|
|
Stranica: 189/287.
|
[ 7151 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
daxt
|
Naslov: Re: Popis stanovništva 2013 Postano: 11 sij 2014, 14:58 |
|
|
|
Kako je krenulo za bosnje bice im i trokutistan puna saka brade.Ispusili su i u Brckom i u Mostaru.Treba biti pragmatican, hriscani treba da pronadju zajednicke interese i obuzdaju islamski faktor.
_________________ Čevo ravno, gnjijezdo junačko, a krvavo ljudsko razbojište, mnoge li si vojske zapamtilo, mnoge li si majke ojadilo! Ljudske su te kosti zatrpale, ljudskom si se krvlju opjanilo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
NebojsaNS
|
Naslov: Re: Popis stanovništva 2013 Postano: 11 sij 2014, 14:59 |
|
|
Bošnjo demografski mag je napisao/la: NebojsaNS je napisao/la: Ja u sali kazem da nas Bugari sutra napadnu, prvih 100KM ih ne bi niko ni primetio.
što u šali ?? Bugari vas oduvjek imaju na "nišanu", stara je to mržnja plus situacija DRASTIĆNO drugačije, nema cijele juge ni JNA, a okružili ste se sve samim neprijateljima koje ste sami stvorili, idealno da vas Bugari konačno sjebu, prilika da se svedete na Beogradski pašaluk, što će na kraju i biti kako je samo politički zlonamjerno izvršena podjela Smrdije, kako su oni samo RASTAVILI sandžačke većinske bošnjačke opštine, da nema okruga gdje bi Bošnjaci bili većina četnička posla, eh ko vas ne zna baška što bolesnici još prikazuju Kosovo na karti i za koje "nema podataka"  Ništa, brOte BošnjOci će nas učiti kako razvijati suživot i zajedništvo sa susedima. Učiniće oni nama. Toliko nas vole da nam ne daju ni otići iz zajedniĆke i multietniĆke. Ne mogu bez nas Gle, mi držimo 13% teritorije pod "nema podataka", vama 49% obrađuje druga institucija, druge države koja je samo silom još u nekakvoj nefunkcionalnoj zajednici sa vama. Što se tiče Bugara, ne brinem je, imaju oni svoje Turke, i onog patetičnog psihopatu Erdogana za vratom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Popis stanovništva 2013 Postano: 11 sij 2014, 15:01 |
|
|
Bošnjo demografski mag je napisao/la: plus situacija DRASTIĆNO drugačije, nema cijele juge ni JNA, a okružili ste se sve samim neprijateljima koje ste sami stvorili, idealno da vas Bugari konačno sjebu, prilika da se svedete na Beogradski pašaluk, što će na kraju i biti
Najjači su mi ovi podtrebevićki geostratezi kad krenu o BG pašaluku a iz svog pašaluka ne smiju nosom proviriti već 20 godina. Nego kume, čuvaj ti SA pašaluk, o beogradskom ne beri brigu 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
NebojsaNS
|
Naslov: Re: Popis stanovništva 2013 Postano: 11 sij 2014, 15:06 |
|
|
Bošnjo demografski mag je napisao/la: šta misliš jadan bio kad Smrdija uđe u EU, dabogda što prije ušla, kakav će egzodus tamo nastat, Bugarski slučaj će biti pičkin dim Nego šta se ono priča da ćete dovući 200.000 Arapa? Jack je u jednom razgovoru sa mnom pomenuo i 20.000 Turaka koji će zbog sentimentalnosti naseliti Srebrenicu Samo da se ne završi ko ono u Zavidovićima 1993. kad ste se krili pod šahtovima da pijete rakiju. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daxt
|
Naslov: Re: Popis stanovništva 2013 Postano: 11 sij 2014, 15:12 |
|
|
|
Posle ovakvog kolapsa na popisu, Bosnje ce biti mekse za ustupke i dogovore.Mada u dejtonu nema cifri psiholoski momenat je bitan.Sada dati Hrvatima asimetricni entitet i stabilan region.
_________________ Čevo ravno, gnjijezdo junačko, a krvavo ljudsko razbojište, mnoge li si vojske zapamtilo, mnoge li si majke ojadilo! Ljudske su te kosti zatrpale, ljudskom si se krvlju opjanilo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storaB
|
Naslov: Re: Popis stanovništva 2013 Postano: 11 sij 2014, 15:17 |
|
Pridružen/a: 16 sij 2013, 13:46 Postovi: 8212 Lokacija: Republic of Srpska
|
dudu je napisao/la: Bugari su u još vecoj banani nego Srbija, njima egzodus ljudi ne prestaje, već su izgubili 2 milijuna od pada komunizma, a i njeguju 10-tak % izrazito proturskih muslimana, a uz to i graniče s Turskom. zabavit će se oni o svom jadu više nego Srbija. Srbija bar još ima neki bazen Srba u okruženju, a Bugara osim sitno u Ukrajini nema nigdje u okolici da bi popunjavali demografske rupe. osim nešto Makedonaca koji se žele ogrebati za EU državljanstvo, ali samo da bi otišli u treće zemlje. Bugarska je daleko najgora zemlja u Europi od ovih koliko toliko funkcionirajućih. Živa istina, ali jelte bitno je da su bolji od Srba.  ... U Bugarskoj je veći jad nego u Srbiji, pa i popis kad se sprovede ninašta ne liči i sami Bugari znaju da cifra od 5 miliona je njihov maksimum a i ona će padati sa godinama... Da ne govorim u kakvom je stanju zemlja izuzev Sofije... rasulo.
_________________ [img]https://oi39.tinypic.com/f21vf4.jpg[/img]
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Whiteone
|
Naslov: Re: Popis stanovništva 2013 Postano: 11 sij 2014, 15:17 |
|
Pridružen/a: 13 sij 2013, 15:27 Postovi: 1660 Lokacija: Srbija Beograd
|
Hrvatska je takodje u nekim delovima pusta zemlja. Baš zbog toga smatram da u budućnosti niko neće voditi osvajačke ratove, nego hrišćanske oslobodilačke. Islamisti su stvorili jednu islamsku državu na Balkanu, želeće još, BiH ... pa zatim dalje, otvoreno prete Srbiji, Grčkoj, Crnoj Gori, Bugarskoj. Bošnjo demografski mag je napisao/la: NebojsaNS je napisao/la: Ja u sali kazem da nas Bugari sutra napadnu, prvih 100KM ih ne bi niko ni primetio.
što u šali ?? Bugari vas oduvjek imaju na "nišanu", stara je to mržnja Mujo samo sanjaj. Bugarsku ste vi islamisti i cigani toliko sje#ali da oni nemaju vremena da se sete Srbije, da ne pričam o beloj kugi i egzodusu. Vi islamisti nas terate da se udužujemo, evo mi se čak spremamo da priznamo i makedoncima crkvu samo da bi uklonilio poslednju prepreku u našim odnosima. Čak i stara mržnja sa Hrvatima izgleda kao dečija igra kada ste vi u pitanju. Seti se kako smo oterali Turke, samo ujedinjeni protiv islama.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daxt
|
Naslov: Re: Popis stanovništva 2013 Postano: 11 sij 2014, 15:25 |
|
|
|
Islamski faktor moze da destabilizuje i dalmaciju,ko ce letovati u Dubrovniku dok arabija i iran pumpaju pare bradonjama u Mostaru tek pridoslim iz Sirije?Danasnji Bosnjaci su deo muslimanskog sveta, oni su glavom u anadoliji i meki a ne Zagrebu ili Beogradu, taj voz je prosao.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Popis stanovništva 2013 Postano: 11 sij 2014, 15:37 |
|
|
Metemma je napisao/la: Ništa bijednije od dođoša koji slinavi o Austro-Ugarskoj. Osim možda Docovog patetisanja. Sunce li ti izlazeće šta su to današnji Srbi? To više nema obraza niti da ti u lice nešto kaže nego okolo ko baba ogovara. Očito je pogodilo u žicu.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Popis stanovništva 2013 Postano: 11 sij 2014, 15:58 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 22091 Lokacija: među zvijezdama
|
doc je napisao/la: Metemma je napisao/la: Ništa bijednije od dođoša koji slinavi o Austro-Ugarskoj. Osim možda Docovog patetisanja. Sunce li ti izlazeće šta su to današnji Srbi? To više nema obraza niti da ti u lice nešto kaže nego okolo ko baba ogovara. Očito je pogodilo u žicu. Lijepe cure beogradske kako ste se ljubit znale jos se sjecam kose plave novosadske moje male
Zbog nje sam se ja vozio kraj Dunava i kraj Save sto sam sela zavolio o kako sam sretan bio
Ej moj druze beogradski sve smo srpske pjesme znali pjevali smo prije rata zdravo djevo kraljice hrvata
Ej moj druze beogradski slavonijom sela gore e moj druze beogradski nemoze se ni na more
E moj druze beogradski srest cemo se pokraj Save ti me neces prepoznati pa ces na me zapucati
Pustit cu ti metak prvi vi budite uvijek prvi drugi cu ti oprostiti treci ce me promasiti
A ja necu nisaniti i Bogu cu se moliti da te mogu promasiti ali cu te pogoditi
Ja cu tebe oplakati oci cu ti zaklopiti joj kako sam tuzan bio ja sam druga izgubio Nego, što mislite u ovih 15% Hrvata koliko ima "Komšića, Vlajkija, HSP-ovaca", onih koji misle tako izjašnjavajući se ostvariti beneficije Bošnjaka i Srba? Vidite li Raguza kao nekog tko bi se mogao prikloniti nekoj novoj bošnjačkoj platformi? Kuda IDE HDZ ako Dodik izgubi u RS-u? Na margine politike? Da rezimiramo ovo malo 
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Popis stanovništva 2013 Postano: 11 sij 2014, 16:36 |
|
|
doc je napisao/la: Metemma je napisao/la: Ništa bijednije od dođoša koji slinavi o Austro-Ugarskoj. Osim možda Docovog patetisanja. Sunce li ti izlazeće šta su to današnji Srbi? To više nema obraza niti da ti u lice nešto kaže nego okolo ko baba ogovara. Očito je pogodilo u žicu. Definitivno, još sam pod utiskom. A kad skupim hrabrost, objaviću na dnevno.hr, da ne bude ovako iza leđa...
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bošnjo demografski mag
|
Naslov: Re: Popis stanovništva 2013 Postano: 11 sij 2014, 16:37 |
|
|
Whiteone je napisao/la: Hrvatska je takodje u nekim delovima pusta zemlja. Baš zbog toga smatram da u budućnosti niko neće voditi osvajačke ratove, nego hrišćanske oslobodilačke. Islamisti su stvorili jednu islamsku državu na Balkanu, želeće još, BiH ... pa zatim dalje, otvoreno prete Srbiji, Grčkoj, Crnoj Gori, Bugarskoj. Bošnjo demografski mag je napisao/la: što u šali ?? Bugari vas oduvjek imaju na "nišanu", stara je to mržnja
Mujo samo sanjaj. Bugarsku ste vi islamisti i cigani toliko sje#ali da oni nemaju vremena da se sete Srbije, da ne pričam o beloj kugi i egzodusu. Vi islamisti nas terate da se udužujemo, evo mi se čak spremamo da priznamo i makedoncima crkvu samo da bi uklonilio poslednju prepreku u našim odnosima. Čak i stara mržnja sa Hrvatima izgleda kao dečija igra kada ste vi u pitanju. Seti se kako smo oterali Turke, samo ujedinjeni protiv islama. ko vi, degeneriku jedan sjebani pa smrdi su upravo u odlučujućoj bitci kod Nikopolja bili na strani turaka, idiotedakle, upravo ste vi smrdi doprinjeli prodoru turaka u Evropu upravo ZAHVALJUJUĆI njima prešli ste Drinu, tada kao pravoslavna vlaška stoka, razglabalo se na drugoj temi da se ne ponavljam IZDVOJENO iz knjige SAFVET BEG BAŠAGIĆ: Kratka uputa u prošlost BiH (1463-1850) koja se može pročitati ovdjeeto kako su znači nastali DANAŠNJI bosanski srbi od nekadašnjih vlaha iz turskog vremena koje su Bošnjaci VOJNICI dovlačili iz Srbije da bi im umjesto volova vukli topove
_________________ pregled izgradnje auto-puteva u BH
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Popis stanovništva 2013 Postano: 11 sij 2014, 17:04 |
|
|
|
Dajte jadnom hajvanu lijekove...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dew
|
Naslov: Re: Popis stanovništva 2013 Postano: 11 sij 2014, 17:22 |
|
|
|
Bilo bi zanimljivo ako ispadne da im je ostalo Hrvata u znacajnom broju tamo gde su ih trebali poklopiti, kao Tuzla, Vares, oko Maoce i Srebrenika...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bošnjo demografski mag
|
Naslov: Re: Popis stanovništva 2013 Postano: 11 sij 2014, 17:26 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Popis stanovništva 2013 Postano: 11 sij 2014, 17:27 |
|
|
Bošnjo jebote, pa što ne kažeš da si naš? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
NebojsaNS
|
Naslov: Re: Popis stanovništva 2013 Postano: 11 sij 2014, 17:27 |
|
|
Čekaj Bošnjo ne šetaj sa teme. Nego vratimo se mi na 48,3%. Da vidimo šta je po sredi. Mlohava ćuna ili đenosajd? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daxt
|
Naslov: Re: Popis stanovništva 2013 Postano: 11 sij 2014, 17:29 |
|
|
|
Cure Srbi samo tako bosnjo, zato ih je u brckom 45% a vas 26%.Bosnjaci su udarili glavom u zid, trebace neko vreme da im se razbistre misli.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dew
|
Naslov: Re: Popis stanovništva 2013 Postano: 11 sij 2014, 17:30 |
|
|
NebojsaNS je napisao/la: Čekaj Bošnjo ne šetaj sa teme. Nego vratimo se mi na 48,3%. Da vidimo šta je po sredi. Mlohava ćuna ili đenosajd?  Njih je oko 40% na nivou BiH.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
NebojsaNS
|
Naslov: Re: Popis stanovništva 2013 Postano: 11 sij 2014, 17:34 |
|
|
Bošnjo demografski mag je napisao/la: Hahahaha jebo te pa ti ni 10 redova ne umeš da skapiraš. Metodologija ovakvih studija je obično na generalizacijama (tipa Danci su inteligentni jer imaju mnogo nobelovaca), a ne empirijski. No. BiH je na 17. sa 90, a Srbija na 89. sa 89. Matematički nije nemoguće, ako je modus na 90. Jedini problem je što su analizirane 42 zemlje, pa ne vidim kako je moguće biti 89. Aj kad smo kod inteligencije, evo ti jedan testić pa ti nas da zabaviš http://www.mensa.hr/eu_iq_test/eu_iq_test.phpprint screen rezultet ;)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
NebojsaNS
|
Naslov: Re: Popis stanovništva 2013 Postano: 11 sij 2014, 17:35 |
|
|
Dew je napisao/la: NebojsaNS je napisao/la: Čekaj Bošnjo ne šetaj sa teme. Nego vratimo se mi na 48,3%. Da vidimo šta je po sredi. Mlohava ćuna ili đenosajd?  Njih je oko 40% na nivou BiH. Mislio sam računajući Sanski Most sa 50.000 i druge bajke ovog popisa 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bošnjo demografski mag
|
Naslov: Re: Popis stanovništva 2013 Postano: 11 sij 2014, 17:36 |
|
|
NebojsaNS je napisao/la: Čekaj Bošnjo ne šetaj sa teme. Nego vratimo se mi na 48,3%. Da vidimo šta je po sredi. Mlohava ćuna ili đenosajd?  šta misliš blentove da ću se ja vrtiti ukrug s vama naglupljim (eto dokazano) budalama sve sam rekao u prethodnim postovima, sa iznesenim podacima ako si sposoban jedino nešto od postavljenih podataka da osporiš, onda se javi u protivnom, ne prdi, ako si glup pa ne čitašpodatke da je za posljednjih 10 godina u Smrdiji nestalo čitavo jedno Sarajevo, i da od toga niko nije gori, ja tebi i ovim zvekanimane mogu pomoći, nisam psihijatar, jebiga
_________________ pregled izgradnje auto-puteva u BH
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Popis stanovništva 2013 Postano: 11 sij 2014, 17:36 |
|
|
Bošnjo demografski mag je napisao/la: pa smrdi su upravo upravo ste vi smrdi pravoslavna vlaška stoka
Pozdravite mi nanu Hikmetu, gospodine Bošnjo 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
NebojsaNS
|
Naslov: Re: Popis stanovništva 2013 Postano: 11 sij 2014, 17:39 |
|
|
Bošnjo demografski mag je napisao/la: NebojsaNS je napisao/la: Čekaj Bošnjo ne šetaj sa teme. Nego vratimo se mi na 48,3%. Da vidimo šta je po sredi. Mlohava ćuna ili đenosajd?  šta misliš blentove da ću se ja vrtiti ukrug s vama naglupljim (eto dokazano) budalama sve sam rekao u prethodnim postovima, sa iznesenim podacima ako si sposoban jedino nešto od postavljenih podataka da osporiš, onda se javi u protivnom, ne prdi, ako si glup pa ne čitašpodatke da je za posljednjih 10 godina u Smrdiji nestalo čitavo jedno Sarajevo, i da od toga niko nije gori, ja tebi i ovim zvekanimane mogu pomoći, nisam psihijatar, jebiga Baci se ti na test da vidimo jesi od naših 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dew
|
Naslov: Re: Popis stanovništva 2013 Postano: 11 sij 2014, 17:42 |
|
|
|
Kako Jack podnosi reality kick in?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|