas za muda povući. Cure pogotovo.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 30 stu 2012, 00:33 |
|
|
seherzada je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: I ovaj križ, i onaj mostarski, i sve nove džamije/islamski centri su provokacija i prst u oko onim drugima. Dzamije se grade da bi se zaposlili diplomanti sa fakulteta islamskih nauka... Nemam ja nic protiv toga, ko hoce gradit dzamiju, crkvu, katedralu - i ako moze namaknut lovu za to - nek gradi... Normala... Glomazne džamije sa popratnim islamskim centrom su markiranje teritorija, da ne kažem nešto nepristojnije. Takva je ona na Alipašinu, ona u Bugojnu, a takva je zamišljena i u Mostaru kod HIT-a. Teorija je da je sa izgradnjom velebnog objekta na prominentnoj lokaciji taj grad trajno markiran, i učinjen neprihvatljiv za život osobama druge vjere kao i onim sekularnim. Muslimani su u prednosti pri izgradnji jer bogati Arapi poštuju tu instituciju zekata, pa love (i građevinskih dozvola) ne fali. Ne možemo se nadmetati po broju vjerskih objekata, pa zato i križevi na dominantnim kotama.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 30 stu 2012, 00:35 |
|
|
Bitno je napomenuti da križeve dižemo zbog Muslimani. "Bosanci" bi nas trebali podržavati.
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 30 stu 2012, 00:37 |
|
|
osa je napisao/la: takve stvari nisu presudne, bitno je da se redovno održava higijena i naravno dobra volja... Meni ova plava voljnije izgleda... @Mostar, krst Lep krst, lepo mesto, lepa fotka.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|