|
|
Stranica: 3/8.
|
[ 199 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Podela BiH Postano: 22 svi 2017, 22:43 |
|
|
Doduše, taj kraj je danas kao deo muslim-hrvatske federacije ali kakav hajr od toga kad za njegov obilazak morate poderati bar dva para cokula i prevaliti na desetine i desetine kilometara da biste ga prevalili uzduž i popreko a da ne naiđete ni na jednog ni na drugog pripadnika federalnog partnerstva a nije ih bilo ni prije rata. Znači 100% srpsko, bilo a i danas je.
|
|
Vrh |
|
 |
Nebitan lik
|
Naslov: Re: Podela BiH Postano: 22 svi 2017, 22:50 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Daj odjebi sa tom retardiranom Stojadinović-Pavelić mapom koju su nacrtali u nekoj kafani u Južnoj Americi. Nisam ja predložio konkretno ovu mapu, lepo sam napisao: Nebitan lik je napisao/la: negde na tragu Dakle, nešto tako, u osnovi slično, neka takva vertikalna linija, samo drugačija. Carmello Šešelj je napisao/la: Dve trećine BiH bi dao Hrvatima. Ne, lepo sam napisao: Nebitan lik je napisao/la: Mada, ova vertikalna linija bi morala biti zapadnije i zahvatati i Slavoniju. Joj, zemljače... Takvi smo mi, ni ne pročitamo do kraja a odmah kreće čašćavanje "pohvalama"... no, nema veze. Ceha je napisao/la: Ne griješim. Da, sada vidim da si u pravu. Izvinjavam se, moja greška, videh da je označen crveno i "logički" zaključih da se boje poklapaju sa vlasništvom... No, kad smo već kod ŠBBKBB scenarija: ako bi crveno obojeni Dubrovnik zaista pripao vama kao neka enklavica, da li bi ostalo bilo prihvatljivo? Dakle, ova linija samo zapadnija i zahvata Slavoniju? Tada bi ovo zezanje od strane Bošnjaka/Muslimana da ste "kockasti" bilo pozitivno jer biste baš takvi i bili, po obliku teritorije. Kompaktan, solidan, u jednom podebelom komadu, bez tankih krakova i niti, bez razvučenosti, plitkosti, tankoće... Mi bi izbili na more i - "everybody is a winner!" , što bi rek'o 
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Podela BiH Postano: 22 svi 2017, 22:55 |
|
|
Nebitan lik je napisao/la: .... Pola BiH je naše, u granicama potpisanim u Dejtonu. To što Hrvatska ima ružan oblik, to je njihov problem. Prekini sa glupostima, majke ti.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Podela BiH Postano: 22 svi 2017, 23:01 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 80121 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
RS ima triput ruzniji (slozeniji) oblik.
Odnosno dva oblika, jer se RS sastoji od dva dijela, poput Azerbejdzana.
Zapadni dio RS je srpska verzija Nakhchivan Autonomous Republic. Dobri odnosi barem s jednim od dva naroda s kojima granice u srpskom Nahcivanu su kljucni.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Podela BiH Postano: 22 svi 2017, 23:04 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: RS ima triput ruzniji (slozeniji) oblik.
Zapadni dio RS je srpska verzija Nakhchivan Autonomous Republic. Ima ružan oblik, slažem se. Kada se pripoji Srbiji, to više neće biti slučaj. Kad se BiH bude delila, misliš da će Distrikt preživeti podelu ili ceo pripasti Federaciji!? neće biti nikakvih enklava.
|
|
Vrh |
|
 |
Nebitan lik
|
Naslov: Re: Podela BiH Postano: 22 svi 2017, 23:05 |
|
|
Daj, bre, opusti se, čoveče, niko ne dira RS. Uostalom, zašto ulaziš na temu koja te ne zanima, tj. u nešto što ti smatraš završenim ako te ikakvo dovođenje u pitanje statusa quo nervira?
U pitanju je hipotetički scenario sporazumne podele nekada davno dok još Bošnjaci/Muslimani nisu bili faktor (sad kada jesu-ovo više ni Bog ne razmrsi). A i, napisao sam, kompletirali bi i mi i oni geostrateške prioritete i bili mirni za vjek i vjekov, oslobođeni da se konačno posvetimo samorazvoju i unapređivanju.
Ovako visimo i oni i mi-mi bez izlaza na more a oni bez strateške dubine... a nerešene, nezavršene stvari su opasne mine koje čekaju svoj trenutak... po sistemu "ćeraćemo se još"...
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Podela BiH Postano: 22 svi 2017, 23:13 |
|
|
Nebitan lik je napisao/la: Daj, bre, opusti se, čoveče, niko ne dira RS. Uostalom, zašto ulaziš na temu koja te ne zanima, tj. u nešto što ti smatraš završenim ako te ikakvo dovođenje u pitanje statusa quo nervira?
U pitanju je hipotetički scenario sporazumne podele nekada davno dok još Bošnjaci/Muslimani nisu bili faktor (sad kada jesu-ovo više ni Bog ne razmrsi). A i, napisao sam, kompletirali bi i mi i oni geostrateške prioritete i bili mirni za vjek i vjekov, oslobođeni da se konačno posvetimo samorazvoju i unapređivanju.
Ovako visimo i oni i mi-mi bez izlaza na more a oni bez strateške dubine... a nerešene, nezavršene stvari su opasne mine koje čekaju svoj trenutak... po sistemu "ćeraćemo se još"... To što ti pišeš nije tema, to je naučna fantastika. Idi na chat pa otvori temu o preseljavanjima miliona ljudi i pravljenjima geografskih celina koje estetski lepše izgledaju kada se gleda mapa. I jebo more, koga boli kurac za more. Troluješ.
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Podela BiH Postano: 22 svi 2017, 23:15 |
|
|
Zapadni dio RS je srpska verzija Nakhchivan Autonomous Republic. Ima ružan oblik, slažem se. Kada se pripoji Srbiji, to više neće biti slučaj. Kad se BiH bude delila, misliš da će Distrikt preživeti podelu ili ceo pripasti Federaciji!? neće biti nikakvih enklava.
|
|
Vrh |
|
 |
Nebitan lik
|
Naslov: Re: Podela BiH Postano: 22 svi 2017, 23:18 |
|
|
Zapadni dio RS je srpska verzija Nakhchivan Autonomous Republic. Dobri odnosi barem s jednim od dva naroda s kojima granice u srpskom Nahcivanu su kljucni. Zar se i Hrvatska ne sastoji iz 2 dela? Vama je Dubrovnik Nahičevan. Oboje su smešni oblikom. Zato i jeste bilo najbolje rešenje vertikalna podela i - i vuk sit i ovce na broju. Sad, kad je tu i treća strana... ovo će ovako da se mrcvari do nestanka sva 3 naroda za 100 godina...
|
|
Vrh |
|
 |
Nebitan lik
|
Naslov: Re: Podela BiH Postano: 22 svi 2017, 23:25 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: I jebo more, koga boli kurac za more. Troluješ. Čovek koji kaže "jebo more, koga boli kurac za more" me u sledećoj rečenici optuži za trolovanje. Paradox par exellans. Od 3 mora na koja smo nekad borili da izađemo  sad ne bismo ni na jedno. Ja mislim da si ti taj koji troluje jer jedino trol potcenjuje važnost maritimne veze kao jednog od osnova geopolitike.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Podela BiH Postano: 22 svi 2017, 23:30 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 80121 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Nebitan lik je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: RS ima triput ruzniji (slozeniji) oblik.
Zapadni dio RS je srpska verzija Nakhchivan Autonomous Republic. Dobri odnosi barem s jednim od dva naroda s kojima granice u srpskom Nahcivanu su kljucni. Zar se i Hrvatska ne sastoji iz 2 dela? Vama je Dubrovnik Nahičevan. Oboje su smešni oblikom. Zato i jeste bilo najbolje rešenje vertikalna podela i - i vuk sit i ovce na broju. Sad, kad je tu i treća strana... ovo će ovako da se mrcvari do nestanka sva 3 naroda za 100 godina... -Neum je hrvatski kao sto je Bijeljina srpska. Ako je HR prekinuta Neumom onda je samo desna obala Drine srpska. Pored toga: -Hrvatska je dobila pare od EU za most -Hrvatska ima teritorijalno more do Dubrovnika
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Podela BiH Postano: 22 svi 2017, 23:31 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21649 Lokacija: među zvijezdama
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: RS ima triput ruzniji (slozeniji) oblik.
Zapadni dio RS je srpska verzija Nakhchivan Autonomous Republic. Ima ružan oblik, slažem se. Kada se pripoji Srbiji, to više neće biti slučaj. Kad se BiH bude delila, misliš da će Distrikt preživeti podelu ili ceo pripasti Federaciji!? neće biti nikakvih enklava. A Kosovo Albaniji? Ja mislim da VI prekodrinaši niste ni svjesni što bi sve povuklo to pripajanje koje priželjkujete  Dio Voše recimo Madjarima i Hrvatima. .. Kosovo nepovratno izgubljeno i otvaranje pitanja sandžaka 
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Podela BiH Postano: 22 svi 2017, 23:36 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Ima ružan oblik, slažem se. Kada se pripoji Srbiji, to više neće biti slučaj.
Kad se BiH bude delila, misliš da će Distrikt preživeti podelu ili ceo pripasti Federaciji!? neće biti nikakvih enklava. A Kosovo Albaniji? Ja mislim da VI prekodrinaši niste ni svjesni što bi sve povuklo to pripajanje koje priželjkujete  Dio Voše recimo Madjarima i Hrvatima. .. Kosovo nepovratno izgubljeno i otvaranje pitanja sandžaka  Ja bih menjao KiM za RS, bez trunke razmišljanja. Duplo veća teritorija sa milion i kusur Srba. Mađari u Vojvodini i Sandžak su smešne priče.
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Podela BiH Postano: 22 svi 2017, 23:36 |
|
|
Puls Karmelo ako Distrikt pripadne federaciji, a hoće, srpska će biti cela iz dva dela 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Podela BiH Postano: 22 svi 2017, 23:37 |
|
|
Pogadjam da ce ovi iz Novog Pazara navijati da se RS prikljuci Srbiji ukoliko ce se i oni prikljuciti Velikoj Bosni.
Pod Veliku Bosnu smatram Trokut + cijeli USK.
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Podela BiH Postano: 22 svi 2017, 23:42 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Pogadjam da ce ovi iz Novog Pazara navijati da se RS prikljuci Srbiji ukoliko ce se i oni prikljuciti Velikoj Bosni.
Pod Veliku Bosnu smatram Trokut + cijeli USK.
Bosna je samo Trokut u kojem zivi 85% Muslimbosnjaka. A VI niste ni entitet. Nemate nijednog grada iznad 50k stanovnika. ..pripizdina. .. Jedino čemu se možeš nadati su Grude i Široki... Posušje. .. kad prodaš ono u baruštini  I da vas u Hercegovini Vatikanu pripoje a ne RH i za to biste imali primjedbe i hebavali vlast. Takvi ste ljudi.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Podela BiH Postano: 22 svi 2017, 23:46 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Robbie MO je napisao/la: Pogadjam da ce ovi iz Novog Pazara navijati da se RS prikljuci Srbiji ukoliko ce se i oni prikljuciti Velikoj Bosni.
Jako ih jebe što su slabo naseljeni uz bejha granicu. A i da nisu morali bi se priključiti Srbiji opet, preko RS. 
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Podela BiH Postano: 22 svi 2017, 23:47 |
|
|
O tome ce HV odlucivati, a ne ja ili ti, a pogotovo ne USK koji nema pracke ili demilitarizirana zona "Trokut" s zitelja kao pola Beograda. 
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Podela BiH Postano: 22 svi 2017, 23:48 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Dio Voše recimo Madjarima i Hrvatima. .. Kosovo nepovratno izgubljeno i otvaranje pitanja sandžaka  Dobiće da ne kažem šta a o toj nepovratnosti i večnosti stvarno ne bih da trošim reči, gospođice Saro 
|
|
Vrh |
|
 |
Nebitan lik
|
Naslov: Re: Podela BiH Postano: 22 svi 2017, 23:49 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: -Neum je hrvatski kao sto je Bijeljina srpska. Ako je HR prekinuta Neumom onda je samo desna obala Drine srpska.
Pored toga: -Hrvatska je dobila pare od EU za most -Hrvatska ima teritorijalno more do Dubrovnika Dobro, vi jeste povezani: - mostom... ali i mi imamo, ako se dobro sećam, izvesni tanki etnički "most" tik uz obalu Save - morem... ali i mi smo rekom Tako da mu dođe na skoro isto. Oblici država govore o njihovom statusu-samo na Balkanu i u Africi postoje ovakve teritorijalne egzibicije...
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Podela BiH Postano: 22 svi 2017, 23:50 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Puls Karmelo ako Distrikt pripadne federaciji, a hoće, srpska će biti cela iz dva dela  Država će da se deli, ali distrikt neće. Distrikt je svetinja. Daj malo te gudre, dosadno mi večeras.
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Podela BiH Postano: 22 svi 2017, 23:50 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Puls Karmelo ako Distrikt pripadne federaciji, a hoće, srpska će biti cela iz dva dela  Država će da se deli, ali distrikt neće. Distrikt je svetinja. Daj malo te gudre, dosadno mi večeras.
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Podela BiH Postano: 22 svi 2017, 23:51 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: A Kosovo Albaniji? Ja mislim da VI prekodrinaši niste ni svjesni što bi sve povuklo to pripajanje koje priželjkujete  Dio Voše recimo Madjarima i Hrvatima. .. Kosovo nepovratno izgubljeno i otvaranje pitanja sandžaka  Ja bih menjao KiM za RS, bez trunke razmišljanja. Duplo veća teritorija sa milion i kusur Srba. Mađari u Vojvodini i Sandžak su smešne priče. Ja Sandžak ne bi za RS, ni kad bi se radilo o 20% u km kvadratnim od 49% teritorije RS-A nekim čudom.. i da je crnogorski dio recimo vaš. .. Jedina opcije da vam RS-OVCE pšaljemo da ih zgurate tamo. . Što se Brčkog tiče za njega se bum ginulo. A vi imate nešto malo bijeljenskih Srba iza kao podršku, dok Posavci Hrvati i Bošnjaci imaju TK sa 500k ljudi, prelaz preko u Orašju i dosta finih kombiniranih hrvatsko - muslimanskih sela. Da uzmete Brčko bukvalno bi morali tenkovima na Raču vi iz Srbije. Druge opcije nema.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Podela BiH Postano: 22 svi 2017, 23:53 |
|
|
Nebitan lik je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: I jebo more, koga boli kurac za more. Troluješ. Čovek koji kaže "jebo more, koga boli kurac za more" me u sledećoj rečenici optuži za trolovanje. Paradox par exellans. Od 3 mora na koja smo nekad borili da izađemo  sad ne bismo ni na jedno. Ja mislim da si ti taj koji troluje jer jedino trol potcenjuje važnost maritimne veze kao jednog od osnova geopolitike. Nije ti ovo Europa Universalis igrica, nego planeta Zemlja.
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Podela BiH Postano: 22 svi 2017, 23:56 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Puls Karmelo ako Distrikt pripadne federaciji, a hoće, srpska će biti cela iz dva dela  Država će da se deli, ali distrikt neće. Distrikt je svetinja. Daj malo te gudre, dosadno mi večeras. Vas bi slavonski Hrvati tamanili poput zečeva preko Save... Toliko vas mrze. .. nisu ti tamo hercegovci srpskog mentaliteta. Nego HOS-ovci 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|